مبین نت از زیرساخت ایرانسل استفاده میکنه تا جایی که میدونم. پلاس هم هیچ ارتباطی با تی دی ندارهنقل قول:
Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk
Printable View
مبین نت از زیرساخت ایرانسل استفاده میکنه تا جایی که میدونم. پلاس هم هیچ ارتباطی با تی دی ندارهنقل قول:
حذف شود............
دوستان تجهیزات td که روی دکل نصب میشه فرق میکنه با fd و اگر عکسی دارین از دکل td لطفا بزارین؟
تجهیزات td به این صورته:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ظاهرا ایرانسل فهمیده که با حذف بسته های پرحجم FD ، چه حرکت عجیب و غریبی زده و از طرفی هم میدونه که پوشش TD هنوز خیلی ضعف داره واسه همین قیمت مودم فضای باز (ZW101) رو از 400/000 تومن رسونده به 200/000 تومن :n10: اینم لینک فروشگاه ایرانسل جهت تایید صحبتم :
با این حساب الان قیمت این مودم فقط 50 تومن بیشتر از مودم عادی هست و خریدش تا حدودی توجیه اقتصادی پیدا کرد :n06:
فقط یه سوال داشتم : این مودم وای فای نداره؟؟ یعنی باید از طریق کابل LAN اونو به کامپیوتر و یا یه Access point وصل کرد؟ اگه اینجور باشه یه نقطه ضعف براش حساب میشه چون باید یه هزینه هم واسه اکسس پوینت کرد
توی لیست مودم های سایت ایرانسل هنوز قیمت قبلیش هست
برخلاف مودم gp2101 که روش نوشته " بیش از 50 درصد تخفیف" این مودم با اینکه قیمتش رو آورده پایین ولی نزده تخفیف. به نظر اصلاح قیمت میاد تا تخفیف .
فقط یه مساله میمونهنقل قول:
من با مودم فضای باز رو پشت بام سرعتم بیشتر از ۱ مگابایت نمیشد ولی آوردمش تو خونه و به ۶ مگابایت رسید !!!
احتمالتون بجز پارازیت چی میتونه باشه ؟؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
توی خونه هم در همون جهت قرارش دادید؟؟ چون توی کاتالوگش که به صورت pdf توی سایت ایرانسل هست نوشته جهت پنل جلویی مودم باید به سمت دکل باشه تا بهترین دریافت رو داشته باشه .نقل قول:
این مودم وای فای نداره؟ اگه نداره شما برای اشتراک گذاشتنش چی کردید؟ اکسس پوینت گذاشتید؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
نقل قول:
الان یعنی این مودم بهتر از اون 3 تاست از نظر گیرندگی :n13:
حداقل طبق چیزی که ایرانسل ادعا داره بلهنقل قول:
با این وضع پوشش ضعیف TD ، به نظرم ارزش داره ۵۰ تومن بیشتر پول داد و سیگنال قوی تر گرفت فقط بحث اینجاست که این مودم تا اونجایی که من فهمیدم Wi Fi نداره و فقط یه خروجی LAN داره که اونم به نوبه خودش مشکل قابل توجهی هست .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
بله . دقیقا همون جهت قرار دادم که روی پشت بام قرار داده بودم.نقل قول:
گیرندگیش رو با مودم داخلی یکی از دوستان که مقایسه کردم در یک نقطه ، تفاوت داشت و حدود ۲۰ درصد تو سیگنال گیری بهتر بود که در سرعت دانلود با شرایط یکسان حدود ۱ مگابایت بیشتر بود.
وایفای نداره . سیمشو آوردم پایین و به اکسس پوینت وصل کردم.
اره ولی باید بیرون نصب کنی نه تو خونه، تشعشع بیشتری میده نسبت به اونانقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
واسه جایی که پوشش نداره تی دی، مودم ۵۰ هزارتومن باشه هم دردی رو دوا نمیکنه. ضمن اینکه هنوز یه سال نشده که پول مودم ۴جی دادیم، باز باید یه مودم جدید بخریم؟ اینم واسه ۶ ماه لابد. بعدش یه چیز جدید رو میکنه ایرانسل :|
Sent from my iPhone using Tapatalk
احتمالا شش ماه بعد نسل 4.758589818111 رو رونمایی می کنه!!! خخخنقل قول:
تكنولوژي مياد ديگه همينجوري
باز جاي شكرش هست حداقل با تاخير به روز هستيم
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
شما بابت این حرفات پولم میگیری؟ اگه میگیری که نوش جونت حقته خوب ماست مالی میکنی.نقل قول:
سلامنقل قول:
این چه طرز حرف زدن در محیط عمومیه؟
حرف غیر منطقی نزدن !
تکنولوژی جدید درسته که میاد ولی قرار نیست قبلیا نابود بشن! الان همه دنیا اینترنت کابلی پرسرعت دارن ولی ما هنوز adsl با سیم مسی و سرعت داغون.
اینکه LTE با یه فرکانسی ارائه بشه که هیچ مودمی جز مودم های خود شرکت ها ساپورتشون نکنه و زور چپون کردنش به ملت اسمش اومدن تکنولوژی جدید به کشور نیست به نظر من :)
البته ۳۵۰۰ مگاهرتز که ایرانسل ادعا میکنه td داره رو اون فرکانس کار میکنه اصلا وجود نداره ها.نقل قول:
ایرانسل در بستر 4g مجوز فرکانس های ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ رو داره برا fd و ۲۳۰۰ داره برا td .
چجوری ادعا میکنه رو ۳۵۰۰ مگاهرتز داره کار میکنه خدا میدونه !!!
اینم دلیل صحبتم
آخر صفحه رو ببینید
اینم دلیل این که هنوز هیچ اپراتوری در دنیا از فرکانس ۳۵۰۰ استفاده نمیکنه !
آخه دروغ تا چه حد ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات این سایت اشتباه، حدود ۴۰ اپراتور برتر دنیا ازین فرکانس استفاده میکنن.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
یه جا شما یه سایت (معتبر) غیر اشتباه نشون بده که نوشته باشه ایرانسل از فرکانس باند ۳۵۰۰ استفاده میکنه.
نقل قول:نقل قول:
سلام
میشه لطفا اخرین نسخه فرم ور zw101 رو که خودتون نصب کردید و راضی هستید رو لینک کنید تا من هم نصب کنم.
من مودم رو تازه گرفتم و هنوز فرم ور خود ایرانسل روش نصبه.
سپاس
سلام دوستان من یه مودم مدل GP 2101 گرفتم و سیم کارتش رو هم فعال کردم . بسته هم خریدم براش ! ولی وقتی مودم رو روشن میکنم چراغ Wifi و سیگنالش (سیگنال سوم که سه تا خط داره) مدام چشمک میزنه و متوقف هم نمیشه ! نمیدونم ایراد از مودم ه یا سرویس دهی اون مجدوده مشکل داره ! چون آدرس ه خونم هم تقریبا داخل محدوده پوشش دهیه ! یهنی 30 40 متر اینور اونور فاصله داریم نهایتا! امکان داره به خاطره این باشه که شبکه رو پیدا نمیکنه ؟ یا نه کلا نباید اینطوری باشه ؟ یعنی چشمک زدنش باید در هر صورت قطع بشه ؟
داداش ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ برای اف دی هست و ۳۵۰۰ برای تی دی . فرکانس معقولی نیست ولی اینجوری نیست هیچ جا استفاده نشده باشه...نقل قول:
مالیات که نداره عزیز شما همین جور واسه خودت بگونقل قول:
برو توی مودم TD قسمت فرکانس ها رو نگاه کن 3500 هست
درسته ولی فرکانس هایی مثل ۲۳۰۰ یا ۲۶۰۰ هم بود که مودم های ۴جی پشتیبانی میکردن.
کلا ایرانسل بارها ثابت کرده اهمیتی برای مشترک قدیمیش قائل نیست. این قضیه چند بار برای من اتفاق افتاده...
موقعی که سیم کارت فقط دائمی داشت و خریدم و چند وقت بعدش اعتباری بیرون داد بدون کوچکترین تفاوتی با دائمی از نظر نرخ مکالمه و دیتا.
سال ۸۷ وایمکسش رو گرفتم و الان بخوام با مودم جدید تعویضش کنم تفاوتم با یه فردی که اولین بار هست به ایرانسل مراجعه میکنه در یک گیگ حجم اینترنت هست که بهم میده برای تحویل دادن مودم قبلی!!!
دوست عزیز بحث مالیات دار بودن نیست که شما اینجوری صحبت میکنی و جو میدی .نقل قول:
من میگم یه سایت معتبر که گفته باشه td ایرانسل رو فرکانس ۳۵۰۰ هست اعلام کنید . من برا حرفم اثبات آوردم . نه تنها اون سایت که فرستادم ، تو گوگل سرچ بزنید کلی سایت دیگه هم میاد که بر اساس سرتیفیکیت هایی هست که اپراتورها دریافت میکنند تا بتونند سرویس بدن تو اون رنج فرکانس. شما یکیش رو بگو که بگه td ایرانسل رو ۳۵۰۰ هست.
داداش این مودم تی دی های ایرانسل فقط تو فرکانس ۳۵۰۰ کار میکنن . سازمان تنظیم هم فرکانسها رو اعلام کرده چرا کوتاه نمیای شما
ظاهرا شما کلا میخوای حرف خودت رو بزنی واسه همین این آخرین پست من در نقل قول شما خواهد بودنقل قول:
توی مودم وایمکس و TD (ایرانسل رو جفتشون از 3500 استفاده میکنه ) برید توی قسمت Frequency اونجا میبینید فرکانس رو من دیگه نمیدونم با چه زبونی باید بگم وقتی توی مودم فرکانس 3500 ست شده و داره از اون فرکانس میگیره شما باز هی بگو 3500 نیست , 3500 نیست ؟ باشه برو توی مودم فرکانس رو از 3500 عوض کن ببین سیگنال میگیری یا نه , عجبه ها :n04:
من کوتاه اومدم. ببخشیدنقل قول:
ولی لینک اعلام فرکانس سازمان تنظیم مقررات رو هم اگه داری بفرست
این مودم ZW101 خارجی ایرانسل خیلی به نظرم دنگ و فنگ داره :n04: دوستانی که این مدل رو دارن آیا واقعا این مدل تاثیری توی سرعت بیشتر داره یا همون GP-2101 بگیریم خلاص ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان که وارد هستن آیا z6000 واقعا آنتن خارجی میخوره اگه میخوره کانکتورش چیه و چه آنتنی براش تهیه کنیم بهتره ؟
نقل قول:
بستگی به جات داره از رو نقشه ایرانسل میتونی چک کنی ، ولی مودم فضای باز دنگ و فنگ خاصی نداره غیر از اینکه باید کابل کشی کنی تا پشت بوم
نقل قول:
تنها عیب مودم فضای باز اینه که چراغ های سیگنال ش یه جوریه که اگه بخاید به دقت چراغ ها رو نگاه کنید پنل مودم باید رو به زمین باشه به جای دکل ایرانسل (من این قسمت اش را نمیفهمم) وگرنه اگه دکل ایرانسل نزدیک تون داشته باشید و تو نقشه ایرانسل تو قسمت سبز پررنگ باشید احتمالا سرعت خوبی بهتون میده ولی 13 دسی بل که گیرندگی ش هست اندازه همون مودم فضای داخل هست با این تفاوت که poe میخوره میره رو پشت بوم
آنتن خارجی اگر بخوای بزنی باید مودم رو باز کنی روی بردش لحیم کنی حالت عادی آنتن نمیخورهنقل قول:
انتن باند ۳۵۰۰ نیست اصلا
من vpn داخلی هم میزنم فقط به اونها که nat3 دارن میتونم وصل بشم و با بقیه بازم با ارور مواجه میشم.
این مشکل nat رو راهی پیدا کردید که کلا برطرف بشه؟
سلام . من جدیدا یک 2101 گرفتم. مشکلی با سرعتش ندارم(همین سرعتی که داره برام کافیه) ولی هر صفحه ای که می خوام بازکنم یک تاخیر یکی دوثانیه ای داره و بعد صفحه باز می شه.
با دو مودم مختلف ، رو چندتا سیستم امتحان کردم .
با tracert دوتا تایم اوت دارم که تو مراحل ثابتی تکرار می شه.
از دوستان کسی این مشکلو داره ؟ راه حلی براش دارین؟