تازه سیگنال دار شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تازه سیگنال دار شدم
نقل قول:
لبته همه نقاط شهر پوشش 3gنداره من خودم ساکن فرامرز عباسی هستم در این حا هنوز فعال نیست اما دیروز محدوده چهاره لشکر تا بیمارستان امام رضا تست کردم و در انجا فعال شده بود و سرعتش هم بالا بود.
بنده به واسطه کارم در سطح شهر تردد فراوان دارم(مشهد).اتفاقا امروز علیمردانی سمت طلاب بودم که اونجا اصلا 3g نداشت.در بلوار فردوسی و نزدیک مرکز مخابرات صابری وحید وقتی نوع شبکه رو روی wcdma گذاشتم علامت 3g ظاهر شد اما گوشی هیچی آنتن نداشت و حتی یک صفحه هم نمیتونستی باز کنی.یعنی کلا دکوری بود علامت 3g.ضمن اینکه مناطق مطهری شمالی و خیابان عامل را هم تست کردم که کلا وقتی gprs سیمکارت رو فعال میکردم دیگه نمیتونستم به کسی زنگ بزنم و از دسترس دیگران هم خارج میشدم:n02:چه برسه به 3g.خودم هم که در محدوده بلوار معلم و آزادشهر هستم که آنجا هم به هیچ عنوان 3g وجود ندارد.نقل قول:
طرفای طلاب هم فعاله
دوستان هنوز پنج گیگ حجم رو میده یا 2 گیگ شد حجم دوباره واینکه راسته حجم های جدیدم به بسته ها اضافه شده وقیمت های اون چه قدره
سوال خوبیه.نقل قول:
امروز گرفتم 5 گیگ داد
خیابان طبرسی تست کردم آنتن داره 3g(مشهد)
لطف میکنید و تصویر اسپید تست رو هم بزارین ببینیم چقدر پهنای باند داره؟نقل قول:
والا بسته نخریدم فقط گذاشتم رو 3G دیدم بعضی جاها 3 آنتن و بعضی جاها هم نهایتا 2 آنتن داشت
نقل قول:
مشترک گرامي بسته اينترنت هوشمند شماره 3 بنا به درخواست شما تا ساعت 03:18:26 روز 1393/11/21 معتبر خواهد بود و پس از آن تمديد نخواهد شد.
دزدی همراه اول من هر چقدر میزنم تمدید خودکارو کنسل کنه بازم همینجوری میشه:n03:نقل قول:
مشترک گرامي حجم 2.5 گيگابايت بسته اينترنت هوشمند شما در ساعت 18:51:56 روز 1393/11/08 به پايان رسيد. اين بسته مجددا براي شما تا ساعت 18:51:56 روز 1393/12/08 بصورت اتوماتيک تمديد شد.
همراه اول بسته های قیمتی عرضه کرد.
کم بسته، خوش بسته، پر بسته
همراه اول بر اساس سطوح مصرف مشترکین خود اقدام به طراحی بسته های مختلف برای مشترکین دائمی نموده است و برای مدت محدودی بسته های اینترنت پرسرعت نوترینو در این بسته به صورت رایگان به مشترکین داده خواهد شد.
این طرح شامل سه بسته ترکیبی می باشد که هر کدام از این بسته ها دربرگیرنده میزان مشخصی مکالمه، پیامک و اینترنت است، که در ازای قیمت مشخصی برای مشترک فعال می گردد.
مشخصات بسته های قیمتی
نام بسته مدت زمان فعالسازی قیمت بسته(ریال)مکالمه داخل شبکه
(دقیقه)پیامک داخل شبکه
(تعداد)اینترنت کم بسته یک ماه ۵۰،۰۰۰ ۷۵ ۷۵ ۱۵۰ مگابایت خوش بسته یک ماه ۲۵۰،۰۰۰ ۴۰۰ ۴۰۰ ۱ گیگابایت پر بسته یک ماه ۵۰۰،۰۰۰ ۱۰۰۰ ۱۰۰۰ ۲ گیگا بایت
خوب مسئله همینه.وقتی روی حالت 3g میزاری علامت 3g یا h یا h+ میاد با یک یا نهایتا دو آنتن(اونم تو یکسری محله های محدود نه همه شهر)اما نه میشه با اسپید تست ازش تست گرفت و نه صفحه ای رو باز میکنه:n27:در ضمن ضمن تحقیقات فهمیدم کلا سمت جنوب و غرب مشهد مرکز مخابرات استقلال(احمدآباد)دکلش فرستنده 3g داره و هیچ دکلی دیگه ای مجهز به 3g نشده.یعنی الان باید بچه های سمت احمد آباد و ابتدای کوهسنگی حسابی 3g داشته باشن.قسمت شرق و شمال مشهد رو هنوز تحقیق نکردم ببینم کدوم دکلش 3g دار شده.لطفا دوستان از مناطق مختلف مشهد عکس اسپید تست از پهنای باندشون بزارن.:n16:نقل قول:
اطميناني هست به اين بسته ها؟نقل قول:
ما كه ديگه ميترسيم از اين بسته ها رو دائمي فعال كنيم. يدفعه مثل بسته اينترنتش نباشه كه بسته بگيريم ولي آزاد حساب كنه!
من همین الان آخر علیمردانی هستم و 3g همراه اول برام فعال است و مشکلی هم ندارم در استفاده از ان.نقل قول:
یه نکته جالب اینکه سیم کارت رایتل من هم میتونه توی شبکه 3g همراه اول هم رجیستر بشه!!
طرح های تشویقی همراه اول مناسب، اما اسامی آنها کوچه بازاری استهمراه اول، نامهای مضحک کم بسته، خوش بسته و پر بسته را برای بسته های ترکیبی جدید معرفی شده خود، انتخاب نموده است؛ نامهایی که کلماتی همچون کم چرب، خوش گوشت و پرچرب را تداعی می کند؛ بنظر می رسد این اسامی برای محصولات یک فروشگاه پروتئینی مناسب تر باشد تا طرح های تشویقی یک اپراتور موبایل.
به پروتئینی همراه اول خوش آمدید
* اخبار جدید همراه اول:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانش هست لطف کنی و یک عکس از اسپید تست یا همون پهنای باندت بزاری؟نقل قول:
این تست دیشب :نقل قول:
اینم تست امروز : (پشت مرکر مخابرات امت - نمایندگی سایپا)
عکس دکلش رو هم گرفتم که بعدا آپلود میکنم.
داداش طرفای فردوسی،فرامرز و سجاد تست نکردی؟نقل قول:
سجاد و بلوار فردوسی سرعت در حد صفر هست.اما امروز بلوار طبرسی بودم.دقیقا طبرسی 44 میشد.اکثرا پهنای باند به صورت میانگین بین 2 تا 2.5 مگابیت بود اما یکبار تا 4.1 مگابیت هم رفت.چند بار هم 1.5 مگابیت شد.میانگین همون 2 تا 2.5 مگابیت بود.بلوار طبرسی خوب آنتن میداد.اما سجاد و امامت و..... ول معطلن:n02:.حالا عکس تستهامو بعدا میزارم.
افتتاح 3888 پروژه مخابراتی در سطح کشور
نقل قول:
ولی با ایرانسل اصلا همچین مشکلی نداشتم .... ضمن اینکه جای دیگه که هستم کلا آنتن 3G رو نشون میده و سرعت خیلی خوبی هم داره ... اما هیچ دانلودی نمیکنه ... حتی از بازار ... یعنی تمام صفحات بازار رو باز میکنه به سرعت اما وقتی میخواد دانلود کنه ارور میزنه ... یا مثلا تو وایبر هر کاری میکنه اما عکس رو باز نمیکنه و وقتی هم میخواد فیلم دانلود کنه میگه رزولوشن فیلم ارور و .... نمیدونم یه همچین پیغامی ....
این پیغام رو تو گوشی یکی دیگه از دوستانم که S5 هم داره دیدم ... اونم همراه اول داشت
حالا به نظرتون چیه مشکل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا وقتی از اینترنت همراه اول استفاده میشه سایفون و هات اسپد قطع و وصل میشن؟ ولی با اینترنت معمولی که از طریق مودم وایرلس وصل میشی قطعی بوجود نمیاد؟ اینترنت شاتل تو خونه دارم و از همراه اول هم بسته یک ماهه گرفتم! علامت اچ مثبت هم دارم.
دوستان تصویر چند اسپید تست از نسل سوم همراه اول در چند منطقه مختلف مشهد و قشم رو براتون میزارم در دو پست مختلف.
ادامه تصاویر پست قبلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونطور که دوستان میبینند متاسفانه در اینطرف شهر(سجاد و احمد آباد و بلوار فردوسی و آزادشهر و....)فقط یک دکل ظاهرا به 3g همراه اول مجهز شده که در احمدآباد می باشد.
این به خاطر اینه که ایرانسل تعداد دکلهای 3g بیشتری در شهر شما داره و شما بدون اینکه لازم باشه گوشیتونو روی حالت 3g بزارید خود به خود به 3g وصل میشه چون در کل سطح شهرتون امواج 3g ایرانسل قوی و پایدار هست.اما همراه اول در شهر شما احتمالا امواج ضعیفی داره و تعداد دکلهای کمتری هم به نسبت ایرانسل داره(در زمینه 3g منظورم هست)به همین خاطر مشکلاتی که گفتید پیش میاد.همش به علت سرعت پایین 3g همراه اول و ضعیف بودن امواجش در سطح شهرتون هست.در شهر ما هم دقیقا همین مشکل هست.شما وقتی گوشیتونو روی حالت شبکه 3g نزارین چون 3g همراه اول خیلی ضعیفه مرتب گوشیتون بین 2g و 3g سویچ میشه.نقل قول:
خوب امشب متوجه شدم که یک دکل دیگه در مشهد سمت بلوار خیام شمالی به 3g همراه اول مجهز شده و من جلوی پروما 3g داشتم با پهنای باند 1.8 مگابیت:n02:
قطعا دکل های بیشتری مجهز است .نقل قول:
تو مشهد دکل تری جی یه چند روزیه زیاد شده اما گوشی رجیستر نمیشه رووشنقل قول:
امشب جلوی پروما فقط یکبار پهنای باند 1.8 مگابیت رو نشون داد و دفعه های بعد دیگه نتونست برای اسپید تست سرور رو پیدا کنه و با اینکه علامت 3g و یا h بالای گوشی بود اما اصلا هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد.در ضمن باز آخر شب به جای اینکه به دکل خیام شمالی وصل بشه باز به همون دکل توی احمدآباد وصل شده بود.از روی این معلوم میشه کلا در این محدوده از شهر همین دو دکل 3g همراه اول دارن
من بسته یه روزه تو قزوین گرفتم
داخل خونه انتنم پر بود -75 به بالا
سرعت خوب بود ولی یه چیزی ک خیلی جالب بود اینه که نرم افزارها وصل میشدن به نت ولی نمیتونستم با گوشی وب گردی کنم
به لپ تاپ که نت میدادم میشد وب گردی کرد
چرا همچین اتفاقی میفته؟ همه جا میشه وب گردی کنی، الا داخل گوشی
بدبختی ماهم اینکه: توی تهران داخل خونمون همراه اول انتن نمیده با اینکه از همه طرف پنجره هست و سیگنال بلاک نمیشه ولی ایرانسل انتن کامله
از اونور هم تو قزوین همراه اول انتن پر هست داخل خونه ولی ایرانسل انتن نمیده
از تنظیمات apn پروکـسی رو پاک کنیدنقل قول:
صفحه اول تاپیک مطالعه کنید به جوابتون میرسید کانکشن طبق راهنمایی بطور دستی تنظیم کنیدنقل قول:
همراه اول بسته های چند ماهه نداره؟ مثلا6ماهه؟
برای دانلود نمیخوام برای مواقع ضروری که وای فای دسترس نباشه حجمش کم باشه
بعد همراه بسته روزانه میشه شبانه زد؟
جواب هردو سوالتون منفیهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون از پاسختون ... البته ما که تهران هستیم حالا نمیدونم واقعا انقدر اگه ضعیفه سیستم همراه اول همون بهتر که ایرانسل یا رایتل بگیرمنقل قول:
در ضمن گوشی من g525 هست ... تنظیمی برای قرار گرفتن روی 3G نداره ... یه network operators داره که با جستجوی شبکه ها روی 3G همراه اول رجیسترش کردم دیگه نمیدونم باید چی کارش کنم
این عکس رو هم ببینید ... توی لاینه ... پیش ضمینه عکس میاد ... روش کلیک میکنی باز نمیشه !!!!! آنتن هم که پره !!!!!!!!
..
سلامنقل قول:
اگر مشکلتون اینه که سویچ میکنه به شبکه ی GSM و میخواید نشه
کافیه در قسمت network mod UMTS یا 3G انتخاب کنید
نقل قول:
سلام ... دوستمون گفتن مشکل سویچ شدن بین 2G و 3G هست ... که منم گفتم فقط یه تنظیم داره که روی 2G باشه برای سیو باطری و گزینه دیگه ای که سویچ بشه یا نشه نداره .... ولی مشکل اصلی اونجایی که تو پست بالا گفتم ...
نقل قول:
سلام ... دوستمون گفتن مشکل سویچ شدن بین 2G و 3G هست ... که منم گفتم فقط یه تنظیم داره که روی 2G باشه برای سیو باطری و گزینه دیگه ای که سویچ بشه یا نشه نداره .... ولی مشکل اصلی اونجایی که تو پست بالا گفتم ...
با اینترنت یک روزه هم میشه توی تهران به 3 جی رجیستر شد؟