اس 3 گارانتی اینتل هم داریم ؟؟؟!!
Printable View
اس 3 گارانتی اینتل هم داریم ؟؟؟!!
سلام.نقل قول:
دوست عزیز با این گارانتی که شما میفرمائید ،خیر.
گارانتی های معتبر برای این گوشی سام تل ،پارس مایکروتل و همراه سرویس خاورمیانه هست.:11:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز از راهنماییت . ولی چون آماتورم ترجیح میدم خودش بصورت خودکار کارشو انجام بده که اگه خرابکاری شد بندازم گردن خوده گوشی.:n24:
پس نتیجه اینکه آپگرید با کیز نه چیزی پاک میشه و نه باگ داره . درسته ؟
بله. هیچ مشکلی نیست.همینطور آپ با گوشی. ولی شکا بک اپ رو بگییر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا تست از S III هست که مقاومت این گوشی رو می سنجه ، باید گفت در بعضی از انجمن ها کاربران پست هایی میزنن ولی شاید این پست ها جهت دار هم باشه ، برای خراب کردن یک چهره یک برند یا گوشی...من تا چیزی رو نبینم باورم نمی شه :n02: چون موقعی که می خواستم C6-01بخرم و در انجمن ها سرچ می کردم بعضی کاربرا از تاچ ضعیف و دوربین بی کیفیت ان صحبت می کردند ولی موقع خرید و استفاده هم چیز برعکس شد :n09:
نقل قول:
ok ... ممنون بک آپ رو با همون برنامه کیز که خودش نوشته بک آپ بگیرم خوبه دیگه ؟
کانتکت رو که گوگل اکانت میگیره
میمونه اس ام اس که با گو اس ام اس پرو بگیرید
بقیه هم پاک شد فدا سرت:دی
گوشی های بدون گارانتی اس 3 مشکلی ندارن ؟ :n03:
گوشی با گارانتی سامتل رو دادم چون سفید میخواستم نبود گارانتی اصلی سفیدش ، الان بدون گارانتی برام آوردن . البته آشناست میگه مشکلی نداره، تا الانم هیچ وقت کارم به گارانتی نرسیده اما من تابه حال با آندروید کار نکردم تو این تاپیک دیدم نوشتین مهمه گارانتی اصلی باشه ، درسته ؟
!!! :n27:
نه اهمیتی نداره. کلا بدون گارانتی بهتره. پول مفته گارانتی
بدون طرح شبنمش چی ؟
اینایی که تو نت نوشته درسته ؟ هنگ میکنه و فارسی نمیخونه و ...
اگر imei و ... صحیح باشه که مشکلی نیست ، میتونه ق..ا..چ....ا..ق باشه ولی اصل باشه ، تقلبی نباشه، نه ؟
الان دارم پشیمون میشم ، گارانتی سامتل و اصل و ویتنامی رو دادم فقط برای رنگش :n27:
دوستان به اونایی که روی گارانتی حساسن کدوم گارانتی رو پیشنهاد میدین؟؟
سامتل که یه هفته تعویض داره و این خیلی عالیه ، ولی تا اونجا که من میدونم پارس مایکروتل سابقش خیلی بیشتره
نظر شما چیه؟؟
من باشم مایکروتلنقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز .
یه مشکلی ..... زمانیکه گوشیو وصل میکنم به کیز و میرم توو Tools . Firmwaree Upgrade and initialization رور که میزنم پیغام میده
Gt I9300 Dose not support Upgrade firmware and inistialization
چرا این پیغامو میده ؟؟؟ ولی وقتی با WIFI وصل میشم سریع میخواد آپگرید کنه .
لطفا راهنمایی کنین
ممنون .
دوستان قیمت چند وقت پیش خیلی اومده بود پایین ولی الان رفته بالا و دوباره 1700 شده . به نظرتونن ارزش داره 1700 پول به اس 3 بدیم ؟ پایین نمیادش به زودی ؟
من خودم با گارانتی مایکروتل دارم. بعد از 4 ماه به مشکل خورد بردمش گارانتی. اول واسم ثبت سفارش کردن که قطعه از کره بیاد. حدود 3 هفته که قطعه نیومد یه دونه نو بهم دادن.نقل قول:
کلا گارانتی خوبیه!
1700 نیست، 1550 اینا هست!نقل قول:
و تا زمانی که قیمت S4 منطقی نشده، ارزش داره برای خرید! مپه اینکه بخواهید 3 تومن برای S4 هزینه کنید.
منم بالاخره به جمه SIII ای ها پیوستم .نقل قول:
امروز مشکی با گارانتی سامتل گرفتم 1600 ، البته با کلی چونه ، چون زیره 1620 ، 1610 نمیدادن . سفید هم که بالای 1700 بود .
به نظرتون خوب گرفتم یا نه ؟ خودم که دوستداشتم سفید بگیرم ولی دیگه مشکی شد . یه فلیپ کاور هم گرفتم 50 تومان که البته اول 58 میگفت بعد 50 گرفتم .
فعلا یه کمی با گوشی کار کردم ولی احتمالا سوال زیاد برام پیش میاد که باید اینجا بپرسم ولی فعلا ممنون میشم یکی بگه این لاک اسکرین رو چه جوری میشه عوض کرد ؟
Setting> Lock Screenنقل قول:
همه تنظیمات دیگه هم همونجاست توی ستینگ
مبارکت باشه و ایشالا چندسالی برات کار بده:n19:نقل قول:
منم اول بار میخواستم سفیذ بخرم که اون موقع یعنی 20روز پیش 1620بود فکر کنم ولی من دیدم سفید بگیرم نگه داری باید زیاد بشه و چون بیشتر گوشی هام رنگ مشکی هست منم اس 3رو مشکی برداشتم واتفاقا مشکی هم رنگ قشنگ و شیک و براقی هست:n19:
یه رام 4.1.2 انگلیس یا ایران هم روش بریز و حالشو ببر:n02:
ممنون اتفاقا خودش 4.1.2 روش هست .نقل قول:
یه سوال دیگه » من سیم کارتو جا زدم و الان خواستم سیمو در بیارم تا یه سیم دیگه بندازم . ولی خیلی بدقلق هست و اصلا درنمیاد .
البته تو مغازه من جا نزدم و یارو سیمو جازد.
ولی الان نمیتونم دربیارم . چه جوری باید سیمو دربیارم ؟
سلام.نقل قول:
اون قسمت سیم کارت که بیرون هست رو یه فشار بده به سمت داخل ،سیم کارت خودش میپره بیرون.(بصورت فنری جا میخوره و بیرون میاد).:11:
دوستان عزیز بین i9300 و i9305 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
الان چند تا نرم افزار بنچ مارک نصب کردم که ببینم وضعیت چه جوری هست .
nenamark 2 بهم 56 فریم داد و Quaderant هم حدوده 6000 داد . اینا طبیعی هستند ولی بعد با Antutu 2.6 بنچ گرفتم که بار اول 8700 داد و بعد که با تسک منیجر رم رو خالی کردم و دوباره تست کردم 10000 داد . درصورتی که من توی سایت ها دیده بودم اس 3 راحت 15000 را میده .
فکر میکنید مشکل کجاست ؟
چقدر باتریش زود تموم میشه ! البته برای اینکه باهاش آشنا بشم دقیقا از صبح تا شب داشتم باهاش کار میکردما :n02:
من همینجور دارم از بازار دانلود میکنم مشکلی پیش نمیاد ؟ برنامه هاش مشکلی ندارن ؟ سامسونگ اپ خیلی چیزارو نداره آخه
میشه لطفا بگید بهترین قند شکنی که الان براش استفاده میکنین چیه ؟ تا بتونم از گوگل پلی و فیس و ... استفاده کنم؟
سلام.
باطریش خیلی زود تموم نمیشه که !!!
البته بستگی داره به نوع استفاده شما برای بهبود وضعیت باطری میتونید از برنامه auto run manager استفاده کنید و برنامه هایی که نیاز ندارید رو غیر فعال کنید که باطری رو مصرف نکنن منتها این برنامه نیاز به روت داره.در مورد قسمت بعدی فرمایشتون هم میتونید از نرم افزار Ps Iphone 3 استفاده کنید منتها فاصله های بین حروف رو بردارید (تمام حروف و عدد 3 پشت سر هم بدون فاصله هستن).:11:
سلام.نقل قول:
فرقشون توی 2 تا مسئله هست یکی اینکه 9305 LTEساپورت میکنه و 9300 نمیکنه و مسئله دوم 9305 دارای 2 گیگ رم هست و 9300 دارای یک گیگ رم.اما نسخه 9305 که برای ایران عرضه نشده مگه توی ایران هم هست؟:11:
برای من که با Antutu v3 تست گرفتم شد 16049 :n05:نقل قول:
من که گشتم نتونستم پیدا کنم و گفتن اصلا تو ایران کار نمی کنه البته با شبکه هاش:n13:نقل قول:
اس3 میخواستم نظرم روی نوت2 تغییر کرد و آخرش لپتاپ گرفتم :18:
فکر کنم باید با LG Kc910 بسازم فعلا :دی
ممنون ، من دیدم این روت و رام داره گیجم میکنه و ورژن خود گوشی هم که 4.1.2 هست دیگه بیشتر پیگیر اینکه روت کردن چیه و چطوریه نشدم . برنامه هایی که از گوگل پلی دارم میگیرم که مشکلی ندارند؟ روت و ... که نمیخواند ؟نقل قول:
میشه 2 برنامه خوب هم معرفی کنید بهم . یکی آنتی ویروس و یکی برای قفل کردن اپلیکیشن هام ، مثلا قفل کردن یک فولدر که توش برنامه های واتس اپو وایبرو ... ریختم .
سلام
یه دوستی دارم که میخواد این گوشی رو بفروشه
به من 1.150.000 قیمت داده
5/6 ماه کار کرده
قیمت مناسبه؟
چقدر میارزه؟
خیلی سریع کمک کنید
مرسی
نقل قول:
من که هر مغازه ای گشتم زیر 1،300 کارکرده نمیدادند
به نظرم اگه گوشیش مشکلی نداشته باشه قیمتش خیلی خوبه
اگه گوشی سالم باشه، عالی هست.نقل قول:
فکر میکنم بدون گارانتیش باشهنقل قول:
فکر نکنم با شبکه های ایران مشکل داشته باشه ولی مسلما از 4G نمیشه استفاده کردنقل قول:
اگر تمییز باشه قیمت عالیهنقل قول:
دوستان
کسی این مدل i9305 s3 رو تو ایران دیده یا داره؟
ممنون میشم اگه پیام بدین.
سلام.
گوشویو آپگرید کردم به 4.1.2 مقدار رمش 832 شد ولی مصرف باطریش بالا رفت !!!!! دلیلش چی میتونه باشه ؟
ممنون
یکسری برنامه هایی که بهش اضافه شده در حال اجرا هستن باعث مصرف باطری میشه با برنامه هایی مثل اتو ران منیجر میتونید غیر فعالشون کنید توی مصرف باطریتون تاثیر میذاره.:11:نقل قول:
مگه قبلا چند بود؟نقل قول: