دوستان خودش يهو درست شد و آپديت كرد و شد: R1KG001نقل قول:
Printable View
دوستان خودش يهو درست شد و آپديت كرد و شد: R1KG001نقل قول:
من نمیدونم چرا هی میگید که صداش رو اسپیکر خوب نیست ؟
خیلی هم خوبه شماها فقط به بلندی صدا فکر میکنید ولی اگه بیشتر فکر کنید میبینید که کیفیت مهمتر از کمیت است که هیچ گوشی کیفیت صدای k800/810 رو نداره .
[QUOTE=SAEED_BARCELONA;1608548]اگه اون دو رقم آخرش فرق کنه مشکل نداره. ماله همه همین طوره
------------------------------------------------نقل قول:
سلام دوستان
وقتی توی کامپیوتر من درایو فلش موبایل به نام PHONE میاد
بعد از اتمام کارتون روش کلیک راست کنید و Eject رو بزنید
حالا پیام ITs Safe .... روی موبایل میاد
که اگه Safety Remove کنی این پیام نمیاد !!!
اینطوری عمر حافظه فلشتون باقی میمونه
سلام. اقایه amin3gp شما اول صدایه 5700 رو گوش کن بعد بگو که کیفیت صداش بهترینه.
5700 هم از نظر بلندی و هم از نظر کیفیت k800 رو میخوره .
حتما گوش کن.
بازم مزاحم دوستان شدم
لطفا صاحب نظراش در مورد لوازم جانبی ک800 یکم پست بدن
مثلا بلندگو یا هندز فری بلوتوث یا مثلا دستگاه جانبی که نقش Light رو برای گوشی بازی کنه
لطفا اگر قیمتی هم از این قطعات دارین بذارین ممنون میشم
باز هم پوزش به خاطر اینکه تازه واردم و زیاد هم درخواست دارم
همه به بزرگی خوشون ببخشن
بله، همونطوری که عرض کردم سریالی که روی جعبه و پشت گوشی هست به صورت *********** و اون چیزی که تو خود گوشی میاد 41-************ هست.نقل قول:
اگه اون دو رقم آخرش فرق کنه مشکل نداره. ماله همه همین طوره
مرسی سعید جان که خیاااااااالم رو راحت کردی داداش. داشتم میمردم از غصه :46:
متاسفانه سی دی نداشت و یه کاغذ گذاشته بودن توش که از سایت سونی دانلود کنید. حالا کدوم نرم افزار ها رو باید دانلود کنم؟نقل قول:
cd همراش نبود؟ مگه میشه؟
یه سئوال دیگه: چه جوری به حافظه گوشی و فایلهایی که توش هست دسترسی پیدا کنم؟ با کدوم برنامه؟
از دیروز که گوشی رو (به اضافه یه مموری 2 گیگ) گرفتم واقعا زندگی رو یه جور دیگه میبینم :31:. واقعا گوشی عالیییییییییه. از همه نظر حرف نداره. من که شیفته این گوشی شدم.
از همه دوستان و عزیزانی که من رو برای خرید این گوشی بی نظیر راهنمایی کردن کمال تشکر رو دارم
سلام دوستان
اين بار سومه كه مي پرسم، كسي از اساتيد نيست جواب منو بده !!!!!!!!!
من قصد دارم k800 بخرم اما به black list خيلي نياز دارم كه k800 نرم افزارشو ساپورت نمي كنه ، ولي تويه پست ها ديدم كه در بعضي از گوشي ها ميشه با هك كردن اين امكان رو ايجاد كرد.
تويه اين تاپيك هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم حالا مي خواستم ببينم كسي روش كار رو بلده يا اصلا اين كار شدنيه
ممنون
دلت خوش. پس میخواستی 5700 که مخصوصه موسیقیه صداش بهتر از k800 نباشه. اگه راست میگی صدای 5700و با w900 مقایسه کننقل قول:
سلام دوستان
آمار عضو جدید سری k رو گرفتید؟(k 850)
لینکش اینه امیدوارم خوشتون بیاد:46:
[HTML]http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k850-2003.php[/HTML]
البته می دونم که این خبر یه خورده قدیمیه ولی به بزرگواری خودتون ببخشید
به نظر من عالییه
در مورد قیمت مموری: من یه 512 گرفتم 17000 تومان که فکر کنم برام کافیه. و 1 گیگش 26 تومان بود. البته 1 ماه پیش.
اقا من از روی سند حرف میزنم . K800/810 صداش 72 کاناله است و تمام جزئیات صدا رو پخش میکنه 5700 چند کاناله است ؟ k800 خیلی کیفیت صداش بالاست که فعلا هیچ گوشی همچین کیفیت صدایی نداره
سلام من ميخوام K800 بفروشم كسي خواست بگه پك كامل 512 رم 3 هفته كار كرد
توی نوکیا که اصلا هیچ کدوم از گوشیاش صداش 72 کاناله نیست.نقل قول:
به همین زودی ازش خسته شدی؟ یه پیشنهاد دارم برات: تو که با k800 حال نکردی گوشی بازیو بزار کنار چون هیچ گوشیی دیگه بهت حال نمیدهنقل قول:
نقل قول:
سلام دوستم
100% كه همينطوره فكر نميكردم هيچ وقت از سوني اريكسون خوشم بياد ولي اين توپه
بابا دانشگاه قبول شدم : پول ندارم براي پول اوليش اخه قبلا كار ميكردم الان بيكار شدم الان فقط يه موبايل دارم
به هر حال ممنون
وقتي پول دستم بياد دوباره ميخرم
نقل قول:
Nokia 5700: 64 channels
گوشی های سونی اریکسون دیگه ای هم وجود دارند که صداشون عالیه و 72 کاناله هستند مثلا...
w710
P1i
S 500
Z 750
W 580
W610
Z310
Z610
K618
Z 710
W 900
و ...
من خودم P1 دارم صداش از بس عالیه گذاشتم رو نصف. چون وقتی یکی زنگ بزنه همه نگاه میکنند آدم خجالت
میکشه. :38:
واقعا همچین کیفیت صدایی رو اونایی که گوشیشون 72 کاناله هست میتونن بفهمن.
راستی قیمت p1 چنده و ازش راضی هستی ؟
یه سر به تایپک زیر بزن خیلی در موردش بحث شده... تقریبا تمام نکته های مهمی رو که این گوشی داره همراه با عکسنقل قول:
گذاشتم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159430
دوستان عزیز من خودم طرفدار سونی هستم ولی این کانالها برای فایلهای Midi هستش نه برای Mp3 تازه اگر هم باشه تاثیر چندانی نداره. مثلا دبلیو 950 که همه اعتراف میکنن که بهترین کیفیت رو توی صدای سونی داشته 40 کانال بوده و فکر کنم دبلیو 960 هم 40 کاناله باشه . پس این ملاک کیفیت صدا نیستش . وقتی ام پی 3 باشه کی میره سراغ Midi؟
دوستان عزیز من دو بار این سوالو از شما کردم ولی انگار نه انگار که ما آدمیم هیچکس سوالمو جواب نداد یه بار دیگه میپرسم!!
من واسه اینکه گوشیم خراب شده بود و توی منوی بازی برنامه نمیرفت دادم نمایندگی گفتن که اله بله حالا
ازمون 30تومان گرفتن گفتن یه قطعش سوخته بود که مطمئنم نسوخته بود خلاصه بگم براتون ما گوشیمونو اومدیم دوروز آپدیت کنیم گفت آپدیتی وجود نداره ولی واسه داییم که همین گوشی داره آپدیت شد نسخه گوشیم هم R1gb001 هشتش اگه مشه کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز من دو بار این سوالو از شما کردم ولی انگار نه انگار که ما آدمیم هیچکس سوالمو جواب نداد یه بار دیگه میپرسم!!
من واسه اینکه گوشیم خراب شده بود و توی منوی بازی برنامه نمیرفت دادم نمایندگی گفتن که اله بله حالا
ازمون 30تومان گرفتن گفتن یه قطعش سوخته بود که مطمئنم نسوخته بود خلاصه بگم براتون ما گوشیمونو اومدیم دوروز آپدیت کنیم گفت آپدیتی وجود نداره ولی واسه داییم که همین گوشی داره آپدیت شد نسخه گوشیم هم R1gb001 هشتش اگه مشه کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان توی شیراز 450 بدون گارانتی...نقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم اما تو خونه flash کردم و درست شد.مثل روزه اولش.فکر نکنم قطعه گوشیت سوخته بود.من که این طوری فکر میکنم.چون واسه منم پیش اومد اما با یه flash درست شد.نقل قول:
دوستان كمك :
الآن حدود 3 روزه كه وقتي كسي به من زنگ مي زنه يا من تماش مي گيرم، شماره و اسمش تو Calls نمي افته يعني آخرين نفري كه با موبايل من تماس داشته مال 3 روز پيش نشون مي ده در حالي كه تو اين مدت من تماس هايي داشتم.
لطفا بگيد اشكال از چيه ..... شايد يكي از تنظيمات setting رو اشتباهي عوض كردم يا ...
بچه ها راهی برای افزایش صدای 800 یا 810 هست؟ اگر آره لینک آموزش رو بزارید ممنون
بعضی مواقع ماله منم همین طوری میشه. یه بار لیست تماساتو پاک کن درست میشهنقل قول:
دوست خوب خیلی اوغات که من امتحان کردم آهنگهای کم کیفیت استفاده میشه و صدای بدی دارهنقل قول:
یک راه افزایش کیفیت آهنگ میتونه باشه
یه راه برای این کار گزاشتن یه آکوستیک خوب روی گوشی هست...دوستان چند صفحه قبل لینکشو گزاشته بودند....نقل قول:
کی گفته این کانالها برای midi هستش.وقتی دو تا گوشیو بغل هم بزاری معلوم میشه کیفیتاشون.من k800 و هم با w700 هم k750 امتحان کردم واقعا بدون شک صدای K800 یه طورایی خیلی طبیعی تر بود.یعنی به واقعیت نزدیکتر بود شاید من اشتباه میکنم.:41:نقل قول:
نیازی به پاک کردن لیستها نیستنقل قول:
برای من هم تو چندین گوشی این اتفاق افتاده آخر سر فهمیدم کار بر میگرده به اونجایی که تو تنظیمات تاریخ رو عقب بردم
اگر تنظیمات تاریخ رو به اولش (یعنی هر چی که قبلا بوده چه درست وچه غلط بود )برگردونید مشکل حل میشه
man khastam megdari barname bazio them baraye k800 begiram ama beghadri topica namoratabe ke sar dard gereftm 171 safaro doroste adambegarde bebine kojash linko barname momkene bashe topicaye dige ham hamintor dame modiresh garm
سلام دوستان
سئوالی دارم: تو منوی مخفی که میرم و بعد مسیر های زیر رو میرم:
service tests > total call time
یک زمان رو نشون میده مثل:1:05:36 . میخواستم ببینم این چی هست؟ آیا زمان مکالمه هست؟
مدام هم داره زیاد میشه در حالی که اصلا با گوشی صحبت نمیکنم ...
من سه چهار روز پیش یه مموری دو گیگ خرید 32000 تومن. به نظرم هر چی ظرفیت بیشتر باشه به صرفه تره. البته من 2 گیگ مورد نیازم بود که گرفتمنقل قول:
كمك كمك كمك:نقل قول:
ليست رو همه رو پاك كردم درست نشد، يه مستر ريست هم كردم درست نشد...... تاريخ هم خوب تاريخ درست رو بهش دادم نه الكي چه تاريخي بزارم؟؟؟
ولي فكر نمي كنم به تاريخ ربطي داشته باشه.
لطفا كمك كنيد چون دارم ديوونه ميشم يكي كه زنگ ميزنه فقط عكس miss اون بالا مي افته ولي وقتي ميرم تو calls هيچ شماره اي نيست!!!
اون عدد کل تماسها رو نشون میده هم تماسهای ارسالی وهم دریافتینقل قول:
واسه همونه که زیاد میشه
مرسی عزیز:نقل قول:
آخه مشکل من اینه که من با اینکه تماس هم دریافت میکنم این عدد زیاد میشه.
مثلا یادمه که دیروز نه تماس گرفتم و نه تماس دریافتی داشتم و این عدد از صبح تا شب حدود 2 دو دقیقه بیشتر شده بود!!!
مگه میشه با مستر ریست درست نشه . ماله منم یه بار اینجوری شد ولی شماره ها رو پاک کردم درست شد.مطمئنی reset all کردی?
آقا یکی به دادم برسه... گوشیه من چرا اینجوری شده ؟؟
من 2-3 روز پیش که مموری کارتمو از گوشی خارج کردم و با رم ریدر یه سری بازی ریختم تو گوشیم ،
من تقریبا" روزی یک بار مموری رو میذارم تو رم ریدر و فایل میریزمو در میارم.
حالا 2-3 روز پیش که مموریمو در آوردم و تو گوشی وارد کردم ، دیدم که هیچ کدوم از بازیهارو install نمی کنه
و میزنه operation failed .
حالا من فکر کردم که شاید طبق معمول هنگ کرده و با یه restart حل میشه.
بعد از Restart کردن دیدم که همونجوریه و وقتی که جاهای دیگه هم سر زدم دیدم مشکل دارند.
مثلا" وقتی میری داخل intertainment و Game رو میزنی بهت پیغام Operation failed رو میده.
تو application هم نمیره و همین پیغام رو میده...
گوشیم رو یه Reset معمولی کردم ، ولی جواب نداد و همونطوری بود.
دیگه در مرحله آخر Master Reset کردم ولی باز هم همونطوری بود اون قسمت هاش!! :41:
نکنه یه چیزیش کلا" پریده و دیگه بر نمی گرده؟؟ :13:
از کسانی که کا810 دارن آیا کارکردن با دکمه ها و جوی استیک کار مشکلی هستش ؟ چه معایبی داره.
گوشیت باید فلش بشه. مال منم همین طوری شده با فلش درست شدنقل قول: