فکر کنم برای این باشه که بتونی کنترلش کنی نه برای اینکه سریع تر راه بره!نقل قول:
Carrot on Stick رو می گیری جلوی خوکی که زین روشه تا سریعتر راه بره
Printable View
فکر کنم برای این باشه که بتونی کنترلش کنی نه برای اینکه سریع تر راه بره!نقل قول:
Carrot on Stick رو می گیری جلوی خوکی که زین روشه تا سریعتر راه بره
بابا!!!!نقل قول:
کمممممممممممممممممممممممک ککککککککککککککککککککککککک
در حال حاظر سروری هم هست بازی کنم؟
اگر بود که ما اینجا نبودیم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در حال حاظر سروری هم هست بازی کنم؟
ببینم این یوزر amir h1999 تو رو هنوز بر نگردوندند؟:21::20::دینقل قول:
آقا یه اسپم بدم ؟ پیلیز :دی
سرورررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررر برسونیییییییییییییییییییی ییییییییییییییید من فعلا دارم یه کارایی میکنم شاید بزنم حالا معلوم نیست
شما ها سراغ ندارید ؟ :37:
باو این بازی چنتر یه سرور زده که!!!
بابا کشتین خودتونو سرور ایرانی چرته 1 روز درسته 1 روز خرابه :27:
بیاین این همه سرور برای کسایی که ماینکرفتشون کرک شدست... همشونم smp هستن یعنی survive حالا تستشون کنین 1 کیشون که عالی بود از همه نظرو بگین همه بریزیم اون تو :31:
من خودم تو سرور بازی سنـ... بازی میکردم هم لگ داشت هم همه نامردو دزد بودن هم همیشه خراب بود
اینم لینک سرورا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا سرور خارجی چیزی گیر نمیاری ، بهترین چیزی که ممکنه گیر بیاری حداقل 5 ثانیه delay داره. بیخیال بشید آقا فاتحه ماینکرفتو بخونید . کسی سرور نمیزنهنقل قول:
دادا یه سرور خلوت گیر بیارین حله من خودم دارم تو این ip پلی میکنم دیگه: هیچ delay هم ندارم :نقل قول:
109.70.148.75:25565
فقط بهترینو نمیتونم انتخاب بکنم.
همه ی مشکلات بره اینترنت خودتونه اگه 3 تا time out پشت سر هم بده میپرین بیرون با 128 هم میشه همشون پلی کرد در صورتی که time out ندید این قضیه تو همه بازیای آنلاین صدق میکنه.
البته من خودم 256 شرکتی دارم . 256 ش مهم نیست فکر کنم شرکتیش مهمه که پینگ خوبه time نمیده حالا دیگه خودتون میدونین .
من سرورارو معرفی کردن :دی :31:
من یه چیزی میدونم که میگم دیگه :دی من خودم با یکی دیگه گشتیم کلی سرور زیرو رو کردیم نتونستیم یه چیزه درست حسابی بدون لگ گیر بیاریم . اینترنتم هم 128 هست time out هم نمیدهنقل قول:
نمیدونم والا بدون لگه لگم که سرور باید خدا باشه که اینجوری باشه :27:نقل قول:
یه زره لگو همه جا داره ولی خوب سرور دور انتخاب کنین بیشترم میشه ولی از سرور ایرانی بهتره (بهتر از هیجیه) :31::12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من تمام فایل های سرور بهترین پلاگین ها VIP و تمامی Permission هارو اوکی کردم مونده یه اسپانسر خوب که بشه یه 6 ماهی سرورو نگه داشت
هیییییییییییی :41: بچه ها هم که پول نمیزارن چون موقع مدرسه هاس
همتون بی خیال شدید نه ؟
مهران کسی حاضر نیست اسپانسر باشه باید 4 تا شریک پیدا کنی
آدم که اسپانسر نمیشه عززیزنقل قول:
یه شرکت میاد اسپانسر میشه
مثلا asia-game اون موقع که سرور های کانتر رو زد خیلی خیلی خیلی کم توش میرفتم کلا 30 نفر هم نمیشدن
تازه رم برای کانتر 16 بود ماین کرافت خیلی کم تر لازم داره
من از زمانی که یادمه که رفتم سرور های کانتر ـاش 2 سال بود ران بود
یه یارو گفت
من هم 1 ساله بازی میکنم شده 3 سال
اسپانسر هم شرکت Asiatech هستش
حالا اگه پیدا شد که شد
نشد هم ما با بچه ها همگش سرور میزنیم بازی میکنیم :27: شما رو نمیدونم والا
اگه فایل لینوکس سرور رو دارید من میتونم رو vps ران کنم. چون الان vps خالیه رم هم 512 پهنای باند هم 40 گیگ دارم.
!!!نقل قول:
بعدا کامل میشود.
این بعدا کامل میشود یعنی دقیقا کی؟؟؟؟؟؟؟:ی
سرور چی شد؟
کسی سرور غیر ایرانی نداره؟
ببین به کارت میاد؟نقل قول:
اگه شد سرور بزنی مپ هم اینو بزار:
ببین منPlugin ها World و Permission هارو همرو ok کردم مونده وی پی اس اگه خواستی بزنیم ای دی مو اد کن حرف بزنیم :دینقل قول:
سلام بچه ها
اگر قبول دارید ID من رو Add کنید تا با هم صحبت کنیم
(اگه پلیر ها زیاد شه سرور رو ران میکنیم بعد شما شروع میکنید به پول دادن و Member شدن)
دیدیم هیچ کی سرور نمیزنه گفتیم خودمون با کمکه شما سرور بزنیم که سرور بمونه و عین سرور های دیگه قطع نشه
اسم سرور MCM یا همون MineCraftMasters هست
این سرور رو رایگان نمیتونستیم بزنیم و پولیش کردیم که از پسه هزینه ها بر بیایم
شما با اسم خودتون میتونید به مدت 10 دقیقه به صورت مهمان یا Guest وارد سرور شید و همه چیه سرور و ببینید که اگه خوب بود بخرید و بازی کنید
(بعد از 10 دقیقه شما از سرور پرت میشید بیرون و باید Member شید تا بتونید دوباره بیاید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت Member شدن : 7 تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکنت VIP هم داریم که بعد از خرید member ای 8 تومن بعد هم باید برای VIP بدید که امکانات زیادی داره
امکانات اکانت VIP
1.گزاشتن بلاک مختلب به جای سر خود
2. 10.000$ در بازی به حساب شما اضافه میشه
3. 10 Iron10 - _ - Gold10 - _ - Diamond به حساب شما اضافه میشه
4. رنگی نوشتن در پیام های خصوصی به دیگران
5. رنگی نوشتن در پیام های عمومی ( Chat )
6. خرید 6 بار از $ بازی
این امکانات اضافه خواهد شد...
__________________________________________________ ___________________
یکی دیگر از امکانات سرور خرید $ بازی است
هر 1000 تومان
1000$ در بازی است
(تا سقف 5000$ میتونید بخرید )
که این خرید محدود است و هر نفر 4 بار میتواند $ خریداری کند
(VIP ها 6 بار )
مهم ترین ویژگی سرور
اگر شما به End بروید و Ender Dragon رو بکشید
به شما جاییزه نقدی داده میشه
با تشکر مهران
نقل قول:
بچه های بازی چنتر هم سرور رو پولی کردن (7تومان) آیا این همون سرور یا فرق می کنه!؟
بچه ها بیاین مگه سرور ماین نمی خواید؟
پس بیاین دیگه منم ادد کنید
اگه شد منم کمک مهران سایت سرورو آماده میکنم که روی اون آخرین اخبار سایتو بنویسیم.همچین درگاه پرداخت آنلاینو این چیزا موفق و پیروز باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم ای دی من
داداش بازی چنتر من TheMehranKhan هستم خودمم :31:نقل قول:
دانی هم سایت و اینارو اوکی میکنه ( دوستان ما 3 تا شریک هستیم دانیال سپهر من :31: - برای شریک شدن باید با من صحبت کنید :27:)نقل قول:
شما دسترسی به وی پی اس ندارید و فقط توی سرور ادمین هستید :20: اگه شریک شید
گول این مهران رو نخورید
داره پول جم میکنه بره خارج ! خخخخخخخ
7-8 نفر شدیم تا حالا! ولی من تاحلا 50-60 تا پلیر ماین کرافت دیدم! یعنی 7 تومن اینقدر براتون سنگینه!
برای منی که 12 سالمه 2000 تومن هم واسه ماین زیاده !
خب ...
برای من که 19 سالمه 1000 تومن هم زیاده.خوب اصفهانیم دیگه :31: (البته اصفهانی نیستم طرفای اصفهانه که از اصفهانی بد تره)نقل قول:
ببین چقدر من خسیسم که بازی (حجم:17گیگ) را حاظرم 2 هفته دانلود کنم ولی پول ندم بخرمش.
مشکل جماعت ایرانی همینه! مثل من بجای اینکه تابستون بشینید تو خونه میرفتید سر کار یه چیزی در میوردید ! الانم مشکل مالی اصلا ندارم! نشستم خونه عشق میکنم!
اوهوووووووووووووووووم :31: خوب برو بکس یه وی پی اس خفنگ میخوام بخرم فقط مشکل اینه که همه ماین یا نه :) اگه 15 نفر هم بیان من سرورو میخرم :27:
قیمتش چنده؟
برا هر نفر.
ماهیانه 7000 تومان!! (premium یا admin هم بخوای باید بیشتر پول بدی)نقل قول:
خوب بچه ها بیشتر پول جم شد امشب یا فردا صبح میخرم ( آماده میکنن میدن ) بعد ران میشه :31:
سلام دوستااااااااااااااااااان
سرور MCM بالا خره Run شد شما میتونید با این Ip توی سرور Join شید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 130.185.72.131 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(سرور Whitelist هست و فقط کسانی که پول دادن میتونن برن توی سرور )
خوب دوستان بعضی از ویژگی ها و پلاگین ها
آنتی چیت
دوستان آنتی چیت یعنی
پرواز (fly)
X-ray ( اشعه X ) برای دیدن منابه ها
بسته میباشد
__________________________________________________ ______
PVP
از زمانی که PVP دست شه هر هفته به Rank 1 PVP -
3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده میشه
__________________________________________________ _________________________
همان طور که میدونید قیمت member 7 تومان میباشد
بعد از این 7 تومان برای VIP شدن 8 تومن دیگر بپردازید ( VIP دل به خواهی هست )
شما میتونید از $ بازی 4 بار بخرید ( سقف خرید 5000$ است)
VIP ها میتون 6 بار و 10000$ بخرن
امکانات اکانت VIP :
نوشتن اسم به صورت رنگی و تغییر اسم در بازی
اضافه شدن 10.000 $ و 10 Iron و 10 Diamond و 10 Gold به اکانت شما
رنگی نوشتن در چت و پیام خصوصی به دیگران
استفاده از VIP Shop که شامل خرید Time و Weather میشه
مهم ترین ویژگی سرور
اگر شما به End بروید و Ender Dragon رو بکشید
به شما جاییزه نقدی داده میشه
با تشکر مهران
به به !!نقل قول:
دست همه کسایی که برا درست شدن این سرور زحمت کشیدن درد نکنه ... مصخوصا مهران!
مهران تا جایی که میشناسمت میدونم که مدرییتت خوبه...پس سعی کن تا جایی که میتونی سرور رو زنده نگه داری!
اگه فقط 2-3 ماه بتونی نگه داری مطمئن باش هم سرمایه گذار پیدا میکنی برا ساپورت کردن هم پلیر ها هجوم میارن!
فقط یه چیز دیگه این که الان بعضی ها هستن هی 1 سرور 1ماهه میزنن...اگه بتونی باهاشون همکاری کنی همگی 1 سرور 1ساله درست کنید عالی میشه
البته متاسفانه خودم نمیتونم بیام چون امسال درسم خیلی سخت هست و باید خر خونی کنم! ولی اگه وقت کردم حتما میام
تشکر و بای بای!:11:
من از طرف مهران میگم ! اگه همینطوری پیش بره و پلیرا بیان و بیشتر شن سرور پتانسیل زنده موندن تا یک سال و بیشتر رو داره ;) ولی مطمئن باشین این سرور بیش تر از 2 ماه حداقل عمر میکنه ! این رو قول میدم بتون ;)نقل قول:
به به !!
دست همه کسایی که برا درست شدن این سرور زحمت کشیدن درد نکنه ... مصخوصا مهران!
مهران تا جایی که میشناسمت میدونم که مدرییتت خوبه...پس سعی کن تا جایی که میتونی سرور رو زنده نگه داری!
اگه فقط 2-3 ماه بتونی نگه داری مطمئن باش هم سرمایه گذار پیدا میکنی برا ساپورت کردن هم پلیر ها هجوم میارن!
فقط یه چیز دیگه این که الان بعضی ها هستن هی 1 سرور 1ماهه میزنن...اگه بتونی باهاشون همکاری کنی همگی 1 سرور 1ساله درست کنید عالی میشه
البته متاسفانه خودم نمیتونم بیام چون امسال درسم خیلی سخت هست و باید خر خونی کنم! ولی اگه وقت کردم حتما میام
تشکر و بای بای!
سرور عمرش زیاده :31: اگه بچه هایی که هستن هر ماه بیان و زیاد تر هم بشه سرور همین طوری میمونه :21:
پاکشود........................
پاکشوما ؟ :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز تو چرا نمیای ؟ :دی همه اومدن بیا حال میده
سلام دوستان من چجوری میتونم آنلاین بازی کنم؟ من یوزر دارم ولی وقتی میزنم که لاگ این شه میگه نمیتونه به سایتش وصل شه چیکار کنم ؟ در ضمن نسخه ی کرک شدشه !! و ورژن 1.0.0 است . ایا باید 1.23 باشه؟
اولا که باید 1.3.2 داشته باشی ! دوما که سرور ما ماهی 7تومن پولشه ! سوما که باز سوال دشتی ادد کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان من چجوری میتونم آنلاین بازی کنم؟ من یوزر دارم ولی وقتی میزنم که لاگ این شه میگه نمیتونه به سایتش وصل شه چیکار کنم ؟ در ضمن نسخه ی کرک شدشه !! و ورژن 1.0.0 است . ایا باید 1.23 باشه؟
چجوری پول بدم؟نقل قول:
پاکشوما ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز تو چرا نمیای ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه اومدن بیا حال میده