دوست عزیز برنامهMyPhoneExplorer اگه گوشیتو شناخت که میتونی باهاش مسج هات رو ذخیره کنی ولی اگه نشناخت که هیچی:41: با برنامه خود گوشیت هم یه امتحانی کن PC Suite اگه اینم نشد که باید بیخیال بشی:11:نقل قول:
موفق باشید!:40:
دوست عزیز برنامهMyPhoneExplorer اگه گوشیتو شناخت که میتونی باهاش مسج هات رو ذخیره کنی ولی اگه نشناخت که هیچی:41: با برنامه خود گوشیت هم یه امتحانی کن PC Suite اگه اینم نشد که باید بیخیال بشی:11:نقل قول:
موفق باشید!:40:
خیلی ممنون فقط 2تا سوال 1.با pc suit چی کار کنم که اس ام اس ذخیره کنه؟ فقط من back up گرفتم که اونم اس ام اس back up نمیگیره 2.my phone explorer از کجا دانلود کنم؟نقل قول:
مرسی
دوست عزيز با PC Suite بكاپ بايد بگيري اگه مال شما بكاپ نميگيره ديگه نميدونم از اس ام اس ها بكاپ ميگيره شايد براي گوشي هاي شما نشه...:41:نقل قول:
من بيشتر از برنامه MyPhoneExplorer استفاده ميكنم تا PC Suite :21:
حالا شما از برنامه MyPhoneExplorer استفاده كنيد PC Suite نصب باشه براي استفاده از برنامه:11:
اينجا پست پنجمي لينكش هست:20:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=131140
دوست عزيز اگه برنامه MyPhoneExplorer هم برات كار نكرد دو تا برنامه برات سراغ دارم مخصوص گوشي خودته با اينا كارت راه ميفته رفتم تو تايپك uiq3 برات پيدا كردم :20:نقل قول:
اينجا پست 974...
اينجا پست 982...کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=131941&page=98
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=131941&page=99
سلام
من یک w200 سونی اریکسون دارم . از usb جداش کردم بدون اینکه ارتباط با کامپیوتر رو قطع کنم خاموش شد و دیگه بالا نیومد مموریش رو درآوردم بالا اومد ولی مرورگرش به هم ریخت حالا هم دیگه دانلود نمیکنه درست میشه یا نه ؟
دروغ میگن چون من خدم w810 رو 2 ماه داشتم هم صداش خوب بود و هم عکسبرداریشنقل قول:
در کل عالی بود
گوشی خوبیه
این هم عکسش به نظر من زیباترین طراحی رو داری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول ریتش کن اگه نشد ببر تعیرات مبایل تا برات فلش کنند و اگه نسد برو به یکی بندازش(بفروش) اگهنقل قول:
نخریدن بندازش دور فکر کنم با فلش کردن درست بشه اره اره:3::33::thumbsup:
تا ببینیم مدل گوشیت چی باشه گوشی های سونی اریکسون فقط تمام مدل p و w950i و m600 دارننقل قول:
کسی سوال منو جواب نداد!
من یک w200 سونی اریکسون دارم . از usb جداش کردم بدون اینکه ارتباط با کامپیوتر رو قطع کنم خاموش شد و دیگه بالا نیومد مموریش رو درآوردم بالا اومد ولی مرورگرش به هم ریخت حالا هم دیگه دانلود نمیکنه درست میشه یا نه ؟
کسی سوال منو جواب نداد!
احتمالا مشکل از مموری هست
احتمالا تقلبیه.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:درسته اشكال از مموري بوده كه با اينكارت فشار به مموري امده:13:شما يا همون مموري رو كل فرمت كنيد خالي امتحان كنيد نگاه دانلود ميكنه اگه نشد:41: با يه مموري ديگه امتحان كنيد نگاه ميشه دانلود ميكنه:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام دوستان مموري نسوخته روي S500 امتحانش كردم سالم بود ولي روي گوشي خودم كه ميزارم صفحه قاطي ميكنه و آرم سوني اريكسون رو نشون ميده . بدون مموري هم دانلود نميكنه مرورگرش قاطي كرده منوهاش به هم ريخته
شما دوست عزيز وقتي مموري رو در ميارين گوشي مگه درست نيست موقعي كه مموري رو وصل ميكنين ايجوري ميشه پس اين مشكل از چي هستش :31:نقل قول:
با يه مموري ديگه امتحان كنيد شما :11:
سلام
گوشي من مدل k550 سوني اريكسون است، مدتي است كه درايو مموري آن در كامپيوتر فعال نمي شود و پيغام مي دهد؛ is not accessible In corrent function
مشكل چيه؟
دوست عزيز برنامه PC Suite روي كامپيوترت نصبه :13:نقل قول:
تمام نرم افزارهاشو نصب كردم و تاحالا هم كار مي كردم، چندروزيه كه يكدفعه غير فعال شده و درايو مموري ظاهر نمي شه، چند بار برنامه شو دوباره نصب كردم ولي فرقي نكرد.
آره؛ نصبه تاحالا هم كارمي كردهنقل قول:
نقل قول:دوست عزيز موقعي كه كابل رو به گوشي وصل ميكني درايو جديد كنار ساعت بالا مياد يا نه :11:مموري خودت رو هم روي گوشي هاي ديگه امتحان كن!!شايد مشكل از مموريت باشه :20:نقل قول:
یه مموری دیگه رو امتحان کردم با اون کار میکنه مشکلم اینه که دیگه دانلود نمیکنه مموری مهم نیست.
دوستان من گوشیمو (K750) اپدیت کردم اما بعد از اینکه گوشیمو اپدیت کردم این ارور رو میده
Insert correct sim card
چیکار کنم؟
پوريا جون شما نبايد گوشيت رو اپديت ميكردي براي k750i به جاي اپديت ميتونستي فلش بزني حالا ها بيشتر سوني اريكسون ها بعد از اپديت اين ارور رو ميدن :18:نقل قول:
شما يه بار گوشيتو فول فلش بزن :11:
یعنی همه سونی اریکسون ها همین جوریند؟
این که خیلی بده
ببرم بیرون برای فلش؟
هر كي كه تازه اپلود كرده به اين ارور برخورده اندك كمي هستن كه بهشون اين ارور يا پيغام نمياد :18:نقل قول:
خودت مگه نميتوني فول فلش كني {يعني Fs & Main و كاستومايز} رو با هم فلش كن :31:
حقیقتا هادی جان اصلا به این چیزا وارد نیستم
پس ببر بيرون تا برات با باكس فلش كنن تا از شر اين ارور هم راحت بشي ولي حقيقتا راحته فلش كردن هر جور راحتي پوريا جان :11:نقل قول:
خوب اگه اموزشش رو داری بگو شاید تونستم
یه سوال دیگه اگه ببرم فلش کنن همین فریمور جدیده روش میمونه یا برمیگرده به قبلی؟
اين اموزش PDF ستول رو بخون بري پايين با سبز نوشته فلش كامل FIRMWARE اينو خوب بخون بعد اون كار رو با همكاري گوشيت انجام بده :31::31:نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/3499914/e02e8480/SETool2Lite.html
بستگي داره اون طرف چه فريمور رو گوشيت فلش كنه فريمور جديد براي K750i فكر كنم اين باشه K750i-R1CA021 :11:نقل قول:
سلام!!!
احتمالا سوال منو بار ها جواب داده باشید اما چون نمیشه 171 صفحه رو باز بینی کرد به ناچار دوباره می پرسم!!!
مرسی از راهنمایی شما!!!
می خوام sms های روی گوشی k750 ام رو خالی کنم و دفترچه تلفن رو خالی کنم، راهش چیه؟؟؟
برنامه خود گوشی انگار چنین امکانی نداره!!!
دوست عزيز مموري گوشيت رو در بيار چون با اينكار همه عكس ها . فيلم ها و مسج ها پاك ميشه مموري رو در بياري همه چي كه تو حافظه داخلي و مسج ها پاك ميشه !نقل قول:
Menu / Settings / General / Master reset / Reset all
رو بزن :46:
هادی جان میشه لینک برنامه ستول رو بدی؟
پوريا اين صفحه تايپك فريمور رو نگاه كن تو دو سايت آپلود كردم :20:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=142555&page=83
کاوه جون همونطوری که نوشته بودند من گوشیمو فول فلش کردم اما الان که روشن کردم یه صفحه اومده نوشته Please wait
تا یک سوم پر میشه اما جلوتر نمیره چیکار کنم؟
پوريا جون اين 2 تا پچ كه هر كدومش مخصوص فريمور خودته رو روي گوشيت بريز بعد گوشيتو روشن كن :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.4shared.com/file/52827976/2c327cf1/H_VIKE.html
چجوری بریزم؟
(فرد با ضریب هوشی پایین ندیدی؟):دی
کاوه جون درست شد واقعا تو این چند روز زحمتت دادم
ممنون
تو همون اموزشي كه بهت دادم طريقه ريختن پچ هم هست اگه نگاه كرده باشي پوريا جان :11:نقل قول:
كاوه ديگه كيه :18::18:نقل قول:
درود. بنده حدودا 2 هفتس که یه k810 خریدم. 2 مشکل دارم باهاش : از اونجییکه گوشیرو تو جیبم میزارم قاب گوشی به جرق جرق افتاده که بسیار اعصاب خورد کنه!!! آیا راهی هس که سفت شه؟ سوال 2 اینکه قاب اصلی این گوشی وجود داره؟ درینصورت حدود قیمت؟
1. آره داوود جون چرا سفت نشه يا خودت اينكارو كن يا ببر تعميرگاه هاي گوشي برات سفت ميكنن !!!نقل قول:
2. قاب اصلي پيدا ميشه چـــــــرا نشه :13:اينجا كه حدودا 19.20 تومنه با تخفيف حساب نكردم :31::31: