خواهش میکنم . انشاله که دیگه اذیت نکنه:n26:.نقل قول:
Printable View
خواهش میکنم . انشاله که دیگه اذیت نکنه:n26:.نقل قول:
با سلام...آبگرم مصرفی حمام و سرویس بهداشتی فقط در حد ولرم است. ولی رادیاتور داغ است و با آنکه پکیج روشن است ولی آب مصرفی درست گرم نمیشود. در ضمن فشار آب خوب است. مبدل را شست و شو دادم و هوا گیری نیز انجام شده است. مبدل پکیج دیواری من بوتان calda venezia 24,28 kis
سلام
خونه ما از ۱۴ سال پیش پکیج زمینی ایرفو (توی حیاط خلوت) داشته که خیلی بی صدا کار میکرد. حالا منبعش سوراخ شده و مخزن فشارش هم باید عوض بشه میخوام پکیج جدید بخرم. خونه هر کی تا حالا رفتم که پکیچ چدید دیواری داشته صداش خیلی رو اعصاب بود. یه پکیج بی صدا و بی دردسر با قیمت حدود ۲ میلیون میخوام برای خونه ۷۵ متری. میشه راهنمایی کنین لطفا؟
فشار آبگرم را کمتر کنید ببینید که آب گرم میشه یا نه؟
متاسفانه در زمستان به خاطر سرد:n30: بودن بیش از حد آب سرد ورودی به پکیج و کم بودن فشار گاز پکیج ها قادر به گرم کردن آب به خوبی ماهای قبل نیستند برای همین باید فشار آب سرد ورودی به پکیج را کم کنیم تا آب بهتر گرم بشه.نقل قول:
اگر از پکیج ایرفو راضی هستید و براتون این همه مدت کار کرده پیشنهاد میکنم دوباره یک پکیج ایرفو با همین مشخصات بگیرید.چون هم فضای مناسب نصب این پکیج را دارید و هم اینکه کاملاً به سیستم پکیج ایرفو آشنا شدید.
اما اگر خواستید پکیج دیواری بگیرید که سرو صدای زیادی نداشته باشه پکیج بدون فن بگیرید تا لااقل صدای فن دستگاه اذیت نکنه. ( هر چند صدای فن پکیج های فن دار خیلی کمتر از چیزیه که فکرشو بکنید).نقل قول:
ممنوننقل قول:
نظر شما در مورد پکیج ایساتیس چیه؟
منم همین سوال رو دارم واسه واحد 75 متری یک پکیج کم صدا و مناسب چیه ؟ خونه ی یکی از فامیلا رفته بودیم میگفت پکیج رو داخل کابینت گذاشتیم حالا نرفتم ببینم ولی نمیدونم چجوری بود.نقل قول:
آخه ایشون گفتن که آب رادیاتورها داغ هست و فقط آب مصرفی شون ولرم هست.نقل قول:
:santa:در پکیج های دیواری دماهای شوفاژ و آبگرم بهداشتی کاملاً جدا از هم هستند. و شما میتونید شوفاژ را روی 30 درجه بذارید ولی آب داغ روی 55 درجه باشه و اصلاً هم رادیاتورها گرم نمیشه.و بلعکس میتونید دمای شوفاژ را روی 80 درجه بذارید ولی آب داغ را روی 30 درجه تنظیم کنید در این حالت دیگه آب داغ نخواهید داشت ولی شوفاژها کاملاً گرم میشه.نقل قول:
سیستم کار کرد شوفاژ یک مدار کاملاً بسته ای که آب داخل این مدار به مرور و در یک مدت زمانی ( مثلاً حدود 5 دقیقه ) کل رادیاتورها را داغ میکنه.
اما در حالت مصرف آبگرم بهداشتی . سه چیز برای گرم شدن آب خیلی مهمه :
1- دبی آب سرد ورودی (بین 10 تا 13 لیتر برای پکیج های 24 هزار و 13 تا18 لیتر برای پکیج 32 هزار )
2- میزان اختلاف دمای آب گرم مصرفی و آب سرد ورودی به پکیج.( حالت ایده ال 25 تا 30 درجه اخلاف بین دمای آب گرم مصرفی و آب سرد ورودی )
3- استاندارد بودن فشار گاز ( 20 میلی بار).
تولید آبگرم در پکیج :
آب سرد وارد مبدل شده و از مبدلی که زیر آن شعله وجود دارید عبور میکند و بلافاصله به مصرف کننده میرسد.حالا اگر شرایطی که در بالا به آن اشاره شد وجود نداشته باشد ،
* دبی آب ورودی به پکیج 20 لیتر باشد چون میزان آبی که از داخل مبدل گرم در ثانیه عبور میکند بیشتر میشود گرمای مبدل را میگیرد ولی این گرما برای بالا بردن دمای این مقدار آب کافی نیست و آب خوب داغ نمیشه و یا ولرم خواهد بود.
* آب گرمی که مصرف کننده احتاج دارد 55 درجه سانتیگراد باشد و آب سردی که وارد دستگاه میشود 5 درجه سانتیگراد باشد ، اختلاف دما 50 درجه خواهد بود در نتیجه آب به خوبی گرم نمیشود.(این حالت در زمستان خیلی پیش میاد).
*اگر فشار گاز کمتر از 20 میلی بار باشد شعله استاندارد تشکیل نمیشود در نتیجه آب به خوبی گرم نمیشود.
ایساتیس پکیج خوبیه. در یزد مونتاژ میشه. و در حال حاضر یکی از رقبای اصلی بوتان محسوب میشه.نقل قول:
پکیج من بوتان calde venezia 24 kis هست . دیروز که شیر گاز را بستم و آخر شب که به خونه برگشتم دیدم پکیج خاموشه طبق روال همیشه شیر گاز را باز کردم تا پکیج را روشن کنم
پکیج تا آستانه روشن شدن میره ولی جرقه نمیزنه تا روشن بشه !!!
به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟
ضمنا مشکل هواگیری نداره و بار پکیج بین 1.5 تا 2 هست.
لطفا کمک کنید
با سلام
مدتی است که هنگام بازکردن شیر آب مصرفی یا دوش حمام آب بوی بسیار نامطبوعی می دهد مانند بویی که هنگام هواگیری از رادیاتور شوفاژ خارج می شود در ضمن وقتی دست را زیر آب میگریم دست هم همان بورا می گیرد کاملا یقین دارم که آب شوفاژ پکیج وارد سیستم بهداشتی آب می شود این مورد مخصوصا در زمان هایی که فشار آب بیشتر است مثل صبح های زود یا نصفه شب ها بیشتر است .مدل پکیج بوتان اپتیما می باشد . در ضمن در گذشته هم وقتی شیر پرکن آب شوفاژ را برای هواگیری باز می کردیم و شیر آب را هم با زمی کردیم همین اتفاق می افتاد .به نظرشما مشکل چیست و چطور می شود آن را حل کرد .از برخی که پرسیدم گفتند امکان ندارد که آب شوفاژ وارد آب بهداشتی شود چون مدار آن بسته است اما من مطمئنم که وارد می شود .خواهشا سریع تر کمکم کنید .واقعا ممنون
با سلام
مدتی است که هنگام بازکردن شیر آب مصرفی یا دوش حمام آب بوی بسیار نامطبوعی می دهد مانند بویی که هنگام هواگیری از رادیاتور شوفاژ خارج می شود در ضمن وقتی دست را زیر آب میگریم دست هم همان بورا می گیرد کاملا یقین دارم که آب شوفاژ پکیج وارد سیستم بهداشتی آب می شود این مورد مخصوصا در زمان هایی که فشار آب بیشتر است مثل صبح های زود یا نصفه شب ها بیشتر است .مدل پکیج بوتان اپتیما می باشد . در ضمن در گذشته هم وقتی شیر پرکن آب شوفاژ را برای هواگیری باز می کردیم و شیر آب را هم با زمی کردیم همین اتفاق می افتاد .به نظرشما مشکل چیست و چطور می شود آن را حل کرد .از برخی که پرسیدم گفتند امکان ندارد که آب شوفاژ وارد آب بهداشتی شود چون مدار آن بسته است اما من مطمئنم که وارد می شود .خواهشا سریع تر کمکم کنید .واقعا ممنون :n30:
دوست عزیز مبدل پکیجتون سوراخ شده و مسیر آب گرمایش و آب مصرفی به یکدیگر باز شدهنقل قول:
من بیش از 2 ساله که پکیج تاچی تیپ a خریدهام. مشکل الان پکیج اینست که اگردما روی 80 تنظیم شده باشد ، خیلی سریع از دمای 37 درجه به دمای 86 تا 90 میرسد (در عرض کمتر از یک دقیقه ) و بلافاصله مشعلها خاموش میشوند و دو باره در کمتر ازیک دقیقه دما از 90 به 40 میرسد و دو تا سه دقیقه طول میکشد تا دوباره مشعل روشنشده و دما افزایش یابد. این سیکل مرتب تکرار میشود.ضمنا بعلت زمان کم روشن بودن مشعل دمای رادیاتور کلا بالا نمیرود و نکته دیگراینکه دمای نیمه بالایی رادیاتور نیمه گرم است و نیمه پایینی خیلی کم گرم میشود.هواگیری هم کرده ام.
کسی میتونه کمک کنه؟
به نظر من هم امکان نداره آب شوفاژ وار آب بهداشتی بشه ، و فشار مدار شوفاژ اصلاً تغییری نکنه.اگر مبدل سوراخ شده باشه باید همیشه شیر اطمینان پکیج چکه کنه و مدام فشار بالا میره. پس مشگل باید جای دیگه باشه.:n13:نقل قول:
خداییش عجب مشکلاتی داره پکیچ .ما خوبه خونمون از اول شوفاژ بوده و الان بیش از 20 ساله کار میکنه آخ نگفته الان که تاپیک رو میبینم خدا رو شکر میکنم پکیج ندارم گویا خرابی پکیج زیاد هستش.
چرخش آب در مدار شوفاژ خوب صورت نمیگیره.
* کلیه شیرهای رادیاتورها باید کاملاً باز باشه.
*پمپ باید بررسی بشه و مطمئن بشیم که خوب کار میکنه.
*حوزینگ پمپ باید شستشو داده بشه. تا کاملاً تمیز باشه.
*خود مبدل اصلی هم باید چک بشه تا مطمئن بشیم که رسوب نکرده باشه.و آب به خوبی در مدار چرخش داره.
پیشنهاد میکنم به یک تعمیرکار بگید حتماً بیاد پکیج را نگاه کنه.نقل قول:
پکیج من بوتان calde venezia 24 kis هست . دیروز که شیر گاز را بستم و آخر شب که به خونه برگشتم دیدم پکیج خاموشه طبق روال همیشه شیر گاز را باز کردم تا پکیج را روشن کنم
پکیج تا آستانه روشن شدن میره ولی جرقه نمیزنه تا روشن بشه !!!
به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟
ضمنا مشکل هواگیری نداره و بار پکیج بین 1.5 تا 2 هست.
لطفا کمک کنید
سلام اگه فن روشن میشه بعد خاموش میشه و چراغ سبز چشمک زن میده !
مشکل از مکش دود کش است ( یا خود دود کش یا فن و متعلقاتش ...)
اول دود کش روبررسی کنید
سلام بر دوستان خوب
من کمک میخوام
برای ویلای شهرستان 4 تا بخاری به جایش نمیرسه میخوام جمع کنم بخاری هارو به جاش شوفاژ کنم
خونه 2 متر پی داره اومده بالا زیرش هم زیر زمین 4 دورش بازه و باغ هست و حدود 18 پنجره داره دیوار هم حمال هست از اون کلفتها .سقف هم معمولیه شیروونی نیست .کف هم سرامیک هست الان اب ساختمون یخ زده .الان تهران 7 درجه هست اونجا منفی 12 هست شبها اینجا تفرش هست .
روزه رو خوندم که کار دستتون بیاد .
خونه 150 متر بالاست و 40 متر پایین .
خودم میخوام با لوله سفید بدم رو کار برام لوله بکشه بعد رادیاتور سولار ایران رادیاتور بخرم و پکیج زمینی ایران رادیاتور رو بخرم .
نظرتون راجب پکیج چیه؟؟و لوله و رادیاتور ؟
میخوام بی دردسر باشه؟به حساب خودم 150 پره میخوام
پكيج من كه مشتي شده بود با تعويض برد و كمپروسور درست شد و حالا مثل ساعت داره كار ميكنه
فقط اين رو بگم كه بوتان يكي از دزد ترين كارخونه هاي ايرانه
چون كه پكيج من با مشكلي كه رو بردش داشت و از كارخونه اومده بود به من فروخته شد
در حالي كه همه ديديم وقتي تويوتا يك نقص كوچيك تو ماشين هاش پيدا كرد همه رو دوباره بر گردوند
با توضیحاتی که شما دادید. و با توجه به برودت هوای منطقه شما و تعداد 18 پنجره و اینکه زیر ساختمون زیرزمین سرد قرار داره.شما حتماً باید یک پکیج35 هزار به بالا نصب کنید. اگر با سوخت گاز بخواهید کار کنه ، پکیج زمینی پیشنهاد خیلی خوبیه. سعی کنید دستگاهی بگیرید که تعمیراتش خیلی تخصصی نباشه.تا اگر خدایی نکرده زمانی مشکلی پیدا کرد خودتون بتوینید اورژانسی حلش کنید. (شیر گاز در دستگاه های پکیج زمینی خیلی شبیه به آبگرمکن یا بخاری است و چیزه خاصی نداره و نهایت ترموکوپلش خراب بشه ).
اما تعدا پره رادیاتورها را باید بیشتر در نظر بگیرید و حدوداً 200 پره احتیاج دارید.نقل قول:
یعنی در زمان گارانتی برد را تعویض کردند و از شما پولش را گرفتند.؟؟؟؟؟؟:n04::n04:نقل قول:
بوتان اگر این کارو کرده باشه وای به حال برندهای دیگه که خدماتشون ضعیفتر از بوتانه.نقل قول:
یعنی پکیج زمینی ایران رادیاتور خوبه؟؟مصرفش از 4 تا بخاری کمتر هست؟؟ صداش چطوره خیلی بده؟؟
اصلا گرانتي رو بيخيال وقتي دستگاه با ايراد از كارخونه مياد بيرون بايد جوابگوی مردم باشن
چون ايراد در خط توليد به من كه پول دادم چه ربطي داره
اقای تعمیر کار میتونی اسم شرکت وارد کننده ی پکیج ایمرگازو بهم بگی ممنون میشم
دوستان کمک من هم بکنیدنقل قول:
ایا میشه رادیاتور 20 پر گذاشت گرم میشه؟؟
شیر ترموشتاتیک خوبه؟؟
اگه میتونی با همون بخاریا سر کن پکیج اعصاب خوردی زیادی داره.نقل قول:
چرا اعصاب خورکنی داره ؟؟مال شما چی هست مشکلش چیه؟؟
آشنایی با سیستم پکیج های زمینی ایران رادیاتور ندارم. پکیج های زمینی را بیشتر با پکیج های اخگر یا سازه های خراسان میشناسن و این اواخر هم پکیج های زمینی الزان که ساخت قزوین وارد بازار شده.قطعاً مصرفش از 4 تا بخاری کمتره و صداش هم خیلی زیاد نیست و تقریباً شبیه به یک آبگرمکن زمینی کار میکنه و فقط صدای پمپش شنیده میشه و وقتی روشن میشه صدای روشن شدنش را میشنوی.نقل قول:
شرکت آلزان وازد کننده پکیج های دیواری ایمر گاس است .
خود شرکت آلزان یکی از تولید کننده های پکیج های زمینی و دیواری با نام آلزان در ایران است. ولی کیفیت پکیج های دیواریش خیلی زیاد نیست و وزنش خیلی بالاست و استقبال زیادی از این محصول نشده، پکیج های زمینیش هم من خودم شاهد آتش سوزی یک موردش بودم . و به نظرم ایمنی خیلی بالایی نداره.
نقل قول:
سلام. دوستان یه راهنمایی میخاستم.
یه آپارتمان هست در اصفهان حدود 220 متر روی پارکینگ. یه شیشه 10 میل تک جداره شش متر مربعی هم داره توی هالش (جزء نمای ساختمان هست مثلا) که این شیشه خیلی سرد میشه. کف هم سرامیک هست و عجیب سرده. امسال اولین زمستون ما توی این خونست و خیلی سرده و همگی رفتیم رو ویبره (!).
توی هال چهار تا رادیاتور 140 سانتی هست. توی هر اتاق هم یک رادیاتور یک متری نصب شده. رادیاتورها از این پنلی های ساخت ترکیه هستند. پکیج هم Pioneer با ظرفیت 24 یا 28 هزار هست (دقیق نمیدونم). روی پکیج البته نوشته گلدایران. دمای پکیج رو روی 80 قرار دادیم ولی دمای مخزن در شب از 77 بالاتر نمیره و مشعل دائم روشنه و پکیج همینطور کار میکنه (جون میکنه). رادیاتورها هم بسیار داغ و سوزان هستند. به نظر شما مشکل چیه که اینقدر ما داریم میلرزیم؟ چه سیستمی نیاز داریم؟
مشکل اینه که اتلاف انرژی خیلی زیادی دارید.امسال سرما خیلی مردونه است:n30:.رادیاتورهای شما پاسخگو گرم کردن محیط نیست و پنجره خیلی بزرگی که دارید بیشتر گرما را به محیط بیرون انتقال میده.بهتره با پلاستیک کاملاً این پنجره را بپوشونید.و یک بخاری کمکی هم بذارید و گرنه آخر زمستون باید فاتحه پکیجو بخونی:n02:.نقل قول:
ممنون دوست عزیز. ولی امکان نصب بخاری نداریم چون نه لوله گازی در ساختمان هست و نه دودکشی. هر چی هست همین پکیج و رادیاتورهاست. رادیاتورها رو بزرگتر کنیم کافیه یا پکیج رو هم بایت تعویض کنیم؟
دوستان کمک من هم بکنید
ایا میشه رادیاتور 20 پر گذاشت گرم میشه؟؟
شیر ترموشتاتیک خوبه؟؟
سلام...
دوستان سوالی پیش اومده... ما یه سیستم پکیج داریم، قبض گاز این ماه اومد شد 240 هزار! 6 تا رادیاتور داریم... با این وضع شیر 2 تا رو بستیم، اما
درجه پکیج رو کم نکردیم... این کار تاثیری روی میزان مصرف گاز داره؟روشی وجود نداره که بشه میزان گرمای خروجی از رادیاتورها رو به صورت تکی
کم یا زیاد کرد؟
نظرتون راجب به پکیج ایمر گاز چیه؟
مگه میشه ؟ ما که شوفاژ داریم بیشتر از 35 تومن نمیاد .نقل قول:
رادیاتورهای پنلی قابلیت اضافه کردن نداره. طول رادیاتورهای شما هم که خوبه و رادیاتور از 1.4 متر بیشتر خیلی خوب گرما نمیده.مگه اینکه به صورت دو طرفه ( شیر رفت از یک سمت و شیر برگشت رادیاتور از سمت دیگه به رادیاتور وصل بشه)، اگر امکانش باشه باید انشعاب رادیاتورها را زیاد کنی. پکیج با ظرفیت 24 هزار برای متراژ حدودا تا 150 متر خوبه اگر متراژ شما 200 متر باشه باید از پکیج 28 یا 32 هزار استفاده کنید.نقل قول:
بله رادیاتور 20 پره با پکیج خیلی راحت گرم میشه و مشکلی نداره.
اگر از سیستم پکیج میخوای استفاده کنید بهتره که شیر ترموستاتیک وصل نکنید.نقل قول: