آره داداش حرف شما درسته این کار رو صد در صد انجام میدم فقط خواهشم از کسایی که تو این تایپک زیاد فعالا مثل خود شما و Shik و.....نقل قول:
بیاین و یه کمکی بکنین و ببینید چه مطلبی بهتره قرار بگیره حالا چه تو پست اول یا دوم
Printable View
آره داداش حرف شما درسته این کار رو صد در صد انجام میدم فقط خواهشم از کسایی که تو این تایپک زیاد فعالا مثل خود شما و Shik و.....نقل قول:
بیاین و یه کمکی بکنین و ببینید چه مطلبی بهتره قرار بگیره حالا چه تو پست اول یا دوم
دوستان پست اول آپ شد
من این پستو گذاشتم که هر کی خواست رم لپ تاپشو عوض کنه بدون چقد هزینشه.دوستان هزینه افزایش رم حدود 60 تومانه یعنی اگه بخواین رم 6 رو به 8 ارتقا بدین همین قیمتی که گفتم میشه البته اگه قیمتا فرق کرده حتما در یه پست خبر بدین که فکر نمیکنم تغییر کرده باشه.
سلام کار خیلی خوبیهنقل قول:
مزایا:
پردازشگر.گرافیک,طراحی و زیبایی.کیفیت.صدا.کی برد.وب کم
مشکلات عمومی:
فکر کنم درایور اینتل برای افزایش وکاهش نور صفحه نمایش با نحوه استفاده از باتری ،درایور جدید کارت گرافیک، نصب dolby home theater 4
سعی میکنم اسکرین شاتهای مشکلات بزارم تا از صفحه اول لینک کنی به همین صفحه:n11:
مشکل افزایش و کاهش نور صفحه نمایش با نصب درایور Intel کارت گرافیک حل میشود:n26:
برای این کار به مسیر زیر در سی دی همراه لپ تاپ برید
Z500driver CD\Win8\5.VGA\Intel\Win864
و فایل زیر را نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته:برای نصب کارت گرافیک انویدیا حتما باید اول کارت گرافیک اینتل را به صورت پیشفرض نصب کنید
همانطور که میدونید باتری از لپ تاپ جدا نمیشود برای افزایش طول عمر باتری می بایست برنامه energy managment را نصب و گزینه optimized battey health رو برای استفاده طولانی مدت فعال کنید
در این حالت باتری تا 60 درصد شارژ میشود و دیگه از شارژر استفاده میکنه
نکته:باتری در حالت عمومی 4 ساعت شارژ نگه میدارد
نکته:سایت لنوو برای باتری آپدیت ارایه کرده است
همان طور که میدونید یکی از نقاط مثبت این لپ تاپ کیفیت صدای قابل قبول است:n01:
برای استفاده از این قابلیت حتما باید برنامه DolbyHomeTheater نصب و فعال کنید من خودم بعد از خرید نمیدونستم باید این برنامه رو فعال کنم واز کیفیت صدا رضایت نداشتم که با نصب این برنامه تونستم از قابلیت دالبی استفاده کنم:n06:
این برنامه به صورت پیشفرض همراه کارت صدا نصب میشه اما اگه یه وقت نصب نبود به مسیر زیر بروید ونصب کنید
Z500driver CD\Win8\6.Audio\PCEE4
نحوه فعال سازی
نکته:حتما فعالش کنید:n02:
بچه ها کارت گرافیک این کانفیگ(کانفیگ y500هست)
cori7 3630qm 2.4 up 3.4
ram 8 1600
geraphic gt 650m
hard 1T
HD
قویتر از گرافیک 740 هست؟
سی پی یوش چی؟
راستی z500 هم مثل این y500 باس رمش 1600 هست؟
650 قوی ترهنقل قول:
زد 500 دو سری سی پی یو داره یکیش از این قوی تره یکیش ضعیف تر
باسش هم مثل این 1600 هستش
دوستانی که به تازگی سری جدید این لپ تاپ رو از سازگار ارقام گرفتن یه کمکی کنن به یه سری اطلاعات راجب سری جدید این لپ تاپ که وارد شده برسیم تا دوستانی که می خوان این لپ تاپ رو بگیرن دچار سردرگمی نشن.
من کانفیگی رو که از طریق اطلاعات دوستان گرفتم اینجا می نویسم شما اصلاح کنید اگه نیز بود (ببینین درسته یا نه ! )
سی پی یو: intel core i7 3612qm
رم: 8 GB
گرافیک : nvidia geforce gt 740
هارد: 1 TB
درسته آیا؟
من بیشنر تو اون رم شک دارم.سری قبلی با این کانفیگ رم 6 آورده بود ولی مثل اینکه جدیده 8 هستش!
سی پی یو رو هم اگه تایید کنید دوستانی که تازه گرفتن مسئله حله
یکی از بچه ها همین 2-3 صفحه قبل با این کانفیگ گرفنه بود:n13:نقل قول:
خودشم در تعجب بود
کدوم مدلش هست؟یعنی کانفیگش چی هست دقیقا که از این قوی تره؟خیلی قویتره cpuش؟نقل قول:
بعد این چجوریه بعضیا میگن باس رمش 1333 هست بعضیا میگن 1600 هست...جریان چیه بالاخره کدومش هست؟
سلام دوستان
من یه سوال داشتم ازتون البته ببخشید اگه بی جا مطرح کردم :
من بین دوتا لپتاپ موندم .
1. IBM Lenovo Ideapad z500 - G
2. Asus K56CB - i7
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :n01:
دوست من پردازشگر ایسوس به مراتب ضعیفتر از مدل لننووست.بقیه مشخصات تقریبا یکیهنقل قول:
شک شما درسته چنین کانفیگی رو سازگار وارد نکرده:n01:رم همون 6 هستنقل قول:
یه مقدار جزیی قویتر ار 740 هست.هردو رمشون 1600 هستنقل قول:
ولی همین چند صفحه قبل دیدم یکی تازه خریده و رمش 8 گیگ هستش.واسه همین حدس زدم رمش 8 باشه سری جدید :n05:نقل قول:
سایت سازگار رو چک کردم 740 با رم 8 نبود.ایشون خیلی خوشحال بوده اشتباه کرده:n02:نقل قول:
سایت سازگار لیستش رو بروز نکرده.اطلاعاتش مربوط به سری قبلی لپ تاپ هاشه و این سری رو وارد نکرده تو سایت.نقل قول:
به هر حال باید زنگ زد سازگار ارقام تلفنی ازشون پرسید.فکر کنم این سری رمش 8 باشه.
راستی پکیج همراه این لپ تاپ هم شامل کیف و ماوس و ویندوز 8 هستش
سری قبلی مثل اینکه جای ویندوز آنتی ویروس بود.
بله با همین مشخصات هست. من الآن در گیر نصب درایور ها و نرم افزار ها و ... هستم احتمالا تا فردا چند تا اسکرین شات با برنامه های سنجش سی پی یو و گرافیک و .... میذارم داستان به کلی حل شهنقل قول:
سلام دوستان بفرمایین. این هم یه عکس با برنامه speecy گرفتم ازش. البته با دورین موبایل بود ولی همه چی معلومه.
پکیج همراه لپ تاپ رو هم بنویس تا اونم دقیق بدونیمنقل قول:
اصولا باید همونطور که گفتم کیف و ماوس و ویندوز 8 باشه.
درسته؟
سلام
وقتی میخوام dolbyhome theater نصب کنم ارور میده میگه pcee needs to be installed.
چیکار باید بکنم؟
اون یکی فایل رونصب کن ببین بازم اررور میده.چک کردم مثل اینکه چند تا فایل سیستمی شما که به مدیا مرتبطه پاک شده. اول از ریکاوری دوم از ریست ویندوز و اگه حل نشد ویندوزتون رو عوض کنیدنقل قول:
مسیر ریست ویندوز 8
تو منوی مترو:setting>change pc setting>general>users>remove every thing and reinstall windows
داداش من نیگا کردم فقط لپ تاپ تو کانفیگ i7 با گرافیک 740 و رم 8 رو داره؟نقل قول:
گرانتیت چیه؟سازگار؟پکیج بود لپ تاپ؟کیف و ماوس و ویندوز داشت؟
دوستان من تو پستای قبل گفته بودم که اصلا از بازی سر در نمیارم چون اهلش نیستم.اما امروز تو cd هام گشتم و یه بازی counter strik پیدا کردم تا لپ تاپو تست کنم که وقتی نصب کردم و خواستم اجرا کنم ارور Available memory less than 15Mb!!!-1 میده و یه بازی دیگه هم نصب کردم که اونم ارور unable to load filesystem_steam.dll حالا باید چی کار کنم دوستان.
برای بازی اولی چون سیستمتون 64 بیت هست اجرا نمیشه باید بگردی patch x64 دانلود وکرک کنینقل قول:
بازی دوم هم برو تو پوشه c:\windows سرچ کن یکی از دو فایل زیر رو پاک کن
"filesystem_steam.dll" "steam.dll"
مشکل از گرافیک نیست:n02:
خب حدود 1 ماهی میشه که این لپتاپ رو گرفتم و انصافا هم باهاش مشکلی ندارم و واقعا ازش راضیم.
مشکل صفحه نمایش که همون زاویه دیده فقط. باطری رو هم انصافا تست نکردم ببینم چند ساعت دووم میاره.
امروز هم برای یکی از دوستان با گرافیک 740 و 6GB رم گرفتیم 2700.
فقط یه مشکلی دارم، تو سایتای خارجی دنبالش گشتم کسی راه حلی پیدا نکرده بود.
چه جوری این Fn رو برعکس کنم؟ یعنی الان Fn رو که میگیرم و یکی از F ها رو میزنم تازه F عمل میکنه و وقتی بدون Fn میزنم مثلا Volume Up و ... اینا کار میکنه. (نمیدون تونستم منظور رو برسونم یا نه)
میخوام که بدون گرفتن Fn بتونم از F ها استفاده کنم. کارم جوریه که زیاد باهاشون سر و کار دارم به خاطر همین اینجوری اذیت میکنه واقعا.
تو سایتا که میخوندم گفته بودن تو آپدیت بعدی Bois درست میشه، آپدیتی اومده؟
البته گفته بودن که با AutoHotKey درست میشه که اونم تست کردم ولی یه سری مشکلات داره.
داش سعی کن درایو C رو سرچ کنی دنبال این دو تا فایلنقل قول:filesystem_steam.dllو/یاsteam.dll(توی پوشه C:\windows دنبالشون بگردی بهتره. به محض رویت پاکشون کن نتیجش رو بگو
P@rtex : گارانتی اطمینان بود
یک ساله هستش
پکیج هم بود لپ تاپ . ماوس و ویندوز داره از کیف خبری نیست
دوستان این پست رو داشته باشن هر کی درباره قدرت Z500 پرسید این رو بهش نشون بدین تا اگه ابهامی داشت برطرف شه
کانفیگ لپ تاپ این هست
CPU : Core i7 3612
Ram : 8 Gb DDR3
GPU : Geforce 740 m
رزولوشن : 1366 در 768
Crysis 3 : روی بالاترین تنظیمات : بین 25 فریم تا 30 فریم بر ثانیه (این سنگین ترین بازی کامپیوتر هست که تا حالا اومده و بدون هیچ لگ و افت فریمی بازی رو بالا آورد)
LA Noire : بالاترین تنظیمات روی 30 فریم بر ثانیه قفل لود ( البته شرکت راک استار خودش این محدودیت رو گذاشته که این بازی از 30 فریم بالاتر نره)
Mass Effect 3 : بالاترین تنظیمات 60 فریم بر ثانیه
Mortal Kombat Komplete Edition : روی بالاترین تنظیمات 60 فریم بر ثانیه
Walking Dead 400 Days : روی بالاترین تنظیمات 60 فریم بر ثانیه (این یکی از لحاظ گرافیکی تعریفی نیست ولی به هر حال بازی مورد علاقه خودمه)
در کل با این کانفیگ میتونین بهترین نتیجه رو بگیرین
سه چهار روز پیش خودم اپدیت کردمنقل قول:
فکر میکردم گرافیک های سری 7 از سری 6 خیلی قوی تر باشن اما اینطور نیست من با GT650 GDDR5 روی Crysis 3 زیر 30 هیچوقت نیومدمنقل قول:
کلا گرافیک های هر رده عموما به روز شده تکنولوژی چیپ سری قبل هستندنقل قول:
کرایسیس 3 حقیقت داره؟؟؟:n04:نقل قول:
اخه روی دسکتاپ روی اخرین تنظیمات کم میاره چه برسه به لپتاپ:n29:
بعدشم روی کدوم ویندوز تست کردی 7 یا 8 ؟؟؟؟:n13:
ُلام بلهنقل قول:
ویندوز پیش فرض خود لپ تاپ 8
خودم هم تعجب کردم چون سایتای بنچمارک چیز دیگه ای میگفتن
عزیز روی رزولوشن HD این فریم رو میده اگه مثل دسکتاپ رو رزولوشن FHD بود 30 که چه عرض کنم 10 فریم هم نمیداد!نقل قول:
با |پدیت بایوس مشکل کلید fn حل شد؟نقل قول:
کدوم مشکل؟؟نقل قول:
منم همین دیروز آپدیت کردم بایوس رو
**پست اول آپ شد**