سلام.نرم افزاری هست که بشه پول بکام لیگ رو افزایش داد. چندتا دان کردم ولی مال جی پی بود یا مسترلیگ.....
Printable View
سلام.نرم افزاری هست که بشه پول بکام لیگ رو افزایش داد. چندتا دان کردم ولی مال جی پی بود یا مسترلیگ.....
سلام دوستان این بازیو تازه گرفتم تا حالا 2011 بازی میکردم چون از گیم پلی 2012 اصلا خوشم نمیومد مسخره شده بود نسخه ایکس باکس 2013 را گرفتم چقدر گرافیکش افتضاحه در حد پلی استیشن یکه رو پلی استیشن هم همینطوره واقعا کونامی گند زده...
,دوستان نرم افزار ویرایش فیس میخواستم
سلام عزیزمنقل قول:
بفرما اینم پول برای BaL -----> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز میشه راجب خرید تو GP واینکه چطوری بیای ترکیب اصلی تیم توضیح بدی؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا من یه فصل بیشتر Bal بازی نکردم و تو همین یک فصل پول زدم و مربی خریدم و با رابطه اومدم ترکیب اصل :n02:
بعد از یه نیم فصل تو یه تیم درجه 3 رفتم اودینزه و الان دیگه بازی نمیکنم
راجع به خرید یا به اصطلاح همون GP نمیدونم منظورت چیه ؟! شما دقیقا چی میخوای بخری ؟!
اگه میخوای بیای ترکیب اصلی تیم ، باید جز کسانی باشی که مربی بهشون اعتماد داره و البته پستی را انتخاب کنی که اون تیم تو اون پست بازیکن کم داشته باشه
مثلا من رفتم اودینزه چون دفاع وسط کم داشت و من چون مدافع بودم هربازی منو میذاشت تو زمین
با تشکر فراوان از زحمات آرش عزیز
این GP چیز خوبیه باهاش میشه آیتم خرید بهترین آیتمی که میشه خرید اون 5000 تایی هست. فکر کنید بازیکن من الان اورالش رسیده به 108 مطمئنم که تاثیر همینه توی 18 تا 21 سالگی شلیک شد به آسمون هر 7-8 بازی یه بار آورالش افزایش پیدا می کرد پارامترها با سرعت افزایش پیدا می کردن یه آیتم 10000 جی پی هست که تمام پرامتر ها رو (البته پرامترهای 1-99 نه اون پارامتر های ثابت تک رقمی) 3 واحد افزایش میده و این اگه به فرض محال شما این آیتم رو بخرید و استفاده کنید در جا 6 واحد آورال شما بالا میره (حتما می دونید که اگه تمام پارامترهای 1 واحد افزایش پیدا کنن اورال 2 واحد بالا میره) من بعد خرید 5000 تایی پولارو جمع می کردم که اینو بخرم ولی الان که حدود 9700 تا دارم هیچ برنامه ای واسه خریدنش ندارم چون اکثر پارامترهایی که باعث بالا رفتن آورالم در پست تخصصیم (مهاجم نوک) میشه به 99 رسیدن الان که شماره 11 رئال مادرید هستم. با وجود مسعود اوزیل و رونالدو ضربه آزاد زن و پنالتی زن تیم هستم چه دور چه نزدیک همه اش رو من می زنم در کل خیلی خیلی آسون شده این BAL و پیشرفت در کوتاهترین زمان ممکن میسر میشه برعکس دو ورژن قبلی
اقا من همش بعد از یه مدتی از بازی میاد بیرون چه کار کنم ؟
کلافه شدیم همش میپره بیرون
اگه نسخه ی skidrow بازی میکنی و پچ روش نصب کردی بیخیال پچ شو بدون پچ بازی کن یا که کلا پاکش کن reload بگیر نصب کن.اگه reload داری قبل از بازی آنتی ویروستو غیر فعال کن.بازم اگه نشد روی آیکون بازی کلیک راست کن یه گزینه هست troubleshoot compatibility بزن بعد کزینه اول try رو بزن بعدم گزبنه start program رو بزن بزار بازی اجرا شه بعد ctrl>esc رو بزن بازی در حال اجرا رو drag کن پایین رو ادامه صفحه ی اولیت بیا ok کن و تنظیماتو save کن بعد همون بازی درحال اجرا رو تمام صفحه کن بازی کن.دفعه ی بعد هم نیاز نیست این کارارو بکنی.بازی کن حالشو ببر:n06:نقل قول:
من مشکلم اینه که بعد سه فصل بازی تو تیمی مثل گرانادا هنوزم ابازی تو لیگ نکردم..GP500 خریدم و قدرتم 85 شدهنقل قول:
سلام به همگي..
من بازي رو نصب كرده بودم ولي از وقتي كه با پج 2.6 اپديت كردم و خودم چند تا قيافه بازيكن اضافه كردم رفتم كه بازي رو اجرا كنم از محل نصب بازي موقع اجرا اين پيغام رو داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازي رو ار اول پاك كردم و نصب كردم و پچ 2.6 رو نصب كردم دوباره اون خطا رو داد نميدونم ايرادش از چيه اگه ميشه راهنمايي فوري كنين :n14:
اگه درست نشد.کارت گرافیکتو به آخریت ورژن موجود آپدیت کننقل قول:
سلام.دوستان اون قسمتی که توی بکام لیگ کفشو و اون چیزایی رو که میخری رو اعمال میکنی یکی از اون گزینه ها قفل هستش چه جوری باز میشه راهی داره....
نقل قول:
سلام عزیز
فکر کنم یکی از دوستان تو چندصفحه قبل گذاشته بود ، برنامه ای که هم قفل را باز میکنه و هم گزینه Consumable Items
بفرما اینم لینکش -----> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود را داره و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نحوه استفاده را توضیح داده
قبلا هم پرسیده بودید همین سوال رو جواب دادم: شما باید پست جدیدی رو بخرید که اون تیم ترکیب اصلیش شامل اون پست باشه در واقع اگه شما CF هستید پست SS رو خرید کنید و اگه SS هستید CF رو بخرید شایدم پستتون رو چیزی مثل RW , LW گذاشتید خوب این پست توی خیلی از تیما نیست. شما ببینید تیمتون چه پست هایی رو استفاده می کنه یکی از اونها رو بخرید گرچه خریدن کافی نیست باید برید به قسمت ایتم و اون رو تجهیز و فعال کنید بعد از 10 یا 9 ماه یاد می گیرید اون پست رونقل قول:
در حقیقت راه معمول و رسمی اینه که 100 بازی آنلاین رو بازی کنید و برنده بشید این خانه برای پروفایلتون آنلاک میشه چه نسخه کنسولی باشه چه PC و همونطور که می دونید توی مستر لیگ و بیکام لجند به کارتون میاد.نقل قول:
موفق باشید
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ببین دوست عزیز بازیکن خریدن فقط به اون درصدی بستگی داره که تو اطلاعات بازیکن هستنقل قول:
مثلا اگه مارادونا 98% باشه خریدنش خیلی راحته نسبت به اینکه 30% باشه
اون بازیکنایی که درصد پایینی دارن اومدنشون یا غیرممکنه یا خیلی خیلی سخت
بیشتر سمت بازیکن هایی برید که درصد بالایی دارن یا اینکه تیم ندارن
بعضی از بازیکن هاهم هستن با اینکه تیم ندارن ولی درصد اومدنشون پایین هست .......
من امتحان کردم وقتی شما از برنامه افزایش پول استفاده کنید ، درصد اینکه بازیکنها بیان تیم شما افزایش پیدا میکنه
مثلا من یه بار از افزایش پول استفاده کردم و درصد ژاوی 70 بود و خریدمش
ولی بار دیگه با پول معمولی باشگاه رفتم ژاوی شده بود 2% :n04:
پچ 2.6 خیلی بده کلی مشکل داره مخصوصا هی از مستر لیگ میپره بیرون از همه بیشتر به درستی نصب نمیشه کلی خودت باید دستی ویرایش را اعمال کنی تو ویندوز 8 که خیلی مشکل داشت
سلام
دوستان من میخام با پی سی اینو انلاین بازی کنم چیکار کنم
اطلاعاتم صفره
تا اونجایی که من اطلاع دارم چیزی حدود 90 هزار تومان فقط خود بازی برات خرج بر میداره حالا بماند خرج اینترنت حداقل 512 نیاز داری چقدر میشهنقل قول:
اینترنت به سرعت نیست به پینگه
منم دائمی و نامحدود 128 دارم همیشه
بقیه لوازم؟
DVD اورجینال بازی را میخواد که قیمت بالایی داره ! فکر کنم بالای 50 تومن :n04:نقل قول:
اگه DVD اورجینال همراه با CD Key داشته باشی دیگه فکر کنم چیز دیگه ای نمیخواد
میمونه Register کردن که باید بری داخل بازی
سلام.دوستان من هر کاری کردم نتونستم اون قفلو باز کنم.تمام کارهایی که گفته انجام دادم ولی نشد بازیو دوباره نصبیدم بازم نشد تورو خدا کمک کنید.....از کجا باید رفت توی منویی که این چیزا نوشته اصلا این ایتم که گفته کجاستنقل قول:
ببین دوست عزیز . وقتی شما برنامه را دانلود کردین روی گزینه A (( برطبق عکس بالا که به زبان آسیای شرقی است )) کلیک کننقل قول:
بعد Option بازی را باز کن و برطبق عکس همه اون موارد را زیاد کن .... مثلا بده 100 یا 200 یا 300 یا هر عددی که جا میشه
بعد گزینه B (( برطبق عکس بالا )) را بزن تا سیو بشه
حالا برو داخل بازی ( مسترلیگ یا بکام لیگ )
داخل مسترلیگ یا بکام لیگ ، برو قسمت Items ..... یه آیتم 50 Gp بخر تا گزینه Item List واست بیاد
حالا اولین گزینه نوشته Consumable Items
برو اونجا و Extra Pocket را بخر تا قفل گزینه سوم باز بشه
راهی نیست که گل هایی که سیو میکنم رو بتونم به فایل قابل پخش ( ویدویی ) در بیارم ؟
من که نصب کردم مشکلی نداشت.نصب که میشه آخرش میگه که 1بار دیگه نصب کنین.2ومین بار که نصب میکنین کامل میشه.نقل قول:
پسوند فایلهای save شده bin هستش.بعید میدونم تبدیل بشه به فایل video.یه نرم افزار game recorder یا تصویر برداری از desktop بگیرین ظبط کنین.نقل قول:
دوستان کسی از این پچ PES2013_Money_ML_1.0 برای افزایش پول مسترلیگ استفاده کرده ؟
من به مشکل خوردم ممنون میشم کمکم کنید
عکس 1: خودش گفته فلان فایل رو پیدا کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 2 : گشتم ولی نبود !!
شما میتونین با برنامه Fraps از گلی که زدین فیلم بگیرین!نقل قول:
منظورش از xx فکر کنم شماره یا اسمی باشه! شما تویه پوشه سیو بازی نگاه کنین ببینین فایلی با اسم FL شروع میشه، هست یا نه؟نقل قول:
بعد با برنامه همین فایل رو باز کنین.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
فایل FL نبود ولی توی قسمت Save بازی یه فایلی بود که نوشته بود ML ، اونو انتخاب کردم درست شد
ممنون از راهنمایی :n16:
یه سری توپ اینجا بود تعدادش خیلی زیاده 200 تایی میشه فکر کنم ولی عکس نداره چه کنم چطوری بفهمم کدوم توپه :n13:
دیتا پک شماره 3 که داره از اینترنت حضرت عالی دانلود میشه... 250 مگابایتی هم خرج میشه تا دانلود بشه
بعد تموم شدنش میزنه installision failed واسه چی فیل میشه؟نقل قول:
یکی چواب بده
چون بازی کرک شده است و نمیتونه نصب بشهنقل قول:
باید چه کار کنم؟نقل قول:
بچه ها کاری میشه کرد که وقتی میری توی بازی اولش اینترنت رو سرچ نکنه و یک سره بره روی منو ؟ خیلی طول میده اونجا
نکات زیادی در بالارفتن اون درصد کاربرد دارن.نقل قول:
اعتبار مالی و جهانی باشگاه،تعداد قهرمانیها،مشخصات scout ،اعتبار بازیکنانی که با باشگاه قرار دارن
کارهایی هم خودتون باید انجام بدید:
سعی کنید بازیکنان مطرح زیادی خرید فروش کنید.پست بازیکن مورد نظر حتی الامکان بازیکن سطح اول نداشته باشه.
به خرید دیگر تیمها توجه کنید.با خرید بازیکن جدید،امکان خرید بازیکنان قبلی اون تیم در اون پست زیاد میشه.
روی یک بازیکن اصرار داشته باشید گاهی باید تا 9-10 بار اصرار کنید تا در صدخرید بالابره.
اگه وضع مالی باشگاهتون خوبه،دیگه چونه نزنید و همون اول بازیکن رو بخرید.
و............
از داخل بازی نمیشه چون کرک شده هست.فایل رو پیدا کن و جدا نصب کن یا از آخرین پچها مثل pesedit استفاده کن که خودش دیتاپک رو نصب میکنه.نقل قول:
از طریق فایروال جلوی اتصال به اینترنت رو برای بازی ببند.اگه آخرین دیتاپک رو هم داشته باشی چه بهتر.نقل قول:
برای من حتی یک ثانیه هم صبر نمیکنه.