آرش برهانی که محرومه !!به خاطر اون اخراج تراکتور اینقدر محرومش کردن !!!؟
Printable View
آرش برهانی که محرومه !!به خاطر اون اخراج تراکتور اینقدر محرومش کردن !!!؟
منم دلم خیلی روشنه ولی بازم پیش بینی بازی خیلی سخته.
به نظر من سپاهان گل اول رو بخوره ورحیش خیلی میاد پایین چون الان 2 بازی هست داره پشت سر هم میباره و نشون داد گل اول رو بخوره خیلی سریه از کار میافته.
با این حال دوست دارم 20 دقیقه اول رو حریف رو زیر فشار قرار بدیم و تا دقیقه 60 بازی رو کنترل کنیم و دوباره حریف رو تحت فشار قرار بدیم.
اینم ترکیب پیشنهادی من
رحمتی
بیگ زاده-----------------------صادقی--------------------------منتظری----------------------------حمودی
نکونام
ساموئل-----------------------جباری--------------------------------حیدری
موسوی------------------------حاتمی
یه نکته بگم حداقل از وقتی که مجیدی اومده به استقلال تجربه نشون داده اگه بازیکن تعوضی باشه بهتر میتونه عمل کنه تا فیکس بودن
برهانی کی محرومیتش تموم میشه؟
نیمدونم رو چی حساب باز حنیف بازی میکنه
سيدمهدي رحمتي، اميرحسين صادقي، پژمان منتظري، هاشم بيگ زاده، حنيف عمران زاده، علي حمودي، خسرو حيدري، جواد نکونام، مجتبي جباري، ايمان موسوي و فرهاد مجيدي
امیر حسین دفاع چپ و بیگ زاده هافبک چپ ! شایدم 3-5-2 بازی کنیم در عمل .
باید دید این ترکیب جواب می ده یا نه ! شاید بشه از شوت های بیگ زاده استفاده کرد ولی در دفاع ؛ امیر حسین و بیگ زاده . امیدوارم سپاهان از سمت جپ زیاد حمله نکنه و باز هم استفاده از حنیف . باید پژمان و حنیف هماهنگ تر بازی کنن . دقت بالایی م یخواد این بازی در خط دفاعی . خوبش اینه پژمان نرفت دفاع راست !
ولی استفاده همزمان فرهاد و موسوی از ابتدا . این خیلی خوبه . خوشبینم .
باید منتظر شد و دید . به امید برد اس اس .
پ ن : محرومیت ارش هم دقیقا تا همین بازی با سپاهان هست !! از بازی بعد می تونه بازی کنه .
عالی بازی کردیم و سپاهان فقط میخواد وقت بازی رو بگیره
بیشتر فشاور میآوردیم گل میزدیم به امید نیمه ی دوم:n06:
وای اگه ببریم استرس بازی فولادم می پره
نرن تو لاک دفاعی راحت جشن قهرمانی رو همین هفته می گیریم :n19:
سپاهان خیلی مغرور شده و البته خوب بازی میکنه
ولی استقلال یه چیز دیگس
خدا کنه ببریم
این تیم هیچ برنامه برای گل زدن نداره:n21:
تیمی که این همه موقعیت رو گل نکنه!
حتما گل می خوره
این قانون فوتباله
گلللللللللللللللللللللللل
امیدها زنده شدنقل قول:
خب خدارو شکر آخرای بازی گل زدیم و هنوز قهرمانی دست خودمون هست و تعویض های آقای قلعه نوعی همش اشتباه بود همش
فقط خدا رحم کرد نباختیم و گرنه معلوم نمیشد چی اتفاقی می افتاد
استقلال 1- سپاهان 1
فینال لیگ برتر برنده نداشت
استقلال- سپاهان، دیداری که از آن به عنوان فینال لیگ برتر یاد می-شد، برنده-ای نداشت.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،- در ادامه هفته-ی سی-و دوم رقابت-های لیگ برتر فوتبال ایران، دیدار استقلال و سپاهان با تساوی یک بر یک به پایان رسید. این دیدار که از سوی مربیان، هواداران و کارشناسان به عنوان فینال لیگ برتر معرفی می-شد با تساوی به پایان رسید تا استقلال تا حد زیادی به قهرمانی امیدوارتر شود و سپاهان چشم انتظار دو بازی بعدی استقلال باشد.
در نیمه نخست این دیدار استقلال بازی به مراتب بهتری برابر سپاهان به نمایش گذاشت و مهاجمان این تیم بارها و بارها فرصت-های گلزنی را از دست دادند. اولین فرصت جدی را فرهاد مجیدی در دقیقه پنجم از دست. ضربه سر او از اوت ارسال شده از سوی موسوی با اختلاف اندکی راهی اوت شد. بهترین فرصت نیمه نخست را هم عمران-زاده در دقیقه 19 در حالیکه برابر دروازه-ی سپاهان بود از دست داد. ضربه-ی او از بالای دروازه-ی سپاهان راهی اوت شد. در ادامه نکونام و حمودی هم فرصت-های خوبی را از دست دادند تا نیمه نخست با تساوی بدون گل به پایان برسد.
همچنین در این نیمه، فرشید طالبی در دقایق 13 و 35 با کارت زرد داور جریمه شد و از میدان اخراج شد.
با آغاز نیمه دوم استقلال فشار خود را شدت بخشید ولی دفاع مستحکم سپاهان اجازه خودنمایی به این تیم نداد. در دقیقه 66 این دیدار، در یک ضد حمله سپاهان- صاحب فرصت شد و پاس خوب جواهیر سوکای را محرم نویدکیا با ضربه-ای دیدنی وارد دروازه-ی مهدی رحمتی کرد تا حساب کار یک بر صفر به صود سپاهان شود. در ادامه استقلال تلاش زیادی کرد تا کار را به تساوی بکشاند و ارسال- توپ-های بلند از نقاط مختلف میدان برای مهاجمان استقلال ثمری نداشت تا اینکه فشار استقلال در دقیقه سوم وقت-های اضافه نتیجه داد و محسن ایران-نژاد با گل بخودی باعث تساوی دیدار شد.
در دقیقه 86 این دیدار ایمان موسوی که در دقیقه 81 با کارت زرد داور جریمه شده بود، با کارت زرد دوم روبه-رو شد تا از میدان اخراج شود و دو تیم ده نفره به کار خود ادامه دهند.
همچنین در این دیدار خلعتبری از سپاهان و صادقی از استقلال با کارت زرد جریمه شدند.
استقلال در این دیدار با مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی ( فرزاد حاتمی 45)، حنیف عمران-زاده، پژمان منتظری، جواد نکونام، علی حمودی، خسرو حیدری، هاشم بیک-زاده ( محمدرضایی 64)، مجتبی جباری، ایمان موسوی و فرهاد مجیدی ( سیاوش اکبرپور 75) به میدان رفته بود.
سپاهان هم با شهاب گردان، میلان سوشاک ( ایران نژاد 32)، علی احمدی، فرشید طالبی، حسن جعفری، امید ابراهیمی، امین جهان-عالیان ( محمد حسین مرادمند 38 )، احسان حاج-صفی، محرم نویدکیا، محمدرضا خلعتبری و جواهیر سوکای ( امید جعفرپور 68) در این دیدار حاضر شد.
ISNA
واقعا برای خودم متاسفم که طرفدار تیمی هستم که هیچ کار جز این بلد نیست که سانت کنه و دفاع ش زیر توپ بزنه ببینه اون جلو چی می شه :(
آخه استرس داشتن درس ولی این چه وضعه که این همه زیر توپ بزنن
آخرشم خود خسرو اومد وسط بازی رو جمع کرد
واقعا هرچي فحش بلد بودم نثار اين فرزاد حاتمي كردم كه به تنهايي نصف موقعيت هاي استقلال را به خوبي (اوكي؟ :دي) هرچه تمام تر هدر داد.
محو شي از روزگار كه يه ملتي رو اعصابشون رو خط خطي كردي...
ایمان موسوی هم که فقط فک کرده به تیم شیرجه استقلال پیوسته این بشر چرا اینطوریهنقل قول:
فقط شانس بود که استقلال گل زد من که اصلا امید نداشتم :(
چی میشه گفت؟
این بازیکنا حتی احترام اون همه بردی رو که توی طول فصل خودشون بدست اوردن نگه نمیدارن که نتیجه بده
باید حتما هفته ی اخر سپاهان بیاد اون همه مدت صدر نشینی رو بگیره و قهرمان شه
تیمی که نتونه تو ورزشگاه خودش یه تیم 10 نفره رو ببره چی باید بهش گفت خدا میدونه:n23:
سلام ..
حقمون مساوی هم نبود . کلآ سپاهان دو موقعیت بیشتر نداشت . و آمار آخر بازی هم کاملآ معلوم بود .
حیف شد از دستمون در رفتن و خوب چوب وقت تلف کردناشون رو خوردن ...:n09:
فرشید طالبی دوباره داشت جون تیمشو می خرید با اخراج شدنش
در مورد تیم خودمون که اول بگم که نبود ساموئل واقعآ ضربه زد و واقعآ این بازیکن ارزشمنده .
به نظرم بد ترین بازیکنمون محمدرضایی بود . از اون موقعی که اومد تو دقیقآ مقصر اصلی گل سپاهان بود . یه توپ ساده رو دور نکرد و لو داد و بعدشم تازه بر نگشت جای خودش و جا موند . کلآ من شخصآ از بازی این بازیکن خیلی بدم میومد و الان بدتر شد آرزه رو چرا نیاورد !:n01:
تعویض مجیدی هم اشتباه بود به نظرم . و حنیف هم که سه تا گل رو نزد .
و در مورد سپاهان محرم نویدکیا خوب بازی کرد فقط .
خلعتبری هم که مثل همیشه توی زمین وظیفه ی دیگه به غیر از فوتبال بازی کردن داشت . و جالب بود کادر فنی سپاهان هم براش دست می زدند!
در کل اصلآ حق سپاهان مساوی هم نبود
به قول رحمتی آفرین آفرین ...نقل قول:
سپاهان کلا 2 تا موقعیت داشت و هیچ برنامه ای هم برای گل زدن نداشت و استقلال هم تا نیمه اول عالی بازی کرد ولی نمیدونم نیمه ی دوم چه بلایی سرش اومد
بی توجهی های داور به استقلال
محتوای مخفی: عکسها
پاداش تشویق از جون و دل تا دقیقه 94 !
فعلا قهرمانی دست خودمونه !
از اول که بخوایم شروع کنیم باز هم میرسیم به ترکیب اولیه بد و خیلی تدافعی تیم !
باز هم بازی با سه تا مدافع مرکزی .. اشتباه محض !!!!
خوراک سپاهان ضد حمله ست !
و اگه این دو تا بازی 10 نفره نمیشدن و بازی روال عادی رو داشت نتایج فرق میکرد ..
شما خودتون حساب کنید قبل از اخراج طالبی چند تا موقعیت داشتیم ، بعد از اخراجش چند تا شد !
توی دو تا بازی با الاهلی که من میدیدم الاهلی گل هاش رو بیشتر روی ضد حمله زد ... ولی این بازی برعکس شد !
دوباره یه بازی که به یه بازیکن نیاز داریم محرومه ... یا مصدومه ..اگه برهانی بود خیلی بهتر بود ... موسوی خیلی افت کرده !
از این هم نباید بگذریم که توی نیمه دوم باز هم جباری رو در زمین محو کردن ... جباری همون 20 دقیقه آخر بازی دوباره توی جریان بازی بود که باعث شد روبه جلو باشیم ..
در کل از هر چی که بگذریم حق تیم توی این بازی واقعا باخت نبود !
+
خیلی عالی شد که اونطرف فولاد بازیش مساوی شد ...
اگر می برد مسلما هفته ی دیگه انگیزه ی فوق العاده بالاتری داشت ...
باز هم میگم ... فعلا قهرمانی دست خودمونه .. باید مواظب باشیم از دستش ندیم !
ادامه
محتوای مخفی: عکسها
تیم کلاً تعطیل بود ، فقط میشه شکر گذار بود که بطور اتفاقی تونست یک امتیاز رو بگیره
اصلا هماهنگی های خوب گذشته وجود نداشت ، از هر دو پاس یکی اش اشتباه بود و به مقصد نرسید
جباری هم بهترین حرکتش گل آفسایدش بود
رحمتی هم روحیه نداشت انگار یکی دو جا بدجوری سوتی داد
امیدوارم برای بازی با فولاد که الان انگیزه بالایی داره اینجوری نباشیم امیدوارم
تماشاگرها هم که انگار اومدن سینما فیلم هندی نگاه میکنن ، بمب میترکید وسط جمعیت کسی پوزیشن اش رو تغییر نمیداد !
اونوقت انتظار دارن تیم خوب بازی کنه
برعکس خیلی از بازی های این فصل استقلال که تیم در نیمه دوم خیلی خوب بازی میکرد
این بازی نیمه اول خیلی خوب بودیم ؛ و نیمه دوم افتضاح
دلیلشم به نظر من 10 نفره شدن سپاهان و ارنج ضعیف استقلال بود نیمدونم قلعه نویی چه اصراری به این ترکیب داره با با الهلال که اونطور شد اینم این بازی...
ایمان موسوی نباید این بازی 90 دقیقه بازی میکرد هر چند اخراج شد و به نظر من میشد اون صحنه را حتی پنالتی گرفت که داور تمارض تشخیص داد!
این بازی ثابت کرد که وجود فرهاد از اول بازی زیاد موثر نیست و بهتر بود از اول حاتمی و موسوی بازی میکردند و نیمه دوم فرهاد به جای موسوی وارد زمین میشد
دقیقه پایانی بازی بود و خیلی نا امید به بازی نگاه میکردم بی اختیار یاد جانواریو افتادم ، اگر این بازیکن مصدوم نمیشد و تا آخر فصل برای استقلال بازی میکرد مطمئنا الان با اختلاف امتیاز بیشتری صدر جدول بودیم
2 تا بازی مونده باید فولاد را تو اهواز شکست بدیم البته بازی های سپاهان هم سخته با داماش در رشت و با آلومنیوم تو اصفهان امیدوارم سوبله چوبله بتونه تو اصفهان امتیاز بگیره:n02:
البته احتمال اینکه داماش با برد سپاهان خیالش از سقوط نکردن راحت بشه خیلی زیاده (تا جلو استقلال بی انگیزه بشه)اما نباید به بازی های دیگه چشم بست و باید خودش بره سمت قهرمانی بازی با فولاد کم از این بازی نداره
بازی خوبی بود، ولی به پیر به پیغبر هیچ تیمی با سانتر کردن به نتیجه نمیرسه! نمونش همین تیم ملی! :n23:
کلا اگه یکم دقت میکردیم با همین سانترها هم به نتیجه میرسدیدم که نرسیدیم!! از یه چیز سپاهان خیلی خوشم میاد اونم با کلاس بازی کردنشه، واقعا خیلی خوب و با تاکتیک بازی میکنن :n22:
اگه جلوی فولاد هم اینطوری بازی کنیم من یکی که هیچ امیدی ندارم!!
به هر حال به امید کسب قهرمانی :n12:
من نمیدونم چرا برای تیمی مثل استقلال مربی مثل قلعه نوعی میارند من منکر توانایی هاش نیستم ولی واقعا مربی به روزی نیست اگه نتیجه میگیره دلیلش بیشتر سیستم علی پروینیشه سیستم اقتداریش وگرنه از لحاظ فنی چیزی تو چنته نداره والا تا یک دو سال پیش که من دنبال میکردم تمام سیستمش سانتر از جناحین و 3-5 -2 بود..
می شه انگلیس رو هم یه جورایی مثال زد که فقط به پیتر کراوچ امید می بستن و اکثر هم نامید شدننقل قول:
موافقم اما همین آقا بود که نذاشت استقلال اول فصل از هم بپاشهنقل قول:
موقعیت گل 7 در برابر 1
درصد مالکیت توپ 65 در برابر 35
امار پایان بازی گویای همه چیز هست نیازی به توضیح اضافی نیست
فوتبال خیلی نامرده بازی که باید با اختلاف میبردیم به زحمت مساوی کردیم.....
از دوستان ممنون میشم اگه تصویر یا ویدئو کوتاهی از این بازی به من نشون بدن که رحمتی زمین خورده باشه یا حداقل یه واکنش کوچکی انجام داده باشه......
امان از این بازیکنای گل نزن......این همه فرهاد موقعیت سازی کرد.....ولی هیچکس استفاده نکرد.....دیگه موقعیت گل بالاتر از دروازه خالی که نداریم این بازی دو دروازه خالیو گل نکردیم یکی هاشم و یکی حنیف.....
سر فرصت مفصل درمورد بازی صحبت میکنم
نقل قول:
منم اولش گفتم که مربیه مقتدریه اما اسیا تاکتیک میخواد. تیمی که بخواد بزرگ نتیجه بگیره بزرگ فکر میکنه هر چند که حتی اگه مربی خارجی بیارن این روزا بعضی مربی ها اینقدر مافیا دارند که بین بازیکن باند دارند و مربی خارجی رو به سال نکشیده کاری میکنن که اخراج شه
من فقط کشه مرده اون شوتاشونم:n21:
بهتره قلعه نویی بیشتر از هر چیز شوت زدن بهشون یاد بده تا تاکتیک! وگرنه بابا کلون منم بلده بزنه دم دروازه زیر توپ:n23:
فوتبالیست ایرانی جماعت هروقت یاد گرفت مثل بچه ادم بشوته بعدش میشه ازش انتظار داشت تیمش یه چیزی بشه.
به آمارهایی که میزنن زیاد توجه نکن عزیز ....نقل قول:
موقعیت های باد آورده ، نه از روی تاکتیک بود نه کار گروهی فقط از روی شانس و اشتباهات فردی اونا ....
دروازبان که یکم فوتبال نمیدونه ... توپ های پشت دفاع رو نمیاد جمع کنه ... همیشه مثل میخ رو خط دروازه میاسته .... نمیدونم چطوری بهترین دروازبان ایران بش میگن !!!
فقط میزدن زیر توپ .... 7 دقیقه که چی بگم 70 دقیقه هم اضافه میگرفت استقلال گلزن نبود ... حالا دم اونا گرم که خودشون گل زدن برامون ....
فرهاد مجیدی رو میگی ؟ موقعیت سازیش کجا بود !!!!!!!نقل قول:
این همه فرهاد موقعیت سازی کرد.
اصلا آماده نیست ... فقط اسمش فرهاده !!!
با این بازی ضعیف فقط باید امید به توقف سپاهان داشته باشیم در 2 دیدار پایانی .
بیک زاده داش بد بازی میکرد ! هی فش و مش اینا میدادن میگفتن این کیه دیگه گذاشتی ! رفت بیرون ممد رضایی اومد گل خوردیم میگفتن بابا این کیه آخه فش میدادن بش ! اکبر پور رو آورد که اون ور سوتی کمتر بشه بازم میگفتن این مگه جاش اینجاش ! من فقط مونده بودم دیگه ! یه سری هام که همون گل خورد پا شدن رفتن !! جباری گل زد من یک ربع داشتم خوشحالی میکردم بد حال گیری بود !
با این تیم خدا بازی با فولاد رو بخیر بگذرونه:n30:
دوستاننقل قول:
منم اولش گفتم که مربیه مقتدریه اما اسیا تاکتیک میخواد.
یه عمر هست که فوتبال کشور داره رو پایه ی تجربه میچرخه نه علم!!
آخه بازیکنی که از کودکی چیزی به اسم تاکتیک در مغزش تعریف نشده؛قلعه نویی که قلعه نوییه!!مورینیو هم بیاد نمیتونه کاری کنه!!!!!!
بالاخره امیرخان هم یه مربی کلاس بالا در کشور به حساب میاد و کلاس ها و دوره های مختلف مربیگری رو دیده در این سالها...!نمیشه گفت تاکتیک سرش نمیشه!!
ولی مشکل اینجاست فوتباله ما علمی نیس...
اگه قراره تاکتیکی بازی کنن!!باید از پایه شروع کنن!!!نه از سن 25 سالگی به بعد!!!
وقتی که 4 تا پاس درست درمون نمیتونن به هم بدن خیلی از تیم ها!انتظار داری چطور تاکتیک های پیچیده ی فوتبال رو درک کنه و وسط بازی از یادش نره!!
اصلا استقلال به کنار...
تیم ملی رو در نظر بگیرید...
کی روش هم چیزی بارش نیست و تاکتیک حالیش نمیشه؟؟؟پس چرا نتیجه نمیگیره؟؟؟
بابا کار از بیخ و بن خرابه!!
حرف شما رو قبول دارم.نقل قول:
ولی بعضی از موارد کاملا مرتبط با جنبه روحی روانی بازیکن ها داره که مربی توی این مسأله کم تأثیر نیست.
اگه بخواهیم ریز تر بشیم حنیف بعد از اون افتضاحی که به بار آورد(بازی 3-3 قهرمانان آسیا رو عرض می کنم) به شرایط روحی مناسب برنگشت و چند بازی هست که بدون تمرکز بازی می کنه. جواد نکونام هم همین طور ...
البته من هنوز نفهمیدم دلیل اعتقاد بیش از حد امیر به هاشم چیه؟!
امشب قیافه ها بدجور درهمه.
همه فهمیدیم که حقمون قهرمانی نیست انصافا.
باز هم در خونه خودمون نتونستیم یه بازی برتر جلوی سپاهان 10 نفره انجام بدیم.معنش کاملا روشنه.
دست تک تک هوادارهایی که تا آخرین دقیقه مایوس نشدن و حمایت کردن رو باید بوسید. دمشون گرم.
مثل کسی که از یه تصادف رانندگی خطرناک تونسته جون سالم بدر ببره ، رنگمون مثل گچ دیوار سفید شده بود.:n30:
خیلی ها به زمین و زمان فحش دادن . خیلی ها بغض گلوشون رو گرفته بود.حق داشتن.
اینهمه تماشاگر داخل ورزشگاه و کلی طرفدار پای تلویزیون رو زجر دادن :n28:. با کلی دعا و نذر و ... امیدمون به قهرمانی از دست نرفت.
این قهرمانی دیگه بهمون نمی چسبه :n03: چون تو زمین خودمون تحقیر شدیم و دلمون خون شد.
بعضی وقتا خیلی احساسی میشم این چه حرفی هست باز کجا ما حقمون قهرمانی نیست سپهانو تو اصفهان بردیم تراکتور رو فک کنم هیمنجور.دیگه حرف کم میارید از این حرفا لطفا نزنیدنقل قول:
نبود آرش برهانی به شدت در تیم حس میشد واقعا آرش یک تمام کننده تمام عیار هستش
سپاهان هم که ماشالله دیگه نمیگم از خوش شانسیش 1 حمله 1 گل و 90 دقیقه دفاع اتوبوس وار
حنیف هم یه مقدار تمرکزشرو از دست داده ولی هنوزم دوس داشتنیه
مجتبی هم خیلی خوب نبود ولی خیلی هم بد نبود
خسرو خیلی جالب نبود و علی حمودی واقعا یه بازیکن با تعصب و دونده نشون داد بسیار هم خوب بازی کرد
بازی با فولاد شاید سخت باشه اما مثل این بازی استرس نداره.
در کل حیف که میتونستیم ببریم و نشد و زیبا شدن فوتبال هم به همین چیزاس.