الان یک تست دیتابیس از Eset smart security گرفتم واقعا منو تحت تاثیر قرار داد :دی
ولی هنوزم جرات ندارم به عنوان Av اصلی ازش استفاده کنم .
الان یک تست دیتابیس از Eset smart security گرفتم واقعا منو تحت تاثیر قرار داد :دی
ولی هنوزم جرات ندارم به عنوان Av اصلی ازش استفاده کنم .
خوب نتيجش چي بود؟پرفورمنسش هنوز همونه؟نقل قول:
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
قدرت تشخیص رو آرشیوی که تست کردم نزدیک 100% بود ، بدون آپدیت .
حالا یا انتظار من ازش پایین بوده یا کلا دیتابیس خوبی داره ، ولی سایر امکاناتش هم قدرت کافی رو دارند یا نه نمیدونم ، کلا اعتمادم به این محصول خیلی پایینه ، شاید چون تنها تجربه آلوده شدم در کنار همین سوئیت بوده اینطور هست ...
رو Virtual Box تست گرفتم با حداقل منابع ، مصرفش ظاهرا مثل سابق هست .
ديروز نورتون نصب کردم روي دستگاهم...آويرا واسش سنگين بود.فکر ميکنين ارزش داره امتحان کردنش؟منم خيلي بهش اعتماد ندارم...
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
به نظرم یک مدت رو Virtual Box یا ... تست کنید شاید نظرتون رو جلب کرد ، خودم محصولات Symantec رو ترجیح میدم .
شما ورژن چند آن را قبلا داشتید!نقل قول:
قدرت تشخیصش که حرف نداره به خصوی اگر به اینترنت وصل باشد{میشه آنلاین اسکنر}
با سلام
بنده هم از دیروز نسخه جدید Eset smart security را تست کردم و باید بگم تا حالا که بدون نقص و عالی کار کرده!!!
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 3 بود ،نقل قول:
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید بین نود 32 اینترنت سیکروبتی نسخه 6 و نورتون اینترنت سیکروبتی 2013 موندم به نظر شما کدوم رو نصب کنم . مرسی
قطعا نورتون ، بدون هیچگونه تردید ؛ اصلا قابل مقایسه نیستند ...نقل قول:
دوچرخه رو که با جنگنده مقایسه نمیکنند ، هه :n02:
دیروز یک تست دیگه از Eset Smart Security 6 گرفتم با CLT نتیجه 60 از 360 بود ! بدون ESET هم نتیجه 40 ! یعنی خود ویندوز بدون هیچ گونه نرم افزار امنیتی چهار تا تست رو پاس کرد ...
یک نرم افزار رایگان مثل SpyShelter امنیت بهتری رو به ارمغان میاره ( نتیجه تست -> بالای 200 )
سلامنقل قول:
این هم اضافه کنم که ویندوز سون هم بدون هیچ آنتی ویروسی، امتیاز 190 رو کسب میکنه.:n01:
بهترین انتی ویروس که حجم اپدیتش خیلی کم باشه(اینترنت دایل اپ دارم)وسرعت کامپیوتر کند نکنه چیه؟
نود 32 و اویرا.نقل قول:
من اویرا رو بیشنهاد میدم.
خواهشا یگی به من بگه کسپرسکی بریزم یا نورتون یا کومودو+اویرارایگان
ممنون میشم بسیار هرکی جواب بده
سلام دوستان
من الان Kaspersky Internet Security2013 دارم
به نظرتون پاک کنم نسخه اینترنت سکروییتی کومودو نصب کنم؟
مگه کسپر مشکلی داره؟نقل قول:
اگه سیستمتون مشخصات لازم کسپر رو داره و مشکل گیر کردن نداره نیازی نیست.
به قول عباس جان زیاد خودتونو درگیر انتخاب انتی ویروس نکنید.
سیسام خودم پایینه اما این روی یه سیستم دیگس
این سیستم که روش نصبه
2gb ram
e4500 2.5Ghz
windows xp
ولی احساس میکنم بعضی وقت ها یکم گیر میده
------------
کلا میخوام ببینم انتی ویروس دیگه چی هستش؟
Aviraنقل قول:
Avast
AVG
BitDefender
QuickHeal
Comodo
DrWeb
Emsisoft
eSafe
ESET-NOD32
F-Secure
Ikarus
GData
K7AntiVirus
Kingsoft
McAfee
بازم بگم :n02:
سلام
بالای 40 محصول امنیتی در دنیا هست که میشه با جرات گفت حداقل 10 تای اونها در بهترین سطح هستند از لحاظ شناسایی
ولی خب بستگی داره شما چه چیزی از محصول خود بخواهید
شما باید بگید چی دوس دارید ؟؟
سوال کردن سوییت براتون مهم هست یا نه ؟؟
میخواهید سوییت شما ساکت باشه یا نه ؟؟
میزان استفاده از رم و سی پی یو براتون مهم هست یا خیر ؟؟
چه امکاناتی نیاز دارید ؟؟؟
اورجینال میخواهید یا .... ؟؟؟
در کل شما باید اطلاعات جامع و کاملی ارائه کنید تا دوستان به شما پیشنهاد خوبی دهند
موفق باشید
سلام! مطمعا هستید که نسخه آزمایش نبود! چون من هم که با نسخه آ؛زمایشی تست کردم نتیجه همین بود! حالا خودم هم نصب میکنم تست میزنم میگم نتیجه رو{ورژن فینال}!نقل قول:
:Dنقل قول:
ممنون دوست عزیز بابت نام اوری
منظورم این بود چیو نصب کنم روی سیستمم
-----------------------
با اکثرشون کار کردم برای سستم خونه که ضعبه همون اسکارت ناد استفاده میکنم اما روی این سیستم که یکم قوی تره کسپر دارم الان
-----------------------------------
1.امنیتش خوب باشه
این برام مهمه :D
راستی انتی ویروس های دیگه که از سریال های توی نت استفاده میکنیم با ارجینالشون فرقی دارن ؟
بعد چرا توی فروم های ایرانی حرفی از انتی ویروس های معروف دیگه نیست مثلا gdata یا چنتا دیگه
نسخه نهایی !نقل قول:
و نکته مهم اینکه اصلا دور از انتظار نبود ، بیش از این از ESET انتظار نمیرفت ...
نقل قول:
اورجینال : آپدیت بدون دردسر برای 365 روز سال در همه ساعات و مطمئن
توی ایران چند برند بخصوص کسپر و ای ست خیلی زیاد سر زبان ها افتادند و بخاطر کرک و همچنین سریال های فراوان در ایران بیشتر شهرت پیدا کردند
در ضمن کاربر ایرانی اطلاعات کمی درباره بقیه سوییت ها دارند و شاید هم خیلی ها علاقه مند نیستند که کاربران ایرانی درباره بقیه سوییت ها اطلاعات کسب کنند ( بخاطر منافع مالی )
مثلا ترند میکرو سوییت قدرتمندی هست که کاربران در موردش هیچ گونه اطلاعاتی ندارند
نقل قول:
الان نورتون نصب کن اینترنت سیکروبتی یا 360 هر کدومو نصب کردی بگو بهت یک کد 120 روزه میدم بعد از 120 روز دوباره بگرد دنبال یک انتی ویروس دیگه. نظرت چیه؟
ممنون منم همینو میگم انتی ویروس هایی که توی سایت های خارجی همیشه اولا هیچ حرفی توی ایران ازشون نیستنقل قول:
G data
trust port
buullguard
یا توی این عکس نگاه کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی های دیگه
حالا شما به نظرت چی خوبه ؟شما emsisoft به صورت اصلی داری؟ یا میشه سریال هم پیدا کرد؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
قبلا یبار اینو تست کردم اما زیاد خوشم نیومد یه سربال 90 روزه اگه اشتباد نکنم گرفتم از این سایتای تبلیغاتی
هر سوییتی که شما بتونید باهاش خوب کار کنیدنقل قول:
کسپر
بیت
سیمانتک
امسی
اف سکیور
در موردشون اطلاعات بگیر یه یکی دو مورد که رسیدی تست کن به مدت 30 روز
امسی سریال براش کم هست اگر هم باشه زود بلاک میشند
اصلی خواستی در خدمت هستیم :n02:
موفق باشید
بچه ها ویندوز 8 روی 2 تا لپتاپ نصب کردم فایل svchost.exe بدجور حجم میکشه
آنتی ویروسم ناد سکیوریتی هستش به دادم برسید
آیا انتی ویروس نود 32 اسمارت سکوریتی ورزن 5 مورد اطمینان هست؟؟
منفی عالی!نقل قول:
فقط برو نورتون بگیر نصب کن چون ویندوز ام را عوض کردم خبر ندارم از آلودگیش ولی فلشم را که دم به ثانیه اسکن میکردم با نود32 وقتی آمدم با نورتون360 اسکن کردم دو تروجان درجه بالا گرفت که مال فایل های ویندوز قبلی بوده!
پیشنهاد میکنم نورتون بگیرید{خیلی قدرتمند تر است در آنتی ویروس}
منم موندمچی نصب کنمنقل قول:
پس نمیتونی در مورد امی ساف به جز اورجینال کمکی کنی
نقل قول:
خیر
اگر سریال خور میخوای
کسپر و نورتون بهترین ها هستند
از اونها استفاده کن ، هر دو عالی و کامل هستند
ام سی سافت تریال ریست داره که نیازی به سریال نیست بعد از 30 روز دو باره 30 روز داری و این داستان ادامه دارد
میشه تریال ریست رو برام اپلود کنی؟نقل قول:
الان دقیق یادم نیست تریال ریست رو کجا دیدم ولی اینو برات پیدا کردمنقل قول:
آموزش دریافت لایسنس 30 روزه:
دوستان هر وقت دیدید لایسنس برنامه اکسپایر شد به آدرس زیر برید و یک اکانت جدید بسازید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا میتونید با استفاده از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل یکبار مصرف 10 دقیقه ای بسازید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی ثبت نام کامل شد یک ایمیل از طرف برنامه براتون میاد که این ایمیل حاوی لینک فعال ساز هستش.. روی اون لینک کلیک کنید تا پیغام unlock your account ضاهر بشه.. ثبت نام تمام شد... برای لاگین شدن:
وارد آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید و ایمیل و پسوردی که باهاش ثبت نام کردید را بزنید تا وارد صفحه شخصی خودتون که به اسم Customer Center هست بشید
به اینترنت متصل شوید و برنامه را باز کنید به قسمت Configuration و سپس قسمت licence برید و ایمیل و پسوردی که باهاش ثبت نام کردید را تایپ کنید سپس روی refresh کلیک کنید و در آخر برنامه را آپدیت کنید... خواهید دید که لایسنس 30 روزه فعال خواهد شد و در صفحه اصلی برنامه هم اینو مینویسه... فقط توجه داشته باشید حتما باید آپدیت انجام بدید که لایسنس فعال بشه...
توی صفحه شخصی قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تاریخ شروع و پایان لایسنس نوشته میشه...
هر موقع لایسنس اکسپایر شد به همین روش لایسنس 30 روزه بدست بیارید...
سلام!
این تستی که سایتav-comparatives بر روی نود32 6 انجام داده است: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
واقعا این کاسپرسکای هسته قدرتنمدی دارد هر چیزی را که پیدا میکند به سه سوت نابود میکند! به نظر من کاسپرسکای از نورتون یه سر و گردن در دیتابیس و قدرت حذف بالاتر است هم این را توی این همه تستی که بر روی آنتی ویروس ها انجام شده میتوان فهمید و هم قدرت پاکسازی که راحت توی کامپیوتر های آلوده نصب میکنند و هم پیشنهاد!!!
حالا من که زیاد چیزی بلد نیستم ولی به نظر اساتید چه جوری است؟؟!
دوست عزیز اول باید محصولاتی رو تست کرد بعد گفت که از نظر من فلان محصول برای "من" بهترین محصول است و هیچ محصولی برای همه بهترین نیست و هیچ محصول هم برای همه بدترین نیست.(منظور از محصول،محصولات امنیتی رایج و معروف هست) شما از برخی محصولات مثل نورتون استفاده کردین و خب گفتین حرف نداره ولی الان کسپرسکی جلوی شماست و می بینین که هر محصولی برای یه طیف کاربر ساخته شده.(همین توضیحی که دوستان دادن درباره نورتون در تاپیک مقایسه فایروال ها) بری فهمیدن اینکه برای کدوم طیف کاربر ساخته شده باید با تست و مشاهده لایه ها و امکانات و اینترفیس و نحوه دخالت دادن کاربر در کارها این موضوع رو مشاهده کرد.نقل قول:
محصولی مثل نورتون که پیغام های سوالی کمتری می پرسد و امکانات خوب و مناسب یک کاربر معمولی اینترنت را دارد.طیف کاربرای معمولی را هدف گرفته و با ارائه هر نسخه جدید، باگ ها را گرفته و امکاناتی که می تواند در اختیار کاربرای معمولی قرار بگیره اضافه میشه.
کسپرسکی هم دیتابیس بسیار خوبی دارد و هم امکانات پیش گیری خوب + ابزار تعمیر قسمت های مختلف ویندوز که کاربردی هم هست. و در نظر داشته باشین که همه چیز دیتابیس نیست. و قوی بودن یک محصول صرفا بخاطر داشتن دیتابیس قوی تر نیست. بلکه امکانات دیگه هم در این موضوع دخیل هستند.
همین محصول عالی، ضعف هایی هم ممکن هست داشته باشه باید با بررسی ضعف ها و قدرت های یک محصول ببینیم که کدوم برای یک کاربر که نیازهای متفاوتی هم دارد(مثل نیاز به آنتی ویروس پرسرعت و سبک یا آنتی ویروس قوی) مناسب هست.
سلام.
اول اینکه برای یکی که کار خاصی با کامپیوتر انجام نمیده اما دسترسی به اینترنت داره میخوام یه آنتی ویروس خوب و راحت و بدون دردسر نصب کنم. ویندوز 8 رو همین الان نصب کردم و برنامه های موردنیازم نصب کردم... هارد هم کاملا فورمت کردم... نوی نو
فقط مهمون خونشون زیاد میره و افراد دیگه زیاد از کامپیوترش استفاده میکنن. وب گردی میکنن و فلش مموری وصل میکنن :|
چه آنتی ویروسی مناسبه براش؟
دوم اینکه من خودم برای لپ تاپم نسخه اصلی ناد 32 رو نصب کردم... با توجه به اصل بودنش همین خوبه یا برم سراغ آنتی ویروسه دیگه ای؟
اینارو دارم:نود 5، کسپراسکای، آویرا،پاندا، avast، AVG ، مکافی،نورتون، comodo
خیلی ممنونم
نورتون : سایلنت ، دیتابیس قوی ، اینترفیس مناسب ، حجم آپدیت مناسب ، بدون نیاز به تنظیمات خاصنقل قول:
+
USB Disk Security ( برا امنیت خاطر ، ضروری نیست )
ممنوننقل قول:
آپدیت کردن نورتون چطوریه؟
من تا الان با نود کار میکردم. آپدیت کردن اونو بلدم... میگن آپدیت اگه با کرکو اینا باشه ایمن نیست!