دوست عزیز همش تقریبا یکیه .مهم شبکه است .مودم در درجه دومهنقل قول:
بعدم مودم و رندوم میارن شانسیه چی بهت بیافته
Printable View
دوست عزیز همش تقریبا یکیه .مهم شبکه است .مودم در درجه دومهنقل قول:
بعدم مودم و رندوم میارن شانسیه چی بهت بیافته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت IDH بزودی مودم رومیزی HUAWEI B612s-25d رو برای فروش می زاره که هم FDD و هم باند های TD_LTE رو پشتیبانی میکنه .
دانلود کاتالوگ
من وایمکس مبین نت دارم و دکل ما مشکل داره و rssi 36نقل قول:
Cinr -67
هست. ۴ مگ خوبه برای کارم مدیریت سایت هام و آپلود و ارسال مطالب
اما وایمکس ایرانسل داشتم جواب نمیداد
الان ال تی ای خواستم بگیرم گفتن مودمت تبدیلیه تعویض نمیشه و دکل خرابه و گفتم مرجوع کنید هزینه طرح رو و اون ها هم منو غیر فعال کردند و میگویند خواستی باز برو درخواست وصل بده
الان ایرانسل هم میگه مودمت سلب امتیاز شده
دزد عزیر هم کابل ها رو برده های وب قطعی داره
بنظرتون ال تی ای ایرانسل بهتره یا مبین نت و هر جا میخونم نظراتو میگویند فقط برای دانلود خوبه و وبگردی ضعیفه و یکی میگه سریع شارژ تموم میشه
پشتیبانی هم میگه اگه دانلود بالا باشه سرعت افت میکنه چون اشتراکیه
من اهوازم و الان نزدیک به 5 ماهه مبین نت td lte دارمنقل قول:
من سیگنال دریافتیم خیلی وقتها ضعیفه و کیفیت سیگنالم اکثر مواقع حدود 7 هست که پایینه و فکر نمی کنم پایین تر از این کسی باشه. توی منطقه تحت پوشش هم نیستم
هیچوقت سرعت روزانه ام زیر 8 مگابیت نیومده.اکثر مواقع بین 15 تا 20 هست.
اگر شبکه خلوت باشه و همه جیز خوب باشه هم در بهترین حالت 30 شده ولی 2% مواقع اینجوریه.
البته یک مدت فریم ور مودم مشکل داشت و زیاد قطع و وصل میشد ولی غیر از اون قطعی خاصی نداره.
وبگردی هم سرعت مناسبی داره و من مشکلی ندارم.
سرعت دانلود هم معمولا بطور متوسط حدود 2 هست.
پایداری ADSL رو نداره یعنی من با ADSl اگر سرعت دانلودم 1 بود 95% اوقات سرعت 1 بود ولی مبین نت توی دانلود یک فایل ممکنه بشه 900 کیلو چند ثانیه بعد ادامه همون فایل سرعت بشه 3 مگ.
حالا شاید چون سیگنال من ضعیفه اینجوره.
ممنونم دکل مشکل داره دو هفته هست و حاظر نیست مبین نت مودم هم ال تی ای کنه و میگه تبدیلیه و میگم مودم بخرم از کسی میگه ما تغییر نام نمیکنیم و پشتیبانی ال تی ای نمیشه .نقل قول:
بعد دو سال متأسفم برای مبین نت
میرم مودم رو میبرم ایرانسل ال تی میگیرم .
یه مودم وایمکس دست دوم مبین ارزون پیدا کن به نام هرکی میخواد باشه مهم نیست درخواست بده تعویض میکنن به نام خودت هم میشه .فقط مودم وایمکس که میخری وای فایش روشن بشه کافیه . من چند تا گرفتم به این صورت مودم وایمکسو زیر ۵۰تومن باید بخری تا بصرفهنقل قول:
سلام زیر ۱۰۰ گیر نمیادنقل قول:
و مودم ال تی ای گلدانی استوانه دو هفته کارکرده جور شد ۸۰ مبین حاضر به تغییر نام نشد .
اشکال نداره شما با نام کار نداری . نام کاربری برای صفحه کاربری و خرید بسته میخاهی که از اونی که میخری بهت میده .شرکت هم اسم صاحب اول مودم و که تو صفحه کاربری هم هست میخواد همین. همه رقم سرویس هم میده بهتون هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
تماس گرفتم گفت اگر این کار انجام شود مودم از گارانتی خارج میشود و اگر مشکل سیگنال بود ما مسولیتی نداریم .نقل قول:
پیشنهاد ما خرید است .
اگر هم صاحبش زد زیرش گفت سرقت رفته مودم چی
اساتید سلام،من تقریبا 4 روزی هست که برام TD نصب کردن ولی تو بهترین حالت SNR اینا بین 4 اینا هست و سرعت دانلود خیلی کمه،حتی تو شبانه با IDM 250 اینا هست،میخواستم بدونم آیا اساتید ترفندی یا تنظیم خاصی تو مودم مخصوصا بخش تنظیمات رادیویی میدونن که بتونه شرایط سیگنال منو بهتر بکنه؟؟
همه جای خونه تقریبا تست کردم،مودم هم 3100V هست
ممنون میشم اگه بتونین راهنماییم کنین
من خودم یه مورد مثل همینی که گفتی و تو نمایندگی به گوشم خورد ...نقل قول:
طرف اومده بود میگفت مودم به نام من بوده و طرف ازم دزدیده ، بعدشم اومده تغییر مالکیت داده چرا !؟
جالبه مبین نت هم بجای معذرت خواهی میگفت تقصیر شماست که زودتر اطلاع ندادی مودم سرقت رفته ، در صورتیکه تغییر مالکیت و قاعدتا فقط مالک مودم میتونسته انجام بده!
یعنی خاستم بگم در این حد ممکنه خر تو خر بشه ...
حالا اگه تغییر مالکیت هم نمیدن اصلا ارزش نداره دوست عزیز ، ثبتنام کن نو بگیر .
اینطور که دست من اومده در صورتیکه همزمان هم سیگنال و ببری پایین هم کوالیتی و ببری بالا وضعیتت بهتر میشه .نقل قول:
الان اگه کوالیتی شما موقعی که افت کنه به زیر 1 نره ( چون باعث قطعی سرویس میشه) هیچ فرقی نداره با حالتی که کوالیتی 10 باشه ولی همین سیگنال ...
به هر حال تنظیم و پیدا کردن محل مناسب کمی حوصله میخاد .
شما هر جای خونه رو که میتونی تست کن و اونجایی که وضعیت انتن دهی بهتره ریزتر تست کن . هر جا که میتونی جلوی پنجره روی کمد کف اتاق و ...
من یه تیکه جا پیدا کردم تو اتاقم صبح تا اوایل شب رو یه زاویه میذارم حدود 88 تا 90 سیگناله و کوالیتی حدود 8 تا 12 .
ولی از اوایل شب به بعد 90 درجه باید بچرخونم تا همین وضعیتو داشته باشم .:n02:
در مورد سرعت دانلود هم خیلی به دکل مربوطه. من جایی با سیگنال 70 و خورده ای و کوالیتی کامل ( کلش سبز بود) دیدم سرعت دانلودش شدیدا نسبت به من که وضعیتمو بالاتر گفتم پایینتره .
آره خودمم به این موضوع رسیدم که واقعا سانت به سانت باید چک کنی حتی با زوایه های مختلف:n08:نقل قول:
ولی گفتم شاید یه تنظیماتی چیزی تو خود مودم باشه که بشه وضعیتو بهبود بخشید
فقط شرمنده میپرسم چون مبتدی هستم توی TD،اینکه برای رسیدن به بیشترین سرعت تو TD باید signal خط هاش پر باشه یا Quality ؟ یا باید همزمان جفتشون پر باشه یا کلا بستگی به قدرت و فاصله از دکل مربوطه؟؟
من چندتا فروختمنقل قول:
چرت گفته .حالا خیلی حساسی از خود شرکت بگیر
دوستان مودم 3100v از همشون بهتره به نظر منم cat5 یا cat6 هستش
من خونمون هیچ کدوم خوب کار نکرد ولی این مودم عالیه و یه جا پشت تلوزیون پایین گذاشتم . درضمن خونمون هم طبقه زیر همکفه ولی از سرعت ازش راضیم
لینک کوالیتی هم بین 100و105 پایینیشم 5 تا20 نوسان داره
دیگه مبین نت نمیگیرم با این برخودشون بعد دو سال اشتراک مودم عوض نکردند به ال تی ای
هر کدومشون یه جور عوضی هستننقل قول:
به ایرانسلم نمیتونی تعویض کنی؟
حتما میخاهی مبین نت باشه؟
یه ایرانسل با طرح 6 ماهه 100گیگ بگیر 200تومن در اصل مودم مجانی میافته برات
از تعویض همبه نظر من به صرفه تره
ایرانسل هشت روزه درگیرم بالای ۳۰ تماس تلفنی و چند پرونده و چهل تماس تلگرامی و دیگه جواب تلفن نمیدهند و قطع میکنند .نقل قول:
هنگام ثبت نام خطای عدم تطابق شماره ملی میدهد و گفتند مرورگر عوض کنید گوگل کروم موزیلا اکسپلورر اپرا و نصب کردم فایده نداشت با تبلت کامپیوتر ارور دارد و توانایی رفع را ایرانسل ندارد .
و بیان میکند سلب امتیاز شده است .
ایمیل میدهم هم دفتر مرکزی پیگیر نیست و کارشناس هم ندارد .
شنبه میرم دفتر مرکزی اهواز حل نشد شکایت میکنم نماد و وزارت ارتباطات از ایرانسل و مبین نت
نقل قول:من چون محتواساز و نویسندگی میکنم و چند سایت تبلیغاتی و ... دارم نیاز دارم فقط به سرعت برای لود سایت و دانلود ندارم .نقل قول:
ایرانسل وایمکس ۸ ماه داشتم بی استفاده بود اما مبین نت عالی بود تا دو هفته قبل دکل دچار مشکل شد .
دید بدی دارم ازش از زمان وایمکس به ایرانسل
من تهران اینجا ایرانسل از همه بهترهنقل قول:
ولی اهواز و انگار هر چی هم تا حالا داشته زیادی بوده دارن میگیرن ازش
در مورد وایمکس من تحقیق کردم هر دو شرکت عمدا مشترک و اذیت میکنن که بیاد سمت تی دی .اینجوری که میگن وایمکس هزینش بالاست براشون
ولی شما به هر دو پول دادین مودم ایرانسل بسته مبین نت 195 شکایت کن حتما میشه. خبرشم اینجا بده
ایرانسل ۸ ماه داشتم آنتن نداد تغییر دادم مبین نت دو سال عالی بود تا دو سه هفته هست دکل مشکل داره و رفع نمیشه انگار و مبین نت زیر بار تعویضم نمیره و مودم رو تعلیق کرده و میگه مبلغ باقی مونده طرح رو مبدهیم و مودم جدید ال تی ای بخرید .نقل قول:
جای شکایت داره »
ایرانسلم سلب امتیازم کرده است .
اینکه فرمودید شرط لازم هست ولی کافی نیست ...نقل قول:
یعنی هر دو خط هاش پر باشه و بعبارت بهتر سیگنال هر چی بهتر باشه خطها پر و عددش کمتر میشه .
کوالیتی هم هر چه بهتر باشه خط ها پر تر و عددش بیشتر میشه .
ولی در نهایت به ترافیک دکل مربوطه و صد البته فاصله مودم از دکل که پارامتریه برای خودش ...
وضعیت آب و هوایی شدیدا موثره .
بارندگی باشه حسابی کیفیت افت میکنه . امروز که تهران هوا در شرایط شدیدا نا سالم قرار داره و غبار زیادی داره ، کیفیت سرویس افت شدید پیدا کرده .
شکایت کردم دو ساعت قبلنقل قول:
چه سریع پیگیری شد و پاسخ داده بدلیل اینکه مودم تبدیلی است امکان پرداخت وجه مودم یا تعویض به ال تی ای وجود ندارد و ظرف پانزده روز باقیمانده طرح پرداخت میشود و کاربر میتواند مودم را مجددأ از طریق دفاتر مبین نت فعال و در منطقه ای دیگر که پوشش دهی داشته باشد اسفاده نماید .نقل قول:
مسخره ترین جواب
به 195 شکایت کردی ؟نقل قول:
بلهنقل قول:
الان تجدید نظر سه روز مهلت اعتراض داد اعتراض زدم .
از مبین نت یا ایرانسل؟
نقل قول:مبین نتنقل قول:
ایرانسل که ۹ روزه سه پرونده دارم هنوز نتونستند کاری کنند ثبت نام کنم امروز گفتند یا بزن ۶۰۰ یا برو نمایندگی مرکزی اهواز خ پهلوان
اگر این جواب نداد از ایرانسل شکایت کن چون پول مودمو گرفته
نقل قول:امروز گفت ایرانسل موردی برای تعویض ندارید سلب امتیاز شدید یا با ۶۰۰ تماس بگیر یا بروید نمایندگی مرکزی ثبت نام تعویض رو انجام دهد .نقل قول:
خاطره بدی از وایمکس ایرانسل داشتم .
الان ایرانسل خوبه.تی دی باوایمکس خیلی فرق دارهنقل قول:
دوستان من با speedtest آپ اندروید سرعت 40مگابیت ولی با هر تست دیگه که میگیرم بالای 8مگابیت نمیره کسی میدونه دلیلش چیه یا کدوم درسته؟
دوستان این مودم WLTXFSR-104GN ال تی ای چطوره؟اومدن تعویض کنن این مدل رو برام آوردن.گفتم ۳۱۰۰گفت تا این مدل تموم نشه سری ۳۱۰۰نمیتونیم بدیم.
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
برای خودم متأسفم دو سال از شرکت مزخرف مبین نت اشتراک داشتم و متأسفم از شرکت برای شعار مشتری مداری فقط شعار
- - - Updated - - -
مشکل حل شد امروز سفارش از ایرانسل دادم .نقل قول:
دوستان این Signal Strength چیه که منفیه؟
در ضمن اینم عکس از پنل و همچنین سرعتم.ممنون میشم نظر بدید.
سیگناله . هر چی عددش کمتر باشه بهتره . کوالیتی که 21 شده هم عالیه و هر چی بیشتر باشه بهتره ....نقل قول:
با توجه به سرعتی که الان داری بهتره دست به مودمت نزنی جاش خوبه!
اینم خوبه شرکتش gemtek هست شرکتش خوبه فقط ۳۱۰۰ به نظرم cat6 این cat4 ولی در کل مهم دکل و شبکه استنقل قول:
بازم جای شکرش باقیهنقل قول:
اشتباه شد. لطفا پاک شود