دوست عزيز
من اين كارو بلدم و هميشه استفاده ميكنم ولي ميخوام با bluetooth باشه كه نيازي به كابل نباشه
Printable View
دوست عزيز
من اين كارو بلدم و هميشه استفاده ميكنم ولي ميخوام با bluetooth باشه كه نيازي به كابل نباشه
شما باید به dependency های اون bluetooth هم اضافه کنید تا بتونید از طریق
networkManager کانکشنی بر اساس اون درست کنید
مطالعه مبحث bluetooth در لینوکس کمک شما خواهد کرد.
دوستان خسته نباشید
من در مورد لینوکس تازه کارم و مشکل من در مورد نصب درایور مودمم در محیط لینوکس هست .
مودم من asus am602 است و adsl دارم و از طریق کابل شبکه به کامپیوترم متصل است ( باکمک یک هاب سوئیچ)
اولا از کدام نسخه لینوکس را استفاده کنم ؟
ثانیا من درایور لینوکسی مودمم را ندارم منو در مورد درایور مودمم راهنماییم کنید .
اگه میشه لطف کنید نصب درایور مودم را با شرایط فوق به من بگید .
با تشکر
شما برای انتخاب لینوکس می تونید review های مربوط به اون رو مطالعه کنید . برای شروع به کار تاپیکی در قسمت انجمن گنو لینوکس با این لینک هست .
برای شروع اوبونتو خوبه .... بقیه صحبت ها اونجا بشه بهتر ه .کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=77904
در مورد درایور مودم شما باید از ئکیج eciadsl کمک بگیرید .
نصب اون بارها بیان شده اتفاقا در همین انجمن توضیح کامل داده شده است.
در مورد مودمتون بگم که شما باید در گوگل جستجو کنید و مطمین بشید آیا سائورتی براش وجود داره یا نه اگه داشت انشا الله درست میشه.
sharmande fingilish minevisam to linuxam farsi nasb nist
emroz open suse nasb kardam vali dg na ba linux va na ba windows mitonam az atarigh port ethernet vasl sham be internet (adsl daram) . hala bayad chi kar konam
مطمین بشید که آیا ethernet شما نصب هست یا نه
می تونید با :
از اون مطمین بشید ...کد:ifconfig
یک چیزه دیگه ببنید آیا سرویس eth0 ران هست یا نه :
کد:/etc/init.d/net.eth0 restart
باید تحت روت این کار ها رو انجام بدید ...
حالا باید چی کار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو اینترفیس که به نظر ران هستند .
منظورتون رو من درست متوجه نمی شم.
الان کدوم اینترفیس کار نمیکنه؟ الان مشکل با پورا لن دارید یا نه؟
نقل قول:
sharmande fingilish minevisam to linuxam farsi nasb nist
emroz open suse nasb kardam vali dg na ba linux va na ba windows mitonam az atarigh port ethernet vasl sham be internet (adsl daram) . hala bayad chi kar konam
الان ping مگه نمی کنه؟ دو کارت شبکه دارید؟
دوست عزیز مودم zyxel 660ru دارم که 2 بورت داره فقط با usb توی لینوکس میتونم وصل بشم . فبل از این که لینوکس بریزم با بورت ethernet توی ویندوز وصل میشدم اما الان دیگه با این بورت وصل نمیشه نه توی لینوکس نه توی ویندوز .
و مشکل دیگه که باعث این همه جریان شده اینه که ویندوز سون از بورت usb مودمم بشتیبانی نمیکنه .
حالا راهنمایی کنید که بد جوری لنگم چون فقط یا لینوکس میتونم وصل شم
میدونم که خیلی توضیح طولانی و بیچیده ای شد .
سلام من تا دیروز رو ubuntu lucid خودم تونسته بودم مودمم رو راه بندازم ولی از دیشب که ubuntu رو دوباره ریختم دیگه نتوستم راش بندازم.
متن modemdata.txt رو قبلا اینجا گذاشتم اینم لینکش:
دوتا فایل agrsm-11c11040_20091225_i386 و agrsm-tools_0.0.1_all رو دانلود و نصب کردم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5249375&postcount=1672
اگه پست بعد رو هم بخونین اون کاری که دوست عزیز گفت هم انجام دادم.
قبلا اول میزدم modprobe agrserial
بعد با gnome-ppp میشد برم اینترنت ولی حالا وقتی میزنم modprobe agrserial میگه:
FATAL: Module agrmodem not found.
FATAL: Module agrserial not found.
FATAL: Module agrmodem not found.
دیگه نمیدونم چی کار کنم....
نقل قول:
یک lsmod انجام بدید شاید ماژول لود نشده....
نقل قول:
دوست عزیز مودم zyxel 660ru دارم که 2 بورت داره فقط با usb توی لینوکس میتونم وصل بشم . فبل از این که لینوکس بریزم با بورت ethernet توی ویندوز وصل میشدم اما الان دیگه با این بورت وصل نمیشه نه توی لینوکس نه توی ویندوز .
و مشکل دیگه که باعث این همه جریان شده اینه که ویندوز سون از بورت usb مودمم بشتیبانی نمیکنه .
حالا راهنمایی کنید که بد جوری لنگم چون فقط یا لینوکس میتونم وصل شم
میدونم که خیلی توضیح طولانی و بیچیده ای شد .
آیا حالت اتصال به صورت PPPoE بوده قبل از هر چیز مودم رو ریست کردید ؟
توی ویندوز دیگه چه مشکلی داره ؟ نمی تونه اب پی بگیره؟
من lsmod رو زدم چیزی ندیدم که توش agr داشته باشه ( با grep هم تست کردم چیزی نبود )
خوب این یعنی ماژول لود نشده نه؟ چی کار کنم که لود شه؟
ممنون از جوابت...
خواهش میکنم ...
بله وقتی lsmod چیزی رو نشون نمیده یعنی اون ماژول لود نشده.
شما دوباره مراحل نصب رو انجام بدید .
بعضی از ماژول ها وقتی کار نمی کنند و یا لود نمیشند بهتره یک ریستارت انجام بدید .
همچنین مطمین بشید نصب شده یا نه : (یعنی این ماژول وحود داره یا نه)
کد:sudo locate agrserial
دوباره نصب کردم کار میکنه ولی نه مثل قدیم. قدیما وقتی modprobe agrserial میزدم بعدش خود gnome-ppp مودم رو میشناخت میتونستم وصل شم.
ولی حالا اول باید بزنم modprobe agrmodem بعد همون دستور بالا بعد تازه باید به صورت دستی مودم رو به gnome-ppp بشناسونم.
فعلا کار میکنه تا بعد ببینیم چی میشه...
بازم ممنون دوست عزیز...
ویرایش: راستش بعد از نصب دوباره یه سری کارایی کردم که اینجوری داره کار میکنه.... یه سری راهنما واسه مودم های agere توی همون modemdata.txt بود رفتم گرفتمشون یکیشونو رفتم اینجوری داره کار میکنه الان یادم نیست چیکار کردم.... الان تو لینوکس هم نیستم که بببینم بگم....
سلام دوستان گرامی!
من یک EDGE USB MODEM تهیه کردم که باویندوز مشکلی نداره وقتی در ویندوز توی بورت usb میزارم نرم افزار توی خودش قرار دارد را نصب میکنم و به انترنت متصل میشم اما چند روزه که از ابونتو استفاده میکنم نمی تونم به انترنت از طریق EDGE MODEM وصل شم هیچ مدم را نمی شناسد لطفا کسی کمکم کند
لطفآ......
نقل قول:
لطفا یک lsusb بذارید اینجا ...
same@ubuntu:~$ lsusbنقل قول:
Bus 007 Device 002: ID 0471:1237 Philips TalkTalk SNU5630NS/05 802.11bg
Bus 007 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 006 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 005 Device 012: ID 0421:0486 Nokia Mobile Phones
Bus 005 Device 010: ID 1c4f:0003 SiGma Micro
Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 001 Device 002: ID 04f2:b008 Chicony Electronics Co., Ltd USB 2.0 Camera
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
same@ubuntu:~$
سلام دوستان عزیز
من باید در لینوکس ( centos ) سرویس BIND را نصب کنم (پروژه دانشگاه هست ) من از این سایت استفاده کردم
نصب شد و مشکلاتی هم توی اجرا کردنش داشتم ولی بلاخره اجرا شدکد:http://linuxgravity.com/configuring-bind9-domain-name-server-on-centos-or-red-hat
حالا مشکل این هست که وقتی به اینترنت وصل هستم کار می کند و زمانی که به اینترنت وصل نیستم Error میدهد
;; connection timed out; no servers could be reached
لطفا مرا راهنمایی کنید تا یکشنبه بیشتر وقت ندارم
سلام
من جواب رو پیدا کردم ، میزارم اینجا که اگر کسی این سوال براش پیش اومد مثل من سرگردان نشه
باید توی فایل resolv.conf در برابر name server آی پی آدرس کامپیوتر را داد ، مانند 127.0.0.1
دوستان این مودم های usb که تازه تو بازار زیاد شده و بهش سیم کارت میخوره تو لینوکس پشتیبانی میشن؟ من opensuse 11.3 دارم..
اون مقداری که توی فایل /etc/resolv.conf تعیین می کنی در واقع DNS سیستم شماست. معمولا باید 192.168.1.1 باشه که آدرس مودم هست! نمیدونم چه شکلی آدرس لوکال بهش دادی ولی میتونی از 8.8.8.8 که دیاناس سرور گوگل هست استفاده کنی.نقل قول:
ظاهرا این مودمها فقط برای ویندوز طراحی شدن و انحصاری هستننقل قول:
بعضی هاش هم درایور مک دارن
و لینوکس هنوز قادر نیست مودم ها رو درست نصب کنه! یعنی توسعه دهندگان دنبال بالابردن تعداد خطوط برنامه اصلی هستند و نه بالا بردن دامنه فعالیت.
کسی هست متوجه بشه که در دنیا ADSL داره مثل آشغال جمع میشه و ما هنوز از این زباله محرومیم؟!
اینجا ایرانه و کسی نمی تونه اروپایی فکر کنه.
(من این حرفها رو واسه کی دارم میزنم؟!!)
مسئله خیلی ساده هست
وقتی کارخانه ای قطعه ای برای کامپیوتر می سازه و درایور برای گنو/لینوکس نمی ده یعنی چی؟!
یعنی اینکه نمی خواد شما از اون قطعه توی اون سیستم عامل استفاده کنی و این یعنی انحصار
حالا شما اگر که می خواستی گنو/لینوکس کار کنی نباید اصلا اونو می خریدی
از اسمش مشخصه winmodem
نقل قول:
ok ! یک قرن بعد ! حالا اونا نمی سازن! شما که این همه سنگ لینوکس رو به سینه و سر می زنید چی؟! چرا توسعه دهندگان، سعی نمی کنند اشتباهات اونها رو جبران کنند؟! به هر حال، با این سوبسیدهایی که برداشته شده و همه چیز گرون شده، صرف نداره. همون ویندوز و آنتی ویروس های نازنین برای من باارزش تر از لینوکسی جلوه می کنند که امنیتش به اینترنت وصل نمی شه!
شما یه ماشین میخری و سوارش میشی و ازش نهایت لذت رو میبری، متأسفانه روکش صندلی که تهیه میکنید کیفیت مناسبی نداشته و مناسب این ماشین نیست و باعث لذیت و آزارتون میشه. آیا این وظیفه خودرو سازه که مشکل روکش صندلی بی کیفیت و ناسازگار با خودرو رو براتون حل کنه؟
دوست عزیز شمایی قبل از خرید یک قطعه باید سازگاریشو با سیستم عاملی که میخواین تهیه کنین بررسی کنید.
گوشیهای موبایل که از کارخونههای پدر و مادر داری مثل سامسونگ، نوکیا، سونیاریکسون و ... هستند براحتی توسط لینوکس شناساسیی میشن و شما میتونی از این قابلیت اتصال به اینترنت توی سیستم عامل بهره ببری ولی قرار نیست من یک قطعهرو توی خونهم میسازم و هیچ اطلاعاتی از سورسش در اختیار کسی قرار نمیدم هم توی لینوکس ساپورت بشه.
چرا حرفهای بیمنطق میزنین دوست عزیز؟
درسته
توسعه دهندگان چطوری باید برای سخت افزاری که فقط سازندش می دونه چطوری کار می کنه و درایورهاشم کد بسته هست و هیچی نمی شه ازش فهید درایوری که در لینوکس کار کنه بسازن؟
اگرم می شد شما نمی تونی بگی چرا کاری نمی کنن
شما برای این سیستم عامل پولی ندادی پس نمی تونی انتظاری هم ازش داشته باشی
و در آخر هم بگم که اگر شما مجبور بودی که پول نازنینتون رو برای ویندوز بپردازی دیگه ویندوز با ارزش نبود
rootnt عزیز حتی اگه بحث مالی رو هم در نظر نگیریم باز هم ایراداتی که دوستان به لینوکس وارد میکنند متأسفانه منطقی نیست.
من بشخصه از انتقادات سازنده و درست استقبال میکنم ولی انتقادات بیجا و بیمنطق رو بهیچعنوان نخواهم پذیرفت.
دوست من، کسی اینجا ادعای دولوپر بودن نداره! تمام ما کاربر هستیم، خود من بزرگترین لطفی که در حق لینوکس کردم همکاری در ترجمه ی نصاب توزیع اوبونتو و همچنین همکاری در ترجمه ی سایت دبیان بوده! در غیر این صورت خود من نه وقت لازمه رو دارم و نه علاقه ی این کار رو.نقل قول:
ضمن اینکه دوست من، خود من رو آوردم به لینوکس چون بیش از اونکه خود سیستم عاملش رو دوست داشته باشم فرهنگش رو دوست داشتم، اینکه احترام به خواست توسعه دهندگان مهم هست.
وقتی شرکتی مودمی می سازه و برای فقط یک سیستم عامل درایور می ده یعنی یکجور ساخت و پاخت با اون سیستم عامل و یعنی عدم خواست شرکت برای مورد استفاده قرار گرفتن اون سخت افزار در مثلا لینوکس! فرهنگ بهتر بگم کد باز به ما می گه به هر دلیلی که هست! به این تصمیم احترام بگزاریم!
اگر قرار بر کرک و اینها بود که خوب ویندوز به اون خوبی! تازه من 6 سال پیش در یک نمایشگاه 400 دلار دادم یک بسته ی کامل ویندوز اکس پی و آفیس اکس پی + یک سی دی که نفهمیدم چی بود فکر کنم اسمش ms money بود! گرفتم، یک سال قبل هم دوباره 120 دلار دادم و آفیس 2007 گرفتم، ویندوز ویستا و 7 رو هم رایگان از دانشگاه گرفتم! یعنی می خوام بگم دنبال کرک و اینها نبودم، جزو تنها نرم افزارهایی که کرک استفاده کردم فوتوشاپ بود که اون هم واقعا در توانم نبود بخرمش! با این اوصاف بیایم برای لینوکس درایور مودم کرک کنیم!
اینهمه مودم اکسترنال هست که بدون مشکل کار می کنه! یا مودم های ADSL هماهنگ با لینوکس و حتی این broadband مودم ها هم قطعا اگر کمی جستجو بشه مدلهای سازگار دارند.
------------
ضمن اینکه از rootnt درخواست دارم پست های آخر این تاپیک رو پاک کنه، چون نه مربوط هست به این تاپیک و نه کلا موضوعیت داره، این پست رو هم دادم چون به قولی دیدم نوع نگاه اشتباه هست.
سپاس
ضمن موافقت با حرفهاتون بهتر است بگیم شرکتها به فکر سود خودشونن نه ساخت و پاخت ..چون اونجوری این شائبه بوجود میاد یک معامله ای هست و این حرفهانقل قول:
وقتی شرکتی مودمی می سازه و برای فقط یک سیستم عامل درایور می ده یعنی یکجور ساخت و پاخت با اون سیستم عامل
ولی در حقیقت چون تقریبن تمام بازار هدف شرکتها دارای ویندوزند..ایشان برای ویندوز درایور میدن و بخودش زحمت هزینه و دردسر برای برنامه نویسی برای یک سیستم عاملی که کاملن فرق داره رو نمیدن.
اگر مجموعه کاربرهای سیستم عامل دیگر بزرگ بشه مسلم بدونید برای اونم میدن..
فقط بحث اقتصادیه
==============================
هیچ وقت تا حالا نشنیدم با مهندسی معکوس یا هر روشی برای قطعه ای خارج از کمپانی درایور ساخته شده باشهنقل قول:
چرا توسعه دهندگان، سعی نمی کنند اشتباهات اونها رو جبران کنند؟!
من الان 1ساله با مشکل داریور MTP در ویندوز 7 درگیرم و گوشی نوکیام رو توی 7 نمیتونم بشناسونم...یه مشکل تقریبن معروفیه و یه روز ناگهان میبینید نمیتونید گوشیتون رو وین نمیشناسه...البته ترفندهای هست ولی خیلی محدوده....
دنبال راه حل دایمی یا ریپورت باگ به مایکروسافت بودم دیدم توی MSDN مطرح شده که مایکروسافت کاری نمیتونه بکنه و حل این باگ با نوکیاست..
................................
دوستانی که می خوان edge مودم بخرن اینو ببینن:
توی همه مدلهاش نوشته که لینوکس هم ساپورت می کنهکد:http://www.bandrich.com/Data-Card_C170.html
دوستان ویندوز کار گرفتن ولی تو گنو/لینوکس تست نشده هنوز
با سلام من مودم
edge huawei e153
سيمكارت خور خريده ام چگونه ميتوانم اين مودم را در اوبونتو 10.10 راه اندازي كنم
آيا درايوري براي اين مودم وجود دارد اگر هست برايم بگذاريد و طريقه نصب آن را توضيح دهيد با تشكر
نقل قول:
شما اون رو توی ubuntu نصب کنید ببینید اصلا شاید شناسایی شد و مشکلی نداره !
موق باشین
من یه دونه دارم ولی مدلش مثل شما نیست. با این حال من که مشکل نداشتم شما هم به احتمال زیاد نخواهید داشت.نقل قول:
مودم رو وصل کنید رو آیکون شبکه کلیک کنید یه گزینه واسه وصل شدن به شبکه ی موبایل GSM اضافه میشه. روش کلیک کنید یه سری next باید بزنید. توش کشور رو ایران انتخاب کنید هم تنظیمات همراه اول رو داره هم ایرانسل. مشکلی نخواهید داشت.
با سلام
خوب دوستان من هم الان از یکی از همین مودمها در ویندوز این پست رو میزنم اما توی لینوکس اینترنت ندارم
تنظیمات رو رفتم اما هنوز وصل نیستم این سیم کارت برای 1 ماه فعال شده و لذا اگه یوزر و پسورد بخواد ندارم و در ویندوز هم با نرم افزارش کانکت میشم
اینجا نمی خواد تنظیماتی انجام بدم ؟
سلام
دوستان من ubunyu 11.04 رو نصب کردم ولی هنوز نتونستن به اینترنت وصل شم.مودمم ADSL2 -Dlink 2520U می باشد که هم از طریق ethernet و هم از طریق USB وصل می شود.من شنیده بودم مودمهای dsl از طریق ethernet خیلی راحت میشه تو لینوکس وصل شد ولی من خیلی ور رفتم نتونسم؟ به نظرتون چه راهی هست؟اصلا این مودم وصل میشه.چون دراور واسه لینوکس تو cd اش نبود! ممنون
در این گونه موارد از هرچیزی مهمتر این هست که مودم شما شناخته بشه و مورد پشتیبانی اوبونتو باشهنقل قول:
کد:https://wiki.ubuntu.com/NetworkManager/Hardware/3G
شما اگر مودمت تنظیم شده باشه که به اینترنت متصل بشه و طریقه ی دادن IP هم DHCP باشه هیچ مشکلی نداره، کابل لن رو متصل کنید به سیستم، بعد مرورگرتون رو باز کنید، و آدرس 192.168.1.1 رو وارد کنید، از شما یوزرنیم و پسورد می خواهد، که با توجه به نوع مودمتون باید admin , admin باشه، در تنظیمات مربوط به WAN مودم رو تنظیم کنید که متصل بشه به اینترنت.نقل قول: