این بچه های بالا به روح اعتقاد دارن؟نقل قول:
راستی بچه های بالا می گن همون نصف شبی می یاد
این بچه های بالا به روح اعتقاد دارن؟نقل قول:
راستی بچه های بالا می گن همون نصف شبی می یاد
نه اتفاقا الان شما رتبه ات نزدیک من میشه ... من 3500 کشوری بودم ...نقل قول:
آره من مثل تو زدم .فقط کامپیوتر
فقط من یه چیزی رو موندم ! رتبه منطقه 2 با 1 چقدر فرق داره مگه ؟ من رتبم 1890 منطقه 1 شده کلی امیدوارم سخت علم و صنعت قبول شم چون طی 5 سال گذشته با این رتبه قبول شدند . خیلی فرقشه منطقه 1 و 2 ؟
منم خودم علوم کامپیوتر شریف رو اول زدم ولی امسال ناحیه ای کردن رشته رو ... یعنی اگه تهران نباشی احتمالش خیلی کم میشه بیاریش...
میشه رتبه تون رو بدونم ؟نقل قول:
منم همه رو کامپیوتر زدم . اولینشم علوم کامپیوتر شریف
...
توجه کردید بیبشتر بچه ها اینجا کامپیوتر زدن :دی... امیدوارم بیشتر بخاطر همین باشه که انجمن مربوط به کامپیوتره و اعضا بیشترشون pc nerd :دی ... اگه اینطوری نباشه که کارمون تمومه :دی همه افتادیم شهرستان
بیا.تحویل بگیر.60 درصدشون دخترن.همینه دیگه.دخترا جاهارو گرفتن دیگه من قبول نمیشم دیگهنقل قول:
بنظر من دخترا باید همون یاد بگیرن ظرف بشورن و غذا بپزن و کهنه عوض کنن.آخه حمایت مالی خانواده به عهده مرده دیگه.من باید بریم دانشگاه تا مدرک داشته باشیم و کار پیدا کنیم.آخه چرا این دخترا اینجوری میکنن
یعنی این بچه های بالات تو حلقمنقل قول:
فردا صبح ساعت 8 . به بیانی دیگر بامداد 4 شنبه :دی
تو farsisubtitle و alt.subscene قرار میده.اینم وبلاگ شخصیش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دیگه...از یه طرف خیلی میخونن از یه طرف تراز و درصدارو بی ارزش میکنن از یه طرف شرکت کننده بیشتری هستن و 60 درصد ظرفیتها مال اوناست حالا هم سربازی ندارن و میتونن 10 بار کنکور بدن...اگه هم قبول نشن بابا جون میفرستشون بین الملل.:42:...
به این میگن شانس.............:44:
طبق آمار ثبت احول فقط توی تهران 700 هزار نفر دختر مجرد بالای 27 سال وجود دارن که توی کل ایران شاد این رقم بالای 1.5 میلیون نفر باشه . این ها که ازدواج نمیکنن خودشون باید کار کنن خر خودشون رو دربیارن یا نه ؟ دختری که 30 سالش بشه یعنی پدرش هم بازنشسته هست ماهی 400-500 تومن حقوق میگیره چطوری خرجش رو بده ؟ باید بالاخره اینا هم کار کنن دیگه.نقل قول:
هروقت ما پسرا تعهد دادیم که نزاریم هیچ دختری مجرد بمونه اونوقت حق با شماست باید نتایح رو به ننفع پسرا تغیر داد :31:
ولی گذشته از شوخی؛ دخترها درس خون تر از پسرا هستن ( مخصوصا توی گروه انسانی ) و بعضی رشته ها هم فقط مال دختراس ( مثل مامایی ) و 95% پذیرش پرستاری هم برای دختراس.
این عوامل باعث میشه که قبولیشون بیشتر بشه دیگه.
خب اگه اینا نرن 60درصد از دانشگاه رو حروم نکنن ما بجاشون میریم و پسرا مدرک میگیرن و سرکار میرن و خواستگاری هم میرن و دیگه اونام ترشیده نمیشن که بخوان خرج خودشونو خودشون بدن.هرکاری کردن خودشون کردن.حقوق برابر مرد و زن.آخه این شدنی نیست.دانشگاها رو پر کردن.پسرا رو بیکار کردن.وقت خواستگاری هم ماشاءالله همه چی از آدم میخوان.هرکاری کردن خودشون کردننقل قول:
این دیپلم که میگه همین گواهی موقت پایان تحصیلاته؟ من اینو پارسال گرفتم (پشت کنکوریم ) حالا باید برم اصلش هم بگیرم یا با همین میشه ثبت نام کرد؟
چه بحث جالبی داره انجام میشه!
اینجوری که دارید پیش میرید مشکل ازدواج و همه چیز رو حل می کنید.
دستتون درد نکنه یه فکری هم به حال دلار و سکه هم بکنید!
اصلش رو که الان نمیدن، میدن؟نقل قول:
با همونم میشه.فقط باید کپی برابر اصل بگیری ازش
من رتبه کشوریم 3423 هست . اما امیدوار باش بابا ! چرا انقد ناامیدی ؟ هم علم و صنعت قبولی هم خواجه هم شهید بهشتی ! من الان یادگار ماندگار که کمتر از نصف قبولی ها رو داره رو رفتم دیدم رتبه 1370 منطقه 2 هم قبول شده بود ( سخت افزار علم و صنعت ) امسالم که علم و صنعت محدودیت جنسیتی رو برداشته پس شانس پسرا میره بالاتر . ایشالا جفتمون همکلاسی میشیم تو دانشگاه علم و صنعت ;)نقل قول:
lol
می بینم که نتایجو هنوز نزدن:31:
وقتی دیروز می گن تا پنجشنبه یعنی قطعا تافردا که امروزه نمیاد وگرنه می گفتن تا فردا !
اما امشب یعنی نصفه شب خیلی احتمالش هست که بیاد
تا اونجا که من می دونم رشته های مهم و اساسی رو دانشگاه 50-50 ظرفیت میده برای دختر و پسرنقل قول:
اون رشته های نه چندان مهم هستن که معمولا توش ظرفیت 50-50 رعایت نمیشه و امار کل رو می کنه 60-40
ایشالله همکلاس میشیم :) ... من امسال کلا از اول تا اخرش بد شانسی اوردم ( 6 سوال ریاضی رو جا به جا زدم و ... ) :دی ... دیگه سعی میکنم به بدترین شکل ممکن به قضایا نگاه کنم :( ... راستی کسی از بچه ها هست علوم مهندسی دانشگاه تهران رو زده باشه ؟نقل قول:
من رتبه کشوریم 3423 هست . اما امیدوار باش بابا ! چرا انقد ناامیدی ؟ هم علم و صنعت قبولی هم خواجه هم شهید بهشتی ! من الان یادگار ماندگار که کمتر از نصف قبولی ها رو داره رو رفتم دیدم رتبه 1370 منطقه 2 هم قبول شده بود ( سخت افزار علم و صنعت ) امسالم که علم و صنعت محدودیت جنسیتی رو برداشته پس شانس پسرا میره بالاتر . ایشالا جفتمون همکلاسی میشیم تو دانشگاه علم و صنعت ;)
'گفتم که پشت کنکوریم سال اولی ها با همون موقت باید برننقل قول:
یکی از دوستام میگفت یک سال بعد از پیش اصلشو میدن درسته؟
سوالم اینه که گواهی موقت من باطل شده یا نه؟
دوستان فردا صبح ساعت ۸ نتایج میاد
اخبار شبکه ۱ گفت (سرکاریم نیست باور کنید)
اینو که همه ی خبر گزاری ها گفتن :دی .نقل قول:
خب پس همه از 12 به بعد امشب ON باشن :دی
آره 1سال دیگه میدننقل قول:
نه بابا باطل چیه.من خودم وقتی از موعدی که روش نوشته گذشته بود برای ثبت نام دانشگاه استفاده کردم
نقل قول:
خب با استدلال شما اون وقت رشته "نرم افزار" رشته نه چندان مهمیه؟
چون 2تا از دانشگاهای پیام نور که نزدیک خونمون بود و میخواستم بزنم فقط پذیرش دختر داشتن واسه این رشته
سلام
این نرم افزار سازمان سنجش چه جوری میشه دانلود کرد؟؟
می خوام آمار یک نفر رو بگیرم که 3000-3500 منطقه 1 (ریاضی شده)
اگه هر کسی نمی تونه دانلود کنه دوستان نمی تونن یک آمار بدن؟!
فقط نتیجه ها بیاد همچین وقتی بخواد حال من رو بگیره حالی ازش بگیرم!!!مخصوصا اون مامانش چیزی بهش میگم که همیشه سکوت کنه!!!
سعید دیروز یه لینکی بهم داد که نشون میداد هر کاربر چندتا پست زده تو این تایپیک.کسی لینکش رو داره دوباره بده بهم؟
نرم افزار رو نمی دونم ! ولی مثلا آیتینقل قول:
رشته خودم تجربی مثلا پزشکی دندان پزشکی داروسازی این سهمیه 50-50 اعمال میشه البته دارم دانشگاهای دولتی رو می گم
مثلا آزاد رعایت نمی کنه که واقعا باعث تاسفه !
این لینک نرم افزار میشه به من هم بدی من هم دانلود کنم؟؟؟؟یا نمشه فقط داوطلب ها می تونن؟؟نقل قول:
نقل قول:
اقا ناراحت نباش ۱۰۰ درصد قبول میشی
رتبت خوبه
شهید بهشتی راحت قبول میشی مخصوصا با این که سخت افزارم گذاشتی
اقا باور کن امسال که من کامپیوتر میخوام بخونم همه از بالا تا پایین فقط کامپیوتر زدننقل قول:
بابا یه فکریم به حال ما میکردید با این رتبه من فکر کنم اصلا کامپیوتر دیگه قبول نشم مخصوصا دیگه انقده رقابتی شده کامپیوتر امسال
۱۱۰ درصدنقل قول:
اینا همه سیمشون به بالا وصله تو میگی به روح اعتقاد دارن؟
فکر کردم فقط من اخبارو نگاه کردمنقل قول:
عجب پس شمام نگاه کردید؟ای شیطونا:دی
دوستان يك سوال بپرسم ازتان كه اطلاعات خوبي داريد
براي قبولي در سال ديگر
در دانشگاه باهنر
كرمان
در رشته هاي قدرت و نرم افزار
روزانه
بايد حداكثر چه رتبه اي را اورد
:18:نقل قول:
عزیز داری در مورد چی صحبت می کنی؟! حال و حال گیری سره چیه؟!
عزیزم اگه میخوای ادم بفرستیم یه دل سیر اون پسره رو بزنیم شر خر سراغ دارما:دینقل قول:
یعنی همه الان منتظر نتایجین که همه انن؟
بابا برین 2 روز دیگه رو هم خوش باشین دانشجو که شدین دیگه وفت واسه این کارا نیستا
من که برام مهم نیست چون 2 تا انتخاب زدم و می دونم نمی یارم:31:
اقا اقایونی که پاین امشب ساعت ۱۲ به بعد اینجا بیان یعنی حتما میان اعلام کنن
اولیشم خودم اعلام حضور میکنم واسه امشب
دوستان از دانشکده صدا و سیما اطلاعاتی دارین ؟!!!!!
هیچی بابا یک دختر عمو داریم خودش و مامان اش هر دفعه ما این ها رو میدیدیم کلی ....که انیشتین دخترم.مدرسه فلان میره .المپیاد بهمان میره!!نقل قول:
سال سوم رفتیم عید خونشون دختره بی ادب بجای این که بیاد سلام کنه میگه برای من 1 دقیقه هم 1 دقیقه است امسال که اصلا نرفیتیم خونشون که ببینیم آکسفورد قبول میشه یا نه !!
از این حرف ...خیلی زده و ماهم باید سکوت میکردیم و.....خداییش من می خوام همه قبول شن هر کی که زحمت کشیده ولی آدم رو دیگه....
حالا غیر مستقیم فهمیدم 3000-3500 منطقه 1 ریاضی شده می خوام آمار بگیرم ببینم کجا میاره؟؟؟البته هر جا بیاره به گرد پا من نمیرسه !!
دوستاني كه اين جا هستند يك سوال پرسيدم جواب ندادند حالا سوال بعدي . به نظر شما از بين رشته هاي قدرت . نرم افزار و مكانيك كدام بهتر هست . چون به هر سه تاي اين ها يك گونه علاقه اي دارم . كدام را بخوانم بهتره
عزیزم این سوالتو یه خرده دیر نپرسیدی؟؟؟نقل قول:
فردا نتایج قراره بیادا
سلام به همگی
من تا الان خواب بودمو انواع و اقسام خوابها رو دیدم راجع به اعلام نتایج
چراااااااااااا هنوز اعلام نکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :O:O:O:O
واقعا حساب بكنيد بايد 13 سال درس بخونيم .
چون پيش دبستاين هم بالاخره مي رويم . با اين 12 سال ميشه 13 سال درس .
13 سال زندگي . 13 سال در برف و باران بريم . درس بخوانيم . استرس شب امتحان داشته باشيم . خوشحال بشيم . ناراحت بشيم .
چندين ميليون از اين 13 سال را پول سرويس بدهيم . پول كتاب بدهيم . پول مدرسه بدهيم .
پول دفتر و خودكار و غيره را بدهيم .
اون وقت چي لقب بي سواد بهت مي خوره .
و اصلا برايت كار پيدا نمي شود .
در صورتي قديم با اين مدرك حداقل براي خودت يكي بودي .
تازه بايد 4 سال ديگرم بخونيم بشيم مهندس
يعني 17 سال درس
اخرشم اگر بريم سر كار حقوق 700 الي 1 توماني
واقعا خدا كند بهتر بشود
اي جان رفيق . بنده سال ديگر بايد امتحان بدهمنقل قول:
رشته ام رياضي فيزيك هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای امشب ما هم پایه ایم!
ولی یه جورایی استرسم داره زیاد میشه :24:
عزیز یه جور گفتی به گرد پای من نمیرسه احساس میکنم رتبه ۱ کنکور رو اوردی؟نقل قول:
ولی اره ما هم از این جور فامیلا داریم
حقیقتش من خودم بعد از عید شروع کردم با روزی ۶ ساعت درس خوندن رتبمم شد ۹۰۰۰ کشوری(۹۰۰ منطقه ۳) با این رتبه هم حداقلش نرم افزار بو علی همدان قبول میشم
در برابر تلاشی که کردم واقعا راضیم از رتبه هر چند یه خرده پشیمونم که اگه ۲ ماه بیشتر میخوندم خیلی نتیجه بهتر میگرفتم
ولی مهم اینه که تو دانشگاه چیکار کنی؟خیلیا رو من میشناختم (سال اولی که رفتم دانشگاه) که با رتبه های خیلی پایین تر ولی وقتی اخر ترم میشد میدیدیم مثلا شاگرد اول کلاس میشد چه میدونم معدل الف میاورد و از این حرفا
در مقطع کارشناسی دانشگاه زیاد مهم نیست مهم اینه که هر جا باشی بشینی و درس بخونی