فایل لوگ اینو میکه , حالا کجا باید برم برای اینکه درستش کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل لوگ اینو میکه , حالا کجا باید برم برای اینکه درستش کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
لاگ بسیار عالی قرار دادید.
فایل mpc-hc.exe قادر به اجرا نیست و دسترسی به رم به این فایل داده نمیشه. بنابراین خیلی راحت میتونید رفع انسداد بکنید.
وارد تنظیمات بشوید و قوانین برنامه ها در HIPS و وارد تنظیمات پروسه explorer.exe بشود و از قسمت استثنائات، وارد قسمت فایل/پوشه های مسدود بشود و فایل mpc-hc.exe را از لیست حذف کنید
تصویر: (البته من برای مثال فایل Nitro pdf.exe را اونجا قرار دادم تا بهتر متوجه بشید):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستتون درد نکنه .درست شد .دیگه داشتم ناامید میشدم و می خواستم از دوباره اونو نصب کنم.
ممنون.
سلام
چند روزی که از سیستمم رفتار های مشکوک می بینم خود به خود ریستارت می کنه یا سیستم رو خاموش می کنه بعضی از نرم افزار ها باز نمیشه متوجه شدم تو درایو C پوشهUser ویروسی وجود داره دوبار توسط CIS شناسایی و حذف شد اما چند روز بعدش دوباره با یه اسم دیگه سر و کلش پیدا میشه اینم بگم CIS با اسکن بی درنگ شناساییش نمی کنه و باید هر موقع که سر و کلش پیدا شد برم و به صورت دستی اون پوشه خاص رو اسکن کنم از دست Hips هم تا حالا کاری بر نیومده فرمتش هم .dll هست دوستان اگه نظری راه حلی برای خلاص شدن از دست این ویروس چشم سفید دارند بگند:n16:
درود
از دوستان کسی تا حالا از دیسک نجات کومودو استفاده کرده؟
من سعی کردم روی فلش اینکارو انجام بدم ولی بعد از اینکه یک فلش بوت از فایل ایزو ساختم (فایل ایزو رو از سایت خود کومودو گرفتم) موقع بوت ارور داد و نتونستم باهاش بوت بشم.
بعدش رفتم و از فایل ایزو کاسپر استفاده کردم و باز فلش بوت ساختم که اینبار بوت شد و وارد شدم و حتی ابدیت هم کردم و یکبار هم اسکن سریع رو انجام دادم ولی یک مرتبه دیدم سیستم کرا نمیکنه و بعد از ریستارت ویندوزم بالا نیومد و روی صفحه مشکی موند. سعی کردم توسط COMODO Time Machine که قبلا نصب کرده بودم سیستم رو برگردونم ولی بازم نشد...
در هر صورت اگه کسی از دیسک نجات کومودو استفاده کرده بگه که قابل ابدیت هست یا نیست؟
نسبت به دیسک نجات کاسپر که تعریفش رو میدن چجوریه؟
توضیحات اضافه تر اگه دارید لطفا...
سلامنقل قول:
بنده استفاده کردم قابل آپدیت هست هم به صورت آنلاین هم به صورت آفلاین آپدیتشم با آپدیتCISیکیه
من رو DVD امتحان کردم رو فلش امتحان نکردم با برنامه EasyBCD 2.1 می تونید بدون نیاز به فلش و DVD دیسک نجات رو تو منو بوت:n02: ویندوزت بیاری و ازش استفاده کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من فقط میتونم کلیات را بگم، لیست فایل های امن را بررسی کنید و اگر احیاناً موارد مشکوک دیدید از لیست حذف کنید. همین الان سیستم را یک اسکن بکن (اسکن سریع و اسکن پوشه user) ببین چی پیدا میکنه. با ابزار Autorun Analyzer سیستم را چک کنید و ببینید فایل/سرویس مشکوکی میبینی که با ویندوز راه اندازی بشه.
مورد اگر واقعا مربوط به ویروس و آلودگی باشه باید اطلاعات دقیقتری داشته باشیم که در بخش سیستمهای آلوده ابزارهاش هست و دوستان میتونند کمک کنند.
در مورد دیسک نجات من جدیداً تستی نکردم، ولی پارسال همون موقع که تازه منتشر شده بود یکی دوبار تستش کردم، آپدیتش هم همون آپدیت CIS هست و اگر اشتباه نکنم وقتی CIS روی سیستم نصب باشه از همون آپدیت و همون مسیر دیتابیس CIS به طور پیشفرض استفاده میکرد.
به نظر من دیسک نجات کسپر بهتر است(در پاکسازی) کومودو هم بدک نیست.
مرسی از پاسخ.... با برنامه EasyBCD میشه دیسک نجات کومودو و کاسپر رو همزمان در منوی بوت آورد؟ تداخلی ایجاد نمیشه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
لیست فایل های امن رو پاک کردم و اسکن اعتبار سنجی رو انجام دادم 50 تا فایل ناشناخته پیدا کرد که همشون رو می شناختم و برام امن بودند اسکن سریع و اسکن پوشه Users رو هم انجام دادم چیزی پیدا نکرد به نظرم تو همون دوباری که CIS شناسایی و قرنطینش کرد دخلش اومده:n24: با این حال Clean_Endpoint :n25:(همون ویدئو که خودت درست کردی)رو اجرا کردم تو Autorun Analyzer هم 50 تا Unsafe پیدا کرد که از نظر من همشون Safe بودن تو تعمیر سریع هم همه چیز OK بود اسکن سریع CCE هم تهدیدی پیدا نکرد
میشه و تداخلی پیش نمیادنقل قول:
درود
الان داشتم به این فکر میکردم که خیلی از دوستان مثل خودم بعضی از مواقع مجبور میشن که کومودو رو به تنظیمات اولیه برگردونن...البته اگه در اول نصب یک بکاپ از تنظیمات پیکر بندی خودشون گرفته باشن... من الان از تنظیمات اورجینال پیکر بندی در حالت فایروال و اینترنت سکوریتی بکاپ گرفتم ولی در حالت پرو اکتیو بکاپ اورجینالش رو ندارم...این دوتای رو که خودم دارم برای دوستان میزارم و اگه از دوستان بکاپ از حالت پرو اکتیو داره (البته اورجینال) بزاره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y
راستی علی آقا اگه امکانش هست میخام تنظیمات پرو اکتیو خودتون رو هم اگه امکانش هست برام بفرستید...:n16:
منم کمودو دارم همیشه هم اپدیتش میکنم الان هم فول اسکن کردم و چیزی پیدا نکرد و با CCE هم چیزی پیدا نکرد ولی احساس میکردم که ویروسی شدم این اسکن با مالوربایت که 3 دقیقه داره اسکن میکنه و هنوز کلی مونده برام جالب بود پس کمودو داره چکار میکنه :n04: کرک مرکم ندارم بگین شاید کرک باشه :n30: باز مجبورم کمودو رو پاک کنم نورتون یا بیت یا اوریا نصب کنم ببینم مالور بایت راست میگه یا کمودو :n24:
لوگی رو که آخرش مالوابایت بهتون میذاره اینجا آپلود کنید
منظور شما اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یا اگه چیز دیگه ای هست بگید تا براتون اپلود کنم
خب این لوگ نشون میده کمودو کارش رو به خوبی انجام داده شما ویروسی نشدین
Memory Processes Detected: 0
(No malicious items detected)
Memory Modules Detected: 0
(No malicious items detected)
این مواردی هم که پیدا کرده مربوط به ریجستری می باشد که فکر کنم ریجستری های یک بازی هست که نصب کردین و مالواربایت اونها رو ویروس (Adware ) میشناسه
HKCR\CLSID\{22222222-2222-2222-2222-220022222258} (Adware.GamePlayLab) -> No action taken.
با ccleaner ریجستری خود را پاکسازی کنید
به نظر منم بهتره برین سراغ نرم افزارهای بالا و هر وقت به کمودو کامل اعتماد پیدا کردین دوباره بیایید سمت کمودو و نصبش کنیدنقل قول:
باز مجبورم کمودو رو پاک کنم نورتون یا بیت یا اوریا نصب کنم ببینم مالور بایت راست میگه یا کمودو
اون اخر اخر نوشتهنقل قول:
Folders Detected: 3
C:\Program Files (x86)\Funmoods (PUP.FunMoods) -> No action taken.
C:\Program Files (x86)\Funmoods\1.8.4.0 (PUP.FunMoods) -> No action taken.
C:\Program Files (x86)\Funmoods\1.8.4.0\bh (PUP.FunMoods) -> No action taken.
این چیه ؟
اینها اسمایلی و شکلک های فیسبوک هستند که خودتون نصب شده یا ناخواسته نصب شدهنقل قول:
اینها ویروس نیستند ولی برنامه هایی هستند که ناخواسته نصب میشن و کاربر رو اذیت میکنند , هدف بیشتر اینها تبلیغات هست , فکر کنم راحت بتونید از control panel فایل رو ریموو کنید
اینجا هم توضیح داده
نقل قول:
اگه اشتباه نکنم منظورت این هست که فایلای اون دیسک نجات رو روی هارد بزاریم و مثل ویندوز یه گزینه توی بوت اضافه میشه و هر وقت خواستیم با اون بیاریم بالا
اگه منظورتون همینی که گفتم هست میشه اموزشش رو بزاری چطوری این کار رو میکنید؟
با تشکر
سلامنقل قول:
منظورم رو درست فهمیدید
1.برنامه رو که باز کردی رو گزینه Add new Entry کلیک می کنی
2.تو پنجره ای که باز شد روی سربرگ ISO کلیک می کنی تو Name هم هر اسمی دوست داشتی بنویس روی سه نقطه و دوربین کلیک کن فایل ISO دیسک نجات رو بهش
معرفی کن و روی Add Entry کلیک کن
3.بعدش هم میاد Defragment می کنه بعد هم دیگه کارش تمومه
4.تو گزینه Edit Boot Menu هم می تونی اسمش رو تغییر بدی جاش رو تو منو بوت تغییر بدی از منو بوت حذفش کنی با اون تیکه هم می تونی پیش فرضش کنی برا بوت
فقط یادت باشه فایل ISO رو تکونش ندی:n02:
با سلام
دوستان خبری از حل مشکل کومودو در ویندوز 8 نشد ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
هنوز آپدیتی نیومده.
سلام دوستان
:n01:
من کوکودو رو روی ویندوز 8 نصب کردم و تمام آپدیتها هم انجام شد و مشکلی نداره و کار میکنه. فقط وقتی میخوام حالت پیکربندی امنیتی رو از Internet security تغییر بدم و به Proactive securty برم دیگه کومودو از کار میافته یعنی بعد از ریستارت دیگه بالا نمیاد و ایکنش گوشه پایین سمت راست نمیاد و حتی اگه روی فایل اجرایی برنامه کلیک کنم بی فایده هستش. البته وقتی از Task manager ویندوز برنامه های در حال اجرا رو نگاه میکنم کومودو هم هستش ولی همونطور که گفتم ایکنش اون پایین کنار ساعت نمیاد.
ممنون میشم راهنمایی کنید و بفرمایید چه راه حلی داره؟یا اینکه اصلا نمیاد حالت پیکربندی رو عوض کنم؟:n16:
سلامنقل قول:
با کومودو سیستم را اسکن سریع بکن + اسکن اعتبار سنجی و بعد بزاری روی پرواکتیو و ریستارت نکن و در قسمت HIPS تیک گزینه
(Enable enhanced protection mode (requires a system restart
را بردار و بعد ریستارت کن. دسکتاپ و استارت آپ ویندوز هم بهتره خلوت باشه.
اگه مورد باقی باقی بود، میتونید روی اینترنت سکیوریتی نگه دارید ولی درتنظیمات، تیک اون قسمتها که همیشه بیان شده( پست دوم) را بزنید/بردارید
------------------------------
پست قبلیم اینجا تکرار شد.
به هر حال، یه عکس میزارم ببینیم.
محتوای مخفی: Advanced View
ممنون از راهنماییت ولی فایده نداشت و باز همون حالت پیش اومد.
درود علی جان...:n16:
سه تا سوال داشتم :
1- چطور میشه با کومودو یا هر طریق دیگه پورتهای ورودی رو بست؟؟؟؟
2- اگه پورتهای ورودی بسته باشن باز میتونن سیستم رو ه...ک کنن؟؟؟
3- امکان دور نخوردن فایروال کومودو را تا چه حد میدونین؟؟؟ ینی میشه بدون اینکه پیغامی داده بشه یا پیغامی تایید بشه وارد سیستم شد؟؟؟ درجه حساسیت فایروال رو اگه بالا ببریم رابطه مستقیم داره با این موضوع یا روی اتوماتیکم ورودیها رو حتما اعلام میکنه؟؟
ممنون
سلام:n16:نقل قول:
این عکسو گذاشتی دهنمون رو آب بندازی خوب حالا کی میاد تا آخر خرداد میاد؟
ترجمش رو چی کار کردی آخرش چه شکلی شد؟
به غیر از اضافه شدن پنجره summary تغییر دیگه ای هم کرده ؟باگی چیزی هم رفع شده ؟گفته بودی یه آپشنی به آنتی اضافه شده اونو ترجمه کردی؟
من فایروال Comodo روی ویندوز 8 نصب کردم و با حالت Proactive مشکلی نداره
سلامنقل قول:
1- برای اینکار فایروال کومودو اختصاصا یک بخش برای این مورد قرار داده که از قسمت کارهای فایروال قابل دسترسی. و میتونید کلا ورودی ها را ببندید.
2-بله میشه.
اصولا کلمه حک گسترده است و روشهای متفاوتی را شامل میشه. امروزه بیشترین تهدیدات که کاربران خانگی را تهدید میکنند Inbound Attacks نیستند. معمولا سیستمها و کاربران روی حملات Outbound آسیب پذیرترند. به دلیل اینکه شما میتونید ورودی تمام پورتها را ببندید، اما آیا میتونید خروجی تمام پورتها را هم ببندید؟ یا معمولا شما نیازی به یک ارتباط ورودی ندارید، اما بلعکس ارتباطات خروجی مایه اصلی دسترسی/استفاده شما به/از اینترنت هستند.(یه بکدور یه کیلاگر یه .... از این ظرفیت! استفاده میکنند)
3- ببینید، نمیشه در این مورد به یقین پاسخی داد. مگر تست بشه و تازه بعد از تست هم فقط تونستیم به حقیقت نزدیک بشیم. اما آنچه که من بعد از این مدت کار با این فایروال میتونم عرض کنم اینه که به هر حال میتونه طیف وسیعی از کابران و اون دسته از کاربرانی که روی فایروال حساس هستند را راضی نگه داره. دور زدن این فایروال اگر سخت نباشه، قطعا آسون هم نیست.
در مورد حساسیت، این بخش بیشتر حالت کنترلی بیشتر را برای کاربر فراهم میکنه و یه جورهایی دست کاربر را بیشتر باز میزاره. ولی در تامین امنیت من فرق چندانی در این حالت و حالتهای دیگر نمیبینم!!!
بله اتوماتیک فایروال کارش را انجام میده، اتفاقا حتی در تنظیمات پایه و پیشفرض هم امنیت برقراره. حالتهای سختر درسته که ارتباط مستقیم با امنیت دارند، اما بنده همینجا عرض میکنم که دستاورد اصلی تنظیمات سختر دراختیارگرفتن کنترل و اختیارات بیشتر و باز بودن دست کاربر هست!
----
در مورد نسخه جدید هم فعلا منتظریم. تغییرات در رابط گرافیگی هست.
سلام:n16:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد ترجمه اطلاعاتی نمیدین کمکی چیزی نمی خواید همه چیز رو به راهه؟
سلامنقل قول:
الحمدولله نسبتا اوضاع خوبه. فقط نمیخوام مصدّع اوقات بشم و طبق تجربیات یه جاهایی مشورت/تکثر خوبه و یه جاهایی یه نفره/وحدت فکری.
هر وقت لازم شد از کمک دوستان استفاده میکنم.
خبرهاش رو هم که گاهی میزارم اینجا.
اعتقاد راسخ به "بازخوردها" دارم و ششدانگ حواسم به پیشنهادات هست.
-----------
در مورد اون مطلبی هم که فرمودی: ..... روی سر من جای داری؛
:n16:
آقا من تو Virtual Kisok شروع کردم به نصب 2تا نرم افزار ( Drop Box و Opera) بعد با کمال تعجب دیدم که هر دوی این نرم افزار ها تو محیط اصلی ویندوز هم نصب شدن!
گفتم شاید با ریست کردم سندباکس درست بشه و تغییرات برگرده به حالت قبل ولی فایده نداشت و با ریست کردن سندباکس هم هنوز نرم افزار ها رو سیستم اصلی من نصب بود و به راحتی هم اجرا میشن، دلیل این قضیه چیه؟
من تازه میخواستم با Virtual Kisok چند تا ویروس اجرا کنم که با این حرکتی که از کومودو دیدم پشیمون شدم ناجور!
دوستان سایت کومودو دیگه از سرور خودش لینک دانلود نمیزاره؟
من رفتم تو صفحه زیر:
وقتی دانلود رو میزنم میبره سایت سایت زیر و باید از اینجا دانلود کنم:
قبلا یه لینک ثابت از سایت خودش بود که همیشه اخرین ورژن بود چطوری میشه اون رو پیدا کرد؟ کجای سایت میزارن؟
ضمن توی همون صفحه دانلود کومودو که میرم release notes رو که میزنم اخرین ورژن رو زده :
Version 6.0.260739.2674: 19 December , 2012
در صورتی که 6.1 هم اومده(سایتای ایرانی هم گذاشتن ولی نمیدونم این لینک تفکیکی رو از کجا گیر اوردن لینک خود کومودو هم 32 و 64 بیت هست و اینکه حجمش 144 تا هست ولی سایتای ایرانی گذاشتن لینک هر کدوم جدا هست و حجمشون هم تقریبا نصف هست)
چطوری هست؟ دیگه این صفحه رو ابدیت نمیکنن یا من اشتباهی رفتم؟
هی جان ورژن جدید اومد Version 6.2.282872.2847
سلام
محتوای مخفی: نمایش پروسه های فعال
لینک دانلود مستقیم:
البته دوستان میتونند از طریق برنامه هم نسخه جدید را دریافت کنند حدود140 مگ آپدیت میشه. من بدون مشکل آپگرید کردم
محتوای مخفی: ارتقا از طریق برنامه
ولی اگر مشکل سرعت اینترنت دارید میتونید از لینک بالا فایل اینستالر را دانلود و نصب بکنید
قبلش از دیتابس بکاپ بگیرد
دوستان میتونند روی ویندوز 8 هم تست بکنند
بعضی وقتها یادم میره این محصول رایگانه!
آقا HIPS کومودو جلوی یکی از فعالیت های نرم افزار Roboform رو که ظاهرا دسترسی به رم هست رو میگیره، برای من هم هیچ پیغامی ظاهر نمیشه که بخوام تایید یا بلوک کنمش، چجوری میتونم کاری کنم که اجازه دسترسی به رم رو به Roboform بده؟ تنظیمات HIPS روی سیف مود هست و فایل robotaskbaricon هم تو لیست trust file قرار داره، کل log HIPS من رو همین پیغام گرفته و باعث میشه من نتونم به راحتی log های دیگه رو پیدا کنم، میخوام کاری کنم که دیگه تو log این پیغام جلوگیری از دسترسی به رم رو نده، این هم log کومودو
سلامنقل قول:
در عکس مشخصه که پروسه robotaskbaricon.exe اجازه دسترسی به رم را داره. ولی کومودو نمیزاره پروسه خودش (یعنی cis.exe) توسط robotaskbaricon.exe خونده بشه.
در واقع این قابلیت از کومودو هست که همون Self- Defense نامیده میشه و باعث میشه در برابر مخربهایی که قصد حمله به کومودو را دارند از خودش دفاع بکنه. و در واقع این مسدودی هیچ اتفاق بدی را برای شما ایجاد نمیکنه. و اصلا نگران نباشید.
اما اگر دوست ندارید بخش وقایع از این گزارش پر بشه، برید در قسمت تنظیمات برنامه و قوانین برنامه ها در HIPS و قانون "کومودو اینترنت سکیوریتی" را اصلاح کنید. و اون فایل را اضافه کنید طبق عکس.
احتمالا باید مورد حل بشه. هر چند همه چیز ارومه و هیچ اتفاق بدی در حال رخ دادن نیست.
با سلامنقل قول:
شما نرم افزارها رو از توی پوشه share space نصب می کنید ؟ من هم این مشکل شما رو داشتم البته تا زمانی که نرم افزارها رو از توی پوشه share space نصب می کردم . شما یک نرم افزار رو در پوشه دیگه ای قرار بدید و نصب کنید بعد ببینید بعد از ریست توی سیستم اصلی وجود داره یا نه
مرسی علی جاننقل قول:
چقدر عالی شده رابط کاربری
من کسپر رو با اون همه ابدیت پاک کردم و این نسخه رو نصب کردم روی ویندوز 8 x64
متاسفانه مشکل هنوز رفع نشده . البته اگه پیکر بندی رو روی proactive قرار ندیم مشکلی پیش نمیاد
من بعد از نصب پیکر بندی رو روی proactive قرار دادم با ری استارت دیگه کومودو بالا نیومد . پاک کردم و دوباره نصب کردم و تغییری در پیکر بندی انجام ندادم الان که داره کار میکنه و مشکلی نداره البته اضافه کنم که هیچ گزینه دیگه ای رو توی تنظیمات hips فعال نکردم
لطفا این مورد رو به کومودو گزارش بدین
ویرایش
تیک زدن این گزینه هم باعث از کار افتادن کومودو در ویندوز 8 64 بیتی میشه
در سایتهای ایرانی از کومودو دو نسخه 32 و 64 بیتی قرار داده شده در حالیکه روی سایت اصلی فقط یک نسخه قرار داده میشه
قضیه این سایتها چی هست آیا کومودو دو نسخه 32 و 64 بیت جدا داره ؟
با تشکر
کومودو هر روز بهتر از دیروز.....با چه سرعتی امروز برام ابدیت کرد؟ هنوزم باورم نمیشه...نسخه نصبی رو گرفتم اما وقتی از طریق خود برنامه ابدیت کردم دیدم سرعت ابدیت به یک مگ هم میرسید .... رابط کاربری عالی شده....
راستی من میخام اگه امکانش باشه یکی دوتا تم برای کومودو بهم بدین اگه هست؟
سلام
از کدوم قسمت می تونم ببینم چه برنامه هایی اجازه خروج گرفتن و چه برنامه هایی بلاک شده هستن .
ممنون
من از اون اول که نسخه 6 اومد روی ویندوز 8 64 بیت نصب کردم و هیچ مشکلی هم از لحاظ بالا اومدن یا هنگ کردن سیستم نداشتم، تنظیمات هم همیشه روی Proactive بوده، تیک اون گزینه Enable Enhanced رو هم همیشه میزنم، من فکر میکنم مشکل از ویندوزتون باشه، من رو 2تا سیستم با ویندوز 8 64 بیتی دیگه هم نصب کردم واسه اونا هم اصلا مشکلی ایجاد نکردنقل قول:
در مورد نسخه 64 و 32 بیتی هم بله خود کومودو 2 نسخه مجزا هم برای دانلود گذاشته، تو همین سایت های ایرانی هم وقتی رو لینک دانلود کلیک میکنید میبینید که مستقیم از خود سایت کومودو دانلود میشه، پس لینک معتبر هست
این لینک نسخه 64 بیت از خود سایت کومودو با حجم 52MB
اینم لینک نسخه 32 بیت از خود سایت کومودو با حجم 45MB