ارسال شد ...........نقل قول:
Printable View
ارسال شد ...........نقل قول:
ارسال شد ........نقل قول:
از سرور اصلی مطمئن ترهنقل قول:
لینک سریالشو فرستادم
6 رو بنصبی بهترهنقل قول:
یک آنتی رو پی سی کافیه
دو تا ممکنه تداخل کنه
سلام خدمت شما دوستان
دوستان من یک اشتباهی کردم این نودم و آپدیت کردم الان پیغام میده که تا 87 روز اکتیو هست و باید نسخه اصلیشو خریداری کنی
و رنگش این پایین زرد شده
حالا آیا راه حلی وجود داره که این مشکل رفع بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام دوست مننقل قول:
فکر کنم اگر از سریال های eav استفاده کنی مشکلت حل بشه
موفق باشی
اتفاقا همیشه آپدیتش کننقل قول:
سریالاش که تو نت فراوونه
میتونی چه تریال و چه ای آ وی رو بی نهایت استفاده کنی
هر وقت بلاک شد یا زمانش تموم شد یکی دیگه
لینکش رو برات فرستادم
سلام ..
دوست خوبم یک سوال داشتم
آقا اگر مسیر آپدیتی بلاک شه توسط ناد32
آیا می شه از طریقی دستکاری رد و مسیر آپدیت باز بشه ؟؟
راهی داره ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
میتونید در صفحه ستاپ آنتی ویروس web access protection رو غیر فعال کنید!نقل قول:
دوست خوبم ای فکر کنم فقط سایت را باز می کنه ..ولی مسیر آپدیت همچنان بلاک می مونهنقل قول:
پس نود رو بالا بیاورید وکلیدf5 رو بزنید و به این آدرس برید:نقل قول:
1- web and email
2-web access protection3-url address management
بعد روی add کلیک میکنید و آدرس مورد نظر رو بنویسید!
شما اونی رو که گفتم غیر فعال کردی و اصن امتحان کردی؟!
این همونیه که من بهشون گفتم فقط تصویری!نقل قول:
بازم خیلی ممنون
قابلی نداشت عزیزمنقل قول:
البته دوستان تاپیک اول رو نگاه کنن
کتاب آموزشیها رو هم دانلود کنن
شاید بیشتر سئوالاشون جوابش باشه
نمیشه سرور نسخه 6 رو عوض کرد؟ میخوام لینک بدم بهش بدون یوزر پس هست.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلیل فعال کردن بخش سرور آپدیت قسمت Protection Status برنامه به پایینترین قسمت منوهای سمت چپ منتقل میشه
یه روش هم هس روش ایران ستاب
ولی با P--N--L نرم افزارش رو بنصب خودکار یوزر رو تو نود قرار میده-بدون خط فاصله تو گوگل بگرد
درخواست سریال برای NOD32 Smart Security
لطفا سریالی باشه که بشه از سرور خود آنتی ویروس آپدیت کرد نه سرور دیگه
ممنونم
ارسال شد ..........نقل قول:
سلام به داداشای گلم تورو خدا کمک چیکار کنم واسه اپدیت یه یوزی پسی چیزی اپدیت ادرس انلاینی خ.اهشا کمکم کنید
چرا وقتی یوزر پسورد میدم داره اپدیت میشه تو 10% غش 5% اینا ارور میده قطع میشه؟؟؟کککککمککککک
سلام به همگی
بچه ها میخوام ویندوز عوض کنم میخواستم بدونم چجوری از آپدیت ها پشتیبان بگیرم و بعد چجوری دوباره ازشون استفاده کنم؟؟
سوال بعدیم اینه که از وقتی نود نصب کردم تا حالا یه ویروسم پیدا نکرده!!! این پیدا نمیکنه یا ویروسی در کار نبوده؟؟
مرسی
یه سوال دوستان من دوبال یک اتوران ریمور و یک تروجان ریمور هستم!!که در کنار نود بتونم ازش استفاده کنم!!!شما چی پیشنهاد میدید؟؟؟
ارسال شد ....نقل قول:
اگه یوزر بلاک نشده باشه مشکلی نیست
به این آدرس برو و از تمام فایلهایی که پسوند .dat دارن یه کپی بگیر بعد تو نود جدید از طریق سیف مود همنجا بریزنقل قول:
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security
میخوای تست کنی میتونی ویروس رو از تاپیک مربوطه دانلود و تست کن
یا mbm بنصب یه فول اسکن بکن
ولی آپدیت باشه و فایل ویروسی بهش نخوره که چیزی نشون نمیده
سلام به همه من سمارت 5 رو دارم هربار وصل میشم به اینترنت پایین سمت راست یه نوتفیکیشن میاد ICMP این چیه؟؟
چطور برش دارم؟؟
سلام" پس تکلیف پوشه آپدیت داخل Application Data چی میشه. nup.نقل قول:
سلامنقل قول:
اون پوشه ای که گفتم حداقل 45 مگ میشه
خودم از همیین روش استفاده میکردم
حتی برای پی سی آفلاین امتحانش کن
بعد ریستارت ورژن آپدیت تغییر میکنه
:n01: آفرین. همینو خواستم بگم ک این پوشه برای تغییر صرفا ورژن هستش و اونی ک توی Application Data و ما بعدش هست بروز رسانش هست.
اینی ک گفتم رو از توی سایت خوندما. خودم دانلود میکنم یا با برنامه ردیفش میکنم.
چشم. آدرس کاملش :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\updfiles
حجم این پوشه هم بالای 40 مگ میشه
سلام
نود 4 رو سیستم نصبه (سون 64 بیتی) .......چرا بعد از مدتی ایکون نود با اینکه اپدیت هست قرمز میشه؟
من که با همون روشی که گفتم انجام دادمنقل قول:
بعدش تو ویندوز جدید بجای 30 مگ آپدیت فقط نزدیک 1 مگ آپدیت کرد
اینی که گفتم تجربی هم بود
حالا خود دانی
بعد آدرس کامل Application Data رو هم بنویس
چه اخطاری میدهنقل قول:
عکس بذار
دوباره Smart security نصب کردم..........با اینکه اپدیته زرد شده!!! ........اپدیت انلاین ویندوز رو هم بستم
بهتره برید آخرین ورژن رو نصب کنید!نقل قول:
4 قدیمیه الآن6 اومده
ساخت یک میانبر برای پشتیبان گیری سریع از آپدیتهای Nod32 و آپدیت آفلاین
ابتدا لازم است بدانید که فایلهای آپدیت ESET Smart Security در ویندوز XP در مسیر زیر:
کد:Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles
و در ویندوز ویستا و 7 در مسیر زیر ذخیره میگردد:
کد:ProgramData\ESET\ESET Smart Security\Updfiles
همچنین فایلهای آپدیت ESET NOD32 Antivirus در ویندوز XP در مسیر زیر :
کد:Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
و همچنین ویستا و 7 در مسیرهای زیر ذخیره میگردد :
کد:ProgramData\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
در نتیجه شما برای پشتیبانگیری از آپدیتهای آنتی ویروس کافی است از فولدر Updfiles یک کپی تهیه کنید.
اما جهت ساخت یک میانبر برای پشتیبانگیری سریع از آپدیتهای این آنتی ویروس:
ابتدا برنامه Notepad ویندوز را اجرا نمایید. برای این کار از منوی Start به All Programs و سپس Accessories بروید و بر روی Notepad کلیک کنید.
حال کد زیر را عینا Copy کرده و در محیط Paste ،Notepad نمایید:
کد:@echo off
xcopy "%PROGRAMDATA%\ESET\ESET Smart Security\Updfiles\*.nup" "C:\Nod32Update\" /y
xcopy "%PROGRAMDATA%\ESET\ESET Smart Security\Updfiles\*.ver" "C:\Nod32Update\" /y
xcopy "%AllUsersProfile%\application data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles\*.nup" "C:\Nod32Update\" /y
xcopy "%AllUsersProfile%\application data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles\*.ver" "C:\Nod32Update\" /y
xcopy "%programfiles%\ESET\ESET Smart Security\*.dat" "C:\Nod32Update" /y
پس از کپی کردن کد، از منوی File بر روی Save as کلیک کنید. سپس فایل را با نام دلخواه و پسوند bat. و در محلی به دلخواه خود ذخیره کنید
در مرحله بعد، به محلی که این فایل را ذخیره کردهاید بروید.
بر روی فایل دوبار کلیک نمایید. خواهید دید که پنجره جدیدی باز میشود. پس از ثابت شدن پنجره، کلیدی را فشار دهید تا پنجره بسته شود.
اکنون به درایو C مراجعه کنید. خواهید دید که یک پوشه جدید به نام Nod32Update به چشم میخورد.
کلیه محتویات پوشه Updfiles که شامل آپدیتهای آنتی ویروس بود هم اکنون در پوشه Nod32Update ذخیره شده است.
شما به همین سادگی و در هر زمانی میتوانید با دوبار کلیک بر روی فایلی که با فرمت bat ساختهاید از آپدیتهای آنتی ویروس پشتیبان تهیه کنید.
مهم : یه فایل به نام upd.ver توی فولدر جدید هست. اسمشو عوض کنید به update.ver (اگه به نام update.ver هست که همون درسته)...
بعد برای استفاده از این آپدیتها و بهروزرسانی آنتی ویروس در حالت آفلاین میتونید در قسمت update server نود گزینه Edit آدرس پوشه رو بذارین بعد ok و براحتی آپدیت آفلاین کنید.
روش بالا توسط خودم انجام شده و براحتی جواب میدهد.
برای استفاده از این آپدیتها و بهروزرسانی آنتی ویروس در حالت آفلاین:
همانند روش بالا در محیط Notepad یک فایل با پسوند bat بسازید و به فرض مثال نام آن را NOD-Replace.bat قرار دهید. محتویات این فایل بایستی به شرح زیر باشد:
کد:@echo off
replace "*.nup" "%PROGRAMDATA%\ESET\ESET Smart Security\Updfiles\"
replace "*.ver" "%PROGRAMDATA%\ESET\ESET Smart Security\Updfiles\"
replace "*.nup" "%AllUsersProfile%\application data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles\"
replace "*.ver" "%AllUsersProfile%\application data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles\"
replace "*.dat" "%programfiles%\ESET\ESET Smart Security"
این فایل را در پوشه Nod32Update کپی کنید. با اجرای این فایل، محتویات پوشه Nod32Update مجدد به محل ذخیره آپدیتهای برنامه منتقل میشود.
نکته مهم: به این نکته مهم دقت نمایید که کد فوق مخصوص نرم افزار ESET Smart Security هستند. در صورتی که شما از ESET NOD32 Antivirus استفاده میکنید بایستی به جای عبارت ESET Smart Security، عبارت ESET NOD32 Antivirus
را در کدهای فوق جایگزین نمایید.
در نهایت نیز یک بار سیستم را Restart کنید. سپس با اتصال به اینترنت و وارد کردن یوزرنیم و پسورد، آنتی ویروس را یک بار Update کنید. حجم آپدیتها بسیار ناچیز خواهد بود چرا که آپدیتها بر روی هارد با انجام عمل فوق ذخیره شده است.
حل مشکل نارنجی شدن آیکون آنتی ویروس در taskbar :
برای این کار باید وارد تنظیمات پیشرفته برنامه شوید. آنتی ویروس را باز کرده و در صفحه اصلی آن ، دکمه F5 کیبورد خود را فشار دهید.
در صورتی که از شما سوالی پرسیده شد با YES تایید نمایید
خواهید دید که پنجره تنظیمات پیشرفته باز می شود.
از گزینه های سمت چپ ، گزینه Tools را بیابید.
از زیر مجموعه های آن System updates را انتخاب نمایید.
سپس در سمت راست ، گزینه NO update را انتخاب کنید
لزومی به نصب مجدد نبودنقل قول:
اون دوتا کتاب آموزشی نود رو از پست اول دانلود کن
بهتره آخرین نسخه آنتی ویروس نصب باشه
بازم هر جور خودت دوست داری
4 ماه دیگه ورژن 7 میاد
آخه این مشکلی نیست که به خاطر قدیمی بودن نسخه نرم افزار باشه!!...........مشکلش چیه؟نقل قول: