رتبه برترای تجربی و انسانی رو آوردن ازشون سوال پرسیدن و یه سری چیزای دیگه که خودمون میدونیم.:10::10:نقل قول:
رتبه برترای تجربی و انسانی رو آوردن ازشون سوال پرسیدن و یه سری چیزای دیگه که خودمون میدونیم.:10::10:نقل قول:
همچين بگي نگي بوي پول خورده به دماغش ديگه شروع كرده تعريف كردن از اينو اون .نقل قول:
من گفتم الان جو ميگيرتش يهو قتل عام مردم بحرين رو هم محكوم ميكنه ...هه هه هه
واقعـــــــــــــــــــــ ــــــــــــن؟! تبریک... ای کاش به منم کمک میکردینقل قول:
من نمایش میخوام گرایش کارگردانی........... چشم کور شد تو دفترچه چیزی ندیدم :2:
آفرین صدآفرین هزار و سیصد آفرین.:33::33::33::33::thumbsup::thumbsup::th umbsup:نقل قول:
تا سالای قبل تهران شبانه مهندسی داشته؟؟؟؟الان نداره؟؟؟؟
اخه چند وقت با مشاور #$#@$ مون حرف میزدم گفت داره تا 4000-4500 هم میگیره اما الان فقط مدیریت و پایه داره
من اشتباه دیدم یا فقط همینه؟؟؟من کلی رو شبانه حساب کرده بودم:41:
ظرفیت برا دخترام که کم شده...:41:
به نظرتون با 3200 منطقه 1 تهران مهندسی امیدی هست؟؟؟
-------
بهتره صبح نتیجه ها رو ندن چون من خوابم اصلا هم نمیارزه از خوابم بزنم:31:
همش به یه رشته گیر نده،رشته های خوب دیگه ای هم هستن،خوب فکر کن و تصمیم بگیر:11::11::11:نقل قول:
من با اینکه این مصاحبه رو ندیدم فقط میخوام یه گیر به نکته سنجی شما بدم .نقل قول:
کمی به نظرات همدیگه احترام بگذاریم بهتره . شما اگه اینجوری به آرامش میرسی حق نمیدی کسی با ایمانی که داره به آرامش برسه؟ . خدایشان بمیراناد کسانی که باعث شدن چنین تعصب در کشور هزار رنگ ما ریشه کنه و بیزاری کور از طریق مصطفی نهادینه بشه .
ما اگه بلد بودیم به هم احترام بگذاریم و تکریم همدیگر روشمان بود اوضاعی بهتر از اینها داشتیم .
پس شما هم دیدی نمایش نبود؟نقل قول:
نمیتونم آخه ... سینما که دوس ندارم... بعدشم که ارتباط تصویری عمرن چون خودم دیپلمم گرافیکه... مدیریت فرهنگی بخونم که چی بشه؟ طراحی صنعتی به من چه؟ صنایع دستی هم که اصلن حرفشو نزن :2:
بعدن ادعاشونم میشه که بچه های هنرمون کمن... هنرمند کم داریم :41:
دعوا نکنید!!!
اون 2 تا سینمای متمرکز دانشگاه هنرم زدم ولی قبولم بشم نمی رم.فقط نوازندگی جهانی
دنبال نمایش نگرد.اون زودتر از موسیقی حروم اعلام شد
به به 28 كاربر !!!
ساعت 12 هم رد شد ولي نتايج نيومد !!!!:13:
بنده ی خداها دعوا نکردند که اینقدر نصیحت و شعار شنیدن که این مسائل پیش میاد:41:
---------- Post added 05-08-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 04-08-2011 at 11:59 PM ----------
:10:نقل قول:
کارگردانیشو یا بازیگری-کارگردانیشو؟
ای خدااااااااااااااااا... من به یه جا برسم میدونم با اینا چیکار کنم:21:
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
واسه نوازندگی آزمون عملی داره ها بلدی؟:8:
خبر که گفت نیمه شب جمعه... نه شب جمعه :18:
من امروز صبح یه نظریه دادم . گفتم شاید سازمان سنجش میخواد برخلاف همیشه راس ساعت 24 روز جمعه نتیجه رو اعلام کنه:5:
من همیشه شب جمعه رو با جمعه شب اشتباه می کنم
فکر کردم امشبه نگو فردامیاد
در اینده کار دستمون نده!
خداییش منم جای رتبه اول انسانی بودم همین حرفا رو میزدم.... نونم تو روغن بود... بابت هر دیدار یه سکه...:دی (البته انشا.. که اینجوری نیست... و من ال... توفیق)
ولی من موندم این آقا تا دکترا بگیره یه 10 سالی طول میده... اون موقع دیگه واسه اصلاح علوم انسانی یکم دیره ها.... :دی
خداییش پارسالیا بچه های باحال تری بودن... حتی یادمه رتبه اول زبان(فکر کنم اسمش بابک بود...یه بار اومد پی سی یه پیام داد تو تایپیک 90)
هی... یاد خانم شیرزاد ساختمان پزشکان افتادم :31:نقل قول:
معلوم نیست فقط نوشته سینما.چون احتمالا سینما 50 زدم گفتم شانسمو امتحان کنم.اما هدف اصلی موسیقیه.امتحان عملی هم اماده ام.یعنی یذره سلفژم ضعیفه که دارم کار می کنم.نقل قول:
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
این یارو با این کارنامه سینما هنر تهرانو اورده.هرجور حساب می کنم همه درصدام بهتر از ایشونه!کد:http://gozine2.ir/files/karname88/hr1-1.htm
به هر حال موفق باشی داداشی^^نقل قول:
برای منم دعا کن :11:
اصلن رو اینا حساب نکن... منم پارسال یه نگاه بهشون انداختم یکی که اصلن 2تا درس رو نزده بود یعنی0 بعد قبول شده بود سینما...خرکی تصحیح میکنن دیگه بعد میگن با دستگاه صحیح شده^^
خدایا به پاکان تو سوگند .... اگر که بگسلی بند من از بند
زخاک من دمد گلهای لاله ..... به هر برگش زند نام تو لبخند
بسوزانم بسوزانم بسوزان
من دیوانه را دیوانه تر کن .... مرا از عالم تن بی خبر کن
من از این پیکر خاکی گذشتم ... وجودم را زنورت پرشرر کن
میاد دانشگاه میبینید استادی که سر از .... در نمیاره داره چه تزایی می دهنقل قول:
به رتبه و دانش نیست دانشگاههای ایران به خرته که چقدر راه میره
غیرانتفاعی سوره هم میذاشتا اونم بدبختی امسال سینما میگیره....... آخه من دردمو به کی بگم این خدا هم که قربونش برم گوشاشو گرفته :8:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 36 (30 کاربران و 6 مهمان)
Benyamin100, ahamid555, alip300, alireza15, alireza_pakdell, alishadabmehr, Aryana_b, Ashkking, felainy, fmps, Haniiii+, kamran987456, lohrasbi, M A H 3 A, majid_hbk2, manya-atashin, milla.online, nafas, pedram_hen, reyhaneh_1370, saeedkhaledian, saeed_136915, samar2, Samba, songilgook, vahid-p, wolf687, yarane-naghdi
نتایج امشب می یاد یا فردا
من زیاد پیگیر اخبار و اینا نبودم :8:
یکی به من یه مشاوره ای بده !!!!!:11:
به نظر شما اگه من تو شبانه مهندسی ها (کامپیوتر یا ای تی یا مکانیک ) در دانشگاه ارومیه بتونم قبول بشم برم
یا بمونم سال بعد ؟
البته من تو روز کنکور یه اتفاقی پیش اومد که باعث شد خیلی خراب امتحان بدم و مطمئنا سال بعد رتبه ام بهتر از این میشه
و احتمال زیاد بتونم واسه سال بعد به همین رشته های مهندسی تو روزانه دانشگاه تبریز فکر کنم
در ضمن متولد ابان سال 72 هم هستم
سواله اصلیم اینه که شبانه امسال برم بهتره یا روزانه یه سال دیرتر ؟
نه عزیز فردا شب میاد
هر کس از موسیقی بهره ای ندارد
به کار فساد و تباهی دچار می گردد-آه
شکسپیر -تاجر ونیزی
بای تا فردا
باید اعتراف کنم که در این لحظه، بنده بعد از 18 سال و خورده ای، طعم استرس رو چشیدم :43:
آقا من چقدر خوشحال شدم یادگار ماندگار رو دیدم ، فهمیدم تربیت معلم رجایی رو 100 % دیگه شبانه برق قبولم. گفتم دیگه یه سال پشت کنکور نمونم. بعد دیدم توی دفترچه نوشته فقط مخصوص فرهنگیاست :37:
شاعر میگه:
تنها امید من که نا امیده * امید من دوباره ته کشیده * لحظه به لحظه فکر نا امیدی * این لحظات امونمو بریده
طبق تجربه من...نقل قول:
نتایج
یا ساعت6تا7صبح اعلام میشه...
یا 10...
یا5تا6...
ودیگه مطمئنا8روسایته
ببخشید که دخالت کردم ولی از اونجایی که مسئولین محترم شب میخوابن و صبح پامیشن یه چیز دیگه میگن نذار برای سال بعد... که نمیدونی چی در انتظارته.نقل قول:
بعد نمیدونم سربازی رفتی یا نه یا کلا نباید بری... فکر بقیه ی چیزا هم باش :11:
عزيز من شما نديدي كه چي گفت كه مجريه سوال كرد كه اگه نصيحتي نداري به كنكوريا خداحافظي كنيم با شما بعد اون دختره گفت اميدشون به خدا باشه و من هميشه اين جمله ي الا بذكر الا... رو زبونم بود اين يك سال و باهاش آرامش ميگرفتم .منم بي احترامي نكردم گفتم ايشون با اون جمله آرامش ميگيره من با آهنگاي آقاي ژار .نقل قول:
من نظرم رو اين بود كه اين جمله اصلا نصيحت نبود و موفقيت ايشون ربطي به گفتن اون جمله نداره چون شخصا خيلي هارو ميشناسم كه مومن و درس خون و نماز شب خون هستن رتبشون خيلي پرته و فقط تلاش و كوشش ميتونه آدم رو موفق كنه البته آدم به آرامش نياز داره يكي با نماز و كاراي روحاني يكي با موسيقي و يكي هم با تمرينات يوگا.
حتما برونقل قول:
...بعد ترم دوم12واحد بردا که بتونی واسه کنکورم بخونی...درسای ترم 2رو میشه شب امتحانیم خوند...
بعد کنکور اگه رتبت خورد همون رشترو روزانه بزن تا وتحدهایی که گذروندی همش حروم نشه...
اساسن باهاتون موافقم چون سال گذشته هم همینطوری شد:2:نقل قول:
یعنی هیچ کس با شبانه کاری نداره؟؟؟نقل قول:
یه سوال دیگه روز معمولیش کسی کار نمیکنه اون وقت جمعه میخان نتیجه بدن؟
حتما برو اصلا شک نکن.......شبانه با روزانه زیاد تفاوتی نداره و ارزش نداره 1 سال عمرت هدر برهنقل قول:
دیدن آمار سنجش کمه گفتن اینجوری آمار بازدیدکنندها بره بالا... باید با مخابرات همکاری داشته باشن تا جیبامونو خالی کنن دیگه:5:
یعنی هیچ کس با شبانه کاری نداره؟؟؟نقل قول:
یه سوال دیگه روز معمولیش کسی کار نمیکنه اون وقت جمعه میخان نتیجه بدن؟:31:
بچه ها دقت کردین امسال نفرات برتر بیشترشون از تهران و تقریبا بقیشون از منطقه 1 ( اصفهان ، مشهد ، تبریز ، مشهد و ... ) بودن؟
این نتایج یه جورایی بی سابقست ( تو چند سال اخیر)
سالای قبل اینجور نبود!!!
سربازی که هر چقدر دفترچه شو خوندم راه فراری واسه خودم پیدا نکردم :19:نقل قول:
ببخشید که دخالت کردم ولی از اونجایی که مسئولین محترم شب میخوابن و صبح پامیشن یه چیز دیگه میگن نذار برای سال بعد... که نمیدونی چی در انتظارته.
بعد نمیدونم سربازی رفتی یا نه یا کلا نباید بری... فکر بقیه ی چیزا هم باش
من که احتمال میدم واسه سال نمره های پیش دانشگاهی رو با تاثیر مثبت حساب کنن که در این صورت خیلی مایلم
که بمونم
اما از یه طرف هم به قول شما ادم نمیدونه واسه سال بعد چی پیش میاد و شاید ظرفیت ها رو باز هم کمتر کنن
فکر نکنم بتونم این راهو برمنقل قول:
حتما برو
...بعد ترم دوم12واحد بردا که بتونی واسه کنکورم بخونی...درسای ترم 2رو میشه شب امتحانیم خوند...
بعد کنکور اگه رتبت خورد همون رشترو روزانه بزن تا وتحدهایی که گذروندی همش حروم نشه...
یعنی وارد دانشگاه بشم دیگه از جو دروس دبیرستان ادم خارج میشه و خیلی سخت میشه
ممنوننقل قول:
حتما برو اصلا شک نکن.......شبانه با روزانه زیاد تفاوتی نداره و ارزش نداره 1 سال عمرت هدر بره
یه سوال دیگه دارم
کلا تفاوت کلی شبانه با روزانه رو مختصر توضیح میدین ؟:11:
استادا خیلی از لحاظ علمی فرق میکنن ؟
تا حالا شده که در استخدام تو جایی بین این دو تبعیض قائل بشن ؟مسئلن بگن فقط فارغ التحصیل از روزانه هارو انتخاب میکنیم
ببخشید من پبعضی ستام 2بار میخوره دست خودم نیست
به نرم افزار انتخاب رشته سنجش چقدر میشه اعتماد کرد؟
فعلا برید 90 ببینید جالب تره D:
تفاوت زیادی نداره ، کلا تو شبانه شهریه داره روزانه نداره که از امسال فک کنم واسه روزانه هم بزارننقل قول:
دلت خوشه ها الان کجا دیگه استخدام میکنن ؟!