Grado SR80I رو چند وقت پیش ،ریتینگهاش رو در سایتها میخوندم.واقعا هدفون عالی هست.توی سبکهای متال و راک محشره.به طور مثال یکی نوشته بود صدای گیتار الکترونیک رو تا تهش میشنوی.انگار داره یکی جلوت گیتار میزنه.نقل قول:
Printable View
Grado SR80I رو چند وقت پیش ،ریتینگهاش رو در سایتها میخوندم.واقعا هدفون عالی هست.توی سبکهای متال و راک محشره.به طور مثال یکی نوشته بود صدای گیتار الکترونیک رو تا تهش میشنوی.انگار داره یکی جلوت گیتار میزنه.نقل قول:
لطف کنید جواب مارو هم بدید .بار سوم تاپیک میزنم !
یه هدفون بی سیم برای موزیک گوش دادن و فیلم برای کامپیوتر . تا 200 هزار تومان .
برای چه موردی میخواین استفاده کنید؟نقل قول:
منبعتون چیه؟
نسبت به خودش هدفون خوبیه و قیمت نسبتا مناسبی هم داره
بیس قوی داره که برای سبک هایی مثل راک مناسبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
موفق باشید
هر دو هدفونهای خیلی خوبی هستند ولی در رنج قیمتی خودشاننقل قول:
ضمن اینکه به غیر از تفاوت های کیفیتی
m50 توانایی تولید بیس های بسیار قدرت مندی رو داره
m50 هدفونی بسیار معروف و محبوب هستش که یکی از با ارزش ترین هدفونها از لهاذ قیمت هستش
و توانایی رقابت با هدفونهایی تا 2 برابر رنج قیمتی خودش رو داره
و مدتهاست در لیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت headroom قرار گرفته.
سلام.
دوستان من یه هدست بلوتوث میخواستم برای موزیک ایرانی که بیرون هم بشه استفاده کرد قیمت 60 تا 120 ممنون میشم یه چند مدل معرفی کنین.
سلام
من یه هدفون closed back با کیفیت نزدیم به akg k44 یا akg k77 میخوام زیر 100 تومن! لطفا راهنماییم کنید! ممنونم
من این هدفون رو دارم.کلا راضیم بیس خوبی هم داره.از نظر محکم بودن هم واثعا خوبه.تا حالا چند بار محکم پرت شد خورد به زمین نشکست !نقل قول:
سلام دوستان اساتید.بنده یه ایرفون بین 200 تا 400 هزار می خوام بخرم.ایرفون فعلی بنده SONY MDR-EX300SL هست.کیفیتش بد نیست ولی منو ارضا نمی کنه.می خوام از همه نظر مخصوصا باس از این مدل بهتر باشه.صدای گرم رو خیلی دوست دارم.اساتید با توجه به این قیمت چه چیزی رو پیشنهاد می کنین؟؟و از کجا باید تهیه کنم؟؟؟ممنون
دوستان یه هدست خوب که میکروفون هم داشته باشه تا سقف50 تومن میشه معرفی کنید
سلامنقل قول:
چند مدل پرفروش وسبک برای جابه جایی وهمچنین در صورت قیمت معرفی کنید
ممنون
درود.
دوستان برای کاربرد های فیلم دیدن و گوش دادن به موزیک فقط در سبک اپرا و خیلی کم، ایرانی سنتی، چه هدفونی پیشنهاد میکنید، ترجیحا فول سایز؟
این کار ها با PC ای انجام میشه که کارت صدای خیلی قوی ای هم نداره.
بودجه هم تا سقف 100 تومان، اگه ممکنه با قیمت پایین تر هم مدل های خوب رو بگید تا از بینشون تصمیم گرفته بشه.
پیشاپیش تشکر.
متاسفانه قبلا با 100 تومن هم نمیشد هدفون خوب خرید چه برسه به الان.
ولی هدفون مد نظر باید sound stage مناسب داشته باشه که حدودا میشه هدفون های 200 دلار به بالا.
akg K550 میتونه گزینه خوبی باشه.
Denon D2000 خوبه
چیزی که به ذهن من میرسه به بودجه وموجدی بازار ایران و... نمیخوره.
حسین جان این ها تا جایی که من دیدم بیشتر از ده برابر بودجه ما هستند :دینقل قول:
حالا توی همون رنج 100 یعنی کلا چیزی گیر نمیاد؟ به هر حال انتظار هم در همون حد قیمت هست...
احتمالا میتونید هدفون k44 رو با این قیمت پیدا کنید.نقل قول:
دیگه قید پلیر و ارفون بزنید چون پول ایران دیگه تقریبا بی ارزش شده ! واسه این میگم که مثلا یه پلیر الان 400 هزار تومنه ! آیا این باعقل جور در میاد ؟! تا حدی رفته بالا که عملا مصرف کننده از خیر خریدش میگذره و این یعنی پولی که تو دستش هست کاملا بی ارزشه و کاغذ پاره ای بیش نیست .
من موزیک پلیرم کریتیو M100 لطفا یه ایرفون تا سقف 80 هزار تومان معرفی کنید در ضمن من بیشتر موزیک های ایرانی گوش میدم و البته بعضی مواقع موزیک های Sandra Ann Lauer (sandra cretu)
من نظرم بین یکی از این ایرفون ها بود monster turbine - AKG K309 - creative EP630 - EP660
sennheiser MX 470 west - sennheiser MX 471 west
با تشکر
K44 /K77/K99 و....
این ها هم خوب هستند حواسم به این ها نبود.
بورسش هم تقاطع جمهوری و حافظ هستش.
سلام دوستان میخوام یه هدست بگیرم تو بازه ی 100 تا 200 تومن که هم کیفیت پخش خوبی داشته و هم صدا رو با کیفیت وبدون نویز ضبط کنه...
چه جوری میشه اصل بودنش هدفون ها رو تشخیص داد ?نقل قول:
انگار قیمتها اصلا خیال پایین اومدن ندارن،معلوم نیست این بازار کی روبراه میشه.الان خسته از گشتن و نا امید از قیمتهای هدفون و لوازم صوتی برگشتم خونه.با اینکه دلار تو این یکی دو هفته ای پایین تر اومده اما مغازه داره ها همچنان قصد پایین آوردن قیمتهاشون رو ندارن.نمایندگی نامداران هم رفتم،همه قیمتها با دلار 3200 ...
من که امروز مثلا قصد خرید داشتم و کلی تو این سایتها دنبال ریویو بودم دست از پا دراز تر برگشتم.حالا آمپ و کابل و برخی متعلقات هدفون موجود نمی کنن به کنار ،حداقل همینایی که هست رو به شرط اصل بودن با قیمت خوب ومنطقی به مشتری بدن و پیش بینی بازار رو بکنند که این همه جوون عاشق موزیک حاضرند قید خیلی چیزا رو بزنند اما صدای خوب بشنوند.به هر حال حس و ذائقه شنیداری مردم تو این چند ساله خیلی رشد کرده و واقعا جا داره که پر بار بشه.البته اگه قیمتها همچنان سرکش باشند اومدن تنوع محصولات صوتی هم نتیجه ای نداره!!!
قیمت چند تا از محصولات:
Audio technica M50=590
sennheiser hd 280=380
sennheiser hd598=850
sennheiser hd 650=1650
Akg k77=125
یک سوال :
سروش یه فروشگاهی داره که لوازم صوتی و تصویزی می فروشه ,هدفون هم داره؟
قیمت هاش چه طوره؟
سلامنقل قول:
این akg گارانتی هم داره؟
سلام.راستش من دنبال سنهایزر بودم،ولی یکی دو سال پیش فکر کنم آواسان گارانتی میکرد.الان رو نمی دونم ،اگه نگرانی از بابت اصل نبودن دارید باید بگم من توی محصولات Akg تقلبی و فیک ندیدم (برعکس سنهایزر).از نظر دوام و استحکام هم خوبند،اگر درست استفاده بشه به گارانتی و تعمیر احتیاج نخواهید داشت .خودم قبلا از این برند هدفون داشتم و واقعا محصولات خوبی داره.نقل قول:
این سرچ کردم پیدا کردم ,وقعا نماینده سنهایزره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامداران تنها نماینده رسمی سنهایزر هست که نمایندگیش تو بازار موبایل ایرانه(جمهوری-حافظ)نقل قول:
میشه بااعتماد کامل خرید کرد!!!
اصل بودن؟
والا چی بگم تا جایی که من میدونم این مدل ها رو دیگه AKG تولید نمیکنه از سایت هدفونش حذف کرده وللی هنوز تو سایت تجهیزات حرفه اییش هست. اون سایت هم خیلی به روز نیست.
هدفون تشخیص اصل وتقلبیش خیلی سخته
نظر دادن سخته
از دوستان کسی نبود جواب بنده رو هم بده؟؟:35:نقل قول:
نوشته شده توسط fffddddgghhhhhhhhh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه هدفون تو گوشی میخوام که شاخ باشه
قیمت هم تا 100 تومن راه داره
ممنون
یادش بخیر کمتر از 5 ماه پیش من m50 رو خریدم 250 تومننقل قول:
میخواستی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه قیمت بگیری
چون خودش وارد کنندست احتمالا قیمتاش بهتر باشه
آواسان بعضی از ایر فونهای این برند مثل k370 رو گارانتی کردهنقل قول:
ولی من تا حالا ندیدم فول سایزو گارانتی کرده باشه.
موفق باشید
راستش فک میکنم کل بازار به این شکل شده متاسفانه!نقل قول:
آدم رو وادار میکنن یا صبرمون رو ببریم بالا یا با ریسک بالا بریم سراغ هدفونها ی کارکرده!!
درسته منم همین مدل رو با این گارانتی داشتم.فول سایزاش رو نمیدونم!! از دیروز تا حالا با خودم میگم چرا نخریدم چرا نخریدم!!!
سنهایزر اhd650رو میشد 700 600 خرید یا k701 رو ،بعدا میتونستم برا گرفتن یه آمپ درست و حسابی برنامه ریزی کنم .اما حالا ...
کیفیت این هدفون نسبت به سنهایزر خیلی پاینه؟
SE-MJ721
cx 870 سالار جان چطوره؟؟از این دو تایی که فرمودین بهتره؟؟؟باس و بلندی و کیفیت و گرمی صدا می خوام:n01:100 تومن گرون تر از cx300.می خوام ببینم خیلی بهتره؟؟
سلام به همه بچه های گل من یه هدفون میخواستم بیشتر هم سبک پاپ گوش میدم و شفافیت و کیفیت صدا برام خیلی مهمه تا حدود ۵۰۰ هم میتونم هزینه کنم شما چی بهم پیشنهاد میکنین:n13:
سلام من یه هدفون میخوام حدود 350
99 درصد رپ و هیپ هاپ گوش میدم
تیپم هم رپریه و لباسام گشاده و همیشه میخوام رو گردنم باشه:n02: پس قیافه دوامه هدفون برام مهمه و البته مارکش :n02: ولی کیفیت و بلندی صدا و بیس مهم تره ولی قیافه هم خیلی مهمه
میخوام یا آیپاد تاچ یا وان ایکس یا شادیدم با:n02: گلکسی اس 3 استفاده کنم
خودم به 3 تا گزینه برخوردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته های کپیش که بیشتر از همه خوشم اومد
از مدل های اچ دی سنهایزر هم خوشم اومده ولی قیمتاشونو نمیدونم . شما بگید کدوم مدلاش به بودجه من میخوره
ممنون
دومی که همون بیتسه رو بیشتر مردم میگیرن برای قیافش و برندش و گرنه کیفیتش نسبت به بعضی هدفونها آنچنان فوق العاده نیست.نقل قول:
این مدل بد جور دل منو برده:n09: طراحیشو دوست دارم...حدود 3 هفته یا یکماه پیش نمایندگی نامداران فکر میکنم زده بود 960....الان دیدم قیمت شما 850 گفتی...خوب گویا یه امیدهایی هست به ارزون شدن...ولی خوب نه خیلی زیاد...نقل قول:
sennheiser hd598=850
ارزش این قیمت رو داره؟ من تا حالا ریز نشدم توش....کسی تست کرده این هدفون رو؟ برای درایو شدنش به امپ نیاز هست؟
من اصلا آشنایی ندارم با هدفون های بی سیم، سیستمشون چه شکلیه و آیا باطری میخورن ؟ زیر 50 تومن چیزی گیر میاد ؟ ( کیفیت صدا برام مهم نیست چون صرفا میخوام صدا رو منتقل کنه :n02: )
............
آیا این مدل وایرلس هست ؟
هدفون فوق العاده ایه ،نسبت به قیمت 250 دلار واقعا میارزه.صدای بسیار شفاف در مید و های داره با ساوند استیج وسیع،تنها چیزی که ازش تو فروم ها خوندم که به دل بعضی ها ننشسته کمبود بیس در لو هست،که خیلی عمیق نیست و برای گوش دادن به بعضی سبک ها این کمبود حس میشه،در مقایسه با hd650 ;که صدای دارک تری داره این هدفون بسیار bright هست صداش.نقل قول:
درمورد نیاز داشتن و نداشتن به آمپ در موردش حرف و حدیث زیاده.بعضی ها بدون آمپ اعتقاد دارند تقریبا درایو میشه و برخی برای ساوند اسیتج و بلندتر بودن و پرحجم شدن صدا یه آمپ نه خیلی گرون رو برای درایو شدنش پیشنهاد میکنن.برعکس hd650 که یه یه آمپ پر قدرت نیاز داره.
در مورد قیمت که هنوزم به نظرم خیلی بالاست بایدگفت که با این شرایط، زیاد احتمال ارزون شدنش نمیره.فروشنده ها فکر میکنن این کمتر شدن قیمت دلار موقتیه و به زودی با یه افزایش قیمت دیگه روبرو میشن ،وبه طمع سود بیشتر حتی حاضرند جنس رو تو انبار نگه دارند ،به سودای افزایش قیمت باز هم بیشتر.
سلام.متاسفانه cx870 رو تست نكردم ولي با توجه به رويو هاي مختلف مثل اين كه خيلي هم مختصر و مفيد نوشتهنقل قول:
نوشته شده توسط fffddddgghhhhhhhhh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدفون خوبي هست به نسبت قيمتش ولي وقتي بخواين با هدفونهاي هم رده خودش مخصوصا cx300 مقايسه كنيد قضيه فرق ميكنه و كمي براي ما اماتور ها تشخيص تفاوت اونها مشكل ميشه.در واقع با توجه به قيمت و نوع ساختار و درايوي كه در اين دو هدفون استفاده شده و سورس پليرهاي ما و اينكه اكثر تراك هامون mp3 هست فكر نكنم تفاوت كيفيت صداشون بيشتر از 10% باشه.با اين اوصاف انتخاب cx300 معقولانه تر هست وليكن اگه امكان تست هر دو براتون مقدور باشه بطبع انتخاب راحتر خواهد بود.