S o f t g o z a rنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
S o f t g o z a rنقل قول:
ممنون دوست عزیز این سایتی که فرمودید درایوراش چقدر به روز هست؟ یعنی همون وقت که انویدیا درایور جدید را برای دانلود قرار میده سافت گذر هم همون موقع درایوراشو به روز میکنه؟:n16:نقل قول:
اينو نميدونم ولي الان اون نسخه آخر را دارهنقل قول:
دوستان روشی هست که بشه عمکرد دکمه هایی فانکشن دار رو تغییر داد ؟ مثلا در حالت عادی Fn+down با Asusdvd اهنگ رو اجرا میکنه ، حالا میشه به جای Asusdvd با یه پلیر دیگه از این دکمه استفاده کرد؟
سلام بچه هاا.. من هنوز اون مشکلو دارمم!..........video dxgkrnl fatal erorتو device manager display adapters هم گرافیکامو اپدیت کردم بازم مشکل حل نشد... تو سایت سافتگذر هم درایوری که دوستمون گفت رو هم گرفتم و نصب کردم بازم درست نشذ!!!
الان مثلا رو ایکن یه بازی(ورد اف وارکرافت) راست کلیک کردم و run with graphics processor رو زدم.. اجرا شد ولی کل مانیتور رو نگرفته بود.. بعد چد ثانیه quite زدم که بعد دوباره همون پنجره ابی اومد و اون ارور رو داد.. خودش ریستارت هم نمیشد.. دکمه پاورو چند ثانیه نگه داشتم تا خاموش شد و دوباره روشنش کردم
چیکار کنممممممممممممممممم؟!
مشکلتون چیه ؟؟ کامل توضیح میدی ؟؟نقل قول:
سلام
مشکلم اینه که وقتی بازی یا مثلا اتوکد 2013 یا چیزای گرافیکی رو اجرا میکنم کل صفحه ابی میشه و مینویسه یه مشکلی سیستمت وجود داره که باید فلان برنامه اجرا نمیشه و میگه ویندوزتو ریستارت میکنم... بعد میگه اسم این مشکلvideo dxgkrnl fatal eror هست ..حالا این ارور چیه و باید چیکار کنم؟
یکی ازبچه ها گفت درایور گرافیکتو اپدیت کن... منم از سایت سافت گذر دانلود کردم و نصب کردم بازم درست نشد... از کنترل پنل هم رفتم و چک اپدیت زده بودمو اپدیت کردم گرافیکمو.. بازم این مکل برطرف نشد!!
---------------------------------------------------------
نقل قول:نقل قول:
بازی رو با گرافیک انویدیا اجرا می کنه یا نمیدونی ؟؟؟ فقط تو نرم افزارهای خاص که با سه بعدی سر و کار دارن اینطور میشه دیگه درسته ؟؟؟نقل قول:
راستش نمیدونم!... راست کلیک میکردم رو ایکنشون و ازrun with graphics processor گذینه ی High - performance /nvidia processor رو هم میزدم و اجراشون میکردموارکرافت و ورداف وارکرافت و اتوکد 2013 رو اجرا کردم فقط تا الان.. همینا هم که اجرا کردم اینطوری شد
نرم افزار انویدیا رو از گوشه پایین کنار ساعت باز کن ( راست کلیک کن برو تو کنترل پنلش ) بعد برو تو Manage 3D Setting ... برو تو program setting هر برنامه رو که می خوای فایل .exe رو Add کن ... بعد همون زیرش گرافیک انویدیا رو انخاب کن و آخر سر هم اوکی ببین چی میشه !!نقل قول:
بچه ها یه سوال
حالا که باتری این لپ تاپ تو بازار نیست اگه یه وقت خدای نکرده باتری خراب ش چه باید بکنیم؟یعنی ممکنه در آینده موجود بشه؟:n13:
مرسینقل قول:
انجام دادم.. بازم همون شد:n27:
البته وارکرافت و ورداف وارکرافتو امتحان کردم
یه چیزی!.... وارد بازی شدم....دو سه دقیقه هم تو بازی بودم... ( ولی صفحش کوچیک بود... رزولیشنش پایین بود)... بعد که می خواستم خارج بشم( quite زدم) به جای اینکه محیط دسکتاپ بیاد باز مانیتو ابی شد و اون ارور رو نشون داد:n03:
ویندوزت چیه ؟؟؟ کرکه ؟؟ می تونی عوضش کنی ؟؟نقل قول:
سلام دوستان من میخوام تنظیمات داخل بوت رو تغییر بدم (پسورد بزارم) ولی نمیدونم با کدوم کلید میره داخل بوتش هر کلیلدی رو که امتحان کردم نشد.
کسی نمیدونه کدوم کلیده؟:n03:
8.1 ارجینال نیست.... نه نمیتونم:دینقل قول:
فردا میبرمش از اون مغازه ای که سفارش دادم.. خودش واسم ویندوز ریخت و چنتا نرم افزار ریخت....... ببینم چیکار میکنه دیگه
ممنون:n16:
با سلام
دوستان من مدتیست که لپ تاپ n550 jv رو تهیه کردم کانفیگ گرافیک 4 با صفحه مات ، رنگش مشکی هست و یه ذره با سایر مدل های موجود در بازار متفاوت هست مثلا بالای کیبورد اسپیکر نداره و به جاش هر چهار اسپیکر پایین در زیر لپ تاپ تعبیه شدن ، اما من هر چقدر دقت می کنم میبینم فقط دو تا از چهار اسپیکر کار می کنن و امروز دیگه مطمئن شدم و حتی خود سیستم هم بیشتر از دو اسپیکر رو نمیشناسه، به نظرتون راهی هست که بشه چهار اسپیکر رو فعال کرد یا اینکه اصلا کلا قضیه کشکه و اون دو تا اسپیکر دیگه فقط برا دکورن ، آخه حداقل الان برای خود من واضحه که لپ تاپم داره با دو تا کانال از اسپیکرا کار میکنه و دو تای دیگه رو sleep هستن!! ممنون میشم کمک کنید چون این قضیه بدجور رو مخمه!!:n01:
منم فکر می کنم یه همچین مشکلی دارم! سوراخای اسپیکر بالای کیبرد اصلا باز نیست و حالت دکور داره و فقط اسپیکرهای جلویی کار میکنه.نقل قول:
این قضیش چیه؟
دوستان اشتباه نكنين ...هر چهار اسپيكر در پايين هست و توي هيچ مدلي بالا اسپيكر نداره...اونا فقط طراحي برا قشنگي هست....نقل قول:
ميخواين مطمان شين عكس باز شده اين مدل را ببينين ميفهمين هر چهار اسپيكر پايين دستگاه است....
توي سايت d i gi k a la هم در قسمت اين محصول عكس باز شدش هست اون پايين..
ميتونين ببينين هر چهار اسپيكر پايين است
سلام دوستان
بهترین کانفیگ کدوم هست در بین مدل های غیر لمسی این لپ تاپ؟ راستی گیر کردم .نمیدونم اینو (n550) بخرم یا یه لپ تاپ دیگه؟ لطفا راهنمایی ام کنید.
خیلی ممنون
عزیز ماله من اصلا بالاش سوراخ نداره ، از این مدل جدیداش هست که مشکی یکدست هستنن و فقط دکمه های کیبوردش نقره ای هستن ، اسپیکر هاش هم همگی پایین هست و به صورت خطی کنار هم قرار گرفتن و اگه با چراغ یا فلش لایت موبایل زیرش رو ببینی قشنگ مشخصه که چهار تا اسپیکر وچود داره ؛ اما موضوع اینجاست که وقتی یه موزیک رو پلی کنی و صداش رو بالا ببری اگه دقت کنی متوجه میشی که زیر لپ تاپ فقط از دو تا اسپیکر سمت چپی صدا میاد و دو تا اسپیکر سمت راستی هیچ صدایی تولید نمیکنن ؛ تویه لپ تاپ هم فقط همون دو تا اسپیکر میشناسه و در واقع فقط دو تا کانال اسپیکر و میشناسه ، لپ تاپم هیچ ایرادی نداره فقط از موقعی که خریدم این موضوع اسپیکرا بدجور اذیتم میکنه ، واقعا به کمک دوستانی که اطلاع دارن نیازمندم چون می خوام بدونم اگه مشکل سخت افزاری هست لپ تاپ رو پس بفرستم / مرسی:n01::n01:نقل قول:
دوست عزيز برا ما هم سوراخ نداره بالاش....اونا نقطه رنگه سياه است نه سوراخ.....نقل قول:
رنگه برا خوشگلي
واسه من هم همینه
انگار دو تا اسپیکر داره اونم پایین سمت چپ ..... از سمت راست صدایی نمیاد
برم خونه تست میکنم منم (سرکارم!). ولی یه تنظیماتی داره به اسم Audio Wizard توی کنترل پانل. وقتی میزنی روی بازی یا فیلم صدا یه جور دیگه میشه. تست کنید ببینید که چهارتاشم OK میده؟؟؟نقل قول:
رو هر حالتی که میذارم صدا ازهمون بلندگوهایی سمت چپ و وسط ( 2 تا) میاد بیرون... فقط کیفیت صدا عوض میشه.. بیشتر هم فک کنم صدا از ناحیه ی زیر تاچ پد میاد... یه صدایی دیگه هم از سمت چپ تاچ پد میاد.. ار ناحیه ی سمت راست صدایی نمیاد:دینقل قول:
چی شد؟ کسی نتونست چهارتا اسپیکرا رو راه بندازه؟:n28:
دوستان با سلام
من تابستون پارسال ینی 92 بود که توو سایتا این مدل ینی n550jv رو دیدم و عاشقش شدم البته هنوز اون موقع به بازار ایران نیومده بود! بعدشم که اومد و کمیاب بود و هر یکی دو ماه یک بار طی یکی دو هفته ای انبار بازار خالی میشد! منم تا الان نخریدمش، بعد چند ماه حدود دو سه ماه پیش، ینی بهمن 92 توو اینترنت مدل n56jr رو دیدم و از اون هم خوشم اومد! به هرحال هرچی باشه گرافیک n56jr خیلی قویه و مناسب تره واسه گیم های گرافیکی روز، از طرفیم بقیه امکانات دلربای n550jv هم من کاملا تووی آمپاس گذاشته بودن! هر دو تاش خواستنی بودن!
تا اینکه حدود یکی دو هفته پیش باز از اینترنت مدل جدیدی رو پیدا کردم که واقعا فکر میکنم همونیه که من میخوام و دوس دارم، مدل n550jk، این مدل تمام امکانات n550jv رو داره فقط گرافیکش قوی تره و از نسل سری 8 و جدیده و جزو سری گیم هس (GTX 850M)
نظر شما دوستان چیه؟ آیا این لپ تاپ خوبه برا بازی؟ البته ddr3 هس گرافیکش و توو دو کانفینگ میاد، 2 و 4 گیگی!
به نظرتون کی وارد بازار میشه؟ حدود قیمتش چقد خواهد بود؟ آیا میصرفه من صبر کنم تا بیاد یا همین n550jv رو بگیرم؟ کلا نظرتون رو راجع به این لپ تاپ بگین! متشکر...
من فکر می کنم قیمتش خیلی بالا باشه. تازه حداقل 4 ماه باید صبر کنی تا بیاد ایران. هرچی هم که تازه باشه تو ایران گرون تره. برای تثبیت قیمتشم باید صبر کنی!!!نقل قول:
والا من نمیدونم چجوری توو ایران قیمت گذاری میکنن، همون تابستون که از سایتا n550jv رو دیدم قیمت جهانیش بود 1000 دلار، اون موقع هم دلار توو ایران 3500 بود، خب پس باید قیمت لپ تاپ میشد در واقع 3 میلیون و 500 تومن، ولی همون اواسط تابستون که هی به صورت کمیاب وارد بازار میشد قیمت تا 4 میلیون و 500 هم کشیده بودن بالا!!! بعدشم الان دلار شده 3000 تومن ولی باز این لپ تاپ عوض اینکه با قیمت 3 میلیون عرضه بشه باز حدود 4 تومن داره فروخته میشه!!!نقل قول:
قیمت جهانی n550jk هم 1350 دلاره که با دلار 3000 تومنی الان میشه حدود 4 میلیون و 50 هزار تومن، حالا فک کنم بیاد ایران میکننش 4 میلیون و 800 تومن :-(
حالا در کل نظر شما چیه؟ آیا میصرفه من صبر کنم یا همین n550jv رو بگیرم؟
ببینین من میخوام طوری باشه که حدود 3-4 سال ساپورتم کنه از هر لحاظ حتی بازی، بازی های گرافیکی روز و قدیمی رو تا حد امکان میوام اجراش کنم! من گیمر نیستم که زیاد به گرافیک بازی گیر بدم که حتما باید جزییات بازی رو درحد فوق العاده نمایش بده، نه! قانعم، فقط طوری باشه که بازی های گرافیکی روز رو بدون لگ و هنگ راحت بشه اجرا کرد، حداقل برا همون بازی های الان و 3-4 سال آینده!
آیا n550jv گرافیکش میتونه این نیاز منو برآورده کنه؟ اگه نمیتونه که منتظر اومدن برادر بزرگترش ینی n550jk بمونم!
چون من واقعا از این مدل خوشم اومده، چون علاوه بر اهمیت دادن به بازی به کیفیت صفحه و صدا و ظاهر هم توجه میکنم که همه توو این مدل هستن :-)
این لپ تاپ بهترین گزینه برای خریده اما یه ایراد بزرگ داره و اونم اینه که باطری این لپ تاپ تو بازار موجود نیست متاسفانه :n03:نقل قول:
نقل قول:
به نظر من منتظر بودن برا این مدل کاملا بی فایده و اشتباهه. چرا که اول از همه این گرافیک GTX850M نهایتا 10 15 درصد قویتر از gt750m خواهد بود بعد اینکه این کانفینگ الان اگر که وارد بازار ایران بشه به احتمال قوی قیمتی بیشتر از 4500000 داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید کلی منتظر بمونی که اون کانفینگ بیاد تو ایران و قیمتش چقدر باشه و ... بعد که برسه بدستت کانفینگ بعدی معرفی میشه و عاشق اون میشی!! :n02:
جدای اینها هر روز قدرت گرافیکی بازی ها داره رشد میکنه و اون زمانی که 850 به دستت برسه قدرتی معادل 750 الان در برابر بازی ها داره! نمیدونم منظورمو تونستم برسونم یا نه!
پس به عقیده شخصی من همین N550JV رو بگیر بجای مدتی نا معلوم انتظار، ازش لذت ببر.
ممنون از اینکه وقت گذاشتین و نظر منو خوندین و راهنماییم کردین، مرسی...نقل قول:
فقط شما مطمینین که گرافیک gtx 850m فقط 10% از گرافیک gt 750m قوی تره؟ چون من توو سایت بنجمارک گرافیک ها نگاه کردم رتبه گرافیک gt 750m بود 112 درحالی که رتبه گرافیک gtx 850m بود 35!!! خب معلومه رتبه 35 خیلی خیلی بهتر و قوی تر از رتبه 112 عمل خواهد کرد! هرچیم باشه گرافیکش جزو سری گیم هس چون gtx هس و بهتر از gt عمل خواهد کرد توو بازی!
ولی نظر شما کمی قانعم کرد که برم همین مدل n550jv رو در این زمان از بازار بگیرم، فقط شما یا هر دوست دیگه ای به من بگه واقعا میشه با این لپ تاپ بازی های گرافیکی روز رو بدون لگ و هنگ انجام داد؟ و آیا حداقل تا 3-4 سال بازی ها رو میکشه؟ اگه واقعا بشه خب میرم همینو میخرم، چه کاریه صبر کنم و پول بیشتری هم بدم!!!
مهم برا من اجرای بازی های روز گرافیکی در حد مطلوبه نه گرافیک قدرتمند! چون به قول شما هر روز داره تکنولوژی پیشرفت میکنه و قوی تر میشه
خواهش میکنم رفیق، راستشو بخواین من رو روال همیشگی انویدیا گفتم که 10 15 درصد قوی تره. چون که مثلا GT650m حدود 10 15 درصد از GT550m قویتر بود و GT 750M هم 10 15 درصد از GT 650M . ( با نگاه به متوسط امتیازهایی که بنچمارک های مختلف به این کارتا دادن). حالا این که تو این مدل GTX850m جهشی رخ داده باشه مشخص نیست. چرا که درسته سری GTX هستش ولی همچنان نوع حافظش همون DDR3 هست و تو حافظه هیچ تغییری رخ نداده علاوه بر اون تکنولوژی ساختشم همون 28 نانومتریه.نقل قول:
الان که سایت نوت بوک چک رو نگاه کردم دیدم که GTX 850M رو فقط 2 درصد ضعیفتر از GT 750m تو حالت SLI معرفی کرده!!! که این خودش کلیه.اول شاخام در اومد! بعد که دقت کردم دیدم نوع حافظه رو GDDR5 زده.
اینم لینکش:
این گرافیک 750 به نظر من میتونه تا 1 سال تمامی بازیا رو رو جزییات High به راحتی اجرا کنه و تا یک یا شایدم دو سال بعد از اون هم میتونه بازیارو حداقل اجرا کنه ( با جزییات پایین ).از این نظر مطمین باشید. ولی اگر که گیمرید و میخواید که بازیهای سنگین رو براتون تا سه چهار سال با جزیات زیاد بیاره به نظرم باید سراغ لپ تاپ های سری گیمینگ برید. مطمین باشید با این حساب، زمانی که 850 هم به دستتون برسه بازم قانعتون نمیکنه. شما الان اگه یه پی سی هم که در حد خوب جمع کنید 4 سال دیگه بعیده بتونه بازیای روز اون موقع رو با جزییات حداکثری اجرا کنه مگه این که الان از کارت GTX 780 Ti یا Titan استفاده کنید!! (یا یچی تو این مایه ها). در کل دارم مثال میزنم برای این که بدونید توقعتون از این کارت گرافیک کمی زیاده
و یه چیز دیگه این که استفاده از لپ تاپ منحصرا برای بازی هم کاملا اشتباه هست. شما حتی سری گیمینگ ایسوز رو هم که نگاه کنید انقدر سنگین وزن و بزرگ حجمن که دیگه به سختی اسم لپ تاپو یدک میکشن.
ولی اگر که شما هم مثل من میخواید یه لپ تاپ خوب و قوی داشته باشین که اگر تو گوشه کنار کارای روزمره گاهی هوس بازی کردین یا حداقل هروقت که دلتون خواست بازی کنین بتونه به راحتی و بدون لگ بازی های روز دنیا رو اجرا کنه N550jv بی نظیره. باز هم اگر 750 قانعتون نمیکنه قید کیفیت ساخت و اعتبار ایسوس و نمایشگر IPS لمسی و فول اچ دی و سیستم تهویه فوق العاده N550jv و بدنه الومینیومی ، سیستم صوتی قدرتمند رو بزنید و Lenovo y510p رو انتخاب کنید که حالت SLI گرافیک GT750m (الابته گرافیک دومش تو بازار خیلی بد پیدا میشه) رو ساپورت میکنه و قدرت خوبی هم داره. ولی مشکلات بی پایانی هم داره که من اصلا توصیه همچین کاری رو نمیکنم!:n02:
اون لینکی که از GTX850m گذاشتم آخرش بنچمارک هاش از بازیای روز دنیا رو گذاشته میتونید ببینیدش
اینم لینک GT 750m که اینم آخرش بنچ مارکاش موجوده
من که شنبه لپ تاپو صد در صد خریدم :n19:
موفق باشین
.
دوست عزیز، با تبریک پیشاپیش خریدتان، خواهش میکنم ما را هم از قیمت، محل خرید و جزئیات دقیق دستگاه خریداری شده با خبر کنید:-) انشالله فنش به سلامتی برایتان بچرخد;-)
سلام
دوستان خواهشا قبل خرید چند ریویو از سایت های معتبر خارجی رو بخونید تا بهترین انتخاب رو داشته باشید.
من خودم قصد خرید دارم ولی مدتیه بعلت عدم وجود نیاز ضروری و پیدا کردن گزینه مناسب دست نگه داشتم.
این لپ تاپ بعنوان لپ تاپ مولتی مدیا تقریبا میشه گفت عالیه و گزینه خوبیه (فقط اختلاف قیمتش با قیمت واقعی در مقابل لپ تاپ های دیگه خیلی زیاد و غیر منطقیه(1000 دلار)
اما برای بازی فقط یه گزینه متوسط هست واصلا نمیشه روی قدرت زیادی حساب باز کرد خواهشا ریویوها رو مخصوصا توبخش تست عملکرد دستگاه خوب و کامل بخوانید و ببینید ایا به نیازتون میخوره یا نه؟(برای مثال ثروتل سی پی یو و جی پی یو حین لود بالا)
*ضمنا به هیچ وجه گرافیک 4 تفاوتی با گرافیک 2 برای بازی نداره و فقط برای رندر و کارهای گرافیکی(نه بازی) هست در بازی هیچ تفاوتی نمیکنه.
*قابلیت تاچ هم من با مانیتور پی سی امتحان کردم واقعا خسته کننده و بی فایده هست دائما باید دستتون در هوا معلق باشه که در کار با تبلت و موبایل این طور نیست ضمن اینکه برتری خاصی به موس نداره.
برای بازی اگر دنبال کیفیت بالا هستید کلا لپ تاپ رو باید کنار بگذارید از پی سی به شدت ضعیف تره حتی در مقایسه با مدلهای پایین تر (همه اینها رو توی سایتهای مقایسه و بنچمارک میتونید ببینید) .اما پی سی هم هزینه زیادی برای به روز نگه داشتن داره و بهترین و منطقی ترین گزینه کنسول هست.
والا من با لپ تاپ دختر خاله ام توو سه چهار سالی که گرفته و هنوزم داره کلی بازی کردیم و هیچ مشکلی نداشتیم! سه چهار سال پیش دختر خاله ام با راهنمایی های من یه لپ تاپ خرید از سونی وایو ولی مدلش یادم نیس که الان بگم! core i5 و گرافیکشم Radeon HD 5600/5700 با حافظه 1 گیگ! توو این سه چهار سال خیلی با این لپ تاپش بازی های گرافیکی روز رو باهاش انجام دادیم و هیچ مشکلی نداشته، آخرین بازی هایی که کردیم: اویل 6/ اساسین 3/ مترو لست لایت (البته توو این بازی یه خورده کوچولو سرعت بازی کند بود که ما رفتیم و از تنظیمات یه درجه رزولوشن رو کم کردیم و بدون مشکل بازی کردیم!)/ اویل 5/ تامب ریدر و...
توو سایت بنجمارک که میرم رتبه این گرافیک هست 181، خب گرافیکی که مال سه چهار سال پیش هس و رتبه اش هم 181 هس ولی تا الان میتونه خوب بازی ها رو بکشه و اجرا کنه ینی پس گرافیک n550jv صد در صد از این بهتر عمل خواهد کرد، چون گرافیک gt 750m رتبه اش توو همون سایت بنجمارک هس 117، پس وقتی گرافیک لپ تاپ دختر خاله ام با وجود قدیمی بودن و ضعیف بودن نسبت به گرافیک n550jv میتونه تا الان بازی ها رو در حد مطلوب اجرا کنه، 100% گرافیک n550jv قوی تر عمل میکنه و مطمینم تا 3 سال ساپورتمون میکنه!
منم دیگه تصمیم گرفتم همین n550jv رو بگیرم و الکی برا n550jk صبر نکنم!
مرسی از راهنمایی های دوستان، بازم اگه نظری بود بگین تا گوش کنم...
قربونتون
خیلی خیلی ممنون رفیق. حتما اطلاع میدم. قبل از این چند روز تعطیلات یعنی 8 یا 9 فروردین رفتم بازار حدود 3800000 تا 3840000 قیمت میدادن ( تاچ گرافیک 4 و گارانتی یکپارچه)نقل قول:
برا خریدشم من میرم بازار رضا پیش یکی از آشناها تا ببینم قیمتش مساعد تر میشه یا نه ! :n02:
بله من حدود 5 6 ماهه که در مورد لپ تاپ ها دارم تحقیق میکنم و ایده آل ترین چیزی که پیدا کردم همین بوده. در مورد گرافیک هم باید بگم که 4 گیگ کمی حتی تو بازی ها بهتر از 2 گیگ عمل میکنه چرا که زمانی که شما میخواید حداکثر توان پروسسور رو دریافت کنید میاید مموری بیشتری بهش میدین. در کل من با گرافیک 2 گیگشم مشکلی ندارم ولی گارانتی یک پارچه تا جایی که من اطلاع دارم فقط گرافیک 4 رو گارانتی کرده و برای 2 گیگ باید سریر خرید که من اصلا قبولش ندارم!نقل قول:
در مورد تاچ هم باید بگم پی سی متفاوت با لپ تاپه. شما با تاچ لپ تاپ کار کردین؟؟ نمایشگر پی سی ثابته ولی لپ تاپ نه.
در مورد اختلاف قیمت هم که اصلا عجیب نیست. شما لپ تاپی رو میخرید که بیشترین تعداد اسپیکر و بهترین کیفیت و حجم صدا رو توی تمامی لپ تاپ ها داره ، صفحه نمایش IPS تمام اچ دی لمسی داره. سیستم تهویه دوبل داره که با دوتا فن خنک میشه. بدنه تمام آلومینیومی داره باتری لیتیوم پلیمر داره. البته من اختلاف قیمتی رو به اون صورت نمیبینم. منظورتون کدوم لپ تاپه؟
منم مثل شما همونطور که تو پست قبلم گفتم لپ تاپ رو مناسب بازی نمیدونم ولی باید لپ تاپ انقدی قدرت گرافیکی داشته باشه که گاهی اگر آدم خواست یه بازی رو اجرا کنه بتونه!
گفتم که دو سه سال به حتم میشه رو این گرافیک حساب باز کرد بیشتر از اون هم من فکر میکنم میشه ولی تضمینی وجود ندارهنقل قول:
راستی این رتبه بندی رو کدوم سایت کرده؟؟ میتونید لینکشو به منم بدین؟
دوست از عزيز از من به شما نصيحت اون مدل لمسي را نگير فقط به خاطر صفحه براق..
كلا اگه بيش از 2ساعت در روز پاي نوت بوكي صفحه براق به هيچ عنوان نگير....
صفحه مات بگير كه فوق العادس
منم صفحه مات با گرافيك 4دارم فوق العادس
مدل مات گارانتی یک پارچه ایسوس رو داره؟ یعنی همون سازگار، ویستا، آواژنگ؟؟ اختلاف قیمتش چقدره؟؟نقل قول:
من با هر دو مدل نمایشگر کار کردم. مدل براق کیفیت و شفافیت خاصی داره که تو مات نیست. از اونجایی که من استفاده عمدم تو محیط داخل خونه هست هیچ مشکلی با براقش ندارم.
با این حال اگر که بتونم قبل از خرید به این نماینده های ایسوس تو بازار مراجعه میکنم و اگر برای تست N550jv رو داشته باشن حتما هر دوشونو امتحان میکنم
ممنون بابت نظرتون
اینم لینک سایتی که من ازش رتبه بندی گرافیک ها رو میبینم:نقل قول:
کد:http://www.videocardbenchmark.net/
آخه این سایت گه توش گرافیک gtx 850m نیست!!! همین برام سوال شد. از همون اول فکرم رفت پیش همین سایت ولی این توش GTX 850M نیست :n13:نقل قول: