مخابرات تهران همچین امکانی رو ندارهنقل قول:
کد:http://1899.tct.ir/CustomerSignIn.aspx
Printable View
مخابرات تهران همچین امکانی رو ندارهنقل قول:
کد:http://1899.tct.ir/CustomerSignIn.aspx
من الان 3 هفته است که ثبت نام کردم ، اما بهم اینترنت ندادن.
فکر کنم نوبتم رو دادن به فرد دیگه ای.
چطوری میتونم این رو پیگیری کنم ؟
256 مخابرات تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من گفتن 48 ساعته وصل میشه.به شما یوزر و پس دادن و وصل نشده؟نقل قول:
برای منم اینجوری بود که باهام تماس نگرفتن..بعد 5 یا 6 روز خودم صبح مودمو وصل کردم دیدم چراغ adsl روشن شدش و تنظیم کردمو درست شدش و وصل شدم.یه بار خودت با مودم امتحان کن ببین چی میشه.اگه نشد برو مخابرات منطقه و بگو یا زنگ بزن 1899 و با اپراتور حرف بزن.اون شمارتو تو سیستم میزنه و میگه وصل هست یا نه.البته بازم به منطقه و شلوغی داره که پورت خالی داشته باشن یا نهنقل قول:
دوست عزیر من تا اینترنتم وصل بشه با ایرانسل کار میکنم به جز حجم محدودش ازهمه چیش راضیم.شما که اینترنتت وصل شده سرعتش چطوره و با هیتلر شکن درست کار میده؟یعنی سرعتشو پایین نمیاره؟نقل قول:
نقل قول:2 هفته پیش به 1899 زنگ زدم ، گفتش 2 روز دیگه میتونم برم یوزر و پس رو از مخابرات منطقه ام بگیرم.نقل قول:
اما مخابرات بهم یوزر و پس رو نداد. چند بار هم به مخابرات زنگ زدم که میگن پورت خالی نداریم.
خب پورت نداره ، چرا 3 هفته پیش منو ثبت نام کرده ؟!!!!!!!!!!
مودم رو وصل کنم ، ببینم خط رانژه شده یا نه.
مودمو که وصل کن ولی ببین مخابرات adsl وقتی بهت تحویل میده که یوزر و پس بده چون همون موقع سه تا برگه میدن امضا کنی و رو اونی که یوزر و پس داره در واقع رسیدشه.تو چیزی امضا کردی؟نقل قول:
شماره پرونده چیه؟ جایی باید درخواست داد؟نقل قول:
هنگام ثبت نام به کاربرهای اولیه مخابرات داخل اون برگه که یوزرنیم و پسور بود می دادن . الان رو نمی دونم.نقل قول:
برای من فقط یوز و پس بود.نقل قول:
2 تا برگه درخواست ADSL رو امضا کردم ، اما بهم یوزر و پس ندادن.نقل قول:
مودم رو به خطم وصل کردم ، هنوز خطم رانژه نشده.
میشه فهمید مخابرات نوبت من رو به فرد دیگه ای داده یا نه ؟
اینو اگه بخوای بفهمی به نظر من باید حضوری بری مرکز مخابراتیتون و خودتو خیلی شاکی نشون بدی و بس بشینی تا برات وصل کنن اگه تونسطی صاحب خط اگه پدرته با خودت ببر(هرچی بیشتر نفر ببری تاثیر بیشتری داره)البته باز همه اینها برمیگرده به همون مرکز مخابراتی و لی این روشی که من گفتم تست کن ضرر ندارهنقل قول:
اقا من از مخابرات منطقه مون اینترنت 128 گرفتم و حالا میخوام عوض کنم از آسیاتک بگیرم. مسئله اینجاست که صاحب خط تلفن خودم نیستم. یه بنده خداییه که پیدا کردنش خیلی سخته و وقت نداره بیاد. فقط تونستم یه بار راضیش کنم بیاد و برام درخواست اینترنت پرسرعت بده تا مخابرات روی خط تلفن این آقا برام راه بندازه. حالا سوال....؟
من اگه بخوام از آسیاتک اشتراک بگیرم بازم باید همین آقای صاحب خط بیفته دنبالش یا دیگه خودم میتونم ردیفش کنم. میشه دقیقا پروسه اش رو برام شرح بدید؟؟؟
مرسی
والا اینا محل سگم به کسی نمیذارن. انگار هر کدومشون ، مدیرعامل مخابراتن !نقل قول:
فکر نکنم جواب بده. (من یه همچین روحیه ای ندارم ، وسطش خنده ام می گیره. :31:)
دوست عزیز فکر کنم اگر اجاره نامه داشته باشی یا اگر بتونی جورش کنی راحت بشی ولی پروسش اینه که صاحب خط درخواست جمع اوری بده بعد مجدد از اسیاتک درخواست کنه که اگر اسیاتک پورت داشته باشه جمعا حدود 2 هفته ممکنه طول بکشه.نقل قول:
حالا چرا میخواهی جمش کنی؟
سلام به دوستان من از مخا برات سرويس دارم 256 ولي سرعتش راضي كننده نيست مي خواستم بدونم
اگه فردا برم مخابرات مي تونم در خواست تخليه خطم رو بدم و اگر ميشه چند روز ميكشه تخليه خطم با سپاس از دوستان
مخابرات تهران سرعت واقعی رو میده به خاطر همین حداکثر سرعت واسه شما 32 میباشد.نقل قول:
برای جمع اوری هم اخرین قبض تلفن و صاحب خط یا هرکسی که درخاست سرویس رو داده میتونه انجام بده.
مدت زمان واسه جمع اوری دقیق نمیشه گفت . چون بعضی از دوستان همون روز و بعضی ها بعد از 2-3 روز طول کشید.
دوستان برای گرفتن سرعت 512 فقط یه راه میشناسم. که برای بعضی ها عملی میشه.
اگه بتونید دانشجوی اموزش مجازی یکی از دانشگاه بشید میتونید سرویس 512 رو دریافت کنید. با نامه کتبی از دانشگاه مبنی بر دریافت سرعت 512 کیلوبیت.
دوستان بالاخره اینترنت 256 من هم تو همون فرصت 48 ساعته وصل شد و سرعتش بد نیست از 25 تا 35 متغیره و تا 40 میره
تو تنظیمات مودم به یه قسمتی بر خوردم که دقیقا نمیدونم چیه.عکسشو میزارم اگه برایه دوستان زحمتی نیست و اطلاع دارن یه توضیحی بدن و بگن این مشخصات برایه سرعت 256 خوب هست یا نه.با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr نسبت سیگنال به نویزه که هر چی بالاتر باشه بهتره و برای شما مناسبهنقل قول:
attenuation مقدار تضعیف خط که هرچی کمتر باشه بهتره برای من وحشتناکه 66
data rate هم سرعتی هستش که مخابرات برای خط شما بسته پس یقین بدون سرعتت بالاتر از 32 نمی تونه بره و 40 شما حاصل برخی اشتباهات
و کلا مشخصات شما خوبه
SNR ، نسبت سیگنال به نویز هستش. هر چی بیشتر باشه ، بهتره. SNR شما عالیه.نقل قول:
مورد دوم هر چی کمتر باشه ، بهتره. این مورد هم برای شما خیلی خوبه.
(کلا کیفیت خطت ، فوق العاده است. انگار که خونه ات چسبیده به مرکز مخابراتیت.)
مورد آخر هم سرعت دانلود (256Kbps) و آپلودت (127Kbps) هستش.
دوستان من با snr و تضعیف خطم مشکلی دارم که توی قسمت عیب مودم پست کردم اگر کسی تمایل داشت و راه حلی می دونه به این پست یه سر بزنه
البته این مورد بد نیست خوبه ولی عالی و فوق العاده نه!من با این مقدار نویز و میرایش پینگ و سرعتم کمی مشکل و نوسان داره مقدار عالیش برای میرایش زیر 10 و برای سیگنال به نویز بالا 40 هست البته رو سرعتهای 128 و 256 مخابرات اینا خیلی خودشو نشون نمیده ...نقل قول:
برای من اون کندی ها و اختلالات چند روزه کلا رفع شده و هم چنان دنبال 512 هستیم!:31: دانشجوی مجازی از کجا بیارم :19:
شمام که 602 داری فکر کنم؟:31:نقل قول:
دوستان من با snr و تضعیف خطم مشکلی دارم که توی قسمت عیب مودم پست کردم اگر کسی تمایل داشت و راه حلی می دونه به این پست یه سر بزنه
اول کل تلفنها رو از خط خونه خارج کن بعد یه اسپلیتر نو و سالم بزن به خط و به مودم وصل کن به ترجیحا سیم چند تیکه یا نزدیک سیم برق یا امواج الکترومغناطیس نباشه باز اگه مقدار نویز یا میرایش بالا بود برو ورودی منزل اونجا مودمو بزن ببین چطوره
گفتی که فاصله تا مرکز مخابراتی زیاده این قطعا افزایش میرایش رو داره اما برای نویز اگه کیفیت خط شما و سیمکشی داخلی نباشه یا رو خطت جریان دیگه ای نداشته باشی(تماس بگیری خرابی تلفن برا چک کردنش) از مخابرات هست بای بری ببینی میتونی مجبورشون کنی بررسی کنن خطتو و اون نویزگیر سمت خودشونو تعویض کنن ...
بعد شما کلا همیشه این اعداد رو داری یا نه تو ساعات و روزای خاصی اگه تغییراتش زیاده ممکنه از مودمت هم باشه! بعد در بهترین و بدترین حالت تست سرعت و پینگ بزار ببینیم چقدر تفاوت هست!
بله درسته 602 دارم و بعید می دونم مشکل از مودم باشه الان چند بار مودم رو ریبوت کردم اما فعلا نویز 15 هستش و توی چند بار تست هم نتیجه مشابه هم هست و معمولا با snr 10 هم تست همینه اما اگر حدود 8 برسه سرعته ها خراب میشه و این خیلی کم اتفاق می افته
تست 1 snr 15
تست دوم با همون 15
تو تستهات که مشکلی نیست ...ببین این مقادیر کلا باید ثابت یا با نوسان خیلی کم باشن بخش زیادیش هم برای فاصله دور شما از مرکز مخابراتی و جنس و کیفیت خطوط و سیمکشی داخلیه گفتم که اگه ورودی ساختمون تست کردی درست بود خیلی دیگه اذیتت می کرد سیم جدا روکار ببند برای مودم از ورودی !اگه نه که باید بری مخابرات ...
ممنون از توضیحاتت.اینترنتت وصل شد؟کاری نکردی؟نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
256 مخابرات
خواهش می کنم.نقل قول:
فعلا که وصل نشده. قراره بهم زنگ بزنن. (الله اعلم) :31:
میگن اگه کارت دانشجویی ارائه بدیم تخفیف داره. حقیقته؟
یه چیز جالب! دوستم تو قزوین 256 گرفته از مخابرات براش 768 بستن!! با همون 12 تومن! نامحدود!
نامردیه...
میشه بگین اینو از کجا آوردین؟نقل قول:
من دیروز قم پیش یکی از دوستام بودم 6 ماهه با 14 گیگ ترافیک از مخابرات قم سرعت 128 رو 48 تومن گرفته بود اما با اسپیدتست 400و 450 دانلود داشت فکر کنم خطشو بالاتر از اینها هم بستن ای کاش تهران هم یه همچین کارهایی می کردن هر گیک اضافه هم 2500 بودشنقل قول:
دوست عزیز وقتی ip modem که 192.168.1.1 میزینی و وارد میشی برو قسمت status اون پایین صفحه نوشته شدهنقل قول:
برای منم بالاخره وصل شد.
سرویس 256 :
اینکه نامحدوده خیلی خوبه ، ولی خب پینگش پایینه.
مبارکه تبریک میگم.سرعتت تا چند بالا میره برای من تا 35 هم میره شانسی ولی متغیره بیشتر اوقات رو 27.5 هستنقل قول:
ممنون.نقل قول:
توهم توطئه زده بودم. :31:
برای منم بصورت مقطعی بالا و پایین میره ولی بطور کلی بین 20 تا 27 هستش. خدا رو شکر راضی ام.
اینم بصورت ساعتی :
اسم این نرم افزاری که عکسشو پیوست کردی چیه؟نقل قول:
یه مقدار پایینه برای شما، دانلود باید در هر ساعت 95 مگ باشه:نقل قول:
البته DUMeter دو سه مگ پایینتر از مقدار واقعی میزنه.
سلام دوستان به این عکس نگاه کنید اولش snr روی 9 بودولی وقتی تلفنی که تو پذیرایی بود کشیدم اومد روی 33 ولی دومی همچنان
بالاست چه کنم