سلام.
بهترین هارد برای آرشیو فیلم تا قیمت 350 هزار تومن چیه؟
Western Digital Red WD20EFRX Internal Hard Drive 2TB
توی این قیمت این خوبه؟؟
Printable View
سلام.
بهترین هارد برای آرشیو فیلم تا قیمت 350 هزار تومن چیه؟
Western Digital Red WD20EFRX Internal Hard Drive 2TB
توی این قیمت این خوبه؟؟
سلام .نقل قول:
همین مدلی که انتخاب کردید خوبه .
سلام دوستان.
1. هارد حداکثر تا 300 تومان چه چیزی خوب هست؟
2. کدام یک از هاردهای زیر بهتر هست؟
-- وسترن 2 ترابایت - Blue WD20EZRZ - 5400 RPM
-- توشیبا 2 ترابایت P300 HDWD120EZSTA -- 7200 RPM
با وجود سرعت 7200 توشیبا، ارزان تر از وسترن هستش.
توشیبا 282 هزار تومان - قیمت در دی جی کالا
وسترن 310 هزارتومان - قیمت در دی جی کالا
با تشکر.
سلام .نقل قول:
اگر برای آرشیو دیتا هست پیشنهاد من گزینه اول هست ولی اگر برای نصب ویندوز و نرم افزار میخواهید پیشنهاد من سیگیت BarraCuda با مدل نامبر ST2000DM006 (دوترابایت) هست که 7200rpm هست .
سلام ،
من برای کار دیتا ماینینگ ( یادگیری ماشین ) ترکیب دو تا هارد دیسک رو میخوام به کار ببرم .
1- هارد دیسک HDD یک و یا دو ترا بایتی 2- SSD 500 گیگابایتی
خودم وسترن 1 و یا 2 بلک وسترن با 860 Evo سامسونگ رو تحقیق کرده ام . ولی میگن بلک وسترن هم پرصدایه و هم زود خراب میشه .
شما چه مدلی رو پیشنهاد می فرمایید ؟ لطفا نظرتون رو بفرمایید ؟
برای کار شما فکر کنم blue بهتر باشهنقل قول:
سلام. من یه هارد سیگیت باراکودا 1 ترا دارم که فولدر دانلود IDM رو گذاشتم روش. کار خاصی هم با این هارد نمیکنم. نه آرشیوی توش هست نه چیزی. فقط دانلود IDM. مشکل اینجاست که خیلی صدا میده وقتی دانلود شروع میشه و من هم دانلود شبانه زیاد دارم صدای کیس هارد شبا اذیت میکنه. ویندوز رو SSD نصبه و نمیخوام فولدر دانلود رو بذارم رو SSD. همچنین یه هارد 3 ترا و 4 ترای بلو وسترن و یک هارد اکسترنال 8 ترا هم دارم که این ها هم به اندازه ی خودشون صدا میدن. دنبال خرید یه هارد هستم. چه 3.5 اینچی چه 2.5 اینچی. در هر صورت 1 ترا باشه و کمترین صدای ممکن رو داشته باشه برای فولدر دانلود IDM. چه اینترنال چه اکسترنال.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام و عرض ادب
هارد Ssd اینترنال برای سیستم نیاز دارم
فضا 120 گیگ کافی
مهمترین چیزی که برام خیلی اهمیت داره عمر هارد و همچنین بیشتر از ان سرعت هست
نهایتا زیر 400 میخواهم هزینه کنم
چه برندهایی بهم پیشنهاد میدین ؟
باتشکر
یه زمانی میگفتن هازد های با ظرفیت بالا آداپتوری باشه بهتره
هنوز هم این قائده پابرجاست؟یا از همون اول جزو باور های غلط بود؟ میخوام یه هارد 4 ترا بخرم میترسم پاسپورتی بگیرم
از اونطرف سالها پیش یه 3 ترا باکس گرفتم دوست ندارم این یکی هم غیرقابل حمل و نقل باشه
با سلام
می خواستم یک هارد ظرفیت 4 گیگ به بالا و قابل حمل تهیه کنم ( آرشیو نیست و قراره استفاده بشه )
دو انتخاب هست :western Digital 4TB My Passport Portable
Seagate Backup Plus 5TB Portable
البته قیمت هاشون هم تقریبا بهم نزدیکه
متاسفانه از هارد های 3.5 اینچی سیگیت که راضی نبودم و تا حالا 2 یا 3 تا خرابی برام گزاشته
ولی هارد 2.5 اینچی و پرتابل هاش که سه تا ازش داشتم تا حالا خرابی نداشته و همین مدل سیگیت که نوشتم 2 تراش رو دارم راضی بودم
هارد های وسترن هم که کلا خرابی نداشته و بهترین هستن
مشکل من اینه که سیگیت 1 گیگ ببشتر هست با همین پول
شما بنظرتون کدوم رو بخرم ؟ و چرا ؟
آیا مدل سیگیت قابل اعتماد هست؟ ( خرابی و از دست رفتن اطلاعات ) و تجربیات دیگران راجب اش چجوری بوده ؟
سپاس
با سلام
یه هارد 4T برای آرشیو فیلم و موزیک می خواستم بخرم ، چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
از هاردهای وسترن دیجیتال کدوم رنگ برای آرشیو بهتره؟
به نظرتون برای آرشیو 2 تا 2T بخرم بهتره یا یدونه 4T ؟
برای آرشیو هارد داخلی بهتره یا خارجی؟
ممنون
سلام .نقل قول:
اگر اینترنال میخواهید پیشنهاد من WD Blue هست . البته اگر بودجه هست میتونید مدلهای red رو هم انتخاب کنید .نقل قول:
از هاردهای وسترن دیجیتال کدوم رنگ برای آرشیو بهتره؟
با توجه به اینکه برای آرشیو میخواهید استفاده کنید و قطعاً در آینده حجم آرشیو هم بیشتر میشه بهتر هست چهارترابایت رو انتخاب کنید که تعداد هاردها در آینده زیاد نشه .نقل قول:
به نظرتون برای آرشیو 2 تا 2T بخرم بهتره یا یدونه 4T ؟
اگر بطور مداوم استفاده میکنید و اگر فقط روی یک سیستم استفاده میشه و قصد جابجایی رو ندارید اینترنال بهتر هست .نقل قول:
برای آرشیو هارد داخلی بهتره یا خارجی؟
سلام آقا عطا
هارد اکسترنال دو ترابایت چی پیشنهاد میدین؟
نظر خودم روی سیلیکون پاور Armor A85 هستش
ممنون :»
سلام و خسته نباشید.
آیا استفاده از هارد اسکای هاک با توجه به این که دوام این نوع هارد بالاست به عنوان آرشیو در پی سی ، مشکلی به هم می زنه ؟
با سلام مجدد. این مشخصات هارد سیگیت اسکای هاک 4 تراست که یک هفته است خریداری شده آکبند با گارانتی سه ساله سازگار از نماینده فروش
(البته این هارد در پی سی به کار رفته نه برای دوربین)
بی زحمت به مشخصات آن در نرم افزار اچ دی تون نگاهی بیندازید!
HD Tune Pro: ST4000VX007-2DT166 Health
ID Current Worst ThresholdData Status
(01) Raw Read Error Rate 82 65 44 162297341 ok
(03) Spin Up Time 93 93 0 0 ok
(04) Start/Stop Count 100 100 20 25 ok
(05) Reallocated Sector Count 100 100 10 0 ok
(07) Seek Error Rate 66 60 45 3931334 ok
(09) Power On Hours Count 100 100 0 215362545123354 ok
(0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok
(0C) Power Cycle Count 100 100 20 26 ok
(B8) End To End Error Detection 100 100 99 0 ok
(BB) Uncorrectable Error Count 100 100 0 0 ok
(BC) Command Timeout 100 100 0 0 ok
(BD) Unknown Attribute 100 100 0 0 ok
(BE) Airflow Temperature 64 59 40 689897508 ok
(BF) G-sense Error Rate 100 100 0 0 ok
(C0) Unsafe Shutdown Count 100 100 0 5 ok
(C1) Load Cycle Count 100 100 0 55 ok
(C2) Temperature 36 41 0 94489280548 ok
(C5) Current Pending Sector 100 100 0 0 ok
(C6) Offline Uncorrectable 100 100 0 0 ok
(C7) Interface CRC Error Count 200 200 0 0 ok
(F0) Head Flying Hours 100 253 0 247935577096213 ok
(F1) Unknown Attribute 100 253 0 2052274993 ok
(F2) Unknown Attribute 100 253 0 1178687233 ok
Health Status : ok
آیا مقدار Power On Hours Count ( که عدد215362545123354 است )غیر طبیعی نیست در حالی که Start/Stop Count فقط 25 بار است؟
و آیا Raw Read Error Rate وSeek Error Rate نگران کننده نیست ؟ نرم افزار hard drive inspector بر اساس این دو فاکتور برای این هارد زمان مرگ تعیین کرده که مارس 2019 هست!
نا گفته نماند که زمان تولید هارد jan 2018 هست و زمان شروع گارانتی از ماه هشتم 2018
با توجه به این که به اسم آکبند با گارانتی اصلی سازگار سه ساله خریداری شده!
آیا امکان اشتباه نرم افزار وجود داره؟ چون بافر رو هم که 64 هست 8 مگ نشون می ده
آیا اگه ایرادی باشه می شه به استناد این نرم افزار به گارانتی مراجعه کرد؟
سلام .نقل قول:
SMART Status های این هارد دیسک OK هست و مشکلی ندارد . در مورد بعضی از SMART attribute هارد دیسکهای سیگیت مثل Seek Error Rate و Raw Read Error Rate که اعداد بالا و متغیری در ستون Data برنامه HD Tune دیده میشه ، اینها کاملاً عادی هست و نشاندهنده خطا یا وجود اشکال و خرابی نیست . این بیشتر برمیگرده به محاسبه این Attributeـها از یک روش غیر متعارف . سایت زیر هم به این موضوع اشاره کرده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل هارد دیسکها برای سیستمهای دوربین مدار بسته بهینه شده . مثلاً از روشهای متفاوتی برای خطایابی و رفع اشکال در اطلاعات نسبت به هارد دیسکهای معمولی استفاده میکنند . برای دوام بالا میتونستید هارد دیسکهای Ironwolf رو انتخاب کنید .نقل قول:
دوستان من یه هارد واسه آرشیو و استفاده پی سی میخوام
2 ترابایت
سیلیکون پاور A85 پیشنهاد میدین یا وسترن my passport ؟ یا مدل دیگه؟
ممنون
هر دوتاش هاردهای خوبی هستن. A85 بدنه محکمی داره و ضدضربه هست ( هارد داخلش ممکنه وسترن باشه یا هر چیز دیگه!) ولی my passport بدنه ظعیفی داره هر چند خود هارد داخلیش عالی هست! حالا خودتون تصمیم بگیرد که اگه احتمال میدین ضربه بخوره و ... قیمت بالاتر رو بپذیرین و A85 بگیرین و اگر نه که همون وسترن کفایت میکنه و اگه ضربه نبینه عمر بالایی داره.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
پس اینجور که متوجه شدم اگر ضربه نخوره وسترن رو پیشنهاد میدین
درسته؟
بله دقیقا. ضمن اینکه صرف ضد ضربه بودن بازم هیچ تضمینی نمیکنه که اطلاعات از بین نره. هارد ضد ضربه داشتیم که یک بار افتاده و داغون شده.نقل قول:
من یه مدل سیلیکون پاور داشتم که هارد داخلش سیگیت بود.اصلا راضی نبودم و الان خراب شده.نقل قول:
ممنون که راهمایی میکنی دوست عزیزنقل قول:
حالا بین همه مدل های موجود کدوم مدل رو پیشنهاد میدین؟(ظرفیت دو ترابایت تا قیمت یک و صد)
خیلی واسم مهم که ماندگاری بالایی داشته باشه
چرا کسی راهنمایی نمیکنه :n37:نقل قول:
بین اون مدلهای که شما گفتی که من وسترن رو پیشنهاد کردم که. هر چند سیلیکان پاور هم عالی هست.نقل قول:
هر کدوم رو میگیرین با گارانتی معتبر بگیرین.
برند وسترن دیجیتال و سیگیت جزو برترین و پرفروش ترین برندهای هارد هستننقل قول:
انتخاب از این 2 برند قطعا تضمین کیفیت هارد شماست
فقط یه نکته رو اضافه کنمنقل قول:
خیلی واسم مهم که ماندگاری بالایی داشته باشه
نه تنها هارد بلکه کلیه قطعات سیستم در صورت رعایت نکردن اصول نگهداری , ماندگاری بالایی نداره
تکون دادن هارد در زمان روشن بود و یا گذاشتن هارد تو مکان گرم در زمان کاری و خاک خوردن شدید هارد به راحتی از عمر هارد کم میکنه
اینکه اگه هروقت احتیاج داشتید وصل کنید و یا اینکه اول هارد رو خاموش کنید بعد اتصال هارد رو جدا کنید ( اکثر هارد ها این نرم افزار رو با خودشون دارن )
هارد ضد ضربه که هیچی بلکه هارد ضد گلوله :n02: هم داشته باشید و اصول اولیه رو رعایت نکنید به راحتی هارد رو به نابودی میکشونید
خودم الان نزدیک 4 5 ساله از همون مدل passport دارم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم و همچنان داره کار میکنه ( تو پر قو بزرگش کردم :n02:)
بعد این همه تجربه استفاده از همین لوازم سخت افزاری و یا هارد
پیشنهاد میکنم گول این تبلیغات رو نخورید که هارد ضد ضربه هست و یا اینکه ضد آب و ...
این موارد ضد ضربه بودن و .... در شرایطی هست که شما اصول نگه داری هارد رو رعایت کنید و یا همون ضد ضربه بودن به معنی این نیست هارد رو بکوبی به دیوار و سالم بمونه
اگرچه هاردهای passport هم ظرافت بالایی دارن ولی خب شما هارد رو درست نگه دار ( به خصوص اینکه واسش یه کیف بگیر )
هارد شاید از خودتم بیشتر عمر کنه :n02:
درود
کدوم هارد را پیشنهاد میکنید ؟
هارد Seagate BarraCuda Pro Internal Hard Drive SATA HDD 4TB 6GB/s 128MB قیمش 175 دلار هست .
یا هارد WD Black 4TB Performance Hard Drive - 7200 RPM, SATA 6 Gb/s, 256 MB Cache قیمتش 180 دلار هست .
در حال حاضر وسترن بلک 2 ترا 64 مگ کش دارم که رید و رایت روش زیاد شده و بعضی مواقع خیلی صدا میده . در مورد وسترن بلک خوندم که اکثرا به صدا میافته . حال دلیل اینکه به صدا افتادن پایان عمرش باشه نمیدونم .
از هارد فقط برای نگهداری اطلاعات و دانلود فایل ها و... هست برای برنامه و ویندوز و .... ssd دارم . مهم عمر هارد هست که اطلاعات یک دفعه از بین نره .
پیشنهاد من فقط WD Black هست .نقل قول:
در مورد wd gold نظرتون چی هست ؟؟ امکان نصب ویندوز 10 روش هست ؟نقل قول:
من خودم WD Gold ده ترابایتی دارم و تست های این هارد رو در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک گذاشتم . مدل خیلی خوب و البته گرانقیمتی هست . هیچ مشکلی هم برای نصب ویندوز یا آرشیو دیتا نداره .نقل قول:
درودنقل قول:
بدون در نظر گرفتن قیمت بین بلک و گلد کدوم را پیشنهاد میکنید ؟
فقط کش 128 یا 256 تاثیری در کارکرد کلی داره ؟
بدون در نظر گرفتن قیمت قطعاً گلد رو پیشنهاد میکنم . تاثیر Cache در عملکرد کلی هارد دیسک هم ناچیز هست .نقل قول:
فقط یک نکته : بعضی ها میگن هارد دیسک Gold صدای بیشتری داره ولی با وجودیکه روی سیستم من دو عدد از همین مدل نصب هست من چیزی احساس نمیکنم احتمالاً به نوع و کیفیت کیس بستگی زیادی داره .
نقل قول:سلامنقل قول:
استاد جان :n02: یه سوال فنی ! تو تاپیک قلمرو شما به سوال بقیه جواب میدیم یه ذره هم از اطلاعاتتون استفاده کنیم :n01:
این مدل های Red و Gold مگه به ترتیب واسه استفاده در شبکه و دومی واسه دیتا سنتر طراحی نشدن ؟
و مثل مدل Purple که واسه دوربین داربسته طراحی شده و مدل Blue واسه مصارف خانگی و عمومی
استفاده از مدل های red و .... تو مصارف خانگی به صرفه هست ؟؟ ( با توجه به اینکه نسبت به مدل Blue که برای مصارف عمومی هست از قیمت بالاتری برخودار هستن )
دلیل فنیش چیه ؟
مدلهای WD Blue نهایت شش ترابایت هست و برای کاربری که مثلاً به خاطر محدودیت تعداد پورتهای SATA نیاز به حجم بیشتری داره مجبور هست بدون در نظر گرفتن میزان بودجه از هارد دیسکهایی مثل Red یا Gold استفاده کنه یا از برندهای دیگه ای مثلاً Seagate BarraCuda انتخاب کنه .
هیچ ایراد خاصی هم نداره و بدون هیچ مشکلی میتوان از هارد دیسکهای Red یا Gold دقیقاً مثل هارد دیسکهای معمولی استفاده کرد فقط قیمت بیشتری داره و اینکه کیفیت بهتری هم داره . ولی استفاده از هارد دیسک Purple برای استفاده های عمومی چندان توصیه نمیشه . چون این هارد دیسکها عملکرد متفاوتی نسبت به هارددیسکهای معمولی مخصوصاً در خطایابی اطلاعات و رفع اشکال دارند .
ممنوننقل قول:
یه سوال
مدل Black دقیقا واسه چه نوع سیستم و بازاری هدف گذاری شده ؟؟ و آیا از نظر فنی با Blue و Gold تفاوت کارایی داره ؟
چند سوال مهم داشتم از خدمتتون.
نظرتون در مورد هارد Toshiba Advance چی هستش؟
کلا هاردهای توشیبا رو چطور میبینید؟
هارد ۲ ترای آداپتوری رو پیشنهاد میفرمایید یا ۱ ترا پرتابل؟
برای آرشیو هارد آداپتوری مناسب هست یا پرتابل؟
بنده در زمینهی فیلم و موسیقی فعالیت میکنم و نگهداری از فایلها بسیار برای بنده مهم هستش.
آیا با افزایش عمر هارد ، کیفیت فایلهای صوتی و تصویری کاهش پیدا میکنه؟
آیا با افزایش عمر هارد این امکان وجود داره که بر روی فایل موسیقی نویز و یا پرش ایجاد بشه؟
البته متوجه هستم که اگر هارد آسیب ببینه اطلاعات هم آسیب میبینند اما منظور بنده این هستش که امکانش هست فایل صوتی یا تصویری بر روی هارد به مرور زمان دچار مشکل بشه؟ مثلا نویز بیفته روی صدا یا پرش داشته باشه؟
و اگر این اطلاعات وجود داره بفرمایید بنده چطور میتونم متوجه بشم که کدوم اطلاعات بر روی هارد دچار مشکل شده؟
بنده معمولا هارد رو تک پارتیشن استفاده میکنم و علاقهای به پارتیشن بندی ندارم ، مشکلی نداره این روش؟
با سپاس
سلام .نقل قول:
بستگی به کاربرد و نوع استفاده شما داره . اگر جابجا نمبکنبد میتونید مدلهای دسکتاپی انتخاب کنید در غیر اینصورت مدلهای پرتابل رو باید انتخاب کنید . ولی با توجه به اینکه حجم مورد نظر شما زیاد نیست پیشنهاد میکنم مدلهای پرتابل رو انتخاب کنید که جمع و جورتر و فضای کمتری رو اشغال میکنه .نقل قول:
هارد ۲ ترای آداپتوری رو پیشنهاد میفرمایید یا ۱ ترا پرتابل؟
برای آرشیو هارد آداپتوری مناسب هست یا پرتابل؟
دو حالت مطرح هست :نقل قول:
آیا با افزایش عمر هارد ، کیفیت فایلهای صوتی و تصویری کاهش پیدا میکنه؟
آیا با افزایش عمر هارد این امکان وجود داره که بر روی فایل موسیقی نویز و یا پرش ایجاد بشه؟
1. اطلاعاتی رو روی هارد دیسک ذخیره میکنید و انتظار دارید بعد از سالها عدم فعالیت یا عدم ذخیره مجدد ، این اطلاعات همچنان بدون مشکل همچنان قابل خواندن باشه . پیشنهاد میکنم تاپیک زیر رو مطالعه کنید . ولی طبق تجربه ای که داشتم بعد حدود هفت یا هشت سال اطلاعاتی که روی هارد اکسترنال ذخیره بودند و در طول این مدت تغییراتی اعمال نشده بود ، همچنان بدون مشکل قابل خواندن بودند.
2. هارد دیسک کارکرد بالایی داشته باشه و انتظار داشته باشید که مشکلی برای اطلاعات پیش نیاد . همانطوریکه میدونید هارد دیسک یک قطعه مکانیکی هست که دچار فرسودگی میشه . در این حالت بهترین کار این هست که هارد دیسک رو تعویض کنید و یا حداقل از اطلاعات مهم بکآپ داشته باشید .
البته دقت کنید فقط هارد دیسک مشکل دار باعث خرابی اطلاعات نمیشه . گاهی اوقات وجود اشکال در Ram سیستم و سایر اجزاء باعث خراب شدن اطلاعات میشه . مثلاً فایلی رو اکسترکت میکنید و میبینید که خطای Corrupt ظاهر میشه یا قسمتی از فیلم شطرنجی بشه .نقل قول:
البته متوجه هستم که اگر هارد آسیب ببینه اطلاعات هم آسیب میبینند اما منظور بنده این هستش که امکانش هست فایل صوتی یا تصویری بر روی هارد به مرور زمان دچار مشکل بشه؟ مثلا نویز بیفته روی صدا یا پرش داشته باشه؟
باید هش کد فایلها رو از قبل داشته باشید و جای دیگه ذخیره کنید و بعداً فایلهای مشکوک رو با همین هش کد بررسی کنید . برنامه های مختلفی برای استخراج هش کد فایلها وجود داره مثلاً WinMD5 یا Md5Checker .نقل قول:
و اگر این اطلاعات وجود داره بفرمایید بنده چطور میتونم متوجه بشم که کدوم اطلاعات بر روی هارد دچار مشکل شده؟
مسکلی نیست .نقل قول:
بنده معمولا هارد رو تک پارتیشن استفاده میکنم و علاقهای به پارتیشن بندی ندارم ، مشکلی نداره این روش؟
درود فراوان و ممنون از پاسخگویی جامع شمانقل قول:
بنده حدود ۱۳-۱۴ سال قبل اطلاعاتی رو بر روی هارد اینترنال Maxtor ذخیره کرده بودم و حدود ۹-۸ سال بعد این اطلاعات رو به هارد اکسترنال Sony و بعد از حدود ۲ سال این اطلاعات رو به هارد اکسترنال Transcend منتقل کردم. البته غیر از اطلاعات قدیمی ، همواره اطلاعات جدیدی هم به هاردها افزوده شده.
هارد مکستور هارد اصلی سیستم بود و تقریبا در تمام ۷-۸ سال روشن بود. هارد سونی کلا حدود ۱ ماه روشن بوده و هارد ترنسند هم حدود ۴ ماه
چندین دفعه هارد سونی رو به لپ تاپ با سیستم عامل ویندوز وصل کردم و با پیغامی مبنی بر اینکه هارد نیاز به چک شدن داره مواجه شدم که بعد از چک کردن بخشی از اطلاعات پاک شد و متاسفانه از دست رفت و بنده هم بقیه اطلاعات رو به هارد جدید ( ترنسند ) منتقل کردم!!
الان احساس میکنم برخی از فایل ها آسیب های جزئی دیدن ، فایل پخش میشه و مشکلی از این نظر نداره اما در ۱ ثانیه بخصوص از آهنگ پرش و نویز وجود داره و بنده میخوام بدونم این مشکل از ابتدای ذخیره سازی وجود داشته یا به مرور زمان حاصل شده؟ این ایراد روی فایل های صوتی نسبتا زیادی وجود داره ، شاید حدود ۲۰۰-۳۰۰ فایل صوتی (MP3) یا حتی بیشتر ، هر چند خیلی باید گوش حساس باشه تا تشخیص بده این نویز یا پرش لحظهای رو
ضمن اینکه بنده Tag مربوط به فایل های صوتی رو تغییر میدم ، آیا این کار باعث آسیب دیدن جزئی فایل میشه؟؟
تصاویر مربوط به تست هارد رو هم روی تاپیک مربوط به خرابی هارد دیسک قرار دادم ، در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
ضمن اینکه نظرتون رو در مورد هاردهای توشیبا بخصوص Toshiba Advance نفرمودید.
سپاس فراوان
نقل قول:با توجه به توضیحاتی که دادید بنظر من مشکل از زمانی شروع شده که پیغام چک دیسک کردن درایو ظاهر شده . طبق تجربه ای که دارم چک دیسک کردن درایو بعضی اوقات باعث خرابی یا از بین رفتن اطلاعات میشه . شاید هارد اکسترنال رو Safely remove نکردید یا شاید برق ناگهانی قطع شده بود یا اینکه از سیستمهای عامل متفاوتی استفاده میکنید و با نصب درایورهای مخصوص سعی میکنید که فایل سیستم پارتیشنها قابل شناسایی روی هر دو سیستم عامل باشه . باید علت رو دقیق بررسی کنید و ببینید آن زمان چه کار کرده بودید یا چه اتفاق افتاده بود که پیغام چک دیسک ظاهر شده بود .نقل قول:
و بنده میخوام بدونم این مشکل از ابتدای ذخیره سازی وجود داشته یا به مرور زمان حاصل شده؟
سلام و درود مجدد
بنده از مک بوک پرو ۲۰۰۹ استفاده میکنم در حال حاضر که هارد ۵۰۰ گیگ روی دستگاه هستش از برند Fujitsu
البته خیلی عجیب هستش چون قبلا یادمه Hitachi بود ولی الان چک کردم زده Fujitsu
یا من اشتباه میکنم و از اول همین Fujitsu بوده یا بعدا تبدیل شده به Fujitsu!!!
در هر صورت تصمیم گرفتم هارد داخلی رو با یک مدل ۱ ترا یا ۲ ترا جایگزین کنم ولی متاسفانه بین سایتهای انگلیسی زبان و فارسی زبان هرچقدر جست و جو کردم مطلب درستی دستگیرم نشد.
بنده چه هاردی باید بگیرم که سازگاری داشته باشه با MacBookPro5,3 سایز ۱۵ اینچ (Mid 2009)؟؟ مدل دقیق دستگاه MB986LL/A
ظاهرا برخی مدلها سازگاری نداره!
این برند فوجیتسو و هیتاچی چطور هستند؟
در صورت امکان راهنمایی بفرماید ، سپاس فراوان
سلام .نقل قول:
مدل نامبر هارد دیسکی که در حال حاضر روی لپتاپ هست رو مشخص کنید و با جستجو در اینترنت مشخصات مخصوصاً ضخامت هارد دیسک رو بدست بیارید . البته با توجه به سال ساخت لپتاپ احتمالاً 9.5 میلیمتری هست . هر هارد لپتاپی SATA میتونید بخرید فقط باید به یک نکته توجه کنید آنهم ضخامت هارد دیسک هست . بعضی مدلهای جدید 7 میلیمتری هستند و برای نصب شاید نیاز به استفاده از کاغذ یا مقوا برای پرکردن فاصله خالی باشه . این بستگی به طراحی داخل لپتاپ داره که چطوری هارد دیسک رو ثابت نگه میداره .