با تشکر از عزیزانی که راهنمایی کردند
فردا میخوام برم y510 بخرم
در کل چیز خاصی نیست که بهش توجه کنم ؟
با تشکر از عزیزانی که راهنمایی کردند
فردا میخوام برم y510 بخرم
در کل چیز خاصی نیست که بهش توجه کنم ؟
دوتا سوال
1- کسی که لپ تاپ واسه نرم افزارای مهندسی (کتیا ، سالید و ...) +گیم بخواد اگه اولیت اصلیش نرم افزار مهندسی باشه لپتاپ گیم انتخاب کنه مشکلی که پیش نمیاد درسته؟
2- فرق لپ تاپ گیم و مولتی مدیا چیه؟ من فکر میکردم فرقی ندارن ولی سایت ایسوز دیدم که دوتا گروه مختف واسشون زده بود!
نه ولی بدون لب تاب خوبی رو اتحان کردی بعد یه نکته اینه که موقع سفارش لب تاب بگو وقتی اومد جلوی تو کارتونشو باز کنن . اخه برای من اتفاق افتاد که یه وسیله رو از توش برداشتند :n27:
مولتی مدیا بیشتر برای اهنگ و فیلم هست اما لب تاب گیم مشخصه فقط گرافیک خیلی قویی داره که از مولتی مدیا مثتثنا میشه
لپ تاپ های گیمینگ بیشتر برای انجام بازی در سطح جزییات بالا و حداکثر مناسب هستند . عموما سنگین هستند و قیمت بالایی دارند . در طراحی اونا سعی شده از قطعات بهتر استفاده بشه و امکانات پرمیوم رو بهشون اضافه کردند . قابلیت آپگرید بالا نیز جزو امکانات آنها محسوب می شن و پورت های بسیار زیادی برای اتصال درونشون تعبیه شده . معمولا طول عمر باتری کمی دارند .نقل قول:
در بازار ایران ارزانقیمت ترین لپ تاپ گیمینگ MSI GE40 هست . هرچند فقط اسم گیمینگ رو یدک می کشه .
لپ تاپ های مالتی مدیا ، که عموم لپ تاپ های موجود بازار ایران رو تشکیل می ده ، معمولا قابلیت انجام کارهای روزانه مانند تماشای فیلم ، اینترنت گردی و سایر کارها رو نیز داراست . این گونه لپ تاپ ها معمولا قدرت اجرای بازی ها رو در سطح متوسط دارند . وزن مناسب و طول عمر باتری مناسبی دارند . قابلیت آپگرید قطعات در حد متوسط هست
تا اونجا که من می دونم محتویات یه جعبه لپ تاپ فقط خود لپ تاپ ، شارژر و CD های مورد نیاز و دفترچه راهنماست . چی رو از روش برداشتن ؟ :n13:نقل قول:
ممنون داداش بابت اطلاعات مفیدت فقط میشه یکم در مورد این موضوع توضیح بدی؟
برای چی؟ در ضمن ge60 چی اونم به نظرتون گیمینگ نیستنقل قول:
لپ تاپ گیمینگ MSI GE40 هست . هرچند فقط اسم گیمینگ رو یدک می کشه .
Ge40 لپتاپِ خوبی نیست دوستِ مننقل قول:
GE60 اما خوبه
ولی یه سوال شما چرا به فکر جمع کردن سیستم نیستید؟
از نظر من با بودجه مشابه میشه یه هیولا خرید + یه لپتاپ خوب که مناسبِ کار های معمولی هستش.
:n01::n06:
من خیلی وقت پیش میخواستم لپ تاپ بگیرم که نشد
الانم فقط واسم سوال پیش اومد + اینکه رفیقم میخواست بگیره در این مورد یکم کنجکاو شدم
ولی اگه از لحاظ مالی اوکی بشه دوباره به احتمال زیاد همین ge 60 یا n550 میگیرم:دی
درسته واقعا با سه چهارتومن میشه یه سیستم خوب جمع کرد(نسبت به قیمت با لپ تاپ تو همین قیمت)
ولی خوب کسی که زیاد جابجا میشه و مسافرت میره سیستم به دردش نمیخوره
بخاطر همین بهترین حالت خرید یه لپ تاپ سری گیم که هم به کارات برسی هم بازی های روز بتونی اجرا کنی
بنظر شما الان بین ge 60 و ان550 کدوم بهتره؟
دوستان y410p اصلاً نیست تو بازار؟
دوستِ من باز بستگی دارهنقل قول:
برای گیم من Ge60 و با یه مقدار بودجه بیشتر Ge70 ( که البته به دلیل بزرگتر بودن صفحه کمی سنگین تر هست) رو پیشنهاد میدم
N550 هم دیزاین خوبی داره اما از سری مالتی مدیا هستش و.....
توضیحات بیشتر اگر خواستین بگین من براتون بدم.
شنیدم n550 دو تا کارت گرافیک داره یک 750m و یک 745m درسته؟نقل قول:
میشه یکم بیشتر در مورد جزئیات این لپتاب توضیح بدید و اینکه در آینده در صورت نیاز آیا میشه کارت گرافیکش را ارتقا بدیم و اصلا قابلت sli داره یا خیر؟
سلام دوستان
من یه لپتاپ dell N5010 corei5 و گرافیک 1 گیگ ati hd 550v و رم 4 دارم . اخیرا چندتا بازی جدید نصب کردم فقط تام رایدر بالا اومد و need for speed rivals و call of duti gost بالا نیومدن گویا با گرافیک ati مشکل دارن و کلا گرافیکم واسه اجرای بازیای جدید ضعیفه . به فکر افتادم ارتقا بدم . حالا به نظرتون ارزش داره اینو بفروشم و یه لپتاپ جدید بگیرم ؟ آیا قراره بازیای جدید رو لپتاپم اجرا نشن یا این دوتا بازی اینجورین ؟
حالا بر فرض ارتقا تا مبلغ 2500 لپتاپ قوی چی هست که تا 2-3 سال عوضش نکنم ؟
دوست عزیز بیشترین مدلی که گیر میاد در حال حاضر GT 750 DRR3 هستشنقل قول:
شنیدم n550 دو تا کارت گرافیک داره یک 750m و یک 745m درسته؟
میشه یکم بیشتر در مورد جزئیات این لپتاب توضیح بدید و اینکه در آینده در صورت نیاز آیا میشه کارت گرافیکش را ارتقا بدیم و اصلا قابلت sli داره یا خیر؟
و نه خیر این مدل همچین قابلیتی نداره
تنها مدلی که الان گیر میاد و میتونه SLI بکنه Lenovo Y510P هستش که همزمان از 2 تا گرافیک GT 750 DRR5 استفاده میکنه
البته اگر مدل FULL HD و 2 گرافیک SLI رو بتونی گیر بیاری و اینکه باید گرمای زیاد و انرژی مصرفیش رو هم در نظر بگیرید عزیز دل
......
کاربردتون چیه؟
و بودجه تون چه قدره؟
عزیز دل لپ تاپ شما تو زمان خودش هم همه بازی ها رو با بالاترین کیفیت اجرا نمیکرد چه برسه به الان , البته شاید الان بعضی ها رو روی کیفیت پایین یا نرمال اجرا بکنهنقل قول:
سلام دوستان
من یه لپتاپ dell N5010 corei5 و گرافیک 1 گیگ ati hd 550v و رم 4 دارم . اخیرا چندتا بازی جدید نصب کردم فقط تام رایدر بالا اومد و need for speed rivals و call of duti gost بالا نیومدن گویا با گرافیک ati مشکل دارن و کلا گرافیکم واسه اجرای بازیای جدید ضعیفه . به فکر افتادم ارتقا بدم . حالا به نظرتون ارزش داره اینو بفروشم و یه لپتاپ جدید بگیرم ؟ آیا قراره بازیای جدید رو لپتاپم اجرا نشن یا این دوتا بازی اینجورین ؟
حالا بر فرض ارتقا تا مبلغ 2500 لپتاپ قوی چی هست که تا 2-3 سال عوضش نکنم ؟
همین الان هم که 2.5 میل خرج بکنی باز هم با بالاترین کیفیت اجرا نمیشن ولی روی نرمال و کمی بالاتر چرا
البته اگه فقط اجرای بازی مهمه نه بهترین کیفیت توی این رنج چند مدل هست
مثل :
Acer Aspire V5-573G
Lenovo IdeaPad Z510
درود:
من بعد از ده ماه تحقیق به این نتیجه رسیدم که سری های جدید لپ تاپ ALIENWARE بهترین لپ تاپ برای بازی و مواتی مدیا و استفاده برای ساعتهای طولانی میباشد.
با سه مدل cpu عرضه میشن:
Processor: Intel® Core™ i7-4700MQ Haswell
Processor: Intel® Core™ i7-4800MQ Haswell
Processor: Intel® Core™ i7-4900MQ Haswell
سه مدل کارت گرافیک:
NVIDIA GeForce GTX 765M with 2GB GDDR5
NVIDIA GeForce GTX 770M with 3GB GDDR5
NVIDIA GeForce GTX 780M with4GB GDDR5
سه مدل صفحه نمایش:
WLED HD
WLED FULL HD IPS (1920 X 1080) Anti Glare Display
WLED FULL HD IPS (1920 X 1080) TrueLife Display
در همه ی مدلهای Alienware قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگ و نصب هارد دوم و نصب هارد SSD وجود دارد.
اینقدر صدای این لپ تاپ زیاد و با کیفیته که مجبور میشید صداشو کم کنید!
طراحی آنرا از جتهای جنگی الهام گرفتن و با LED هایی که در قسمتهای مختلف لپ تاپ(پشت و کنار) برای نور پردازی بکار رفته بسیار شیک و مدرن شده. این نورها در رنگهای مختلف قابل تنظیم میباشند.
کیبورد و تاچ پد دارای نور پس زمینه میباشد که در رنگهای مختلف قابل تنظیم هستند.
جنس آلیاژ بدنه لپ تاپ خیلی مستحکمه.
در کل لپ تاپ بسیار قوی برای کارهای سنگین و طولانی مدت هست.
http://www.youtube.com/watch?v=9WLI9Hf5r0A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی اطلاع داره بدنه n56jr و n550jv چی هست . یعنی الومینیوم هست یا پلاستیک با روکش آلومینیوم .
بـــــعله!
لپتاپ های Alienware و Razer بهترین ها هستن برا گیم اما خب خیلی ها نمیتونن هزینهی سنگین (بعضا تا ۱۰ میلیون) برای لپتاپ بدن.
( حدِ اقل من که نه دارم یه همچین پولی رو و نه اینکار رو میکنم!)
اما انتخابتون رو تایید میکنم.
alienware مگه تو ایران پیدا میشه؟
Sent from my SM-N9005
سلام دوست عزیز:نقل قول:
نه تو ایران پیدا نمیشه. حتی سری های جدید Alienware تو دبی هم پیدا نمیشه!
من خودمم از امریکا خریدم اونجا از اروپا هم اروزن تره.
لینکش در امضام موجوده، نگاه کنید.
من مدلِ Razer رو دیدم (تو مجتمع پایتخت البته با قیمت های بالا)نقل قول:
این مدل هم به احتمال زیاد باشه (جوینده یابندهاست!)
وقتی گوگل گلس هست Alienware هم پیدا میشه.
دوستان نظرتون در مورد این لپ تاپ دل مدل dell - inspiron -5537 چیه؟نسبت به قیمتشون لپ تاپ های خوبی به نظر میان.فقط گرافیکشو یه نگاهی بندازین از invidia gt 750 هم قوی تره .رم و هاردش هم بالاست باتریش هم پلیمری هست فقط cpu سری u هست .نسبت به قیمتش خوبه مگه نه؟کسی داشته تا حالا؟یکی از دوستام میخاد بخره
بچه ها این لپ تاپا ایسر عجب باتری دارنا:n04:داداشم ایسر داره الان یک سال بیشتره الان نگاه کردم همش 5 درصد باتریش مستهلک شده.به نظر من 1 سال 5% عالیه:n04:
تو سایت گیگا بایت نگا کردم عجب لپ تاپ هایی زده:n04:حیف قیمت نزده بود:n03:معلوم نیست کی وارد ایران بشن:n03:
سلام تا قیمت 2 تومن لپتاپ 14 15 اینچی چی خوبه بهتریناشو میگما تو رویو های خارجی هم امتیاز خوبی اورده باشه
مرسی
الان بهترین لپ تاپی که با این قیمت میشه خرید لنوو z510 با پردازنده core i5 4200m گرافیک GT 740M nvidia هارد 1TB هست.تو این رنج قیمت بهترینهنقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
فقط تو چند تا بازی فریم بیشتر داده این کارت گرافیک که به احتمال زیاد به خاطر سازگاری اون بازی ها با amd هست نه قدرت بیشتر این گرافیکنقل قول:
ضمنا این لپتاپ حتی با i7 هم اون فریم هایی که این کارت گرافیک باید می داده رو نداده...
سلام دوستان من می خوام لپتاپ بگیرم ... خواستم ببینم به نظر شما وقت مناسبیه ؟ لپ تاپ قبلی رو 3 ساله دارم واسه لپ تاپ جدید اول صفحه نمایش isp + fhd مهمه بعد ذخامت بعد cpu ... تا 2,500,000 هم میتونم هزینه کنم به این مدل رسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرم یا صبر کنم ؟ ( البته این cpu نسل سه هست و سری کم مصرف u ) ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام خسته نباشید یک سوال داشتم کسی میدونه چرا لب تا asus x550 ld فقط چهار هسته را شناسایی میکند در صورتی که وقتی بر روی my cimputer کلیلک راست می کنیم زده core i7
I7 بودن دلیل بر وجود 8 هسته منطقی نیست . i7 فقط شناسه تجاریش هست .نقل قول:
پردازنده این این مدل لپ تاپ از نوع I7 4500U هست . با چک کردن در سایت اینتل می تونین چک کنین این مدل از نوع دو هسته ای و مجموعا 4 هسته منطقی هست :
کد:http://ark.intel.com/products/75460/Intel-Core-i7-4500U-Processor-4M-Cache-up-to-3_00-GHz
لپ تاپ 17 اینچ سه بعدی الان چی تو بازار هست و چه قیمتی؟
ارزونترینش چیه تو بازار؟
Asus سری G سه بعدی هست. نسل جدیدش 7.500 به بالاست. نسل قبلیش تو بازار گیر میاد 4-5 دو تا نسل قبلیش رو یکی از مغازه ها توی تهران داره 2.700 میده ولی بدون جعبه و عینک و....
یکی از بچه های همین تالار هم یه خوبش رو با قیمت مناسب گذاشته توی بازارچه
ممنون این hp ها که میگن استوکه زیر 2 تومان چطوره؟
سلام
میگم کسی با این مدل دل کار کرده چور هست .
اینسپایرون 5537
Cpu:i7
gpu:8850 amd
فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk
گرافیکش از 740 هم قوی تر هست ولی سی پی یوش سری کم مصرفه و قدرتش به نسبت خیلی پایین تر هست
ایا لپتاپ 19 اینچ داریم و مخصوص گیمر هم باشه؟؟؟:n27:
داشتن که وجود داره اما فکر نکنم وارد بشهنقل قول:
یه لپتاپ alien ware 18 هست که 18 اینچه و بعضا به صورت سفارشی وارد میشه اما فکر می کنم خیلی گرون در بیاد
سايت hpn ١٨ وارد كرده فك كنم
،
،
،
سلام.با 3500-3800 بهترین لپ تاپ مولتی مدیا چیه الان تو بازار؟
asus n550نقل قول:
hp envy 15
n56jr
vaio svf15A18