میخواستم ببینم این n95 چه ایراد هایی داره ایشالا میخوام برم بخرم
Printable View
ایراد اصلیش باطری ضعیفشه ! فکر نمیکنم ایراد خاص دیگه یی داشته باشه !نقل قول:
آیا کسی از بچه ها میدونه سیستم دریافت کننده امواج تلویزیون ----h Tv تو گوشی N77 تو ایران کار میکنه؟
درباره قیمت این گوشی کسی اطلاعی داره؟من تاجیی که شنیدم 470 هزار تومان هستش
اگه کسی با این گوشی کار کرده خوشحال میشم اطلاعاتی درباره ایتن گوشی بهم بده بازم ازتون ممنونم و آیا پیشنهاد میکنید بگیرم یا نه؟
میگم این p1i به نظر شما تا یکی دو ماهه دیگه قیمتش میاد پایین مثلا 300 تا 400 تومن بشه یعنی من صبر کنم تا اون موقع
هم ثواب داره هم دعاتون میکنم
نقل قول:
به نظر من w880 or p1i or w960 اینا هم رو بورسه هم با کلاسه هم همه چی داره( به جز w880, w810 ) هم باحاله هم براخانوما خوبه(w880) هم قیمتش باحاله هم همه چی داره (p1i ,w960) !!!!!!!!!!!!! اما نوکیا به جز n95 با بقیشون حال نمیکنم
بعید میدونم از 450 پایینتر بیاد ( با توجه به قیمت جهانیش ) ! فعلا که تو تهران حول و هوش 500 هستش !نقل قول:
میگم این p1i به نظر شما تا یکی دو ماهه دیگه قیمتش میاد پایین مثلا 300 تا 400 تومن بشه یعنی من صبر کنم تا اون موقع
هم ثواب داره هم دعاتون میکنم
آقا گوشي I-tek X-bond نگاه كردم از q-tek-s200 بهتر هستش قيمت q-tek s200 تو بازار 320 هزار بودش حالا ميخوام ببينم كسي قيمت I-tek x-bond رو نداره ؟؟؟؟؟
2- اين گوشي ROKR E6 چه جور گوشي هستش ؟؟؟ خوبه؟؟؟ صداش بلنده؟؟ كيفيت داره؟؟؟ قيمتش چنده؟؟؟؟
دوستان سلامنقل قول:
تا دو ماه دیگه به 400 شاید برسه ولی به 300 گمان نکنم کما اینکه تو یک ماهی که عرضه شده از 700 به 500 رسیده
گوشي p990 واقعا خوبه آخه هيچي نداره؟؟؟ من رفتم علائدين گفت سري پي اصلا خوب نيستش. گفتش برو پائين ببين چقدر گوشي p990 خراب هستش همه خريدن يك هفته بعد خراب شده برگردوندن.
من اگه بشه ميخوام q-tek s200 بگيرم البته I-tek x-bond بهتر از s200 هستش قيمتش 320 هزار هستش اينگوشي متورولا چطور هستش مدل E6 ؟؟؟؟؟ قيمتش رو كسي ميدونه ؟؟؟
نه تو ایران کار نمیکنه. نه n77 و نه n92 ...نقل قول:
ببخشید می تونید آخرین قیمت این گوشیها را بگید (قیمت پایین)
6680
6630
5300
3250
5700
n72
تاپیکی جهت آخرین قیمت ها هم موجود می باشدنقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159353&page=10
سلام کسی هست که بدونه قیمت موتورولاa1200 چنده؟ :20:
آقایون خانوما سلام,صدای p1 درچه سطحیه؟ منظورم اینه که مثل w900 خوبه یا نه خیلی ضعیفتر از اونه؟ بعد در کل ارزش داره بگیریش یا نه ؟
راستی اگه میشه قیمتش رو هم بگید بدون گارانتی و با گارانتی.
اگه جواب بدید ممنون میشم.
موفق باشید.
بای
دوستان سلام
صداش که میگن کمه ولی به نظر من خوبه ولی به هیچ وجه انتظار w900 رو ازش نداشته باش
ولی به دلیل امکاناتش ارزش خرید داره
بدون گارانتی هم 500 هست گارانتی رو نمی دونم
دوستان لطفا" سریع جواب بدید و بگید که من کدوم گوشی رو بگیرم ؟
w900 سونی اریکسون یا n93 نوکیا رو ؟ چرا ؟
مهمونهایی که دارید این صفحه را می بینید عضو شید و به من کمک کنید.
n93 بدون شک ..نقل قول:
واست چی مهمه ! در مجموع من هیچکدوم رو پیشنهاد نمیکنم ! ولی اگه اصرار داری یکی ازین دوتا باشه خوب N93 گزینه ی بهتریه !نقل قول:
سلام.
یه گوشی با مشخصات زیر میخوام:
دوربین 3.
موزیک پلیر خوب.
تا سقف 300 تومن.
در ضمن باتری برام خیلی مهمه.
مرسی.
اصولا اگه صدای با کیفیت و طول عمر باطری خوب ( به خصوص برای پخش موزیک ) میخوای سری W سونی بهترین گزینه هستش ! ولی خوب این سری دوربین 3 مگ ندارن هنوز ! ولی W580 و W610 جزو گوشی های خوب و جدید این سری هستن !نقل قول:
سلام.
یه گوشی با مشخصات زیر میخوام:
دوربین 3.
موزیک پلیر خوب.
تا سقف 300 تومن.
در ضمن باتری برام خیلی مهمه.
اصولا با قیمتی که شما گفتی گوشیی که دوربین 3 مگ داشته باشه سراغ ندارم !
من میتونم k810 رو 270 تومن دبی گیر بیارم.نقل قول:
فقط میخواستم بدونم صدای k810 راضی کننده هست؟
صدای k810 از n72 بهتره؟ چون من n72 داشتم که از دستم افتاد دو تیکه شد.
صداش خیلی خوب نبود.
دوستان سلام
93 بهتره ولی به نظرمن برا دخترا زیاد نمی تونه جالب باشه 93i خیلی بهترهو قشنگتره به نظر خیلی ها ولی من معمولی رو می پسندمنقل قول:
ولی اگه می خوای هنگ در کار نباشه و صدای عالی داشته باشی بی شک باید 900 رو بگیری
سلام خسته نباشید
من می خواستم E65 نوکیا رو بخرم می خواستم بدونم عیب و ایرادش چیه
من خودم قبلا 6270 و 6300 داشتم صداش خیلی عالی بوده می خواستم بدونم کیفیت صداش خوبه به اندازه اینا
و نکته مهمتر اینه که کار با سیستمش مثل این گوشی هایی که داشتم سریع و راحته یا نه؟
و نکته دیگه که خیلی مهمه اینه که فایل هایی که با بلوتوث میگیره محدودیت سایز داره و مثل گوشی های دیگه سیمبیان توی inbox میریزه و بعد باید save کنیم؟
مرسی
سلام
شما رو به خدا کمکم کنید من تا حالا 700.000 تومان بابت گوشی موبایل ضرر کردم می خواستم یک گوشی با مشخصات زیر به من معرفی کنید و آدرس ایمیل خود را بگذارید تا کلی ترفند و آموزش موبایل و کامپیوتر براتون بفرستم.مشخصات گوشی:1- قیمت آن حداکثر تا 400.000 تومان باشد.
2- مانندnokia s60 v1 یا nokia s60 v3برنامه برایش وجود داشته باشد و بتوان بر رویش نصب کرد.
3-مانند n70 فیلم ها و عکس ها را به هیچ وجه کنار هم نگذارد.
4- از سرعت بالایی برخور دار باشد.
5- حداقل کارت حافظه تا یک گیگا بایت رو ساپورت کند.
6- حداقل دارای دوربین 2 مگا پیکسل با فلاش باشد.
7- پسوند های wma,mp4 رو بخواند.
8- دارای پخش و کیفیت صدای خوبی باشد و صدایش ضعیف نباشد.
9- زیاد بزرگ نباشد و توی جیب جا بگیرد.
10- شارژ باتری خوبی داشته باشد.
و امکاناتی که دیگر گوشی ها به طور معمول دارند اگر این کار رو برام انجام بدید واقعا از شما ممنون می شم و سعی می کنم که با آموزش ترفندهای با حال جبران کنم.
کیفیت صداش بد نیس ولی خوب اصولا گوشی بیزنسیه و واسه گوش کردن به آهنگ طراحی نشده ولی به هر حای صداش کیفیت خوبی داره !نقل قول:
سلام خسته نباشید
من می خواستم E65 نوکیا رو بخرم می خواستم بدونم عیب و ایرادش چیه
من خودم قبلا 6270 و 6300 داشتم صداش خیلی عالی بوده می خواستم بدونم کیفیت صداش خوبه به اندازه اینا
و نکته مهمتر اینه که کار با سیستمش مثل این گوشی هایی که داشتم سریع و راحته یا نه؟
و نکته دیگه که خیلی مهمه اینه که فایل هایی که با بلوتوث میگیره محدودیت سایز داره و مثل گوشی های دیگه سیمبیان توی inbox میریزه و بعد باید save کنیم؟
سرعتش از گوشی های جاوا و گوشی های با پردازنده ی قوی ( مثه 5700 و 6120 ) کمتره ولی در کل سرعت قابل قبولی داره !
بله بلوتوث ها اول به اینباکس میره !محدودیت سایز نداره چون میتونی اس ام اس هارو رو مموری کارت ذخیره کنی ..!
کیفیت صداشم اگه مثه K800 باشه خوبه ولی خوب قطعا به سری W نمیرسه ! ضمنا کیفیت صدای N72 تو هدفون البته بد نیست !نقل قول:
من میتونم k810 رو 270 تومن دبی گیر بیارم.
فقط میخواستم بدونم صدای k810 راضی کننده هست؟
صدای k810 از n72 بهتره؟ چون من n72 داشتم که از دستم افتاد دو تیکه شد.
صداش خیلی خوب نبود.
5700 و 6120 گزینه های مناسبین ! که با توجه به ال سی دی بزرگتر و شارژ بهتر و کیفیت صدای بالاتر 5700 گزینه ی مناسبتریه واست !نقل قول:
- قیمت آن حداکثر تا 400.000 تومان باشد.
2- مانند
nokia s60 v1 یا nokia s60 v3برنامه برایش وجود داشته باشد و بتوان بر رویش نصب کرد.
3-مانند n70 فیلم ها و عکس ها را به هیچ وجه کنار هم نگذارد.
4- از سرعت بالایی برخور دار باشد.
5- حداقل کارت حافظه تا یک گیگا بایت رو ساپورت کند.
6- حداقل دارای دوربین 2 مگا پیکسل با فلاش باشد.
7- پسوند های wma,mp4 رو بخواند.
8- دارای پخش و کیفیت صدای خوبی باشد و صدایش ضعیف نباشد.
9- زیاد بزرگ نباشد و توی جیب جا بگیرد.
10- شارژ باتری خوبی داشته باشد.
سلام
لظفا راهنمايي كنيد
n72 n70 6300 w810
كدام را پيشنهاد ميكنيد.
کدوم امکانات گوشی واست مهمه !؟نقل قول:
سلام
لظفا راهنمايي كنيد
n72 n70 6300 w810
كدام را پيشنهاد ميكنيد
من امروز رفتم علاالدین ، پیش رمضانی مدلهایی که با 500 بشه خرید زیاد نبودند . 1 مدل qtec معرفی کرد 9100 و یک مدل htc 3400 ولی هیچ کدومش چشممو نگرفت چون یکیش دوربینش 1.3 هست و htc هم wlan نداره
ضمنا هیچ کدومشون هم gps نداره اگه میشه راهنمایی کنید !
فکر کنم این i-mate JAMin بتونه راضیت کنه قیافش بد نیست دوربین 2 مگ و وایرلس لن هم داره.
منم همین مشکل را دارم لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام
لظفا راهنمايي كنيد
n72 n70 6300 w810
كدام را پيشنهاد ميكنيد
نیازهای من
دوربین متوسط
کیفیت پخش موزیک خوب
طول عمر باطری خوب
منتظر جوابم
نقل قول:
n72 &n70 عمر باتری خوبی ندارند.من هر 2 تاشون رو داشتم.
بدون شک W810 !نقل قول:
نیازهای من
دوربین متوسط
کیفیت پخش موزیک خوب
طول عمر باطری خوب
منتظر جوابم
دست کم میتونی باهاش 20 ساعت موزیک گوش بدی با کیفیت عالی !
سلام
من حدود 300 تا 350 تومن پول دارم می خواستم ببینم که به نظر شما دوستان 5700 نوکیا بگیرم یا موتورولا A1200
نیازمندی های من از گوشی :
1- Lcd خوب و با کیفیت (البته صفحه لمسی گزینه مثبت مهمیه در مورد موتورولا)
2- صدای خوب توی هدفون (که اکثراً خوب هستن) و صدای اسپیکر
3- دوربین معمولی که فقط عکس بگیره کیفیتش فرقی نمیکنه
4- سیستم عامل و برنامه های موجود
5- قابلیت های عمده گوشی های دیگه مثل بلوتوث و ...
6- که زیاد مهم نیست خز نبودن گوشی :31:
واقعاً بین این دوتا موندم، لطفاً هرکسی تجربه این دوتا گوشیرو داره بگه که نسبت به نیازمندی های من کدومو بگیرم.
مرسی از همه بچه ها :11:
5700 واست گزینه ی بهتریه ! کیفیت صدای A1200 از 5700 خیلی پایینتره همینطور برنامه براش خیلی کمتره !نقل قول:
1- Lcd خوب و با کیفیت (البته صفحه لمسی گزینه مثبت مهمیه در مورد موتورولا)
2- صدای خوب توی هدفون (که اکثراً خوب هستن) و صدای اسپیکر
3- دوربین معمولی که فقط عکس بگیره کیفیتش فرقی نمیکنه
4- سیستم عامل و برنامه های موجود
5- قابلیت های عمده گوشی های دیگه مثل بلوتوث و ...
6- که زیاد مهم نیست خز نبودن گوشی
مرسی که کمک کردین من نظرم اول روی 5700 بود ولی از ال سی دی تاچ این گوشی و محیط کاربریش خیلی خوشم اومد ولی میخواستم ببینم ارزش داره صدای 5700 فدای ال سی دی آ1200 بکنم. کما این که دوربین آ1200 از 5700 بهترم هست.
نرم افزارای لینوکس موبایل اصلاً پیدا نمیشه ؟
مرسی :11:
نرم افزارایه لینوکس اگرم باشه از سیمبین ورژن 3 خیلی کمتره ( تو همین فروم شاید چند صدتا برنامه واسه این ورژن سیمبین پیدا کنین ولی واسه لینوکس من که چیزی ندیدم اگرم باشه خیلی کمه ) !نقل قول:
مرسی که کمک کردین من نظرم اول روی 5700 بود ولی از ال سی دی تاچ این گوشی و محیط کاربریش خیلی خوشم اومد ولی میخواستم ببینم ارزش داره صدای 5700 فدای ال سی دی آ1200 بکنم. کما این که دوربین آ1200 از 5700 بهترم هست.
نرم افزارای لینوکس موبایل اصلاً پیدا نمیشه ؟
ضمنا دوربین 5700 و A1200 نباید فرق چندانی داشته باشن هر دو جزو 2 مگهای متوسط هستن !
و اما در مورد تاچ اسکرین بودن ! دیگه باید خودت ببینی بیشتر واست صدا مهمه یا تاچ اسکرین بودن به هر حال من باشم بدون شک صدای با کیفیت رو ترجیح میدم !
سلام یه گوشی تا شو .شیک و خانمی می خوام قیمت در حد250 تومن باشه دوربین 2 هم باشه.:20:
سلام به همه آقا با 300 تومن چه گوشی بگیرم که دیگه عوض نکنم هر روز یه مشکل برام پیش نیاد؟
نقل قول:
به نظر من حتما Motorola MING A1200 بگیر بسیار زیبا، شیک و به صرفست.
من خودمو هوسی کرده که بگیرم :27: