نقل قول:
دوست عزیز تماس بگیر تا بهت بگم 09395815539
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز تماس بگیر تا بهت بگم 09395815539
حل مشکل has stopped working and فريز شدن بازي( ctrl + alt + delete )
دوستان توجه کنن قدم به قدم انجام بدن
این برای کسایی هست که وسط بازی بازی یهو قفل میکنه
نصب تمامي درايور ها اخرين ورژن
نصب ويندوز 7 64 بيت حتما حتما
براي کارت گرافيک نسخه 64 بيت درايور رو نصب نماييد
دايرکت ايکس 11
نصب کامل درايور ها و چيپست هاي مادر بورد
اين موضوع 100 در 100 تست شده است
****بازم ميگم روي ويندوز 32 بيت مشکل حل نمي شود
انلاين بازي کردن: دوستاني که کليد بازي رو خريدند و با اوريجين مشکل دارند تماس (تلفن) بگيرند تا براشون توضيح بدم چيکار کنن
من خودم 2 هفته طول کشيد تا همه ي مشکلات رو بر طرف کنم و خودم هم اکنون بعد از پشت سر گذاشتن هفت خان رستم دارم اين بازي رو انلاين بازي ميکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
09395815539 ساعت تماس 7 شب به بعد
دايرکت ايکس 11
انلاين بازي کردن: دوستاني که کليد بازي رو خريدند و با اوريجين مشکل دارند تماس (تلفن) بگيرند تا براشون توضيح بدم چيکار کنن
من خودم 2 هفته طول کشيد تا همه ي مشکلات رو بر طرف کنم و خودم هم اکنون بعد از پشت سر گذاشتن هفت خان رستم دارم اين بازي رو انلاين بازي ميکنم
برای من ارور این دایرکس رو میده
کسی از دوستان لینک آخرین ورژن این دایرکس رو دارن؟
گرافيك 9400 gt واسه اين بازي چطوريه؟
موقعه نصب بازی این ارور را میده چیکار کنم نسخه ی 10.3 گیگ رو یکی از بچه ها دانلود کرد و به من داد روی سیستم اون این مشکل وجود نداشت اما روی سیستم من این ارور را میده.
پیشاپیش از کمک دوستان ممنونم.
سلام من bf3 رو خریدم ولی موقع اجرای بازی ارور kernel32.dll میده البته ویندوزم xp/sp3 هستش 32 بیت چیکار کنم :41:
رو xp نصب اجرا نمیشهنقل قول:
باید 7 یا vista باشه
موفق باشید:40:
مال منم همین ارور رو میده چیکار کنیم:13:
اين بازي رو XP اجرا نميشه :21: تا اينكه پچي ارائه بدهند :21:
من بازی را اجرا کردم
اما یه مقدار بازی افت فریم داره
خصوصا صداها گیر گیری پخش میشه
چه کار کنم روون بشه؟(آخرین درایورها را نصب کردم)
آپدیتی برای بازی یا کرکش نیومده؟
ممنون
اين براي کسايي هست که وسط بازي بازي يهو قفل ميکنه
دايرکت ايکس 11
دوستان.رو ویندوز 7 اجرا میکنه
طومار اینترنتی اعتراض جوانان ایرانی به بازی بتلفیلد 3
کد:http://www.ipetitions.com/petition/againstbattlefield3/signatures
دوستان حقیقتش من مدتیه دارم دنبال یه لبتاب خوب میگردم استفادمم بیشتر بازیه اگه کسی اینجا این بازی رو رو لبتاب داره بازی میکنه میشه معرفی کنه چه لبتابی داره چون خیلی برام مهمه که لبتابم حتما بتونه این بازیا رو خوب اجرا کنه.
سیو های بازی کجای ویندوز ذخیره میشند؟ ممنون
بازي فقط رو 7 و ويستا اجرا ميشهنقل قول:
دوستان م بازی رو دانلود کردم اما قبل از نصب بهم میگه باید اکانت بسازم...هر کاری هم کردم نتونستم بسازم.....کسی می دونه مشکل چیه؟؟کمکم کنید
سلام
بچه ها من بازی گرفتم 3 تا دی وی دی هست
البته روی پکش نوشته limited edition
بازی istal نیست باید فایل های فشرده 3 تا دی وی دی رو توی یک فولدر extract کنیم بعد از extract کردن حجم کل بازی 11 گیگ هست
آیا این نسخه ناقص بازی هست ؟ اونهایی که بازی نصب کردن ببینم چند گیگ فضا اشغال کرده
بعد اینکه بازی رو نصب کردن یا اینکه مثل این نسخه ای که دست منه فقط از فشرده سازی خارجش کردن؟
لطفا سریع جوای بدید اگه نسخه ناقص هست می خوام برم پسش بدم
نه دوست من بازی کاملا(مال خود من هم 11.2 گیگ هست) این نسخه فکر کنم فقط محدودیتهای آنلاین رو داره و قسمت تکنفره_ش کامله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب لرزش منظورتون دقیقا چی هست...؟نقل قول:
فکر میکنم منظورتون Screen Tearing باشه، که صفحه از وسط انگار یه حالتی پاره میشه، لبه لبه میوفته روی هم...
با On کردن گزینه V Sync این مشکل تقریبا به طور کامل بر طرف میشه...
پیروز باشید.
سلام.من بازیو خریدم اما رو دی وی دی 1 فیال cas_04.cas رو کم داره چطور تهیش کنم.راهنماییم کنید چیکار کنم مرسی.
لینک دانلود این بازی کجاس :19: ؟
تو بازی لگ دارم به شدت ، حتی روی گرافیک low
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم آخرین ورژن
سلام
در بازی یک مرحله هست از پنجره می پره توی دستشویی بعد توی اتاق یک نفر می یاد رفیقم رو می گیره و بعد می گه دکمه E بزن بعد موس قرمز رنگ می شه اینجا رو یک راهنمایی اساسی بفرمائید تا آخر بازی مشکل نداشته باشم
با تشکر
کسی نمی دونه چیکار باس بکنم ؟؟؟!!!نقل قول:
ظهر شد و هیشکی جواب نداده تا الان !!!؟؟؟نقل قول:
سلام
آقا من نسخه یRELOADED بازی رو نصب کردم و کارت گرافیک هم آپدیت کردم ولی وقتی میری تو بازی صذا انعکاس داره هی تکرار میشه.اگه کسی راه حلی می دونه لطفا کمکم کنه
ممنونم
دوستان اگه امکانش هست directx مورد نیاز واسه این بازی رو قرار بدین.یا لااقل جایی واسه دانلودش معرفی کنین.
مشکل من فریز کردن حین بازیه اگه کمک کنین ممنون میشم.
error:could not init 3d system
shader model 2.0 is required
please install the latest video drivers
اگه کمک کنید ممنان میشم.منتظرم
salam khaheshan linke directx 11 ro age kasi dare bezare:33:
من نسخه 2 دیسک رو دارم ولی همش origin رو نصب می کنه و بازی رو نصب نمی کنه
دوستان عزیزی که هنگام اجرا با ارور D3DCompiler_43 و ارور d3dx11_43.dll مواجه میشن لطف کنن فایل زیر رو دانلود و سپس از زیپ خارج کرده و در مسیر نصب بازی کپی کنن.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم لینک دانلود بازی با کرکنقل قول:
عزیز دایرکس 11 رو بزاریم دانلود کنید معنی نداره ... اصلا چیز نیست که بخواید دانلود و نصب کنید و امکانش فراهم بشه و این حرفا:20:فقط کافیه ویندوزتون Se7eN باشه !! و همچنین کارت گرافیکتون پشتبانی کنه از این امکان نرم افزاری :20:چیزی به نام دانلود dx11 وجود نداره :31::46:نقل قول:
..........................
سلام.
ین BF3 اینقدر خودمونو واسش چر دادیم اسلوموشن رو سیستم اجرا می شه..
سی پی یو : corei5 2.26MHz
ram : 4 gig
graphic " Nvidia 320
درایور هم آپدیت هست آخرین ورژن..
همه تنظیمات هم رو Low هست..
خدا خفتون کنه با این بازی درست کردنتون..رو این سیستم با گرافیک low هم اجرا نمی شه..
از کرک reloaded هم استفاده می کنم..نسخه بازی هم دو دی وی دی هست ریلودد..پچی چیزی نداره؟
.......................................
احتمالا اون ارور مربوط میشه به درایور کارتتون !! شما اخرین درایور Nvidia رو دانلود و نصب کن و بببین مشکل رفع میشه ؟!نقل قول:
:31:نقل قول:
خوب بازی بخاطر گرافیک خوبش سنگینه دیگه :31:شما مدل کارت گرافیکتون رو نگفتید !؟ رم و cpu تون که نرماله اما ممکنه بخاطر ضعف گرافیکتون این مشکلاتو داشته باشید :20:در ضمن اول گفتید اسلوموشن اجرا میشه !! بعد گفتید با گرافیک low هم اجرا نمیشه !! بالاخره اجرا میشه یا نه ؟! :31:
عزیز مدل اصلیه گرافیکتو بگو نه برندشو :20: به این تاپیک مراجعه کنید هم بدک نیست:46::10:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=7902[/HTML]