من اینجا یه حرفی زدم اصلاح کنم هیمنجا گفتم آرت1 رو شاتل روی 2مگ می بنده آمارشو گرفتم روی 1مگ بسته میشه این سرویس
Printable View
من اینجا یه حرفی زدم اصلاح کنم هیمنجا گفتم آرت1 رو شاتل روی 2مگ می بنده آمارشو گرفتم روی 1مگ بسته میشه این سرویس
اره 1 مگ هست دقیقششو بخای داون استریم رو روی 1326 میبندهنقل قول:
اون مصاحبه رو هم دیدم اینا دیگه کین اخه کجای دنیا اینترنت میدن با 3 گیگ حجم اصلا حجمی مطرح نیست اگرم باشه برو روی ماهی 200 گیگ نه 3 گیگ !
این حجم ها دیگه اصلا خنده داره باور کن امروز!نقل قول:
وقتی صفحات وب سنگین تر از گذشته شده و برای وبگردی خیلی ساده و نه دانلود تازه... ماهی 20تا30گیگ لازمه من نمی دونم 3گیگ رو گذاشتن که مشترک استفاده نکنه نگاش کنه تموم شده دیگه خودش!!!
والا به خدا من با همین ارت 1 ام روزی بین 1.5 تا 2 گیگ فقط حجم وبگردیمه تازه با این سرعتش کلا میشه گفت این گفتگوشون بدرد عمشون میخورد ملتو چی فرض کردن !؟؟!نقل قول:
همچبن از سرعت 128 کیلوبیت حرف میزد انگار چی هست خجالتم نمیکشن
نقل قول:
بله هنوز هدیه روز تولد سرجاش و میدن روز تولد یه خانم زنگ میزنه یه ربع ساعت فک فک فک میزنه
اخرش میگه تولدت مبارک و....
شما یادت بیاد زمان اون احمدی نژاد رو که وزیرش اومد گفت سرعت 128کیلوبیت برای مصارف خانگی کافیه! خدا شاهده هنوز هم داریم چوب تفکرات اون آدمها رو میخوریم... من میگم کام کست آمریکا پهنای باند 505مگ در اختیار کاربر گذاشته با ماهی زیر 50دلار بعد خود شرکت گفته ما دچار عقب افتادگی شدیم می خواییم سرعت 2000مگ در اختیار کاربرهامون بذاریم از این عقب موندگی در بیاییم!نقل قول:
همه چیز از فکر منشا میگیره شما همین 2تا طرز فکر رو مقایسه کن فقط ببین ما کجاییم اونها کجان... به خدا اون آمریکاییه خدا هم قبول نداره ولی به نظر من از ما مسلمون تره چون دروغ نمی گه به مردمش!
سلام دوستان
من امروز بصورت تلفنی ثبت نام کردم و از شاتل برای اولین بار سرویس گرفتم
منتها یه سوال دارم
منطقه ی ما مالک اشتر
و پورت خالی هم خیلی کمه
حالا این اوپراتوری که ثبت نام برای من انجام داد گفت مشکلی نیست و میتونید اینترنت بگیرید
ولی آخرش گفت اگر به هر دیلی مثل کابل برگردون و .... نتونیم سرویس بدیم به شما پولتون رو تا 3 روز برمیگردونیم
به نظر شما خالی بودن پورت رو هم چک کرد؟
نشه پول رو از من بگیرن بعدش امروز فردا کنن دستم به جایی بند نباشه؟
باید منتظر باشی ببینی ولی وقتی گفته سرویس می دیم بهتون دیگه دایر می کنن براتنقل قول:
فقط یه پیشنهادی که دارم برات اگر مودم داری که هیچ اگر نداری مودم از بازار آزاد بخر زایکسل هم بخر
اما از شاتل نخر گرون تر باهات حساب می کنه.
سلام.نقل قول:
در مورد پس دادن پول: برای من هم اتّفاق افتاد و بدون مشکل پس دادن.
نقل قول:
نقل قول:
ممنون از شما
آخه کمی عجله دارم برای همین خواستم بدونم....
نه که اینترنتشون خیلی با کیفیته مشکل کمبود پورت هم دارن تازه
نه مودم دارم خودم
بازم ممنون
یه سوال دیگه ، شاتل هم مثل بقیه وقتی شب تا یه حجمی دانلود کنی بعد از اون سرعت ذغالی میشه؟
ذغال اونم چه ذغالی... 8مگ هم بگیری در اثر 2-3 شب دانلود سرعت میاد روی 16کیلو... اگر مصرفتون بالاست من خانواده آرت رو پیشنهاد می دوم قابل تحمل تره...نقل قول:
شاتل ( لعنت العام علیه!!! :دی ) بنیان گذار این جریان بود اصلا :n02:.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
چی بگم ....
اصلا دانلود نخواستیم ، حداقل از شر این مبین نت حجم خوره گرون راحت شیم
صبح که اوپراتور های وب تماس گرفت گفت چون مرکز شما پورت محدود هست فقط طرح 1 ساله میتونیم بدیم به شما اونم اگه نجنبی تموم میشه !!! :n04:
دیگه چاره ایی جز شاتل نداشتم:n41:
فعلا برای شروع یه طرح 2 مگ گرفتم ببینم چی میشه
خدا عاقبت ما رو با این زیر ساخت اینترنت که مثل یه زامبی شده و زامبی زاده هاش بخیر کنه :n36:
شما از های وب می تونی در سایت 195 به دلیل فروش اجباری خدمات شکایت کنینقل قول:
ممنون داداشنقل قول:
همین الان شکایت رو ثبت کردم
بلا نسبت این شرکتها یکی از یکی پدر سوخته ترند! می خواد 200-300هزارتومن از شما پیش پیش بگیره کیفیت سرویسش هم خدا میدونه چی باشه پول هم که به اینها آدم بده مگه دیگه می شه پس گرفت! یه مشت دزد حروم خور....نقل قول:
سلام دوستان یه سوال فنی
میخوام به پی سی یه مودم معمولی نصب کنم و تو اتاق نشیمن که یه مودم وایرلس که هر دو رو یه خط تنظیم کنم و هر کدومو که خواستمو روشن کنم و استفاده کنم ایا امکان داره؟
دوستان یه پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 لطف کنید!:n16:
سلام دوستان من مشهد ساکنم مشترک شاتل قبلا خوب بود ولی الان دیگه قعطی وسرعت کمش خیلی بیش از حد شده میخواستم دوستان راهنمایی کنن الان اینترنت خوب توی مشهد کدوم شرکته؟:n27: ممنون
اگه هر دو مودم رو همزمان روشن نکنی مشکلی نداره. میتونی کتنفیگ جفتشونو انجام بدی و هر کدوم رو که خواستی روشن کنی و لینک بگیری.نقل قول:
حیف که خطم فیبر نوری هستش
وگرنه حتما از شاتل میگرتم
راهی نیست که جلوی این کار ظالمانه مخابرات رو گرفت؟؟؟:n27:
یعنی میشه مخابرات اجازه بده که شرکت های دیگه هم اجازه سرویس دهی به فیبر نوری رو داشته باشن؟؟:n37:
اول بخاطر این داستان نامحدود حتما از مخابرات شکایت کن شما در اون شکایت از انحصار مخابرات هم شکایت کن.نقل قول:
شاتل در بعضی نقاطی که خط مشترکین فیبر هست سرویس وایرلس هم ارائه میده.نقل قول:
شما از پشتیبانی بپرس که در منطقه شما هم وایرلس میدن یا خیر.
دوستان سرویسهای Eco پهنای باندشون اسمیه؟
یعنی اگه بخوام 4 مگ پهنای باند داشته باشم باید حتما سرویس 4 مگ بگیرم؟
در ضمن سرعت دانلود ART2 چنده و تا چند گیگ میشه دانلود کرد؟
سلام و درود . آقا چجوریه من از روی سرورهای سایت شاتل لند با سرعت 500 دانلود میکنم اما از روی سرورهای سایت باران مووی با سرعت 128 ؟!؟!
فک کنم محدودم کردن آخه روزهای اول که تازه سروریس گرفته بودم سرعت دانلود از سروهای باران مووی هم 500 بود !
چیکار کنم ؟!؟
:n16:
شما سرور خارجیت محدود شده و میتونی با استفاده از وی پی ان های ایرانی که هستش سرعتتو مثله سرور داخلی کنی...نقل قول:
البته بعد از چند روز دانلود با وی پی ان ایرانی، شاتل جفت سرور داخلی و خارجی شما رو محدود میکنه و دیگه هیچ کاری نمی تونی بکنی!!!
دوستان منظور از این قسمت چیه دقیقا؟
:
- هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ٢۵ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
یعنی برای دانلود رایگان شبانه باید 5250 پول بدیم؟
تخفیف 25 درصدی چیه دیگه؟
شب دانلود کنیم چیزی از حجم کم میشه؟
برای سرویسهای بیشتر از ۲ مگ بله، سرعت اسمیه، ولی سرویسهای کم سرعتتر، روی ۲ مگ بسته میشن.نقل قول:
بله. یعنی شما ۷۵% هزینۀ سرویس شبانه رو پرداخت میکنید و ۲۵% تخفیف گرفتید. تا چند وقت پیش، ۵۰% تخفیف داشت.نقل قول:
ا ز حجمتون کم نمیشه ولی بعد از میزان مشخصی دانلود (حدود ۳۰ گیگ) شبانهتون تقریبا قطع میشه.
1-شما برای داشتن شبانه رایگان (1تا 8 صبح) باید این مبلغ رو پرداخت کنینقل قول:
2-بله
3-25%کمتر از کل هزینه تعریف شده از طرف شاتل از شما هزینه می گیرند
4-در بازه رایگان خیر فقط دقت کنید که اگر دانلود رو 2تا3شب پشت هم ادامه بدید بشدت محدود خواهید شد.
دانلود 2-3 شب پشت هم یعنی از 1تا 8 کلا بزارم دانلود بشه؟نقل قول:
مثلا شبی 4-5 ساعت بزارم دانلود بشه چی؟ بازم محدودم میکنن؟
سرعت دانلود شب روی چقدر تنظیم میشه؟ مثلا برای سرویس 2مگ اکو
3-4 شب ، شبی بالای 2گیگ دانلود کنی ، ابتدا سرور خارجیت رو محدود میکنند و بعد شما میری سراغ وی پی ان های داخلی و اگه با استفاده از اونها هم شبی بالای 2گیگ دانلود کنی (3-4 شب) ، اون وقت شاتل میزنه جفت سرور داخلی و خارجیت رو با هم داغون میکنه و شما میبینی که 5250 تومن دادی واسه دایال آپ!!!!!!نقل قول:
-البته ممکنه در ماه اولی که سرویس میگیری زیاد اذیتت نکنن...
-سرویس 2 مگ رو در تهران روی 3750 میبستن و سرعتت باید حدود 400 تا 450 کیلوبایت باشه.
بله8مگ هم داشته باشی سرعت میا دروی 16کیلو چون بنده اکو دارم الان دقیق خبر دارم از داستان اون سرور داخلی خارجی هم برای یکسال پیش بود الان یکجا محدود میشینقل قول:
سیستم شاتل جوریه که استفاده شما بالا باشه و مصرف سینوسی نباشه( که میشه همون وبگردی) شما رو میزنه محدود می کنه حالا شاید با ساعت کمتر این زمان محدودکردن کش بیاد ولی اتفاق می افته زیر 10 روز
2مگ حدود روی 3تا3.5مگ بسته میشه خط که همون سرعت هم شب بهت میده ولی داستانی که گفتم وجود داره...
سلام
دان استريم براي اكو 1 مگ رو روي چه عددي ميذارن ؟
روی 1200کیلونقل قول:
فکر کنم اشتباه میکنید چون برای اکو 512 دان استریم نزدیک 3000 کیلو هست پس برای اکو 1 مگ (اکو 1024) نمیتونه 1200 باشه.نقل قول:
من از شما معذرت می خوام سوال رو سرسری خوندم فکر کردم می گید ارت :n02:نقل قول:
اکو1مگ روی روی 2500تا3000
دان استریم اکوها تا 2مگ زیاد تفاوتی ندارن با هم
دوستان اگه میشه سوال من رو جواب بدیدنقل قول:
والا مشهد نیستم بندهنقل قول:
ولی خوب شما میگی افت سرعت سرعت خط شما روی چند بسته شده و با چه سرعتی دانلود میگنی؟ نوع سرویس شما چیه؟ اینم بگم حدود1ماه هست اختلالات شدیدی روی زیرساخت کشور به وجود اومده که فقط مسله شاتل نیست همه باهاش درگیر شدن...
سرعت 512 یکساله هست قبلا تا 4 مگ باز بود ولی الان اکثرا قعطی داره و دی سی پینگ هم 350 تا 400 هست هروقت هم زنگ میزنم میگن ما مشکلی نداریمنقل قول: