نرم افزار تخمین رتبه کسی نداره تو آستین ؟نقل قول:
Printable View
نرم افزار تخمین رتبه کسی نداره تو آستین ؟نقل قول:
برو سايت گزينه دو، تا آخر تعطيلات استفاده از تخمين رتبه و كارنامه هاي سراسري براي عموم آزاد هست!نقل قول:
چرا پس من میرم میگه اجازه دسترسی ندارید؟نقل قول:
خب عزيز اول بايد تو سايت ثبت نام كني؛ بعد با حساب كاربري خودت از امكانات سايت استفاده كني!نقل قول:
عروسی بچت !نقل قول:
آقا واقعا ازت ممنونم که این موضوع رو اطلاع دادی :n16:نقل قول:
+
راستی کسی میدونه این تخمین بر چه اساسی هست ؟ بر اساس نتایج 90 یا 91 ؟! آخه توی هنر اینا خیلی فرق دارن! 90 خیلی آسون بوده و 91 خیلی سخت!
قطعا تخمين رتبه بر اساس ٩١ هست، در ضمن از كارنامه هاي ٩١ گزينه دو هم مي تونيد استفاده كنيد كه خيلي كمك كننده خواهند بود؛ ضمن اين كه سايت كانونم يه سري كارنامه ٩١ رايگان قرار داده و يه سري جداول در اين رابطه رو تو سايتش گذاشته كه اونا هم خيلي مفيد خواهد بود.نقل قول:
تخمن رتبه گزینه دو کلا بر اساس 91 هست و نرم افزار 90 خیلی وقته از سایت حذف شده
سلام
دوستان سوالات ریاضی کنکور ۹۰ رشته ریاضی چرا اون همه سخت بوده؟!
حتی فیزیکشم سخت بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت کانون کارنامه های سال 91 رو گذاشته . به درد تخکین رتبه میخوره:n26:
خب...
بالاخره دینی سوم و پیش هم تموم شد:n05:
حالا باید بریم تو کار تسلط...ولی خودمونیما دینی آسون تر شده:n09: پس احتمال زیاد امسال آسونتر از سال پیش و 90 میاد
فردا رو بگو:n03: 13 بدر...که کل روز رو باید با عربی دست و پنچه نرم کنم
راستی من پارسال یک جزوه ی جمع بندی فیزیک داشتم خیلی عالی بود برای دوستم بود ولی الان دوستن گم کرده چون رفته دانشگاه....
برای کانون بود توش سوال های خیلی خیلی سختی داشت...
اگه کسی داره خواهشا بم بگه
سلام
دوستان سوالات ریاضی کنکور ۹۰ رشته ریاضی چرا اون همه سخت بوده؟!
حتی فیزیکشم سخت بود
کلا برای ریاضی کنکور داره آسونتر میشه....نقل قول:
ولی انصافا شیمی 90 ریاضی خیلی آسون بوده...مخصوصا نسبت به تجربی
شیمیش اسون بود.نقل قول:
ولی سخت ترین سوالای ریاضی ماله سال ۹۰ ه.
سال قبلم عوض خیلی اسون بود ریاضی.
به نظر من اگه ریاضی امسال مثل سال 90 باشه بهتره . اصولا اگه آسون باشه خیلی ها دست کم میگیرن یا ... و فاجعه به بار میاد .نقل قول:
مثلا امسال یکی از بچه ها میگفت انقدر سوالا ساده و مسخره بودن 3.4 بار حلشون میکرد تا ببینه نکته ی خاصی دارن یا نه . اما اگه سخت باشه حداقلش خیالت راحته واسه همه ی هم ترازهات سخته .
اما شیمی آسون باشه بهتره چون درس آخره و اصلا حس و حال سوال سختو ندارم :دی
نقل قول:
بابا ۹۰ خیلی سخته.
من از خیلی شنیدم سختیش در حدی بود که خودشون گم کرده بودن.
مقلا در این حد که طرف وقتی می خواست هندسه بزنه،اولی و می زد دومی نمی شد سومی بلد نبود چهارمی هم جواب نمیومد مجبور می شد کلا بیخیال شه!
آره اینو قبول دارم هندسه پایش یکم متفاوت بود با سبک کنکور . خیلی از انتشارات هم سبکشون رو بعد از سال 90 عوض کردن ( مثلا الگو که هردو تا کتابشو عوض کرده ولی هنوز انگشت کوچیکه ی مبتکران هم نیست : دی) .نقل قول:
دوستان من هم اکنون دانشجو دانشگاه پیام نور هستم . رشته ی حقوق . یعنی مدرک کارشناسی رو نگرفتم هنوز و فارغ التحصیل نشدم . می تونم تو کنکور شرکت کنم ( برای کارشناسی ارشد ) ؟ که در صورت قبولی در یکی از رشته های کارشناسی ارشد ، بعد از اتمام دوره ی کارشناسی ، سریعاً برم برا رشته ی قبول شده تو مقطع کارشناسی ارشد ؟
سلامنقل قول:
طبق قوانین باید تا شهریور ماه فارق تحصیل شده باشید.
ولی بسته به دانشگاه تا یک ترم تاخیر هم میتونید بروید ...
در ضمن در صورت قبولی در دوره روزانه محرومیت سال بعد خواهید داشت ...
موفق باشید
یعنی چی محرومیت سال بعد ؟نقل قول:
یعنی اگه روزانه قبول بشم و جا رزرو کنم و نرم سال بعد اجازه شرکت تو کنکور رو ندارم ؟! یا اگه قبول بشم و اصلا هیچ اقدامی برای رفتن به دانشگاه برای ارائه مدارک نکنم ( یعنی کلا فقط قبول بشم و هیچ کاری نکنم ) باز محروم می شم ؟!
ببینید اگر رشته روزانه قبول قطعی شوید محروم میشود کنکور سال بعد را ..نقل قول:
چه ثبتنام بکنید یا نه ...
دوستانی که هنوز شروع نکردند ناراحت نباشند.. من بعد از عید شروع کردم و الان عمران روزانه دانشگاه باهنر کرمان دارم میخونم..
ببخشید این تاثیر معدل رو یه توضیحی میدین؟
من اگه ریاضی هیچی نزنم معدل روش تاثیر میزاره؟
یعنی مثلا ممکنه من که معدلم خوب شده ریاضی رو هیچی نزنم اونوقت یکی که معدلش خیلی خراب شده و ریاضی رو مثلا 10 زده از من ترازش کمتر شه؟:n02:
سلامنقل قول:
تاثیر معدل به صورت مثبت در هر زیر گروه هست
یعنی اگر بتواند معدلتون کمک بهتون بکنه تاثیر داده میشو د....
توصیه میکنم حتی درصد کم بزنید ولی سفید نگذارید چون با سفید گذاشتن رتبه شما در ان درس 70-80 هزار میشود و رتبه خوبی نمیتوانید داشته باشید ...
موفق باشید
سلام
اگه یه نفر کنکور ثبت نام بکنه ولی سر جلسه نره ، اتفاق خاصی می افته؟
سال بعدش رو محروم میشه؟
نه اتفاق خاصي نمي افته، سال بعدش هم محروم نميشه!نقل قول:
سلام دوستان ، من یه مسئله ی اساسی دارم، تقریبا 3 ماه تا کنکور مونده ، من هیچ انگیزه ای واسه درس خوندن ندارم ، ساعات مطالعه ی قبل از عیدم 10 ساعت بود میانگین روزانه تو هفته
درس های عمومی تقریبا تموم کردم فقط هی باید مرور کنم ... که نمیکنم
از اختصاصی ها حسابان رو تموم کردم و نصف ریاضی 2 رو ، ولی دیگه تست زدن رو متوقف کردم از دیفرانسیل کم مونده
ولی نه فیزیک چیز زیادی میدونم نه شیمی
چی کار کنم؟ تا قبل از عید خیلی خوب داشتم میخوندم ولی نمیدونم چی شده که دلسرد شدم ، طول عید رو زیاد نخوندم
شانسی هست که بتونم تا کنکور در سطح شبانه یا روزانه ی دانشگاه تبریز برسم؟
احتمال دانشگاه های تهران چقدره؟
تراز قلمچی آزمون آخر 5500 بودم :n03:
یکی کمکم کنه! دیگه نمیدونم چطور واسه خودم انگیزش بدم
هیچ هدفی ندارم که بشینم درس بخونم ، امروز خیر سرم نشستم شیمی تست بزنم ، 20 تا زدم بعد دیدم جلو تلوزیونم:n13:
سلام مشکلی نیستنقل قول:
و فقط قبولی دوره روزانه محرومیت دارد
سلامنقل قول:
من اینرو همیشه به بچه ها میگم تو این دوران خیلی ها دست از درس میکشن و خئد به خئد یکعده دیگه بدون تلاش از اونها جلو میفتند.
پس نزارید حاصل تلاش چندماهتون به شدگی از دست برود...
با انگیزه باشید و بدونید به هر چه که میخواهید با تلاش میرسید...
در درس خوندن هم سعی کنید تنوع داشته باشید و دروس عمومی رو هم حتما بخونید
سعی کنید درصد دروس اخ رو بالا ببرید تا بهتر نتیجه بگیرید.یک درس عمومی هم هدفگذاری کنید برای درصد بالای 70 که رتبه خیلی بهتون میتونه بده ..
شما همیشه مثبت اندیش باشید . با منفی نگری فقط خودتون رو از درس دور میکنید ..
تلاشتون رو بکنید و به خدا توکل کنید حتما موفق میشوید ..
سلام
دوستان
برای دو سه تا درس یه نوع کتاب میخوام
که خیلی مفصل نباشه مثلا هندسه پیش رو فصل مقاطع مخروطی فرمول ها رو داده باشه دو تا مسئله و چند تا تست توش باشه
یکی از دوستام انتشارات مهر و ماه رو گرفته بود میگفت خیلی خوبه نظرتون چیه؟
خلاصه کتاب خلاصه باشه ولی کامل:n02:
من صفحات قبلی رو نخوندم اگه قبلا معرفی کردید ببخشید:n16:
سلام. من امسال پیش دانشگاهیم. اگر تو خرداد یکی از درسامو قبول نشم (حتی با تبصره:n02::n28:) چی میشه؟ نمیتونم کنکور بدم؟ تا کی وقت دارم پاسش کنم؟
با سلام.نقل قول:
مشکلی ندارید و میتونید کنکور بدید در صورت مجاز شدن به انتخاب رشته نیمه دوم یا بهمن ماه رو انتخاب کنید و توی دی ماه درس موردنظر رو پاس کنید.
من پارسال زمین شناسی رو همینجور شدم...هیچی ولی باید خرداد پاس بشه تا بنونید برید دانشگاهنقل قول:
یک سوال امسال تا کی مدرسه می رید ...امتحاناتون کی برگزار میشه؟
برنامه امتحانات خرداد رو دادن از 25 اردیبهشت شروع میشه. تموم شدنش رو نمیدونم کیِ.
ینی باید یه بار دیگه فاصله بین خرداد تا کنکور رو امتحان بدم؟
نه شهریور....بهتر بگم قبل جواب نهایی که کجا قبول شدیدنقل قول:
ممنون:n16:نقل قول:
با سلام.
مشکلی ندارید و میتونید کنکور بدید در صورت مجاز شدن به انتخاب رشته نیمه دوم یا بهمن ماه رو انتخاب کنید و توی دی ماه درس موردنظر رو پاس کنید.
ولی همونطور که دوستمون گفتن شهریور هم میتونم امتحان بدم؟(قبل از اینکه ثبت نام کنم دانشگاه اگر قبول شدم:n02: )
هفت چیز هندسه تحلیلی خیلی سبز رو یه نگاه بندازنقل قول:
بدک نیس ...
بله ... میتونید شهریور هم امتحان بدید.نقل قول:
در صورتی که مسئله نظام وظیفه شما رو تهدید میکنه ... بهترین کار اینه که بزارید و دقیقه نود درس مورد نظر رو پاس کنید. .. ( یعنی زمانی که نتایج به طور صد درصد معلوم شد و متوجه شدید که کدوم دانشگاه پذیرفته شدید.)
جامع سنجش رو برم یا گزینه 2؟:n03:
دوستان یک سوال خیلی مهم
من می خوام یک درسی رو از خودم کنکور بگیرم (یک کنکور رو نه بلکه فقط یک درس رو)
مثلا فیزیک رو 86 رو می زنم درصدم رو می نویسم...بعدش می رم 87 ...بعدش....چند روز دیگه هم مثلا عربی
تو خرداد هم می خوام کنکور جامع از خودم بگیرم یعنی عین کنکور...
حالا با سوال های خارج از کشور رو بزارم برای اینکار یا سوال های سراسری رو؟؟؟؟