تو کریر بریم اشکان دژاگه رو بخریم :31:
این فیفا هم که نقل و انتقالاتش به روز نیست وگرنه رضا قوچان نژاد هم میشد خرید :31:
Printable View
تو کریر بریم اشکان دژاگه رو بخریم :31:
این فیفا هم که نقل و انتقالاتش به روز نیست وگرنه رضا قوچان نژاد هم میشد خرید :31:
سلام با کرک فعلی بازی آخر فصل اول کریر مود کرش می کنه
کسی راهی می دونه؟
اگه اینطور بود تا حالا ea پچ اصلاحی نمیداد؟نقل قول:
شما هم مثل من تو هر بازی شاهد ده بیست تا گل هستید؟ :sq_22:
+
افت فریم ندارم روی 60 هم لاک کردم اما بازی نرم نیست و احساس میکنم یه لگ خیلی خیلی ریز دارم
این مشکل تو فیفا 12 هم بود که تا دمو اومد بیرون انویدیا بتا داد بیرون الان نمیدونم چرا نداده!
GTX460 1GB
دوستان من دیشب بازی رو خریدم بازی کردم دو سه دست ، واقعا بازیه منطقی شده الکی الکی نمیشه گل زد یا گل خورد . واقعا پیشرفت کرده بازی . یه سوالی داشتم اینکه من تنظیماتو تو بالاترین سطحش گذاشتم برای گرافیک منتهی احساس میکنم گرافیک بازم پایینه . من اشتباه میکنم واسه همه اینجوریه یا گرافیکش تغییر کرده ؟
تو قسمت Area با MESSI حدود 100 تا شوت زدم که نزدیک ترینشون تیر دربازه بود در غیر اینصورت یا دفع میشد یا بیرون میرفت حتی یک گل از فاصله دور نشد بزنم با اینکه شوت های کنج خیلی زیاد بود !نقل قول:
---------------------------------------------------
دوستانی که بازی رو برای PC خریداری کرن حتما حتما در قسمت Config (خارح از بازی) تنظیمات مربوط به FPS یا همون فریم ریت رو روی حالت Limite قرار بدن چون در حالت No Limite سیستم نمیتونه هماهنگی لازم رو برای کنترل پردازش بازی داشته باشه و بازی کند میشه
باید رزولوشن کم کنید منم مشکل شما رو داشتم با کم کردن رزولوشن حل شدنقل قول:
وای خدا . این یکی خیلی باحال بود :39: . یعنی واقعا اگه من اینقدر واسه این بازی پول داده بودم و اینطوری شده بود حتما همین کار رو میکردم .نقل قول:
اقا یکی تو رو خدا از تنظیمات کیبورد یه عکس بگیره بزاره مام بتونیم بازی کنیم :sq_3:
اقا دسته ی من تو این بازی شوک سمت راستش کار نمیکنه و نمیتونم حرکات نمایشی انجام بدم چجوریه تنظیمات خاصی داره؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
با کدوم قسمت تنظیمات مشکل دارید ؟ همه چی مشخص هست !نقل قول:
با چه Platform ای بازی میکنید ؟ کنسول ؟ PC ؟نقل قول:
من هنوز نسخه ی RELOADED رو دانلود نکردم . مثل اینکه توی کریر مد و دیگر قسمت ها باگ های عجیب غریبی داره !
منتظر بمونم نسخه ی دیگری از بازی بیاد یا همین رو بگیرم ؟
pc دوست عزیزنقل قول:
بچه ها اين فيفا همه چيش عاليه اما مثل هر سال اين تنظيم دستش واقعا اعصاب خوردي هست
فيفا 12 يه فايلي نيم مگي بود كه بايد ميريختي توي پوشه game تا بتوني حركات تكنيكي انجام بدي
من با كامپيوتر بازي ميكنم خواهشا هركي بلده بگه چه جوري ميشه حركات تكنيكي رو توي فيفا 13 انجام داد
دوستان حتما ایزک کونکا رو از بارسلونا بخرین(میشه قرضشم گرفت) خیلی خوب بازی میکنه.همینطور اسمالینگ از منچستر .
سلام من فیفا 13 که نصب کردم حالت کارتونی داره یادمه پارسال هم فیفا 12 کارتونی بود یه تنظیماتی انجام دادم(که الان یادم نیست) خیلی خفن شد حالا کسی نمیدونه باید چه کار کرد؟؟
احتمالا کارت شما انویدیا نیست من 1080 بازی میکنم ولی چه فول اچدی بازی کنم چه روی 600 با کیفیت very low هم بزارم اون مشکل لرزش خیلی خیلی ریز وجود دارهنقل قول:
باید رزولوشن کم کنید منم مشکل شما رو داشتم با کم کردن رزولوشن حل شد
این مشکل فکر میکنم مخصوص تمام کارت های سری 400 جیفورس برای فیفا13 هست
چه تنظیماتی انجام بدم از این قسمت که کیفیت گرافیک بازی هم پایین نیاد
دوستان بخش UT توضیحاتش بدید ببنیم تغییرات چی نسبت به نسخه قبل ؟
کسی اینجا نسخه اوریج خریده؟!
آقا من فایل setting بازی رو میخوام بازی رو خریدم نصب کردم ولی setting نداره گرافیکش خیلی پایینه یکی لطف کنه این فایل و واسه من آپ کنه!!
حالم ب هم خورد از این فیفا 13 چرا اینقدر بازی مذخرف شده؟دم فیفا 12 گرم ، آپدیتی واسه فیفا 12 نیومده که نقل انتقالات 2012-13 توش انجام شده باشه و همچنین لباس ها آپدیت شده باشه؟زنده باد فیفا 12 که هنوز هم سره از همه شبیه سازهای فوتبال ولی حیف که نقل انتقالات و لباسها آپدیت نیست،لطفا اگه آپدیت یا پچی هست دوستان معرفی کنن.
آرنا رو بیخیالنقل قول:
منظورم در جریان بازی هست
من با استوپ توپ مشکل دارم. وقتی به بازیکنم پاس می دم نمیتونه درست توپو استوپ یا کنترل کنه. روشی هست که بشه درست توپو کنترل کرد؟
خواهشا یکی جواب بدهنقل قول:
برو به این ادرس FIFA13\Game\fifasetup از طریقfifaconfig تنظیمات رو عوض کن .نقل قول:
داداش این fifaconfig ارور میده اجرا نمیشه!؟!!نقل قول:
نه دوست من نیست. اگر بخوای اپدیت کنی خودت باید دستی انجام بدی. که اونم تا یاد بگیری و لباس ها و چهره ها و کفش و توپ رو دانلود کنی و وارد بازی کنی اینقدر وقت میگیره که تا اون موقع به فیفا ۱۳ هم عادت میکنینقل قول:
دوستان کسی نفهمید مشکل من چی هستش !!؟
بازی من اجرا نمیشه !
رو آیکونش که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته !!!
موقع استپ کردن دستتو از روی سرعت بردارنقل قول:
آقا این fifaconfig رو یکی لطف کنه واسه ما آپلود کنه!!
چه اروری میده اگه خوده فیفا 13 اجرا بشه اینم نباید مشکلی داشته باشهنقل قول:
فصل اول با آرسنال دارم میرم.... بنزما رو 25 میلیون یورو خریدم. همچنان مثل فیفا 12 مهاجم عالیه ایه! توی 12 به نظرم بهترین مهاجم بود. بنزما و زلاتان. توی 13 هم بنزما عالیه. 16 بازی ، 24 گل در لیگ. world class.
امیدوارم دلار هرچه سریعتر بیاد پایین ، لذت واقعی فیفا به انلاین بازی کردنه ، نه به بازی کردن با هوش مصنوعی!!
کسی جوابی نداره حداقل یه عکس از بازیتون بزارید ببینم فقط مال من اینطوریه یا همه اینجوریننقل قول:
این یکی از ویژگی های فیفا 13 هستنقل قول:
باید تو پاس دادن دقت بیشتری کنی و قدرت پاس به اندازه باشه و اگه با عجله یا محکم پاس بدی توپ خراب میشه
این ادعا رو در حالت عادی گفتی یا اکس زده بودی!!!!!نقل قول:
خود دیوید روتر هم اینقدر جوگیر نمیشه و از بازی خودش اینقدر تعریف نمیکنه :31:
درسته ea شرکت بزرگیه اما بهترین نیست - فیفاهم 2-3 سالیه از پی اس بالاتر زده و همیشه خیلی از پی اس پایینتر بود
عزیز من جوگیر نشوامسال حقیقت اینه که درکل افت کرده و از فیفا12 بدترشده
شما هیچ وقت شرکتهای بزرگی مثل rockstar و 2k ویا کپکام رو باهیچ شرکتی مقایسه نکن
چون عناوینی دارن که ea حتی توی خواب شبش هم نمیبینی که بتونه مثل این بازیها رو بسازه
شما اول بازی بسکتبال 2k رو بازی کن بعد بگو نمیشه ازفیفا بهتر ساخت
واقعا فیفا و پی اس درمقابل این بازی مثل پلی 1 به پلی 2 میمونمن خیلی ازکسا رو میشناسم که از بسکتبال خوششون نمیومده اما وقتی این بازی رو دیدن عاشق این بازی شدن
دوست عزیز اگه عاشق 2k هستی تاپیکش یه کم اونورتره می تونی بری توش نظربدی...نقل قول:
اینجا مال عاشقای فوتبال و علی الخصوص فیفاست....
بحث رو هم اصلا ادامه ندید که تاپیک منحرف میشه....
دستت درد نکنه ولی بازم درست نشد!!؟ میشه لطف کنی پوشه fifasetup رو یه جا آپ کنی !!:11::11:نقل قول:
وای خدا من که دارم دیوانه میشم . عجب بازی ایه این 13 . در جا قورت میده 12 رو . خیلی منطقی شده . کسایی هم که میگن 12 بهتر بود برن ببینن کجای بازیشون مشکل داشته که توی 13 نمیتونن از اون روش هاشون استفاده کنن .
والا در نظر ما که بازی از قبل واقعی تر شده و هیچ چیزی هم از بازی کم نشده . هوش مصنوعی هم که به شدت بالا رفته .
اما نمیدونم چرا توی نسخه قبلی من یه 5 6 تایی از cpu همش میخوردم . اما اینجا نسبتا جلوش خوب بازی میکنم . بالاخره با کلی تلاش تونستم روی لجند رئال رو 4-1 بزنم .
واقعا خیلی احمقانه است که بیایم ساخت یک بازی بسکتبال از 2K رو با ساخت یه بازی فوتبال حرفه ای که ادعای شبیه سازی داره اون هم از EA مقایسه کنیم . این که ژانر هر دو ورزشی هست دلیل نمیشه اونو با این مقایسه کنیم .نقل قول:
به هیچ وجه دلیل نمیشه که اگه یه شرکت بازی بسکتبال خوبی بسازه پس توی ساخت یه بازی فوتبال هم موفق باشه .
شما خودت رو ناراحت تکن. با این همه سابقه باید بدونی که تفریح ایشون ترول کردنه وگرنه هیچ منطقی پشت حرفاش نیست و فقط میخواد نظری داده باشه.نقل قول:
دوستان این بازی پچ یا ادیتی نداره که بشه یه دوربین جدید به بازی اضافه کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلا اونو پاک کن اینو بنداز اگه درست نشد بگو چه اروری میده تا کمکت کنم
در ضمن اگه کلا بالا نمیاد میتونی از این گزینه هم کمک بگیری (ویندوز7 و 8) کلیک راست کن بعد troubleshoot compatibility رو بزن