دوستان جريان اين بازي دوستانه رئال مادريد با پرسپوليس چيه ؟ لطفا خبر هاي كامل رو قرار بديد . با تشكر ! :n16:
دوستان جريان اين بازي دوستانه رئال مادريد با پرسپوليس چيه ؟ لطفا خبر هاي كامل رو قرار بديد . با تشكر ! :n16:
منم خبرشو تو اخبار ورزشی دیدم،و گفته میشه توافق اولیه از سوی رئال بوجود اومده.جزیئاتش هنوز مشخص نیست.اگه توافق نهایی بشه(مستلزم پرداخت هزینه بالا ازسوی پرسپولیس هست)عالی میشه!!نقل قول:
کوکاکولا آماده است با پرداخت ۸۰ میلیون یورو به پرس،او را متقاعد به تغییر اسم ورزشگاه کند.
سایت گل - این روزها همه ورزشگاه خانگی باشگاه رئال مادرید را با نام سانتیاگو برنابئو، یکی از روسای موفق و پرافتخار این باشگاه می شناسند. اما حالا یورومریکاس اسپورت مارکتینگ در گزارشی یادآوری کرده که کمپانی سرشناس کوکاکولا ممکن است با پرداخت مبلغی هنگفت، نام رئیس پرافتخار باشگاه مادریدی را زیر سایه خودش ببرد.
در این گزارش یادآوری شده که کمپانی کوکاکولا، آماده است تا با پرداخت مبلغ سالانه 80 میلیون یورو به فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی، او را متقاعد کند تا در نهایت نام کوکاکولا در کنار نام سانتیاگو برنابئو قرار گرفته و در ورزشگاه خانگی رئال مادرید، کلمه کوکاکولا نیز گنجانده شود. این در حالی است که در ماه های اخیر صحبت ها و گمانه زنی های زیادی در مورد تغییر نام ورزشگاه خانگی باشگاه مادریدی به گوش می رسید و شنیده می شد که به عنوان مثال کمپانی صاحب نام مایکروسافت قصد دارد تا حق نام ورزشگاه مادریدی را مال خود کند . البته فلورنتینو پرس، رئیس کهکشانی ها هم مذاکراتی با مدیران مایکروسافت داشت و در آن گفتگوها سران کمپانی آمریکایی حاضر شده بودند تا با پرداخت سالانه 50 میلیون یورو به رئال، نام ورزشگاه این تیم را خریداری کنند ولی عدم توافق با بیل گیتس ، حالا درها را به روی کمپانی های بزرگ دیگری باز کرده است و حالا مسئولان کوکاکولا با بهره گیری از ایده مایکروسافت، به سران سران باشگاه مادریدی آمده اند.
لازم به یادآوری است که این اولین بار در دنیای فوتبال نیست که مسئولان یک باشگاه با فروش نام ورزشگاه شان به درآمدزایی می پردازند و این اتفاقی است که اخیرا خیلی هم مد شده. سران باشگاه آرسنال در سالهای اخیر و بعد از توافق با یک کمپانی پرواز اماراتی ورزشگاه خانگی شان را امیریتس گذاشته اند. ورزشگاه خانگی بایرن مونیخ بعد از توافقی پردرآمد برای باواریایی ها آلیانس آرنا نام گرفت و ورزشگاه منچسترسیتی هم پس از توافق با کمپانی خطوط هوایی اتحاد، به این اسم تغییر نام داد. از سوی دیگر حتی سران باشگاه بارسلونا هم در نظر دارند تا با پذیرفتن چنین توافقی، بخشی از مبالغ بازسازی نوکمپ یا ساخت ورزشگاه جدیدی را تامین کنند و شنیده می شود که برنامه فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی هم برنامه ای مشابه با ایده سران بارساست و او در صورت فروش حق نامگذاری ورزشگاه خانگی مادریدی ها ، این پول را برای بازسازی ورزشگاه هزینه نماید.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
کريس رونالدو، شواليه پرتغال شد
کريس رونالدو، ستاره رئال مادريد، بالاترين نشان افتخار کشور پرتغال را از دست رئيس جمهور اين کشور دريافت کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مراسم رسمي که امروز در کاخ رياست جهوري پرتغال انجام شد، رونالدو مدال و نشان رسمي پرنس هنري را دريافت کرد؛ مدالي که معادل نشان شواليه در ساير کشورهاست.
به گزارش گل، رونالدو بعد از دريافت اين نشان، به خبرنگاران گفت:" کسب اين نشان افتخار بزرگي براي من است و باعث خواهد شد تا با انگيزه بيشتري کار کنم. در سال هاي آينده، سخت تر از قبل تلاش خواهم کرد.
براي من فوتبال يک تفريح است. مي خواهم تا زمان بازنشستگي به جام هاي بيشتري دست پيدا کنم؛ چه با باشگاهم و چه با تيم ملي."
آنيبال کاواکو سيلوا، رئيس جمهور پرتغال، هم اعلام کرد رونالدو به خاطر اعتباري که براي پرتغال در سطح جهان کسب کرد، شايسته دريافت اين مدال بوده است:" او الگويي براي نسل جوان است. به خاطر سخت کوشي، نظم و اراده اش براي کسب پيروزي."
امشب با اسپانیول بازی داریم - بازی رفت کوپا دل ری هست
ساعت 23:30 تو خونه اسپانیول برگذار میشه !
شبکه های وطنی هم بازی رو نشون نمیدن !!!!!!! (( شبکه 3 تو اون ساعت هیچ برنامه ای نداره ولی بازی رو پخش نمیکنه !! :n23: ))
//////
یه نکته جالب در مورد چمپیونز لیگ و 2 بازی حساس جلوی آتلتیکو و بارسا !!!!!!!!!!!!!!!!!
رئال 26 فوریه باید با شالکه بازی کنه
و بعدش 4 روز بعد باید با آتلتیکو مادرید تو خونه آتلتیکو بازی کنه !!!!!!!!!
بعدش بازی برگشت رئال با شالکه 18 مارچ هست
و بعد 5 روز باید با بارسلونا بازی کنیم !!!!!!!!!!!
به طور اتفاقی چقدر برنامه های چمپیونز لیگ جالب شد !!! و مصادف شده با حساسترین بازی های فصل رئال !!
بعد از بازی های رفت و برگشت چمپیونز 2 بازی حساس داریم که میشه گفت حساس ترین بازی های رئال هست !!!!
چطور این 2 بازی دقیقا با همچین بازی هایی همزمان شده واسه من سواله !!
چه فرقی میکنه.......بارسا و اتلتیکو هم این زمانا حتما مسایقه چمپیونز لیگشونه دیگه؟ یا نه؟نقل قول:
چطور این 2 بازی دقیقا با همچین بازی هایی همزمان شده واسه من سواله !!
فرق که داره یه مقدار ... هر کودوم از اونا یه بار با ریال بازی می کنن و یه بار با یه تیم ضعیف ... (۳ تا تیم اوول نیستن حداقل ) ...نقل قول:
البته این رو نمی شه کانسپرسی رو بهش چسبوند ... حالا ما خودمون شانس هم اووردیم که به شالکه خوردیم ... ( اگه نبازیم :n02:)
همیشه همین طوری بوده بازی های چمپیونز لیگ ... حتی واسه بارسا هم همچین خوب نبود ... فصل پیش اون بازی ها با بارسا و قاطی شدنش با چمپنز لیگ ....
اگه بخوایم این طوری حساب کنیم وضعیت بارسا وخیم تره ... بازیش توی چمپینز لیگ وحشتناکه ... حالا باید با ریال هم بازی کنه ...
بازی های رفت چمپیونز تو 2 هفته برگذار میشهنقل قول:
بارسا هفته اول بازی داره که میشه 29 بهمن
رئال هفته دوم هم بازی داره که میشه 7 اسفند
بین بازی بارسا واسه الکلاسیکو و چمپیوتز 10 روز فاصله هست
ولی واسه رئال 4 روز
و ضمنا
رئال 2 تا بازی حساس داره
با بارسا و آتلتیکو که واسه هر 2 فقط 4 روز فاصله داره
واسه رئال یه ذره وخیمتر هستنقل قول:
فقط 4 روز فاصله واسه 2 بازی حساس
رئال - شالکه
4 روز بعد
رئال - آتلتیکو
رئال شالکه
5 روز بعد
رئال - بارسا
۴یا۵ روز فاصله کمی نیست... ایرانه که هفته ای ۱ بار بیشتر بازی کنن نفس بر میشن
آخه شالکه هم تیمه که ازش میترسین ؟!!!!! چلسی تو دو بازی، 6 تا به شالکه زد.
کسی از شالکه نمیترسهنقل قول:
از 4 بازی سنگین پشت سر هم حرف میزنیم
رئال - شالکه
اتلتیک - رئال
شالکه - رئال
رئال - بارسا
+
دوستان تا اونجایی که یادمه سال قبل هم ینطوری بود و تفاوتش این بود که تو اون دوره 2 بار با بارسا بازی کردیم با فاصله ی کم زمانی
درسته یا اشتباه میکنم ؟؟ :n13:
4,5 روز فاصله خوبی هست.جای نگرانی نیست.به خصوص برا تیم های حرفه ای تو این سطح از فوتبال.ان شاالله ک نتیجه ی خوبی رقم خواهد خورد.
بله .. قضیه ی تیم دووم و موراتا و اون قضایا :n02:نقل قول:
واقعا پارسال تیم خیلی تیم خوبی بود ... یکی از بهترین ریالای ۷ ۸ سال اخیر بود ... حیف که جام نگرفت ...
تاثیر که داره ...نقل قول:
۴یا۵ روز فاصله کمی نیست... ایرانه که هفته ای ۱ بار بیشتر بازی کنن نفس بر میشن
باید اینم بهش توجه کنیم که هر ۴ تا بازی خیلی خیلی حساسن ...
فشار روی بازیکنا زیاده ...
نقل قول:بحث فاصله کم یا زیاد بودن نیستنقل قول:
اونم واسه تیمی مثل رئال که داره تو سطح اول اروپا بازی میکنه
بحث اینه این بازی ها خیلی خیلی حساس هستن
بازی با بارسلونا و آتلتیکو به نوعی اختلاف رئال بین بارسا و آتلتیکو رو مشخص میکنه
واسه همین اهمیت خیلی زیادی دارن
به هر حال امیدوارم تیم نتیجه خوبی بگیره !!!
فشار زیادی رو تیم خواهد بود
تو 2 تا دوره 1 هفته ای باید 4 بازی خیلی حساس انجام بشه که 2 تاش تکلیف رئال تو لالیگا رو به نوعی مشخص میکنه !!
رونالدو: رقابت با مسي به نفع هر دوي ماست
مرد سال فوتبال جهان در سال 2013 درباره مسائل مختلفي به صحبت پرداخت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کريستيانو رونالدو مرد سال 2013 فوتبال جهان در گفتوگويي مفصل با مجله فرانس فوتبال فرانسه درباره مسائل مختلفي به صحبت پرداخت.
رونالدو درباره برنده شدنش در مراسم برترين بازيکن فوتبال جهان در سال 2013 گفت: آنقدر در هفتههاي گذشته درباره توپ طلاي فوتبال جهان صحبت شده بود که نگران شده بودم. اگر قرار بود برنده توپ طلا نشوم، فرانک ريبري ميتوانست اين جايزه را از آن خود کند. سعي ميکردم به اين حرف ها توجه نکنم. خيلي ها قبل از مراسم درباره توپ طلا و شانس برنده شدن من حرف مي زدند. حتي مادرم بارها به من مي گفت آيا برنده توپ طلا خواهي شد؟ اکنون خيلي نسبت به قبل خيلي آرام تر شدم و دوست دارم که بتوانم عملکرد بهتري حتي نسبت به سال قبل داشته باشم.
ريبري فصل گذشته عملکرد خوبي داشت. ليونل مسي نيز خوب کار کرده بود. تا زماني که پله اسم من را به زبان آورد نمي دانستم برنده توپ طلا شدم. خيليها فکر مي کنند من چون مي دانستم برنده توپ طلا ميشوم به مراسم گالا رفتم در حالي که اين طور نبود و من اصلا نمي دانستم که برنده مي شوم. اکنون که از آن مراسم ميگذرد، خيلي بهتر شده و احساس آزادي مي کنم.
رونالدو در ادامه گفت: درست است که در حال حاضر نسبت به قبل آرامتر هستم اما اين به اين معنا نيست که ديگر دست از تلاش برخواهم داشتم. هر سال شرايط خاص خودش را دارد. قرار نيست اکنون فکر کنم همه چيز تمام شده است و بخوابم. ميخواهم به افتخارات بيشتري همراه رئال مادريد و تيم ملي پرتغال دست يابم. درست است که رسيدن به توپ طلا آرزوي خيلي از بازيکنان فوتبال است اما رسيدن به آن سقف آرزوهاي من محسوب نمي شود.
کريستيانو رونالدو درباره اشک هايش در مراسم توپ طلاي فوتبال جهان گفت: خيلي لحظه هيجانانگيزي بود خصوصا وقتي که پسرم به سمت من دويد و در آغوش من قرار گرفت. نتوانستم خودم را کنترل کنم و اشک از چشمانم جاري شد. و وقتي اشک هاي خانوادهام را ديدم اشک هايم بيشتر شد. اشک هاي خانوادهام واقعي بود. آنها هميشه پشتيبان من بودند. خيلي صادقانه بخواهم صحبت کنم، انتظار کسب توپ طلا را نداشتم و خيلي خوشحالم. براي کساني که زياد من را نميشناسند، حتما خيلي غيرمنتظره بوده است که اشک من را ديدند. من آدم جدي در زمين مسابقه هستم. اما براي کساني که من را مي شناسند مي دانند که اين اتفاقات طبيعي است زيرا من آدم احساساتي هستم.
مهاجم پرتغالي رئال مادريد در ادامه گفت: شايد برداشت خيلي ها از شخصيت من اشتباه است. من شکست خوردن را دوست ندارم و وقتي تيمم شکست مي خورد ، بسيار ناراحت مي شوم. هميشه دوست دارم که پيشرفت کنم و روز به روز بهتر شوم. هر روز سخت تمرين مي کنم تا بتوانم در بهترين شرايط خود باشم. مي خواهم هميشه در بهترين شرايط خود باشم.
کريستيانو رونالدو فصل گذشته در يکي از جنجاليترين مصاحبههاي خود پس از اينکه هواداران تيم رقيب نام ليونل مسي را بر زبان آوردند بسيار ناراحت شد و گفت: مردم به من حسودي مي کنند زيرا من آدم پولدار، جوان و زيبايي هستم. او درباره اين مصاحبه خود گفت: من آن موقع که اين صحبت ها را کردم اشتباه کردم. من اين صحبت را زماني کردم که به شدت عصباني بودم و بعد از اين گفته خودم پشيمان شدم. همانطور که هميشه گفتهام آدم کاملي نيستم. مثل همه انسانها از گوشت و خون هستم. مثل همه احساس دارم. و بعضي مواقع اشتباه مي کنم. بايد از اين اشتباهها درس بگيرم و ديگر آن را تکرار نکنم. مردم ميدانند که سخت تمرين مي کنم و براي رسيدن به موفقيت کوتاه نميآيم. معمولا در بازي هاي خارج از خانه خيلي زياد به من توهين مي شود که بايد آن را تحمل کنم.
رونالدو در ادامه گفت: دوست دارم وقتي فوتبال را کنار مي گذارم، زندگي آرامتري داشته باشم و بتوانم بيشتر لذت ببرم اما تصور کنيد همراه فرزند و همسرتان به فروشگاه ميرويد و با يک صف طولاني مي بينيد که مردم منتظر هستند با شما عکس بيندازند و امضا بگيرند. من ترجيح مي دهم در محيط هاي خلوت باشم. دوست دارم پس از بازنشستگي يک کريستيانو رونالدوي جديد باشم.
مهاجم پرتغالي در ادامه گفت: هر روز براي اينکه در بهترين فرم خود باشم، 3 تا 4 ساعت تمرين مي کنم. فرزندم در بيشتر مواقع در کنار مادرم است و سپس سعي ميکنم در کنار خانوادهام باشم. گوش دادن به موزيک و رفتن به استخر ديگر برنامه روزانه من است. هر روز زماني را صرف پاسخ دادن به پيامهاي طرفدارانم ميکنم و بعضي مواقع هم براي صرف شام بيرون ميروم.
برنده توپ طلاي فوتبال جهان در سال 2013 در ادامه گفت: اگر سخت تلاش کنيد و انگيزه داشته باشيد موفق مي شويد. من هميشه سعي ميکنم تا چيز هاي جديدي ياد بگيرم. وقتي در منچستريونايتد بودم از گري نويل و رايان گيگز خيلي چيزها ياد گرفتم و در رئال نيز از رائول و ميشل سالگادو چيزهاي زيادي ياد گرفتم. در تيم ملي پرتغال نيز از لوئيس فيگو، روي کاستا، فرناندو کوتو و دکو چيز هاي زيادي ياد گرفتم.
او همچنين درباره تفاوت هاي مورينيو و آنچلوتي گفت: هر دو تقريبا به يک اندازه موثر هستند. فکر مي کنم که امسال اعتماد به نفس تيممان براي قهرماني بيشتر است. در زمين مسابقه نسبت به فصل قبل خيلي متفاوت تر بازي مي کنيم.
در پايان رونالدو درباره چند نام به توضيح پرداخت که در زير ميخوانيم:
ليونل مسي:
قطعا رقابت با او باعث پيشرفت من ميشود. البته نه تنها رقابت با ليونل مسي که با بازيکنان بزرگ ديگر چون آرين روبن، نيمار، گرت بيل، آندرس اينيستا، لوئيس سوآرس و ديگو کاستا نيز به سود من خواهد بود. هم من و هم مسي دوست داريم که با تيم هايمان بهترين باشيم و اين باعث پيشرفت ما ميشود.
توپ طلا:
خوشحالم که به آن دست يافتم. توپ طلا يک جايزه فردي است که در دنياي فوتبال اهميت زيادي دارد.
پله:
او يک الگو براي فوتباليستهاي جهان است و دريافت اين جايزه براي من از دستان او خيلي با اهميت است.
اوزه بيو و ماندلا:
هميشه اوزه بيو را به خاطر آنچه در بنفيکا و تيم ملي پرتغال انجام داده است، ستايش کردهام. او يک الگوست و براي هميشه در قلب ما باقي ميماند. ماندلا نيز يک انسان انقلابي در جهان بود و براي همه انسانهاي جهان يک نمونه بود. مردم جهان هيچوقت او را فراموش نميکنند.
پيشنهاد رئال مادريد براي خريد روني
به گزارش رسانه هاي انگليسي، رئال مادريد قصد دارد در تابستان آينده پيشنهادي 25 ميليون پوندي براي به خدمت گرفتن وين روني، مهاجم منچستريونايتد، ارائه بدهد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها 18 ماه از قرارداد وين روني با منچستريونايتد باقي مانده اما دو طرف هنوز براي تمديد قرارداد به توافق نرسيده اند. البته يونايتدها تمايل زيادي براي حفظ روني دارند و در تابستان گذشته هم دو پيشنهاد چلسي براي خريد او را رد کردند.
اما روني تمايل چنداني براي ماندن در الدترافورد ندارد و در صورتي که قرارداد جديدي امضا نکند، باشگاه منچستريونايتد مجبور است او را در تابستان آينده بفروشد.
البته آنها اميدوارند بتوانند با به خدمت گرفتن خوان ماتا از چلسي، روني را متقاعد کنند که منچستريونايتد مي تواند در فصول پيش رو، بار ديگر يکي از مدعيان ليگ برتر و چمپيونزليگ خواهد بود.
رئالي ها با رفتن ايگواين، مهاجم ديگري به خدمت نگرفتند و گزينه هاي اصلي آنها، لوئيس سوارس و سرخيو آگوئرو هم بعيد است از ليورپول و منچسترسيتي جدا شوند.
آگوئرو در ماه مي گذشته قراردادش را با منچسترسيتي تا سال 2017 تمديد کرد و سوارس نيز در پاييز گذشته، قرارداد جديدي با دستمزد هفتگي 200 هزار پوندي با ليورپول امضا کرد.
منچستريونايتد ترجيح مي دهد روني را به يک باشگاه غيرانگليسي بفروشد اما گفته مي شود که مورينيو هم آماده است تا پيشنهاد سومش را براي خريد اين مهاجم ملي پوش انگليسي ارائه بدهد.
//////////
خرید خوبیه
البته اگه انجام بشه
از بنزما هم بهتره !
امیدوارم یه مهاجم جدید اضافه بشه !!
با آخرین برد یه رکورد جالب زده شد:
تیم در 6 بازی متوالی گلی رو دریافت نکرده، که برای دومین بار در طول تاریخ 112 ساله باشگاه هست! (اولین بار در سال 1995 اتفاق افتاد)
توی 19 بازی ابتدایی نیم فصل اول، در هیچ دو بازی متوالی ترکیب یکسانی رو نداشتیم که نشون میده کارلو تا چه حد گزینه های مختلف رو امتحان کرده و انعطاف پذیری داشته.
که از اونجا که تیم تا اینجا خوب نتیجه گرفته به اعتقاد من باعث آشنایی تاکتیک پذیری بیشتر بازیکن ها توی شرایط و وظایف مختلف میشه و توی طولانی مدت به نفع تیم هست.
یکی از مشکلاتی که سال آخر مورینیو باهاش مواجه بودیم، استفاده مداوم از یه برنامه تقریبا برای سه سال متوالی بود که باعث شده بود در سال آخر عملکرد تیم بیشتر قابل
پیش بینی باشه و تیم های مقابل تدارک ویژه ای رو برای مقابله داشته باشن که به خاطر همین مسئله امتیازهای زیادی رو در لیگ از دست دادیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنجلوتی : کاسیاس و دیگو لوپز هر دو شماره ی 1 هستند
به تازگی بار دیگر شایعاتی در مورد احتمال جدایی کاسیاس از رئال در پایان فصل منتشر شد اما کارلتو تاکید کرد که دو دروازه بان تیمش را در سطح می داند.سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، پس از پیروزی 1-0 تیمش مقابل اسپانیول در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری، اعلام کرد که ایکر کاسیاس و دیه گو لوپس، هر دو دروازه بان های شماره 1 تیمش هستند.در این دیدار کریم بنزما تک گل پیروزی بخش رئال مادرید را به ثمر رساند و کاسیاس با بسته نگه داشتن دروازه اش، رکورد شخصی اش را شکست و زمان بسته نگه داشتن دروازه اش را به 592 دقیقه رساند.این در حالی است که این دروازه بان باتجربه از نیم فصل دوم فصل گذشته نیمکت نشین شد و حتی حضور کارلو آنچلوتی به جای ژوزه مورینیو هم نتوانست تغییری در وضعیت او و دیه گو لوپس ایجاد کند.کاسیاس این فصل تنها در رقابت های لیگ قهرمانان و کوپا دل ری برای رئال به میدان می رود.به تازگی بار دیگر شایعاتی در مورد احتمال جدایی کاسیاس از رئال در پایان فصل منتشر شد اما کارلتو تاکید کرد که دو دروازه بان تیمش را در سطح می داند.او به خبرنگاران گفت:" من باید به او تبریک بگویم زیرا او در حال حاضر خیلی خوب بازی می کند. او شایسته رسیدن به این رکورد است و واقعا به تیم کمک می کند.او روی ضربه کوردوبا، واکنش فوق العاده ای داشت. در هر دیدار، او خوب بازی می کند. در حال حاضر، هر دو دروازه بان به طور متناوب به کار گرفته می شوند و ایکر به اندازه دیه گو لوپس، در برنامه های تیم است."گرت بیل در دیدار دیشب به جز یک ضربه آزاد که توسط دروازه بان حریف مهار شد، کار خاصی انجام نداد اما آنچلوتی تلاش ستاره ولزی تیمش را تحسین کرد." فکر می کنم او بازی خوبی را پشت سر گذاشت. شاید او به اندازه همیشه خطرناک نبود اما در دفاع و حمله، به طور خستگی ناپذیری کار کرد. همه بازیکنان تیم برای یک ساعت، بسیار عالی کار کردند."
محتوای مخفی: دروازبان آینده ی رئال مادرید
ریال دوباره پر در امد ترین تیم دنیا شدش ... حالا اقای هاینکس بیاد ۲باره بگه ریال بدبخته ... درحالی که نزدیک ۱۰۰ میلیون ریال بیشتر از بایرن دراوورده ... اونم می زاریم به حساب بیل ...
:n02:نقل قول:
Real
ده میلیون تومن؟:n29:نقل قول:
درحالی که نزدیک ۱۰۰ میلیون ریال بیشتر از بایرن دراوورده
امشب با گرانادا بازی داریم
بازی لالیگا هست و تو سانیاگو برنابئو
بازی هم ساعت 18:30 و شبکه ورزش پخش میکنه (( بالاخره چی شد یه بازی رو پخش کردن !!!!!! :n23: ))
بازی هم بسیار مهم و حساس هست
الان که اختلاف 1 امتیازه به شدت به امتیاز بازی نیاز داریم
امیدوارم بازی قشنگی ببینیم
امشب جشن توپ طلای رونالدو در برنابئو
ستاره پرتغالی رئال مادرید امشب وقبل از بازی تیمش با گرانادا در ورزشگاه برنابئو ، توپ طلایش را به هواداران نشان خواهد داد
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید در نظر دارد تا دقایقی قبل از آغاز بازی امشب رئال مادرید مقابل گرانادا در سانتیاگو برنابئو، توپ طلایی که چند روز پیش کسب کرده را با هواداران تیمش به اشتراک بگذارد.
رونالدو در روز 13 ژانویه سال 2014 با پیشی گرفتن از مسی و ریبری توپ طلای سال 2013 را مال خود کرد و حالا زمان آن فرا رسیده که او این جایزه را به هواداران رئال نشان دهد.
البته سران باشگاه مادریدی جشن بزرگداشت کوچکی را برای ستاره شان ترتیب داده اند و قرار براین است که وقتی که کریس با توپ طلایش وارد چمن برنابئو می شود، لحظاتی رویایی و خاصی برای این بازیکن باتجربه، هواداران و سران باشگاه رقم بخورد.
در طول این روزها توپ طلای کریس رونالدو در موزه رئال مادرید قرار گرفته بود تا هزاران هواداری که روزانه از این موزه بازدید می کنند، این توپ را از نزدیک ببینند ولی بعد از اتمام بازی امشب، این جایزه ارزشمند به مادیرا منتقل خواهد شد و در موزه کریستیانو قرار خواهد گرفت.
زيدان: براي سرمربيگري آمادهام
اسطوره فوتبال فرانسه براي شروع فعاليتش به عنوان سرمربي اعلام آمادگي کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زينالدين زيدان اعلام کرده که دوست دارد يک گام ديگر در مربيگري بردارد و در اين راه از راهنماييهاي آنچلوتي و پرز قدرداني کرد.
مليپوش سابق فرانسه که در سال 2011 به عنوان مدير ورزشي در سانتياگو برنابئو شناخته شد، با حضور سرمربي ايتاليايي در رئال به عنوان دستيار آنچلوتي انتخاب شد.
زيدان بعد از 6 ماه فعاليت به عنوان دستيار آنچلوتي تأکيد کرد که اکنون احساس ميکند آماده است تا شانس خود را با در دست گرفتن هدايت يک تيم امتحان کند.
وي اظهار داشت: براي ارائه دادن همه چيزم و اينکه پاسخ اعتمادي که به من شده را بدهم، هيجانزده هستم. علاوه بر همه اينها رقابت در خون من است. تيم من تعادل خواهد داشت اما خط حمله آن نقطه اصلي آن است. بازي آنها ساده اما هجومي خواهد بود.
وي ادامه داد: جلب اعتماد من آسان نيست اما وقتي به کسي اعتماد کنم، مردم ميتوانند مطمئن باشند. ميدانم که براي اين کار، براي انتقال تجربياتم و براي مفيد بودن آماده هستم و اگر هدايت تيمي را در دست بگيرم، در اين زمينه تلاشم بيشتر خواهد بود.
سرمربي رئال مادريد خاطرنشان کرد: محدوديتها و آرزوهايم را ميشناسم. ميخواهم ببينم آيا توانايي رسيدن به اوج بلندپروازيهايم را دارم؟ همچنين ميخواهم ياد بگيرم، کار کنم و پيشرفت کنم.
زيدان که پس از انتقال از يوونتوس به رئال مادريد با اين تيم افتخاراتي را به دست آورده است؛ به دليل راهنماييهاي پرز و آنچلوتي در زمان حضور وي در کادر فني تيم از اين 2 نفر قدرداني کرد.
وي اضافه کرد: به خاطر تمام چيزهايي که در رئال زير نظر آنچلوتي ياد گرفتم، از وي تشکر ميکنم. از رئيس باشگاه هم تشکر ميکنم. خوششانس بودم که ارتباطي بر پايه احترام با کسي که مرا از تورين آورد، ساختهام. بدون او هرگز به مادريد نميآمدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از چند منبع اسپانیایی گفته که رئال مادرید حاضر بوده برای Neymar مبلغی در حدود ۱۰۵ میلیون یورو پرداخت کنه، در چند قسط. نیمار و پدرش از این انتقال راضی بودن اما در نهایت اصرار پدر نیمار به دریافت کل پول در یک نوبت باعث شد که این بازیکن به رئال مادرید نیاد.
عجب بازی یخ زده ای بود !!!!
گرانادا بدجور دفاع کرد و رئال هم نتوسنت کاری کنه !!!!!
و باز هم در مورد بنزما
چرا بازی میکنه این بشر من نمیدونم !!!!!!
یعنی اینقدر بازیش خوب هست که تو همه بازی های اخیر فیکس بوده ؟؟ !!!! :n15:( من که فکر نمیکنم !!! ))
بنزما کلا تو آفساید خیمه زده
آخه ....
دیماریا - بنزما - بیل اصلا خوب نبودن
امیدوارم یخ بازی بشکنه و گل بزنن
رونالدوهم تا حالا چیزی نشون نداده از خودش
امیدوارم دوباره تو این بازی مفت امتیاز از دست ندیم
محتوای مخفی: رونمایی از توپ طلا در برنابئو
رونالدو بازم یه سوپر گل زد./ یه کاشته ههم زد که با برخورد به په په تغییر جهت داد و به تیرک خورد./ بنزما گل خالی رو با پاس مارسلو که از رونالدو گرفته بود کرد تو گل و تعویض شد./ در کل بازی افتضاح ولی نتیجه عالی!! :n09::n12: تبریک میگم امیدوارم رونالدو یکی دیگه هم بزنه :n12:
نیمه اول افتضاح بودیم..
واقعا باید از کارلتو پرسید که چرا کریم و دی ماریا رو بازی میده وقتی جفتشون تنها کاری که میکنن، خراب کردن توپهاست؟!
کریم که ماشالله تریپ رفته بود برای رکورد ایزاگی رو زدن
آنخل هم مثل همیشه، تویه جو بازیهای کامپیوتری! همه توپ ها رو خراب کرد...
فقط یه برگردون عجیب کریس بود تویه نیمه اول..
ضمن اینکه همون اول بازی باید گرندا 10 نفره میشد
نابود کرد گرت رو! من بودم تا یک ماه راه نمیرفتم!: دی
+
نیمه دوم بهتر شدیم اما خب..
تعویض عجیب کارلتو که دی ماریا رو نبرد بیرون هم جای سوال داره که امیدوارم بخاطر هویج بودن کارلتو باشه نه مصدومیت گرت...
در کل خیلی خوب نبودیم...
فقط اون گل کریس عالی بود که فوتسالی توپ رو جابجا کرد و زد...
+
صحنه های ابتدای بازی هم خیلی خوب بود...
اون cr7 کلی انرژی داد بهمون...
دلیل تعویض این بوده که بیل هنوز از اون برخورد(که واقعا استحقاق کارت قرمز رو داشت) احساس ناراحتی می کرده، البته خوشبختانه مصدومیتی در کار نیست.نقل قول:
تعویض عجیب کارلتو که دی ماریا رو نبرد بیرون هم جای سوال داره که امیدوارم بخاطر هویج بودن کارلتو باشه نه مصدومیت گرت...
درسته دی ماریا اشتباه های زیادی رو داره، خصوصا توی ضربه های آخر (چه پاس آخر و چه شوت) اما توی چند بازی اخیر که توی ترکیب خط هافبک سه نفره بوده به خاطر دوندگی بی امانی که داشته، خصوصا برای پوشش دادن سمت چپ زمین و فضاهای خالی زیادی که مارسلو ایجاد می کنه، بالانس خیلی خوبی رو به تیم از نظر دفاعی داده و تیم های مقابل به ندرت تونستن موقعیتی رو حلق کنن، در صورتی که گزینه های دیگه مثل ایسکو یا خسه با وجود کیفیت به وضوح بالاتری که دارن، از پس همچین مسئولیتی که مد نظر کارلو هست بر نمیان، کاری که مودریچ در سمت راست و با پوشش دادن ناحیه خالی پشت سر کارواخال/آربلوا وقتی که در حمله هستیم به نحو احسن انجام داده. بی دلیل نیست که دو تا از با استقامت ترین بازیکن های تیم رو برای همچین کاری در نظر گرفته (کاری که خدیرا درست قبل از مصدومیتش انجام می داد)
کاملا به کارلو حق میدم که هنوز روی این سیستم اصرار داشته باشه، 7 کلین شیت متوالی(و جابجا کردن رکورد تاریخ باشگاه در این زمینه) نشون میده که فعلا حق با کارلو هست.
توپ طلا متعلق به همه خانواده مادريد است
ستاره پرتغالي رئال مادريد اعلام کرد که توپ طلا متعلق به تمام خانواده باشگاهش است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کريستيانو رونالدو پس از پيروزي دو بر صفر رئال مادريد مقابل گرانادا و صدرنشيني موقت اين تيم اظهار داشت: بردن توپ طلا به برنابئو کاري غيرمعمولي نبود. آگوستين هررين (سرپرست ورزشگاه برنابئو) 20 سال است که اينجا بوده و براي من افتخار بود که افتخارم را با او شريک شوم. لحظه بسيار دوستداشتنياي بود. او را غافلگير کرديم و نشان داديم که توپ طلا متعلق به همه است: تيم، هواداران و گروههاي قبلي، همه آنهايي که در خانواده مادريد هستند.
به نقل از فارس،وي در خصوص شرايط بارسلونا گفت: صحبت درباره بقيه کار من نيست. فقط ميتوانم درباره خودم حرف بزنم.
رونالدو خاطرنشان کرد: نميدانم بهترين لحظه فصل کدام بود. دوست دارم همين طور بهتر شوم و فصل را به خوبي به پايان برسانم.
راموس: به رأي داور اعتراض ميکنم
مدافع رئال مادريد نسبت به کارت زردي که داور در ديدار شب گذشته به او نشان داد، معترض است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرخيو راموس با ابراز خوشحالي از پيروزي تيمش مقابل گرانادا نسبت به دريافت کارت زردي که داور در نيمه اول به او نشان داد، اعتراض کرد و گفت: حرف زيادي براي گفتن ندارم. داور پذيرفت که من با بازيکن گرانادا (نيوم) برخوردي نداشتهام بنابراين اعتراض خواهم کرد و مطمئنم که آنها اخطار مرا حذف ميکنند. نميدانم بايد چه کار کنم، حس ميکنم کارت دادن به راموس کار آساني شده است.
به نقل از فارس،وي اظهار داشت: آنچلوتي مربي بزرگي است و ما از او راضي هستيم.
راموس خاطرنشان کرد: کار رونالدو در آوردن توپ طلا به برنابئو دوست داشتني بود. اين همه ما را خوشحال کرد. سرپرست ورزشگاه برنابئو هم با ما در اين خوشحالي سهيم شد. او براي رئال مادريد زندگي ميکند و زيبا است که اين خاطره در ذهن او بماند.
کریس رونالدو: توپ طلا، مال تمام خانواده مادریدی هاست
ستاره پرتغالی یادآوری کرد که اگر ضربه برگردانش در بازی با گرانادا وارد دروازه می شد، این یکی از زیباترین گلهای کارنامه ورزشی اش لقب می گرفت
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید بعد از اتمام بازی دیشب تیمش مقابل گرانادا درمیکسد زون با خبرنگاران به صحبت پرداخت. به نمایش گذاشتن توپ طلایش در این میدان، گلزنی مقابل گرانادا، برگردان زیبایی که زد و شرایط فعلی بارسلونا از جمله مسائلی بود که کریس راجع به آنها صحبت کرد:
*برگردان: بدشانس بودم که توپ وارد دروازه حریف نشد. چون با آن سرعتی که توپ داشت، اگر دروازه بان درسوی دیگری بود، توپ وارد دروازه می شد ولی او دقیقا همان جایی بود که توپ نیز قرار داشت.. اوضاع این گونه شد. اگر این ضربه گل می شد، یکی از زیباترین گلهای کارنامه ورزشی ام می شد ولی من خوشحالم، چون توانستم گل دیگری بزنم
*به نمایش گذاشتن توپ طلا: عصر شنبه با سایر عصرها متفاوت بود. به اشتراک گذاشتن جایزه با هواداران و افراد مادریدی حس خیلی زیبایی است. واقعا راضی و احساساتی شده ام. واقعا راضی هستم؛ چون در طول سالهای اخیر هواداران خیلی از من حمایت کرده اند؛ چه در داخل و چه خارج از ورزشگاه.آنها به من انگیزه داده اند تا هربار بهتر از قبل کار کنم و تلاش کنم تا افتخاراتی را برای باشگاه کسب کنم. می خواهم به همین روند ادامه دهم. درمورد مراسم برگزار شده هم باید بگویم که مراسم،ساده، طبیعی و نرمالی بود. آگوستین اررین (مردی که دراین مراسم حضور داشت و توپ طلا را در دستانش گرفت) فردی است که بیست سال در برنابئو کار کرده و برای من افتخار بزرگی بود که این جایزه را به دستان او بدهم.لحظه زیبایی بود. او با کمی تعجب جایزه را در دستش گرفت ولی این نشان دهنده آن است که توپ طلا مال همه است: مال تیم، هواداران و بزرگان باشگاه: تمام اعضای خانواده رئال مادرید.. از توپ جمع کن ها و فیزیوتراپ ها گرفته تاتمام اعضای باشگاه
*شرایط بارسا: درست نیست که من در مورد خانه دیگران صحبت کنم و من در مورد خانه خودم صحبت می کنم
*بهترین لحظات فصل: نمی دانم که در کدام لحظه از این فصل بیشتر از هرلحظه ای احساس خوشبختی کرده ام. من می خواهم تا پایان فصل به حرکت دراین مسیر ادامه دهم
برگردون رونالدو واقعا محشر بود،تو اون شرایط سر زدن برا بعضی از بازیکنا سخته،چه برسه به پرش و زدن اون ضربه فوق العاده به هر حال حیف شد...
من نمی دونم با وجود بازیکن جوون و آینده داری(خسه یا موراتا)توی تمرینات کارلو از بنزما چی میبینه ک بازیش میده،اونم فیکس،واقعا این فصل در حد انتظار اصلا ظاهر نشده.
سه امتیاز حیاتی بود و به صدر جدول رسیم،منتظر بازی های آیتده ایم...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
آمار بازیکنی که زمانی خیلی بهش میتوپیدن که خشنه و فلان:
375 : از آخرین خطای وی، 375 دقیقه میگذرد (4 بازی)
700 : از آخرین کارت زرد وی، 700 دقیقه میگذرد (بیش از 7 بازی)
2 : از آخرین کارت قرمز وی 2 سال میگذرد...
این آمار خیلی جالب مربوط به پپه میشه...
امار پپه از زمانی اینجور شد که خوزه گفت میخواد روی تفکراتش کار کنه تا اون بتونه بدون خطا کردن بازی کنه و نتیجش میشه این...(تولد خوزه هم مبارک:n16:)
امیدوارم کارلتو هم بتونه اینکار رو با سرخیو بکنه...
+
تقدیر به سبک برنابئو از کریس:
آتلتیکو مادرید دیده دوم جدولی رو از دست داده بدجور داره جون میکنه !!!!
تو 30 دقیقه 2 تا گل زدن !! :n02::n08:
بیچاره ها بعد از عمری امدن تو کورس قهرمانی دیگه دارن از خوشحالی سکته میزنن !:n02:
ولی بعد از 2 بازی با میلان بدجور نفسش گرفته میشه ! :n09::n10:
///////////
کسی یه ویدئو یا عکس GIF از حرکت برگردون رونالدو نداره ؟؟!!!!!!
ضمن تبریک تولد ژوزه، اگه بخوایم دقیق تر بگیم کم شدن خشونت په په از اینجا شروع شد:n02:
یادمون نره که په په سال قبل تقریبا فاجعه بود و مسئول اصلی شکست تیم در وستفالن، جوری که تقریبا روی همه گل ها مقصر بود و اگه واران رو نمی داشتیم مطمئنا فصل قبل خیلی اوضاع بدتری رو می دیدیم
از طرف دیگه یادمون نره که فصل قبل روابط ژوزه و په په کاملا شکر آب شده بوده، تا حدی که ژوزه (شاید به حق) گفت مشکل په په شخصی هست به نام واران!
به خاطر همون مسائل و افت زیاد په په، توی بازار نقل و انتقالات تابستانی تا آستانه جدایی رفت و اگه کارلو و اون روحیه خاصش نمی بود (Peacemaker) شاید په په رو دیگه نمی دیدیم و کارلو بود که په په رو نگه داشت
و احیا کرد، په په ای که در نبود واران و افت زیاد راموس، تا اینجای فصل قابل اعتمادترین مدافع وسطمون بوده و این رو باید مدیون کارلو باشیم.
متاسفانه بعضی وقت ها می بینم هر اتفاق مثبتی که زیر نظر کارلو افتاده رو فراموش می کنیم و فقط عیب ها رو می بینیم.
پیرمرد سالخورده ایی که کریس رونالدوی مغرور دیشب صداش زد تا با توپ طلاش عکس بندازه فقط یه کارمند ساده ایی بود که تو سانتياگو برنابئو کار میکرد.
آگوستین هررین : رونالدو صدام کرد و گفت بیا پیش تیم و عکس بنداز حس خوبی بود و شگفت انگیز از اینکه رونالدو مرا در شادی تیم شریک کرد بسیار خوشحالم و شب خوبی را برایم ساخت.
طرف کل عمرش ورزش های رزمی انجام میده نمی تونه این طوری رو هوا بچرخه :n02:نقل قول:
احسنت داره به مولا، زانو حتا یک درجه هم خم نشده صاف صاف
یعنی شرایط بدنی یک فرد باید فوق العاده ایده ال باشه که بتونه همچین حرکتی انجام بده
درسته گل نشد ولی واس من که اندازه 10 تا گل ارزش داره، دمش گرم.
دروازه بسته رئال درسال 2014 : صفر گل و13 شوت به دروازه کهکشانی ها
در 17 بازی ابتدایی رئال در رقابت های این فصل لالیگا، آنها به طور میانگین درهر بازی 1.2 گل می خوردند و این نشانی از ضعف درخط دفاعی تیم مادریدی بودسایت گل- رئال مادرید تا به امروز 7بازی در سال2014 برگزار کرده که 4 تا در لالیگا و3 تا در جام حذفی بوده. نکته جالب توجه اینجاست که آنها از زمان آغاز سال 2014 تا به امروز حتی یک گل هم دریافت نکرده اند و جالب این است که در این 7 بازی تنها 13 شوت به سمت دروازه کهکشانی ها زده شده است یعنی به طور میانگین کمتر از 2 شوت در هر بازی.این آمار حکایت از آن دارد که دیگو لوپس و کاسیاس عملکرد خیلی خوبی در بازیهای اخیر داشته اند. در سال جدید میلادی شاگردان کارلتو به مشکلات محدودی درزمینه تدافعی برخورده اند.این درحالی است که در 17 بازی ابتدایی رئال در رقابت های این فصل لالیگا، آنها به طور میانگین درهر بازی 1.2 گل می خوردند و این نشانی از ضعف درخط دفاعی تیم مادریدی بود و حریفان به بهترین نحو ممکن از آن بهره می بردند. در نیمه ابتدایی رقابت های این فصل و در17 بازی اول لالیگا، به طور میانگین درهربازی 4.4 شوت به سمت دروازه تیم مادریدی زده می شد ولی حالا این آمار در سال 2014 دستخوش تغییرات جالب توجهی شده است.دراولین بازی رئال در سال 2014 که روز6ژانویه ومقابل سلتاویگوبود و رئال 0-3 به پیروزی رسید، 1شوت به سمت ردوازه رئال زده شد و مادریدی ها14 شوت به سمت دروازه حریف زدند. روز12ژانویه و دربرد1-0 رئال درخانه اسپانیول، تیم حریف2 شوت به سمت دروازه رئال زد و رئالی ها 9 شوت به دروازه داشتند. روز 18 ژانویه وبرد 5-0 رئال مقابل بتیس..تیم حریف 1 باربه سمت دروازه حریف تاخت ورئالی ها 6 شوت به دروازه داشتند. در روز 25 ژانویه و در برد خانگی 0-2 رئال مقابل گرانادا، بازیکنان میهمان 2بار به سمت دروازه رئالی هاآمدند ورئالی ها 6 شوت به دروازه داشتند.رئال درسال2014 سه بازی در جام حذفی برگزار کرد. درروز9ژانویه و بردخانگی 0-2 رئال مقابل اوساسونا، تیم میهمان 1شوت به دروازه رئال داشت و رئالی ها 5 شوت داشتند. در بازی برگشت و 15 ژانویه، اوساسونا 5 بار به دروازه رئال رسید و رئالی ها 9 شوت به سمت دروازه تیم میزبان که 2-0 مغلوب شد داشتند و درنهایت در مصاف 21 ژآنویه رئال- اسپانیول که با برد 0-1 رئال مهیمان به پایان رسید، اسپانیول1شوت به سمت دروازه کاسیاس داشت و رئالی ها 13 شوت زدندعدم دریافت گل در 7 بازی، باعث شد تا رئالی ها با رکورد فصل 5-1994 این تیم زیرنظر والدانو برابری کنند.حالا دیگو لوپس و ایکر کاسیاس در مجموع 658 دقیقه است که گل نخورده اند و آخرین باری که دروازه رئال باز شد، روز 22 دسامبر در مصاف رئال با والنسیا در خانه مستایا بود.سرخیو راموس دراین باره گفت:« حالا ما با یک رکورد برابری کرده ایم و امیدواریم که همچنان بتوانیم دروازه مان را بسته نگاه داریم. ازنظر گروهی، خبر خوبی است، برای همه ما و نه فقط برای مدافعان.»رونالدو هم دراین باره گفت:« باید به مدافعانمان که خیلی خوب وکاملا متمرکز هستند تبریک بگوئیم. به دروازه بانانمان هم همین طور. یک تیم همین است. ما خوب هستیم و امیدواریم که در لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا وجام حذفی به همین ترتیب ادامه دهیم. این رو به اینده به ما اعتماد به نفس می دهد.»
امشب ساعت 23:30 باید با اسپانیول بازی کنیم
بازی برگشت کوپا هست و تو برنابئو !!
بازی رو به طرز باورنکردنی شبکه 3 قراره پخش کنه !!!
به امید یه بازی جذاب و دیدنی !! :n01:
امیدوارم امشب هم گل نخوریم... حتی شده همه بازیها رو 1-0 ببریم... استقلال هم الان صدره با کم گل خوردن
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk