یاد روز های اوج پدرو بخیر
Printable View
یاد روز های اوج پدرو بخیر
مسی:" ما در حال حاضر در آرژانتین هستیم ، برای ادامه ریکاوری من...!"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست بازیکنان فراخوانده شده برای بازی اتلتیکو بیلبائو درروزیکشنبه درورزشگاه سن مامس
پینتو؛آلاسه بال،مونتویا،پیکه،فابریگاس ؛ژاوی پدرو،انیستا،الکسیس،نیمار
،ماسکرانو،بارترا،بوسکتس،آ دریانو،سانگ،سرگی روبرتو،پاتریک ،آداما.
آلوزوآلبا به دلیل نگرفتن جوازپزشکی ازحضوردراین بازی کنارگذاشته شدند ولی هردوی آنها دربازی باسلتیک درچارچوب رقابت های لیگ قهرمانان چراغ سبزپزشکی را دریافت میکنند.
کارلس پویول درتمرینات امروز تیم ازناحیه زانو دچامصدومیت جزئی شد وقطعا به بازی فردانخواهدرسید،درآنسوکریس تین تیو نیز به دلیل مصدومیت ازنحیه مچ پا همچنان درلیست مصدومان تیم محسوب شمرده میشود.
سایت رسمی باشگاه
مصاحبهء مارتینو:"آلوز تمام سعی خود را برای بهبودی کامل کرد، اما او هنوز نا آماده است."
"ما در مورد بازی با آژاکس با هم صحبت کرده ایم. ما نمی توانیم آن بازی بد را فراموش کنیم. همانطور که نمی توانیم بازی های خوب قبلی را فراموش کنیم."
"من 20 پیروزی و 1 شکست در کارنامه ام دارم. اما باید مطمئن شویم که این شکست اتفاقی بوده و شروعی برای مشکلات بعدی نیست."
کاپلو (سرمربی تیم ملی روسیه) :ازنظرمن ژاوی بهترین بازیکن خط میانی دهه اخیردردنیای فوتبال بوده است ،هروقت که بازی های اورا مینگرم اوراتحسین میکنم،اوواقعافوق العاده است ،کیفیت فوتبال که او رائه میدهد من را به حیرت میندازد.
پیکه وشکیرا دیشب درسالون پالائوی باشگاه بارسلونا برای دیدار بازی تیم بسکتبال بارسلونا و فنرباغچه باهم یکجایی به تماشای این بازی رفته بودند.
تیم بسکتبال بارسلونا توانست تا بانتیجه 94 بر81 تیم فنرباغچه ترکیه رو درهم بکوبه وشکستش بده
نیمار با لباس جدید تیم ملی برزیل
در فصل 14-2013 والدس 19 بار معادل 1710 دقیقه به میدان رفته است. در این مدت 58 سیو داشته که معادل 3.05 سیو برای هر بازی است. وی در این مدت 10 کلین شیت و 2 مهار پنالتی داشته است.
بارترا 699 دقیقه در این فصل به میدان رفته است و در این مدت بارسا 3 گل دریافت کرده است. به طور میانکین 0.38 گل برای هر 90 دقیقه.
دلبوسکه ، مربی تیم ملی اسپانیا در حال بازدید از کارخانه شراب سازی آندرس اینیستا.
عکس خانوادگی:پینتو در کنار پدرو مادر و همسرش
امشب تیم های بارسلونا و اتلتیک بیلبائو در ورزشگاه سن مامس جدید به مصاف هم خواهند رفت
سن مامس جدید امسال افتتاح شد و تا کنون غیر قابل فتح بوده برای تیم های مهمان.
تاکنون بیلبائو دراین ورزشگاه یا برده یا مساوی کرده و هیچ باختی نداشته.
تیترهای روزنامه اسپرت ۱دسامبر
وقت عمل و انجام وظایف
اتلتیکو بیلباو - بارسا ۲۳:۳۰
بارسا به دنبال پاکسازی اشتباهات آمستردام
و حفظ فاصله با اتلتیکو مادرید
تا تا به دنبال قلب دفاعی خود
پس از آسیب دیدگی پویول
مربی آرژانتینی در ماه ژانویه یک مدافع جدید میخواهد
بارسا به دنبال چند کاندید
رئال ۴-۰ وایادولید
جشنواره گًل با هتریک بیل
الچه ۰-۲ اتلتیکو مادرید
ادامه پیروزیهای اتلتیکو
ﺻﺤﺒﺘﻬﺎﻱ ﺳﺴﻚ و ﮊاﻭﻱ ﻗﺒﻞ اﺯ ﺑﺎﺯﻱ:
ﮊاﻭﻱ:
ﻣﺎ اﺯ ﺑﺎﻳﺪ ﻫﻤﻮﻥ اﻭﻝ ﺗﺎ ﺁﺧﺮ ﺑﺎﺯﻱ ﺗﻮ ﺳﻦ ﻣﺎﻣﺲ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎﺯﻱ ﻛﻨﻴﻢ اﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﺗﺴﺖ ﺩﻳﮕﺮﻱ ﺑﺮاﻱ ﻣﺎ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ!
ﺳﺴﻚ:
اﺗﻠﺘﻴﻜﻮ ﺗﻴﻢ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺎ ﻫﻮاﺩاﺭاﻱ ﺑﺰﺭﮒ ﻫﺴﺖ. اﻭﻧﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺎ اﻧﮕﻴﺰﻩ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ و ﻣﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺗﺎ ﺁﺧﺮﻳﻦ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺯﻱ ﻛﻨﻴﻢ و ﺑﺎﺯﻱ ﺭﻭ ﻛﻨﺘﺮﻝ ﻛﻨﻴﻢ!
تیترهای روزنامه الموندو ۱دسامبر
واکنشها
اتلتیک - بارسا ۰۰:۳۰ به وقت ایران
زمان بازگشت بارسا در سن مامس
پویول و آلوز غایبان دیدار و بازگشت آدریانو
مارتینو: قول میدهم ما در ۲۰بازی آینده پیروز خواهیم بود
۱۵۰ بازی پیکه در لالیگا
آمار پیکه در 149 بازی قبلی
بیلبائو - بارسلونا
بازی در استادیوم تازه تاسیس بیلبائو (سن مامس) برگذار میشه
بازی از شبکه ورزش ساعت 23:30 به صورت زنده پخش میشه
لیست بازیکنان سفر کرده به بیلبائو:
Pinto, Olazábal, Montoya, Piqué, Fàbregas, Xavi, Pedro, A. Iniesta, Alexis, Neymar Jr, Mascherano, Sergio Busquets, Bartra, Adriano, A. Song, Sergi Roberto, Patric and Adama
ترکیب اصلی قبل از بازی اعلام میشه
مسی محبوب ترین وی.آی.پی لاتین؛ سبقت لئو از پله و شکیرا
در رده دهم این رنکینگ نام شکیرا دیده می شود؛ خواننده سرشناس کلمبیایی که حالا با جرارد پیکه، مدافع اسپانیایی بارسلونا زندگی می کند.
سایت گل- در نشریه آمریکایی «هالیوود ریپورتر» در شماره جدید خود رنکینگ محبوب ترین و سرشناس ترین چهره های آمریکای لاتین در آمریکا را منتشر کرده که در این لیست، نام ائوخنیو دربس، بازیگر مکزیکی و لیونل مسی فوتبالیست آرژانتینی بارسلونا به صورت مشترک در صدر جدول قرار دارد.
بعد از این دو چهره سرشناس، نامهای دیگری از جمله خوان لوئیس گررا، خواننده دومینیکایی را می بینیم و کارلوس سانتانا، آهنگساز و خواننده مکزیکی و پله فوتبالیست سرشناس برزیل در رده های چهارم و پنجم قرار دارند.
در رده دهم این رنکینگ نام شکیرا دیده می شود؛ خواننده سرشناس کلمبیایی که حالا با جرارد پیکه، مدافع اسپانیایی بارسلونا زندگی می کند.
این نظرسنجی از طریق Q Score که در آمریکا شهرت زیادی دارد انجام شده و طی آن میزان محبوبیت چهره های آمریکای لاتین در میان اجتماعات مشخص مورد بررسی قرار گرفته است.
ترکیب 2 تیم در بازی امشب:
Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Adriano, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Alexis , Neymar Jr
این ترکیب از ترکیب بازی با آزاکس خیلی بهتره!تقریبا همه ی بازیکنان اصلیمون هستن به جز والدز و مــــــــــــسی...:n27:
بریم بازی رو ببینیم. به امید برد با اختلاف زیاد...:n26:
نیمه اول چقد خرکی بود!:n02: چقد سریع بود بازی! به جرات میتونم بگم توی این فصل تا به این لحظه همچین بازی از بارسا ندیده بودم. خیلی خفن بود. مثل بازی های PL شده بود + تیکی تاکا های بارسا. ولی حیف که حتی یه گل هم نداشتیم.:n03:
کفش های نیمار هم که...:n23:! از طرفی سوتی های آدریانو هم رو مخ بود. امشب شب آدریانو نیست.
این هم اولین باخت لالیگا!
مونتویا مزخرف ترین بازیکنی که میتونه بارسلونا در تاریخش داشته باشه یعنی من مربی تیم دسته دهمی ایران هم بودم این و میذاشتم رو سکو
دنی آلوز هم انگار قصد برگشتن نداره با اون آلبا انگار خوش گذشته دوران مصدومیت به قول یکی از بچه ها پای آلبا هم تا حالا قطع شده بود باید پای جدید در می اورد
نیمار و اینیستا هم افتضاح ... اینیستا که با شاهکارش گل تقدیم کرد
داور هم که شاهکار تر از بارسا بازیکنشون که باید اخراج میکرد فقط یه کارت زرد داد و کلا هیچ خطایی واسه بارسا نمیگرفت
خط دفاعی هم که دیگه مورد لطف قرار ندیم بهتره
هفته بعد هم با ویارئال هست که اونم تو مایه های همین بیلبائو هست و با این وضع اونم باختیم و کلا هفته دیگه اتلتلیکو مادرید میاد صدر
با این وضع که نصف تیم هی یه بازی در میون مصدوم میشن و این وضع دفاع و ... لیگ قهرمانان که سهله جام ولایت هم نمیگیریم
خب پست قبلی که پاک شد/
تاتا بارسا رو نابود کرد! هيچ توجيحي نميشه كرد اين دوباخت رو! آره قبول مسي و البا و الوز نيستن! ولي بيلبائو همون مونتويا رو هم نداره! تيم هيچ تاكتيكي برا حمله نداره! انگار تاتا گفته اينقدر بهم پاس بدين تا جونتون دراد!تيكي تاكا رو نابود كرده! درصد مالكيت كم شده! وقتي گل ميخوريم و عقبيم تيم از هم ميپاشه و تاكتيكي نداره! همه ي اينا يني مربي كارش رو انجام نميده! یعنی *** تو سرش كه تازه دقيقه ٨١ داره تعويض ميكنه!فقط هم از اول تا اخر داره فكر ميكنه! من نميدونم به چي !!
كلا تيم تو دوتا بازي اخير داغون بود!!!
البته ناگفته نماند داور هم گند زد!ولي بازم واسه گند زدن تاتا توجيحي نيست!
محتوای مخفی: هی...
دوباره شروع شد ، فاتحه بارسا رو بخونيم بره:n02:
تيم هنوز تو دفاع ضعيفه ولي تا الان کمترين گل رو خورديم و بهترين خط حمله توي ليگ ، بهترين شروع فصل رو داشتيم اگه بدشانسي مون توي از دست دادن بازيکن ادامه پيدانکنه با اومدن مسي کار راحته ،بازي با سلتيک و ويارئال هم که توي خونس و روحيه به تيم بر ميگرده:n12:
نقاط ضعف تیم داره خودش رو نشون میده:
* فیزیک ضعیف بازیکن ها در زمین و اکثر نبردهای فیزیکی رو باختن / درسته که با تکنیک و تاکتیک میشه تا حد زیادی از فیزیکی شدن بازی جلوگیری کرد ولی شکی نیست مقابل بعضی حریف ها بازی قطعا فیزیکی میشه. ما باید در هافبک و حمله بازیکن هایی داشته باشیم که حضور فیزیکی قوی داشته باشن، که حتی یکیشون رو هم نداریم که هیچ، هر دو فول بک ما هم بازیکن های فیزیکی نبودن. مقابل چنین حریف هایی حتما تیم باید با دو تا هافبک دفاعی بازی کنه.
* نبودن یک مهاجم شماره 9 که من نمی دونم چه زمانی کادر فنی میخواد این رو قبول کنه که بعضی مواقع قطعا نیازه تیم با یک مهاجم شماره 9 بازی کنه. درسته که وقتی مسی هست این ضعف پوشش داده میشه (باز هم نه اینکه ضعف وجود نداره، ولی مسی اونقدر فوق العاده است که با وجود این ضعف باز هم تیم نهایتا گل می زنه)، ولی واضحه تیم لازمه یک مهاجم نوک با قد بالای 185 و فیزیک قوی در اختیار داشته باشه برای چنین بازی هایی. دیشب سسک مهاجم بود که واضح بود چقدر نامناسب هست برای این نقش.
* ژاوی، سسک و اینیستا هر سه افت کردن و هیچ بازیکن جایگزینی هم نداریم. تیم به تیاگو الان نیاز داشت که خیلی راحت از دستش دادیم. دروازبان هم درسته که روی گل مقصر نبود ولی پینتو اصلا به اندازه والدز قابل اعتماد نیست به خصوص در بازی با پا و با این سن و سال قطعا از این بهتر هم نمیشه.
--
این بازی ها داره نشون میده ژانویه تیم قطعا نیاز به تقویت جدی داره اگه می خوایم به قهرمانی در لیگ قهرمانان فکر کنیم. یک مهاجم نوک، یک هافبک تهاجمی و یک مدافع وسط حداقل چیزی هستن که تیم نیاز داره، هر سه این بازیکن ها هم لازمه بازیکن هایی با فیزیک قوی و قد بلند باشن.
مدیریت بارسا چشمش رو به حقایق بسته و خودش رو به نفهمی زده یا شاید واقعا" نمیفهمه.همون بهتر که این تیم شکست بخوره چون اگه ببره میگن همه چیز درسته و هیچ فکری به حال تیم نمیکنن.واقعا" تو تابستون میتونستن حداقل یه دفاع بخرن و یه دروازه بان.فکر کنم تا زمانی که مسی بیاد بارسا از رده نخست به رده سوم چهارم نزول کرده باشه.لاماسیا هم که سالهاست بجز یه مشت کوتوله ضعیف الجثه چیز دیگه ای تربیت نکرده که بدرد تیم بخوره.دریغ از یک بازیکن فیزیکی و بلند قد.
اره لاماسیا واقعا دریغ از یک بازیکن خوب وبلند قد هست همشون کوچولو
آقا من نظرم کمی برگشت و میخوام بهتون امیدواری و دلداری بدم!:n02:
بابا انقدر سخت نگیرید:n02: اتفاق خاصی نیوفتاده.بعد از 14 هفته باختیم.اونم تو زمین تیم حریف.اونم یه تیمی که همیشه یقه میگرفته.برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به بیلبائو با یونایتد فنها تماس حاصل فرمایید:n02:
الانم صدر جدولیم.بهترین خط دفاع لیگ رو داریم.حالا وقتی مصدوما برگشتن بارسای واقعی رو یه عده میبینن.به قولی،عاقبت گذر پوست به دباغ خونه میوفته:n09:
مسی که گفتن 8 هفته مصدومه.الان 2 هفته گذشته تازه.آلوز هم گفتن 3 هفته مصدوم:n27:
=====
محتوای مخفی: یادش بخیر
من دو باخت اخیر رو ندیدم
ولی با ال کلاسیکو و سوپر کاپ خیالم راحته تاتا ضعف فنی نداره
مصدومیت مسی از یک چهارم نهایی پارسال خوب باری که میکشه رو نشون داد
رئال بدون رونالدو 4 تا 4 تا میزنه و بیل هت تریک میکنه
بایرن بازیها شو بدون ریبری میبره حتی دورتموند رو سه هیچ
فقط ار روی تعصب میشه تفاوت رو انکار کرد
تو شکست چقدر جممون جمه
بعضی وقتا دلم برای این جمع تنگ میشه
:n16:
در مورد اینکه تاتا ضعف فنی داره یا نه نظری نمیدم. اما باخت دیشب تماما تقصیر کادر فنی تیم بود. تیم شروع نسبتا خوبی تو نیمه اول داشت. چندین حرکت ترکیبی مناسب، بعلاوه پاسهای بلند به موقع که اگر بی دقتی مهاجم ها نبود بارسا با دوگل برتری میتونست به رختکن بره. اما نیمه دوم همه چیز عوض شد. همه بازیکن ها گیج میزدن. اینقدر پرس از جلوی بیلبائو اذیتشون میکرد که فقط احساسی میزدن زیر توپ شاید فرجی شد. مدام مجبور به حرکات ریسکی بودن که خب تو یکی از همین حرکات اینیستا توپ رو لو داد و گل خوردن. بعد از گل هم که فاجعه تکمیل شد. هم منِ تماشاچی و هم فکر میکنم خود بازیکن های بارسا فقط منتظر بودیم اتلتیک گل دوم رو بزنه و دست از سرمون برداره. بذاره یکم نفس بکشیم. که این اتفاق نیفتاد و تا پایان بازی وضع همونجوری بود.نقل قول:
معضل پپ زمانی که بارسا بود مقابله با دفاع اتوبوسی بود. اما الان معضل تاتا اینه که چطور پرس از جلوی تیم های ته جدول لالیگا رو جمع کنه تا گل نخورن. البته مقداریش هم برمیگرده به کمتر تحرک داشتن هافبک هایی که پیر شدن و افت کردن
متاسفانه به نظر میاد تیم هنوز تو همون چند هفته پایانی فصل قبل گیر کرده. وقتی شرایط مناسب نباشه و تیم حریف هم بدونه داره چیکار میکنه، بارسا خیلی واضح و آشکار بازی رو میبازه. یعنی نوع بازی بارسا تو همچین شرایطی کوچکترین امیدی برای طرفدار باقی نمیذاره که شاید بتونه نتیجه رو عوض کنه. دیشب از دقیقه 55 به بعد بارسا برام باخته بود.
من قبول دارم گاهی کمبود بازیکن تاثیرگذار تو همچین شرایطی تو تیم حس میشه. مثلا تو نیمه نهایی CL وقتی مسی نبود، با دیدن پدرو، الکسیس و ویا به عنوان مهاجم اصلا حال خوبی بهم دست نمیداد. اما این رو هم نمیتونم هضم کنم که چرا تو همچین شرایطی بارسا اینقدر سقوط میکنه. واقعا تیم های مدعی دیگه به این شدت وانمیدن. مثلا چلسی رو درنظر بگیرید. کیفیت وینگرهاش اگر کمتر از بارسا نباشه، بیشتر نیست. اما همین تیم میتونه بایرن رو خیلی اذیت کنه
باز هم میگم نمیدونم واقعا چشون میشه که بازی ای مثل نیمه دوم دیشب ارایه میدن. باور کنید بازی بارسا رو مخصوصا بعد از دریافت گل، اصلا دوست ندارید ببینید. من یکی حتی دوست ندارم به یاد بیارمش. الان هم فقط امیدوارم بازی بعدی سریعتر بیاد تا فراموشش کنم. اما این رو میدونم که وقتی بازیکن ها همون بازیکن های نیمه اول هستن و تیم حریف هم حداقل در نفرات تغییری نکرده، پس مربی بد کار کرده که وضعیت اینطور میشه.
بارسا اینقدر بازیکن با کیفیت داره که حتی تو بدترین روزش 4-5 موقعیت عالی گلزنی داره. اینجا وظیفه مربیه که شخصیتی به تیم بده تا با خلق هر موقعیت حتی اگر گل هم نشد، انرژی و انگیزه بیشتری برای گل زدن پیدا کنن. به قول انگلیسی ها به تیم Momentum بده. اما بارسا تو اینجور بازیها با از دست دادن موقعیت های ابتدایی همینجور کم کم میریزه تا جایی که تو 15-20 دقیقه آخر هیچی از بارسا دیگه تو زمین نمی بینی
یکم بیش از حد نوشتم اما میخوام یه چیز دیگه هم اضافه کنم. کادر فنی باید دست از استفاده از سیستم چرخشی تو دفاعهای میانی برداره. مخصوصا باید استفاده از ماسکی در دفاع وسط رو تموم کنه. تعداد خطاهای ماسکرانو بیش از حد و بیخوده. ماسکرانو تو هر بازی چندین لحظه درخشان داره و مخصوصا تکل های خوبی میره اما نه توانایی رهبری دفاع رو داره و نه آرامش و حضور ذهن کافی برای شرایط پیچیده بازی.
جوایز فصل اسپانیا داده شد
مسی بهترین بازیکن و بهترین مهاجم
اینیستا بهترین هافبک تهاجمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مهاجم کاتالانها نقشی حاشیهای در تیم گرفته است.
تییو: یا به من بازی بدهند یا بگذارند من بروم
کریستین تئیو گفته اگر این فصل بیشتر بازی نکند میخواهد از بارسلونا برود.
این بازیکن 22ساله در این فصل لالیگا تنها دو بار در ترکیب ثابت قرار گرفته و ناراحت است که به حاشیه رانده شده است: «باید ببینم اوضاع این فصل چگونه پیش میرود. اما اگر از حالا تا پایان فصل آن قدر که دوست دارم بازی نکنم به فکر رفتن خواهم بود.
البته برداشتن چنین گامی بسیار دشوار است اما به نظرم همه باید نقش خود را بازبینی کنند. سالها میگذرد و دوست دارید که نقش شما تغییر کند و بیشتر بازی کنید.»
قرارداد تئیو تا سال 2018 است. او به دلیل مصدومیت از ناحیه مچ پا دو بازی اخیر را از دست داده بود. او میگوید: «در حال حاضر به هیچ تیم دیگری به جز بارسا فکر نمیکنم. مارتینو با من در ابتدای فصل صحبت کرد و گفت بردبار باشم. او تاکید کرد که همه بازیکنان فرصت خواهند یافت.»
========
قرارداد مدافع بارسلونا بهزودی به پایان میرسد.
مونتویا: میخوام قراردادم را تمدید کنم
مارتین مونتویا که در این فصل تنها هفت بازی برای بارسلونا در ترکیب ثابت بوده است گفته میخواهد قراردادش تمدید شود.
قرارداد او در ژوئن 2014 به پایان میرسد و این بازیکن 22ساله میگوید: «14 سال است برای بارسلونا بازی میکنم. با آن که تنها چند ماه از قرارداد من مانده امیدوارم که سالهای بسیاری در این تیم بمانم.
ایجنتهای من در مذاکره با باشگاه هستند. اما من کاری به این مذاکرات ندارم. من بازیکن جوانی هستم و اصلیترین چیزی که میخواهم این است که همچنان بازی کنم.»
======
خبر مهم:
مسی پا به توپ شد!
ستاره آرژانتینی حالا در بوئنوس آیرس به سختی تمرین می کند تا هر چه زودتر شرایط بازی کردن را پیدا کند
اگر مسی مصدوم نشده بود و برای ادامه دوران درمان به آرژانتین نمی رفت، شاید جلد امروز ال موندو عکسی از بود در حال لبخند زدن با جایزه بهترین بازیکن یا بهترین مهاجم فصل قبل لالیگا.
اما ستاره آرژانتینی حالا در بوئنوس آیرس به سختی تمرین می کند تا هر چه زودتر شرایط بازی کردن را پیدا کند و ال موندو هم مانند میلیون ها هوادار مسی، برای بازگشت او لحظه شماری می کند. تیتر اصلی به پا به توپ شدن لئو اشاره دارد و در پایین هم چند فریم از تصاویری که تلویزیون آرژانتین از او پخش کرده، قرار داده شده است.
" .Arsène Wenger : “ If Lionel Messi wins 2014 World Cup, he will be the best player ever
" .Ronaldo : " Ballon d'Or this year? I think Messi will win it again
! Welcome Back Ferrari
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n12: Happy Birthday El Guaje
پسر بدونپا؛ کشف تازه بارسا
به گزارش دیلی میل، گابریل مونیز برزیلی که اکنون مورد توجه بسیاری از رسانه ها واقع شده از سوی باشگاه بارسلونا به عنوان یک استعداد بالقوه قوتبالی دعوت شده است تا در تمرینات این تیم شرکت کند.
گابریل از نظر فیزیکی از قسمت مچ پا به پایین نقص عضو دارد به گونه ای باید بر روی ساق هایش و مچ هایش راه برود.
مادرش می گوید از یک سالگی که راه افتاد ما هر لحظه انتظار داشتیم زمین بخورد اما او توانست خود را نگهدارد و با همین پاها راه برود.
گابریل با اعتماد به نفس و اراده بر روی همین پاهای ناقص خود ایستاد و مهارت های خود را به دیگران اثبات کرد.
وقتی به بارسلونا دعوت شد دیگران هرگز نمی توانستند باور کنند که او همپای دیگران بدود اما خیلی زود ثابت کرد که اراده و مهارت او بر نقص فیزیکی اش فائق آمده است. او حالا در کمپ بارسلونا به بزرگسالان حرفه ای نیز سر می زند و با بازیکنان بزرگی مثل مسی و آلوز عکس یادگاری می گیرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این خبر الان اتفاقی تو یکی از سایت ها دیدم نمیدونم مربوط به اخیر هست یا نه ولی فرق بارسای کبیر با باشگاه های دیگر بیش از پیش مشخص میکنه ...
این پست غیر فوتبالیه ولی غیر بارسایی نیست!
من امروز پس از مدتها پست یکی از دوستان قدیمی و گل تاپیک رو دیدم که خیلی وقت بود که ما از پسناشون محروم بودیم
از همینجا حضور مجدد جلال جان ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، عزیز رو تو تاپیک بارسا خوش آمد میگم :n16:
گل نیمار هم کاندید هست
صحبتهای بازیکنا و تاتا:
بوسکتس: بازی شبیه بازی با آژاکس نبود, ما یک بازی خوب جلو یک حریف بزرگ به نمایش گذاشتیم, به اتلتیکو تبریک میگم!
اگه ما از موقعیتهایی که گیرمون اومد درست استفاده میکردیم و داور کارشو درست انجام میداد, خطای روی نیمار کارت قرمز داشت و این میتونست همه چیزو تغییر بده و چیزی هم الان تغییر نکرد!
تاتا: تا موقع گل خوب بازی کردیم و قسمتهایی از خوب بودنمون رو از دست دادیم و واکنش دقیقه ٥٥ میتونست همه چیز رو تغییر بده!
نیمه اول بازیمون یکی از بهترین نیمه های اول این فصلمون بود, اما بعضی وقتا نوبت تو هست که ببازی!
اینیستا: فکر کن این بازی قابل مقایسه با بازی آژاکس نیست, همه ما تا موقع گل همه چیز رو تحت کنترل داشتیم, همون چیزی که همه چیزی رو تغییر داد, بازی تو سن مامس همیشه سخته!
کارت قرمز؟ داخل زمین ونتوری که ما دیدیم یک کارت قرمز واضح بود, اما داور یه طور دیگه ای دید و الان هم لازم نیست در موردش بحث کنیم!
تعویضت؟ مربی میدونه چیز برای خوبه و اون کاری رو انجام میده که فکر میکنه برای تیم خوبه!
ماسچرانو: همیشه وقتی که میبازی ناراحت میشی, اما ما الان نیاز به بازگشت قویتر داریم, فوتبال همیشه شامل لحظات شاد نیست!
ﺁﻣﺎﺭ ﻋﻤﻠﻜﺮﺩ ﻓﺎﺑﺮﮔﺎﺱ ﺩﺭ ﺩﻭ ﭘﺴﺖ ﻣﻬﺎﺟﻢ و ﻫﺎﻓﺒﻚ!
5 گلزن برتر 5 فصل اخیر...
والدز نامزد یکی از 5 دروازه بان برای دریافت جایزه World XI که 13 ژانویه اعلام میشود.
والدز - بوفون - کاسیاس - پتر چک - مانوئل نوئر
وی همچنین یکی از 3 نامزد دریافت جایزه بهترین دروازه بان فصل 2012/13 شده است.
جرارد دلوفئو بهترین بازیکن دستهء دوم لالیگا در فصل 2012/13 انتخاب شد.
بهترین های لالیگا در فصل ٢٠١٢-٢٠١٣
بهترین مهاجم و بهترین بازیکن مسی شد
بهترین هافبک حجومی اینیستا شد
Best Goalkeeper : Thibaut Courtois
Best Defender : Sergio Ramos
Best Newcomer : Asier Illarramendi
Best Midfielder : Asier Illarramendi
Best Coach : Diego Simeone
Best Attack Midfielder : Andres Iniesta
The Best Striker : Leo Messi
The Best Player Award : Leo Messi
The Most Valuable Player : Cristiano Ronaldo
Fair Play Award For Players : Iker Casillas & Soriano
Fair Play Award For Teams : Athletic Bilbao & Villarreal
اینیستا : شرایط بارسا بحرانی نیست.
اما حتی ذره ای از اعتماد به نفس ما نسبت به دو هفته قبل کاسته نشده است. من فردی هستم که علاقه ای به بی نهایت ها ندارم، چه خوب و چه بد. من دوست دارم همه چیز واقع گرایانه ببینم.
ما باید مطمئن باشیم که در دیدارهای پیش رو بازی های بهتری ارائه می دهیم و در دیدارهای بعدی، نتایج بهتری کسب می کنیم.
تراشتگن: رفتن به بارسا؟ در چند روز آینده تصمیم می گیرم!
این دروازه بان جوان اکنون اعلام کرد در مورد آینده اش در چند روز آینده تصمیم گیری خواهد کرد و به این ترتیب، به شایعات در مورد خود پایان خواهد داد.
تراشتگن گفت: در چند روز آینده تصمیم گیری خواهم کرد. آنهایی که تصمیم گیرنده هستند، می دانند چه اتفاقی رخ خواهد داد.
تیترهای روزنامه اسپرت ۳دسامبر
عملیات برای خط دفاع
بارسا به دنبال قراردهای جدید
کوادرادو: بازیکن کلمبیی جانشینی برای آلوز با قیمتی ۲۰-۲۵میلیون
داوید لوئیز: مرینیهو او را نمیخواهد و از چلسی خواسته تا در ماه ژانویه او را بفروشند
اینبار تا تا به بازیکنانش روحیه میدهد
این شکست به ما کمک خواهد کرد تا بهتر عمل کنیم و در آینده نتایج بهتری بگیریم
جواهر لاماسیا سانابریا بارسا را ترک میکند
مسی رونالدو را جا گذشت
برنده جایزه بهترین بازیکن فصل ۲۰۱۲/۲۰۱۳
بازگشت خرگوش تیم به تمرینات گروهی
تمرینات امروز بارسا با بازگشت آلبا در محل تمرینات باشگاه برگزار شد. آلبا پس از چندین هفته مصدومیت امروز اولین تمرینات گروهی خود را با تیم انجام داد. در تمرینات امروز پاتریک و آداما نیز حضور داشتند.
همچنین اینیستا به دلیل درد در ناحیه همسترینگ در تمرینات امروز شرکت نکرد و ژاوی به نیز تمرینات اختصاصی داشت.
منبع: سایت رسمی باشگاه
رونالدو :توپ طلای امسال؟ به نظر من امسال هم مسی میگیره.
رقابت منچستریونایتد و بارسا برای به خدمت گرفتن مارکو رویس!
به نظر می رسد دو باشگاه بزرگ و سرشناس منچستر یونایتد و بارسلونا رقابتی سخت بر سر جذب مارکو رویس هافبک-مهاجم توانمند دورتموند را با یکدیگر آغاز نمایند
به گزارش رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، و به نقل از رسانه های اسپانیایی و انگلیسی باشگاه های منچستر یونایتد و بارسلونا هردو حاضرند مبلغ فسخ قرداد مارکو رویس با باشگاه دورتموند که در حدود 35 ملیون یورو است را بپردازند واین بازیکن ملی پوش آلمانی را به خدمت بگیرند.
البته مارکو رویس بارها اعلام کرده به زردها وفادار است و در این تیم خواهد ماند. اما اظهارات جدید مدیر برنامه های این بازیکن که گفته بود پیشنهاد بارسا را نمی توان به راحتی رد کرد، به شایعات درباره این موضوع افزوده است.
باشگاه دورتموند این اخبار را تکذیب واعلام کرده تاکنون هیچ پیشنهاد را برای رویس را دریافت نکرده و اصولا قصد دارند قراداد جدیدی نیز با این ملی پوش آلمانی منعقد کنند.
لئو در حال تمرین و ریکاوری - بوینس آیرس آرژانتین
تیترهای روزنامه الموندو ۳دسامبر
پا به توپ شد
لئو تمرینات با توپ خود را در زمین در بوئنوس آیرس آغاز کرد
مسی توجهات را جلب میکند
بهترین بازیکن فصل ۲۰۱۲/۲۰۱۳
اینیستا بهترین هافبک هجومی
وضعیت بارسا
شش کلید شرایط کنونی بارسا
سرّی: پدرو ژانویه خواهد رفت
تغییر تحولات تا تا
رونالدینیو:نیمار میتونه در این سال جدید بهترین بازیکن تو دنیا بشه, البته تنها
زمانی که مسی تو اوج نباشه!
یایا توره: مسی ماشین نیست، بعضی وقتها او احتیاج به استراحت دارد.
امروز بازیکنان و کادر فنی تیم با حضور در شرکت Audi ضمن بازدید از ماشینهای این شرکت. یکی یه دونه ماشین صفر انتخاب کردن و بعد هم تشریف بردن خونهاشون
همچنین در این دیدار مسابقه رالی کوچکی با حضور کودکان ۸-۱۰سال برگزار شد که گروه کوئنکا سریعترین گروه بود و برنده شدند. گروههای اینیستا و ژاوی در رده دوم و سوم قرار گرفتند.
اینیستا:
- همه زمانی که میبازند نگران میشوند، کسی شکست را دوست ندارد. ولی ما تلاش میکنیم بهتر شویم و خود را اثبات کنیم. ما معتقدیم روزهای خوبی را پیش رو داریم.
- من همان احساس ۲هفته پیش را دارم. افراط را دوست ندارم روزهای خوب و بد همیشه وجود دارد، و باید حد تعادل را در واکنش نسبت به این اتفاقات حفظ کنیم.
- در بازی تیمی همه میخواهند بازی خوبی ارائه دهند. اتحاد و شخصیت تیمی مهمترین چیز است و وقتی اشتباهی رخ میدهد همه ناراحت میشوند.
وانسا شریک زندگی کاپیتان
- داشتن یک دختر بچه بهترین هدیه سال نو میتوانست باشد. همهچیز به خوبی پیش میرود. ما راجع به اسم دختر کوچولومون تصمیمی نگرفتیم و منتظریم اول صورت ناز و کوچیکش را ببینیم.
Lionel Messi with the official FIFA 14 world cup match ball
آماده سازی برای جام حذفی:
بارسا بعد ازبازی دربرابربیلبائو خودرا برای بازی باکارتانگا اولین بازی ازرقابت های جام حذفی آماده میکند،
روزسه شنبه آغازتمرینات فشرده بارسا برای بازی روزجمعه دربرابرکارتانگا درچارچوب رقابت های جام حذفی بود؛ درچهار روز بارسا باید 4 مرحله تمرینی را پشت سر بگذارد؛
سه شنبه،چهارشنبه،پنجشنبه،شنب ه (ریکاوری پس ازبازی باکارتانگا درروزجمعه).
این تمرینات همه زیرنظرتاتا به جدیت کامل پیگیری خواهدشد،
درهفته آینده فقط یک روز تعطیلی برای بازیکنان درنظرگرفته شده است ،بقیه روزهای هفته آینده نیز بازیکنان باید تمرین کنند،
سایت رسمی باشگاه
عکسهای خاطره انگیز
ديگو مارادونا , يوهان كرايوف و برند شوستر در بارسلونا
مسی در گذر زمان...
بارسلونا - آرسنال 1974
Riquelme in barca
یوهان کرایوف سال 1968
قهرمانی اروپا 2006
کرایوف کبیر اولین قهرمانی بارسا در اروپا رو رقم زد 1992
رونالدینیو: رونالدو از همدوره بودن با مسی عصبانی است
ستاره سابق بارسا میگوید نیمار میتواند در آینده بهترین بازیکن دنیا شود.
سایت گل – رونالدینیو، ستاره سابق بارسلونا میگوید کریستیانو رونالدو خشمگین است که با لیونل مسی همدوره است.
این دو نفر در لیست نامزدهای توپ طلا هستند. هر دو در مراسم لالیگا گالا در دوشنبه جایزه گرفتند.
اما مسی که برای پنجمین بار پیاپی بازیکن سال لالیگا شد در چهار دوره پیشین رونالدو را در توپ طلا شکست داده است.
رونالدینیو در گفتگو با برنامه تلویزیونی بم، آمیگوس! میگوید: «خشم کریستیانو رونالدو از این است که با مسی در یک دوره زندگی میکند».
او درباره نیمار هم گفت: «دکو، سیلوینیو و من همیشه به لیو پاس میدادیم تا بتواند هر چه سریعتر در تیم جا بیفتد. او هم همین کار را برای نیمار خواهد کرد.
او تمام ویژگیهای لام را دارد و بهترین بازیکن دنیا در سالهای آینده خواهد شد. اما تنها زمانی که مسی در اوج نباشد.»
رونالدینیو با تیم اتلتیکو مینیرو در حال آماده شدن برای جام جهانی باشگاهها است: «ما با بایرن مونیخ در یک سطح بازی خواهیم کرد. سبک بازی ما مقابل آنها تفاوتی نخواهد داشت. بازیکنان اروپایی فوتبال برزیل را دنبال نمیکنند و این میتواند به سود ما باشد.
البته مربی بایرن بسیار از فوتبال برزیل میداند. او چندین بازیکن برزیلی را خریده و ویدیوها و اطلاعات بسیاری در اختیار خواهد گرفت.»
Ronaldinho: Ronaldo is angry to live in Messi's era
خیلی باحاله حتما ببینیدش...
اینم یه کلیپ تبلیغی دیگه از مسی و کوبی که قبلتر بیرون اومده بود...
طبق خبرها و شایعاتی که توی فیس بوک و شبکه های اجتماعی و سایت ها و... وجود داره به احتمال زیاد و خیلی زود تر اشتگن به بارسا میاد...
این فصل اکثر بازیاشو دیدمو دنبال کردم, واقعا در نبود والدز بهترین گزینه برای ماست و به درد تیم و فلسفه ی بازی ما میخوره و در یک کلام میتونم بگم فوق العاده بود! خودم تضمینش می کنم...:n02:
امیدوارم برای دفاع هم یه فکری بکنن و یه نفر مثل متس هوملز یا... رو بیارن!
(Paolo Maldini (when asked about the FIFA Ballon D’Or :
"When I see Lionel Messi playing, I think he should win every year"
".Cafu : "Messi is a phenomenon, a crack. He is the best player in the world
خبر خوش هفته بازگشت آلبا به ترکیب
جوردی آلبا پس از پشت سر گذاشتن دوره ریکاوری توانست در لیست تا تا برای دیدار فردا شب حضور پیدا کند. پویول نیز که بازی بیلبائو را از دست داده بود به ترکیب بازگشته.
طبق اعلام تیم پزشکی ژاوی و اینیستا به دلیل مصدومیت و پیکه و کوئنکا به تصمیم تا تا در بازی فردا شب غایب خواهند بود.
دونگو و آداما نیز در لیست ۱۷نفره تا تا حضور دارند و گفته میشود یک بازیکن پیش از بازی از این لیست خط خواهد خورد.
منبع: سایت رسمی باشگاه
رونالدینیو: گواردیولا من را مجبور به ترک بارسا نکرد!
او گفت: "ما با هم حتی کار نکرده ایم، اما او همیشه یکی از دوستان من بوده است، چرا که من یکی از دوستان بسیار نزدیک برادرش پره هستم.
در آن زمان پپ از من خواست که بمانم، اما من قبلاً تصمیمم را گرفته بودم تا چالشی جدید را امتحان کنم."
رونالدینیو در پاسخ به این سؤال که چه کسی بهترین مربی او بوده است توضیح داد: "بدون شک فرانک رایکارد بهترین مربی بوده است که زیر نظرش کار کرده ام. او الگوی من بود و وقتی یک پسر بچه بودم، سعی می کردم تا از او تقلید کنم. او فوتبال را خیلی خوب می فهمد، و خارج از میدان نیز فرد بسیار خوبی است."
تیترهای روزنامه الموندو ۵دسامبر
به این تیم اعتماد داشته باشید
صحبتهای پیکه در رابطه با انتقاد ها
ما دو راه داریم یا تیم را سرزنش کنیم و یا پر قدرت بلند شویم و به راهمان ادامه دهیم
ما در زمان پپ هم ۲شکست پی در پی داشتیم ولی این چنین از ما انتقاد نشد
همچنان به دنبال مدافع مرکزی
در لیست بارسا بلانتا و ورخینی حضور دارند
باشگاه والنسیا به فروش میرسد
کریستیانو رونالدو تصمیم میگیرد در مراسم توپ طلای امسال شرکت کند
صحبتهای تاتا در کنفرانس مطبوعاتی
- در رابطه با نقل انتقالات زمستانی تصمیم قطعی نگرفته ایم،زمان برای این کار وجود دارد.
- ریکاوری مسی طبق برنامه ریزی پیش میرود، ما امیدواریم او در آغاز سال نو به ترکیب تیم باز گردد.
- در پایان بازی تیم نباید بیخیال و ناا امید بازی کند و این موضوع به نتیجه هیچ ربطی ندارد چه ما از حریف پیش باشیم یا نه باید تا دقیقه آخر بجنگیم
- در شکستها همیشه من مقصر هستم، و در بازی اتلتیکو این موضوع که نتوانستیم بعد از دریافت گًل به بازی برگردیم من را نگران میکند.
- مونتویا و تیو بازی بیشتری میخواهند؟ با آنها صحبت نکردهام ولی تیو اگر مصدوم نمیشد شاید میتوانست بیشتر بازی کند.
- شایعات و انتقادها علیه تیم؟ این موضوع دو جنبه دارد یا به ما ضربه میزند و یا باعث میشود ما قویتر شویم
- بازی جمعه درست است در برابر تیم دسته سه هست ولی ما باید همچنان بازی خودمان را انجام دهیم و پیروز میدان باشیم چون ما برای همین کار اینجا هستیم.
تیترهای روزنامه اسپرت ۵دسامبر
۱۰ساعت تمرین در روز
مسی تمرینات سخت ریکاوری خود را میگذراند
۸.۳۰ صبح تا ۱۹:۰۰ ساعات تمرینی هر روز مسی
پیکه: ما آنقدرها هم بد بازی نمیکنیم
باز سازی کمپ نو تا ۲۰۱۴ به تعویق میافتد
شکار در لیورپول
آنجولتی سوارز و کوتینیو را میخواهد
16 بازیکن دعوت شده در بازی فردا مقابل کارتاجینا
مصاحبه ژاوی
- مسی برای من بهترین بازیکن جهان است، بهترین در تاریخ. او این را در 5 سال گذشته نشان داده است، کسی شبیه او وجود ندارد.
- من مرتبا با کاسیاس در حال گفتگو هستم. او نسبت به فصل قبل بهتر است.
- مربی شدن؟ هنوز نمیدانم، بی شک من عاشق فوتبال هستم و میخواهم که در این حرفه بمانم، و در بارسا بمانم.
- بوسکتس باید کاپیتان آینده بارسا باشد. او ادامه دهنده سبک است. او در موقعیت خودش بهترین است.
- ما احتیاجی به تغییرات نداریم. ما به رقابت های جدید احتیاج داریم. بازیکنان جوانی هستند که میتوانند به خوبی عمل کنند.
تاتا یک رهبر است،یک رهبر واقعی. شیوه بازی بارسا نمیتونه بحث برانگیز باشه.
وقتی مسی نباشه پنالتیارو من میزنم؟ بستگی داره به اینکه اون لحظه کی مطمئنتره.
سرجی روبرتو میتونه تا 10 سال دیگه در بارسا بمونه. خیلی سخت تلاش میکنه. اون خیلی فروتنه!
با رای 71.43% مربیان تیم های ملی آمریکای جنوبی ، مسی به عنوان بهترین بازیکن مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 در این منطقه انتخاب شد...!
دنی آلوز و برازوکا ( توپ مخصوص جام جهانی )
ﻧﻴﻤﺎﺭ:ﺩﻧﻲ ﺁﻟﻮﺯ ﻭاﻗﻌﺎ ﺩﺭ ﻛﻤﻚ ﺑﺮاﻱ ﺗﻂﺒﻴﻖ ﭘﻴﺪا ﻛﺮﺩﻥ من ﺩﺭ اﻳﻨﺠﺎ ﻣﻬﻢ ﺑﻮﺩ. ﭼﻪ ﺩاﺧﻞ و ﭼﻪ ﺩﺭ ﺧﺎﺭﺝ اﺯ ﺯﻣﻴﻦ. ﺷﻤﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﻳﻚ ﺩﻭﺳﺖ ﺧﻮﺏ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﺗﺎ ﻛﻤﻜﺘﻮﻥ ﻛﻨﻪ!
ﺑﻴﻦ ﺑﺮﺯﻳﻞ و اﻳﻨﺠﺎ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻫﺴﺖ, ﺩاﺧﻞ و ﻫﻢ ﺧﺎﺭﺝ اﺯ ﺯﻣﻴﻦ. اﻳﻨﺠﺎ ﻳﺎﺩ ﻣﻴﮕﻴﺮﻱ ﻛﻪ ﭼﻂﻮﺭ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻛﻨﻲ و ﺑﻪ ﻳﻚ ﺣﺮﻓﻪ اﻱ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﺑﺸﻲ!
جرارد پیکه، دنی آلوز و جوردی آلبا از بارسا نامزد حضور در خط دفاعی تیم منتخب سال 2013 فیفا شدند.
دیروز هم ویکتور والدز نامزد بهترین دروازه بان سال 2013 شد.
ﺑﺎﺭﺗﺮا:ﻣﻦ ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻫﺎﻱ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻴﻜﻨﻢ و اﻭﻧﺎ اﺯ اﻭﻝ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﺧﻮﺑﻲ ﺩاﺷﺘﻢ و ﺳﻌﻲ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻛﻪ ﺗﻮﺻﻴﻪ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻛﻨﻢ!
ﻣﻦ اﻻن ﺩﻭﻣﻴﻦ ﻓﺼﻞ ﺣﻀﻮﺭﻡ ﺗﻮ ﺗﻴﻢ اﺻﻠﻲ ﻫﺴﺖ و اﺣﺴﺎﺱ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻲ ﺩاﺭﻡ, ﻫﻢ اﺯ ﻟﺤﺎﻅ ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ و ﻫﻢ ﺫﻫﻨﻲ, ﭼﻴﺰﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﻬﻢ ﻫﺴﺘﻨﺪ!
آرسن ونگر:مردم میگن مسی در سطح بالای بازی خودش نیست و اونا این لحظه مسی رو قضاوت میکنن. فصل پیش مسی واقعا خیره کننده بود!
مسی موقعیت اینو داره که به بهترین بازیکن این دوران تبدیل بشه و اگه بتونه با آرژانتین جام جهانی رو ببره به بهترین بازیکن تاریخ تبدیل خواهد شد!
شایعات نقل وانتقالات
انتقال آگوئرو به بارسا شدت گرفت " سربرگ روزنامه اسپورت".
به نقل ازاسپورت وروزنامه الموندو دیپورتیو سران باشگاه بارسلونا طی هفته جاری بامدیربرنامه های سرجیو آگوئرو بازیکن منچسترسیتی تماس های برقرارکرده اندتا وی را به بارسلونا انتقال دهند ،به گزارش این خبررسانی ها مدیربرنامه های آگوئرو تمایل دارد تا بطور مستقیم با سران بارسا وارد مذاکره شود از طرف دیگر خود آگوئرو نیز رضایت خودرا مبنی برانتقال او به بارسلونا وهم بازی کردن بامسی دریک تیم را اعلام کرده است ،
این روزنامه همچنان افزوده که آگوئرو گفته " من میخواهم دوباره به اسپانیا برگردم وبامسی دربارسلونا بازی کنم ،بازی کردن درکنارمسی برایم ازهمه چیز راحت تر است ".
حالا باید دید که سران باشگاه بارسلونا درزمینه به خدمت گیری این بازیکن چی اقداماتی را دراسرع وقت انجام خواهند داد ..
کریستین ویری:"توپ طلا؟رونالدو خیلی خوب بوده،اون میتونه امسال برنده بشه،اما من هنوزم به مسی رأی میدم"
تیترهای روزنامه الموندو ۳دسامبر
مصاحبه موندو دپورتیوو با پهپه رینا در ناپولی
دلم میخواهد بازگردم
بازی کردن در بارسا یک رویا است
والدز در حال حاضر بهترین دروازبان است
تر اشتگن با شخصیت و بازیکن خوبی است
تر اشتگن: همین روزها تصمیم نهایی گرفته خواهد شد
جوردی آلبا تا چند روز آینده چراغ سبز پزشکان را دریافت خواهد کرد
کنفرانس مطبوعاتی پیکه دقایقی پیش
- من متوجه صحبتهای تیو و مونتویا هستم، ولی اینجا بارسا است و در خروجی برای کسانی که راضی نیستند باز است.
- ما باید بیشتر خودمان را باور داشته باشیم و زودتر و با قدرت تر از جای مان برخیزیم.
آمدگی ۱۰۰% در هر بازی غیر ممکن است.
- اتلتیکو بیلبائو یکی از بهترین تیمهای لالیگا هستند، و شکست در برابر آنها ممکن است.
- شرایط تیم خوب است، دو شکست سخت داشتیم. بازی اتلتیکو را دوباره دیدیم و چیزی که ما کم داشتیم اعتماد به نفس پس از دریافت گًل بود.
- پرس در ۹۰دقیقه کار اسانی نیست، و هیچ تیمی قادر به آن نیست. در سالهای گذشته ما درصد مالکیت توپ بیشتری داشتیم و میتوانستیم در زمانی که توپ را در اختیار داریم استراحت کنیم.
کسی نباید ما را با گذشته مان مقایسه کند. آن تیمی که ۶جام را در یک سال برد. همانطور که تیتو میگفت ما در هر مقایسه ایی بازنده میشویم.
- پویول؟ او بهترین مدافع مرکزی دهه گذشته است با اختلاف فراوان.
- مارتینو به شیوه تمرینی ما عادت کرده و همان شیوه را با مهر خود پیاده میکند.
سيگار کشيدن نيمار تيتر روزنامه شد (عکس)
روزنامه گازتا دلو اسپورت ايتاليا با انتشار تصاويري درباره ستاره برزيلي بارسا،دست به افشاگري زد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين روزنامه در تازه ترين شماره خود عکس نيمار را در حالي منتشر کرده که در حال کشيدن سيگار است.
به گزارش اوج، نيمار داسيلوا سانتوز جونيور،که 21 سال سن دارد،از سال 1999 ميلادي فوتبال خود را در تيم جوانان پورتوگيزا سانتيستا آغاز کرد و پس از آن در سال 2003 به سانتوس پيوست.
او که 46 بازي براي تيم ملي بزرگسالان برزيل در کارنامه دارد،در آغاز فصل جاري لاليگا با قراردادي 5 ساله به بارسا پيوست.
قرارداد نيمار با بارسا،57 ميليون پوند تخمين زده شده است.
انتشار اين تصاوير او را در کنار ماريو بالوتلي و جک ويلشر قرار مي دهد که پيش تر عکس هايي از آنها در حال استعمال دخانيات در رسانه ها منتشر شده بود.
کارتاخنا - بارسلونا
امشب ساعت 00:30 به وقت ایران
شبکه های پخش زنده این دیدار :
پخش اینترنتی :
======
مسی پس از همگروهی با ایران و رویارویی با هاشم بیک زاده مصدومیتش تشدید شد
...........
Cartagena's stadium Right Now
Dressing-room at Cartagena's stadium
فارغ از علایق ملی جام جهانی جالبیه
موفقیت یکی از سه تیم مدعی برزیل اسپانیا آرژانتین مستقیما سودش به بارسا میرسه
آلمان هم باید برزیل رو شکست بده تا به اسپانیا یا آرژانتین برسه
ممکنه فینال دو سر بردی مثل برزیل آرژانتین داشته باشیم
که سوپر استار هر دو بارسایی هستن
خب اول در رابطه با بازی قبلیمون مقابل کارتاخنا در رقابت های جام حذفی اسپانیا:
بارسلونا برد با پیراهن سنیهرا هم در این فصل تجربه کرد.
سایت گل – بارسلونا در آستانه صعود به مرحله یکهشتم نهایی جام حذفی اسپانیا قرار گرفت. آنها کارتاخنا را در ورزشگاه کارتاخونووا شکست دادند.
بارسلونا مقابل این تیم اهل مورسیا در دقیقه 16 به مشکل برخورد و فرناندو به سادگی دروازه خوسه پینتو را گشود.
اما پدرو در دقیقه 36 کار را مساوی کرد. او روی پاس عمقی سسک فابرگاس از زاویهای نسبتا بسته گل زد.
سپس خود سسک در دقیقه 43 بارسا را پیش انداخت. او سانتر آدریانو را به گل تبدیل کرد.
پدرو در فاصله 15 دقیقه مانده به پایان مسابقه روی پاس عالی الکسیس سانچس صاحب توپ شد و لیمونس را تسلیم کرد. او چیزی نمانده بود در دقیقه 90 هتتریکش را کامل کند اما ضربهاش به تیر خورد و در برگشت ژان دونگو کار را تمام کرد.
بازی های دیگه بارسا تا اول فوریه:
و در آخر فقط تاسف، تاسف، تاسف واسه تمام بی احترامی های ما ایرانی ها در صفحه شخصی کینگ لئو!