آره پینگت خوبه سرعتت هم چند برابر اسمی هستنقل قول:
با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 هم پینگ بگیر بذار تا دوستانی که پینگ براشون مهمه استفاده کنن
Printable View
آره پینگت خوبه سرعتت هم چند برابر اسمی هستنقل قول:
با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 هم پینگ بگیر بذار تا دوستانی که پینگ براشون مهمه استفاده کنن
من با نرم افزار بررسی پهنای باند دیدم پیک مصرف تو دوتا2 حداکثر 25 کیلوبایت بر ثانیه بود با متوسط 20 کیلوبایت بر ثانیهنقل قول:
البته من سرعت 30 رو میگما ! چون فکر کنم 128 پارس تا 16 هم میاد پایین
با سلام خدمت شما شما لطف میکنی وقت میزاری جواب منو میدی دمت گرمنقل قول:
شما کجا زندگی میکنید؟!
دوست عزیز 4تا از همسایمون 128 نامحدود پارس آنلاین داره سرعتش تا 30-40 میاد پایین مطمئنم
میشه لطف کنید اسم برنامه رو به من بگید منم تست کنم
مگه شما دوتا2 بازی میکنید؟! هیرو مورد علاقت چیه؟!:دی
یعنی حداکثر 25 میخواد یعنی بدون لگ میتونم پلی کنم درسته؟!
با تشکر
شما کجا زندگی میکنید .نامحدود دارین یا محدود؟!نقل قول:
پارس آنلاین بازم عیدی نداد که!
درود بر همگی
تعدادی کارت هدیه 1 و 5 گیگابایت پارس آنلاین موجود هست که
با قیمت مناسب به فروش میرسه.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=701667
سرعت نت سر خط،پایین ساختمان،خوب است اما سرعت ،داخل واحد نصف میشود،با این که ساختمان 5 طبقه و نوساز است،نمیدونم از جه روشی برای سیم کشی میشود استفاده کرد که هم سرعت دچار افت نشود،و هم باعث زشتی ساختمان نشود،...کسی پیشنهادی داره یا فرد حرفه ایی رو سراغ داره برای سیم کشی.
تعویض سیم کشی داخلی که هزینه بسیار زیادی داره
کشیدن یه خط مستقیم و همرنگ دیوار کردنش منطقی تره
Sent from my Nokia 1100
با تشکر از sleepnessness،نقل قول:
کسی پیشناد دیگه ایی نداره؟
چه نوع سیمی بهتره؟
سیم تلفن شیلد دارنقل قول:
سلام من سمنان هستم گفتم چون تو منطقه من خیلی تعداد پارس انلاینی ها کم هست سرعتم باید خیلی بیشتر از اسمی باشه تازه خطم نمیکشه و روی 4m بسته شده و پینگ اولش بد بود زنگ زدم تهران روی گیم بستن و سرعت دانلودم هم کم نشد :n10:
این هم نتیجه تست ping 8.8.8.8
ttl=40 time=180
و تست 192.168.1.1
ttl=250 time<1ms
اون تستی که 3 مگابیت بود فقط صبح زود بود از ساعت 8 و نیم به بعد داغون میشه در حد 17 18 کیلوبایت
دوستان عزیز سلام.میشه لینک تاپیک مشکلات کامپیوتر رو بدید شرمنده
دوستان نت شما هم امروز قطعی شدید داره؟
زنگ هم میزنم میگه مشکل زیر ساخته :n34:
اره واسه من هم قطعی و تایم اوت داره .
من ی اینترنت نامحدود 512 خریدم ولی بعد از کمی دانلود سرعتم شده 20 کیلو
ایا راهی هست بشه این محدودیت رو دور زد؟
سلام نه وقتی دانلودتون زیاد باشه و سرویس نامحدود سرعتتون محدود میشه و کاریش نمیشه کرد البته زنگ بزنید به تهران پشتیبانی ولی تاثیری نداره من 256 10گیگ ماهیانه میگیرم سرعت دانلودم 500 kb و پینگم پایینه به نظر من سرویسهای محدود بهترن
و منم از ظهر یه بار نتم قطع شده و الان که وصله بعضی سایتها رو دیر بالا میاره
یادش بخیر یه زمان راهی داشت سیستم باگ داشت یه بار ریست میکردی سرعت برمیگشت مثل روز اولنقل قول:
ولی بعد فهمیدن درستش کردن!
سرویس منم قطع هست ... 1 ساعتی میشه
بله قطعی فراوان داشت.نقل قول:
پارس آنلاین هر وقت میگه زیرساخته یعنی مشکل از زیرساخت پارس آنلاین هست نه جای دیگه. شما هر وقت دیدی اینترنتت قطعی فراوان داره برو تاپیک دیگر سرویس دهنده ها بپرس ببین اونها هم مشکل دارن ؟ که هیچوقت اینطور نیست و فقط پارس هست که مشکل پشت مشکل
الان مثلا امروز صد بار قطع شد ، سرعت کم شد ، ملی شد و ... کدوم تاپیک دیگه ای این مشکلات رو داشتن ؟ من خودم اینترنت مخابرات هم دارم هر وقت پارس خرابه سوئیچ میکنم رو مخابرات مثل آدم داره کار میکنه.
سلام دوستان
من دو هفتس فیلم و سریال میزارم تو صف دانلود شبانه ولی صبح که میام میبینم فقط 2 فایل که یک گیگم نمیشن دانلود شده
زنگ میزنم به پشتیبانی میگه همون موقع باید زنگ بزنی :n04:
اخه صبح سرکار میرم نمیتونم تا دو بیدار بمونم :n28: کسی را حلی نداره؟
سلام
دوستان کسی 30 امتیاز داره بفرستد؟
دانلود دیشب حیف که روزای آخره :n03::n03::n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت پارس چند روزی هست که خراب شده و امروز هم دیگه افتضاح شد.
دوستان دیگه هم مشکل دارند؟ مشکل من داخلی نیست و خارجی خیلی خراب شده
اوضاع داغون داغونهنقل قول:
واسه شما وبلاگای بلاگفا باز میشه یا نه؟
آره دوست عزیزنقل قول:
الان تست کردم مشکلی با وبلاگ های بلاگفا ندارم.
اما پینگ خارجی به شدت بالا رفته و تایم اوت هم دارم.
زنگ بزن پشتیبانی برات درست کنننقل قول:
این تست های من طی 48 ساعت گذشته
سرور نا کجا آباد
در عین ناباوری پینگ از سرورهای داخلی کمتر شد:n04::n04::n38:
مگه میشه مگه داریم !!! اونور کره زمین هست
توی تهران همه مشکل دارید ؟ یا فقط برای من ... شده ؟
اعلام فرمودند که مشکل جدی و از زیرساخت هست و باید منتظر باشید تا مرتفع بشه.نقل قول:
پینگ به شدت بالا رفته و تایم اوت هم فراوان هست.
نقل قول:به نظر عمومی هست،آسیاتک هم از دیشب پینگ و تایم اوت بشدت رفته بالا و بسیار کند شده وبگردی.(تهران/مرکز سعادتمند)نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام به همه ی دوستان
من الان نزدیک 4 ساله از پارس انلاین استفاده میکنم و در اصفهانم هستم.واقعا ازش راضیم چون نسبت به هر سرویسش سرعت بیشتر از اونو ارایه میده. من تازگیا سرعتم خیلی کم شد فهمیدم به خاطر نویز خط بوده که تقریبا درس شد. البته من قبلا مشکل نویز نداشتم ولی تازه فهمیدم که باید حتما اعدادی که مربوط به میزان نویز هستو برید داخل مودم بررسی کنید.چون وقتی نویز بالا بود سرعت دانلودو نصف کرده بود.پس یادتون نره البته اکثرتون اینو میدونید من چون دقت نکرده بودم تازه متوجه شدم. موفق باشید
بله سرعت اونقدر کم شده که ايميل رو هم به سختي ميشه چک کردنقل قول:
احتمالا بعد از حذف شبانه و سود کلان ناشي از اون ، پارس به فکر افتاده بابت سرعت اسمي هم پول اضافه بگيره:n31:
بله سرعت اونقدر کم شده که ايميل رو هم به سختي ميشه چک کردنقل قول:
احتمالا بعد از حذف شبانه و سود کلان ناشي از اون ، پارس به فکر افتاده بابت سرعت اسمي هم پول اضافه بگيره:n31:
واقعا سرعت افتضاح شده
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
بعد از 6-7 سال از پارس استفاده میکردم سرویسم رو کنسل کردم ...الان از مخابرات سرویس گرفتم 2 مگ 10 گیگ شبانه رایگان 1تا6 هزینشم ماهی 22 تومنه
هر چند کیفیت پارس رو نداره ولی حجم و قیمت خیلی بهتره
تقریبآ یک ماه و خورده ای طول کشید تا خطم رو از رانژه خارج کنن تازه بعد از کلی فرم پرکردن و پیگیری
4 دفعه زنگ زدن که درخواست جم اوری رو کنسل کنم ...تازه وقتی می خوای بری یاد مشتری مداری میوفتن و 10 تا سرویس ویژه که تو سایت نیست رو برا تمدید ردیف میکنن
کسی 30 امتیاز داره که احتیاج نداره!!؟
سایتهای خارجی بسختی باز میشند
برای دوستان هم؟
دوستان کلا سامانه تمدید پارس انلاین قطع شده
منم شانسم اینترنتم تموم شده
چکار کنم؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk