همین برنامه فقط به صورت دفترچه! که روی هم برگش بارم همون آژمون نوشته! زیاد مهم نیست خودت رو درگیرش نکننقل قول:
Printable View
همین برنامه فقط به صورت دفترچه! که روی هم برگش بارم همون آژمون نوشته! زیاد مهم نیست خودت رو درگیرش نکننقل قول:
بچه ها یکی جواب مارو بده ، یا حداقل بگه دفترچه آزاد کی میاد :19:
من برای زبان فارسی و قرابت و املا نشردریافت دارم می خونم واسه آرایه و ادبیات هم کلک رو دارم.حالا سوال من اینه که چه مطلبی ممکنه لازم باشه از خود کتابهای دبیرستان بخونم چون اصلا کتابهارو نخوندم.
15 بهمن میاد ..:27:نقل قول:
آزمونش یکی دوهفته بعد از سراسری! فکر کنم یک هفته بعد بود یعنی حدود 18 تیرنقل قول:
دفتر چه رو درست نمی دونم! اذر یا بهمن
ادبیات بیشتر تو کنکور درسی هست که مهارت میخواد ... شما ملزم نیستین به خوندن کتب درسی در صورتی که کتابهای کمک آموزشی که انتخاب میکنین .. خوب باشه.نقل قول:
سلام باز.....بچه ها من هندسه گاج میخونم ولی احساس میکنم به نتیجه ای نمیرسم چون همش فرموله...... فیزیکم فرمول داره ولی اونارو میشه ملکه ذهنت کرد ولی این هندسه خیلی فرمولای داغونی دارهههههه......اصلا گاج خوبه برا هندسه؟
من بهتون قول میدم اگه بتونی گاج رو فول فول بکنی !نقل قول:
میتونی هندسه کنکور رو 100 بزنی !
و به همه سولات هندسه جواب صحیح بدی !
خوندنش سخته ولی می ارزه !:5:
ببین دوست عزیز ، اگه وقت داری ..نشرالگو رو بخون چون مطمئنم خیلی موثر خواهد بود ..گاج سوالاش آسونه و اونایی که سخته مال آزاد هست که غیراستاندارده ... سوالات خود کنکور رو بررسی کنی ..فکر کنم بیشتر به کارت بیاد :46:نقل قول:
سلام به بچه های این بخش از سایت بزرگ پی سی ورلد. من تازه عضو این سایت شدم و از اون جایی که پشت کنکوری هستمو دستم از مشاور کوتاه به خاطر این تایپیک عضو شدم.ممنون میشم اگه کمکم کنید و بعضی از سوالات منو جواب بدین.
اول اینکه امسال حتما میخوام سراسری قبول شم ولی به خاطر تنبلی خیلی نمیخوام به خودم ریاضت بدم!!
یه سری سوالات مخصوص کنکور دارم:
معدلم 11/5 شد و رتبه پارسالم 40000! رشته مورد علاقه م معماریه.من میخوام بدونم برای اینکه سراسری معماری قبول شم(توی یکی از دانشگاه های تبریز--شیراز--قزوین) چند هزار باید بیارم؟؟ خیلی بلند پرواز نیستم اما چون واقع بینانه فکر میکنم که اگه خوب بخونم(چون تا الان روی کتابارو هم وا نکردم!)و با توجه به پایه درسیم خیلی خوب کار کنم امسال این درصد هارو بزنم:
حالا به نظرتون رتبم با اینه چند میشه؟
ادبیات:50-60
عربی:30-35
دینی:50-60
زبان:بالای هشتاد!(زبانم خیلی خوبه)
ریاضی:20-25
فیزیک:30-40
شیمی:30
میدونم که تهران قبول نمیشم به خاطر همین ممنون میشم اگه کسی در مورد اون سه تا دانشگاه بالایی اطلاعاتی داره بهم بده.
مرسی از کمکتون.
ثبت نام کنکور چه تاریخیه؟
بچه ها به نظرتون سوالای دینی قلمچی شباهتی به کنکور داره؟ میخوام بدونم اگه کسی قلمچی رو 80 اینا بزنه، سطح علمیش در حدی هست که بتونه کنکور رو هم همون 80 بزنه؟
در مورد دینی که اصلا و ایدا :27:
کلا نباید درصد های کنکورهای آزمایشی رو با در صدهای خود کنکور مقایسه کنی
کار بیهوده ای هست ( از مشابه نبودن سوالات تا بودجه بندی و مبحثی بودن وخیلی چیزای دیگه)
خواستی مقایسه کنی ترازت رو مقایسه کن اونم تو آزمونهای جامع
البته ترازیندی کانون با کنکور فرق داره که اینم با خودش یه مشکل دیگس :31:
نمیخوام خدایی نکرده چوبی لای چرخ شما بندازم ولی گاهی اونطوری که ما فکر میکنیم نیست .. دوست عزیز من خودم ساکن تبریز هستم و همه این مورد رو میدونن که دانشگاه آزاد تبریز معماریش از دانشگاه تبریز قوی تر هست .. اساتید بهتری داره ... ولی فقط همین رو به شما بگمنقل قول:
هرکه طاووس خواهد .. جور هندوستان کشد ...
ببین دوست عزیز اصلا این کنکورهای آزمایش طوری نیست که بشه گفت شما 80 میزنی فلان قدر خواهی زد ولی اگه متوسط 80 میزنی شما این رو در نظر بگیر که هنوز تستای کلی شروع نشدن پس شما به همسایگی اون میانگین با شعاع 5 تا 10 درصد (ریاضی :31:) رو در نظر بگیر برای کنکور :46:نقل قول:
ولی اینا نباید گولتون بزنه ...
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
فکر کنم حول و حوش 19 آذر باشه .نقل قول:
ثبت نام از 16 آذر شروع ميشه تا 25 آذر !نقل قول:
ديني قلم چي واقعا خيلي ضعيفه! همه ي درساش حتي از گزينه 2 هم اگه بالا بزنه باز اين دينيش تكون نميخوره! نميدونم چرا!نقل قول:
من سال سوم قلم چي بودم،هميشه دينيم بالاي 90 بود
امسالم گزينه 2م ولي سوالاي قلم چيو از دوستام ميگيرم،دينيش باز همونجوريه
نميدونم چشونه:13:
بچه ها ميدونستين رتبه 1 اين آزمون گزينه 2 همه درسارو 100 زد؟؟؟
اين كارنامشه! از كهگيلويه و بويراحمدم هست تازه :31:
[HTML]http://www.uploadkon.ir/uploads/6e9c936251ffa793e35d67dca02a4700.jpg[/HTML]
راستي اينم از مجله ي آزمونه قلم چيه واسه كسايي كه گزينه 2 ميرن گفتم شايد جالب باشه،درصد رتبه هاي زير 100! البته نه همشون
[HTML]http://www.sharif-khatibi.com/files/rotbe-bartar.jpg[/HTML]
يه چيز ديگه، بودجه بندي سوالاي امسال فيزيك كنكور رشته رياضيو با يه آناليز كوتاه نوشتم شايد بتونه كمكتون كنه!
انرژي (فصل 1 سال 1) : 1 تست --- نور و بازتاب نور : 2 تست --- شكست نور : 2 تست --- بردار : 1 تست --- كار و انرژي : 0 تست --- ويژگي هاي ماده و فشار : 1 تست --- گرما و قانون گازها : 3 تست --- ترموديناميك : 3 تست --- الكتريسيته ي ساكن : 1 تست --- خازن : 1 تست --- الكتريسيته ي جاري : 4 تست --- مغناطيس : 2 تست --- القاي الكترومغناطيسي : 2 تست --- سينماتيك : 4 تست --- ديناميك : 3 تست --- حركت دايره اي : 1 تست --- حركت نوساني : 3 تست --- موج مكانيكي 1 : 3 تست --- موج مكانيكي 2 : 2 تست --- موج هاي الكترومغناطيسي : 2 تست --- فيزيك اتمي : 2 تست --- فيزيك حالت جامد و هسته اي : 2 تست
امسال يه تست عجيب از سال اول اونم فصل 1 اومد كه سابقه نداشت! يه شكل كتابو داده بودن بعد گفتن كدوم جمله واسش مناسب تره؟ البته خيليا همينجوريم تستو درست زدن ولي بازم اگه همه فصلاي سال اولو از روي كتاب حتي يه دور بخونين ضرر نمي كنين
از كار و انرژي تستي نيومد! ولي سعي كنين بخونينش،بعد اينكه حركت شناسي با ديناميكو خوندين! قبل حركت دايره اي هم بخونينش! جلوتر ميگم چرا!
بردارو جدي بگيرين،با اينكه يه تست ازش مياد ولي تقريبا تو همه فصلا كاربردشو ميبينين
ويژگي هاي ماده و فشار،گرما و قانون گازها و ترموديناميك! 3تا مبحث به هم مرتبط با تستاي خيلي آسون!!
7تا تست با ارزش و درصد بيار
سوالاي سينماتيك شاخ نبودن،جز يكي كه خيلي وقت گير بود! طراح ها از عمد سوالاي اين مبحثو اول سوالاي فيزيك ميذارن كه بچه هايي كه حساب وقتو ندارن بدجور صدمه ببينن،ايضا" ديناميك!
از يه طرفم چون خيلي از بچه ها با اين دوتا فصل مشكل دارن همش فك ميكنن كه سوالا يه معما عجيب غريب توشونه!
سوالاي ديناميك يكيش يه جسم متحرك بود روي سطح شيب دار، يه سوالم مربوط به نيروي كشش بود،يه سوالم از تكانه!
حرك دايره اي هر سال با يه تست خودشو نشون ميده ولي با شكل و شمايل مختلف! مثلا تست پارسال رياضي يا تست امسال تجربي حركت دايره اي رو كسي ميتونست حل كنه كه همونقدر هم كار و انرژي بلد بود! يا براي مثال تست پارسال تجربي كه در يك اقدام خيلي نفس گير تركيبش كرده بودن با مغناطيس!! تست امسال رياضيم جديد و متفاوت ولي سبك تر! چون فقط با مفاهيم ديناميكي سروكار داشت
تو 3تا تست حركت نوساني با دوتا تست فوق العاده ساده رو به رو ميشين!! كه يكيش با يه تحليل ساده حل ميشد،اون يكيشم با يه فرمول شتاب بر حسب سرعت نوسانگر و ديگر هيچ!! اون يكي تست فوق العاده ساده نبود ولي ساده بود
موج مكانيكي 1،يه تست ساده از مفهوم هم فاز يا فاز مخالف بودن،يه تست تكراري هم از سراسري رياضي خارج 86 كه نقش موج رو ميدن بعد نوع حركت رو تو يه بازه زماني ميخوان،يه تستم كه مثل هميشه از تابع موج!
نكته جالب راجع به موج مكانيكي 2! الان چند ساله كه از موج مكانيكي 2 فقط از قسمت صوت تست طرح ميشه!! يعني سهم بررسي رفتار موج ها كه اون همه مطلبو شامل ميشه صفره! نيمدونم اين روند ادامه پيدا ميكنه يا نه...به هر حال تست اول از تراز شدت صوت بود، تست دوم از اثر دوپلر!
موج هاي الكترو مغناطيسيم يه تستش از همون جدوله مهمه ص 178 كتابه! كه البته دقيقا همين تست سوال رياضي 88 بود! يه تستم از آزمايش يانگ طرح شده بود كه پاي ثابته تستاي كنكوره!
4تا تست آخرم به عنوان هديه از طرف سازمان سنجش ميشه قبول كرد!
اين آخرا كار بچه ها واقعا آسون شد، كسايي كه وقتشونو ميذارن واسه سوالاي وقت گير صد در صد تستاي به اين راحتيو از دست ميدن!
در كل ميشه گفت تست ها اون قدر هم نبودن كه بتونن يكيو كه رو همه ي تست هاي كنكور هاي داخل يا خارج يا تست هاي آزمايشي سنجش سال هاي قبل مسلط بود از پا بندازن،طرف ميتونست راحت به اكثر سوالا جواب بده ولي به قول آقاي ذهبي اين وقته كه مانع ميشه.
حتما رو فيزيك سرمايه گذاري كنين،مطمئن باشين سود خيلي بالايي داره!
موفق باشين...
من تا حالا زیاد عمومی نخوندم به نظرتون چجوری برنامه واسه عمومی هام بریزم تا بهشون برسم حد اقل به برنامه کانون برسونمشون !
ممنون از همه دوستان
مرسی آقا مبین.نقل قول:
آقا کسی نبود جواب کامل مارو بده؟؟
زیر 800 منطقه 3نقل قول:
زیر 4500 منطقه 2
در کل زیر 8000 کشور !
دوست عزيز ميتوني بگي كدوم منطقه هستي؟ 1،2،3؟نقل قول:
استان و شهرتم بگي ممنون ميشم!
آقا بسیار ممنون. فقط یه چیز دیگه! من دینی همگامان می خونم (+کتاب درسی). ولی با اینکه قلمچی رو خوب میزنم، تستای کنکور برام یه جوریه. :41: حالا میخوام بدونم اگه بجای همگامان ، گاج نقره ای (+ کتاب) رو بخونم، مشکلم حل میشه؟
نقل قول:
ا چه جالب من دقیقا برعکس شمام_یعنی سوالای کنکورو به راحتی میزنم ولی مال کانون نه!اون دفعه پیش77 و سال3 شد87!
من فقط خیلی سبز دارم که زیاد جالب نیست البته تستای مفهومیشو خیلی دوس دارم چون همشو درست میزنم و آدمو وادار به فکر میکنه_
به نظرم فقط کتاب درسی مهمه و اینکه هم ترجمه آیاتو بلد باشی و هم خود عربیش_
به توصیه یکی دوستان رفتم مهروماه جامع هم خریدم که اونم زیاد جالب نیس تستاش در حد قلم چیه!!!
(در ضمن من تو کنکور حدود 80 زدم(تجربی90))
QUOTE=eminem never dies;6648194]دوست عزيز ميتوني بگي كدوم منطقه هستي؟ 1،2،3؟
استان و شهرتم بگي ممنون ميشم![/QUOTE]
من هیچی نفهمیدم!! شرمنده ولی من اصلا نمیدونم منطقه چیه؟نقل قول:
خودم بچه تهرانم منطقه صادقیه.
حالا با اون درصد هایی که خدم گفتم به نظرتون چند هزار میارم؟با این رتبه معماری سراسری قزوین قبول میشم؟اصلا دانشگاه امام خمینی چجوریاس؟ خوب هست؟ممنون.
به نظر من هنوز دیر نشده ولی این به این معنی نیست که شما نری نخونی !!!نقل قول:
اول بگو وضع عمومی درسات چطوری ؟ مثلا زبانت چطوره .. یک درصدی ارائه بده ..!!
ببین دوست عزیزنقل قول:
بزار یک چیزی رو برات واضح کنم .. الزاما تست زیاد زدن عامل موفقیت نیست .. !!
دلیل اینکه تست های کنکور یک طوریه برای شما اینه که شما یاد نگرفتی کنکوری بخونی ... ! یاد گرفتی قلم چی وار بخونی ... !
ببین دوست من شما اگه 100 تا کتابم بخونی ولی یاد نگیری چطوری بخونی .. موفق نمیشی .
پیشنهاد من اینه همون گاج نقره ای رو تهیه کنید و تستای کنکورش رو فعلا نگاه بندازید و ببینید سبک سوالای کنکور چطوری هست .. اگه بتونید سی دی های گزینه های 2 آقای محمد کریمی رو پیدا کنید که نور علی نوره !
من واسه کنکور همه تست های گاج نقره ای رو زدم :46:
اره حتما گاج نقره ای(طوسی؟)رو بگیر خیلی خوب رفته تو بحر ایه .مطمعن باش بهترینه البته تست فقط تست کنکورنقل قول:
کلا یه قانون !کلی هس که هر درسی رو تو ازمونا بالا 85 بزنی پیوسته(این پیوستگیش خیلی مهمه ها )ییعنی تو هر ریز مبحث تسلط بالا 85 داشته باشی قطعا کنکورتو بالا 90 خواهی شد .باور کن .سوالای قلمم خوبه بد نیس .قابل توجه دوستان(هومن با توام می دونی که)دینی گزینه دو زیادم شبی کنکور نیس .خود اقای کریمی استادن به معنای واقعی ولی سوالاشو سعی می کنه خیلی سخ طرح کنه بچه ها ورزیده بشن وگرنه زیاد به کنکوری بودنش توجه نداره .نقل قول:
lohrasbi جان نگران دینی نباش درس می شه .شما که اختصاصیات خوبه .مشکلی نداری .دینی دیگه چیه اخه:5:
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
نمی شه از خودمون تشکر کنیم:31:
من دینی رو از خیلی سبز میخونم.
اما وحشتناک فراموش کارم.باید هر هفته مرور کنم.
نقل قول:
سلام
به نظر من از روی کتاب چند بار بخوون بعد یه کتاب مبتکران هست که مولفش مشعلیانه اونو بگیر و هفته بعد تستشو بزن مطمعن باش مشکلت حل میشه
چيز خاصي نيست دوست خوب :31: شما چون تهران تحصيل كردي الان جز منطقه 1 حساب ميشي! البته بدبختانه بايد عرض كنم كه كارتون خيلي سخت تر شد!!نقل قول:
من اين درصداتونو تو تخمين رتبه سايت گزينه 2 وارد كردم،البته درصداتون تقريبيه! ولي اگه كف درصداتونو حساب كنيم رتبتون ميشه يه چيزي بين 8000 تا 9000 و سقفشون ميشه بين 5000 تا 6000!
در بهترين حالت ممكن با اين درصدا دانشگاه بوعلی سینا همدان (روزانه)-دانشگاه کاشان (روزانه)-دانشگاه گیلان - رشت (روزانه) ميتونين قبول شين! البته دانشگاه غیر انتفاعی علم و فرهنگ - تهران هم ميشه!
بله با مني ميدونم كه!نقل قول:
ولي به نظر شباهت به كنكور اصلا معني نداره چون تو نمي دوني سال بعد چه سوالايي جلوت ميذارن كه بخواي بگي آره اين شبيهه، اون شبيه نيست!
خوب پس بهتره آدم حداقل يه تستايي بزنه كه سخت تر از حد كنكور باشه تا بتونه خيلي راحت كنكور هم جواب بده!
ديني ديگه چيه كه ازش تست آسونم طرح كني؟؟
اولش بايد كل متن كتاب با آيه هارو مسلط شي كه بتوني هر تست آسون يا متوسط بهت دادن رو بزني! بعدشم تستايي بزني كه يادگيريتو تكميل كنن! نه تستاي آبكي!
راجع به گاج سفيد(نقره اي،طوسي!!)! چه برتريه خاصي اين كتاب نسبت به همگامان داره؟؟ كتابشو رنگي كرده بچه ها همه خوششون اومده :31: بعدم متن كتاب درسيو اومده خيلي ريلكس كپي كرده تو كتابش،جاهاي مهمم پر رنگ كرده! آخر هر درسم تست هاي سراسري و آزاد و سنجشو رو ريخته با چندتا تست تاليفي! آيه هاشو اومده كلمه به كلمه معني كرده كه جذاب تر شن! پيام آياتشم چيز اضافه تر يا بيشتري نسبت به همگامان نداره!!
نميدونم ديدي اين كتابو يا نه لهراسبي جان،ولي اين درس 1 با 2 پيشه! فقط خودت مقايسه كنش با همگاماني كه داري!
[HTML]http://portal.gaj.ir/file/dn890930.pdf[/HTML]
البته من قبول دارم تستاي همگامان اوني كه بايد باشه نيست! ولي از نظر تستي هم ميتوني بري كتاب نشر الگو رو بگيري،تستاي تاليفيش كه تكن توي كتاباي بازار! در ضمن بعد تستاي تاليفي هم قسمتي داره كه تستاي سراسري،آزاد،سنجش،گزينه 2،آموزش و پرورش سال هاي گذشته رو گذاشته!!
در آخر حرف مهلا تاييد ميشه! نگران ديني نباش،مهم اختصاصيه! فقط هم مهم اختصاصيه!!
تخمين زدم كسي با رياضي،فيزيك،شيمي 100،عموميا هم 0 ! رتبش ميشه 170-180 :31:
سلامنقل قول:
اگه خوب توجه کردی باشی گفته بودم که برای دینی کتاب درسی خیلی مهمه
خط به خط حفظ کن کتابو !! آیه ها رو حفظ کن در حد تیم ملی
فقط تست کنکور هم کار کن تالیفی ارزش کار کردن نداره
موفق باشی
سلامنقل قول:
تستای کنکور دینی رو از چه سالی بزنیم ؟
مرسی زنده باد امینم.
خب حالا اگه من بیام سقف درصد هامو بزنم و ریاضی رو هم تا 35 بکشم بالا میتونم زیر 5000 بیارم یا رشته معماری توی دانشگاه سراسری قزوین یا شیراز رو قبول بشم؟؟
01/09/1390
ميزان تاثير سوابق تحصيلي در كنكور 91/ كدام استان بيشترين قبولي كنكور را دارد
قائم مقام سازمان سنجش آموزش كشور گفت: تاثير 25 درصدي سوابق تحصيلي كه مهمترين تغيير آزمون سراسري سال 90 بود در آزمون سراسري سال 91 نيز بدون تغيير اعمال مي شود.
به گزارش خبرنگار مهر، دكتر ابراهيم خدايي روز دوشنبه در مراسم تقدير از برگزيدگان كنكور سراسري در محل دانشگاه تربيت مدرس، افزود: درصد سوابق تحصيلي براي سال 90 از 15 درصد به 25 درصد افزايش يافت و در آزمون سراسري سال 91 نيز همين درصد اعمال مي شود چرا كه در صورت هر گونه تغيير بايد مصوبات يكسال قبل به اطلاع داوطلبان برسد.
سوالات معارف تکرار می شه! مثل یک سوال اگه 88 خارج از کشور اومده !89 مثلا تجربی می یاد! 90 مثلا ریاضی می یاد! مخصوصا آیات ! قرار نیست ایات 2015 بیاد تازه 60-70 سوالات ایات از ایات مشخصی و مهم می یاد
می تونی مقایسه اش کنی! تو روحیه ادم هم تاثیر داره:d
من همگامان داشتم سوالات کنکور 2-3 سوال اخیر رو آخرش داره همچنین مابقی سوال رو بین تالیفی قرار داده! ( سوالات تالیفیش مسخره ست )
اگه سوالات سه سال اخیر رو بخونی یعنی 88 -89 -90
تجربی + ریاضی + انسانی +هنر +زبان + خارج ریاضی + خارج تجربی × 3 × 24 = 504 من تا هفته آخر تو کانون 30-35 می زدم ولی هفته آخر اینا رو زیر و رو کردم شدم 70 ! و نسبت به زمانی که گذاشتم عالیه
تازه برای زیان هم اینا رو بخونی عالیه! می شه 42 ردینگ و 21 کلوز تست
سلام دوستان میشه راجب انگلیسی توضیح بده !؟
من شروع نکردم میشه منو راهنمایی کنید؟؟
سلام
کسی کد سوابق تحصیلی شو گرفته؟ از این سایت
من رفتم ولی کد منطقه رو نمیدونم چی بزنمکد:http://www.dipcode.medu.ir
فک کنم باید به اموزش و پرورش مربوطه مراجعه کنینقل قول:
لخه اونا با user pas خودشون وارد میشن و اطلاعات رو تایید میکنن !
پارسال اینجوری بوود !
حالا شما برو اونجا مراجعه کن ببین چی میشه !
آره. پارسال کنکور دادم. امسال سال دوممه. پارسال اینجوری نبود.نقل قول:
مگه منطقه های تهران از 1 تا 22 نیست؟
حالا تا 8 آذر وقت داره ببینیم چی میشه
سلام داستان این سوابق تحصیلی چیه ؟ پارسال که موقع ثبت نام اطلاعات رو وارد کردیم و کد سوابق گرفتیم من رفتم سایت زیر و فقط تایید بود چیز دیگه ای نبود و تایید اطلاعات کردیم
http://www.dipcode.medu.ir
منطقه رو چی زدی؟نقل قول:
یکی میگه این سوابقو باید چی کار کنیم ؟
یعنی کلا الان باید چی کار کنیم ؟ مربوط به ما ــه ؟