درست می فرمایید.البته تو ورژن های قبلی تلگرام این مشکل نیستش.فعلن هم از desktop استفاده می کنم...نقل قول:
Printable View
درست می فرمایید.البته تو ورژن های قبلی تلگرام این مشکل نیستش.فعلن هم از desktop استفاده می کنم...نقل قول:
سلام...
امکانش هست که فقط با لب تاپ یه تلگرام مجازی ساخت؟
دوستان دلایل ریپورت شدن چیه؟
یعنی من توی گروهی برم و در پی وی یه شخصی یه سوال کنم هم ریپورت میشم؟
ممنون میشم توضیح بدین.
بیشتر مزاحمت و ارسال پست به اشخاص زیادی که اولین پیام رو از شما دریافت میکنن در پی وینقل قول:
طرف باید برای شما گزارش رد کند تا ریپورت شوید و یا اینکه پیام بدین به یوزر های زیادی که برای اولین بار که به خصوصی اونها میرین
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
یه سوال فنی اگر کسی وارد هست لطفا جواب بده
من در گروه تلگرامی بودم با موبوگرام با شماره مجازی که با مدیرش حرفم شد و من رو remove کردن از گروه. دوباره اومدم اینبار یه موبوگرام دیگر (همون موبوگرام 2 ) رو دانلود کردم و با یه شماره مجازی و اسم دیگه رفتم join شدم. فرداش چند کلمه ای د ر گروه نوشتم فورا من رو دیلیت کردن.
میخوام ببینم اینا از کجا میفهمن؟ مطمین هستم از نوشته ام نمیفهمن چون کاملا مراعات کردم. ip رو میبینن؟
در واقع دقت کنید من با موبوگرام 2 میرم داخل گروه. ایا به اون یکی موبوگرام یعنی اولی وصل هست؟ حتی یوزر نیم و اسم اولی رو عوض کردم بازم فهمیدن.
اگر ممکنه بگید دلیلش چی هست.هر چند دارم کار میکنم روی هک سایتشون:n02:
دوستان یه مشکلی امروز برخوردم ..
تو خونه همه از 1 وایفای استفاده میکنیم و هممون به تلگرام وصلیم ! اما تلگرام پدرم از امروز همش رو Connecting مونده ..
مشکل از کجاس؟ Cache رو پاک کردم ولی مشکل حل نشد !:n27:
----
ویرایش: مشکل خود به خود درست شد !
سلام دوستان
تا حالا نمیدونستم کسی رو از کانال ریمو کنی مثل گروه نمیتونه برگرده!
بدیش اینجاست که قسمت مسدود شده ها هم نداره کانال !!
چطوری برش گردونم پس کسی که ریمو کردم رو؟؟!!! هم لینک دادم هم آی دی ولی نمیتونه بیاد کانال :|
حل شد:
با اکانت ادمین اددشون کردم.
فک کنم شمارش رو باید بگیری خودت اد کنینقل قول:
من مدیر اصلی نیستم که بتونم اد کنم.نقل قول:
ولی تو نسخه های جدید قابلیت اد کردن به مدیر های فرعی رو هم اضافه کرده ولی باید به مدیر اصلی بگم تیکش رو فعال کنه. که اونم ان نمیشه باید برم بهش بگم.
یه راه دیگه هم داره که اون شخص دیلیت اکانت بزنه بعد مشکل حل میشهنقل قول:
البته اگه واجبه وگرنه که راه درستی نیست
دوستان یه سوال
من خیلی وقت پیش دوستم که گوشیش غیر هوشمنده و سادس ، سیم کارتش رو برای فعال کردن تلگرامش به گوشی خودم زدم . بعد از فعال کردن اکانتش ، تلگرام نسخه ی ویندوز رو نصب کردم و اونجا براش فعال کردم . در واقع یه active session براش ایجاد کردم تو کامپیوترش . بعد هم تو کامپیوتر کانتکت های منو که بهش نشون میداد هم اونارو پاک کردم کلا و هم از قسمت نشست های فعال یا همون active session ، اونی که تو موبایل من فعال بود رو غیر فعال کردم .
درواقع فقط یه نشست فعال در کامپیوتر براش بود و نه چیزه دیگه ای . بعد سیم کارت خودم رو زدم و وارد اکانت خودم شدم .
حالا دیگه هم اکانت اونو از موبایلم غیرفعال کرده بودم هم کانتکت های خودمو از روی کامپیوتر اون پاک کرده بودم.
اما مشکلی که هست اینه که هر کسی از لیست اون که وارد تلگرام میشه (اکانت فعال میکنه) برا منم اعلام میشه! و بالعکس کسایی شمارشون تو لیست کانتکتهای من سیو هست و وارد تلگرام میشه ، همونو به اون دوستمم اعلام میکنه . به نظرتون مشکل از کجاست و چطوری باید حل کنیم؟:n04:
سلامنقل قول:
این باگ تا حالا رفع نشده و خیلی بده !
فک کنم عقل مدیر تلگرام به این قسمت قد نداده ! : ))
نقل قول:
به این دلیل که کانتکت لیست شما در بر روی اون اکانت دخیره شده. شما تنها اکاتهای فعال رو حذف کردی و کاری بر روی شماره هایی که هنوز در تلگرام ثبت نام نکردند انجام ندادی.نقل قول:
حال شماره هایی که در تلگرام هم عضو نبودند، در اکانت سینک شده هستن و پس از اولین ورود به شما اطلاع داده میشن.
الان هم راهی نیست برای حذف شماره هایی که هنوز در تلگرام ثبت نام نکردن به جز دلت اکانت کردن از تلگرام و ثبت نام مجدد.
ورود به اکانت دیگران جزء موارد غیر مجاز چه از لحاظ حریم خصوصی و چه از لحاظ حقوقی (برای سرورهای خاص) محسوب میشه.
شما یک ورود غیر مجاز داشتی واین هم عواقبش..!!:n23:
سلام دوستان
وقتی با یک ربات ارتباط برقرار می کنم و کارم تموم میشه و پاکش می کنم. باز چند وقت دیگه پیغام میده و برای من نمایش داده میشه در حالی که من پاک کردم و دیگه نمیخوام بهم اطلاع رسانی کنه.
فقط با بلاک کردن میتونم از این مشکل راحت شم.
راه دیگه ای نداره؟
هیچ راهی برای ارور too many attempts هس؟ ( جز صبر کردن)
سلامنقل قول:
باید بلاکش کنید وگرنه مزاحمت ایجاد میکنن
خیرنقل قول:
سلام
مال من پیغام میده متاسفانه این کار قابل اجرا نیست.ما نگران هستیم که قادر نباشیم ..............
فکر کنم دائمی ریپورت شدم درسته؟
کسی می دونه راهش چیه ؟
سلامنقل قول:
اگر تاریخی نمیزنه بله دائمی هستش
یعنی فقط باید صبر کنم-درسته؟
همیشه یادتون باشه ، با سیم دیگه رو توی دیوایسی که کانکت داره ، تلگرام نصب نکنید ، چون سینک روشنه در کسری از ثانیه کانتکت ها آپ میشه ، برای این کار باید موبوگرام نصب کنید ، در این اپ گزینه حذف تمام کانتکت ها رو داره ، روی هر دو خط انجام بدید ، بعد از این کار که کانتکت دو تلگرام خالی شد ، هر خط روی گوشی خودش باید لوگین کرده و یکبار دستی سینک کنید تا مجدد کانتکت های صحیح روی اکانت صحیح بشینه تا مشکل رفع بشهنقل قول:
اگر چند بار تا حالا بلاک شدید و خودتون به نقض قوانین تلگرام واقف هستید که هیچ ، ولی اگر اینطور نیست. به همون بات گزارش بلاک پیام بدید و در انتها میتونید برای اپراتور متن ارسال کنید ، در اونجا توضیح بدید که قانونی رو نقض نکردید و اشتباها بلاک شدید یا حتی بابت نقض قوانین عذر خواهی کرده و اعلام بی اطلاعی کنید شاید باز کنن !!!نقل قول:
در منوی هر بات ، گزینه stop هست که اگر بزنید بات هیچ فعالیتی نمیتونه انجام بده ، قبل از حذف استاپ کنید حل میشه ، بلاک هم که کلا از ریشه میزنه ، ولی از طرفی بلاک کردن بات به اعتبار اون لطمه میزنه ، حدالمقدور بلاک نکنید ، با استاپ مشکل حل میشهنقل قول:
دوستان ميشه بدون داشتن سيم كارت ايدي تلگرام درست كرد؟اگه ميشه لطفا راهنمايي كنين
آره با شماره مجازینقل قول:
فیلتـرشکن روشن کن از سایت Textnow.com بگیر !
اره پول بده به یه توریست که از کشور خارج شد سیم کارت شو بده دستت یا به یه افغانی ، یا سیم مارت بین الملل بخرنقل قول:
از اين سايت گرفتم يه شماره مجازي ولي تلگرام قبولش نميكنه ميزنه شماره رجستر نشدهنقل قول:
سلام
لطفا کمک کنین.در نلگرام بعضی از کانتکتها قفل شدن و هیچ عملی نمیشه روی اینها انجام داد.در لیست کانتکتها وجود دارن اما نمیشه انتخابشون کرد یا بهشون مسیج داد.هیچ ارروری هم نمیده فقط همینطور مونده!اگر راهی داره ممنون میشم کمک کنین...مرسی
ی شماره مجازی داشتم قبلا
تلگرام پاک شد دوباره همون رو چه جوری باید فعال کنم
از کسی که خریدم دیگه در دست رس نیست
فقط همون شماره رو میخوام
چند پست قبل تر سایتی معرفی کردم که خودتون بتونید بگیرید و پنل مدیریتی هم داشته باشین برای مواردی که دیلیت اکانت میکنیننقل قول:
اون شماره قبلی تون رو هم فراموش کنین نمیشه.
البته ديليت اكانت نكردمنقل قول:
ولي تلگرام دوباره نصب كردم حالا موندم توش
اگر بشه همون شماره رو دوباره بگيرم شايد بشه كاري كرد
البته بعيد ميدونم
نميدونم اصلا از كجا گرفته بوده
فكر كنم شماره كانادا باشه
باید قبل از حذف برنامه در کامپیوتر یا گوشی دیگه ای با این اکانت لاگین میکردید تا بتونید مجدد دسترسی داشته باشین.نقل قول:
و همیشه برای این نوع شماره ها رمز دوم به همراه ایمیل قرار بدید
من از این سایت شماره مجازی دارم جواب میده درست انجام ندادید احتمالا پیش شماره رو اشتباه میزنیدنقل قول:
پيش شماره بايد چي بزنم من مال امريكا رو ميزنم +1نقل قول:
درودنقل قول:
یک راهکار دیگه هست میتونید از منوی مخفی تلگرام استفاده کنید البته در اندروید و ios و Contact هاتون رو Reload کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه .
از Contact های گوشی تون بک آپ بگیرید.
برای ورود به منوی مخفی در اندروید مسیر زیر رو بروید:
به انتهای صفحهی Settings بروید. انگشت خود را بر روی عبارت Telegram for Android قرار داده و چند لحظه نگه دارید خواهید دید که شکلکی نمایان میشود.
مجدد انگشت خود را برای این عبارت قرار داده و نگه دارید تا منوی Debug باز شود.
Reloaded Contact یا Reset ببینید مشکلتون رو حل میکند.
برای ورود به منوی مخفی ios مسیر زیر رو بروید:
روی گزینه Setting ده بار ضربه بزنید تا وارد منوی Debug شوید.
اونجا هم گزینه Reset Server Contact شاید مشکلتون رو حل کند.
مشکل عجیب تلگرام: تلگرام یه بندهخدایی پیامهای طولانی رو کامل نشون نمیده. پیام میآد، باز میشه ولی متنش ناقص نمایش داده میشه. یعنی اولش دو سه خطی رو نشون میده ولی از وسط به بعد رو سفید میذاره. مشابه مشکلی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دارن. کش گوشی، خود برنامه، نصب مجدد، امتحان ورژنهای قبلی و متعدد، ریست از هر نوع، پاک کردن کامل دیتای برنامه از گوشی و سیستم و نصب مجدد و تنظیمات تو قسمت app گوشی و اینا امتحان شده ولی بازم مشکل پابرجاست.
اینجا به صورت کامل توضیح دادهنقل قول:
محتوای مخفی: textnow
لطفا اگر راه حلی سراغ دارین راهنمایی کنین. ممنونم.نقل قول:
سلامنقل قول:
یه عکس از مشکلی که دارین بزارین تا بهتر جواب بگیرید
مشکل شما با این این روش حل شد؟!نقل قول:
کد:درود
یک راهکار دیگه هست میتونید از منوی مخفی تلگرام استفاده کنید البته در اندروید و ios و Contact هاتون رو Reload کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه .
از Contact های گوشی تون بک آپ بگیرید.
برای ورود به منوی مخفی در اندروید مسیر زیر رو بروید:
به انتهای صفحهی Settings بروید. انگشت خود را بر روی عبارت Telegram for Android قرار داده و چند لحظه نگه دارید خواهید دید که شکلکی نمایان میشود.
مجدد انگشت خود را برای این عبارت قرار داده و نگه دارید تا منوی Debug باز شود.
Reloaded Contact یا Reset ببینید مشکلتون رو حل میکند.
برای ورود به منوی مخفی ios مسیر زیر رو بروید:
روی گزینه Setting ده بار ضربه بزنید تا وارد منوی Debug شوید.
اونجا هم گزینه Reset Server Contact شاید مشکلتون رو حل کند
سلام،
میخام یک کانال تلگرام ایجاد کنم و ممبر هاش رو افزایش بدم و فعالیت کنم، استارت کار رو چطور بزنم و چطور ادامه بدم ؟
مطالب رو از کجا بگیرم به نظرتون بهتره؟
توی چه حوزه ای فعالیت کنم تا خواهان بیشتر داشته باشه و سریعتر جواب بده.