رو اکانت اورجین فیفا 14 کلیک راست کن check update رو بزننقل قول:
Printable View
رو اکانت اورجین فیفا 14 کلیک راست کن check update رو بزننقل قول:
فکر نکنم اگه کسی ارجینال خریده باشه بره سمت کریر . بعد هم اگه کریر رو هم شروع کرده باشه فکر نکنم به یک فصل هم رسیده باشه .نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مولتی هم فایده نداره . چون با افراد نسبتا غیر حرفه ای و همچنین معدودی بازی میکنی . مثلا فقط / پسر خالت که وقتی یکم باهاش بازی کنی بهش عادت میکنی و دفاعت طبق بازی اون شکل میگیره . من پارسال با یکی زیاد فرندلی میزدم و بعد از یه مدت دفاعم جلوش خوب شده بود ولی جلوی بقیه نه خیلی .نقل قول:
انلاین کسایی میان که به هیچ وجه دنبال قشنگ بازی کردن و لذت بردن و فانش نیستن . تنها هدفشون برد با استفاده از هر چیزیه . من جمله باگ و روش های غیر واقعی که توی فوتبال واقعی دیده نمیشه . البته بماند که ناراحتی خیلی از افراد هم برداشته شدن این روش هاست . مثلا توپ رو بدی رونالدو و تا هم دم دروازه با رونالدو بتازی و از هر جا که شد شوت بزنی و گل .
بسته به نوع فرمت فایل ها میتونین وارد کنین .نقل قول:
بازی انتظارات بچه ها رو برارده نکرده و این خیلی تاسف اوره.من 2 دست بیشتر نزدم فعلا..
البته همچنان خیلی از دوستان این نسخه رو امتحان نکردن . پس بهتره صبر کنیم بقیه هم تست کنن اون موقع تصمیم گیری کنیم که خوب بوده یا نه !
نظرات سایت های خارجی رو که خوندم اکثرا راضی بودن .
من دارم بازی رو آپدیت می کنم ولی هیچ وقت توضیحات دقیقی در مورد جزئیات این آپدیتها منتشر نمیشه. کسی دقیقا چیزی از EA دیده که توضیح بده این آپدیت "دقیقا" چی کار می کنه؟
آپدیت تا دلت بخواد به بارسلونا حال داده :دی آپدیت کن حالشو ببرنقل قول:
آورال بازیکنا رو به روز میکنه با توجه به آخرین بازی ای که انجام دادن...
از بچه ها کسی کریر مد رو رفته جلو ؟؟
اورال بازیکن ها چطوریه ؟؟ به خصوص بازیکن های زیر 20 سال که بخوای رشد بدی و ستاره بسازی !!؟ اینجور که من شنیدم انگار پیشرفتشون تو فصل خیلی کمه و اورالشون هم کلا تو 17-18 سالگی بالا 70 نیست دیگه
نقل و انتقالاتش چطوری شده ؟؟ آسونتره یا سخت تر شده ؟
آپدیت اورال ها رو که MatchDay داخل بازی انجام میده. منظور من آپدیت خود بازی از اوریجین بود.نقل قول:
من یه نیم فصل با آژاکس بازی کردم. بویان از 79 رسید به 81 و بقیه بازیکنای جوونم میانگین 1 درجه رفتن بالا. البته نمی دونم در دراز مدت چطوریه.نقل قول:
نقل و انتقالات فرق خاصی نکرده، فقط این سیستم استعدادیابی جدید هست که خیلی جزئیات داره و من زیاد باش ور نرفتم.
البته یه آپدیت هست که امشب برای کامپیوتر و هفته بعد واسه کنسول ها میاد که یه سری موارد مثل پاس های عمقی ، ضربه های سر ، شوت ها و... رو یه سری تغییرات جزئی میده
بچه ها مایی که میخوایم از کرک استفاده کنمی چطوری با اپدیت رسمی کنیم که گیم پلی بازی بهتر بشه؟ moddingway هم همون اپدیت رسمی هست یا نه؟
moddingway که فرق داره، ولی فکر کنم خود skidrow و reloaded باید امادش کنن.نقل قول:
منم احساس ميكنم دوستان كمي سخت گيرانه به قضيه نگاه ميكنند.البته روال بهتر شدن كمتر هست.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوستان یه سوال ..اگه از Moddingway Mod استفاده کنم دیگه نمیتونم از Patch های دیگه استفاده کنم؟مخصوصا برای برای فیس!!
من خودم مودینگوی رو دان کردم
ما همچنان منتظر نسخه پی سی هستیم!:(
من اولین باره میخوام از مودینگوی استفاده کنم میخوام بدونم بعدش میشه از پچ های دیگه هم استفاده کرد؟یا دیگه باید فقط مودینگ باشه؟!؟مخصوصا پچ های مربوط به فیس ها!!نقل قول:
استفاده و نصب چند پچ معمولا باعث تداخل و مشکل برای بازی میشه .نقل قول:
فقط پچ هایی روی بر روی Modding Way نصب کنین که در توضیحاتش اعلام کرده باشه که با نصب روی Modding Way مشکلی نداره .
میشه اپدیت رسمی گرفت بعد از moddingway هم استفاده کرد.... moddingway خودش تنها رو گیم پلی هم تاثیر داره یا نه؟ منظورم اینه مشکلات رو برطرف میکنه؟
فیفا مگه پچهای دیگه هم داره؟من مودینگوی رو میدونم فقط که اونم کار خاصی نمیکنه
اره هستن زیادم هستن حالا یا تک و توک مثلا پچ فیس یه بازیکن یا حالت کلی تر یه سایت هم هست پارتنر رسمی EA هستش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم یه چند ماه بعد یه super patch میده اساسی:n02:
ظاهرا قرار نیست که این یازی حالا حالاها کرک بشه...راستی من نسخهfifa13 رو با کیفیت معمولی اجرا میکردم به نظرتون این نسخه رو هم میتونم راحت اجرا کنم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دیگه سیستمت که از من ضعیفتر نیست . من دمو رو راحت اجرا کردم و گرافیکم هم 5670 ATI . بعد هم یه کم رزولوشن رو بیاری پایین هم روونتر میشه هم طبیعی تر .نقل قول:
سلام . من یه اکانت دسته دوم خریدم . بعده یک ساعت زبان برنامه اوریجین به روسی تغیر کرد. دوستان کمک کنید :n27:
نمیدونم چه صیغه ای هر بازی رو میخریم یا کرک میکنیم زرتی روسی میشه . از سیمز و کال اف گرفته تا فیفا . مشکل شون چیه دقیقا :n25:
یه سوال دیگه . این یکیو دیگه همه تون فکر کنم بدونید . به جز یک بار که با یکی آنلاین بازی کردم ( به طور شانسی و اتفاقی ) دیگه نشده . تا میخوام جوین بشم اینو برام مینویسه : unable to join
نمیخوام جمله رو ترجمه کنید:n27: چجوری حلش کنم ؟ هاست بشم کسی نمیاد جوین بشم این جمله رو مینویسه .
فکر نکنم مشکل از کرک و اوریجینو این حرفا باشه . میگم که چون اتفاقی با یکی بازی کردم . ولی خب بعدش نشد ..............................
فیفا 14 بهم بگو آخه کی میااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااای؟
کرک امروز میاد یا فردا
من دیگه دارم افسردگی میگیرم. :n03:
تحمل کن جک ! عمو بازیو کرک میکنه میدونم ! :n28:نقل قول:
نه، دیگه نمیتونم، دیگه نمیتونم. :n28:نقل قول:
بعد از چند دست به نظر من عالیه...خیلی بهتر از 13
آره پسر خیلی عالیهنقل قول:
اصلا محشره
مثلا این کلیپو ببین :
لامصب چی ساختی EA ! واقعیت موج میزنه تو بازیکد:http://www.youtube.com/watch?v=uM6katjhPFI
پیشنهاد میکنم همه کلیپو ببینن
من با RELOADED هفته پیش صحبت کردم گفت کرک نمیشه
بعد گفتم ایول همون بهتر نشه تو کشور ما یک سری فقط میخوان بگیرند کارشمارو و به بقیه بفروشند گفت پس اصلا نمیدیم
دستت درد نکنه داداش یه مقدار اومیدم ک داشتیم ناامید کردی ک ....:n28::n28:نقل قول:
بامزه بود... در ضمن RELOADED یه شخص خاصی نیست بلکه یه تیم هستند... درضمن بهتره نسخه اصل رو بخرین یه بار انلاین بازی کنید دیگه سراغ افلاین نمیریدنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کاملا درسته من با کل تیم که حرف نزدم یکیشون فقط تازه ان شخص تو گروه PROPHET هم هستنقل قول:
اخه این چه حرفی بود زدی بش ,نقل قول:
میشه یه بار دیگه ازش خواهش کنی کرکو بده|:
ارسال شده از MT11i با استفاده از تپاتالک 2
انگار قراره اسکیدرود کرک رو پنجشنبه منتشر کنه؟!
اه اه اه اه اه .....نقل قول:
حالم بهم خورد از این نوع بازی .
واقعا چی ساخته EA . هر سال میاد ابرو رو درست میکنه و خوشگل میکنه اما میزنه چشم رو کور میکنه .
به هیچ وجه انتظار همچین باگهایی رو نداشتم . حالا کاش واقعا این باگهایی که هر سال میاد تو بازی کمیاب باشن ولی امسال واقعا این چندتا باگ معلومه که شورشو در اورده . اگه پچی واسه رفع این مشکلات نیاد عمرا برم ارجینال بخرم با این توصیفات . حیف پولی که ادم بده واسه ارجینال این بازی .
وجود همچین باگهایی به نظرم فقط توهین به گیمرهاست . معلومه ذره ای واسه رفع باگهای بازی قبل از رلیز تلاش نکردن و تمام نیروشون رو دارن به کار میبرن فقط برای نسخه نکست و عملا نسخه کارنت رو ادم هم حساب نکردن .
معلومه این باگ شوت فاینس بیشتر از سانترها و ضربه های سر رو مخه . باز خوبه با cpu چند تا اسلایدر هست میشه باهاش اینا رو درست کرد .
پ.ن : طرف هم کلا عشق داوید ویا بود .
خدایی همینو بهشون گفتی ؟ البته تاثیری نداره ولی مطمئنی کرک نمیکنن ؟ اخه دلیلی نداره کرک نکنن . کرک های دیگه هم که کلا داغونه مگه همین ریلودد .نقل قول: