سلام داداش شما چجوری حل کردی این مشکل رو ؟؟ مرسینقل قول:
Printable View
سلام داداش شما چجوری حل کردی این مشکل رو ؟؟ مرسینقل قول:
مرسی از پاسخنقل قول:
والا اصلن بحث ترس و این حرفا نیست . بیشتر فک کنم به وجدان تمایل داره این قضیه
2 ساله بدنسازی کار میکنم از این نظر مشکل ندارم
والا نمیدونم
خود به خود موقع بحث کردن با طرف اشک جمع میشه تو چشمام . بعد کلا یکم میتونم کنترل کنم
یه چیز دیگه هم بگم بقض گلوم رو میگیره نمیوتونم صحبت کنم
فکر نمی کنم مشکل شما خیلی به آداب معاشرت مربوط باشه. بیشتر حالت فیزیولوژیک دارهنقل قول:
انگار در شرایط حساس فشارتون میره بالا و باعث نمود فیزیکی میشه....
شاید کسی که پزشکی خونده بهتر بتونه راهنماییتون کنه
به علاوه چیزهایی که دوستان گفتن،نقل قول:
به نظر من این موضوع بیشتر به مکانیزم دفاعی نزدیکه. وقتی که تجربه ی چیزی رو نداشته باشین، میتونه هر چی باشه، نا خودآگاه یه اثراتی از مکانیزم دفاعی از خودتون نشون میدین، چه فیزیکی چه ذهنی.
شما احتمالا توی شرایط دعوا از استرس و جدید بودنش اینطور میشین. ممکنه بعدا خیلی پشیمون بشین و نتونین کنترلش کنین اما بعد از یه مدت تجربه بهتر میشه. فقط تمرین لازم دارین یا یه شرایطی که این تمرین رو بهتون بده.
به خودتون زیاد فشار نیارین که سریع تغییر کنین و همه چیز سریع تغییر کنه.. این چیزا زمان میبره و بعد چند وقت که بهتر شد میفهمین که باید بیشتر صبور میبودین و برای بهتر کردنش فکر و آنالیز میکردین.
:n16:
بله می بینم که بین علما در باب ریشه ی پدیده ی " جمع شدن اشک در چشم " اختلاف افتاده ..و نظر ها بسیار گسترده ست ..... دوست عزیز و داداش گرامی ای که این مشکل رو داری... شما چه ورزشی میکنید؟ و چند ساعت در روز ؟
اگه جواب منفی هست . یه ورزش رزمی رو شروع کن .سالها بعد میفهمی چه توصیه ی ارزشمندی بهت کردم . ( توصیه ی شخصی من کیوکوشین هست ) موفق باشی داشی.
مرسی از دوستان گل که وقت میزارن جواب میدن :n16:نقل قول:
من بدنسازی کار میکنم 1 ساله و نیم هست
شنیدم که 2 تا ورزش با هم مثل بدنسازی و کیوکوشین با هم زیاد جور در نمیاد
دوسته من رفت دکتر تغذیه اینو بهش گفتن
من مد نظرم بوکس هست ولی حالا نمیدونم تاثیر داره یا نه
بعد دوسته مون که اشاره کردن به این موضوع که زیاد در موقعیت دعوا و این حرفا قرار نگرفتم سیستم دفاعی بدن باعث میشه که اشک جمع شه
یا مربوط میشه به قضیه فیزیولوژیک
که دوسته مون گفتن انگار در شرایط حساس فشارتون میره بالا و باعث نمود فیزیکی میشه....
ممنون از :n12:همه
سلام
یه خانومی یه بار بهم گفت براش یه چیزی بخرم بعد پولشو بهم می ده.
الان هنوز پولمو نداده، مدت زیادی هم نیست که این اتفاق افتاده ولی قرار بود زودتر بهم بده و هنوز نداده. باید چی بهش بگم؟ باهاشم صمیمی به اون شکل نیست. باهاش رسمیم.
چطور رابطتون رسمیه انوخت اون خانمه ازتون پول قرض کرده اونم با این جسارتنقل قول:
بهتره بهش بگید
خانم رضایی یادتونه من براتون این بنز cls رو خریدم ؟ خواستم بگم اونو بذارید به حساب یه هدیه ی ناقابل.
اینطوری اگه اصلا قصده این که پولتون رو بهت برگردونه رو تو ذهنش داشت بر میگرده حرف از پس دادن و این حرفا میزنه اما اگه نه دیگه هیچی شماهم واقعا به چشم هدیه بهش نگاه کنید.
اما اگه میخوای خیلی رسمی باهاش رفتار کنی و اصلانم براتم مهم نیس که باهاش صمیمی بشی و فلان ، بهش بگو:
خانم رضایی میخواستم درمورد اون بنز cls هه باهاتون حرف بزنم. میخواین چیکار کنین بلخره؟
حالا اگه یادش بود که قضیه ی پول رو وسط میکشه اگه یادش نبود بهش بگید :واقعیتش روم نشد پول رو بهتون یادآوری بکنم اما در هر صورت بهش به چشم هدیه نگاه کنید.
اصلا آخه آدم به رسمی جماعت هم قرض میده که بعدا هم نتونه پس بگیره؟ اونم پوله یه ماشین سوپر لوکس رو :دی
موفق باشید
من اگه اونقدر پول داشتم که الان اینجا نبودم:n02:نقل قول:
چطور رابطتون رسمیه انوخت اون خانمه ازتون پول قرض کرده اونم با این جسارت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره بهش بگید
خانم رضایی یادتونه من براتون این بنز cls رو خریدم ؟ خواستم بگم اونو بذارید به حساب یه هدیه ی ناقابل.
اینطوری اگه اصلا قصده این که پولتون رو بهت برگردونه رو تو ذهنش داشت بر میگرده حرف از پس دادن و این حرفا میزنه اما اگه نه دیگه هیچی شماهم واقعا به چشم هدیه بهش نگاه کنید.
اما اگه میخوای خیلی رسمی باهاش رفتار کنی و اصلانم براتم مهم نیس که باهاش صمیمی بشی و فلان ، بهش بگو:
خانم رضایی میخواستم درمورد اون بنز cls هه باهاتون حرف بزنم. میخواین چیکار کنین بلخره؟
حالا اگه یادش بود که قضیه ی پول رو وسط میکشه اگه یادش نبود بهش بگید :واقعیتش روم نشد پول رو بهتون یادآوری بکنم اما در هر صورت بهش به چشم هدیه نگاه کنید.
اصلا آخه آدم به رسمی جماعت هم قرض میده که بعدا هم نتونه پس بگیره؟ اونم پوله یه ماشین سوپر لوکس رو
موفق باشید
100تومن بهش دادم. اونقدرم که باش رسمی نیستم. به اسم کوچیک صداش می کنم. ولی اونقدرم صمیمی نیستم که تو چشاش نگاه کنم و بگم پولمو بده. منظورم از رسمی بودن این بود. ( این یه مدلشه خب)
بعد قرار بود زود بهم پس بده ولی الان به روی مبارک نمی یاره. :n24:
این روش که گفتین خیلی رسمی بود. کلا به تیپ من نمی خوره، این جور بهش بگم از خنده می میره اون وقت هیچی دیگه. باید اون دنیا ازش بگیرم.:n02:
بعد الان که فکر می کنم مشکل اساسی اینه که اصلا من اینو فعلا نمی بینم که بخوام بهش بگم. باید بهش زنگ یا اس ام اس بدم یا کبوتر نامه بری چیزی بفرستم.:n09:
خودمم اون 100 تومن رو می خوام الان...
بهش زنگ بزنم چی بگم؟ اس ام اس بدم بهتر نیست؟
بنظرم اگر میدونی اهل این هست که تند تند ایمیل چک کنه بهش ایمیل بزن و راحت همه حرفاتو بزن و عذر خواهی کن و بگو تو شرایط بدی هستی و پول لازم داری و...نقل قول:
سلامنقل قول:
به اون غیر مستقیم بگو ، بگو 100 تومن داری قرض ؟ :n02:
به نظر من از خیر پول بگذر شاید اون خانوم 100 تومن نداره بهت پس بدهنقل قول:
از این پول خوردها زیاد به دوستام دادم هیچکدوم هم پس ندادن منم روم نشده بگم پس بدین
با دروغ گفتن و ننه من قریبم بازی کردن من یکی که اصلا موافق نییستم . فردا پس فردام میگیم "از بس ما ایرونیا دروغ میگیم"نقل قول:
ولی میشه او اس ام اس مموضوع رو یادآوری کرد.مثلا نوشت که خانم فلانی بلخره این صد تمنی رو قرار بود به ما پس بدید چی شد
سلامنقل قول:
ببینید دو جنبه داره یا پول براتون گرفتنش خیلی مهمه یا اینکه غرورتون مهمتره!
خب اگر مورد اول هستش که خیلی راحت در یک اس ام اس بگید خانوم فلانی میبخشید من قصد خرید وسیله ای دارم که با ین۱۰۰تومنی که بهتون داده بودم خرید بهتری میتونم داشته باشم کی میتونم ازتون بگیرم؟
اگر مورد دوم یعنی غرورتون مهمتره پس کلا بیخیال بشید چون چه به شوخی چه جدی مستقیم یا غیرمستقیم بنظر شخصی من به نوعی درست نیست و در دیدش یکجوری میشید!
دیگه انتخاب با شماست
تاپیک تجربیات یکی از دوستان حرف خوبی زد گفت توی این دوره زمونه به هیچکس پول قرض ندید به هیچ عنوان...
خوب حالا اگه یه نفر پولی که حق شماست رو به امروز و فردا موکول میکنه و حتی از پیگیری شما ناراحت میشه تا جایی که وقتی زنگ میزنی بر میگرده میگه 24 ساعت طاقت نداری در صورتی که برای دادن پول زمان تعیین نشده بود و کار هم انجام شده
دیروز همین اتفاق افتاد و حالا نمیدونم چطور دوباره پیگیر پولم بشم میشه کمک کنید
خجالت نداره دوست عزیز این پول حق شماست.چطور ایشون جرات داشت که از شما 100 تومن بگیره ؟ !نقل قول:
معمولا از اتـفـاقات بعدش میترسیم ولی پشیمونی و عذاب وجدان نگفتنش برای خودم که خیلی بدتر از گفتنش هست. :n02:
دلتو بزن به دریا یکبار از این روش هایی که دوستان گفتن استفاده کن D:
خودم که به خاطر این بی اعتمادی ها کمتر قرض میدم.
ظاهرا سوء تفاهم شده!!!من که نگفتم ننه من غریبم بازی دربیاره و دروغ بگه؟ نمیدونم چرا شما از حرفم این برداشتو کردید! به شخصه احساس کردم واقعا به این پول نیاز مبرم داره بهمین خاطر گفتم شرایطتون رو کامل براش توضیح بدید و احساس کردم تو ایمیل ادم خیلی راحتتر میتونه حرفاشو بزنه بهمین خاطر این راهو پیشنهاد کردم.نقل قول:
آقا مرسی از کمک هاتون.:n11:
بهش اس ام اس می دم، اول حالشو می پرسم و اینا بعد می گم می خوام فلا چیزو بخرم و 100 تومن که اون روز دادمو بیا بالا. :n02:
حالا خوبه مخاطب خاص نیست وگرنه باید بی خیال می شدم. :n08:
اینکه می خوام ازش پس بگیرم برا اینه که ایشون خیلی پرو تشریف دارن و اگه یکم دیگه بگذره یه چیزی هم بهش بدهکار می شم! :n22:
ولی خب رابطم هم نمی خوام باش بد بشه.
A.N.A.P عزیز درست می گن، وقتی جرات کرده و ازم قرض کرده خب منم جرات می کنم بهش می گم چی شد پس:n09:
به نظر من مسیج نده حضوری یا تلفتی پی گیری کننقل قول:
قا مرسی از کمک هاتون.
بهش اس ام اس می دم، اول حالشو می پرسم و اینا بعد می گم می خوام فلا چیزو بخرم و 100 تومن که اون روز دادمو بیا بالا.
حالا خوبه مخاطب خاص نیست وگرنه باید بی خیال می شدم.
اینکه می خوام ازش پس بگیرم برا اینه که ایشون خیلی پرو تشریف دارن و اگه یکم دیگه بگذره یه چیزی هم بهش بدهکار می شم!
ولی خب رابطم هم نمی خوام باش بد بشه.
A.N.A.P عزیز درست می گن، وقتی جرات کرده و ازم قرض کرده خب منم جرات می کنم بهش می گم چی شد پس
که همون موقع جواب بهت بده
اگه مسیجتم جواب نده یه بار دیگه باید پی گیری کنی مسیجتو جواب بده
بعدم نگو میخوام فلانو بخرم
من جات بودم همون چیزی که تو نظرم بود میگفتم
ببخشید خانم فلانی سر اون قضیه یه حساب کوچیک باهم داشتم ... جسارت نشه شرایطشو دارید اون مبلغو بهم برگردونید؟؟ یکم نیاز دارم بهش
محکم و با ادب مطمئن باش جواب میگیری
کسی میتونه تجربه خودش را در برخورد با آدمهای عصبی و فحاش بگه؟
فرض کنید چنین ادمی حق شما را زیر پا گذاشته وقتی هم بهش میگی یا فحش میده یا مسائل شخصی تو را که هیچ ربطی به این موضوع نداره میگه تا تو را ناراحت کنه و بحث را به حاشیه بکشونه!
فرار کردن از تیر رسش به هر نحوی که ممکنه و بستن راه های ارتباطی با او بازم به هر نحوی که ممکن هست.نقل قول:
مهمترین حسن فرار کردن اینست که تا حد ممکن فرد فحاش رو کینه ای تر از اینی هست نمیکنه.
فحاش غیر کینه ای خطرناکه اما بی محلی ببینه خفه میشه.
اما فحاش کینه ای بی محلی هم ببینه، ول کن ماجرا نیست.
یا باید تا آخرش جلوش وایستید به هر قیمتی که شده و کار قراره به هر جا برسه ولی حقتون پس بگیرین ... یا اینکه اگر مساءل شخصیتون که براتون مهمتر هست رو در نظر بگیرین و از حقتون بگذرید و ارتباطتون رو باهاش قطع کنید .نقل قول:
باید شرایط خودتون رو بیشتر در نظر بگیرید نه اینکه اون چه جور آدمی هستش .
ارسال شده از GT-S5660 با استفاده از تپاتالک 2
اما در واقعیت چیز دیگه ای وجود داره. حتی ادم کوچک تر هم اول به بزرگ ترش دست میده.(و از این دست نمونه ها فراوون دیده میشه)مثلا من تو مهمونیا خیلی دیدم اینکه یک نفر به مهمونی میره و در عین حال به بزرگترش دست میده.مثلا توی عروسی ها داماد وقتی وارد سالن میشه شروع می کنه به دست دادن حالا طرف مقابلش چه کوچکتر باشه و چه بزرگتر باشه.یا مثلا می خوای وارد یک شرکت و یا مغازه ای بشی و یا اینکه یکی از اقوام بزرگ تر رو وقتی توی مکانی می بینی هر چند بزرگ تر باشه با این حال اول دست میدی(منظورم شخص شما نیست و در واقعیت خیلی از این موارد هست).کلا چیزی که در واقعیت وجود داره و فراوونه وقتی کسی وارد جایی میشه معمولا بدون توجه به اینکه طرف مقابل بزرگ تره و یا خیر شروع به دست دادن می کنه.یا مثلا فرض کنید یک مرد 40 ساله میاد به یک مرد 45 ساله که 5 سال ازش بزرگتره دست میده!!!!!موضوع اینه که درسته این جریان دست دادن بزرگتر به کوچکتر از قدیم رسمه ولی رسمیه که هیچ قاعده ای نداره از نظر من.مثلا یک مرد 40 ساله چه طور باید تشخیص بده که طرف مقابلش که تنها دو و یا سه سال ازش بزرگتره ایا باید اول دست بده و یا نه؟؟!!! من تا حالا هیچ خانواده ای رو ندیدم که بیاد به فرزندش بگه: فرزند من زمانی که بزرگترت رو دیدی اول بذار اون دست بده!!!!و یا اینکه وقتی در مراسمی یک جوان کم سن و سال به بزرگترش دست میده هیچ اتفاق خاصی نمیفته و از این موارد در جامعه الان خیلی زیاده.تو قضیه دست دادن معمولا وقتی کسی وارد یک مهمونی میشه و طرف مقابل هم دست و پاش بسته نیست و برای اون فرد که تازه اومده بلند میشه اون وقت هست که دست میده به طرف و اگر اون طرف نشسته باشه معمولا کسی که تازه وارد مهمونی شده به سلام دادن اکتفا می کنه.این ها رو از خودم نمیگم بلکه چیزی که در جامعه وجود داره رو میگم و هنوز شخص خودم در حال حاضر این برام مشخص نشده که ایا به فرد بزرگ تر از خودم اول دست بدم و یا نه؟؟!!!!!!!!!!و مطابق اونچه که در جامعه به راستی رواج داره من هم رسم قدیمی رو می شکنم و مطابق فرهنگ الان جامعه دست میدم.ولی به صورت کلی این قضیه که اول بزرگتر به کوچکتر دست بده برای من ابهام داره و مشخص نیست این رسم برای چه سن و سالی هست و اگر برای تمام سنین هست تشخیص اینکه بفهمیم طرف مقابل بزرگتره چه جوریه؟؟!!!!!البته یک سری رسم ها کم و بیش در حال حاضر وجود داره که به استاد نباید اول دست داد و یا به پزشک همین طور و یا به رییس همین طور. :n01:نقل قول:
درستش و اصل و رسم قديمش اين بوده كه كوچكتر جلو بزرگتر بلند ميشه ، سمت بزرگتر ميره و سلام ميكنه اما دستشو دراز نمي كنه و اين بزرگتر هست كه اگه خواست دستشو دراز ميكنه و كوچكتر باهاش دست ميده
در برخورد با چنین افرادی فقط سکوت ، بی توجهی و قطع ارتباط بهترین راه حل هست سعی کنید حتی ذهن و فکرتون هم درگیر چنین افرادی نباشه ..نقل قول:
اگر شما هم برخورد متقابل داشته باشین هیچ فرقی با این فرد ندارین
راستش من دنبال یک راه منطقی میگردم که هم حقم را بتونم بگیرم هم فحش نخورم و به حاشیه کشیده نشم!نقل قول:
چون اگر حقم را نگیرم یاد میگیره که بوسیله فحش دادن و رو کردن نقاط ضعفام کنترلم کنه!
سکوت کردن و نادیده گرفتن آرامش برایم میاره اما باید حقم را فراموش کنم
شخصا درچنین موقعیتی حفظ منزلت و آرامش خودم و اطرافیانم به گرفتن حـقم اولویت داره..نقل قول:
اگر حق تون از نظر قانونی قابل پیگیری هست به قانون متوسل بشین اگر قابلیت پیگیری قانونی وجود نـداره از واسطه،
برای حل مشکتون استفاده کنید .
مثلا پـولی رو به کسی قرض دادیـن و سندی برای اثبـات ندارین بنابـراین از نظر قانونی نمی تونید پیگیری کنـید ولی از
طریق یک واسطه که مورد قبول هر دو طرف هست میتونید حق تون رو مطالبه کنید.
درباره توهین و فحاشی حتی اگر قادر به گرفتن حقتون نیستین از طریق قانون به راحتی می تونید با چنین فردی برخورد
کنید . فحاشی ، نسبـت ناروا و تهمـت جزو جرایـم محسوب میشن و این فـرد به خاطر توهین، فحاشی می تونـه تحت
پیگیرد قانونی قرار بگیره پس از بابت ادامه داشتن فحش و توهین نگران نباشین
میخوام به طور غیر مستقیم به طرف مقابلم بفهمونم که برام با ارزشه و با دیگران برام فرق داره
پیشنهاد شما چیه؟
طرف مقابل شما جنس مخالف شما هست ؟ و اینکه رابطتون تا چه حدی هست ؟نقل قول:
سلام
دوستان وقتی ما کسی رو در دانشگاه دوست داریم و به طرف مقابل علاقه پیدا کرده ایم . اما نمیدونیم همسر داره یا نه . باید چگونه بفهمیم قبل از جلو رفتن گه ضایع نشویم ؟:n02:
و اینکه قول دادن برای ازدواج به نظرتون عقلانی هست در صورتی که طرف رو 100% بخواهیم .؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز با ایشون تا چه حد برخورد دارید؟ یعنی شما رو میشناسه؟ آشنا یا فامیل یا همکلاسی هستن؟ یا نه دورادور دیدیدن ایشون رو؟
خب اگر باهاشون بطور مداوم برخورد دارید یعنی فرضا همکلاسی هست باید در قالب رفتارهاتون متوجهشون کنید مثلا عمدا مدام سرراهش باشید در مسیر رفت و امد یا مثلا تاکسی یا جمع های گروهی و کم کم باهاشون هم صحبت بشید
اما اگر ایشون زیاد باهاتون برخورد ندارن و خیلی کم میبینیشون چاره ای جز بیان مستقیم ندارید!
قول دادن برای ازدواج که بدون شناخت اصلا درست نیستنقل قول:
شاید شما فقط در حال حاضر از لحاظ ظاهری ایشون براتون مورد تایید هست حالا نوع برخوردش یا پوشش و موارد از این دست اما باتوجه به صحبتهاتون شناختی از رفتار و طرز فکر و موارد دیگه ندارید
لازمه ی تمایل به ازدواج خیلی فاکتورهاست که بدون شناخت و مراوده حداقل چندماهه باهاشون بنظرم اشتباست قول دادن!
برای تشخیص اینکه ایشون مجرد هستن یا خیر پروسه ای هست که کمی زمان لازم داره با گذشت زمان اگر کسی رو داشته باشه مشخص میشه یا از دیگران میشنوید((دوستاش یا دوستاتون)) ولی بهترین راه اینه که بطور غیرمستقیم از یکی از دوستانش که به نوعی با شما یا یکی از دوستاتنتون در ارتباطه بپرسید!
چقدر دوستم دوستت دوستش شد:n02:
بلهنقل قول:
در حد سلام و احوال پرسی و اینکه همکلاسی بنده هستن
ممنون :n12:نقل قول:
منتظر راهنمایی بقیه دوستان هم هستم :n16:
سلام...یه سوال
میگم قراره شماره کسی رو داشته باشیم...مثلا میخوایم یه قرار ملاقات بذاریم یا یه جایی همدیگرو پیدا کنیم
بهتره شماره بدیم یا بگیم شمارتو بده؟
و اینکه جنسیت مهمه؟
مرسی
نقل قول:
بستگی داره چه قراری باشه. اگه قرار درسی و یا کاری باشه شماره دادن یا گرفتن از نظر من مشکل نداره.
جنسیت خیلی مهمه و اگه جنس موافق باشه شماره دادن یا گرفتن در هیچ صورت مشکل نداره ولی اگه جنس مخالف باشه بستگی به شرایط داره.
بهتره شماره بدیدنقل قول:
و اگه خواستید شمارشو هم حتما داشته باشید همونجا ازش بخواید یه تک بندازه...
جنس مخالف باید ببینی طرف چطور آدمی هست ... اگه اپن و اجتماعی باشه موردی نداره ... اگه نه نگی بهتره تا اینکه بگی و ضایعت کنه .... مگر اینکه خودش بحث شماره رو بکشه وسط
در هر دو صورت شما شمارتون رو بهش بدیدنقل قول:
اگر پسر هست بگید :اقا پس فلان روز ساعت فلان میبینمت میخوای شمارمو داشته باش معتل نشی دیگه
اگر دختر هست:خب پس فلان روز فلان ساعت میینمتون فقط میخواید شمارمو داشته باشید واسه هماهنگی یا تغییر برنامه ای اگه پیش اومد
وقتی فردی به صورت یکطرفه بهتون وابستگی احساسی پیدا کنه و کاری به منطق نداشته باشه و مدام با تلفن و ایمیل و... وابستگی رو نشون بده، اما شما بنابر مصلحت خودتون و آن فرد نخواهید این وضعیت ادامه یابد، چه باید کرد؟
معمولا قبل از وابستگی بیش از حد باید قضیه رو یکجوری جمع کرد و متاسفانه معمولا از این مرحله میگذریم...(تجربه خیلی تلخیه واقعا)نقل قول:
اما راهکار
خب یک راهش اینه که بشینیم با طرف صحبت کنیم و بگیم که برای شخصیت خودش احترام قائل باشه اگر دختر باشه معمولا مغرورتر هستش و این مدل حرفا حتی برخلاف میلش هم باشه بفکر میبرتش و کمی پا پس میکشه(احتمالا)
اما اگر هیچ رقمه کوتاه نیاد و حرف حساب و غیرحساب حالیش نباشه
از قضاوت شخص سوم بی طرف استفاده ببرید که نتونه هیچ طوری ردش کنه یعنی مشاور
مطمئنا مشاورها با دلایل منطقی بطور جداگانه با هردوطرف صحبت میکنن و احتمال خیلی زیاد راضی خواهد شد
اینا در صورتیکه اون شخص براتون مهم باشه و براش احترام قائل باشید
وگرنه که بصورت قطع ارتباط کامل (هیچ جوری جوابی بهش ندید) باید رفتار کرد که درسته بنظر ناپسنده ولی متاسفانه بعضی ها لیاقت این امر رو دارند
تو وابستگی های دوطرفه میشه کنترل کرد، ولی وقتی یکی تو خیالات خودش ازت یک شخصیت آرمانی بسازه اصلا آدم متوجه نمیشه که بخواد در وسط ها جلوش رو بگیره، یهویی دو زاری میوفته که اونم به قول شما دیره !!نقل قول:
مشاور و صحبت کردن مجدد رو که کلا منتفی در نظر بگیرین !!
همون قطع ارتباط کامل به نظر تنها گزینه میاد، ولی حس عذاب وجدان بدی داره و مخصوصا وقتی خودت رو جای طرف میذاری بدتر !!
در مورد خط اخر صحبتهاتون بله واقعا این حس بد ازاردهندست اما گاهی اوقات دلسوزی برای دیگران نه تنها به ضرر خودمون تموم میشه بلکه گذشت زمان به طرفتون هم نشون میده ضرر کرده...میگن جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته بنظرم در این موارد مصلحت اندیشی و اینده نگری بهیچ عنوان دلیل برخودخواهی نیست تازه بهمون کمک میکنه روزی روزگاری در شرایط عکس قضیه که قرار گرفتیم بهتر بتونیم کنار بیایم و کنار بکشیم!نقل قول: