آره - واقعا اگه brother hl-2140 همه چیزش اوکی باشه واقعا خیلی بهتر از این سری پی اچ پی هستشنقل قول:
منتظریم :13:
Printable View
آره - واقعا اگه brother hl-2140 همه چیزش اوکی باشه واقعا خیلی بهتر از این سری پی اچ پی هستشنقل قول:
منتظریم :13:
سلام دوستان.من پرینتر hp photosmart C5230 دارم و وقتی روشنش میکنم روی ال سی دی اول مینویسه ok کن.بعد وقتی ok میکنی می خواد پرینت کنه!می خواستم بدونم چیکار باید کرد که دیگه اون پیغام اولی نیاد و فقط بعد از روشن کردن حالت آماده داشته باشه؟ممنون
یعنی کسی تجربه این مدل brother hl-2140 رو نداشته ؟
دوست من،نقل قول:
من وقتی دنبال خرید پریتر بودم دنبال brother هم گشتم اما فقط یک فرشگاه موجود داشت.(مدلش یادم نیست.)
البته شنیدم تو ایرن نمایندگی داره.
اما واقعیت این جاست که بازار پرینتر (لیزی، سیاه سفید) در ایران دست HP و تا حدی canon هست.
این دو تا برند هم دارن مکانیک مشابه میزنن (تا اون جا که می دونم). این شباهت مکانیک ها به حدی هست که دو تا پریتر از دو تا برند اما از یک خانواده یک کاتریج می خورن.
پس فرضا یک تعمیر کار وقتی این دو تا برند رو میزاری جلوش چشم بسته بازش می کنه و قطعه عوض می کنه. (چون از وقتی تعمیر کار شده به این مکانیک عادت کرده) اما وقتی دنیای متفاوتی مثل brother جلوش بزازی هم چون آشنا نیست ازت پول بیشتر می گیره هم مطمئن باش باید قطعش رو با درد سر و قیمت بیشتر بخری.
از اون طرف اشکالات brother مطمئنن تا حالا اندازه ی hp رو نشده چون اون میزان استفاده نشده.
به هر حال من تنها نکته ی مثبتی که از پریتر brother شنیدم و برم جالب بود این بود که این برند بر عکس hp کاملا موافق شارژ کاتریجه و حتی یک درپوش برای محفظه ی تونر در نظر گرفته.
اما در مورد کارش و این که چند وقت به چند وقت باید بری پیش تعمیر کار و این جور چیز ها فکر نکنم در مجموع بتونی اطلاعات دقیقی بدست بیاری چون این اطلاعات مستلزم مصرف گستردس که خب این برند تو ایران ناشناختس تا حد زیادی.
پس اگه بگردی و brother بگیری شارژت راحت تره (تونر ش رو نمی دونم رحت گیر می یاد، گرونه یا نه) اما به احتمال زیاد قطعه پیدا کردن و تعمیرت باید سخت باشه.
امیدوارم با تحقیق تصمیم درست رو بگیری با توجه به نیاز و شرایطت. :20:
ممنون از جوابنقل قول:
ولی متاسفانه برندهای اچ پی مثل پی 1005 و 1006 واقعا پرینترهای بی کیفیت هستند به نسبت سایر محصولات اچ پی - فقط به درد تکس میخوره - همین و بس -
در مورد سامسونگ هم با توجه به تعویض چیپ (که 15 هزار تومنه ) یعنی یه بار باید پرینتر بخرم یه بار دیگه برم یه چیپست عوض کنم - تازه اگر چیزی رو بلند نکنن!!
در مورد این مدل با توجه به قیمت و با توجه به اینکه دیدم سایتهای زیادی (ایرانی) برای فروش گذاشتن انتخاب کردم - برای خرید هم به احتمال 99 درصد بازار ایران این مدل رو ندارن - ولی احتمال زیاد خیابون ایرانشهر این مورد و مواد مصرفی با قیمت مناسب موجود باشه
به نظر من الان 20 تومن بیشتر بدم و این مدل رو بخرم بهتر باشه تا اینکه هر روز یه پودر بگیرم ببینم به اچ پی بخوره یا نه - یا در مورد سامسونگ دوباره ببرم چیپ عوض کنم
در این مورد با شما موافق نیستمنقل قول:
چون مدل های 1018 و 1020 که تا یک سال پیش بورس بازار بودند هیچ مشکلی نداشتند همه راضی بودند
ببینم حالا امکانش هست که در آینده ی نزدیک کارتریج خوب برای 1006 و 1005 هم وارد کنند ؟ مگر این دو مدل پودر مخصوص شارژ براشون تولید نمیشه ؟ با توجه به اینکه این دوپرینتر فروش زیادی هم دارند چرا براش تونر خوب وارد نمیکنند ؟
شنیدم از چند سال پیش شرکت hp هم ایران رو تحریم سختی کرده و در حال حاضر اغلب دستگاههایی که به ایران میفروشه از عمد ریمارک هستند:41:
خوب همون مدلهای 1018 و 1020 که میگید مگه کارتریج مرغوب براشون تو بازار نیستش ؟ خوب بریم یکی از همین دو مدل رو بخریم بهتر نیست ؟
1018 و 1020 دیگه تولید نمیشهنقل قول:
بعد 1005 و 1006 مشکل کارتریج ندارن
مشکلشون بعد از شارژ کردن هست که فقط متن رو خوب میزنند وگرنه عکس و لوگو رو کمرنگ میزنند
اگه مشکل پودرشون حل بشه - مشکل دیگه ای ندارن
من هم منظورم همون مشکل پودر و شارژش بود ..نقل قول:
ببینم حالا کمرنگ شدنش بعد از شارژ تا چه حد است ؟ آیا قابل تحمل هست ؟ اگر نخوایم لوگو و عکس پرینت بگیرم (فقط تکست) آیا جوابگو هستش؟آخه دیگه با پرینتر سیاه سفید دیگه عکس و لوگو در کل جالب هم درنمیاد ...
ببنید مسئله این پرینتر یکی دو تا نیستنقل قول:
اول گارانتی نداره - کارتریج خیلی کوچیکی داره که حدود 1000 تا بیشتر نمیزنه - یعنی تعداد شارژ شما رو افزایش میده و عمر مفید کارتریج کاهش پیدا میکنه در صورتی که برادر طرف 2000 تا میزنه سامسونگ هم همینطور
بعد شما اگه بهترین پودر رو بگیرید تازه متن رو واستون خوب میزنه - چون من از یکی پرسیدم گفت میده بیرون برای شارژ متن رو کمرنگ میزنه !
اینو آقا مسعود چند صفحه قبل گذاشته بعد از شارژ - لوگو ویندوز رو ببنید چقدر بی کیفیت هست - متن پرینت شده - طرف حروف خیلی نقطه سیاه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه چیزی اگه خواستید بخرید فعلا این دو سه روز دست نگه دارید چون بازارها بعد از 15 روز تعطیله باز شده و قیمت ها رو معمولا یکم بالاتر میگن - تا بازار جنس های همه برسه و به روال عادی برگردهنقل قول:
من خودم شدید در حال تحقیق روی برادر هستم - نتایج رو میگم - ولی اگه اینو پیدا نکنم با مواد مصرفی ارزون - مجبوری پی 1006 میگیرم
درسته دوست من اما مثالا ما می دونیم 1018 ممکنه دچاره یه نقص فنی بامزه بشه که کناره تصاویری که پرینت می زنه یه خطم بندازه که در مدل های دیگه اشکالی به این شکل مرسوم نیست.نقل قول:
دوستانی که 1018 داشتن این صحبت من رو می فهمن.خب ما این مشکل 1018 رو می دونیم چون فراوان استفاده شد.
اما پریتری که تو بازار باب نبوده مشکلاتش مخفیه مثل مدل مد نظر شما.
ببینید در مجموع می گم تحریم در این مورد بی اثره! قبلا از امارات می یومد حالام از امارات می یاد!نقل قول:
مدل های 1018 و 1020 دیگه تا جایی که می دونم تولید نمی شن. و الان تو بازار برا همین گرون شدن و به نظر به صرفه نمی یان.
خوب احنمال این که تونر مناسب برای 1006 و 1005 بیاد زیاد هست. باید صبر کرد و دید چی می شه.
سلام آرش
من هم مثل شما سر دو راهی موندم و خیلی تحقیق کردم و دیدم Canon LBP 2900یا 3000هک کیفیت خوبی داره و هم نمایندگی معتبر توی ایران داره کانولاو هم قیمتش مناسبه 130 تومن برای همین من کانن رو میخرم.نظر شما چیه؟
والا من در مورد این مدل هیچ تحقیقی نکردم اگر ممکنه خودتون یکم در مورد شارژ - هزینه مواد مصرفی و .. توضیح بدیدنقل قول:
درود بر دوستان
عزیزان میخوام 1 پرینتر لیزری رنگی برای مصرف خانگی بگیرم، البته مصرفم فقط عکس چاپ کردند هست و نهایتا چند ایی هم متن و ...
حداکثر هزینه 400 تومان هست
چی پیشنهاد میدین و چرا !؟
فقط اگر ممکنه 1 کم سریعتر نظرات ارزشمندتون را بگید، چون پولم را از بانک کشیدم بیرون، خرج میشه :دی
پیشاپیش از همه ممنون
من توی سایت رایانه دیدم که 3000 دیگه تولید نمیشه درسته ؟نقل قول:
با تشکر از کلیه دوستان و مطالب جالبشون.
منم ام یه تجربه ای راجع به همین p1006 دارم شاید به درد بخوره.
من حدود یک سال پیش یه پرینتر p1006 خریدم. حدوده 6 ماه پیش ام کارتریج اصلیش تموم شد.
برای اولین بار خودم طبق همون pdf معروف با هزار ترس و لرز کارتریج ام رو با تونر super graphix HP1200-1300 (که همه مغازه داره میگفتن مخصوص پرینتر خودته) شارژ کردم.مثل تمام دوستان کیفیت پرینتم افتضاح شد. اونقدر بد بود که یادمه حتی کارتریج اصلیش وقتی روی اکانومیک ام بود اینقدر بد نمیزد.
رفتم چند تا مغاره بهشون نشون دادم نمونه چاپ ام رو. همه می گفتن از این بهتر نمیشه و این بهترین حالته.تا وقتی که رفتم یه مغازه که البته اونم اولش می گفت همین وضعیت بهترینه. اما بعد بهم یه تونری رو معرفی کرد به نام یونیورسال.( ایتم نامبر ش رو نمی دونم پی بود) قوطی اصلیش یک کیلویی بود.20.000 تومن.منم با هزار خواهش و تمنا ازش به اندازه یه بار شارژ (حدود 60 70 گرم) گرفتم.
با این تونر که شارژ کردم می شه گفت کیفیت پرینتم خیلی بهتر شده.البته نه مثل اصلیش.ولی نسبت به گرافیکس میشه گفت خیلی بهتره.نسبت به اصلیش در بهترین وضعیت چاپ تکس ها رو خوب میزنه ( البته یه کم نازک تر از کارتریج اصلیش) اما برای عکس خیلی چنگی به دل نمیزنه.
اینا رو گفتم که این مدل تونر ام اگه دوستان خواستن مد نظر قرار بدن.
اگه خواستین می تونم نمونه اسکن شده از پرینت اش ام بذاردم.
با تشکر از همه
آرش جان من در مورد کیفیتش خیلی تحقیق کردم عالیه در حد 1020 هست و از بچه های فروم هم سناتور تاییدش می کرد
در مورد هزینه شارژش هم بگم که نمایندگی کانن میگه 10-15 تومن بذای هر 1500 برگ هزینه شارژ میگیره و میگه همه قطعاتش موجوده و گارانتی داره.
مدل 3000 جدیدتر از 2900 هست و فرقشون هم با هم در سرعت چاپشون هست و تولیدشون متوقف نسیت برای شما سایت نمایندگیش ملاک باشه نه سایت رایانه.
سلام دوستان.
اگه زحمتی نیست یک پرینتر لیزری حدود 200 هزارتومان (زیر 300 تومان) به بنده معرفی کنید که هم کیفیتش خوب باشه هم شارژ کردنش گرون تموم نشه،
اینطور که من فهمیدم پرینتر های لیزری رنگی بعد از شارژ شدن کیفیتشون کاهش پیدا میکنه، درسته ؟
بنظر شما اگه یه پرینتر جوهر افشان حدود 110 تومن (کانن فکر کنم 4400) بگیریم از نظر کیفیت و هزینه شارژ و ... بهتر نیست ؟
واسه استفاده توی مغازه کامپیوتری با تعداد مشتری کم، ولی میخوایم کیفیت بالایی داشته باشه.
ممنون :11:
بله حق با شماستنقل قول:
همه چیز این دو مدل یکیه فقط سرعت چاپ 3000 بیشتره - رایان صبا قیمت هر دو رو یکی زده
فقط حافظه هر دو 2 مگ هست و ظرفیت کاغذ کاستش 150 تا هستش ولی brother hl-2140 حافظه 8 مگی و ظرفیت کاغذ کاستش 250 تاست - مورد بعدی زمان اولین چاپ کنون 9.3 هستش واسه برادر هم کمتر از 10 هستش
سلام آرش جان من یه تحقیق دیگه هم کردم که سامسونگ 1640 کیفیت خوبی داره و قیمتش 85 تومنه اما برای اولین شارژ یه چیپ میخواد که نماینده سام سرویس میگه 25 تومنه و دیگه هم نمیخواد و کیفیتش هم عالیه.بچه ها نظر بدید؟قیمتش که خوبه
خوب مسئله همین رفتن دوباره هست - شما فکرشو بکن دوباره باید ببریش - مشکل اینجاستنقل قول:
تازه اگه همون موقع بدن
تازه گارانتی سامسونگ هم اونور دنیا هست - یه روز ببرم - یه روز بیارم
و گرنه فکر کنم چیپست رو بشه 15 هم پیدا کرد
مورد بعدی انگار صدای سامسونگ خیلی زیاد هم هستش
بلاخره مادیران وارد بازار پرینتر های لیزری شد! ازین به بعد برند Lexmark با گارانتی مادیران
مثلا این مدلش که لیزری سیاه و سفید ارزون و خوبیه:
Lexmark E120
- چاپ با وضوح 600x600 dpi
- سرعت چاپ 19 صفحه در دقيقه
- زمان اولين چاپ: 8 ثانيه
- داراي پورت USB 2.0
- پردازشگر 183MHz
- حافظه 8 مگابايتي
کد:http://www.lexmark.com/lexmark/product/home/371/0,6970,204816596_653293751_613122419_en,00.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Printer/PrinterDetails.asp?Height=768&ID=163#
سلام من پرینترم کانن i560 می خوام خودم کارتریجش رو شارژ کنم یک سوراخ داره که رنگ رو بیرون میده سرشم پنبه داره از همینجا باید تزریق کنم یکم توضیح بدین لطفا ممنون
دوستانی که وارد هستند لطفا یکم از تجربشون هم نصیب ما کنند...نقل قول:
ما اینجاییم !!!!!!!!
سلام دوستان
من میخواستم یه پرینتر سیاه و سفید برای کار خونگی بخرم حدود 100 تا 150 تومن بیشتر نباشه.در ضمن هزینه چاپ میخوام کمترین حالت باشه.
اصلا پرینتری هست(جوهر افشان یا لیزری) که بشه کارتریج اون رو به تعداد دفعات زیاد شارژ کرد یا اینکه مثلا حدود 10 باری شارژ کرد که هزینه خرید کارتریج دیرتر بدیم تا هزینه چاپ هر صفحه کمتر دربیاد؟
ممنون از توجهتون...
من دیروز یه سر رفتم بازار
سامسونگ 1640 -80 تومن بود - توی بازار ایران میگفتند که نیاز به تعویض چیپ نیست ما خودمون در بردش تغییری ایجاد میکنیم که تعویض چیپ نخواد - یکی هم میگفت که چیپشو عوض میکنیم 15 تومن
کنون 2900 هم 150 تومن - 3000 هم توی بازار نیست
کنون 3010 هم جدید اومده به قیمت 103 تومن نمایندگی کنون توی بازار ایران
اومدم ایرانشهر اونجا میگفتند که سامسونگ قابل شارژ نیست و چیپش هنوز نیومده حتی نماینده فروش سامسونگ هم همینو گفت
برادر 2140 هم 130 تومن - فقط یه مشکل این برادر داره اونم اینه که دارمش جدا نیست و عمر مفید یونیک دارمش 15000 برگه هست و قیمت این یونیک درام هم 80 تومنه !!!
اومدیم سراغ 1005 و 1006 - 1005 قیمتش 80 تومن و 1006 قسمت 90 تومن
کلا هر کدوم رو خواستیم بخریم یا یه مشکل داشت یا قیمت مثل کنون بالا بود - فعلا بیخیال خرید شدیم - همین جوهر افشان رو فعلا کار میکنیم تا بعد ببینم چی میشه
محصول جدیدو یک خبر غم انگیز! ازین به بعد مثل این پرینتر کارتریج ها قراره ALL-IN-ONE بشن! یعنی کل کارتریج یک تیکه هستش! یعنی شارژ بی شارژ!!!
CANON i-SENSYS LBP3010
14 ppm mono
600 x 600 dpi
150-sheet multi-purpose tray
372 mm x 250 mm x 197 mm Approx. 5.94 kg
2 MB
USB 2.0
Cartridge 712 :1,500 pages 5% coverage
کد:http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Printers/Laser/i-SENSYS_LBP3010/index.asp?specs=1
قیمت: 1،060،000 ريال
نقل قول:
یعنی پول بیشتر تو جیب سازنده
آقایون ما یک کانن 4500 خریدیم، از همکاری همتون کمال تشکر رو دارم !
جدی ؟نقل قول:
فقط کنون ؟ یا همه برندها ؟
من که اینو قیمت گرفتم 103 تومن بود
با سلام خدمت دوستان
من یه پرینتر سامسونگ scx-4521f خريدم !
265 تومن ..... خوبه ؟
فاکس و اسکنر و کپیش کار میکنه ولی وقتی میخوام یه صفحه ای رو چاپ کنم انگار نمیشه !!!
پرینتر رو هم نصب کردم
مشکل کجاست ؟
ممنون:40::11:
بله! فک کنم فهمیدن ما اینجا یه فروم داریم که با آب شارژ میکنیم زورشون گرفته :16:
ولی ازین گذشته همونطور که دوستمون omid2020-com میگن هدف فقط سود بیشتره.
ولی تا جاییکه میدونم برندایی مثل برادر یا کیوسرا اساسا با شارژ موافقن! حالا اگه اونا هم تغییر سیاست بدن که هیچ...
ولی غصه نخورین همین برو بچ ایرونی خودمون سه سوته یه فیلمی سر این کارتریج یک تیکه در میارن که تا فیها خالدونش عریان شه!
البته در کوتاه مدت افزایش شدید قیمت پرینترهای نسل قبل به همراه خواهد بود و افزایش هزینه تمام شده هر برگ پرینت لیزری ولی در دراز مدت یه کاریش میکنیم! یادتون نره ما ایرانی هستیم! مثل اسیدیم تا ته هر چیزی رو در نیاریم ول نمیکنیم :21:
سلام ، من یه hp p1006 خریدم 1 ماه پیش .. در عرض دو هفته زدم برد usb رو شکوندم ... بعد دادم ایرانشهر که اونو درست کنند دیدم که تونر هم هست .. یه بسته 100 گرمی از سوپر گرافیکس گرفتم و اومدم خونه .. از روی پی دی اف معروف جناب سناتور دس به کار شدم ... خلاصه بعد از یه ساعت که فهمیدم درام و مگنت رولر و اینا کدومان توسنتم تونر رو به صورت خیلی کثافت کارانه بریزم توش !
دست آخر هم چیپ رو عوض نکردم ( هنوز وقتی supply status می گیرم می گه که 200 صفحه جا دارم . ) خواستم بپرسم که اگر این صفحاتی که چاپ می کنم از اون حدی که چیپ می گه بیشتر بشه چه اتفاقی می افته ...
باید چیپ رو حتما عوض کنم ؟؟ اگه باید عوض کنم چند هستش ؟
و اگر نباید عوض کنم و دیگه نتونم از روی supply status بفهمم که چقدر می تونم پرینت کنم از کجا بفهمم :دی
و اینکه اگه تموم بشه و نفهمم و پرینت کنم باز مشکلی برای کارتریج / پرینتر پیش می یاد ؟
---
بعد یه سئوال دیگه اگه ازین به بعد همش از تونر سوپر گرافیکس استفاده کنم نیازی هست که مخزن تونر رو درست حسابی تمیز کنم ؟؟؟؟
دوست من کلا لازم نیست چیپ عوض کنی.نقل قول:
من فکر کنم با این کاتریج یه 7000 صفحه ای زده باشم! اما چیپ مورد نداره hp1006 دارم.
در مورد کاتریج هم باید (یعنی بهتره) کاتریج بخصوص مخزن تونر رو هوا بدی. با یه دستگاه دمنده که خوب هست دمه دستت حتما.
در ضمن خیلی مراقب تونر باش من یه بار تنفس کردم کار دستم داد از اون به بعد میدم بیرون بشارژن!!!
سلام
من امروز توی شهر خودمون (آمل) سوال کردم که کارتریج 1215 اچ پی رو چطور شارژ میکنند، گفتند چیپستشو عوض میکنند و شارژ میکنند که مثل کارتریج نو میشه و گفتند 43 تومن هزینشه با پودر خوب. چطور میتونم بهشون اعتماد کنم که سرم کلاه نره؟ قیمت شارژ خوبه؟ چطور بفهمم که کارتریجمو خراب نمیکنن؟
سلام تو پرینتر لیزری مدل lbp500 کانن چه طور میشه فهمید چقدر از کارتریج مصرف شده
مرسییییییی
فوری هست
نقل قول:
تعویض چیپست لازم نداره.پودرش هم بسته ای 18 تومن میگن شهر ما که فکر کنم تهران 12-11 تومن اینا باشه.اگه کسی تهران دارین،بگین یه رنگشو مثلا مشکی بخره بفرسته،شارژ کنین،اگه تونستین،سه تا دیگه رو هم خودتون شارژ کنین.