سلامنقل قول:
از اخرین نسخه کسپر و اخرین نسخه مروگرتون استفاده کنید
لینک یکی ازسایتهایی که باهاش مشکل داری بزارید اینجا تا ببینم واقعا برای ما هم همچین مشکلی وجود داره؟
Printable View
سلامنقل قول:
از اخرین نسخه کسپر و اخرین نسخه مروگرتون استفاده کنید
لینک یکی ازسایتهایی که باهاش مشکل داری بزارید اینجا تا ببینم واقعا برای ما هم همچین مشکلی وجود داره؟
نسخه pure با اینترنت سکیوریتی کسپر اسکای چه فرقی داره؟من رو سیستمم انتی ویروس ناد 4 دارم. احساس می کنم همه ویروس ها رو نمیشناسه. انایستالش کنم . ؟ کدوم نسخه کسپر اسکای رو نصب کنم . میشه رو هر دو رو رو سیستم داشت؟ممنون.
شما نسخه اینترنت سکیوریتی استفاده کنیدنقل قول:
همزمان استفاده از دو انتی ویروس باعث تداخل در کار سیستم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ببخشید پس به نظر شما خوبه که من ناد 4 رو انایستال کنم و اینترنت سکیوریتی کسپر اسکای رو نصب کنم؟ کسپر اسکای قویتره؟ ممنون
من نمیتونم بگم چی باید نصب کنی شما باید تصمیم بگیریدنقل قول:
اما میتونی تجربه جدیدی با کسپر داشته باشی:n02:
کسپر تو پاکسازی مخربها قوی تر عمل میکنه
کاش برای 2013 تمی بود که بجز اجازه نصب کیی اجازه بک آپ آفلاین میداد این دو رو یه جا هنوز ندیدم.
دوست عزیزنقل قول:
استفاده از اسکین توصیه نمیشه
ممکنه باعث ایجاد اختلال در عملکرد انتی ویروس بشه
دوستان anti banner را هم غیر فعال کردم باز همcaptcha را نشون نداد ... ولی وقتی kasper را deactive میکنم نشون میده..نقل قول:
ولی من که نمیتونم همیشه غیر فعال کنم کسپر را...
قبلا همچین مشکلی نداشتم..
چی کار کنم ..؟
هر کی از دوستان میدونه منو راهنمای کنه ..به هیچکدوم از کارهام نمیتونم برسم
سلام صفحه قبل خدمت شما عرض کردم کهنقل قول:
از اخرین نسخه کسپر و مروگرتون استفاده کنید
و لینک یکی از سایتهایی که باهاش مشکل داری رو برای ما قرار بدید تا تست کنیم ببینیم مشکل از چی میتونه باشه
برای روشن تر شدن موضوع لینک سایت ایرانسل را قرار میدم با عکسش که برای من میاد .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکها بدون مشکل برای من و یکی از دوستان باز شدنقل قول:
کسپر رو ازرو سیستم پاک کنید و سیستم ریستارت کنید
با برنامه ccleaner سیستم تمیز کنید
مروگر تون رو به اخرین ورزن ارتقاع بدین
اگر از فایر فاکس و کروم استفاده میکنید به نظرم پاکشون کنید و اخرین ورزن نصب کنید
اخرین نسخه کسپر رو نصب >ریستارت>اپدیت> ریستارت کنید
قبل از نصب کسپر مطمن شوید تاریخ . ساعت و زون تایم سیستم تنظیم باشه
نتیجه رو اعلام کنید
نقل قول:
من که تا الان سر کردم مشکلی هم نداشتم.:n01:
واقعا محدودیت های 2013 آزار دهندس خیلی هم سنگین شده
نمیدونم چرا...
سلام!
من کاسپرسکای را هر بار آپدیت میکنم بعد از آپدیت یا آخرای آپدیت دوباره قرمز میشود؟؟
آخه الان ۲۰۱۲ دارم پاک کنم ۲۰۱۳ بگذارم ..کلی آپدیت هم هم از بین میره ...نقل قول:
ccleaner را اجرا کردم کدوم قسمت هارو بگذارم که scan کنه...؟
registery را هم بگم scan کنه بعدش هم fix..?
مشکلی پیش نمیاد ..؟
دوست عزیز به شما گفتم که ورزن کسپر خودتون رو باید ارتقاع بدین بخصوص برنامه های امنیتی که همیشه در حال بروزسانی هستندنقل قول:
مرورگر هم مهمه باید از اخرین ورزن مروگر استفاده کنید
اگه شما نمی خواهید ورزن کسپر ارتقاع بدین و از اپدیتهای کسپر هم بکاپ دارید یه بار کسپر رو پاک کنید و دوباره نصب کنید شاید مشکل برطرف شد
CCleaner باز کنید و سریرگCleaner انتخاب کنید و عملیات پاکسازی رو انجام بدید
سلامنقل قول:
تاریخ , ساعت و زون تایم سیستم تنظیم کنید و دوباره اپدیت کنید ببنید مشکل برطرف میشه
دوست عزیز کاری که شما گفتید رو کردم ولی باز هم جواب نداد ونرم افزار خودش رو update می کنهنقل قول:
پس حتما نرم افزار توسط یه exe دیگه خودش رو آپدیت می کنه. داخل NetLimiter ببین دقیقا کدوم فایل ارسال و دریافت داره. یا با network monitor خود کسپرنقل قول:
امکانش هست که کاسپر بلوک نکنه ؟نقل قول:
چون همون فایل میاد و هفتصد بایت دانلود میکنه بعد نرم افزار بلوک میشه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
اینطور که شما توضیح دادی ، که ببره تو گروه untrusted اصلا برنامه دیگه اجرا نمیشه .:n02:
================================================== ====
در مورد مشکل دوستمون ، باید بگم که شما برنامه رو در فایروال که دسترسی رو به اینترنت قطع می کنید توسط فایروال کسپرسکی ، ایا مطمئن هستید که پروسه ای که به اینترنت وصل میشه همین هست؟
و اگر موقع استفاده از اینترنت از ساکس استفاده می کنید ، بهتر هست برنامه مورد نظر را هم در برنامه پروکس*ی فایر که برای ساکس هست یک قوانین برای برنامه بسازید و ان رو بلاک کنید.
این هم روش کار: فیلم گرفتم تا متوجه شوید ، امیدوارم مشکل شما رفع شود اگر با پروکس*ی فایر وب گردی می کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این عکس بنظر من پوشه این برنامه هم دسترسی به اینترنت رو بلاک کنید تا شامل تمام زیر گروه ها شود .نقل قول:
نسخه Pure استفاده می کنید؟
تمام پوشه رو بلوک کردم ولی باز هم نشد.نقل قول:
آره نسخه pure هست.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام
دوستان از KIS 2012 استفاده میکنم...تا وقتی که firewall کسپر فعال باشه نمیتونم با فایرفاکس یا هر مرورگر دیگه ای سایتی رو باز کنم...همین الان هم فایروال غیرفعاله! نمیدونم چرا یهو اینجوری شده
احساس میکنم کسی به عمد میخواد فایروالم غیرفعال باشه :41:
به نطروتون مشکل از کجاست؟؟؟ چه باید بکنم؟؟؟
اتفاقا اجرا میشه. میتونید امتحان کنیدنقل قول:
میشه یه عکس بذاری از کاری که انجام دادی ؟ شرمنده ولی من فکر کنم درست انجام نمیدین.
داخل خود نرم افزار قسمت تنظیماتش جایی برای غیر فعال کردن آپدیتش نیست ؟
startup رو چک کردید ؟ پروسه ای مربوط به نرم افزار موقع لاگین کردن اجرا نمیشه ؟
سلام دوستان
من یکی دو روزه وقتی میخوام وارد هر سایت بشم این پیام واسم میاد.خیلی عجیبه چون سایت های که میرم کاملا معتبره مثل سافت گذر یا آسان دانلود
اینم عکس:
البته میتونم استثناء کنم اون سایت ها رو ولی بازم میاد چیکار کنم اینو؟
مشکل شما بخاطر فعال بودن کنترل والدینه.نقل قول:
این سایت ها در دیتابیس کسبر به عنوان سایتی که نرم افرار غیرقانونی(کرک شده) میذاره شناخته شده.
شما باید کنترل والدین رو غیرفعال کنید و یا این سایت ها رو وارد لیست سفید کنید.
سلام
کاسپر13 رو از ایران ستاپ گرفتم ولی نمی دونم چرا احساس میکنم سیستم امن نیست!
1-مگه نباید قبلا از بالا اومدن ویندوز بالا سمت راست بنویسه kaspersky internet security 2013 ؟؟
اخه برای من نمینویسه!
2- برخلاف فایروال ویندوز که هر برنامه ای میخواد به نت وصل بشه پیغام میده، کاسپر ساکت نسشته دم نمیزنه!
به عنوان مثال برای فایل های ادرس یابی که سایت هایی که زود به زود هیتلر میشن برای اطلاع رسانی ادرس جدیدشون میذارن.
ببینید غیر از این پوسه ها تو قسمت خوده گروه Trusted فایلی از این برنامه نیست ؟ در پوشه ای که کسپر براشون ایجاد کرده نه ، بلکه در زیرگروه Trusted زیره پوشه ها.
دوست عزیز شما رفتی application control من کجای پستم این گزینه رو آوردم؟ من گفتم برید به firewall و بعد settings. :n06:نقل قول:
ببین عزیز مننقل قول:
فایروال کسپرسکی یا Application Control نوع برخورد با یک فایل در تنظیمات هر دو یکسان هست و این دو گزینه از هم جدا نیستند چون به نوعی همدیگر را پشتیبانی می کنند.
وقتی در تنظیمات Firewall زده میشه که این برنامه به گروه نامطمئن برود یعنی همه دسترسی هایی که این برنامه احتیاج دارد ، بلاک شود.
و همینطور این قانون برای Applicatuon Control صدق میکنه .بلاک کردن دسترسی به اینترنت با انتقال دادن به گروه Untrusted زمین تا اسمان باهم فرق می کنند.
شما چه از قسمت فایروال یا کنترل کسپرسکی برنامه ای را در لیست untrusted قرار بدهید ، شک نکنید که اجرا نمی شود . تو این چند سال که از کسپرسکی استفاده می کنم همین روال را داشته و فعلا هم دارد.
سلام
امیر جان مخلصیم :n01:
خدای کسپر دوست داریم بابا به ما هم محل بگذار عزیز :n06:
راستی فکر نمیکنید جای این صحبت ها اینجا باشه :n02:
سلام محمد جان ، منم مخلصمنقل قول:
حق با شماست عزیز ، کوتاهی از من بود :n16: من دیدم اینجا تایپیک تا دو صفحه پیش رفته ولی گویا زیاد شد.
فدات عزیز ، ما همیشه بیادتیم ، اخه همشهریماااااا:n02:نقل قول:
خدای کسپر دوست داریم بابا به ما هم محل بگذار عزیز :n06:
پ ن : مابقی سوالات باید بره تایپیک اصلی ، اونجا کمکی از دست من ساخته بود ، کمک کردن دریغ نمی کنم . گرچه اونجا علی هم هست.
سلام من چند سالی هستش که از کاسپر سکوریتی استفاده میکنم
و با هر نسخه جدیدش اون رو استفاده میکنم
اما الان اومدم 2012 رو حذف کردم و خواستم 2013 نصب کنم که نمیشه یعنی همش همین عکس پایین نمایش داده میشه .چیکار باید بکنم؟
در ضمن نمیتونم دوباره نسخه 2012 رو نصب کنم و این ارور رو میده
حالااصلا هیچکدون نصب نمیشن
لطفا راهنمایی کنید
1- کلا کسبر یه ذره طول میکشه تا بالا بیاد.هر وقت نوشت protection enabled(فک کنم همینو مینویسه)یعنی کاملا بالا اومده.نقل قول:
2-وارد ستینگ بشید تو قسمت general setting تیک select action automatically رو بردارید.با این کار برنامه ای که بخواد به اینترنت وصل بشه اطلاع میده.
شما اول توسط kaspersky remover اقدام به باک ساری کامل کنید و سبس دوباره نصب کنید.نقل قول:
مشکلم حل شد...ممنون از کمک های بی دریغتون :n01:نقل قول:
حق با شماست دوست عزیز. :n16: :n12:نقل قول:
برای قطع اینترنت فقط باید از بلاک استفاده شه و نباید به untrusted انتقالش داد.
نقل قول:
جناب hamidreza2010 سلام !
سپاس از جوابتون ؛ من تمام آنچه که توضیح داده بودید عمل کردم ؛ اما برای آپدیت شدن تقریبا 5 الی 6 ساعت طول کشید و هیچ پیامی داده نشد ؛ منم دیگه خسته شدم و کنسل زدم :n02:
لطفا راهنمایی بفرمایید کجای کارم اشکال داشته ؟:n13:
ممنون و سپاس فراوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزنقل قول:
راستش هیچ جای کار شما اشتباه نبود فقط شما نباید کنسل میکردید.دفعه اول همیشه طول میشکه چون حدود 400 مگ آپدیت هست.خب دانلود کردن این حجم با idm هم کلی طول میکشه چه برسه به اینی که بدون مدیریت دانلود باشه.
ممکنه سرعتتون هم پایین باشه.خلاصه یبار دیگه امتحان کنید فقط دیگه کنسل نزنید.یه فیلم آموزشی هست که درست کردم اگه تونستی اونو دان کن تا بتونی تنظیمات kasper updater رو درست کنی.
وقتی با اون برنامه آپدیت میزنی یه پنجره cmd باز میشه که میتونی توش مراحل کار رو ببینی
یبار دیگه تست کن فقط دیگه کنسل نکن
سئوالی بود درخدمتم
موفق باشی