در همه ی گل ها بوسنی ضد حمله زد یا تعداد بازیکن هاش نسبت به ما بالاتر بود.
باختیم چون حمله کردیم. والسلام.
Printable View
در همه ی گل ها بوسنی ضد حمله زد یا تعداد بازیکن هاش نسبت به ما بالاتر بود.
باختیم چون حمله کردیم. والسلام.
نمیشه که همه چیز رو با هم داشته باشیم...
ما تو والیبال یکی از بهترین های جهان هستیم...
تو بستکبال و هندبال و فوتبال ساحلی و فوتسال اغلب قهرمان آسیا و تو جهان هم همیشه مدعی بودیم..
تو کشتی آزاد و فرنگی که همیشه قهرمان جهان هستیم..
تو تکواندو و وزنه برداری که همیشه طلای المپیک رو داریم...! که خیلی کشورهای بزرگ و قدرتمند حسرت داشتن برنز المپیک رو دارن...
خوب حالا این فوتبال لعنتی رو بیخیال بشیم..که هیچ وقت هم روند با ثبات و خوبی نداشتیم...چون پایه ای و ریشه بهش نپرداختیم...
و سااااااااااال ها هم از فوتبال اروپا عقب هستیم و هرگز و هیچ وقت فکر نکنم به پای سطح اول فوتبال دنیا برسیم...
ژاپن با برنامه ریزی پایه ای 30 ساله و اون همه پول و تکنولوژی و مدیریت غیر فاسد نتونست هیچ وقت تو فوتبال موفق باشه.. و حتی این جام نتونست از گروه خودش بالا بیاد...
قبول کنیم فوتبال هیچ وقت تو خون و ذات آسیایی ها نبوده و نیست...و هیچ جوره قابل مقایسه با اروپا و آمریکای جنوبی نیست..
حتما دقیقه 91 به مسی هم دستور داده شده بود که گل بزنه ...اون بازی اگه مساوی میشد شک نکنید اندازه صعود ملت میریختن بیرون .!نقل قول:
یعنی اینکه یگان ها موقع خوشحالی اماده باشن یعنی به ملی پوشا هم دستور داده میشه که نبرن ؟ :n08:
مسخرست برادر من !
حیف شد باختیم! فقط ازین ناراحتم که دوباره این مربیای زبون دراز ملی بیان اظهار نظر کنن :n15:
ولی بقول فردوسی پور ما سندروم بازی سوم داریم انگاری!!
کیروش هم از تیم ملی خداحافظی کرد
in generally asia sucks
مشخصه دیگه تیمی که برنامه اصلیش گل نخوردن هست وقتی زود گل میخوره تازه اول بدبختیش هست اونم تیم ما که برنامه ای برای حمله نداره. ما باید شانس میاوردیم که بوسنی هم از این بازی برد بخواد واسترس رو دوشش باشه که این بار خوش شانس نبودیم
جام انگار بعد بازی با آرژانتین تموم شد برای خیلیا مثل سال 98 . تو این 3، 4 روز اخیرم هی تو بوق و کرنا کردن و اینقدر این اصحاب رسانه دنبال تعریف و تمجید خارجیا میگشتن که من که دیگه داشت حالم بد میشد وقتی اسم بازی ایران آرژانتین میومد . یکم عزت نفس هم بد نیست به خدا
تو این بازیم تیم داشت بد بازی میکرد بازم اینا ول کن بازی آرژانتین نبودن . حتماً الان اگه جای نیجریه که 2تا زد به آرژانتین بودیم فوتبالمون تعطیل میشد و یکماه خوشحالی میکردیم .واقعاً سطح فکرمون حداقل تو رسانه ها خیلی پایین هست . یه بار خوب بازی میکنیم فکر میکنن چه خبره سریع برای کل جام خط و نشون میکشن
حتی اخبار سیاسی مملکت میاد قاطی فوتبال میشه و تیم بزرگی مثل آرژانتین رو دست میندازه و...
اگه اینا فهمیدن که جایگامون واقعاً کجای فوتباله و به این جرقه های 10 سال یه دفه دلشون خوش نباشه شاید بتونیم راه پیشرفت واقعیو پیدا کنیم وگرنه همیشه باید مثل الان که حذف شدیم و اینا هنوز ول کن بازی با آرژانتین نیستن حسرت بخوریم
زور تیم ملی همین قدر بود. تهش این بود که به زور اتوبوس و قظار و دیگر وسایل نقلیه کمتر گل بخوره که موفق شد. البته قبول دارم که این کار آسونی نیست و کیروش کار بزرگی کرد!
0بازی ایران استرالیا هم ملتو سرکوب کردندنقل قول:
همیشه برنامه اینها همین بوده
این حرفا چرت نیست...
دقیقا یادمه از همون دقایق اول رفتم و چون خونمون هم نزدیکه سریعتر از حضور مردم رسیده بودم میدیدم که کاملا دارند خودشونو آماده میکنند
و یک گروه نظامی داشتند توی هتل هایت آموزش میدیدند و دستور میگرفتند که چطور باید سایه خودشونو سنگین کنند در برابر شادی و آزادی مردم ... وقتی داشتم از اونجا رد میشدم یک خانم میانسال که مشخص بود خانم محترمی اند و پوشش اسلامی هم خوشبختانه نداشتند داشت رد میشد گفتش باز اومدند که ما ملتو سرکوب کنند ... حال کردم اینجوری گفتش....
دوستان حقیقت داره که کارلوس کیروش از تیم ملی خدافظی کرد ؟
گفته دیگه به ایران بر نمی گرده !
نقل قول:قیل از بازی منم به این نتیجه رسیده بودم .... تیم بجای بالا رفتن از گروه از پله های هواپیما رفت بالا :n28:نقل قول:
دقیقا...نقل قول:
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
برانکو رو یادتونه دوستان ؟ 8 سال پیش ؟ :n08:نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
نقطه ضعف بازی ما از اونجایی شروع میشه که بازی رو نمی تونیم خوب کنترل کنیم.... مثلاً وقتی با ارزانتین میتونستیم مساوی کنیم جو گیر شدیم و بچه ها فکر میکردن که مساوی رو گرفتن (دست کم گرفتن حریف) با یه شوت به گوش دروازه مسی گل زد در حالی که همیشه چندتا بازیکن مراقب مسی بودن...
مقابل بوسنی که یک گل زدیم اصلاً به یه دیقه هم نرسیده بچه ها نتونستن بازی رو کنترل کنن...:n29:.
ما چطوری تونستیم با نیجریه مساوی کنیم و در مقابل ارژانتین اون بازی خوب رو انجام بدیم در حالی که بوسنی از هر دوتای اینا باخت ولی ما از بوسنی سه تا خوردیم؟:n13:
کنترل بازی و مدیریت = ضعیف.
موفق باشید.
این بازی که تموم شد و تیم در حد خودش ظاهر شد انصافا . نمیشه شکایت کرد .
چون شکایت مال الان نیست . همه میدونستیم این تیم از چه عناصری ساخته شده و اینجور جاها به مشکل میخوره .
در واقع امیدی هم نیست که اینا یه فکر به حال تیم ملی بکنن . اگه صعود میکردیم شاید اینا به خودشون میومدن که ایران پتانسیل بالایی داره اما حالا همون روال قبل رو ادامه میدن .
فکر کنم باید این ارزو رو به گور ببریم که تیم ملی یه روزی تو صحنه جهانی موفق بشه .
کيروش:بايد از همينفردا کار را دوباره آغاز کنيم
سرمربي تيم ملي ايران ميگويد: راه زيادي مانده تا بازيکنان تيمش به سطح بازيکنان تيمهاي اروپايي برسند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارلوس کيروش پس از شکست 3 بر يک ايران برابر بوسني گفت: ما همه تلاشمان را کرديم که موفق شويم اما به نهايت ظرفيت ذهنيمان رسيده بوديم، با اين حال همه بازيکنانمان تلاش کردند و جنگيدند تا موفق شويم.
وي گفت: فکر ميکنم در اين ديدار تجربه اروپايي ما مشخص شد. ما شانس خوبي داشتيم و حيف شد که گل نزديم و با اشتباهاتي که در خط دفاعي داشتيم گل خورديم و حذف شديم.
او در پاسخ به اين سوال که چه چيزي را از اين جام جهاني ياد گرفت اظهار کرد: اين جام جهاني عالي بود. مهمترين چيزي که ياد گرفتيم اين بود که اگر سرمايهگذاري کنيم و با قدرت کار را انجام دهيم شانس ما هم مثل همه تيمها خواهد بود. خيلي چيزها هست که بازيکنان ما بايد ياد بگيرند و انجام دهند تا به سطح بازيکنان منچستر، رم، بنفيکا و رئال مادريد برسند. راه زيادي پيش روي ماست و نبايد زمان را از دست بدهيم. بايد از همين فردا کار را آغاز کنيم.
پ.ن : خیلی اظهار نظر خوبی کرده . حیف که قدر اون جمله اخرش رو نمیدونیم
کسی کاری نداره ما خوب بازی کردیم یا بد.
در مجموع ما فقط 1 امتیاز کسب کردیم و 4 از 4 شدیم.
بهتر بود از رحمان احمدی یا داوری در دروازه استفاده میشد.
خوب بود در یک کلام میشه گفت ایران همینه
مردم ایران هم همینن
من به عنوان یک ایرانی از عملکرد تیم راضیم
ایران = بزرگ نمایی
ایران = جو گیر بودن
و همیشه فکر میکنیم کل دنیا دارن ما رو تحسین میکنن و در مورد کشور ما حرف میزنن
ولی اون حتی ما رو....
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
در نگاه اول اونچه که بیشتر به شکست ما منتهی شد ، این بود که سازماندهی دفاعی ای که در دوبازی قبلی داشتیم رو در این بازی نتونستیم پیاده کنیم ، دلیلش هم این بود که از ابتدا به قصد حمله و برد وارد زمین شدیم و از کار دفاعی غافل شدیم .
من فکر میکنم اگر بازی ای نظیر اونچه که در برابر نیجریه انجام دادیم رو اینجا هم انجام میدادیم ، شاید نتیجه ی بهتری کسب میکردیم اما میل به حمله ی بیشتری که در این بازی داشتیم باعث فاصله افتادن بین خطوط ما و در نهایت ایجاد فضاهای بیشتر برای بوسنی خصوصا در ضد حملات شد /
اما خب واقعا بد اقبال هم بودیم در این جام ، اگر اون چیپ شجاعی وارد دروازه میشد و نیمه ی اول رو میتونستیم با تساوی به رختکن بریم ، امیدواری بیشتری داشتیم برای ادامه ی کار
به نظر من زمان اون رسیده که تیم ملیمون رو بتونیم یک سبک مشخص براش تعریف کنیم ، همین سبکی که کی روش پیاده کرد در چند بازی انتهایی مقدماتی جام جهانی که تونستیم در اون شرایطی که امیدها برای صعود رنگ باخته بود و در نهایت ناباوری تونستیم مستقیما صعود کنیم به جام جهانی و در ادامه ی اون نمایش ها ، نیجریه و سپس اون نمایش بینظیر در تاریخ فوتبال ایران در بعد دفاعی ( به نظرم ) همه و همه بیانگر این نکته هست که ما میتونیم یک تیم با سازماندهی خوب دفاعی باشیم ؛ همون چیزی که قطبی هم بسیار روی اون تاکید داشت و آغاز انسجام دفاعی رو میتونیم از تیم قطبی تا به امروز جستجو کنیم .
اونچه که مشخصه ما از لحاظ هافبک بازیساز ، در فقر مطلق به سر میبریم در حال حاضر ، بنابراین تکیه به توانمندی های دفاعیمون که با به همراه داشتن طرح و برنامه ی دقیق برای زمان ضد حملات تکمیل میشه میتونیم یک تیم ملی بسیار خوب و با ثبات و منسجم رو در سالهای آتی داشته باشیم .
به هرحال دست همشون درد نکنه. دیگه بضاعت بازیکن های ما همینه دیگه. وقتی یه هافبک تمام عیار و توپ پخش کن تو تیم نداریم چجوری میشه بازی رو در اختیار گرفت. بازی ما شده گرفتن توپ و انداختن به کناره ها تا شاید فرجی بشه که اکثرا هم توپ رو لو میدادیم. کیروش با علم به ضعف ایران سعی کرده بود در تمام بازی ها یه تیم دفاعی رو بسازه که یا گل نخوره یا حداقل کم بخوره . یه بازی هم که تیاز به برد داشتیم خودش هم میدونست که در بین بازیکنان ایران بازی ساز و کسی که بتونه توپ رو نگه داره و درست و دقیق پخش کنه نداره.
یادمون نره که هممون از اول هم میدونستیم که این بوسنی از نیجریه برامون سخت تر و قدر تر بود چون درست در زمینه هائی برتری داشتند که نقطه ضعف ما بود. شوت از راه دور و سرعت بالا . دیگه دوندگی بالاشون و قد و قواره خیلی بلندشون بماند. علاوه بر اون ما باید بازی رو میبردیم و همونطور که قبلا گفتم هدف کیروش این بود که تیم نیمه اول گل نخوره که خورد و دیگه مابقیش رو خودتون میدونید.
همشون خسته نباشند و در حد توان و استعدادشون فراتر از انتظار زحمت کشیدند. به امید ظهور استعداد های ناب و جوان در آینده که الان کمبودشو حس میکنیم و ربطی به کیروش نداره
امشب مسی سعی کرد دست ایران رو بگیره و بکشه بالا که نشد و کم کاری از خودمون بود.
مثل روز روشن بود که بچه ها روحیه بازی با آرژانتین رو نداشتن.
در جریان بازی با بوسنی کاملا مشخص بود که تیم ما برای یک دفاعِ خوب رفته برزیل و برنامه ای برای حمله نداره اصلا.
کیروش هم نمیمونه. الکی یه جوی درست کردن و میگن ما میخواهیم مذاکره کنیم.
آره مثه اینکه بین دو نیمه به کیروش اس ام اس داده که " دیگه چکا کنم تا راضی شید؟ می خواید بیام اونجا دوتا گل هم برا شما بزنم؟!" :دینقل قول:
امشب مسی سعی کرد دست ایران رو بگیره و بکشه بالا که نشد و کم کاری از خودمون بود.
نقل قول:
داشتم از نظرات دوستان استفاده میکردم وقتی نظر این دوستمون رو دیدم واقعا از خیلی چیزانا امید شدم.
از هیچ بازیکنی نمیشه انتقاد کرد و همه تو سطح خودشون بودن ولی مسعود شجاعی نسبت به بازی های قبلی بهتر بود. امیدوارم کیروش بمونه و یک جوانگرایی کلی بکنه و بازی کن های بالای ۲۶ رو بهشون مرخصی بده.
تا برای جام بعد تیم یک دست تری داشته باشیم
از چی نا امید شدی ؟نقل قول:
پست من چه دلیلی برای نا امیدی داشته ؟!
شما احتمالا از همفکران اینها هستی که حرفای من که حقیقت هم داره به مذاقت خوش نیومده :n01:
در کل بی انصافیه اگر از دست تیم ملی ناراحت باشیم
سطح فوتبال ایران زیر خط فقره
لیگ فوتبالی داریم که کلا تو قوطی اسفناجه همش مافیا بازی بدون تیم های پایه قوی
فوتبال دولتی و باند بازی
فدراسیونی داریم ، یه طویله پشکل و پهن شرف داره به اونجا
رئیس فدراسیونی داریم که فقط هرهرهرهرهرهر میخنده!!!
سیستمی داریم که رئیس جمهورش مربی تیم ملی رو عزل میکنه!!!
از یه همچین فوتبال درب داغونی که داریم نمایش قابل قبولی دیدیم
دست کیروش و بقیه بازیکن های تیم ملی درد نکنه خسته هم نباشن
روزهای قبل همراه با دوستان توی این تاپیک بیشتر نگران اون بازی بودیم و میگفتیم احتمال بالا آرژانتین به مساوی رضایت میده و تیم ما ببره هم بی فایدست ... که متاسفانه برعکسش رخ دادنقل قول:
آماری جالب از حذف ایران در جام جهانی / راز جالب عدد چهار
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛
تیم ملی فوتبال ایران ( یا بزن زیرش ) در روز چهارشنبه، در چهارمین روز از چهارمین ماه سال و در چهارمین دوره حضور در جام جهانی، بین چهار تیم چهارم شد. این آماری جالب از حذف تیم ملی ایران از جام جهانی برزیل است.
بررسی کنیم الان رتبه ایران توی جام چندمه از کامرون هندوراس استرالیا که 0 امتبازن بالاتره توی تک امتیازیا روس یکی گل زده ژاپن هم که 2گل زد کره هم که قراره 20تا از بلژیکبخوره انگلیس باپرتغال 2تازده داره اما پرتغال شانس داره گل بیشتر به غنا بزنه خود غنا 3تا زده و کره 3تا زده داره پس ایران تا حالا 27 شده اما مطمئن باش چندتا بازیکنا مثلا پولادی حاج صفی فصل دیگه میرن توی تیمای بزرگ اروپایی
محتمل ترین پیش بینی در مورد فدراسیون و انتخاب مربی اینه که
اول فرکی رو میارند
حالا دوتا احتمال اینجا بوجود میاد کلا :
احتمال اول اینه که تا زمان حذف از آسیا فرکی هستش
و یا در حالت دیگه اینکه 6 ماه یا 1 سال فرکی میمونه و بعد یا خودش استعفا میده یا بیرونش میکنند
و اون موقع یک مربی وطنی دیگه میارند تا جام ملتها : یکی مثلا قلعه یا دایی یا فیروز کریمی دیگه نهایتش اکبر میثاقیان:n02:
یا اینکه منتظر میمونند ببینند فصل دیگه کدوم مربی چه تیمی رو قهرمان میکنه تا اونو بیارند!
بعد تیم ملی بطور افتضاحی از جام ملتها حذف میشه ... نمیدونم اینو که مرحله گروهی حذف میشه یا 1/4 ... شاید هم گروهی باز جو گیر بشه و با بازیهای خوب 9 امتیاز بگیره و سطح توقعات بره بالا و بعد 1/4 حذف
و بعد اون موقعه که فدراسیون باز تازه یادش میفته که نه تیم ملی مربی سطح بالاتری لازم داره ... احتمالا اون موقع هم میره سراغ فرانک ریکارد که الان مربی عربستانه !!!
اما پیشنهادات من :
همین فردا روحانی خودشو وارد ماجرا کنه و عذر کفاشو بخواد
رییس شاخصی هم نداریم که راحت بتونیم انتخاب خوب دیگه ای داشته باشیم
میمونه همون دکتر دادکان خودمون...
یکی از بچه ها همینجا گفته بود مهدوی کیا باید رییس فدراسیون بشه ... اینم قابل تامل بنظر میرسه :n13:
یا اینکه باید برند از کشورهای دیگه یک مدیر خوب پیدا کنند و بیارند رییس فدراسیون بکنندش :n26:
اما مربی ... شدیدا اعتقاد دارم تیم ما مربی ای مثل پکرمن نیاز داره ... یک مربی این سبکی پیدا کنند و تا 2018 قرار داد بنویسند. یا حتی در حالت بهتر : چرا خود پکرمن نه؟
بعد در مورد ساختن لیگ پویا و کارخانه ای و بحثهای استعدادی و ریشه ای که مسایل خیلی مفصلیه در حدی نیست که بخوایم تو این تاپیک بررسی کنیم
و پروژه ایست بسیار طولانی که ممکنه سالها و دهه ها طول بکشه...
اما تو این 10 15 20 و... سال هم نباید بیکار بمونیم ... نبایست چون لیگ پویا و بازیکنای جوون و نوظهور نداریم پس بیخیال تیم ملی بشیم...
اونم چاره ش اینه که :
تیمای باشگاهی برند بازیکنای پست های مختلف از دروازیان مطمئن گرفته تا هافبک معمار و بازیساز و هافبک جنگنده و تخریبی (به این فکر کردید که آندو هم دیگه سنش رفته بالا؟) مهاجم تمام کننده و مهاجم دوم و وینگرهای سرعتی و تکنیکی و پاسور و... با ملیت های ایتالیایی ، آلمانی ، هلندی ، آرژانتینی ، فرانسوی ، انگلیسی و .... (کشورهای شاخص و قدر فوتبالی ) و در وهله دوم همین بوسنی و کرواسی و روسیه و صربستان و.... پیدا کنند و بخرند
این بازیکنها باید بازیکنای خوبی باشند ... اما اونقدری خوب نباشند که در سطح اول و در سطح تیم ملی اون کشورها باشند اما سطحشون از بازیکنای آسیایی و آفریقایی و تیمای درجه 3 اروپایی باید بالاتر باشه...
اونوقت که توی تیم باشگاهیشون درخشیدند باید فدراسیون و روسای کشور دست بکار بشند و ملیتشونو تغییر بدند تا برای ایران بازی کنند
(همین چند سال پیش اشتباه محضشون همین بود که ایوان پترویچ و اشپیتیم آرفی و چندتا بازیکن دیگه رو وارد تیم ملی نکردند.... والا... مگه چیه ؟! )
تیمهای باشگاهی هم بطور کل از این رویه ها استفاده کنند برای پیشرفت لیگ...
همینطور مدارس فوتبالشونو توسعه بدند و استعدادیابی و استعداد پروری کنند ... حتی میتونند بجز ایران توی کشورهای دیگه ای هم برند مدارس فوتبال تاسیس کنند...
یک کار دیگه هم که باید باشگاهای ما یکنند اینه که هر از گاهی بازیکنای بزرگ هم بیارند داخل فوتبال ما
مثل ترکیه که اسنایدر و اتوئو و ... رو توی لیگش داره ... یا حتی بعضی کشورهای عرب...
سلام دوستان
.
بعد از عملکرد خوبی که تیم می کشورمون جلوی آرژانتین داشت، یه کم مردم مون مغرور شدن و فکر کردن که به راحتی میتونیم بوسنی رو شکست بدیم.
در حالی که به نظر من بوسنی لیاقت این رو داشت که به عنوان تیم دوم صعود کنه. و در کل بوسنی بهتر از نیجریه بود.
نیجریه حتی جلوی ما کاملا دست بسته بود ولی بوسنی اینطور نبود.
.
.
.
به هر حال احتمالا کارلوس کیروش به تیم ملی کشورمون بر نمیگرده. ( از ته قلبم امیدوارم برگرده )
چون اگه بخوایم یه مربی ایرانی بیاریم میشیم همون آش و همون کاسه...
اگرم بخوایم یه مربی خارجی دیگه ( به جز کیروش ) بیاریم که دیگه بدترین کار ممکنه چون ما که داریم پول هنگفت به یه مربی خارجی میدیم، همون رو به کیروش بدیم
که هم روی بچه ها شناخت داره و هم خود بچه ها قبولش دارن.
.
.
.
.
دلیل اصلی باخت ما در این بازی (از نظر من):
ما برای برد اومدیم تو زمین ولی نه اون ثبات مورد نیاز رو توی خط حمله داشتیم و نه اون نظم همیشگی در دفاع.
درخشان: عیار ما جلوی آرژانتین مشخص نمیشد، جلوی بوسنی مشخص شد!
.
آخه لا مصب شما توی دو هفته تو کدوم غار بودی؟؟؟ حالا که ایران باخته اومدی نظر بدی و فاز روشنفکری برداری؟؟ اگه ایران صعود میکرد بازم این حرفارو میزدی؟؟
نه بابا قبل از بازی هم همین نظر رو داده بود بدبخت . ریختیم سرش زدیمش :n02:نقل قول:
هر چند کلا از اون دسته ی دلواپسهاست .
شاید به من خرده بگیرید و بگید این حرفا خرافاته
اما اولی که بازی رو دیدم عادل میخواد گزارش کنه نا امید شدم
پا قدم خوبی نداره معمولا...
باید مزدک یا استاد خیابانی عزیز گزارشگر این بازی میبودند !!
پكرمن گفتين ياد ژست ديروزش و بازي دادن به موندراگون افتادم:n01: اتفاق جالبي
بود نشان ميده آدم جالبي هم هست:n12:به اميد موفقيتش در تيم كلمبيا چون نمياد اينجا كاركنه نگفتم به اميد حضورش در كشور گل و بلبل!:n15:
کاری ندارم این حرفو قبلا زده بود یا بعد ِ بازینقل قول:
چیزی که کاملا مشخصِ اینه که هر کسی که از باخت و حذف تیم ملی ناراحت باشه، مربی های ایرانی بشدت خوشحالن
به دو دلیل:
1- یادتون باشه از همون اول آبشون با کیروش تو یه جوب نمیرفت و مرتب یا از تعطیلی لیگ بخاطر تیم ملی انتقاد می کردن، یا از سیستم بازی و مدیریت کیروش،یا تو نشست مشترک مربی های لیگ برتری با کیروش شرکت نمی کردن یا هیچی هم پیدا نمی کردن گیر بدن وسنگ بندازن جلوی پای اون بنده خدا با افتحار تو 1000 تا سایت و مصاحبه اعلام میکردن به تیم ملی بازیکن نمیدن!!!
2- من برنامه 14 - 20 رو که نگاه کردم، از دستکم 1هفته پیش فردوسی پور چپ و راست داشت در مورد رفتن کیروش، عدم تمدید قرارداد و اومدن مربی ایرانی صحبت میکرد و قشنگ تابلو بود که داشتن زمینه رو فراهم میکردن واسه کنار گذاشتن کیروش و آوردن یه مربی داخلی که به احتمال 90% حسین فرکی هستش
بازی امروز و بد تیم ملی هم سوای مسائل فنی و تاکتیکی بنظر من ریشه در مسائل دیگه ای داشت که یا چندوقت دیگه برملا میشه یا اینکه غیرمستقیم معلوم میشه که چی شد که این اتفاق افتاد
تنها چیزی که میتونم بگم اینه،10تا سر آلکس فرگوسن هم بیاد بشه مربی تیم ملی ولی تا زمانی که این فدراسیون و آدمای کثیفش روی کار هستن و تبانی ها و زدوبندهایی که انجام میشه پابرجا هستن، فوتبال ما چه در رده باشگاهی چه تیم ملی هرگز موفق نخواهد شد ...
بجون خودم ، منم اول بازی دقیقا به همین فکر کردمنقل قول:
این فردوسی پور کلا نحسِ واسه تیم ملی
از همه بدتر هم حرفایی بود که امروز میزد
رسما دلم میخواست ببینمش ، یکی بزنم تو دهنش که انقد چرت و پرت نگه
دست هرچی آدم رو که بیننده رو بی شعور و نفهم فرض میکنه، بسته بود!!!
خیلی سایت های معتبر خارجی گفتن که ایران منسجم تیم دفاعی جام جهانی رو داره و هرکسی نمی تونه دروازه اش رو باز کنه...
.
ولی توی این بازی آخر تیم ایران برد می خواست ولی چیزی که کاملا مشهود بود اینه که هیچ هدف و برنامه خاصی برای حمله نداشتیم.
.
.
.
.پ.ن: این یه ربع آخر فقط خدا خدا میکردم که حداقل یه گل بزنیم و حذف شیم.
اگه گل نمی زدیم می شدیم تنها تیم گل نزده جام که کلی سوژه می شدیم توی دنیا...
من فقط موندم اگه قرار بود بیت آشور اصلا بازی نکنه چرا اینقدر رفتن دنبالش بیارنش؟
به نظرم بیت آشور با اینکه رد لیگ آمریکا بازی میکنه ولی سطح فوتبالش به مراتب بالاتر از خسرو حیدری هست و میتونست بهتر به تیم کمک کنه...واقعا نمیدونم چرا بازیش نداد!
کلا به نظر من کیروش در انتخاب بازیکن اشتباه داشت....حتی کسایی رو خط زد که اگر بودن میتونستن گره گشا باشن در فاز هجومی ولی کیروش کلا نمیخواست حمله کنه!
نظر شما محترم ولینقل قول:
توی اون یکی دو بازی نصفه و نیمه که من از بیت آشور دیدم، فکر نکنم از خسرو سر تر بود. (( بهتره بگم من سبک بازی خسرو رو می پسندم ))
البته بگم که من زیاد بازی های استیون رو ندیدم و شاید نظرم عوض شه.
.
.
پ.ن:
خلعتبری و پیام صادقیان اگه دعوت می شدن خیلی تو این بازی به کمکمون میومدن.
ولی خوب مربیه دیگه حق انتخاب داره و حتما دلایل قانع کننده ای داره.
به جای اینکه بحث کنیم سر اینکه فلان بازیکن مقصره یا مربی ، بریم یقه مقصر های اصلی رو بگیریم که فوتبال رو در این مملکت به نابودی کشوندن . در همه چیز این فوتبال خودخواهی و فساد بیداد میکنه . یه ورزشگاه درست و حسابی نداریم . هیچ برنامه ای نداریم و فقط هر چند وقت یک بار مربی عوض میکنیم بعد هم انتظار داریم بریم قهرمان جام جهانی بشیم !
الان وقت چیدن برنامه برای جام جهانی بعدیه !نقل قول:
پیشاپیش بازگشت یوزهای ایرانی را به محیط زیستشان تبریک می گوییم :n02: