ببخشید مگه دانشگاهها دیگه اینترنت نمیدن؟نقل قول:
سابق که خوابگاهها هم وایرلس داشت.
Printable View
ببخشید مگه دانشگاهها دیگه اینترنت نمیدن؟نقل قول:
سابق که خوابگاهها هم وایرلس داشت.
چرا میدننقل قول:
هفتهای 4گیگ با سرعت 100کیلوبایت برثانیه (اگه خدا یاری کنه.... خخخخخخ)
تو خوابگاه هم وایرلس نداذیم، فقط یه اتاق کامپیوتر هس که هفتهای 300مگ برا استفاده بهمون میدن
خبرشون هم دانشگاه دولتی، اونم تبریز که به قول خودشون چهارمین دانشگاه کشورن :/
ولی، کل تبریز 4G که زیر 2مگ اصلا نیومده
ایشون هم دست میگن، این سه تا مودم واقعا خیلی خوبننقل قول:
یادم میاد به بار یه دوستی گف اگه دنبال قفل فرکانس و بازی با فرکانس ها هستید، برید سراغ هواوی
ممنون از پاسخگوییتوننقل قول:
سلام
دوستان کسی مودم D100 داره ؟ نظرتون راجع به این مودم چیه ؟ تا اونجایی که می دونم این مودم فعلا بهترین مودم رومیزی هست. دنبال CAT6 رومیزی بودم که چیزی پیدا نکردم. و اینکه کسی تست کرده ببینه قدرت آنتن دهی این مودم با مودم هایی مثل LH92 خیلی فرق می کنه یا نه ؟
من با گوشی CAT6 تست کردم سرعت دانلود خیلی نوسان داره یعنی از زیر یک مگ تا ۶ مگ در حال نوسانه اما میانگین بین ۳-۴ مگ سرعت میده. می خواستم بدونم این مودم با نصب دو تا آنتن تقویتی چطور میشه ارزش خرید داره ؟
سلام خسته نباشید
دوستان عزیر در مورد انلاک مودم b68l همراه اول میخواستم بپرسم من چند اینجا نوشتم ولی کسی جواب نداده خواهشا اگه کسی بلده راهنمایی کنه مثل اینکه امکان انلاک داره چون تو پرشین تولز 30 تومن خواستن
و چند تا سایت دیگه دیگه هم تو نت هست ولی توضیحی ندادن
این مدل کد نمیخواد
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان، یکم فوری
نظرتون درباره E5786 که راستین بازار اورده چیه؟
کسی خریده؟ ارزش خرید داره؟ با ایرانسل جواب میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین تو یکی از کامنت ها(برا همین محصول) خبر از اوردن مودم رو میزی Cat6 دادند
منتظر رومیزی بمونم، یا همینه بچسبم؟
چقد سوال شد!
از رفقا کسى اين انتن رو تست کرده؟ کيفتيش چطوريه واقعا توسرعت دانلود تاثير داره؟
کی به شما گفته این مودم بهترین مودم رومیزیه ؟ توی همین تاپیک هم تحقیق کنین مودم های رومیزی ای هستن که به مراتب بهتر از این مودم هستننقل قول:
من داشتم ، نه تنها هیچ تاثیری نداشت بلکه کیفیت سیگنال هم افت میکرد (مودم E3372) . مکانهای مختلف هم تست کردم حتی کابل و کانکتورها رو چک کردم که قطعی نداشته باشن .نقل قول:
در مورد آنتن هم یه تاپیک اختصاصی وجود داره .
این مدل طبیعتا روی تجمیع ایرانسل جواب میده و پلاس هست. البته اگر توی منطقه تون هر دو فرکانس فعال باشهنقل قول:
اگر برای نقطه ثابت می خواهید رومیزی بهتره و کمی هم گرون تر
اما اگر سیار و ثابت مصرف دارید همین رو بگیرید
قیمتش هم مناسب به نظر میرسه
به راستین بازار بگو یه تست سرعت تحمیع فرکانسی بذاره روی سایتش بعد راحت تر بتونی تصمیم بگیری.نقل قول:
با سلام. دوستان عزیز من با گوشی موبایل مدل g3 اینترنت 4g ایرانسل و سرعت 3مگابایت دانلود گرفتم ، حالا میخوام یه مودم بخرم ، آیا این مدل حداقل این سرعت و جواب میده؟ آنتن دهیش خوبه؟
Irancell Huawei E3372 LTE Portable Modem
با تشکر.
ممکنه بیشتر از اینم بهت بده ولی کمتر از این که الان میگیری بهت نمیدهنقل قول:
نقل قول:
نظرتون درباره E5786 که راستین بازار اورده چیه؟ | کسی خریده؟ ارزش خرید داره؟ با ایرانسل جواب میده؟
همچنین تو یکی از کامنت ها(برا همین محصول) خبر از اوردن مودم رو میزی Cat6 دادند
منتظر رومیزی بمونم، یا همینه بچسبم؟
راستش من دانشجویم، برای سیار تصمیم گرفتم لب تابم رو به گوشی وصل کنم و استفاده کنم و بیشتر یه مودم برای خوابگاه میخوام و بیشتر برای دانلود شبانه ایرانسل(پیرامون اینترنت خوابگاه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
تجمیع فرکانسی هم هست (تبریز) و خودم با گوشی 4G+ گرفتم زیاد (سرعت از 4 تا 8مگابایت برثانیه)
البته، مودم سیار خوبه، ولی اینطوری یه وسیله دیگه اضافه میشه و احتمال دزدیش هم میره بالا ....... خلاصه به دردسرش نمیارزه (یه پاوربانک هم باید اضافه کنم:|)
کامنت گذاشتم ...... ببینم چیکار میکنند!نقل قول:
فقط MR200 رو ديدم كه از اين بهتر مودم بهتره ولي اون يو اس اس دي نداره. ميشه از يو اس اس دي چشم پوشي كرد و اينكه اطلاعات دريافت سيگنال رو نشون نميده از اون هم ميشه چشم پوشي كرد ! ولي خب قيمتش هم از اين حدود ٥٠ تومان بيشتره بايد ارزش داشته باشه كه بيشتر خرج كرد. خوبي كه داره اينه كه آنلاكه.نقل قول:
دوستان بین این 2 مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید
دوستان مودم هایی مثل Huawei Wingle E8372 رو کسی روی پاوربانک تست کرده ؟ چقدر باتری مصرف میکنه ؟
روی پاور بانک 10000 امپری 24 ساعت کامل جواب داد هنوز بیشتر جواب میداد ولی دیگه اخراش شارژ باور بانک بودنقل قول:
البته تست شما برای دیگران شاید ملاک نباشه چون مصرف باتری و واتیج به شرایط سیگنال خیلی بستگی دارهنقل قول:
اگر مشخصات سیگنالتون رو هم بگید دقیق تر میشه استفاده کرد
دوستان من قبلا یه مودم e3372 داشتم مال ایرانسل بود به راحتی انلاک کردم ولی یکی دیگه جدیدا گرفتم اصلا انلاک نمیشه ؟پیکارش کنم ؟
الگوریتم مودم های جدید E3372 به V3 تغییر پیدا کرده. شما تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] IMEI رو وارد کن و دکمه Calculate را بزن و کد 8 رقمی که مقابل Unlock V3 هست رو تو مودم وارد کن.
امتحان کردم جواب نداد اینقد اعداد سایت های مختلف زدم 10 مرتبم تموم شده حالا چیکار میتونم کنم ؟نقل قول:
سلام دوستان . من مودم E3372 با روتر AF23 را سفارش دادم البته بعد متوجه دانگل E8372 شدم با فروشگاه تماس گرفتم که سفارشم را تغییر دهم متاسفانه ارسال کرده بودن حالا به نظر شما بهتره که مودم را تغییر بدم با فرقی با هم ندارند . ممنون میشم راهنمائیم کنید
دوست عزیز به نظر من داشتن مودم با روتر مزیتهای بیشتری داره به نسبت 8372 مطمئن باش بهترهنقل قول:
e8372 خوبیش نسبت به ترکیب مودم روتری که شما خریدی اینه که وای فای سیار همیشه همراهتهنقل قول:
خصوصی پیام بده بگم چکار کننقل قول:
من میخواستم نحوه جدا کردن مودم E3372 رو از کامپیوتر بپرسم!
مشکل من اینه که مودم رو مثل بقیه دستگاه های USB از کامپیوتر جدا می کنم.
از طریق Safely Remove Hardware.
یا اینکه پیغام میده که میشه دستگاه usb رو جدا کرد و برنامه بسته میشه ولی مودم
هنوز با کامپیوتر ارتباط داره و حتی میتونم صفحه وب باز کنم.
نرم افزاری از کامپیوتر جدا نمیشه.
همینطوری میترسم جدا کنم صدمه ببینه.
روش درست چیه؟
چرا ارتباط مودم با کامپیوتر قطع نمیشه؟
سلام
هیچ برنامه یا راهی نیست بشه روی مودم tp-link m7350 اطلاعات سیگنال و شبکه رو مشاهده کرد؟(مثل برنامهltewatch در هواوی)
وای وایرلس آنقدرا قوی نیست و جای کابل لن هم نداره ولی شما زمانی که روتر af23 هممیگیرین هم کوچیک جمع جور و هم قابل حملنقل قول:
- - - Updated - - -
ولی وایرلسش آنقدرا قوی نیست و جای کابل لن هم نداره ولی شما زمانی که روتر af23 را میگیرین هم کوچیک جمع جور و هم قابل حملنقل قول:
سلام
من میخوام یه مودم بخرم که همراه باشه اما وای فای هم باشه و بشه با برق هم کار بکنه. و خصوصا قیمتش مناسب باشه. قیمت مودم 3372 خوبه خصوصا که از 4جی پشتیبانی میکنه، اما من میخوام وایرلس باشه که دو تا سیستم رو وصل کنم. ایا اگر روتور بگیرم یعنی یه پورت یو اس بی داره که میشه این مودم 3372 رو بهش وصل کرد و اون رو وای فای هم کرد؟ اگر بله قیمتش چنده؟
لطفا دوستان هرکی میتونه یه راهنمایی بکنه.و بهترین نوع روتور رو که با این مودم 3372 سازگار هست رو معرفی کنه.(دیگه تو سازگاری و تنظیمات به سختی نخورم) واقعا لازم دارم.
بعد یه سوال دیگه اینکه این روتور رو میشه به برق وصل کرد؟و با برق کار کرد و نه با پورت یو اس بی لپ تاب.
یا هر پیشنهاد دیگه که دارید برام بدید.
دوستان من مودم 3جی huawei E8231 ایرانسل رو دارم. این رو وصل کردم به سیستم دفعه اومد بالا اما ویروسی شدو کلا دیگه سیستم شناساییش نمیکنه.
الان فقط وای فایش قابل استفاده است و دیگه نمیشه با usb زدش به پی سی
این آنلاک شده هست و راهی هست که بشه بدون ریست کردن درستش کرد و دوباره نرم افزار usb رو ریخت روش؟
یا اینکه میشه بگید چطوری ریستش کنم و دوباره آنلاک کنم؟
سلام مودم دانگل 3372 میتونیم از طریق کامپیوتر به موبایل با hotspot wifi شیر کرد ؟
چطور میتونیم اینترنت ذانگل به موبایل داد بدون رویتر ؟
من فقط مودم Lan دار می خوام بخرم . لطفا خواهشا دوستان از تجربه هاشون بنویسند
ترکیب 3372 + روتر 3020نقل قول:
نقل قول:
از طریق این نرم افزار کانکشن 3372 رو وایرلس پخش کنید
کانکتیفای هم هست اما بالایی رایگانه
نقل قول:
3372+ mr3020
به هر حال وای فای مقداری افت داره اما قابل قبوله
با لن هیچ افتی نداره
می تونید روتر رو به برق شهری بزنید
به پورت یو اس بی کیس - شارژر و .. متصل کنید
یه مدل روتر هواوی هم af23 توی راستین بازار هست که از فیدبکش اطلاعی ندارم اما من از 3020 راضیم
اگر بحث هزينه رو چشم پوشي كنيم
بجاي روتر ي مودم adsl بگيرين بهتر
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:تشکر از هردو عزیز،واقعا مفید بود.نقل قول:
1.فقط میشه این mr320رو کامل بگید که برندش چیه و یا لینکی بذارید چون من تو نت نتونستم پیدا کنم.قیمتش رو هم بیزحمت میگید.
2.و اینکه این مودم وای فای adsl رو هم نتونستم قیمت بگیرم و دقیقا اگر من بخوام مودم بگیرم باید چی بگم به فروشنده؟ مودم روتر که قابلیت اتصال مودم 4جی رو داشته باشه؟ یعنی باید حتما پورت یو اس بی رو تاکید کنم که قابلت کار با 4جی داشته باشه یا نه همین که پورت یو اس بی داره کافیه؟
3.و ایا تنظیمات پیچیده ای داره این اتصال مودم usbبه مودم adsl؟
پیشاپیش سپاس از هردو عزیز