آقا همش سر کاریه مودمو باز نکنید
Printable View
آقا همش سر کاریه مودمو باز نکنید
با ویندوز 7 32bit امتحان کنید درست می شود . بعد از شنیدن صدای شناختن usb درایور مودم رو نصب کنید تا آیکونش تو قسمت پورت دیوایس منیجر شناخته بشه. بعد لودر رو اجرا کنید تا دو تا آیکون بشه بعد پورت هر دو تا رو روی com55 تنظیم کنید بعد فریمور را اجرا کنید.نقل قول:
من هم مشکل داشتم ولی با win7 32bit حل شد.
عزیزان ممنون میشم کمکم کنین منطقه ما ایرانسل آنتن نمیده من باید همراه اول بندازم رو مودم تا مشکلم حل بشه میشه لطفا فایلهای آنلاک رو برام بفرستین؟ درایور- لودر-فریمور برای آنلاک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tf-i60
- - - Updated - - -
عزیزان ممنون میشم کمکم کنین منطقه ما ایرانسل آنتن نمیده من باید همراه اول بندازم رو مودم تا مشکلم حل بشه میشه لطفا فایلهای آنلاک رو برام بفرستین؟ درایور- لودر-فریمور برای آنلاک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tf-i60
دوستان یه سوال. مودم آنلاک شده باشه وقتی از سیم مبین نت استفاده کنی.مبین نت میتونه مودم و به حالت اول (فریمورخودش) برگردونه یانه؟ چون ظاهرا دسترسی داره به مودم
تشکر از مطالب مفیدتون مرسی آقا حبیب
خیر نیتونه اگه فریمور انلاک فلش خورده باشه فقط تو فریمور لاک خودشون دسترسی دارننقل قول:
سعی کنیدازفرمور ویرایش شده طولانی مدت استفاده نکنید .ورژن اصلی کمپانی بامودم سازگارتره
اگر مودم انلاک کنید وفرمور اصلی بریزید غیرممکنهنقل قول:
برای من وقتی که firmware.exe رو باز میکنم روی hdlc گیر می کنه.چیکار کنم؟؟؟همه مراحل رو هم درست رفتم
ورژن مودم چنده..نقل قول:
اگر 196باشه انلاک نمیشه
درایوردرست نصب نشده .ازدیواس مننجر درایور قبلی مودم کاملا پاک کنیدریستارت کنید.دوباره مراحل نصب ازاول انجام بدیدنقل قول:
من هم مشکل دوستمون رو داشتم ..نقل قول:
درایو ها رو با روش پاک کردن درایور های پنهان ( یه سرچ بزنید پاک کردن درایورهای پنهان ویندوز ) حذف کردم و دوباره انجام دادم ...ممنون از همگی
با ویندوز ۱۰ که ۶۴ بیتی هم بود به راحتی انجام شد
سلام دوستان،منطقه ما ایرانسل در حال حاضر داغون شده وضعیتش،قبلنا خیلی خیلی بهتر بود:n03:کسی لینک دانلود فایلهای این مودم رو داره برای من ارسال کنه بی زحمت:n16::n16:از اپراتور های دیگه استفاده کنم ممنون از همه
درسته اگرانلاک کنید میتونید ازتمام اپراتورها استفاده کنیدنقل قول:
سلام،اگه من خودم دست به آنلاک کردن بزنم که هیچی از آنلاک نمیدونم، ممکنه مودم کلا نابود بشه وغیرقابل استفاده؟؟
چون با این وضعیت دلار،نمیشه ی مودم تریجی خرید
دوست عزیز ایرانسل قانون سرش میشه. با هزار دوز و کلک و وعده سیمکارت دائمیش رو به مردم قالب کرد و بعد یواش یواش خدماتش رو کم کرد و تعرفه ی مکالمه رو هم یه شبه دو برابر کرد. کلا هرکی بره مودم لاک از هر اوپراتوری بخره اشتباه بزرگی کردهنقل قول:
این مورد اتفاق افتاده ...نقل قول:
حتما از قسمت تنظیمات آپدیت خودکار رو غیرفعال کنید ...
مودم به نسخه 11.196.01.02.1472 ارتقا پیدا میکنه و دوباره لاک میشه
حتي اگر تو تنظيمات مودم، آپديت خودكار رو هم غير فعال كرده باشيد، اگر بخوان ميتونن مودم شما رو از همون راه دور force update كنند. دقيقاً اتفاقي كه برا مودم من افتاد. البته مودم من آنلاك نبود ولي آپديت خودكار رو غير فعال كرده بودم.نقل قول:
میگن فریمورش جهانی باشه نمیتونن دسترسی داشته باشن
دوستان من مودم رو از دیجی خریدم که انلاک ایرانسل تحویل دادن میخواستم برگردونم که بیخیالش شدم الان هم دارم استفاده میکنم موردی نداره
بسته رایتل زدم
الان ایا میتونم فریم ویر رو اپدیت اتوماتیک بزنم هر چی اومده بگیره یا نکنم اینکار رو برای من 192هست ورژنش
فرمورانلاک که اپدیت نداره عزیز. بایداول به فرمورجهانی ارتقا بدی بعد صبرکنی اگراپدیت جدیدتراومد اپدیت خودکارفعال کنینقل قول:
پس همینجوری استفاده میکنم
موردی ندیدم ازش
بعضی ساعات سرعت دانلود منیجیر تا5.5مگ میره
بله مشکلی نداره.اما اپدیت به فرمورجهانی ثبات وانتن دهی بهتری داره
دوستان این فریمور جهانیه؟
11.192.05.00.00
سلام دوستان
من مودم مبین نت B612 آنلاک کردم نسخه فریمور مودم 11.192.05.00.1472 بود بعدا هم تست کردم با همه سیم کارتها بخوبی کار میکرد (همراه اول ، ایرانسل) نسخه بعد آنلاک هم نسخه 192 مبین نت یود ، چون گیرندگی ضعیف بود زنگ زدم طرحم تبدیل به 360 کردم چون همراه اول اینجا خوب خط میداد از تو مرکز مودم آپدیت کردن به نسخه 11.196.01.01.1472 ، چون نسخه 196 امکان انتخاب FDD و TD را میده و نسخه 192 نداشت بعد از اینکه آپدیت شد دیگه از طرح 360 استفاده میکردم. امروز خواستم سیم کارت دیگه بگذارم دیدم مودم لاک شده و فقط با سیم کارت مبین نت کار میده ، میخواستم ببینم آیا امکانش هست دوباره آنلاک کنم چون قبلا این مودم آنلاک شده
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
مودم مبین نت با11.196.01.01.1472 رو خواستم آنلاک کنم فایل Loader رو اجرا میکنم تا صد در صد میره ولی مودم ریست نمیشه که فایلFrimware رو اجرا کنم!
مودم 360 تا به حال آنلاک کردم ولی این یکی گیر میکنه
دوستان راهنمایی کنید لطفا
خیر .11.195.03.00.00نقل قول:
سلام دوستان. مودم آنلاک مبین نت من با اینکه همه تیک های آپدیت مودم رو برداشته بودم به مبین نت ۱۹۶ آپدیت شده!!! کسی مشکل مشابه رو داشته تا الان؟؟
سلام ، الان مودمت لاک شده ؟ منم این مشکل دارمنقل قول:
نقل قول:
فرمورشماچی بود قبل اپدیت؟
حبیب خان ممنونم.میشه لطف کنید بگید چطوری به این فریمور که فرمودید آپدیت کنم؟نقل قول:
نسخه 11.195.03.00.00 هم اینترنتی آپدیت و لاک شده!
از دوستان کسی فایل فیرم ور مبین نت نسخه 11.196.01.02.1472 داره؟
شما خودت تست کردی چون من دسترسی الان به این مودم مبین ندارمنقل قول:
بله دقیقا همین نسخه 195 بود که آپدیت و لاک شده ...نقل قول:
نه دوست عزیز اونجا این فیرم ور نیست ...
اوکی پس ربطی به فرمورنداره ازروی iem مودم توسط اپراتور اپ میشه
برا من 11.195.03.00.00 بود
برا من 11.195.03.00.00 بودنقل قول:
بله متاسفانههههههههه :n03:نقل قول: