سلام
اگه بخوام پراید 131sx مدل 90 سفید بدون رنگ رو بفروشم ، چند می خرند؟
4 یا 5 میلیون روش بذارم ، سمند lx یا پژو 405 مدل چه سال هایی و چه رنگ های رو می تونم بخرم؟
Printable View
سلام
اگه بخوام پراید 131sx مدل 90 سفید بدون رنگ رو بفروشم ، چند می خرند؟
4 یا 5 میلیون روش بذارم ، سمند lx یا پژو 405 مدل چه سال هایی و چه رنگ های رو می تونم بخرم؟
نقل قول:
پراید 131 اس ایکس مدل 90 ---->14.500.000
با حدود 19 ملیون تومان میتونید سمند ال ایکس مدل 86 و 405 مدل 87 رو خریداری کنید .
دوست عزیز ممنون از راهنماییت.نقل قول:
تا همین چند وقت پیش یه 405 مدل 88 داشتم که داداشم چپش کرد دادمش اوراقی! واسه همین دیگه 405 نمیخوام از پارس و سمند هم خوشم نمیاد از خانواده پراید و تیبا هم همینطور.
واسه همین گفتم یه مزدا وانت دو کابین بگیرم! آیا گزینه معقولیه واسه خانواده؟ بدرد مسافرت میخوره؟ من مشخصاتش رو خوندم هم ترمز ای بی اس داشت هم فرمون هیدرولیک و هم کولر و تجهیزات دیگه.
نظر شما چیه؟
دوست من ، مزدا و کلا خانواده وانت حتی هایلوکس بسیار خشک هستند و برای انجام کار ساخته شدن تا استفاده شخصی .نقل قول:
مزدا وانت موتور قوی و کولر و سیستم ترمز مناسبی دارد منتها برای خانواده و مسافرت اصلا و ابدا مناسب نیست ، به علت خشکی کمک ها و اتاق و صندلی ها در مسافت های طولانی بسیار آزار دهنده است . از نظر ایمنی هم به نسبت سواری های ذکر شده در رده پایین تری قرار میگیرد .
بهترین گزینه برای شما از نظر من سمند LX 87 است .
سلام به همگى
ما يه 206 تيپ 2 داريم مدل 84 ميخوام بفروشمش.
رنگ بژ - بى رنگ و بدون خط و خش، بدنه واقعا تميزه - يكسال بيمه - لاستيك 70درصد - كاركرد 291هزار - فنى سالم-هفت سال تخفيف بيمه...
حالا اينو چند بفروشم خوبه؟ با 405 چه مدلى ميتونم عوضش كنم؟
آقا پوریانقل قول:
من فکر می کردم با 19 م بشه سمند ال ایکس مدل 87 - 88 و 405 مدل 88 - 89 گیر آورد.
206 تیپ 2 رو حدود 16 میلیون تومان میتونی بفروشینقل قول:
و 405 مدل 85 میتونی بخری
بگردید ممکن است موارد خاص با این قیمت گیر بیاد ، مثلا گلگیر رنگ ، درب رنگ یا ...نقل قول:
ممنوننقل قول:
دوستان مگن سمند زود اتاقش صدا میفته و بقول معروف زود از ریخت و قیافه در میاد! گزینه دیگه ای نیست؟
سلام مجدد
سمند معمولى مدل 83 رنگ مشكى - دوگانه cng - دور رنگ- لاستيك جلو نو- موتورش به تازگى سرويس شده- روكش و كفى نو - صفحه زانتيايى نو- تقریبا خرجاش انجام شده. سه ماه بيمه و هشت سال تخفيف.
اين چند قيمت ميخوره؟
نقل قول:
دوست عزیز اصلا همچین چیزی صحت نداره و به صدا افتادن اتاق بعد از پیمایش بسیار زیاد در هر ماشینی حتی خارجی وجود دارد و امری کاملا طبیعی است .
گزینه های دیگر برای شما هست منتها باید وارد خودروهای بسیار قدیمی خارجی بشوید که احتمال خرابی دارند و تعمیرشان ملزم به هزینه سنگین و وقت گذاشتن دارد .
سمند دوگانه سوز مدل 83 با مشخصاتی که فرمودید --->13.500.000نقل قول:
دوستان ؛
سمند معمولى مدل 86 رنگ نقره اى- دوگانه فابريك - 3 ماه بيمه و 6سال تخفيف بيمه- 4 حلقه لاستيك 205 نو - كاركرد 100هزار.
به غير از 4درب و گلگيرهاى عقب بقيه ماشين رنگ شده و شاسيش هم تعويض شده. صاحبش ميگه كه از روى كاميون حمل خودرو افتاده پايين. خودم باهاش يه دورى زدم به نظرم موتورش سالمه و داخل اتاقش هم بى سر و صداست.
قيمت گذاشته 13/5 ولى 13 تومن هم ميده. به نظر شما خوبه؟ برم دنبالش؟
خودرو را ببرید به یک صافکار ماهر نشان بدهید ، اگر از سلامت اتاق مطمئن شدید و خودرو چپی نبود و از نظر موتوری هم مشکلی نداشت ، گزینه مناسبی است .نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم ببینم اگر بخوام یه لنسر تمیز بگیرم چقدر باید پول بابتش بدم؟
اینکه از لحاظ استهلاک و هزینه چجوریه؟
من دانشجو هستم و یه ماشین کم هزینه با مصرف بهینه میخوام
یه مدت دنبال گل بودم که دیدم هزینه نگهداریش بالاست
تا 10 تومن میشه لنسر تمیز گیر آورد؟
با تشکر
نقل قول:
برای خرید لنسر حدودا مدل 93 باید 10 تا 13 میلیون تومان هزینه کنید.
اکثرا رنگ شدگی یا خوردگی رو دارن شما سعی کن بیشتر به بی عیب و نقص بودن خودرو
از نظر فنی نگاه کنی. لنسر قطعاتش هم راحت تر از سایر خودروهای دهه 90 یافت میشه.
سلام دوستان بنده يه سوالي دارم
من حدود 14 تومان پول دارم خواستم ببينم اگه من بخوام يه خودروي تيبا از سايپا بگيرم و اين 14تومن رو پيش بدم بقيه مبلغ رو خود نمايندگي سايپا به صورت اقساط بلند مدت ميگيره يا نه من نهايتا بيشتر از 200تومن نميتونم قسط بدم ميشه يه اطلاعاتي بدين ببينم ميتونم يه تيبا از سايپا بردارم حتما هم تيبا باشه چون پرايد نميخوام
ميدونم نمايندگي هاي مختلف شرايطشون فرق ميكنه ولي ميخواستم يه توضيح كامل بهم بدين ببينم چطوريه در ضمن من ساكن اصفهان هستم اگه كسي از نمايندگي هاي اونجا خبر داره بهم اطلاع بده
دوست مننقل قول:
این موضوع رو در تاپیک زیر مطرح کنید زودتر به نتیجه میرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک سوال من 17 میلیون پول دارم به نظر شما پراید مدل چی بگریم آیا ارش داره صفر کیلومتر بگریم یا با این پول سمند یا 405 دست دو بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید بعد به نظرتون نمایندگی بگیرم یا
همیشه خودروی صفر در اولویت قرار دارد مگر اینکه با معیارهای شما مغایرت داشته باشدنقل قول:
پراید بی دردسر است و سواری خوبی هم دارد ، قطعات ارزان ، کم مصرف و ایمنی متوسط رو به پایین
اگر عجله برای خرید دارید بازار پیشنهاد میشود اما اگر نداشته باشید صرف با خرید از نمایندگی است
اقا بین 20 تا 25 تومن غیر صفر چی پیشنهاد میدید؟
خودم sd در نظر دارم
هیوندا ورنا هم پیشنهاد شده
نقل قول:
سمند LX مدل 90
پزو 206 SD V1 مدل 88 یا 89
دوستان درمورد خريد تيبا چه نظري دارند منظورم صندوق دارش هست آيا مشتري اول و آخرش خودم هستم آيا ماشين به نسبت خوبي هست نسبت به پرايد؟نه فقط از لحاظ ايمني بلكه دركل؟
كلا توصيه به خريدش ميشه يا نه برم تو فكر كار همون كاركرده جي ال ايكس يا سمند يا خود پرايد؟
نقل قول:
تیبا در رده خودش ماشین خوبی است و خریدش به نسبت پراید بیشتر توصیه میشه ، بازارش هم خوب است ، در هر صورت ماشین صفر بیشتر پیشنهاد میشه مگر اینکه معیارهای شما چیز دیگری باشد .
سلام دوستان خرید 206 مدل 83-84 تیب 2 چی جوریه یکم توضیحات میخام . بعد اینکه رنج قیمت چی جوریه ؟ فرق این تیب های 206 چیه ؟
206 مدل 82 و 3 تمیز به سختی گیر میاد و اکثرا مشکلات موتوری و تصادف رو حداقل دارند .نقل قول:
رنج قیمتی از 12 ملیون تا 15 ملیون تومان
تیپ 2 موتور 1.4 لیتری و امکانات معمولی
تیپ 3 موتور 1.4 لیتری ، دو اربگ ، سیستم تهویه اتوماتیک و شیشه ها و آینه های بقل کامل برقی
تیپ 5 موتور 1.6 لیتری ، امکانات مشابه تیپ 3 ( ترمز عقب دیسکی و ای بی اس )
تیپ 6 موتور 1.6 لیتری ، دنده اتومانیک 4 سرعته تیپ ترونیک ، امکانات مشابه تیپ 3 ( ترمز عقب دیسکی و ای بی اس )
آقا من هرچی گشتم پرایدsxصفرپیدا نکردم تکلیف چیه دیگه تولید نمیشه آقا ما ایربگ نخوایم کیو باید ببینیم .آخه روپراید ایربگ میذارن .
با14الی15تومن عاقلانه ترین کار چیه 131مدل90که20تا کارکرده یا بازم 5/1بذاریم روش وصفر2ایربگ بگیریم
تو حدود های 18-20 تومن چه ماشینی پیشنهاد میشه
امنیت داشته باشه کم مصرف باشه .....
سورن یا 206 کدوم مدلاش؟
یا نه گزینه بهتری هم هست ؟
مرسی
ماشین های بدون 2 ایربگ شماره نمی شن دوست من. 2 ایربگ الزامی شده برای ماشین های صفر.نقل قول:
در کل ماشین صفر نسبت به کارکرده پیشنهاد می شه.
انتخاب بین 206 و سورن بسته به معیار شما دارد ، سورن جادارتر و امنیت بیشتری داردنقل قول:
سورن مدل 87 گیرتون میاد
206 تیپ 2 مدل 87 هم گیرتون میاد ( سقف 20 ملیون تومان )
پیشنهاد من به شما سمند ال ایکس مدل 88 است و بعد از اون 405 مدل 89
و اگر قصد خرید خودروی صفر دارید تیبا گزینه مناسبی است .
ممنوننقل قول:
یکی از دوستان هیوندا ورنا رو هم گفتن
حالا کدوم یکیش معقولانه تره
یعنی کیفیت و امنیت و قدرت و کم مصرف بودن و هزینه های جانبی کمتر (مثلا چراغ و لنت ترمز و اینا)
سمند ال ایکس از سورن بهتره؟
بچه ها یه سوال :
من بهمن ماه یه پراید 131 صفر گرفتم که تو شهر دستم باشه . هفته قبل ما تو کنکور کارشناسی ارشد قبول شدیم و باید از این به بعد هر هفته برم اون ور کاشان و برگردم ، از اونجاییکه پراید هم خیلی ظریف هست تصمیم گرفتم یه جوری این پراید رو رد کنم و یه پولی جور کنم و یه سمند معمولی ( فکر کنم SE ) بگیرم که برای جاده مطمئن تر باشه .
ولی متاسفانه از این مدل سمند خیلی تعریف نمیشه ، نظر شما چیه ؟ با پنج شش میلیونی که روی پول پراید میخام بزارم ماشین صفر چی بگیرم با توجه به شرایطم ؟
یعنی حتی یک ایربگ(ex)نمره نمیشه.به نظر شمااگه با15تومن 90دوگانه بگیری عاقلانه ترهنقل قول:
یا1/5بزارم روش صفردوایربگ بگیرم میدونی چرا میگم چون ایربگ که استفاده نمیکنم صدرصد
پس حداقل ماشین دوگانه باشه که از گازش استفاده بشه کرد.ضمن اینکه میگن پرایدهای 92و91خیلی
بیکیفیت تر از مدلهای قدیمیترشونن نظرشما چیه؟
سمند ال ایکس از سورن se یا معمولی بهترهنقل قول:
بستگی داره چه مدلی رو میفرمائید
اما سورن elx بحثش جداست
طرفدارا و مشتری های خودشو داره و کلا خیلی باب پسند تر ,بهتر و زیبا تر به نسبت lx هستش
بهترین مورد صفر همونی هست که خودتون فرمودیدنقل قول:
خودروی خوبیه . از نظر فنی و موتوری و بدنه از ال ایکس هیچ چیزی کم نداره
فقط یکسری آپشن ها ازش کم شده مثل شیشه بالابر برقی عقب . سیستم هوشمند .آینه برقی. چراغ مه شکن جلو.سنسور دنده عقب
+ تغییر در فرم چراغ های عقب
تک ایربگ هم شماره میکنندنقل قول:
فرقی نمیکنه
نظر من با همون 90 دوگانه است . خریدش به صرفه تره+افت اولیشو کرده
دوست من اربگ مورد مصرفی نیست که استفاده بکنید یا نکنید ، یک جز امنیتی برای خودرو به حساب میاد و در حال حاظر خودروی بدون اربگ شماره نمیشه .نقل قول:
پراید از روز اولش هم بی کیفیت بود و دیگه بدتر از این نمیشه که !
البته من خودم 91 دارم و به تازگی 92 رو دیدم خیلی بدتر شده ، به طور مثال پیلیسه های محفظه نگه دارنده درب های جلو به حدی تیز و برنده است که اگر دستتون بگیره بهش دچار جراحات سخت و شدیدی خواهید شد ( با پراید بدون تصادف مجروح شوید !!! )
ببخشید شرمنده من بازم جوابمو نگرفتم صفر دوایربگ بگیرم 17تومن بهتره یا90یا91بدون ایربگ با30ال40کیلومتر کارکرد 15الی5/15حالا یاslیاsxکدوم عاقلانه تره من دنبال اینم ضمن اینکه پرایدنقل قول:
صفر اگه بردارم 5تا تایر نوداره ویکسال بیمه و30هزارتا گارنتی ولی 90یا91مسلما تایراش حداقل 50%وحداقل سه چهارماه از بیمش گذشته؟؟
اینطور که قانون می گه پلیس شماره نمی کنه. ماشینها باید حتما 2 ایربگ و ترمز abs داشته باشن.نقل قول:
همونطور که گفتم ماشین صفر نسبت به کار کرده توصیه می شه.
بحث بی کیفیت شدن مربوط به قطعات مصرفی هست و الا کیفیت مونتاژ نسبت به قبل فرقی نکرده. همون کارگرها و مهندسین گذشته این ماشین های جدید رو هم مونتاژ کردن. قطعات هم قطعات مصرفی که از یه زمانی چینی رو جایگزین کردن. فلذا خیلی تو این زمینه فرقی نمی کنه ماشین صفر باشه یا قدیمی. ماشین کار کرده هم بعد مدتی باید از همون قطعات بی کیفیت استفاده کنه.
در مورد دوگانه سوز هم به شخصه خیلی جالب نمی دونم. ماشین دوگانه سوز خرج بیشتری نسبت به تک سوز داره. اونم پراید. پیشنهاد من اینه که به بودجتون اضافه کنید پراید صفر بگیرید.