منم فکر کنم مشکلت همون شماره سریال ها باشهنقل قول:
توی همون صفحات اول چندتا سریال نامبر است میتونی از اونجا سریال هاروکپی کنی بعد بازی رو کاملا حذف کن وبعد هرکدوم از سریالا روبرای یه کامپیوتر بزن امیدوارم مشکلت حل شود:10:
Printable View
منم فکر کنم مشکلت همون شماره سریال ها باشهنقل قول:
توی همون صفحات اول چندتا سریال نامبر است میتونی از اونجا سریال هاروکپی کنی بعد بازی رو کاملا حذف کن وبعد هرکدوم از سریالا روبرای یه کامپیوتر بزن امیدوارم مشکلت حل شود:10:
salam dostan man az shoma soal porsidam ke trainer ya hamoon code taghalob vase pach general 5 hast ya na ama hich javabi nagereftam
باسلام دوست عزیز لطفا فارسی بنویس کد تقلب فکر نکنم داشته باشه ولی احتمالا ترینر دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :5:
اینم لینک ترینر:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
سلام
مرسی که جواب دادین. ولی داداشم اصلا" با کد های تو سی دی بازیو نصب نکرده.
با برنامه جنرید کرده. یعنی سریالها یکی نیست
وژن جنرال ها با هم یکی است چون باید همون وژن برای هردو نصب باشه:31:
سلام
آره دوتاشون 1 دیویدی بوده
فقط فرق سیستم داداشم اینه که 64 بیتیه. ولی نباید فرق کنه چون خود بازی 32 بیت هست. در نتیجه خود سیستم تو بازی با 32 فرقی نمیکنه.
سلام دوست من ممنون از توجه ای که کردی اما این ترینر کار نمی کنه میتونی کمک بیشتری کنی؟نقل قول:
مهم : همیشه قبل از هر گونه تعقیر، از فایل مورد نظر کپی بگیرین.
پول بیشتر در شروع
پوشه Command and Conquer Generals Zero Hour Data تون رو پیدا کنید. وقتی پوشه رو
باز کردید، به دنبال فایلی به نام Skirmish باشید (نکته، فایل SkirmishStats نیست). وقتی
این فایل رو باز کردید، بخشی رو كه با StartingCash شروع میشه رو پیدا کنید. وقتی كه این
بخش رو دیدید، میتونید هر شماره ای رو كه میخاین، وارد کنید. وقتی بازی رو شروع میکنید،
پول در بازی خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
:23:شرمنده :23:من که هرچی به ذهنم رسید گفتم دیگه بقیه اش را باید دوستان راهنمایی کنندنقل قول:
راستی شاید مشکل سخت افزاری باشه
سلام.
میشه من با یکی بازی کنم با هاماچی؟ ببینم بازم مشکل داره یا نه.
من پچ1.4 دارم.
ببخشید من هاماچی جدید دارم. ورژن 2.0.1.66
ممکنه مشکل از این باشه؟ به نظرم قبلی با این فرق میکرد
نه نبايد فرقي بكنه
بالاخره هر دو يه نرم افزار هستن و نحوه استفاده و اساس كار نرم افزار يكيه
حالا اگه این کارو بکنیم فقط برای خودمون پول میاد یا برای حریف هامون هم پول اضافه میشه؟؟؟؟:13:نقل قول:
:11:
:27:نقل قول:
با سلا م
پول هم برای شما وهم برای حریفتون حساب میشود
salam ufo-alien jan mod iran key vared bazar mishe.kheily vaghte ke general bazy nakardam.age mishe kharid interneti ham vasash bezarid.
سلام به دوستان این بازی را اگر مدال ها را همش را بگیریم چیز جدیدی مثل بیث می ده
نه چيز جديدي نميده فقط رنكيكت ميره بالاتر
بيشتر براي حرفه اي هاست و كساني كه واقعا به اين بازي علاقه دارن و ميخوان به هر شكلي شده تمومش كنن
سلام تشکر یه path است که روش میریزند یه تیکه که میخواد loud بشه قرمز میشه اگر هست لطفا لینک را بگزارید و چیزای جدید تری روش میاد اون path4,5 هم دارم
سلام
من بازی جنرال 1 رو گرفتم و بدون سریال بازی نصب میشه
وقتی می خوام برم تو بازی و با دوستام شبکه یازی کنم ( من با 2 تا از دوستام کامپیوتر هامون رو شبکه کردیم) اخطار the serila alredy is used رو میده.
به نظر شما دوستان چی کار کنم ؟
؟
؟
؟
؟
ممنون می شم کمکم کنید.
اول اینکه فارسی بنویس و دوم هم چرا اینقدر بزرگ مینویسی؟نقل قول:
با سلام یک نظر بیایبید هرکی تیم مورد علاقه اش را بگه و یه ترفند و روش هم برای بازی با اون تیم بده
من با ایر فورس خوب بازی میکنم همون اول یه برق بعد سربازخونه بهد پول میزنم بهدش 5تا فرودگاه میسازم از اون کبرا ها میگیرم هر فرودگاه 9 تا بهد بااون علامت تانک (برای اینکه در راه هرچی دیدند بزنند)میفرستم:8:
در کل با همه ی تیم ها خوب بازی می کنم
واسه من پچ ریبورن 5 است
سلام.ایا نصب شدن هر دو پچ 1.04 و ربورن 5 میتونه باعث مشکل در اجرای بازی بشه؟!
فکر نکنم واسه من 4 و5 روی هم است ولی 1.04 و5 را امتحان نکردمنقل قول:
اخه ما تو شبکه مدام وسط بازی از بازی بیرون میافتیم و ارور سینکرونایز و یا میسمچ میده.کسی علترو میدونه؟
شاید بخاطر ساخت بیش از حد یونیت باشد
یا اتم ما که تو گیم نت بازی میکنیم اگه اتم بزنیم میندازه بیرون
نه .بعضی وقتا که تو 10 ثانیه میندازه ییرون .بعضی وقتام یه ارور بلند میده که میگه شاید از ویروسه شاید از سخت افزاره .... خودم احتمال میدم چون هر دو پچ 1.04 ور ریبورن 5 رو نصب کردم اینجوری شده.ها؟
شاید
پس بازی به طور کامل حذف کن بعد فقط 5 را نصب کن چون بیشتر پچ ها باهم سازگاری ندارند وارور میدهد
هیچ کس نیست بگه با چه تیمی بازی میکنه وچجوری
خیلی خب خودم میگم
در پچ 5 توی تیم usa وقتی فرودگاه وتدارکات راساختید یه روبات بگیرید وساختمان پایین سمت راست رابسازید اسمش یا دم نیست بعد برید روی فرودگاه کلیک کنید وازاون هواپیماهای مثلثی کوچک بسازید یکی از بهترین چیزها برای حمله هستند و خونشون هم خیلی زیاده وتیرشون هم تموم نمیشه
منتظر ترفندهایتان هستم:18:
سلام
generals 2 را path3 را ميخواستم كه حجمش كم باشد
سلام
path3 generals2 را مي خواستم
نقل قول:
منظورت کدوم پچ است اسم دقیقش را بگو :19:
path قبل از چهار است.
:2:منظورم اینه که اسمش چیه 200 پچ داریم جزو ریبورن کنتراست اسمش چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو اینجا ببین پیدا میکنی:8:
سلام اين بازي را با حجم كم مي خواستم
DestructiveForcesV1.3FULL
به اينجا مراجعه شود :
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?goto=newpost&t=56372
سلام اين يه path است كه روي جنرال 2 ميريزد و همه چيزاهاي آن جديد تر مي شود مي شه لينك مستقيم بدبد
منظور شما از جدید تر همون اضافه شدن تیم های جدید هست دیگه ؟نقل قول:
اگه آره
خدمت شما دوست عزیز :
البته از این سایت هم میتونی دانلود کنی ولی باید اول عضو بشی و بعد دانلودش کنی :کد:http://download.cnet.com/Command-Conquer-Generals-Zero-Hour-Reborn-Rise-to-Power-mod/3000-18541_4-10291900.html
کد:http://www.gamespot.com/pc/strategy/candcgeneralszerohour/download_6094599.html
:2:یعنی کسی اینجا جنرال باز نیست :13:
مثل اینکه باید بازهم خودم بگم توی تیم usaاول یه برق بعد یه سرباز خونه وبعد یه پول خونه بزنید حلا 6تا از اون سربازای سبز بگیرید وتو پول خونه هم سه تا هلیکوپتر حالا اپدیت های سرباز خونه را بگیرید واون 6تا را سوار هلیکوپتر کنید وبفرستید تو بیس حریف وساختموناش رو کپچر کنید با علامت پرچم سربازای usaدر پچ 5 نامریی هستند
منتظر تیم ها وروش بازی شما هستم:11:
تو glaباچه چیز هایی حمله کنیم بهتر است :19:
با GLA یه کار ساده که میتونی بکنی اینه که در همون اول بازی طرف مقابل ببازهنقل قول:
به این صورت که یه دونه کارگر رو سوار موتور سیکلت کنی و در نزدیکی بیس دشمن یا تو خود بیس دشمن تونل بزنی و بلافاصله 10 - 12 نیرو به داخلش بفرستی
به این صورت خیلی زود بیسش نابود میشه
چین تانک هم که Overlord هاش خیلی خطر ناکن
مخصوصا زمانی که درجه دار بشن
----------------------------------------
شما این بچ ZeroHour Reborn V4.0 The Rise To Power رو نصب کردین؟
آره اول 4 را نصب کردم وبعد 5 را چطورمگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
راهی واسه سیو بازی ماتی پلیر نیست؟
ما یه سری مپ دانلود کردیم ولی تو مالتی پلیر وقتی یه نفر بازی با اون مپها میسازه میگه نفر مقابل اون مپرو نداره در صورتی که داره.مشکل چیه؟!
به خاطر این پرسیدم که نیرو ها و تیم های جدید رو در اختیار دارین یا نهنقل قول:
به نظر من USA Superweapons و CHINA tank general یکی از بهترین تیم های این بازی هستن
در سوپر ویپونز هواپیما های Highspeed و در چین تانک ورژن قویتر اُورلورد ها بسیار قوی هستن
مخصوصا پدافند های سوپرویپونز هم که هیچی ازشون رد نمیشه
یکی دیگه از تیم های قوی چین اتمی هست
هواپیما های بسیار قوی داره :46:
من به شخصه زیاد با GLA حال نمیکنم
با اینکه خیلی سریع و ارزون راه میفته ولی پدافند های ضعیفی داره :13:
کسی ردالرت3 بازی کرده اینجا؟
دوست عزیز اون یک تاپیک مجزا دارهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202356