خودتونو خسته نکنید.بلدم.
منظورم چیزه دیگه ای بود!
ممنون
Printable View
خودتونو خسته نکنید.بلدم.
منظورم چیزه دیگه ای بود!
ممنون
خوب منظورت رو بگو تا راهنماییت کنیم .نقل قول:
خودتونو خسته نکنید.بلدم.
منظورم چیزه دیگه ای بود!
ممنون
علی رضا جان و آرش جان اگر با اجازه ی شما بشود من هم می توانم همکار شما بشوم یک چیز هایی در بارهی gta5/sa سرم می شه از آی دیم معلومه. من حوصله مرحله رفتنو نداشتم چون رمزای کاملشو نداشتم به هزار بد بختی با هلیکوپتر رفتم به اون دوتا شهر دیگه ولی چند روز پیش چیزای save شدم پرید.ومن به طور اتفاقی رمز هاشو پیدا کردم که فکر کنم مال تاپیک شما باید باشه رو پیدا کردم. مرحله ی 1 گذروندم ولی برای مرحله های دیگر وقت نشد کی می دونه مرحله های بعدی چطوریه؟
با تشکر حجت نویدان
به P30world خوش اومدی .نقل قول:
علی رضا جان و آرش جان اگر با اجازه ی شما بشود من هم می توانم همکار شما بشوم یک چیز هایی در بارهی gta5/sa سرم می شه از آی دیم معلومه. من حوصله مرحله رفتنو نداشتم چون رمزای کاملشو نداشتم به هزار بد بختی با هلیکوپتر رفتم به اون دوتا شهر دیگه ولی چند روز پیش چیزای save شدم پرید.ومن به طور اتفاقی رمز هاشو پیدا کردم که فکر کنم مال تاپیک شما باید باشه رو پیدا کردم. مرحله ی 1 گذروندم ولی برای مرحله های دیگر وقت نشد کی می دونه مرحله های بعدی چطوریه؟
با تشکر حجت نویدان
یکمی سئوالتون نامفهومه .
یعنی شما فقط مرحله ی 1 بازی رو رفتی ؟ بعد میخوای بدونی بقیه ی مراحل چطوریه ؟
سلام دوستان
من اونجا که باید با کاتالینا(دختر هست!) بریم Gas Station و کامیون رو بدزدیم.
وقتی میرسم به مقصد کاتالینا ومرده با هم درگیر میشن و کاتالی با شاتگان اون رو می کشه!!!
بعد هم بازی گیر می کنه!
چیکار کنم؟
من یک مرحله ای گیر کردم که وقتی می رویم به یک خانه در هنگام خارج شدن از خانه در شهر هرج و مرج شده نمی دانم چه کار کنم همه چی نابود شده خانه ها می سوزن
چه طور 2 نفر سوار کنم به ماشین
نقل قول:
کسی نمیدونه؟
؟؟؟؟؟؟ چییییی؟؟؟؟؟نقل قول:
درست يادم نيست ولي انگار نبايد بذاري به كاميون صدمه اي بحوره...ممكن هم هست عيب از بازي باشه...نقل قول:
سلام دوستان
من اونجا که باید با کاتالینا(دختر هست!) بریم Gas Station و کامیون رو بدزدیم.
وقتی میرسم به مقصد کاتالینا ومرده با هم درگیر میشن و کاتالی با شاتگان اون رو می کشه!!!
بعد هم بازی گیر می کنه!
چیکار کنم؟
اگه توي مرحله اخر هستي (اوني كه برادر كارل ميپره عقب ماشين اتشفشاني و....) بايد اون ماشينرو دنبال كني بعد به جايي ميرسي كه بايد بري عقب ماشين تا برادرت بپره جلو ماشين و...بقيش اسونه اگه هم توي اين مرحله نيستي اسم مرحله رو بنويس ....نقل قول:
من یک مرحله ای گیر کردم که وقتی می رویم به یک خانه در هنگام خارج شدن از خانه در شهر هرج و مرج شده نمی دانم چه کار کنم همه چی نابود شده خانه ها می سوزن
بايد با راستكليك بر روي دونف از هم محله ا ي هات (اونايي كه لباس سبز دارن)هدف بگيري با لاي سرشون يه مثلث سبز مياد بعد بايد دكمهGياHرو بزني تا اونا بيان باتو بعد يه ماشين جهارنفره يا بيشتر بردار و سوار شو اونا هم سوار ميشن هرچه مقدارRespect بيشتري داشته باشي ادم بيشتري ميتوني انتخاب كني....همچنين وقتي اونا رو انتخاب كردي با زدنH اونا تورو رها ميكنن و ميرن پي كارشون!!!نقل قول:
چه طور 2 نفر سوار کنم به ماشین
لطفا اسم مرحله رو بگید.riot?همونجا که تلویزیون تماشا میکنن بعد میان بیرون؟نقل قول:
اینجا شما باید با sweet برگردین خونه.
سلام به همه-------------
یک مشکل اساسی در gta sa که مرحله ای به نام black project گیر کردم .
حتما با فرودگاه قدیمی آشنا هستید ... تمام مرحله ها و انواع گواهینامه ها رو رفتم و گرفتم تا به این مرحله کزایی رسیدم وارد مرحله که میشه با ترینو که بالای بال یک هواپیمای اوراقی پشت سی جی نشته و یواشکی یک چیزایی بلغور می کن و سی جی هم نمی دونه اون کجاست :
cj : hey torino,where are you?
torino: wrong devil, cj
بعد هم از مرحله می آد بیرون و باز همون علامت هواپیما روی نقشه است و هیچ مرحله دیگه هم نیست که برم( یعنی فقط همین مرحله است )...........
خوب حالا چه کنم دوستان؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان کی راهنمای کامل بازی به فارسی یا یه چیزی که توش روش رد کردن مرحله هارو داره بگذاره.حجمش هر چقدر بود من Adsl دارم
روش که نمیدونم ولی سیو بازی هست
تو اين مرحلهcj نبايد بيش از حد چاق باشه.نقل قول:
بايد ميزان fat رو كم كني.
درسته . تاييد ميشهنقل قول:
تو اين مرحلهcj نبايد بيش از حد چاق باشه.
بايد ميزان fat رو كم كني.
بيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان کی راهنمای کامل بازی به فارسی یا یه چیزی که توش روش رد کردن مرحله هارو داره بگذاره.حجمش هر چقدر بود من Adsl دارم
سلام دوستان
کسی هست یه لطفی در حق من بکنه و دو تا مرحله برام رد کنه؟
یکی مرحله Hijack که Cesar باید بپره رو کامیون.یکی هم با هواپیمای قرمز کوچیک باید چند تا ماشن رو از بین ببری.
کسی کمک می کنه.ممنون میشم.
سیو من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی تو شهر دارم الکی میگردم چه جوری دختر سوار کنم.
دو سه روز پیش از همین دانلود کدم ولی الان اولی نصفه داانلود میشه بقیه هم خرابن.نقل قول:
با یک ماشین Hiclass یا دستکاری شده توپ برو نزدیک اونایی که شبیه بدکاره ها هستن!نقل قول:
وقتی دختره پرسید بگو Yes ! بعد ببرش یک جای خلوت و بایست! حله!
مگه نمیگی دوسه روز پیش دانلود کردی؟ پس ... ؟؟؟نقل قول:
مطلب دیگه قدیمی و کلیشه ای شده!
4 بار آپلود کردم حالا شما میگی هنوز بدستت نرسیده!!! اصلا بی خیالش شو!
کسی نیست به من کمک کنه؟:41: :10:نقل قول:
اون مرحله که سزار باید بپره رو کامیون باید بری کنار کامیون بعد وقتی جای خوبی باشی سزار میگه همین حالتو حفظ من بعد میپره. تموم.نقل قول:
اون مرحله هواپیما دیوونه کنندس سعی کن از دورترین دوچرخ یا ماشین شروع کنی که بهتره تنها راهش همینه
وقتی تو شهر دارم الکی میگردم چه جوری دختر سوار کنم
===============================================>
خوب برو جفت هر دختری که تو خیابون بود بوق بزن براش بعد ازت یه سوال انگلیسی میکنه تو دکمه ی y
رو بزن همین البته بعضی از دخترا اینطورین
با موتور جفت کن باهاش بعد دوستت میپره رو کامیون طرفنقل قول:
اون مرحله هم که باید بری برو زیاد تمرین کن که بریش چون مرحله های دیگه هم به این صورته... درست مرحله ی بعدش
:19:
بچه ها اگر هر کس لینکهای دانلودGTA : San Andreas داره
بی زحمت برای من بزاره
واقا میخوای دانلودش کنی بابا ایول به تونقل قول:
من مردم(موردم)با این سرعت اینترنت
واقعا متشکرم !نقل قول:
مشکل حل شد ... بالاخره برای بار دوم تا آخرش رفتم .... دم همتون گرم....
واقعا متشکرم !نقل قول:
هواپیما رو تونستم رد کنم.ولی مرحله ای که Cesar باید بپره نه.نقل قول:
میشه بگید کجای کامیون وایسم؟
راستی تو مرحله New Model Army که کنترل هلی کوپتر رو دارم باید چیکار کنم؟:11:
واقعا متشکرم !نقل قول:
باید کنار در کامیون باشی که اون باید بپره قد در یهجوری باید تنظیمش کنینقل قول:
کنترل هیلیکوپتر رو یارم نمیاد یکم توضیح بده
مرحله ی کنترل هلی کوپتر نسبتا سادست.اگه از تراینر استفاده کنی و زمان رو نگه داری که دیگه هیچی نیست...
باید راه رو برای ماشین مسابقه ای که توی همون محیط هست باز کنی....
1-باید میله های پهنی که روی زمین برات گذاشته با اهنربای هلی کوپتر بلند کنی و روی روی چاله ها بزاری تا ماشین بتونه رد بشه...
2-باید بشکه هایی رو که برات گذاشته با اهنربای هلی کوپتر بلند کنی و روی تانک ها بندازی تا منفجر بشن...
سلام.
توی بازی نمیدونم چرا توی بعضی از دموها حتی پلیسها و مردم به هم میپرن و هم رو کتک میزنن.
نه اسکریپتی تغییر داد نه سیخی زدم
چی کار کنم؟ برای شما این مشکل پیش اومده؟
؟؟؟؟نقل قول:
واقا نمیدونم عجیبه
توی دموها همدیگرو میزنن؟ یعنی چی؟نقل قول:
البته تو روند بازی یک خورده درگیری بین مردم - پلیس و ... هست ولی تو دموها یعنی چی؟
راستی هنگام درگیری میان پلیس و فرد عادی (تعقیب) , به پلیسه کمک کن تا جایزه بگیری!
البته خیلی وقته San andreas بازی نکردم! شاید جایزه گرفتن تو Vice City بود!
شاید جایزه گرفتن تو Vice City بود
0OKدرسته
سلام
از کسایی به من کمک کردند ممنونم.
میرم امتحان کنم ببینم چی میشه ولی مرحله Highjack خیلی سخته.:13:
میله ها کجا هستند؟چه شکلی هستند؟نقل قول:
-باید میله های پهنی که روی زمین برات گذاشته با اهنربای هلی کوپتر بلند کنی و روی روی چاله ها بزاری تا ماشین بتونه رد بشه...
2-باید بشکه هایی رو که برات گذاشته با اهنربای هلی کوپتر بلند کنی و روی تانک ها بندازی تا منفجر بشن...
بشکه ها رو چه طوری بلند کنم؟
شرمنده که اینقدر سوال می کنم.