اسم این تاپیک باید می شد : ماجراهای تلوزیون تقریبا دیجیتال و چگونگی دریافت و تحمل آن .
(خداییش کیفیت آنچنانی نداره تصویرشون ، منظورم تو السیدی هستش )
Printable View
اسم این تاپیک باید می شد : ماجراهای تلوزیون تقریبا دیجیتال و چگونگی دریافت و تحمل آن .
(خداییش کیفیت آنچنانی نداره تصویرشون ، منظورم تو السیدی هستش )
اصولا مشكلات دستگاه رو باهاش رفع ميكنننقل قول:
مثلا xvision مدل 111 تا حالا 1 دونه update كرده ورژن 1.37 آخريشه
مشكلي هم نداره. پس اگر آپديت شه ميخواد يه نرم افزار يا بازي يا چيزي اضافه كنه ولي پروويژن 3256587685767867587 بار تا حالا آپديت شده
كيفيت دستگات خوب نيستنقل قول:
كيفيتش با تلوزوين قابل مقايسه نيست جدا- خيلي خوبه. دستگات چي بود؟ سينام ؟؟؟
بله درسته . البته محصولاتي كه براي خاورميانه ساخته ميشن رو بايد تهيه كنيد . محصولات قاچاق اكثرا براي اروپا هستن و اينجا تيونر ديجيتالشون كار نمي كنه.نقل قول:
محصولاتي كه براي خاورميانه هستن مثلا براي سوني ، بالاي باركدشون خورده ME و داراي گيرنده ديجيتالي هستند كه در ايران كار مي كنه .
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
سايت سوني استايل ، مربوط به دستگاه هايي هست كه براي اروپا و آمريكا توليد ميشه و مدل اون دستگاه ها و تيونرشون هم با دستگاه هايي كه در خاورميانه و ايران موجود هست ، فرق مي كنه.نقل قول:
ال سي دي هايي از سوني كه با KDL شروع مي شوند و براي خاورميانه ساخته مي شوند ، داراي گيرنده ديجيتالي هستند كه در ايران هم كار مي كنه
دوستان عزیز وگرامی اینقدر دلتونو به این دستگاها خوش نکنید به دلایل زیر:
اولا به گفته یکی از مسئولان صداوسیما در حوضه توسعه وفناوری گفته است که قرار نیست که شبکهای استانی را از طریق گیرندهای دیجیتال زمینی پخش گردد وفقط این گیرندها مخصوص شبکهای سراسری هستند.رجوع شود به سایت صداوسیما ویا باتلفن 162 تماس بگیرید.
دوم اینکه به دلیل پهنای باند کم در انتظار شبکهای بیشتری نباشید.
سوم اینکه برد وتوام هرفرستنده بیشتر از 100 کیلومتر نیست وبهتر این بود صدا وسیما به فکر فناوری جدیدتری وهمگانی برای تمام ایران باشد مانند استفاده از ماهواره که حتی در روستاههای دور افتاده ام که شبکهای آنالوگ هم نمیگیرند با استفاده از ماهواره تمام شبکها را دریافت نمود با همان کیفیت وبا فرمت جدید mpeg 4 hd وچون بیم اختصاصی برای ایران است میتوان حتی با یا دیش 30 سانتی هم شبکها رو دریافت کرد و...
آره سینام دارم ، نسبت به استفاده مستقیم از آنتن هوایی که تصویرش بهتره ، اما چون ایران تصویرش HD نیست واسه همین تو ذوق میزنه ، رزولوشن تصویر ارسالیه ایران 570 هست ، وقتی این تصویر رو با یه تلوزیون با رزولوشن 1080 بخوای ببینی تصویر ضد حال میشه دیگه ، با هر دستگاهی باشه همینه ، درضمن aspect ratio تصاویر ایران 4:1 هست که یک تصویر مربعی هستش ، اما تلوزیونهای جدید aسaspect ratio تصویرشون 16.9 هست که این خودش یکم باعث کشیدگی تصویر میشه . در کل میشه تحملش کرد اما آدم دوست داره با السیدی تصویر آئینه ببینه نه اینی که اینا میفرستننقل قول:
دوستان چرا خودتونو اذیت می کنید با همین هزینه ستاپ باکس میشه یه ----- خوب با دیش تهیه کرد، من نمی دونم این چی داره که دنبالشین..نقل قول:
در ضمن گیریم که ایران هم یه کانال hd بزنه فکر می کنین چی میخاد پخش کنه صرف hdبودن کانال مهم نیست که محتوای برنامه هاش هم مهمه
ما همه مازوخيزم داريم
خوب عزيز من پرويژن رو 80 درصد به خاطر پليرش ميخوام بخرم ميشه يه مقايسه اي بكني فرمتهايي كهنقل قول:
پلير سينام پخش ميكنه و اين كه آيا hdفيلم حداقل 720p رو ساپورت ميكنه يا نه؟
سینام خروجی HDMI داره و تا 1080i هم ساپورت میکنه ، پلیرش فکر کنم در حد متوسط باشه ، چون همه ی فرمتها رو هنوز باهاش تست نکردم ، اگه بیشتر پلیرش برات مهمه فکر کنم همون پروویژن برات بهتر باشه ، اما به این نکته هم دقت کن که کنترل سینام فوقالعاده قویه حتی به سمت آسمونم بگیری شبکه رو عوض میکنه ، اما پروویژن تا 4 متر میزنه ، سینام 10 تومنم ارزونترهنقل قول:
شبکه 3 موقع پخش جام جهانی با ----- قطع میشهنقل قول:
نقل قول:
هر چی نشون بده از برنامه های مبتذل و بی سر و ته ماهواره خیلی قشنگ تره:40:
نه با کد می تونید باز کنیدنقل قول:
من دارمش
خیلی هم هم دارند
---------- Post added at 09:24 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------
خیلی جالبه دوست عزیزنقل قول:
اولا به این نتیجه رسیدیم تموم دنیا به جز ما 70 میلیون ایرانی برنامه هاشون بی سر و ته
دوما فهمیدیم دوستمون از کانالهای ماهواره فقط به بی سر و تهاشونو نگاه می کنند
شما اگه دوست دارین و متعصب نیستین بیایید برای این بحث یه تایپیک را بندازید تا همه نظر بدن .
ولی دستگاه مادیریان یه کاستی بسیار بزرگ داره :41:
ویژگی Time-shifting رو نداره :13:
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
راست می گه دیگه این دوستمون SCORPION8 :27:!نقل قول:
الان خدایی شما سریال لاست و با دلنوازان مقایسه کن. :21:
آره تاپیکشو خودت بزن بیاییمنقل قول:
من هم انتقاد از ماهواره زیاد دارم هم نکات خوبشو میخوام بگم
نقل قول:
تشریف ببرید ایت تایپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=417285
به زودي ماهواره صداوسيما در مدار قرار مي گيره و از اون طريق ، تمامي فرستنده هاي ديجيتال تغذيه ميشن و تمامي شبكه ها ديجيتالي پخش ميشن . براي بزرگترين شهرها هم برد يك فرستنده 100 كيلومتري كافي هستش !!!!نقل قول:
اين بحث ديش 30 سانتي متري هم در حال بررسي هستش و بعد از پرتاب ماهواره ، در صورتي كه نتونن به خوبي فرستنده هاي ديجيتال رو تغذيه كنن ، مردم ميتونن با ديش 30 سانتي متري مستقيما از اون ماهواره تصوير بگيرن
سلام دوستان
من یک ستاپ باکس X.Vision مدل ----T 121 خریدم که مشکلم با این دستگاه اینه که یک ساعت پس از روشن بودنش داغ می کنه .
حالا می خواستم ببینم این طبیعیه و این دستگاه اینطوریه و یا دستگاه من مشکل داره ؟؟؟
سلام دوستان من یه تلویزیون sony 46 kdl nx700 گرفتم که نمیدونم تیونر ----t داره یا نه.اگر داره خواهشمندم کمکم کنید چجوری فعالش کنم.
مطمئن باش که ندارهنقل قول:
نقل قول:
ببینم چی شده شما ها که ادعای آزادی بیان میکنید من 2 تا نظر تو این تاپیک گذاشنم تازه نظری که اثبات شده بود و نظر شخصی نبود چرا منو محدود کردید نمیتونم برم تو این بخش خوبه یک جیزی معلوم شد اونم اینه که جوابی برای حرفای من نداشتید
منم نمیتونم برم ، فکر کنم یا پاکش کردن یا انتقالش دادن یه جای دیگه . Monipa تاپیکه چی شد؟نقل قول:
آقا ممنونم ولی تو تاپیکای دیگه گفتن داره.دوستان دیگه فرمودن سری kdl تیونر دیجیتال داره.ما از بانه خریدیم (قاچاقیه)ولی مدلME خاورمیانه ایه.حالا اگه شما مطمئیند که ما هم قبول میکنیم .تشکرنقل قول:
چرا نداره ؟؟؟؟نقل قول:
تو خود سایت سونی ایران (همین سایت فارسی سونی ) هم حتی نوشته که مدلای NX700 قابلیت ----t دارن ولیEX700 نداره .
در صورتی که تو سایتای دیگه سونی علاوه بر NX نوشتهEXهم داره .
میتونیین یه سر به سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنیین و مشخصات سری NX رو ببینیین . حالا کسی نمیدونه که چه جوری فعال میشه ؟
سلام دوست عزیزم .بله رفتم این سایتو دیدم .خیلی خوشحالمون کردی.ولی این مشخصاتو فقط برای 40 اینچ نوشته.آیا ممکنه 46 این ویژگی رو نداشته باشهنقل قول:
ضمنا توی قسمت جستجوی دستی کانالها تمام سیستم های آنالوگ که نوشته شده رو داره ولی دیجیتال یا ----T نداره.حالا دیگه نمیدونم.خیلی گیج شدم
سلام .
اصولا وقتی برای 40 داره حتما برای 46 هم داره .
اصولا اون مدلایی که بجای kLV با KDL شروع میشه باید گیرنه دیجیتال داشته باشه .
اگر دقت کنیین تو همون سایت با وجود اینکه EX700 هم با KDL شروع میشه ولی صراحتا نوشته ----t نداره ولی اینو که خریدین دیگه خودش نوشته که داره حتما !
و یکی از دوستان هم گفت که سریال باید با ME شروع بشه (یعنی سفارش خاورمیانه باشه ) که بتونه ----t رو ساپورت کنه و به قولی با استاندارد آمریکا (که یادم رفته چی بود) برنامه ریزی نشده باشه . که مال شما هم ME رو داره.
اگر واقعا تيونر ديجيتال داره کافي است بعد از روشن شدن دستگاه، کليدي که در عکس مشخص شده (شماره 2) را بزنيدنقل قول:
تا به تيونر ديجيتال سويچ کنه و بعد يک دور کانالها را اسکن کنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز erfandj .... امتحان کردین ... درست شد ؟ (ما رو هم بیخبر نزارین...آخه منم باید این مدل رو بخرم)
تنها دستگاهي كه Time Shifting داره همين xvision با گارانتي ماديرانه .. شما اشتباه ميكني عزيزنقل قول:
نه هيچ مشكلي نداره آقانقل قول:
اگر منظورت اوه يه مقدار گرم شدنه ، طبيعيه
من رسيورم داغه داغ ميشه ولي مشكلي نداره
ولي اگر احساس ميكني غير طبيعيه زنگ بزن خدمات پس از فروش: 88601636
مطمئنی؟!نقل قول:
تو سایت که ننوشته بود ، یعنی من ندیدم! :5:
نقل قول:سلام دوستان ازتون خیلی ممنونم .هنوز نتونستم فعالش کنم.دکمه analog digital هم میزنم تاثیری نداره.توی قسمت سرچ دستیش گزینه های B/G-I-M-D/K به عنوان TV SYSTEMSوجود داره اما ----Tنیست که نیست.مدل دستگاهم هم همون جور که گفتم خاور میانه ای هست (طبق نوشته روی کارتن بالای بارکد).آیا امکان داره چون بوستر(تقویت کننده آنالوگ )وصله تیونر دیجیتالش عمل نمیکنهنقل قول:
من ست تاپ باکس مادیران دارم..موقع پخش بازیای جام جهانی شبکه 3 تصویرش میره و فقط صداش هست!
یکی از بچه ها بهم گفت که شبکه 3 اون موقع کد میشه و کدشم بهم گفت اما من هرچی تو منوهاش گشتم جایی رو که باید کد رو وارد کنم پیدا نکردم!!
کسی چیزی میدونه؟
اگه از اين بوسترهايي است که همراه خود آنتن هست (مثل آنتنهاي خفاشي سيماران يا هاني) نميتونه سيگنال ديجيتالنقل قول:
رو درست در خروجيش تحويل بده و در نتيجه تصويري نخواهيد داشت... من خودم با بوستر دريافت ميکنم ولي بوسترم
از اين سيماران قديمياست که جدا از آنتن نصب ميشه و مشکلي با ديجيتال نداره... شما بوستر را کلا از مدار خارج کن و
با آنتن خالي تست کن.
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
مشکل مطمئنا از دستگاهه ... چون من که پروويژن دارم موقع پخش بازيها هيچ مشکلي ندارم... اون قضيه کد دهي همنقل قول:
مال رس/يور م.ا.ه.و.ا.ر.ه است نه پخش ديجيتال زميني!
علي عزيزنقل قول:
منظور از Time Shift اين هست كه دستگاه يه حافظه داشته باشه و برنامه رو ركورد كنه تا اگر خواستي بتوني Play Back كني و صحنه هاي قبل رو ببيني
اين حافظه ممكنه داخلي باشه مثل تلوزيون ماشين زماان الجي و ممكنه خارجي باشه مثل اين دستگاه كه USB ميخوره
---------- Post added at 08:11 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
مطمئنييِ؟؟؟؟نقل قول:
من هر روز دارم برنامه هارو ميبينم و ضبط ميكنم
زنگ بزن 88601636 كه گارانتيه دستگاهه يا از وبلاگ ماديران بپرس سريع جواب ميده
سلام ازتون ممنونم.آره آنتن خفاشیه .حالا یه سوال :اگه بوسترشو جدا کنم آنتنشو هم باید عوض کنم یا همون خفاشی بالا پشتبون جواب میده.تشکرنقل قول:
تایید میشهنقل قول:
منم بوسترم از این معمولیاست و دارم به راحتی هرچه تمام تر می گیریم.
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
درسته!نقل قول:
ولی معمولا اگه دستگاهی تایم شیفیتنگ داشه باشه می نویسن توش. Time shifting
ولی تو سایت مادیران نبود.
درسته حافظه داخلی نداره ولی میشه حافظه وصل کرد.
Time shifting خیلی مزایا داره یکیش اینه که می تونی عین ویدئو تلویزیونو Pause کنی بعد بیای بقشو ببنین.
Pause رو نميزنيانقل قول:
من با تايم ماشين كار كردم
شما Rec رو ميزني و شروع ميكنه به ركورد كردن وو بايد تا پايان ركورد كردن صبر كني و اگه وسطش بزني عقب انگار كه داري ركورد رو كنسل ميكني وپلي ميكني
عين همين USB . ولي من بر عكس سميرا فكر ميكنم اگر حافظه داخلي باشه ميگن بهش تايم شيفت و اگه حافظه خارجي باشه بهش ميگن قابليت ضبط يا يه هچين چيزايي
ولي علي جان
كارايي شون دقيقا يكيه
سلام دوستان
من بالاخره ديروز يك پروويژن مدل T-7 البته با آنتن GW-16 به قيمت 95 تومن خريدم
البته قبلا هم يك دستگاه X-vision داشتم كه اون رو دادم به فاميلا
در كل خيلي با اين پروويژن حال كردم
گيرندگي و تصويرش خوبه
امكاناتش هم عاليه
فعلا كه دارم باهاش حال ميكنم
اگه كسي سوالي داره ميتونه بپرسه
در ضمن اين كه من گرفتم كنترلش هم بر خلاف همه اون چيزايي كه خونده بودم خيلي خوب و عالي بود و در هر جهتي (حتا 180 درجه) هم كار كرد
باورم نميشد اما شد ....
اگه كسي سوالي داره بگه تا جوابشو بدم .....
اگر خود تهران هستي همون خفاشي بدون بوستر جواب ميده... اما حتما بايد هم منبع تغذيه بوستر (که پايين کنار تلويزيون نصب ميشه)نقل قول:
و هم برد اصلي بوستر که داخل خود آنتن نصب شده از دور خارج بشه و سيم آنتن مستقيم به آنتن وصل بشه.
من این انتن های گردون هانی بدون اینکه دستکاریش کنم وصل کردم به گیرنده جم ..قدرت سیکنال بیشتر 83 نمیشه با اینکه تصویر عالیه میخواستم بدونم اگه بوستر یا منبع تغذیه رو حذف کنم امکان داره قدرت سیگنال بیشتر بشه ودر کل کیفت 83% با100% چقدر تفاوت میکنه؟...
اگر الان مشکل فريز يا شطرنجي شدن تصوير را نداري دست بهش نزن! با بالاتر رفتن درصد سيگنال وضوح يا شفافيت ونقل قول:
رنگ تصوير تفاوتي نخواهد کرد فقط اگر مشکل فريز يا شطرنجي بوجود داشته باشه، برطرف ميشه.