من از حالت استاندارد یو تورنت گفتم .مال شما رو نمی دونم چطوری تغییر دادین ولی مال در حالت استاندارد موقعی که رو 3 باشه محدودیت دریافت رو 18 است.نقل قول:
من از حالت استاندارد یو تورنت گفتم .مال شما رو نمی دونم چطوری تغییر دادین ولی مال در حالت استاندارد موقعی که رو 3 باشه محدودیت دریافت رو 18 است.نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون که توضیح دادی .. واقعا ممنون
من یه مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم رو hibernate میکنم برای مثلا ساعت 3 که برنامه auto power on سیستمو روشن کنه ...وقتی این بین خودم کاری برام پیش بیادو سیستمو دستی روشن کتم چون هایبرنیت بوده زود میاد صفحه دسک تاپ ولی بعدش که میخام کانکت بشم کانکت میشه ولی تو سایتی نمیره و پیغام سرور نات فاوند server not found میده . وقتی بعدش سیستمو ریاستارت می کنم (یعنی دیگه از حالت hibernate ) در میاد .دوباره درست میشه ...مال شمام همین طوره؟؟؟؟؟
خواهش میکنم قابلی نداشت....
نه مال من این طوری نمیشه البته یه جا دیدم نوشته بود که با IE6 سازگار نیست اگه IE7 نداری حتما بگیر شاید درست بشه.
zed2 عزیز : درست میگی حالت استانداردش همونیه که شما گفتی ولی اگه تو قسمت peers نگاه کنی نصف بیشتر nood ها مال امریکاست چندتا هم کانادا و دانمارک و تک و توک چند کشور اروپایی خیلی به ندرت میتونی کشور اسیایی ببینی مثل ژاپن مالزی عربستان و ایران که سرعتشون هم خیلی کمه به همین خاطر اگه نباشن هم تاثیری نداره ولی utorrent برنامشو جوری ساخته که بدون اپلود سرعت نداره شما هم بهش کلک بزن سرعت اپلودو تو ستینگ 50k انتخاب کن ولی روی لینکی که داری دان میکنی راست کلیک کن و تو گزینه Properties ماکزیمم اپلودتو محدود کن به 2 یا 3 اون وقت میبینی که سرعت دانت کم نمیشه هیچ زیادم میشه
تا بعد.........
اقایون من یه سوال حیاتی دارم ممنون میشم جواب بدید.
اقا من چند تا فایل زده بودم توی برنامه بیت تورنت برای دانلود و وقتی که اونها حدود 60-70 درصد رسیدند کامپیوترم ویروس گرفت و من مجبور شدم کامپیوتر رو فرمت کنم و وقتی دوباره ویندوز رو ریختم و بیت تورنت رو نصب کردم دیگه اون فایل ها رو نتونستم ادامشون رو دانلود کنم.خواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه که چه طور میتونه این برنامه فایل هایی رو که نصفه دانلود کرده رو بشناسه و ادامشون رو دانلود کنه؟
باید فایل تورنتی را که مربوط به ان فایل ها هستش را یپدا کنی و به نرم افزار تورنت معرفی کنی و همچنین در هنگام عرفی ادرس جایی که قبلا فایل ها در انجا ذخیره شده (در صورتی که به صورت فولدر بود تا فلدر) را بهش می دی بعد چک میکنه و از ادامش می گیره.نقل قول:
اقا دستت درد نکنه. واقعا عزا گرفته بودم به خاطر این. یه دنیا ممنون.نقل قول:
بهترین سایت برای دان فیلم torrent چیه ؟
من که ازاستفاده می کنم و راضی امکد:http://www.mininova.com/
ولی بهترینش رو نمی دونم
اسم چیزی که میخوایو تو سایت زیر سرچ کنی لینک همه سایت هایی که دارنو لیست میکنه هر کدوم seed بیشتر دارن بهتره
کد:http://www.torrentz.com
بهترین راه اینه که اسمه فیلمی رو که می خوای +torrent تو گوگل سرچ کنی !!نقل قول:
منظور شمارو نفهمیدمنقل قول:
میشه دقیق تر بگین؟
منظور ایشان این بود که در گوگل در کادر در کنار اسم فیلم +torrent را هم بگذاری تا فایل های تورنت را بدهد.البته معمولا اگردر حالت عمومی نشد اخرین روش این است.نقل قول:
سایت demonoid دوباره از سر گرفته شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کجایی....................:18:
من میرم ببینم کدوم فیلم رو بزارم دانلود ....:31:
اینم لینک سایت...
کد:http://www.demonoid.com/
آقا اين سايت قابل اطمينان هست؟
اگه من بيام يكي از اين external ها رو دانلود كنم يه وقت fake از آب در نياد!
اون mininova مياد fake هاي خودش رو پاك مي كنه. اين چي؟
آره قابل اطمیتان هستش..نقل قول:
ولی به نظرات هم توجه کنید بد نیست.
شما دعوتنامه اش رو داری به ما بدی؟
dogtag دیگه رو ی ان برنامه کار نمی کنی؟نقل قول:
می خوام روش کار کنم ولی وقتش رو ندارم.
کسی هم که ساپورتم نمی کنه که حداقل دلگرم شم.
فقط شمایی که ما شرمنده تیم.
به هرحال ببخشید که منتظرت گذاشتم ولی فعلاً وقت تعمیرش رو ندارم.
ببخشید
یه سوال: من می خوام واسه اولین بار امتحانش کنم . تو صفه اول نوشته هر روز یه فیلم می شه دانلود کرد منم می خواستم در مورد سرعتش بیشتر بدونم کلا این به چه معناس؟ یه روز کامل؟ ینی سرعتش از اینترنت معمولی کمتره؟ برا هر گیگ چقد باید وقت صرف کرد؟
ویکی را بخون فکر کنم بیشتر جوابات را بدهد.نقل قول:
اگر نداد من به زبان ساده قبلا گفتم.یکبار پست های قبلی را مرور کن . اگر باز جواب نگرفتی بیا بهت ساده می گمکد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%AA
دوستان سلام. مزاحم شدم يه سوال داشتم. اگه من بخوام يه فايل حالا فيلم يا چيز ديگه اي رو در اختيار ديگران قرار بدم تا اونا دانلود كنند چيكار بايد بكنم؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
اگر از تورنت گرفتی کاری ندارد همچنان بزار کار کنه ولی اگر می خواهی تورنتش را بسازی اول باید با نرم افزار تورنت از فایل اصلی یک فایل تورنت بسازی که در همین حین هم ترکر را معرفی کنی.ترکر را هم باید بر اساس سایتی که توش فایل تورنت را اپلود می کنی بزنی(که خود سایت معمولا ادرس ترکر را می دهد مخصوصا تو عمومی ها برای کمک)نقل قول:
یک راهنما هم در این مورد وجود دارد که تو تاپیک های قبلتر موجود است یکم جستجو کنید کامل گفته است.
سلام
من تازه با تورنت آشنا شدم
میشه بگید باید چیکار کنم . لطفا کامل باشه
ممنون
سلامنقل قول:
شما پستهای اول تاپیک رو مطالعه بفرمایین
کامل توضیح داده شده
سلام
تو پستای قبلی یکی برنامه advance dialer رو برای دانلود از تورنت یعنی کانکت شدن اتوماتیک معرفی کرده بود
از کسایی که با برنامه advance dialer کار کردند..من وقتی تنظیم می کنم برای اتوماتیک کانکت شده برای شب... روز که می رم تو قسمت گراف(امارش) می بینم فقط یه ساعت کانکت شده دقیقا از زمان کانکت شدن تا زمانی که فکر کنم خو شرکت هر یه ساعت دیس کانکت می کنه ....بعد توی دکمه keep که قبلا من زده بودم جوری که اون دو تا سیم قرمز و ابی به هم وصل بودن .صبح که می ام می بینم اونا از هم قطعند...و فقط یه ساعت دیشب کانکت بودم ..میشه کسی به من کمک کنه و یا تنظیماتشو بگه که هر وقت از طرف شرکت قطع شد دوباره خودش کانکت شه؟
راستی یه موتور جستجوی تورنت خیلی خوب:
کد:http://torrents.to
لطفا شماره ی صفحه ای که کاملترین توضیح رو از بیت تورنت داشته بفرمایید .
صفحه اول این تاپیک و صفحه مال ویکی پدیا
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%AA
سلام
یه سوال
چند روزه که دارم یه فایل رو از تورنت دانلود میکنم ...
اما نمیدونم چرا سرعت آپلودم تقریبا 3 برایر دانلودم هست
یکی میتونه راهنمایی کنه
من قبلا حدود 10 تا فیلم از تورنت گرفتم و تا 150 مگابایت آپلود نداشتم ( برای هر فیلم )
ولی این یکی تا 70 درصد دانلود کردم و 250 مگابایت آپلود کرده
روز اول دانلودم سرعتش تا 30 میرفت ولی الان تا 8 بیشتر نمیره
تعداد seed هاشم بیشتر از peer هستش
ببین سرعت دریافت محدود نشده؟(چک کن)نقل قول:
پورتات بازه ؟ترکری کهتو فایل هست کار می کنه؟
ببین ممکنه قسمت هایی را که می خوای دانلود کنی همه نداشته باشن و چون درخواست برای ان قسمت ها زیاده سرعت کمه.
اگر همه را چک کردی لینک فایل تورنت را بده چک کنم.
نمیدونم من تا حالا نتونستم از تورنت فایل بگیرم الان هم سرعتم 1 کیلوبایت هست در صورتی که من فایلهای معمولی رو 30 کیلوبایت دانلود میکنم
من از utorrent استفاده میکنم
چی کار کنم میخوام فیلم دانلود کنم
این سوال را خیلی از دوستان گفتن و در همان پست ها هم جواب دادن اگر صفحات قبلی را می دید عین سوال شما را حداقل من خودم به 5 نفر جواب دادم و گفتم چون در تورنت یک سرور مرکزی وجود ندارد و همه افرادی که متصل اند نقش سرور را دارند (در راهنمای ویکی کامل گفته شده چجوری) سرعت ها بر اساس مقدار پهنای باند ارسال و دریافت همه کاربرانی که دارن ان فایل را اشتراک می کنند بستگی دارد.(نمونه اش من یک فایلی دارم همین الان دریافت می کنم که به خاطر سرعت کم ارسال بقیه رو 2 3 و حتی 0.5 کیلو بایت می رسد.در این حالت اولویت با کسانی است که سرعت ارسال بیشتر و دریافت کمتر داشته باشن)نقل قول:
همچنین اگر پورتی که یوتورنت استفاده می کند به هر دلیلی بسته باشد سرعت کاهش پیدا می کند که معمولا در پایین نرم افزار به سورت 3 رنگ سبز زرد و قرمز است که وقتی سبز است پورت باز است و وقتی زرد و قرمز است پورت مشکل دارد و باید مشکلش رفع شود(اگر ISP) نبسته باشد.
مرسی ولی حالا باید چی کار کرد که بتونم از حداکثر سرعت استفاده کردنقل قول:
چه عاملی باعث میشود سرعت زیاد شود
سه راه داره:نقل قول:
راه اول:بگردی دنبال یک فایل تورنت که مشخصاتش عین فایل شما است و فقط ترکرش فرق می کند که با کپی کردن می تونی از سیدر های ان هم استفاده کنی(که بعضی مواقع فایده نداره)
2-24 ساعت وصل باشی تا اگر افراد پر سرعت با سرعت ارسال زیاد(مثلا 3 4 مگ بیان اپلود کنند)که مثل حالت قبل شانسی است.
3-سرعت ارسال خوب داشته باشی که اولویت دریافتت بیاد بالا(که فکر نکنم با محدودیت سرعت بتونی)
بجز اینها فقط می تونی صبر کنی تا با همان رسرعت دریافت بشه
فقط تنظیماتی که تو شکل نشون دادم مهمهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یه بار گفته بودم که اگه روی فایل در حال دانلود راست کلیک کنی و از پروپرتیز گزینه ماکزیمم اپلودتو روی 2 قرار بدی دیگه این مشکلو نداری من در ازای هر 700MB دانلود فقط 10MB اپلود دارم :5::20:نقل قول:
سلام
یه سوال
چند روزه که دارم یه فایل رو از تورنت دانلود میکنم ...
اما نمیدونم چرا سرعت آپلودم تقریبا 3 برایر دانلودم هست
یکی میتونه راهنمایی کنه
من قبلا حدود 10 تا فیلم از تورنت گرفتم و تا 150 مگابایت آپلود نداشتم ( برای هر فیلم )
ولی این یکی تا 70 درصد دانلود کردم و 250 مگابایت آپلود کرده
روز اول دانلودم سرعتش تا 30 میرفت ولی الان تا 8 بیشتر نمیره
تعداد seed هاشم بیشتر از peer هستش
سلام . ببخشيد بازم سوال. با اين فيلمها كه دانلود ميكنم بعضي وقتها فايلهايي با پسوند sub , srt , idx دانلود ميشه . لطف كنيد بفرماييد اين فايلها چي هستند و چجوري ميشه از اونها استفاده كرد؟
پيشاپيش از راهنمايي شما متشكرم.
انها زیر نویس فیلم هاست که جدیدا بعضی گروه ها که اشتراک می کنند با فیلم زیر نویس هم می دن به پخش کننده زیر نویس را بدی اجرا می کنهنقل قول:
سلام به همه ی دوستان.
من میخوام 1 فایل 6Gb دانلود کنم ولی زمانی که فایل .torrent رو با utorrent باز میکنم میخوام دانلود رو شروع کنم همچین erorr ی می یاد.مشکل از کجاست؟
One or more files exceed the filesystem size limit, these files can not be saved properly.
سلامنقل قول:
سیستم فایل شما FAT هستش
و نمیتونه فایل با حجم بالاتر از 1 گیگ رو نگه داره
باید به NTFS تبدیلش کنید
یا اینکه تو درایوی سیو کنید که NTFS هستش
سلام
من یک سرچی زدم چی در مورد اینکه چجوری پورته باز پیدا کنم ندیدم از این نرم افزار هایی هم که هست برای پیدا کردن پورت های باز استفاده کردم ولی فایده ای نداشت . نرم افزاری که من استفاده میکنم µTorrent هست.
منتظره راهنمایی شما هستم
اگر رو ویندوز فایروال پیش فرض را استفاده می کنی برو گزینهنقل قول:
don't allow exception را از تیک بردار(تیک دار نباشه)
بعد برو تو تب exception
add program را بزن و ادرس فایل exe یوتورنت را بده(اگر تو لیست اصلی نبود) بعد که امد تیک کنارش را فعال کن و تنظیمات را ذخیره کن. ویندوز بهش اجازه میده در صورت استفاده از فایروال دیگر به فایر وال معرفی کن.(بعضی انتی ویروس ها قبلا باید بهشون معرفی می شد الان نمی دونم)
اگر مودم adsl داری و از نوع روتر است و تنظیمات اتصال را از داخل روتر (با مرورگر ) انجام دادی باید بری تو روتر ببینی فایر وال داره یا نه (معمولا پیش فرض داره)و پورتی که یوتورنت می خواد از ان استفاده کنی را بهش بده و اجازه دسترسی بدی.اگر تمام اینکار هارو کردی و هنوز ان پایین مثلث زرد یا دایره قرمز بود بمعنی این است که پورت را شرکت ارائه کننده خدمات بسته است و باید ان باز کند( که کم دیدم باز کنند)