دلیل پخش بازی از شبکه ورزش اینه که قراره اعتراضاتی بکنن تماشاگرا تو ورزشگاه
متاسفانه تنها بین اسپورت از بین شبکه های خارجی پخش میکنه که با شیرینگ هم باز نمیشه
Printable View
دلیل پخش بازی از شبکه ورزش اینه که قراره اعتراضاتی بکنن تماشاگرا تو ورزشگاه
متاسفانه تنها بین اسپورت از بین شبکه های خارجی پخش میکنه که با شیرینگ هم باز نمیشه
اوه اوه چه شود . کاش ما هم ماه.واره داشتیم :n03:نقل قول:
ما که رفتیم روی شبکه جام جم نگاه کنیم:n39:
خوب گل اول رو روي پاس به عقب بي موقع مسعود شجاعي (پديده قهوه اي كردن) از سوئد خورديم...
يعني جيگر درك فهمش از فوتبال بيشتر از اين باباست....
خوب تا الان
سوئد:2
ایران:1
چه ابکشی بشه ایران !!
اصلا بازیکنایه تیم ملی بازی نمیکنن
نمیدونم چه مرگشون شده :n38:همش دارن به توپ ها الکی ضربه میزنن
این جوربازی کردن بوداره!
نیمه اول تموم شد همون نتیجه .....
بازی ایران واقعا مزخرففففففففففف
بیک زاده شیوه مربیه لیگ برتریشو داره تو زمین نمایش میده ...هزارمتر جلوش خالیه به عقب پاس میده! من که کلا داشتم ازخ.ر.یت هایه این بشرمیسوختم
اصلا انگار بازی کنایه ایران اولین بارشونه توپ میبینن
حقیقی که شده مثل رفیقش رحمتی ......اصلا ایران دربازه نداره ..دفاع نداره ..مثل بازی با بوسنی حتی ازاون هم ضعیف تربازی میکنن
فقط مثل مترسک
بنظرم تا اینجا خوب بوده
بجز دفاع ایران که روی توپ های ارسالی اصلا نمیپرن:n23:
و دژاگه که نمیدونم چرا اینقدر کند شده!
من بیشتر برای انتخاب جانشین کیروش نگارنم
یه قول میدم تا اخر 94 هم انتخاب نمی کنند:n03:
نکنه فدراسیون نشین ها ترمز دستی بازیکنا رو برای این بازی کشیدن بالا!!!!!
SONY XPERIA Z ULTRA
بعید بدونم چنین اتفاقی افتاده باشه!!!نقل قول:
دیگه همه میدونن این بازیکن ها همه خواهان کیروش هستن و همیشه سعی کردن کیروش رو نگه دارن
جدا از اون بعیده یه بازیکن حرفه ای بخاطر چنین حرفایی بخواد ترمز دستیش به قول شما کشیده بشه.
بلاخره دژاگه تعویض شد ولی موضوع اینه متاسفانه نه جهانبخش بود نه آزمون که جایگزین بشن:n35:
چرا حقیقی و شجاعی باید توی تیم ملی باشند؟ دلیل خاصی داره؟
عکس با شورت ورزشی داشتند قبلا که به تیم ملی دعوت شدن؟
به قران به پیغمبر قسم تا شجاعی و حقیقی تیم ملی باشن
تیم ملی همینه که هست...
این حقیقی انگاری واقعا مثل باب اسفنجی سوراخه هرچی توپ میاد رو دروازه صد در صد گله بهخصوص اگه زمینی شوت بزنن
SONY XPERIA Z ULTRA
خوب خوب
حالا همه رنگ عوض کنید :n33:
امکانات برابر ایران وسوئد
.............
اخه چرا؟
کیروش باید بره :n02:
سوئدی ها نمیدونستن اوت دستی چیه کلا :دی
گرامی میداریم یاد و خاطره ی علی علیزاده و علی انصاریان در پرسپولیس رو:n31: کاش به تیر نمیخورد اه:n35:
صحنه هایی که حقیقی توپ میگرفت سانسور میشد بخاطر تماشاچی ها
خلاصه با توجه به هیاهو ما شک میکردیم ایا گل شده یا توپ در دست دروازه بان است:n08:
+
کاش سومی رو نمیخوردیم باختمون بهتر بود:n39:
حقیقی الکی مثلا دروازه بانه...
میتونه به عنوان مانکن تبلیعاتی استفاده بشه:n36::n31:نقل قول:
حقیقی:n21:منتظر همین بازی بودم تیم
سوئد عالی بود تیم ملی هم عیارش معلوم شد !!!:n02:
باز دوباره شروع شد...
ولی در مجموع از کیروش ممنونم هیجان رو به فوتبالمون برگردوند دم بچه ها گرم نتیجه بازی هم مهم نبود ...:n12:
شوربختانه بعید میدونم بمونه...لیاقت ندارند یعنی! :n03:
به درد اینا همون مربی دوزاری های وطنی میخوره...
به هر حال این یه بازیه تدارکاتی بود و نتیجه مهم نیس
در کل امیدوارم کی روش رو نگه دارن.
این حقیقی و شجاعی رو بندازن بیرون
مترسک باغ بابا بزرگم رو جای اون حقیقی بزارم والا کمتر گل میخوریم. سگ رحمان احمدی و رحمتی میارزه به این
حقیقی بهتر بره تو کار مدلینگ...
SONY XPERIA Z ULTRA
در ضمن این رو هم فراموش نکنیم که بازی در زمین اونا بود و اونا میزبان بودن.
SONY XPERIA Z ULTRA
خدائیش این مردم ما خیلی باحالن :n02:
محتوای مخفی: واکنشهای توییتری مردم ایران به بازی ایران - سوئد
حقیقی:دروازبان بهتری سراغ داری ؟؟؟نقل قول:
شجاعی: به دلیل اینکه زیرا ...برادر من بازی امشب حرفی برای گفتن نذاشت ...اصلا کسی دریبل های شجاعی رو دید؟//
-----------------------------
بازی خوب با تجربه های خوبی بود برای تیم... نتیجه کمی دلنشین نبود یعنی باید اختلاف رو به حداقل میرسوندن.
یه نکته هم بگم سوئد تیمی تکنیکی و فیزیکی هست و اون ها با همین فیزیکی بودنشون گل سوم رو به ما تحمیل کردند... هر سه گلی رو هم که ما در یافت کردیم از جناهین بود و هر سه گل به یک شیوه و طرح وارد دروازه ی ما شد.
(سر اون موقعیتی که زالاتان دو تا برگردون زد واکنش فردوسی پور خیلی طنز بود خیلی خندیدم):n08:
مربی سوئد با بیرون کشیدن زالاتان تجریه ی بازی کامل در برابر این ستاره رو از تیم ما گرفت:n15: هر چند اینجا اضافه کنم که رفتار زالاتان امشب کمی... توجه داشته باشید کمی غیر اخلاقی بود ...(همش با اون هیکل گندش میزد به بازیکنان ما یه جا که اصلا توپ رو ول کرد با دستش بازیکن ما رو پرت کرد):n38:
عملکرد تیم کمی نسبت به بازی مقابل شیلی ضعیف بود ... با توجه به اینکه (به نظر خودم)تیم سوئد تیمی کاملا جوان بود و فقط زالاتان و دو نفر دیگه از تیم سوئد سن داشتند .
+
عملکردی که امشب امیری نشون داد اصلا ازش انتظار نمی رفت دمش گرم.
اما ... اما بگم از دو مهاجم نامردمون که امشب مدام کوتاهی میکردند ( منظورم رضا قوچی و اشکان دژاگه هست) البته رضا با اون لایی و موقعیتی که تیموریان ساخت کمی بهتر بود .
ولی در کل امید وارم بازی به بازی با تجربه های بیشتر و با نتیجه های بهتر تیم ایران پیشرفت کنه ودیگه به امید خدا از لاک آسیا بیرون بیاد و به فکر بازی ها جهانی و برد در اون بازی ها باشه .
:n40:
وحید امیری خیلی خوب بود
سردار خیلی می تونست مفید باشه تو این بازی ...
تیم امید هم به عربستان باخت :n14::n14:
من واقعا نمیدونم شجاعی امشب واقعا بد بود؟؟؟
تو این بازی کسانی بودن که تو زمین هیچ کاری انجام ندادن ولی اونا دیده نمیشن، باز شجاعی امروز چند تا کار مثبت انجام داد.
هه کیروش میره ایشالا جاش حاجی مایلی رو میذارن بریم دسته جمعی به عربستان ببازیم:دی
بازی فوق العاده بود
روحانی خدایی کاری که نتونستی واسه مردم بکنی حداقل اگوش این وزیرتو بگیر دست از سر فوتبال این مملکت برداره
حیف ادم نمیتونه اینجا هر چی خواست بنویسه وگرنه دل پری دارم:n29:
نه خوب بودنقل قول:
بد میشه گفت دژاگه! بد رو باید با خودش مقایسه کرد بنظرم:n39:
شجاعی نسبت به خودش خوب بود
ولی دژاگه:n35:
سیستم چماق حتی در ورزش هم جاریست:n28:
شجاعی امشب خوب بود ولی در کل به درد نمی خوره
از صدتا بازی شاید یه بار خوب باشه.
ولی امیری عالی بود
حقیقی هم که بازیکن ناز نازی ایرانه دیگه براش بمیرم الهی بیاد اب هویج بهش بدم جون بگیره عزیییزززم.
SONY XPERIA Z ULTRA
عالی بود بازی
خوب تیم اروپایی وباکلی امکانات
اگه ایران امکانات اوناروداشت بله ناراحتی داشت
فوتبال ماباید 100تابازی در روز با همین تیمایه اروپایی انجام بده تا به کیفیت برسه
ولی تا دارودسته جبارسینگ درفدراسیون فوتبال وجود داره این اخرین بازی هست
فوتبال ایران مرده .. مثل لیگش
کیروش رفت دیگه کسی نره بازی هایه مسخره تیم ملی رونگاه کنه ..دیگه به چه درمیخوره
اونم ازاون لباس مسخره پلنگ بامارک الشپورت که ابرویه ایرانو باهاش بردن ...خجالت نمیکشن
برانکو هم بیارن .باز فوتبال مادرست نمیشه چون کارایرانی هاروخوب یادگرفته .........
فقط کیروش
حالا شاید استاد اسدی میخواد مورینیو یا دل بوسکه رو بیاره !!!!! با اون همه تجهیزات مدرن ایران ....که انتظارنتیجه هم دارن !
در کل بازی خوب بود.من راضی ام
اقا با چه زبانی بگیم ما مردم ایران کی روش رو میخواهیم اقا اصلا مردم پول قردادش رو میدن فقط یه شماره حساب بگید ببینید چقد پول جمع میشه.
اصلا به نظرم بهتره مردم به مقر فدراسیون حمله کنن و کنترل فدراسیون رو بگیرن دستشون
SONY XPERIA Z ULTRA
شخصا طرفدار کیروش هستم اما، هیچ فرقی برای فوتبال ایران نمیکنه که کاپلو مربی باشه و یا کیروش. با دست خالی که نمیشه معجزه کرد! به نظر من بهتره کیروش دیگه مربی نباشه. نباید اینطور فکر کنیم که مربی میتونه بازیکن تولید کنه و با بازیکنان ما که در لیگ محلات ایران بازی میکنند، یک تیم حرفه ای بسازه. فقط باید امیدوارم باشیم که تا 5 سال آینده امثال تیم هایی مثل عراق و امارات ما رو 6 تائی نکنند.
قبل از بازی با سوئد خیلی ها میگفتن زلاتان هم باشه سوراخشون میکنیم :n13:
به نظر من بازیکونا روحیه کمی از دست داده بودن فکر کنم بیشتر بخاطر قطعی شدن جدایی کیروش با سیمین باشه ببخشید از فدراسیون :n02:
تو اخبار قبل بازی سوئد تیم تمرین خاصی نداشت بخاطر زمین چمن مصنوعی / تمرین های تاکتیکی
---
این تیکه محاصبه که بعد بازی سوئد کیروش عنوان کرده عمق مشکل میرسونه
کفاشیان در جلسه آخر به من گفت با این اتفاقاتی که افتاده مطمئنا ادامه کار دشوار خواهد بود شاید با مشکلاتی که با آن روبرو هستیم نتوانیم به جام جهانی 2018 صعود کنیم. او حتی تا جایی پیش رفت که به من گفت شاید وضعیت بهتر نشود هیچ حتی بدتر هم بشود. اسدی نیز به عنوان دبیرکل نظرشان متفق القول بر این است که عملکردمان رضایت بخش نبوده و در این شرایط کار دیگری نمیشود کرد. تنها باید رفت تا دست فدراسیون ایران برای تصمیمات دیگری باز باشد.
یعنی امکانات که قبلی بوده نداریم دیگه :n29:
این خبرش تازه اومد
به گزارش طرفداری، در حالی که گفته می شد دیدار ایران و سوئد آخرین حضور کیروش روی نیمکت تیم ملی خواهد بود، اما شنیده ها از اردوی تیم ملی حکایت از ماندن کیروش به عنوان سرمربی ایران دارد.
در حالی که امروز بعد از ظهر مصاحبه کفاشان نشان می داد که وی کاملا از موضع 2 هفته پیش خود که قطع همکاری با کیروش بود عقب نشینی کرده، امشب و پس از دیدار ایران و سوئد، در حالی که همه منتظر وداع بازیکنان و سرمربی شان در رختکن بودند، این اتفاق رخ نداد و کارلوس کیروش با هیچ یک از اعضای تیم صحبتی از خداحافظی به میان نیاورد.
باید منتظر ماند و دید آیا در ساعات آتی اتفاق جدیدی رخ می دهد یا خیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبت های خانم لاله اسکندی
لاله اسکندری بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان به حمایت از سرمربی تیمملی پرداخته است. اسکندری پس از باخت ایران به سوئد در اینستاگرامش نوشت:
«آقاى كیروش ما هم عصبانى هستيم، بمان تا با هم توافق هستهاى را جشن بگيريم ايرانى ترين مربى خارجى».:n02:
دیگه وقت خواب برم بخوابم فردا اماده تر میام چه شود فردا :n30:
کاپیتان تیم ملی ایران پس از بازی با سوئد از بازیهای ملی خداحافظی کرد.
جواد نکونام، کاپیتان تیم ملی پس از دیدار تیم ملی ایران مقابل سوئد که با شکست ۳ بر یک این تیم همراه بود از بازیهای ملی خداحافظی کرد.
نکونام در دوران حضورش در تیم ملی ۱۵۱ بازی ملی را انجام داد که آخرین آن شب گذشته مقابل سوئد بود.
وی در این دیدار موفق شد از روی نقطه پنالتی برای تیم ملی ایران گلزنی کند تا با ۳۹ گل زده به عنوان سومین گلزن برتر تاریخ بازیهای ملی ایران شناخته شود.
کارلوس کیروش، سرمربی تیم ملی ایران در مورد خداحافظی نکونام گفت: نکونام بهترین کاپیتان دوران مربیگری من بود، حتی بالاتر از بازیکنانی مانند دونادونی، رائول، کین و رونالدو.
مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال نیز این خبر را اعلام کرد.
وبسایت رسمی برنامه 90
خیلی عجیب چون قبل بازی این موضوع رد کرده بود ولی به نظر کار خوبی کردنقل قول:
کاپیتان جواد نکونام از بازیهای ملی خداحافظی کرد !!!
من همیشه تو فکر این بودم اگر کیروش باقی بمونه بهترین کسی که بتونه مربی تیم کنار کیروش ادامه بده نکونام واقعا تعاملش با کیروش عالی نظر شما چی ؟!
این بند که الان تو خبر گزاری درج شده مشخص میکنه که کیروش فقط جهانبخش و ازمون برای تیم نمیخواست قبل بازی کیروش 40 بازیکن دعوت کرده بوده دقیقا با ازمون و جهانبخش 7 و 8 تا بازیکن رفتن برای تیم امید :n35:نقل قول:
مقابل شیلی با تیمی بازی کردیم که 40 بازیکن را آورده بود تا جوانانش نیز تجربه بینالمللی کسب کنند. همین طور امشب شاهد این بودیم که سوئد هم با تمام بازیکنانش و با تیم اصلی خود به مصاف ایران که تیم چهل و یکم جهان است به میدان آمد تا به تیم ایران، هواداران تیم ملی، اسپانسرها احترام بگذارد. پس وقتی شما با بهترین گزینههایتان نیامدید و بازیکنانی که باید اینجا میبودند و نیامدند، پس به خودتان، هواداران ایرانی و فراتر از این صحبتها و مهمتر به تیمهای ملی شیلی و سوئد احترام نگذاشتید زیرا آنها این آمادگی را داشتند تا با تیم کامل ما بازی کنند. از سال 1989 این فرصت را داشتم به عنوان مشاور فنی و مدرس فیفا عضوی از فیفا باشم و با تمام فدراسیونهای پنج قاره آشنایی کامل دارم اما هیچ زمان ندیدم که تیم ملی بزرگسالان اولویت اول نباشد. اگر بازیکنان دیگری داشتم مطمئناً گزینههای بیشتری هم داشتم اما این هم به آن معنا نیست که از عملکرد بازیکنان و جوانان رضایت ندارم و من از آنها راضی هستم اما به عنوان مربی تیم ملی فوتبال نقطه نظر من با یکسری از مسئولان متفاوت است و اعتقادم این است که مقدماتی جام جهانی 2018 از خرداد امسال آغاز میشود و واقعا فکر میکنم یکسری از این بازیکنان جوان آینده درخشانی خواهند داشت؛ اگر مربی خوبی بالای سرشان باشد و تجربه بینالمللی خوبی پیدا کنند.
وبسایت رسمی برنامه نود - خداحافظی جواد نکونام در شرایط اتفاق افتاد که به عقیده بسیار از کارشناس ها او هنوز با این میزان آمادگی اش، می توانست به بازی های ملی ادامه دهد.
به گزارش وب سایت نود وبه نقل از خبرآنلاین، نکونام در جام جهانی و جام ملت ها عملکرد خوبی داشت و در دو بازی شیلی و سوئد هم توانست علاوه بر گلزنی، عملکرد خوبی داشته باشد. روز دوشنبه خیلی از ملی پوش ها و اعضای کادر فنی از نکونام خواستند که با تیم ملی ادامه دهد و خداحافظی نکند اما نکونام در تصمیمی که برای که برای همه آنها غیر منتظره بود، از بازی های ملی خداحافظی کرد. اشک های کاپیتان ایران پس از بازگشت تیم ملی به هتل و صرف شام، برای بازیکنان و مربیان بسیار تلخ بود و باعث شد فضایی احساسی در اردو شکل بگیرد. بازیکنان تیم ملی از این تصمیم او شوکه شده بودند و به او می گفتند بهتر بود با این آمادگی، همچنان به بازی های ملی اش ادامه می داد. نکونام اما قصد داشت پیش از اینکه آمادگی اش را از دست بدهد از رقابت های ملی کنار بکشد و سرانجام مقابل سوئد این کار را کرد. نکته اینجاست که هیچکس از خداحافظی نکونام خبر نداشت و هیچ تدارکی هم برای این کار صورت نگرفته بود. کاپیتان تیم ملی حتی پس از پایان بازی هم سریعا به رختکن رفت و در آنجا هم حرفی از خداحافظی نزد اما پس از بازگشت تیم ملی به هتل، ناگهان خبر خداحافظی اش را اعلام کرد. کارلوس کی روش هم سریعا به این خداحافظی واکنش نشان داد و او را بهترین کاپیتان در دوران مربیگری اش خواند.
هنوز کسی از آینده نکونام خبر ندارد ولی شنیده می شود احتمال کناره گیری او از بازی های باشگاهی هم در پایان فصل زیاد خواهد بود. کاپیتان تیم ملی قصد دارد پس از اتمام دوران بازیگری اش به صورت جدی کار مربیگری را با حضور در کلاس های پیشرفته آغاز کند اما فعلا همچنان به بازی های باشگاهی فکر می کند.
این حقیقی چرا این قدر بد گل میخوره
اصلا دروازبان خوبی نیست
انشالله سرمربی جدید بیاد و دروازبان بهتر بزاره و بازیکنان جوان تر انتخاب کنه
این همه کیروش کردید با این همه پول..همش هم باخت :n18:
دید فوتبالیت فراتر از اسیاست:دینقل قول:
مربی به بزرگی کیروش دیگه پیدا نمیشه واسه ایران
حقمون همون حمید درخشان و امیر قلعه نوعی و علی منصوره
یا امثال خاکپ.ر و مایلی کهن که بیان ابرومونو جلو عربا ببرن اونم با تیمی که جلو افغانستان مساوی کرده
واقعا گزینه خوبیه ...نقل قول:
خیلی تعامل خوبی دارن این 2 نفر با هم!!!
دیشب هم که کی روش براش دائم در نوشابه باز می کرد، تعریف تمجید می کرد و ...
مشخصا نکونام برای این خداحافظی کرد که کیروش نیست! وگرنه مطمئنا فعلا بازی میکرد.
بعضیا هم فکر میکنن بعد از کیروش در دنیا فقط میمونه قلعه نویی و درخشان و فرکی !