تا وقتی 8.1 هست ، آخه چرا 8 ؟؟نقل قول:
Printable View
تا وقتی 8.1 هست ، آخه چرا 8 ؟؟نقل قول:
افت سرعت 7 شدیدتره! 8 افت نداره تقریبانقل قول:
شما اگه 4540 داشته باشی می فهمی چرا 8.1 نه:n27:نقل قول:
ممنون دوستان .
فقط میخوام بدونم اگه درایور خود سایت HP ( مربوط به وبندوز 8 پرو ) نصب کنم ، مشکل sleep نخواهم داشت ؟
چون در حال حاضر همین کار رو برای ویندوز 7 انجام دادم و مشکل sleep ندارم .
ممنون
من لپ تاپ 4540 مو فروختم امروز.1900 خریده بودم 2 ماه دستم یود 1700 فروختم :n10:حالا بازم میخام لپ تاپ بخرم به نظرتون بازم برم سراغ hp یا نه؟hp probook 450 خیلی خوب به نظر میاد(البته 4540 هم خوب به نظر میومد اما...)از بین مارکا دیگه lenovo ideapad z510 خیلی وسوسه بر انگیزه بخصوص گرافیکش. اما حیف باطریش داخلیه:n30:بنظرتون hp یا لنوو؟
درایور سایت اچ پی بریزید ابدا مشکل اسلیپ نخواهید داشت در 8نقل قول:
اگه من بودم میرفتم سراغ لنوو، چون کاربرد لپتاب هاش بیشتر مالتی مدیا هست تا بیزینسی، شخصل بیشتر مالتی مدیا واسم مهمه، شما هم ببین چی واست مهمترهنقل قول:
z510 از هز لحاظ اغوا کنندس مخصوصا اگه اون مدلو که یه هارد ssd هم کنار هادر اصلیش داره! فقط یه مشکل داره به نظر من: زوایای دیدش محدوده، از نزدیک ببینید این موضوع تا چه حده بعد تصمیم بگیرید.
باتری جدا نشدنش چه مشکلی داره مگه؟ تازه با انیکه 4 سلولی شده، چندان از ظرفیتش کاسته نشده و کلی از وزن لپتاپ کم شده
از سر کنجکاوی می پرسمنقل قول:
چرا فروختی؟
خوب فروختی
آخه مبترسم باتری داخلیا زود خراب بشن:n03:زاویه دیدش محدود هست اما فکر نکنم اونقدر هم محدود باشه که ادیت بکنه.حالا باید از نزدیک ببینم.اما واقعا 8گیگ هارد ssd و 1 TB هارد معمولی و گرافیک 740 و سی پی یو نسل 4 دیگه حرفی واسه گفتن نذاشته.فقط ترسم از باتریشه.من کلا استفادم تا حدودی گیم و نت و فیلم و موسیقی و ایناست با فتوشاپ و کورلنقل قول:
دداش من 4540 ندارم اما 450 دارم و همون اولش روش 8.1 نصبیدم و مشکلی از لحاظ اسلیپ یا سوئیج شدن گرافیک ندارم ! فقط نمیدونم این فینگر پرینتش رو چطور راه بندازم !نقل قول:
اقا خواهشا یکی جواب منو بده
چطوری فینگر پرینت رو راه بندارم
درایورش رو نصب کردم
اما هیچی شناسایی نشده
چیکار کنم
یکی لطف کنه توضیح بده
واجبه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اولا واسه گیم خوب نیست.نقل قول:
دوما درایوراش مشکل داره بخصوص واسه ویندوز 8.1 .
سوما ...وایسا یه کم فکر کنم...:n13:سوما نداره دیگه:n02:
برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از سایت اچ پی بگیر نصب کن بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کننقل قول:
هر دو رو از سایت اچ پی بگیر.اتفاقا دیشب یکی دوستام اومد فینگرپرینتشو راه انداختم براش:n01:
داداش این برنامه رو دانلود کنم به probook 450 هم میخوره ؟ من 450 دارم توی صفحه درایوراش برای ویندوز 8.1 نزاشتن برنامه رو !! یعنی سازگاری نداره توی 450 با ویندوز 8 ؟نقل قول:
واسه 450 نمیدونم اما الان که نگاه کردم فکر کنم باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیری نصب کنی.حالا شما همین برنامه که واسه 4540 هست رو بگیر نصب کن شاید شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصبیدم جواب نداد !!:n14:نقل قول:
اون لینکی هم که بالا برای protect tools گذاشتین داخلش فقط نوشته ویندوز 7 و اسم ویندوز 8 نیست چه برسه به 8.1 !!!!!:n15:
اون لینکش نیس اسمشو کپی کرده بودم:n02:برو تو سایت اچ پی تو قسمت دانلود درایورا probook 4540 رو بنویس برو واسه دانلود درایوراش اونجا هست برنامشنقل قول:
باتری دقیقا مشکلش چیه؟ خوب خراب بشه در میاری یکی دیگه میزاری جاشنقل قول:
باید از این برنامه ها نصب کنی که نزاره باتری بیشتر از ۸۰٪ شارژ شه تا دیرتر خراب شه
--
حیف شد فروختی؛ لپتاپ خوبی بود فقط یکم سنگینه
دیگه بازی رو باید گذاشت کنار از ما گذشته :n02:
واس اچ پی هم برنامه ای هست که بشه نزاریم بیش از 80 درصد شارژ کنه ؟ الان مال من وقتی Fully Charged (100)% که هست هیچی اما وقتی پایین تر باشه یعنی مثلا 89 یا 88 بازم میزنم به برق شارژ نمیکنه باطری رو مینویسه plugged in not chargingنقل قول:
باید بزارم بیاد پایین تر تا شارژ کنه این قضیش چیه ؟!!
داشتن که صد در صد دارهنقل قول:
اما اسمش نمی دونم چیه. احتمالا power manager یا یه همچین چیزی باید باشه
خود ویندوز برای ایکه هی تند تند باتری شارژ نشه بعد از اینکه ۱۰۰٪ شد تا یه مدت شارژ نمی کنه باتری رو. مثلا تا ۸۵٪ بعدش دوباره تا ۱۰۰ می بره بالا. ولی فایده نداره چون همین تا ۱۰۰٪ پر شدن باتری هست که در دراز مدت به باتری صدمه میزنه
:n08:اره واقعا دیگه از ما گذشته الان باید بچه هامون بشینن بازی کنن:n02:z510 یا probook 450 به جاش میگیرم:n01:نقل قول:
ویروس جون الان مال من همیشه روی 100 درصد هست چون همیشه توی برقه روزی بالای 10 - 12 ساعت هم روشنه این طفلی !! چه گلی رو سرم بگیرم باطریش خراب نشه ؟نقل قول:
همین دیگه نباید بزارید باتری از ۸۰٪ بیشتر شهنقل قول:
اینم لینک برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداشی متاسفانه این پیغام رو میده :نقل قول:
this software is not supported on this system
ویندوزم 8.1 هست از اونه ؟ یا اینکه چون لپ تاپم 450 هست ؟؟
نقل قول:فکر کنم از این باشهنقل قول:
Power control must be turned on in F10 setup before installing HP Peak Power Manager.
من نمی فهمم چی میگه
فکر کنم باید از توی بایوس power control رو فعال کنی
تو بایوس گشتم چیزی پیدا نکردمنقل قول:
وقتی شارژر وصل میکنم به لپ تاپ اون پایین مینویسه smart ac adapter درست کار نمیکنه !! چی هس این حالا !:n24:
والا خودمم نمی دونم چجوریهنقل قول:
من که HP ندارم ولی چون اینجا هیچکی فوجیتسو نداره مجبوریم بریم تو تاپیک این و اون سرک بکشیم
باید واستی یکی که وارده به این مسائل بیاد شرح بده
این نرم افزاری که شما دنبالشین قطعا پاور پیک نیس وکاربرد اون یه چیزه دیگس:
تا جایی که من گشتم هیچ نرم افزاری کار نخواهد داد مگه اینکه از طرف خود سازندده ارئه بشه، مثلا ماله لنوو رو من امتحان کردم و نصب نشد چه برسه کار کردن!نقل قول:
HP Peak Power Manager provides a power configuration that allows the AC and DC (battery) usage and battery charging to be scheduled using specific timeframes required by the government of Japan
بچه ها من این لپ تاپو دارم روش سون 64 بیتی نصب کردم و درایور هاشو ریختم وقتی ریستارت کردم رو صفحه اول گیر میکنه و بالا نمیاد تورو خدا کمکم کنید
سلام دوست عزیز منم همین مدل دارم ولی کانفینگ بالا تر i7 ولی حسگر انگشتش کار نمیکنه مال شما چطوره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
hp protect tools و validity finger print رو نصب کردی ؟
بله نصب کردمنقل قول:
سلام
یعنی بی ارزشترین لبتابی که تو عمرم دیدم ، خیلی پشیمونم از خریدنش ، یکی دیگه acer خریدم عین توپ کار مکینه با صفحه اچ دی ، تو خونواده چندین لبتاب داریم با کمترین مشکلات ، کاشکی دستم میشکست و اینو نمیخریدمش
1 - چندین و چند درایور داخلی و متفرقه برای بلوتوثش گرفتم ولی هنوز کار نمیکنه ، به هزار اشکال مختلف رفتم براش ولی نشد ، هر بار قبلی رو پاک میکنم و ریستارت میکنم ولی نمیشه و تو نصبش در نیمه گیر میکنه و میگه نمیشه
2 - یک فیلم 50 گیگا بایتی رو داری با km میبینی و کار میکنه ولی یک فیلم سالم 700 مگابایتی رو بهش میدی سیستم 1 دقیقه هنگ میکنه ، بحث یکی دوبار نیست
3 - از سافت گذر اخرین درایور amd مخصوص لبتاب رو براش گرفتم ولی بعد از نصب علامت مثلث زرد کنار درایورش هست و انگار یک چیز غلط نصب کردم
4 - مو به مو گشتم و درایور های درست رو از سایت خودش براش گرفتم ولی نصفش ارور میده و نصب نمیشه
5 - داری کپی میکنی انگار نه انگار کپی پیست کردی
یعنی بی ارزشتر از این لب تاب تو عمرم ندیدم ، خواهشا نیایید و بگید ما 100 ساله اینو داریم و اخ نگفته
170 صفحه تاپیک جلو رفته همش مشکلات بوده
خیلی عصبانیم و ناراحت :n30::n30::n30:
اخرین حربه به نظرم اومد که ویندوز رو براش عوض کنم ، نظر شما چیه ؟ یک ویندوز هفت 64 بیتی بزنم روش ؟؟ الان 32 بیته
احتمال داره کمی از مشکلات کم بشه ؟؟
با پوزش
سلامنقل قول:
برادر تا الان ویندوزت چی بوده ؟ یه ویندوز 8.1 64 بیتی بریز
من خودم اینو ندارم اما انقدر ها هم که میگی نباید باشه ها
نمیدونم اون سری چه اتفاقی افتاده بود،اما این اون ریتیه که بار اول ویندوز 8 به من داد،امروز هم که تست کردم همینو داد:
اینو هم واسه این گذاشتم که یه عده نگن ریت Hp 4540 از Hp 450 بیشتره!!
سلامنقل قول:
من بیشتر از 1 ساله که این لپتاپ رو دارم و هیچ کدوم ازین مشکلاتی که شما گفتی ، حتی یکیش رو هم نداشتم و ندارم
ویندوزم هم 7 64 بیتی
شما یه جای کارت میلنگه عزیزم:n13:
سلام دوستان
خسته نباشید
میخوام درایور کارت گرافیک اینتل + amd که توی سایت hp هست رو دانلود کنم . ( مربوط به ویندوز 8 64 بیتی پروفشنال ) .
اما سرعت دانلودم از سایت hp وحشتناک پایینه :n03: .
میخواستم بدونم لینک دیگه ای موجود نیست ؟ کد درایور هم : sp59143
ممنون
سلام بر شمانقل قول:
ببین این به کارت میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش بات موافقم این حرفا رو من 4 ماه پیش زدم همه اینجا میخواستن من بکشن:n04:نقل قول:
یا یه لپتاب باید درست کار کنه یا وقی بر طبق معیار های هر نوع لپتابه دیگه نیست نمیشه بش گفت خوبه. باید قبول کنید Hp مسئولیت پذیر نیست حتی یه راه کار نداده الان دیگه با اطمینان میگم خرید Hp اشتباه محضه به کسی هم خواهشا پیشنهاد خریدشو ندین. من تا دو ماه پیش این لپتابو داشتم الان فروختمش یه لپتاب خریدم اینقدر ادمو حرص نمیده:n05:
منم تائید میکنم فرمایشات جنابعالی رو منم داشتم هفته قبل فروختم :n05::n02:نقل قول:
بعضیا میان اینجا فقط میبافن
خو تو بدشانسی و بی عرضه به بقیه چه، نمی گم بی مشکل بوده هیچ لپتابی بی مشکل نیس یکی کمتر یکی بیشتر. روی صحبتم به اونایی که اینجا رو با دفتر خاطرات و درد دل نویسی از بدی های 4540 اشتباه گرفتن.
سلام آیا Hibernate کردن زیاد مشکلی برای لپتاپ بوجود میاره؟