-
فابرگاس: اگر ونگر نبود، من اکنون بازیکن بارسا نبودم
سایت گل- سسک فابرگاس، کاپیتان سابق آرسنال و ستاره جدید بارسا، فاش کرد که ونگر نقش مهمی در بازگشت او به نوکمپ داشته است.
بعد از شایعات زیاد و بحث و گمانه زنی های بسیاری در مورد سرنوشت این ستاره اسپانیایی، او سرانجام با انتقالی 29 میلیون یورویی راهی تیم سابقش شد.
آرسنالی ها علاقه ای به از دست دادن فابرگاس نداشتند اما او اعلام کرد که ونگر هیئت مدیره باشگاه را متقاعد کرد که او را بفروشند.
فابرگاس در گفتگو با نشریه ال پائیس گفت:" تصویر نادرستی از او ارائه شده است. اگر اونبود، من حالا بازیکن بارسا نبودم.
اگر او نبود من در 16 سالگی اولین بازی ام را برای آرسنال انجام نمی دادم، در 18 سالگی در فینال چمپیونزلیگ بازی نمی کردم و در 20 سالگی کاپیتان تیم نمی شدم.
اگر او نبود، من اکنون بازیکن بارسا نبودم. او مالکان آرسنال را متقاعد کرد که قیمت درخواستی شان را کاهش دهند؛ در حالی که آنها تحت هیچ شرایطی حاضر به فروش من نبودند."
این ستاره اسپانیایی تایید کرد که تنها حسرتش از دوران حضور در انگلیس این بود که نتوانست با این باشگاه به جام های مختلف برسد، در حالی که بارها به فتح آنها نزدیک شد.
" از لحاظ فتح جام، من خوش شانس نبودم؛ سه بار می توانستیم قهرمان لیگ برتر شویم. دوست داشتم این جام را به دست بیاورم اما این اتفاق رخ نداد.
با این وجود، لندن همیشه شهر من خواهد بود. من دوستان زیادی در آنجا ندارم اما هم تیمی هایم و ونگر آنجا هستند. من بدون آنها نمی توانستم به عنوانی دست پیدا کنم، بدون آنها نمی توانستم قهرمان جهان شوم.
من با ونگر زیاد صحبت کردم.آنچه او به من گفت برایم بسیار باارزش است."
-
نقل قول:
بسیاری باشگاه کاتالانی را بهترین باشگاه دنیا می دانند اما سرمربی ایتالیایی سه شیرها معتقد است برتری آنها برای مدت زیادی به طول نخواهد انجامید.
سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، اعلام کرد زمان زیادی طول نخواهد کید که باشگاه های دیگر پاسخی برای مقابله با سبک بازی بارسا پیدا خواهند کرد.
بسیاری باشگاه کاتالانی را بهترین باشگاه دنیا می دانند اما سرمربی ایتالیایی سه شیرها معتقد است برتری آنها برای مدت زیادی به طول نخواهد انجامید.
کاپلو در گفتگو با سایت فیفا گفت:" آیا در آینده ای نزدیک باشگاهی خواهد توانست بارسا را متوقف کند؟ فکر می کنم بله. این ممکن است زیرا رقبا می توانند چیزهای جدید یاد بگیرند.
می توان با فهمیدن نقاط قوت بارسا، راه حلی برای متوقف کردن آنها پیدا کرد. می توان با نگاه کردن به بازی های آنها، چیزهای زیادی یاد گرفت. بعضی تیم های راه حل شکست دادن بارسا را متوجه خواهند شد.
همچنین وقتی در بازی های زیادی به پیروزی می رسید، ممکن است تمرکزتان روی همه بازیها را از دست بدهید. بازیکن ها هم پیرتر می شوند."
بارسا در رقابت های فصل گذشته موفق شد لالیگا و چمپیونزلیگ را فتح کند و در ابتدای فصل جدید نیز با پیروزی مقابل رئال و پورتو، سوپرکاپ اسپانیا و اروپا را به ویترین افتخاراتش اضافه کرد.
خوشبختانه يكي از خصلتهاي خوب بارسا همدلي و صميميت بازيكنان مي باشد كه باعث شده اين تيم در تمام رقابتها يكدست باشد
دوم اينكه آكادمي باشگاه بسيار فعال مي باشد
سوما بازي روي زمين و روبه جلو و تهاجمي كه بازيكنان ارائه ميدن و همچنين درصد مالكيت توپ كه تمام تيمها را ديوانه كرده باعث شده بارسلونا موفق باشد
هرچند تيمهايي كه از نظر قدرت بدني عالي هستند ميتونن با دوندگي براي بارسلون دردسر ساز باشند و يا تيمهايي كه از اول مسابقه هجومي هستند و دفاع عالي دارند دردسر ساز هستن
-
بلیت های 100 دلاری برای دیدن مسی/ خشم هواداران بنگلادشی از قیمت بلیت های دیدار آرژانتین- نیجریه
سایت گل- بهاي حداقل 100 دلاري بليت ديدار دوستانه تيم هاي فوتبال آرژانتين و نيجريه كه قرار است در داكا پايتخت بنگلادش برگزار شود، خون بسياري از هواداران فوتبال در يكي از فقيرترين كشورهاي دنيا را به جوش آورده است. اين در حالي كه مسابقه دو تيم به عنوان بزرگترين رويداد فوتبال در تاريخ بنگلادش در ابتدا با استقبال بي شمار مردم اين كشور روبرو شده بود و مردم بنگلادش از اينكه قرار است سه شنبه 6 سپتامبر (15 شهريور) در ورزشگاه ملي داكا از نزديك ليونل مسي، بهترين بازيكن حال حاضر جهان را ببينند، به وجد آمده بودند.
از زمان اعلام بهاي بليت اين مسابقه فقط نيمي از آنها فروخته شده است چون بسياري از مردم توانايي پرداخت بهاي آن را ندارند.
فوتبال در بنگلادش با وجود اينكه تيم ملي اين كشور در مكان 139 رده بندي فيفا قرار دارد و از سوي ديگر رواج كريكت، محبوبيت بسياري دارد.
سال گذشته در جريان برگزاري مسابقات جام جهاني، اين كشور با پرچم تيم هاي آرژانتين و برزيل پوشيده شد و علاقمندان قبل از بازي ها به شدت از تيم هاي خود حمايت مي كردند.
با توجه به اين مساله و همچنين جشن هاي پايان ماه رمضان و عيد فطر، انتظار مي رود ديدار دوستانه آرژانتين و نيجريه در ورزشگاه خالي داكا برگزار شود.
'رجب احمد' 25 ساله كه در يك شركت خصوصي كار مي كند، از افرادي است كه براي تماشاي مسابقه بليت خريده است.
وي گفت: "قيمت بليت ها مسخره است. آنها نمي خواهند هواداران واقعي فوتبال بازي مسي را تماشا كنند. دستمزد من ماهيانه 8 هزار تاكا (7500 تاكا معادل 100 دلار) است ولي براي خريد بليت پول هايم را جمع كردم تا بهترين بازيكن روي زمين را از نزديك ببينم. "
اين تيم جمعه در كلكته و در مقابل حدود 80 هزار تماشاگر مشتاق با ونزوئلا بازي كرد و موفق شد اين تيم را 1 بر 0 شكست دهد. اين مسابقه به شكل گسترده اي توسط شبكه هاي تلويزيوني و روزنامه هاي هند پوشش داده شد.
فدراسيون فوتبال بنگلادش نيز از پرداخت 4 ميليون دلار براي برگزاري اين مسابقه خبر داده است.
انور الحق، رييس كميته برگزاري اين مسابقه گفت:" ديدن مسي كمي خرج دارد. ما تا كنون فقط 50 درصد بليت ها را فروخته ايم. انتظار چنين چيزي را نداشتيم ولي هنوز اميدواريم همه بليت ها تا قبل از شروع مسابقه فروخته شوند. من مطمئنم به محض اينكه مسي وارد بنگلادش شود، همه چيز عوض خواهد شد.
به دليل جشن عيد فطر بسياري از مردم پول هاي خود را خرج كرده اند و بسياري ديگر به روستاهاي خود رفته و هنوز به داكا برنگشته اند."
علاقه زياد مردم بنگلادش به فوتبال پيش از اين نيز مشكلاتي را به وجود آورده بود. آنها هنگام برگزاري مسابقات جام جهاني 2010 به دليل قطع برق در جريان برخي از ديدارها به قدري خشمگين شدند كه دست به شورش زدند و به ايستگاه هاي توليد برق حمله كردند به طوريكه دولت مجبور شد براي تأمين برق به برخي از كارخانه ها دستور بدهد كار خود را تعطيل كنند.
احتمال بروز چنين مشكلي در بازي سه شنبه نيز وجود دارد چون شبكه ESPN نتوانسته است براي پخش اين بازي با مسوولان برگزاري مسابقه به توافق برسد. از اين رو ديدار دوستانه آرژانتين و نيجريه توسط يك شبكه كوچك ماهواره اي پخش مي شود كه بسياري از مردم بنگلادش قادر به دريافت آن نيستند.
-
یادداشت روز:«ال کلاسيکو» بعدي فرصتي براي کشف حقايق؛ آرامش پيش از طوفان دراردوي اسپانیا
اما مورينيو مردي است که در زمان جنگ به بهترين شکل ممکن تيم هايش را هدايت مي کند و بهترين راهبرد را براي پيروزي به کار مي برد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- همه چيز با شکست 5 - 0 رئال مقابل بارسلونا در ال کلاسيکو نوامبر گذشته شروع شد. تا پيش از آن تاريخ، مادريدي ها و کاتالونيايي ها با وجود کرکري هاي قديمي ميان آنها، با هم مي گفتند و مي خنديدند. اما ازآن شب به بعد، 2 باشگاه اصلي فوتبال اسپانيا به حدي نسبت به هم کينه توزي ورزيده که اين اختلاف ها را به اردوي تيم ملي هم کشانده اند.
پيش از اين هرگز بازيکنان تيم ملي اسپانيا تا اين اندازه با هم عکس يادگاري نگرفته بودند. چابي ارناندس، کاسياس را مقابل دوربين هاي عکاسان در آغوش مي گيرد، کاسياس با فابرگاس شوخي مي کند و بوسکتس و سرخيو راموس درسالن کنفرانس مطبوعاتي کنارهم مي نشينند. پر واضح است که بازيکنان تيم ملي اسپانيا مي خواهند به دنياي خارج پيام اتحاد و يکدستگي دراردوي ماتادورها را ارسال کنند و درگيري پايان مسابقه بعد از ديدار اخيراين تيم برابر شيلي بعد ازاينکه آربلوا به سمت ويدال هجوم برد تا از اينيستا دفاع کند، مي تواند مهر تأييدي براين اتحاد باشد.
اما وقتي بيسنته دل بوسکه، مربي تيم ملي مي گويد «اميدوارم بازيکنان مفهوم حرف هاي مرا فهميده باشند» مشخص مي شود که نه تنها مشکل بزرگي دراردوي قهرمان جهان شکاف واختلاف ايجاد کرده بلکه بازسازي دوباره روابط چندان کارساده اي به نظرنمي رسد. ماجرا برهمه روشن است. اختلاف هاي ايجاد شده ميان رئال و بارسلونا از بهار گذشته، رقابت ميان اين تيم ها را به نوعي جنگ تبديل کرده است. مشکل اينجاست که بازيکنان تيم ها تلاش کردند اين مسايل را دردل خود نگه دارند و اين شرايط با آنچه در کشورهايي نظير ايتاليا ميان تيم هايي همچون يووه واينتر که کينه اي ديرينه نسبت به هم دارند و مديرانشان از هر فرصتي در گفتگو با رسانه ها براي طعنه زدن به ديگري، دريغ نمي کنند، تفاوت عمده اي دارد.
در ايتاليا اين دوتيم از سال ها پيش با نفرت هرچه تمام ازديگري، روزگار مي گذرانند ولي در زمين بازي هيچ اتفاقي رخ نمي دهد. اما در اسپانيا بازيکنان تيم ها به دليل درگيري هاي زياد طي بازي هاي قبلي بارسلونا و رئال، تظاهرکردن ها، دست به يقه شدن ها و تحريک ها و سيلي زدن ها، دلخوري عميقي نسبت به هم تيمي هاي خود احساس مي کنند. در پس اين شرايط ناگوار ايجاد شده براي فوتبال اسپانيا، شخصيتي همچون ژوزه مورينيو قرار دارد.
اين کينه عجيب، روز 29 نوامبر سال 2010 شروع شد. زماني که بارسلونا درنوکمپ، رئال مادريد را با 5 گل نيست ونابود کرد. اين نتيجه براي بازيکنان رئال ومربي اين تيم تحقيرآميزترين نتيجه کسب شده درطول دوران فوتبالشان محسوب مي شد. خيلي از تلويزيون هاي اسپانيايي بعد ازآن مسابقه به آرشيوهاي خود رجوع کردند تا لحظه ورود بازيکنان به زمين پيش ازسوت داور را مرور کنند.
تا پيش از آن روز، بازيکنان رئال وبارسلونا با وجود تنش هاي فراوان در بازي هاي ميان اين دو تيم هميشه در حال خوش وبش با يکديگر بودند. اما از آن شب به بعد، ديواريخي بلندي لشکرهاي رئال وبارسلونا را از هم جدا کرده و هيچ يک از بازيکنان يا کادرفني تيم ها خطاب به اعضاي حريف حرفي نزده است. رئال مادريد هنوز نتوانسته آن شکست تلخ وغيرمنتظره را هضم کند و رفتار پيکه که هنوز در آخر مسابقه تيم ها با تکان دادن دست باز خود که نشان دهنده 5 انگشت او و کنايه به 5 گلي است که بارسلونا سال گذشته وارد دروازه رئال کرده، همچنان بازيکنان اين تيم را آزار مي دهد. کاتالونيايي ها، مورينيو را عامل و مقصر اصلي اين شرايط مي دانند. براي اينکه 2 سال پيش، بارسلونا حتي توانسته بود رئال مادريد را در برنابئو با نتيجه 6 - 2 مغلوب کند ولي هيچ اتفاقي مثل آنچه اخيرا رخ داده، پيش نيامده بود.
اينکه مورينيو به هيچ وجه نتوانسته اين 5 گل را هضم کند، بديهي وطبيعي است و آنهايي که مرد پرتغالي را مي شناسند خيلي خوب مي دانند که او از آن مسابقه براي تحريک بازيکنان رئال به منظور انتقام گيري از بارسلونا استفاده مي کند. اما مورينيو مردي است که در زمان جنگ به بهترين شکل ممکن تيم هايش را هدايت مي کند و بهترين راهبرد را براي پيروزي به کار مي برد. او هميشه گفته که دشمن را نبايد تحسين کرد بلکه بايد از او تنفر داشت. مشکلي که او با کاسياس دارد از همين جا شکل مي گيرد.
کاسياس در واقع الگوي همه مادريدي هاست که البته درسراسراسپانيا محبوبيتي غيرقابل توصيف دارد و در بارسلونا هم همواره او را به دليل ارزش هاي اخلاقي و جوانمردي هايش و يک جانشين واقعي براي رائول ستايش مي کنند. کاسياس خيلي از توصيه هاي مورينيو پيروي نمي کند و در اين مورد با فلورنتينو پرس حرف مي زند تا جايي که، رئيس باشگاه از کاسياس خواسته تا بيشتر به اظهارات مربي تيم اهميت دهد.
کاسياس به همين دليل از دستور رئيس تيم اطاعت کرد و رابطه اش با کاتالونيايي ها را سرد کرده و در بازي برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان طبق خواسته مورينيو عمل کرد. دردقايق پاياني مسابقه اي که با برتري 2 - 0 بارسلونا دربرنابئو تکليف تيم فيناليست را تقريبا مشخص کرده بود، پدرو به دليل قرارداشتن درموقعيت آفسايد با سوت داور متوقف شد.
کاسياس که براي گرفتن توپ دويده بود، توپ را به عمد به سمت مهاجم حريف زد تا واکنش او را برانگيزد. پدرو که يک کارت زرد داشت ممکن بود با دريافت يک کارت زرد ديگر، فينال چمپيونز را از دست دهد. چابي که متوجه اين قضيه شده بود از ميانه زمين با صداي بلند نام ايکر را فرياد زد. پدرو بازيکني نيست که مثل پيکه عاشق جنجال سازي باشد و مثل بوسکتس هم تظاهرنمي کند. بلکه همواره به دليل رفتار وخصوصياتش مورد تحسين ديگران قرار مي گيرد. چابي و کاسياس که تا آن روز دوست هاي صميمي بودند، با خشم به يکديگر نگاه مي کنند. بازي تمام مي شود وآنها ديگر با هم حرف نمي زنند.
بعد از تساوي 1 - 1 درلاليگا دراولين مسابقه 4 بازي پشت سرهم آخرفصل گذشته، پيکه درتونل منتهي به رختکن پچ پچ مي کند که دروالنسيا ما قهرمان جام حذفي مي شويم و با اين اقدام خود اولين درگيري ميان بازيکنان دوتيم را فراهم مي کند. درورزشگاه مستايا، حوصله بارسلونا تحت فشار راهبردي رئال که با اولين سوت داور به نشانه خطا روي آربلوا، به سمت داورمسابقه هجوم برد تا او را تحت فشار قراردهد، سررفت.
اما اوج درگيري ها درتاريخ 17 آگوست دربازي برگشت سوپرجام رخ داد. مارسلو فابرگاس را سرنگون کرد و کاسياس مدعي شد که بازيکن بارسا خودش را به زمين انداخته و اين کار هميشگي اعضاي اين تيم است. دل بوسکه درجايگاه ويژه ورزشگاه از شدت ناراحتي سرش را ميان دست هايش گرفته بود. چابي علنا از کاسياس کاپيتان تيم ملي مي پرسيد که آيا واقعا ديوانه شده که يک هم بازي خود درتيم ملي را متظاهر خطاب کرده يا نه. عقب نشيني کاسياس با تلفني به چابي و پويول ديگر رهبران تيم ملي ماتادورها تکميل شد. اما مورينيو ازاين عقب نشيني خوشش نيامده و همان طورکه پيشتر درتابستان بحث تغييرکاپيتان را مطرح کرده بود، کاسياس را تنبيه کرد واو را ازجام برنابئو که جشن تابستاني رئال است، کنار گذاشت.
جنگ ميان اين دوتيم برهيچکس پنهان نبود وحالا ممکن است کاسياس قرباني اين شرايط شود. اينکه بازيکنان اسپانيا در اردوي تيم ملي با هم دوباره آشتي کرده اند شايد حقيقت داشته باشد. ولي تنها آزمون جدي براي محک زدن آنها روز 10 دسامبردر ورزشگاه برنابئو خواهد بود. دراين روز طبق تقويم لاليگا، ال کلاسيکو بعدي بين رئال و بارسلونا حقايق پنهان را مشخص خواهد کرد.
-
پلاتینی: دیگر تیم ها نمی توانند مثل بارسا بازی کنند
رئیس یوفا معتقد است بارسلونا شیوه خاصی از فوتبال را ارائه می دهد
سایت گل – میشل پلاتینی رئیس اتحادیه فوبتال اروپا یوفا معتقد است تقلید شیوه بازی بارسلونا کار بسیار سختی است و تنها راه شکست دادن این تیم تغییر استایل بازی آنهاست.
شاگردان پپ گواردیولا بعد از قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا مهار ناشدنی بودند و سوپرکاپ اروپا و اسپانیا را کسب کردند.
پلاتینی در گفتگو با اسکای اسپورتس می گوید:" تقلید شیوه بازی بارسلونا بسیار دشوار است. حریفان بارسا باید شیوه های مختلف را در برابر این تیم بازی کنند تا بتوانند در نهایت این تیم را مغلوب کنند."
پلاتینی همچنین در مورد سهمیه ایتالیا در لیگ قهرمانان اروپا که یک تیم کم شده و به آلمان ها اضافه شده گفت:" این بدین معنی نیست که فوتبال ایتالیا پسرفت داشته است."
"آنها تیم های بسیار خوبی دارند که در چند سال اخیر لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرده اند. در سال 2007 میلان و در سال 2010 هم اینتر قهرمان این جام شده اند."
بارسلونا در ادامه رقابتهای لالیگا هفته آینده به مصاف رئال سوسیداد خواهند رفت. آنها فصل جدید لالیگا را با پیروزی 5 بر صفر مقابل ویارئال آغاز کرده اند
-
نیمار: رئال و بارسا مرا می خواهند ولی با هیچ کدام به توافق نرسیده ام
مهاجم برزیلی در صحبتهایی اعلام کرد که هر دو قدرت برتر فوتبال اسپانیا به دنبال جذب او هستند ولی او هنوز تصمیم نهایی اش را نگرفته
سایت گل- نیمار ستاره برزیلی باشگاه سانتوس در صحبتهایی اعلام کرد که هر دو تیم رئال مادرید و بارسلونا به دنبال امضای قراردادی با او هستند.
سران این دو باشگاه دوئل حساسی را برای جذب این ستاره 19 سالهه که این روزها مبدل به یکی از جنجالی ترین ستاره های دنیای فوتبال شده است آغاز کرده اند. خود نیمار هم در صحبتهایی اعلام کرده که سران هر دو تیم به دنبال جذب او هستند ولی خود او هنوز دراین باره تصمیم گیری نکرده است.
نیمار در صحبتهایی که درپایان دیدار دوستانه مقابل غنا انجام داد به خبرنگار گل دات کام گفت:« سران رئال مادرید و بارسلونا به دنبال من هستند. هر دوی این تیمها مرا می خواهند و من می توانم رسما این را بگویم ولی من با هیچ یک از این دو تیم به توافقی دست نیافته ام.»
نیمارادامه داد:« ابراز تمایل دو تیم برتر اسپانیا باعث شده تا اعتماد به نفس من الا برود. چون دو تیم به این بزرگی به دنبال من هستند.»
پدرنیمار روز دوشنبه در صحبتهایی اعلام کرده بود که پسر 19 ساله اش ترجیح می دهد تا در پایان فصل جاری رقابتهای اروپایی سانتوس را ترک کند.
-
چهار جلسه پیش از بازی با رئال سوسیداد
تیم صبح روز سه شنبه در حالی به تمرینات باز می گردد که به دلیل بازی های ملی، بسیاری از بازیکنان خود را در اختیار ندارد؛ بازیکنان ملی تا روز چهارشنبه در خدمت گواردیولا نخواهند بود که برای دیدار شنبه از دونوستی، تمرین کنند.
اگرچه جلسه تمرینات رسمی حدود یک ماه پیش برای تیم - که از آن زمان دو جام کسب کرده است - شروع شد، پپ گواردیولا عقیده دارد که شروع واقعی فعالیت این فصل، از آخر این هفته - از فردا - شروع می شود. او پس از بازی با ویارئال، نظر خود را این گونه بیان کرد: «فصل زمانی به طور واقعی شروع می شود که ملی پوشان از بازی های ملی بازگردند.»
پس از تعطیلی 3 روزه در طول هفته، تیم روز سه شنبه ساعت 9:30 به تمرینات باز می گردد تا برای بازی شنبه مقابل رئال سوسیداد که در آنوئتا برگزار می شود، خود را آماده کند. این جلسه بدون ملی پوشان فرانسوی، اسپانیایی و آرژانتینی برگزار می شود و 15 دقیقه اول آن رو به رسانه ها باز است.
تمرین عصر چهارشنبه
پپ گواردیولا باید بتواند عصر چهارشنبه بر روی تمام تیمش حساب کند؛ جلسه این روز از ساعت 19:00 برگزار خواهد شد و روز پنج شنبه ساعت 10:00 نیز جلسه دیگری خواهند داشت.
پرواز به باسک در روز جمعه
آخرین جلسه هفته صبح جمعه پشت درهای بسته سیوتات اسپوتیوا برگزار می شود و پپ گواردیولا پس از آن کنفرانسی مطبوعاتی خواهد داشت. تیم روز جمعه برای بازی روز شنبه که ساعت 18:00 برگزار می شود، به دونوتسی سفر خواهند کرد.
بازی بعدی با میلان
زمانی برای استراحت تیم نیست و آنها باید بلافاصله برای بازی لیگ قهرمانان مقابل میلان آماده شوند؛ بنابرین روز یکشنبه ساعت 10:30 بار دیگر در سیوتات اسپورتیوا تمرین خواهند کرد؛ در حالی که جلسه دوشنبه از ساعت 19:00 در نیوکمپ برگزار می شود.
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
-
فرگوسن:بارسلونا بهترين تيم تاريخ نيست
سرمربي اسکاتلندي منچستريونايتد اعلام کرد بارسلونا بهتربن تيم تمام ادوار نيست.
به نقل از اسوشیتدپرس، سر الکس فرگوسن که برای دریافت جایزه تور ورگاتا به دانشگاه رم دعوت شده بود، در دانشگاه حاضر و جایزه خود را دریافت کرد.
زمانی که از فرگوسن در مورد بهترین تیم تاریخ فوتبال سؤال شد، در پاسخ گفت: بارسا در میان بهترین تیمهای تاریخ جای دارد ولی بدون شک بهترین تیم نیست. میلان با بازیکنانی مانند فرانکو بارزی، کارلو آنچلوتی، روبرتو دونادونی و بازیکنان هلندی خود نیز یکی از بهترین تیمها بود. تیمی که تحت هدایت آریگو ساچی قرار داشت و در سالهای 1989 و 1990 توانست دو بار پیاپی قهرمان اروپا شود.
سرمربي منچستر ادامه داد: در فوتبال همه حافظهها کوتاه است. اکنون همه در مورد اینکه بارسلونا بهترین تیم تاریخ است صحبت میکنند. باید یادآور شوم بارسا در حال انجام کاری است که میلان 20 سال پیش انجام داده بود. به نظر من نمیتوان تیمی را به عنوان بهترین تیم تاریخ معرفی کرد زیرا چنین تیمی وجود ندارد. تنها چیزی که میتوان در ذهن نگه داشت این است که یک تيم در برههای از تاریخ خود، ترکیب فوقالعادهای داشته است.
فرگوسن تاکيد کرد: در این زمینه میتوان به تیم رویایی هلند در دهه 70 میلادی، بایرن مونیخ و سلتیک که در سال 1967 توانست تیم پر قدرت اینتر را در بازیهای اروپایی شکست دهد، اشاره کرد. بازیکنانی که در سلتيک بازی میکردند مانند انسانهایی بودند که با قدرت دید 25 کیلومتری به دنیا آمدهاند.
از فرگوسن در مورد خوزه مورینیو نیز سؤال شد که وی درباره سرمربی رئال مادرید با تعارفهای فراوانی صحبت کرد.
پیرمرد اسکاتلندی در مورد خوزه گفت: هیچ مشکلی با اشتیاق او برای رسیدن به پیروزی ندارم. زمانی که جوان بودم، روی نیمکت اشتیاق بسیار بیشتری برای رسیدن به پیروزی از خودم نشان میدادم. همواره در کنار زمین حضور داشتم و با حرکتهای دست و سر با بازیکنانم حرف میزدم. باید بگویم ذات مورینیو است که او را به انجام چنین کارهایی وا می دارد.
فرگوسن اضافه کرد: زمانی که مورينيو سرمربی پورتو بود و برای بازی با یونایتد به اولدترافورد آمده بود، با شور زیادی در کنار زمین بالا و پائین ميپريد. به خودم گفتم آیا من نیز مانند او این کارها را انجام میدادم؟! مردم اشتیاق او را درک میکنند و هواداران نیز میدانند که خوزه برای آنها و بازیکنان تیم است که تلاش میکند.
-
کد
رئيس باشگاه سانتوس
نيمار به بارسا نزديكتر است تا رئال
رئيس باشگاه سانتوس برزيل در اظهارنظري جديد گفت: مطمئن باشيد که نيمار به بارسلونا نزديکتر است تا به رئال مادريد.
به نقل از مارکا اسپانيا، لوئيس آلوارو دهاوليويرا رئيس باشگاه سانتوس برزيل تصريح کرد: از اين که در فصل تابستان مقاومت کرده و اجازه نداديم تا نيمار از دست ما برود بسيار خوشحالم و اين را يک پيروزي بزرگ براي فوتبال برزيل ميدانم.
وي افزود: وقت آن رسيده که باشگاههاي بزرگي چون رئال مادريد و بارسلونا بدانند و بفهمند که هر بازيکني مدنظر آنها بود نبايد بلافاصله چمدانش را ببندد و بليتش را بخرد. بردهداري مدرن در فوتبال به سر رسيده و بازيکنان جوان برزيلي هم تحصيل کرده هستند و هم از زندگي خوب خود در برزيل راضي. بنابراين اگر پيشنهاد منطقي و خوب نداشته باشيم به هر مذاکرهاي چراغ سبز نشان نخواهيم داد.
وي ادامه داد: نکته مهم اين است که اين روزها همکارانمان در رئال مادريد طوري از نيمار مطلب مينويسند و سخن ميگويند که گويا او را خريداري کرده و مالک وي هستند، اما حقيقت اين است که از ديد من نيمار به بارسلونا نزديکتر است تا به رئال مادريد و ما در مجموع پيشنهاد بارسلونا را بهتر از رئال مادريد ميدانيم، ستاره فوتبال برزيل زير دست گوارديولا تربيت شود بهتر است تا اين که ثروتي هنگفت در مادريد را به جيب زده و پس از کسب شهرت راهي يک ليگ ديگر شود.
-
آبيدال در اعتراض به حركات نمادين چند باشگاه
مدافع مرکزي تيم فوتبال بارسلونا در اعتراض به حرکات نمادين چند باشگاه گفت: من هديه روحيه بخش براي تيمهاي مختلف نيستم.
به نقل از اسپورت کاتالونيا، اريک آبيدال 31 ساله هفته گذشته رسما از باشگاه بارسلونا درخواست تسويه حساب کرد و در نامه خود نيز نوشت: دوست ندارم فقط به خاطر همياري و کمک روحي در بارسلونا بمانم و مربيان نيز براي اين که ناراحت نشوم گاهي مرا در ترکيب اصلي تيم قرار بدهند.
آبيدال تا کنون با قدرت با تومورهاي مغزي خود مبارزه کرده و پزشکان بارسلونا در مورد آينده او بسيار خوشبين هستند، اما ترميم وضعيت روحي او را بسيار مهم و حياتي توصيف کردهاند.
طي چند روز گذشته باشگاههايي چون پاريسن ژرمن فرانسه و پالرمو ايتاليا به وکيل آبيدال پيشنهاد همکاري داده و در وبسايت رسمي خود اين حرکت را نوعي روحيه دادن به او توصيف کردهاند.
آبيدال در اين خصوص گفت: از همه اين دوستان ممنونم اما من يک کودک خردسال نيستم و معتقدم که هنوز هم تواناييهاي خوبي دارم و اگر پاريسن ژرمن مرا بخواهد بايد به خاطر تواناييهاي من در خط دفاعي باشد نه جهت روحيه دادن به من که اگر اينگونه باشد ترجيح ميدهم خانهنشين شوم.
-
سیدورف: دیدار مقابل بارسا نشان می دهد در چه سطحی قرار داریم
سایت گل- کلارنس سیدورف، هافبک باتجربه میلان، در انتظار اولین دیدار تیمش در لیگ قهرمانان مقابل بارسلوناست و معتقد است این دیدار به خوبی نشان خواهد داد که روسونری در کجا قرار دارد.
میلانی ها پیش از سفر به اسپانیا، در اولین دیدار از فصل جدید سری آ مقابل لاتزیو قرار خواهند گرفت.
سیدورف در گفتگو با میلان چنل گفت:" بارسلونا بی تردید بهترین تیم فوتبال دنیا در حال حاضر است. دیدار مقابل آنها فرصت خوبی برای ماست تا ببنیم این فصل تا کجا می توانیم پیش برویم.
دیدار آسانی نخواهد بود اما ما به چنین دیدارهایی نیاز داریم تا ببنیم در مقایسه با سایر تیم های اروپایی در کجا قرار داریم."
میلانی ها فصل گذشته در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان با شکست 1-0 در مجموع دو دیدار مقابل تاتنهام ازگردونه رقابت ها حذف شدند اما به نظر می رسد این فصل قصد دارند به مراحل بالاتری برسند.
شاگردان آلگری در مرحله گروهی لیگ قهرمانان، علاوه بر بارسا، با تیم های ویکتوریا پلژن و باته بوریسوف نیز هم گروه هستند.
-
بویان کرکیچ: دلم برای بارسا تنگ شده است
سایت گل- بویان کرکیچ، مهاجم جدید رم، اعلام کرد دلش برای باشگه سابقش، بارسلونا، تنگ شده است.
این مهاجم 21 ساله که یکی از محصولات آکادمی جوانان باشگاه بارسلوناست، علی رغم انجام بیش از 100 بازی برای تیم اول این باشگاه، نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم پیدا کند و به همین دلیل تصمیم گرفته راهی رم شود.
او در گفتگو با رادیو کاتالونیا گفت:" من برای همه چیز باشگاه بارسلونا دلم تنگ شده است. برای هم تیمی ها، دوستان و همه آنهایی که در باشگاه بارسلونا کار می کردند. برای خیلی چیزها دلم تنگ شده. من عاشق همه چیز بارسا بودم و همیشه این نوستالوژی را با خودم دارم. فکر نمی کنم این چیز بدی باشد.
هیچ باشگاهی نمی تواند با بارسا رقابت کند. آنها همیشه به دنبال قهرمانی در لالیگا، لیگ قهرمانان و همه جام های دیگر هستند.
مجموعه بازیکنان بارسا بی نظیر هستند. بازیکنان بومی زیادی در تیم هستند که بارسا برای شان اهمیت زیادی دارد. شرایط کنونی باشگاه به میزان زیادی به آنها بستگی دارد."
-
بارسا به دنبال خوان مانوئل ایتوربه ی پورتو
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مادریدی آ.اس سران باشگاه بارسلونا عملکرد خوان مانوئل ایتوربه که درحال حاضر بازیکن پورتو است را زیر ذره بین گرفته اند.
این بازیکن 18 ساله تابستان امسال از تیم سررو پورتنو به پورتو پیوست ولی هنوز برای تیم جدیدش دیداری رسمی را برگزار نکرده.
با این وجود از او به عنوان یکی از بهترین جوانان دنیای فوتبال یاد می شود و عملکرد تماشایی اش در ترکیب تیم ملی آرژانتین در رقابتهای جام جهانی زیر 20 ساله ها که درماه آگوست در کلمبیا برگزار شد، نظر مثبت سران بارسا را به خود جلب کرده است.
البته سران باشگاه کاتالان قصد خرید آنی این بازیکن را ندارند و آندونی سوبی سارتا، مدیر ورزشی باشگاه کاتالان ملاقاتش با گوستاوو ماسکاردی، که 40% از حق این بازیکن را دراختیار دارد رد کرده است
ایتوربه تا سال 2016 با قهرمان فصل گذشته لیگ اروپا قرارداد دارد
-
گزارش روز: تیاگو آلکانتارا رسما اسپانیایی می شود؛ دست برزیلی ها از تیاگو کوتاه ماند
با حضور او در دیدار امشب مقابل لیختن اشتاین، باید تیاگو را بازیکن رسمی تیم ملی اسپانیا بدانیم
سایت گل- تیاگو آلکانتارا امشب در دیدار تیم ملی اسپانیا مقابل لیختن اشتاین به میدان خواهد رفت تا اولین بازی رسمی اش را برای ماتادورها انجام داده باشد.
در صورتی که اسپانیا دراین بازی به پیروزی برسد صعودش به مرحله نهایی رقابتهای یورو2012 را مسجل خواهد کرد.
تیاگو برای دیدار دوستانه اسپانیا مقابل ایتالیا هم به اردوی تیم دل بوسکه فراخوانده شده بود ولی دیدار با لیختن اشتاین، به منزله اولین بازی رسمی او با پیراهن تیم ملی اسپانیا خواهد بود. این ستاره برزیلی الاصل اندکی قبل از بازی مقابل تیم ملی ایتالیا گفته بود:« مسخره است که اگر الان که به اردوی تیم ملی اسپانیا آمده ام، بخواهم در اردوی بعدی غیبت کنم.»
تیاگو ، پسر مازینیو قطعا در دیدار امشب مقابل لیختن اشتاین دست کم برای دقایقی به میدان خواهد رفت تا برای همیشه قرمزپوش شود و بدین ترتیب تیم ملی اسپانیا مهره ارزشمند جوانی را داشت.
تیاگو که متولد شهر باری در ایتالیاست در تیمهای ملی زیر 16 سال، زیر 17 سال، زیر 19 سال و زیر 21 ساله های اسپانیا بازی کرده و با تیم زیر 21 ساله ها به قهرمانی اروپا رسید. بلافاصله بعد از آن بود که این بازیکن نظر مثبت مربیان برزیلی را به خود جلب کرد و از سوی دیگر بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا هم بعد از تماشای درخشش او در تیم زیر 21 ساله های اسپانیا و در اردوی پیش فصل بارسلونا او را به اردوی تیمش فراخواند.
تیاگو در دیداری دوستانه برای اسپانیا به میدان رفت و اکنون این فرصت را دارد تا با حضور در دیدار امشب مقابل لیختن اشتاین برای همیشه به این جنجال پایان دهد
-
مسي: به ساقهايم فكر نميكنم
کاپيتان تيم ملي فوتبال آرژانتين از پيروزي مقابل نيجريه در ديدار دوستانه خوشحال است.
تيم ملي فوتبال آرژانتين در بازي دوستانه مقابل نيجريه با نتيجهي 3 بر يک به برتري رسيد. ستاره تيم بارسلونا در اين ديدار موفق به گلزني نشد، اما عملکرد قابل قبولي داشت.
ليونل مسي در پايان اين بازي عنوان کرد: بعد از ناکاميهاي اخير براي ما اهميت زيادي داشت که در اين بازي به برتري دست پيدا کنيم. بردن هميشه روحيه بخش است، اثر مثبتي روي تيم دارد و باعث ميشود بازيکنان حس و حال خوبي پيدا کنند.
بهترين بازيکن جهان با اشاره به شرايط نه چندان مناسب بازي گفت: فرصتهاي گلزني زيادي ايجاد کرديم. با وجود اين که هوا بسيار گرم بود و زمين هم کيفيت خوبي نداشت توانستيم بازي خوبي انجام دهيم. اين بازي را برديم و بايد تلاش کنيم در آينده از اين هم بهتر شويم.
مسي در اين ديدار چندين بار با خطاي خشن بازيکنان نيجريه متوقف شد و البته ساير بازيکنان هم چندان از خطاهاي تيم آفريقايي در امان نبودند.
کاپيتان تيم ملي آرژانتين دربارهي وضعيتش در پايان بازي گفت: آنها فقط روي من خطا نميکردند. ضربات زيادي از سوي آنها به بازيکنان تيم ما وارد شد و البته قصد کثيف بازي کردن نداشتند و سبک بازيشان به اين شکل بود. من زماني که به زمين ميروم به حفظ پاهايم فکر نميکنم. به زمين مي روم تا بهترين نمايش را داشته باشم. در حال حاضر هم مشکلي ندارم.
اين ديدار روز گذشته با قضاوت سعيد بخشيزاده داور ايراني در بنگلادش برگزار شد.
-
مقايسه دوسرمربي محبوب ازديدگاه هوادران بارسا
دو سرمربي محبوب تاريخ باشگاه بارسلونا زير ذرهبين هواداران رسمي قرار گرفته و در نهايت اين گوارديولا بوده که به عنوان بهترين و محبوبترين مربي انتخاب شده است.
به نقل از مارکا اسپانيا، اظهارات و نقل قولهاي دو مربي بزرگ بارسلونا، گوارديولا و کرايف توسط هواداران و راي آنها در مقايسه اين 2 اسطوره در نهايت مربي فعلي بارسلونا را بهعنوان فرد پيروز معرفي کرد.
در اين مقايسه سراسري هفت مورد با حضور بيش از 40 هزار هوادار رسمي مورد توجه سايت رسمي وابسته به روزنامه مارکا قرار گرفته که آنها را از نظر ميگذرانيد:
1 – حق اشتباه کردن
کرايف: گفتن اينکه هرگز اشتباه نميکنم يک اشتباه بزرگ است.
گوارديولا: آنچه که در زندگي پيشرفت ما را رقم ميزند اشتباه است، اشتباهات خود را قبول کنيد.
2 – شدت عمل داشتن
کرايف: همه مربيان از تاکتيکها و نوع عملکرد تيم حرف ميزنند به نظر من لزومي ندارد بازيکنان را به تنبيه سخت محکوم کرد.
گوارديولا: راز موفقيت تيم من بازيکنانم هستند، آنها عالي کار ميکنند، اما وقتي راه را اشتباه بروند بايد تنبيه شوند، تنبيه قانون دارد و هيچ تبعيضي را شامل نميشود.
3 – قضاوت در مورد شخصيت خود
کرايف: من تا حدودي آرمانگرا هستم، يک تمام حرفهاي ايدهآليست بنابراين به دنيا با همين شرايط نگاه ميکنم.
گوارديولا: من يک بازيکن ساده بودم و موفقيتهاي کوچکي در سطح مربيگري داشتم و بعد از آن هم انتخاب شدم.
4 – احترام به ديگران
کرايف: براي بازي تيم دونگا پول براي يک بليت را هم دور نميريزم.
گوارديولا: من هرگز درباره همکاران نظر نداده و قضاوت نميکنم چون اين اجازه را به خود نميدهم.
5 – سپر داوري
کرايف: تصور من اين است که امروزه داوران تمام حواسشان به محوطه ما است و يادشان ميرود به جاهاي ديگر زمين هم نگاه کنند.
گوارديولا: حرف زدن درباره داوري وقت تلف کردن است.
6 – در تقابل با دشمنان
کرايف: بازي مقابل رئال مادريد براي من در اولويت دوم قرار دارد، آنها براي من مهم نيستند.
گوارديولا: من عاشق پيروزي مقابل رئال مادريد هستم، براي شکست دادن مادريد تب ميکنم!
7 – آماده سازي
کرايف: قبل از بازي ميآيم کنار زمين و کمي خرناس ميکشم و روزنامه مي خوانم، بعد هم منتظر ميمانم تا تقدير را تماشا کنم.
گوارديولا: قبل از بازي بايد همه نکات را مرور کرد، خيلي مهم است که همه چيز را به ياد بياوريم و دوره کنيم، بايد حواسمان جمع باشد و سرنوشتمان را خودمان رقم بزنيم.
-
آرزو داشتم براي نيو ولز الد بويز بازي کنم
ستاره تيم ملي آرژانتين اعلام کرد هميشه آرزو داشته براي باشگاه نيو ولز الد بويز بازي کند.
مسی در شهر روزاریو متولد و بزرگ شده است و در بین سال های 1995 تا 2000 در آکادمی فوتبال نیو ولز الد بویز عضویت داشته است.
مسی می گوید:" از زمان بچگی ام آرزو داشتم در لیگ آرژانتین و به خصوص برای نیو ولز الد بویز بازی کنم. می خواهم حس و حال بازی کردن برای این تیم را تجربه کنم. وقتی بچه بودم همیشه از روی سکو ورزشگاه و یا در تلویزیون بازی آنها را می دیدم و همیشه می خواستم در زمین برایشان بازی کنم. "
مسی در ادامه دیه گو مارادونا را بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان دانست و گفت:" مارادونا بدون شک بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان است. هرگز بازی پله را ندیده ام اما برای اینکه بفهمم مارادونا بهترین است نیازی به دیدن بازی پله ندارم. "
-
مویس از وضعیت دارایی های باشگاه را خبر داد.
مدیر بخش اقتصادی و استراتژیک اف سی بارسلونا٬ علاوه بر موضوعات دیگر٬ از وضعیت ساخت نیو پالائو و احتمال بازسازی قسمت هایی از نیوکمپ خبر داد.
جوردی مویس گفته است که استقلال بارسا همیشه بستگی زیادی به دارایی های ثابت خود دارد. در این راستا٬ وی سه جنبه اصلی برای تمام تصمیمات مربوط به سرمایه گذاری در نظر گرفت: «این تصمیمات باید با پیامدهای مثبت برای اعضا و ورزش همراه باشند و موجب تولید سود مالی شوند.» او در صحبت های خود٬ روی چهار نقطه تمرکز کرد؛ لس کورتس٬ سیوتات اسپورتیوا٬ کن ریگال و ولادکانس.
مویکس لس کورتس را مهم ترین مسئله حاضر دانست: «
نام نیو پالائو را برای این مکان در نظر گرفته ایم؛ اما معلوم نیست که عملی شود.» پس از تایید جایگاه غرفه که اسپای بارسا آینده خواهد بود٬ وی هزینه احتمالی را حدود 75 میلیون یورو در نظر گرفت: «
ما پایداری آن را تضمین می کنیم. باید هزینه آن را از منابع خارجی تامین کنیم.»
هم چنین مویکس نشان داد که تکمیل نیو پالائو٬ نقطه شروعی برای عناصری که در اسپای بارسا جای خواهند گرفت٬ که در اطراف نیوکمپ و مینی استادی بنا خواهد شد.
انتظار می رود که باشگاه نتایج امکان پذیری این پروژه را در اواخر 2011 تا نهایتا اواخر 2012 دریافت کند. مویکس از تماس باشگاه با یورو لیگ خبر داد؛ که به ارائه منظم به روز رسانی در خصوص تکامل پروژه متعهد است.
بازسازی نیوکمپ
مویکس در موضوع تغییرات نیوکمپ٬ گفت که این باشگاه به دنبال افزایش ظرفیت استادیوم٬ از طریق اضافه کردن 10000 صندلی در جایگاه ویژه است: «باید بسنجیم که آیا این کار عاقلانه است یا خیر. بایستی این تصمیم را با توجه به هزینه این سرمایه گذاری و تمایل بازار گرفت.»
مسئله اساسی درمورد گسترش نیوکمپ٬ طراحی مجدد گردش عمودی به منظور بهره برداری از امکانات و ساخت فضاهای جدید است. فضاهای جدیدی که باشگاه در نظر دارد٬ عبارتند از: غذاخوری ها و جعبه های جدید.
مترجم: شکیبا رهنما / FCBarcelona.ir
-
رکورد ضعیف تیم گواردیولا پس از وقفه فیفا
تیم پپ گواردیولا پس از وقفه بازی های بین المللی ماه سپتامبر فصل های پیشین در ورزشگاه کمپ نو چند بار لغزش داشته است، هرچند در یک رویارویی پس از بازگشت به مسابقات تنها یک برد نیز کسب کردند.
هرگز برای بارسا – تیمی که اکثر بازیکنانش ملی پوش هستند - بازگشت مطلوب پس از وقفه بین المللی در ابتدای لیگ آسان نیست. اغلب بازیکنان پیش از 4شنبه یا 5شنبه قبل از یک مسابقه برنمی گردند و با وجود آغاز رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان، بارسا اغلب بازی هایش را در روز شنبه انجام خواهد داد – مسئله ای که در این فصل در حال اتفاق افتادن است – و همین موضوع زمان باارزش اندکی در اختیار گواردیولا و دستیارانش برای آماده سازی تیم قرار می دهد.
تساوی خانگی در 09/2008
پس از آنکه تیم موفق به گرفتن امتیاز در بازی ابتدایی لیگ مقابل نومانسیا نشد، پپ گواردیولا به عنوان سرمربی وارد دومین بازی لیگ مقابل راسینگ در ورزشگاه کمپ نو شد. تساوی در دقایق آخر ضربه بدی برای تیم بود، ولی مقابل اسپورتینگ لیسبون در رقابت های لیگ قهرمانان در فرم بهتری بودند و پیروزی مقابل اسپورتینگ در خیخون شروع پایه های فصلی برای کسب جام های سه گانه بود.
پیروزی در ختافه...
در فصل فبل با گل های ابراهیموویچ و مسی برای بارسا و پیروزی در ختافه، بارسا لغزشی نداشت.
... و شکست مقابل هرکولس
بازیکن سابق بارسا استبان ویگو فصل گذشته در 11 سپتامبر با هرکولس به ورزشگاه کمپ نو آمد و با دوگل از والدز پیروزی شوکه کننده ای مقابل تیم بارسلونایی به دست آورد که همچنان خستگی در آنها به خاطر بازی دوستانه سه شنبه پیش از آن تیم اسپانیا به همراه 8 ملی پوش قهرمان جهان در مقابل آرژانتین مسی و ماسکرانو در بوینس آیرس مشهود بود.
پانزده بازیکن خارج از تمرینات
امسال نیز بار دیگر بازی های بین المللی فیفا موجب دوری بسیاری از بازیکنان بارسا، جمعا 15 بازیکن – 14 بازیکن تیم اصلی و 1 بازیکن تیم ب – از تمرینات تیم شده است. گواردیولا باز هم ترکیب اصلی را تا 4شنبه این هفته در اختیار نخواهد داشت، او تنها 3 جلسه تمرین برای آمادگی مسابقه در آنوئتا مقابل رئال سوسیه داد در اختیار خواهد داشت.
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: سامان اکبری FCBarca.ir
-
ژاوی: گواردیولا انقلابی در فوتبال ایجاد کرد
گواردیولا در سال 2008 جای فرانک رایکارد را گرفت و توانست با این تیم سه بار قهرمان لالیگا و دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شود
سایت گل- ژاوی، هافبک خلاق بارسا، اعلام کرد پپ گواردیولا بهترین مربی دنیاست و معتقد است که این مربی جوان اسپانیایی یک انقلاب در دنیای ایجاد کرده است.
گواردیولا در سال 2008 جای فرانک رایکارد را گرفت و توانست با این تیم سه بار قهرمان لالیگا و دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شود و در جام های مختلف نیز چندین قهرمانی دیگر نیز به دست آورد.
ژاوی در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" به نظر من، او بهترین مربی دنیاست. من کوچکترین تردیدی در مورد توانایی های او ندارم. او انقلابی در فوتبال ایجاد کرده و هر چیزی که باشگاه به آن نیاز داشت، را ما اضافه کرده است.
این تیم می تواند زیر نظر پپ به موفقیت های زیادی برسد. همه ما تصمیمات او را می پذیریم. وقتی او در سوپرکاپ اروپا سرخیو بوسکتس را نیمکت نشین کرد، کسی تصمیمش را زیر سوال نبرد. حتی مسی نیز همیشه نمی تواند بازی کند.
کسانی که فکر می کنند باید همیشه بازی کنند، نمی توانند با گواردیولا کار کنند. همه بازیکنان با هم برابر هستند و باید نشان دهیم که شایسته بازی کردن هستیم."
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/09/08/2655995/%DA%98%D8%A7%D9%88%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
By Behnam Jafarzadeh
2011/9/8
دانی آلوس: اگر دست من بود، نیمار الان در بارسا بود/ پیشنهاد آنژی را رد کردم
ستاره برزیلی در صحبتهایی اعلام کرد که از بازی کردن در کنار نیمار لذت می برد.آلوس در ادامه به این نکته اشاره کرد که در بازار تابستانی به پیشنهاد آنژی جواب منفی داده
سایت گل- دانی آلوس مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا به این نکته اشاره کرده که پیوستن نیمار به رختکن تیم کاتالان می تواند به کیفیت بارسابیفزاید.این درحالی است که ستاره 19 ساله برزیلی اخیرا در صحبتهایی به بارسلونا هم ابراز تمایل کرده است
روز دوشنبه بود که نیمار اعلام کرد که از ابراز تمایل رئال و بارسا بسیار خوشحال است ولی هنوز با سران هیچ یک از این دو تیم به توافق نرسیده است.
دراین میان دانی آلوس که یکی از دوستان صمیمی نیمار است در صحبتهایی اعلام کرده که اگر این بازیکن برزیلی به بارسلونا بیاید با آغوش باز از او استقبال خواهد کرد.
دانی آلوس در کنفرانسی خبری گفت:« اگر دست من بود، نیمار الان اینجا بود. شما نظر من را راجع به او می دانید؛ نیمار بازیکنی است که من واقعا او را تحسین می کنم. من دوست او هستم و دوست دارم که او را در کنار خودم ببینم؛ این کاملا روشن است و اگر روزی نیمار به بارسا بیاید واقعا راضی و خوشحال خواهد شد.»
ستاره برزیلی بارسا در ادامه به ابراز تمایل سران آنژی ماخاچ قلعه برای جذب او اشاره کرد و گفت پول بیشتر او را برای جدایی از بارسا وسوسه نمی کند:« برای من بحث مالی مطرح نیست. اگر این طور بود، دیگر در بارسا نمی ماندم. من فکر می کنم که این پروژه کنونی بارسا برای سالیان طولانی ادامه خواهد داشت و من می خواهم تا بخشی از این پروژه باشم. زمانی که حس کنم که در پروژه ورزشی ام رشد نمی کنم، شاید به تیم دیگری بروم. رویای من این است که فوتبالم را در بارسلونا به پایان ببرم.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/09/08/2655863/%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%88%D8%B3%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%A2%D9%86%DA%98%DB%8C
By Ghazal Ziari
2011/9/8
-
الان دارم فکر می کنم چقدر مزخرف هست اینکه تمام بازیکن های تیمتون برای تیم ملی کشورشون بازی کنند و اصلا وقتی نباشه تا باهاشون تمرین کنند .
گواردیولا هم انسانه جادوگر که نیست 2 روزه تیم ببنده بفرسته بریا بازی -
اگه امسال سسک و تیاگو رونداشتیم خیلی اوضاع وخیم بود حتی اگه یکیشون هم نبود تیم لنگ بود چون توی این فشار 100 در صد امسال مصدوم میدادیم.
فقط امیدوارم مشکلی پیش نیاد برای تیم عزیزم .
بازی میلان هم بد جور منتظرشم تا برسه و حالیشون کنیم فوتبال یعنی چی !!! :دی
-
رئیس باشگاه ختافه: سبک بازی بارسا خسته کننده شده است
سایت گل- آنخل تورس، رئیس باشگاه ختافه، معتقد است سبک بازی تک ضرب بارسا که به تیکی تاکا شهرت یافته، دیگر به اندازه قبل جذاب نیست هرچند تایید کرد که آبی و اناری ها در چند فصل اخیر نمایش بهتری نسبت به رئال مادرید داشته اند.
بارسا در سه فصل که پپ گواردیولا هدایت این تیم را برعهده داشته، 3 بار پیاپی قهرمان لالیگا شده و 2 بار نیز لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرده است.
تورس در گفتگو با اوندا سرو گفت:" بازیکنان بارسا چشم بسته هم دیگر را پیدا می کنند و حتی تا 5 سال آینده هم می توانند همین جوری بازی کنند اما کم کم بسیاری از سبک بازی آنها خسته می شوند.
درست است که سبک بازی آنها جواب می دهد و توانسته اند رئال را پشت سر بگذارند اما فکر می کنم رئالی ها این فصل می توانند جبران کنند.
رئال این فصل از نظر فیزیکی شرایط بهتری دارد. آنها به سبک بازی مستقیم رو آورده اند و از نظر تکنیکی نیز در شرایط خوبی به سر می برند."
-
نیمار: نمی خواهم موضوع درگیری جدید رئال و بارسا باشم
سایت گل- نیمار، مهاجم جوان سانتوس، اعلام کرد که از علاقه مندی باشگاه های بارسا و رئال مادرید خوشحال است اما تاکید کرد که نمی خواهد به موضوع جدیدی برای درگیری بین دو باشگاه تبدیل شود.
اخیرا شایعاتی منتشر شد در مورد اینکه باشگاه های بارسلونا و سانتوس برای انتقال این بازیکن 19 ساله در سال 2013 به توافق رسیده اند اما باشگاه برزیلی این شایعه را رد کرد.
از سوی دیگر رئالی ها نیز تلاش زیادی برای خیرد این بازیکن انجام داده اند و امیدوارند بتوانند هرچه زودتر این ملی پوش برزیلی را به خدمت بگیرند.
نیمار در گفتگو با نشریه آ.اس گفت:" بسیار خوشحالم که این دو باشگاه به دنبال خرید من هستند اما نمی خواهم وارد جنگ رئال و بارسا شوم.
هرچیزی که من بگویم، از آن بد برداشت می شود، بنابراین چیزی نمی توانم بگویم. نمی خواهم کسی را ناراحت کنم.
تنها چیزی که می توانم بگویم این است که تا پایان رقابت های جام باشگاه های جهان در ماه دسامبر اتفاقی رخ نخواهد داد."
نیمار تا آگوست 2015 با سانتوس قرارداد دارد و این باشگاه برای فروش او 45 میلیون یورو در نظر گرفته است.
-
رافا بنیتس: بارسلونا یک پله بالاتر از رئال است
مربی 51 ساله اسپانیایی درصحبتهایی اعلام کرد که شکست دادن تیم کاتالان دراین فصل کار بسیار دشواری است و اسپانیا مدعی اصلی قهرمانی در رقابتهای یورو2012 است
سایت گل- رافائل بنیتس ، مربی سابق لیورپول و اینتر معتقد است که بارسلونا تیم منسجم تری نسبت به رئال مادرید است
فصل گذشته رئال مادرید تنها توانست جام حذفی اسپانیا را از چنگ بارسلونا دربیاورد و تیم کاتالان در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسید و تیم مادریدی را در این دو تورنمنت از پای درآورد
در دیدارهای سوپرکاپ اسپانیا که با برد 4-5 بارسا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت همراه بود، جنجالهای فراوانی به پا شد.
باوجودی که رئال مادرید نسبت به فصل گذشته پیشرفت چشمگیری داشته، بنیتس معتقد است که آنها کار سختی را برای گرفتن بارسا خواهند داشت.
بنیتس در مطلبی در معارفه وب سایت رسمی اش نوشت:« بارسلونا و رئال مادرید مدعیان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هستند ولی بارسا یک پله بالاتر از رئال است.باید صبر کنیم و ببینیم که فصل چطور پیش می رود و آنها چطور به مراحل نهایی می رسند.»
مربی اسپانیایی که بعد از کناررفتن از نیمکت مربیگری اینتر در دسامبر سال 2010 همچنان بیکار است، معتقد است که تیم ملی اسپانیا می تواند در یورو2012 موفق باشد و به تمجید از تیم دل بوسکه پرداخته:« دل بوسکه و تیمش کار بزرگی انجام داده اند. می توانی بگویی که اسپانیا یکی از مدعیان اصلی موفقیت در رقابتهای اروپایی است و با احترام به تمام تیمها، آنها از فلسفه منسجمی بهره می برند و از همین رو می توانند تعدادی از بازیکنانشان را تغییر دهند.»
-
گوارديولا بازيكنان ملي پوشش را دوباره در اختيار دارد
12 بازیکن ملی پوش بارسا بعد از انجام بازی های ملی به تيم برگشتند. در شرايطي كه تنها غایب تمرينات پيكه خواهد بود، گواردیولا تیم را برای بازی خارج از خانه مقابل رئال سوسیداد در روز شنبه آماده می کند.
پنج شنبه ساعت 10
تمرین بعدی بارسا در روز پنج شنبه ساعت 10 [به وقت محلي] و بدون حضور رسانه ها خواهد بود. بعد از انجام تمرین اریک آبیدال در مصاحبه مطبوعاتی شرکت خواهد کرد.
بعد از یک هفته غيبت بخش زیادی از بازیکنان، سرانجام در عصر روز چهار شنبه پپ گواردیولا شاهد بازگشت تمامی بازیکنان بود. 13 بازيكن بارسا بعد از انجام بازی های ملی شان به تيم برگشتند: مسی، ماسکرانو، آلوز، الکسیس، آبیدال، تیاگو، والدز، اینیستا، ژاوی، سسک، پدرو، بوسکتس و ویا.
تمرين سبك براي بازيكنان ملي پوش
بازیکنانی که در بازیهای ملی در روز سه شنبه حاضر بودند، در این جلسه به انجام تمرین های سبك با هدف ریکاوری پرداختند. ساير بازیکنان، از جمله آفلای، آدریانو، پویول و مکسول که مصدوم بودند، با تمام توان تمرين كردند تا براي بازی شنبه با رئال سوسیداد آماده شوند.
تنها بازیکن غایب در این تمرینات جرارد پیکه بود. او در سالن تمرین به تنهایی به انجام تمرین پرداخت تا مصدوميتش بهبود يابد.
شش بازیکن رزرو
شش بازیکن از تیم B بارسا که سه شنبه با تيم اصلي تمرين كردند، در تمرين عصر ديروز هم حاضر بودند. اين بازيكنان عبارت بودند از اوریول روسل، گوستاوو، جرارد دئولوفئو، کوئنكا، لوباتو و کارمونا.
منبع: سايت رسمي باشگاه / مترجم: عليرضا ايزدشناس FCBarca.ir
-
کد:
http://www.totalbarca.com/2011/news/guardiola-receives-the-gold-medal-from-the-parliament-of-catalonia/
September 9, 2011
کد:
http://www.totalbarca.com/2011/news/quote-of-the-day-pep-guardiola-2/
September 9, 2011
پی نوشت: Is Pep Real
:40:
-
آقایان این تیم از کی تشکیل شده ؟
-
نقل قول:
آقایان این تیم از کی تشکیل شده ؟
lool
قابل توجه شما:
Barcelona:November 29, 1899
Real Madrid :March 6, 1902
-
رومئو : جدایی از بارسلونا سخت نبود
سایت گل - به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، هافبک 19 ساله اسپانیایی که پس از مصدومیت مایکل اسین به چلسی پیوسته است در مصاحبه ای رادیویی به اونا اف ام گفت :" ترک بارسلونا سخت نبود ، من مشتاق بودم که فرصتی برای خود پیدا کنم ."
وی ادامه داد :" زمانی که پیشنهاد چلسی رسید ، من کمی فکر کردم درباره اش اما شکی برای قبول آن نداشتم . من با گواردیولا در خصوص آینده ام صحبت نکردم ، اما بارسلونا مشکلی با قبول پیشنهادم نداشت ."
رومئو همچنین گفت :" من متوجه شدم که آندره ویلاس بواس زمانی که در پورتو بوده است نیز به بازی من علاقمند بوده است . او ( ویلاس بواس ) بدنبال بازیکن جدیدی بود چرا که اسین مصدوم شده بود ، کسی که بتواند در آن پست بازی کند و من فکر می کنم آندره انتظار دارد که با گذشت زمان من پیشرفت کنم."
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا مدال طلای پارلمان کاتالونیا را مال خود کرد.
این مربی 40 ساله از تابستان سال 2008 که هدایت بارسا را در دست گرفت، موفقیتهای فراوانی را با تیم کاتالان کسب کرد و این درحالی است که پیش از آن تنها تجربه هدایت تیم بی بارسا را درکارنامه اش می دید
گواردیولا با بارسلونا 12 جام قهرمانی کسب کرده که از جمله آنها می توان به دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و سه قهرمانی در لالیگا اشاره کرد.
گواردیولا بعد از این انتخاب به خبرنگاران گفت:« من مربی بارسلونا شدم و افتخار این موضوع به کسانی که مرا در این سمت قرار دادند برمی گردد.این شیوه روش خیلی خوبی برای رویارویی با این شغل بود. همه چیز خوب پیش می رود ولی برای آنکه بتوانیم به قهرمانی برسیم من نیاز داشتم تا درسهای زیادی از شاگردانم بیاموزم. من از تمام بازیکنانی که با آنها کار کردم تشکر می کنم، از تمام مربیانی که تا به امروز داشته ام و از تمام شاگردانی که آنها را هدایت کردم تشکر می کنم.»
مربی جوان بارسا ادامه داد:« من کاری که انجام می دهم را دوست دارم. من عاشق این کار هستم.یک روز والرو ریه یرا به من گفت:« بارسلونا همه ما را موفق و خوب نموده.» این همان چیزی است که همیشه برای من هم بوده و باعث شده تا من به اینجا برسم.»
یکی از آخرین جام قهرمانی ای که گواردیولا بالای سر برد به برد 4-5 تیم کاتالان مقابل رئال در مجموع دو دیدار رفت و برگشت درسوپرکاپ اسپانیا برمی گردد و بعد ا ز آن توانست با تیمش قهرمان سوپرکاپ اروپا لقب گیرد
-
تورس: نمی دانم گواردیولا چه می کند که همه بازیکنانش راضی اند
مهاجم اسپانیایی در صحبتهایی به تمجید از مربی اسپانیایی بارسا پرداخته
سایت گل- فرناندو تورس مهاجم اسپانیایی چلسی در صحبتهایی به تمجید از عملکرد پپ گواردیولا در بارسلونا پرداخته
این مربی 40 ساله از زمانی که در سال 2008،مربی بارسا لقب گرفت 12 عنوان قهرماین را در حدود 3 سال به دست آورد
بارسا اخیرا قهرمان لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا،سوپرکاپ اسپانیا و اروپا لقب گرفت و تورس در صحبتهایی به تمجید از پپ پرداخته
ال نینیو در صحبتهایی گفته:« فکر می کنم این روزها تیمی هست که برتر از سایر تیمهای اسپانیا و اروپایی است و این تیم ، بارسلوناست. خیلی سخت است که این انگیزه ها و رویاها را در تیم حفظ کرد. تو شاید همه جامها را در طول یک یا دو سال فتح کنی ولی در سال سوم معمولا نزول می کنی و در سال چهارم بازیکنان می خواهند تیم را ترک کنند.»
تورس ادامه داد:« اصلا ساده نیست که هر سال به قهرمانی برسی. نمی دانم گواردیولا چه کار می کندکه همه بازیکنانش راضی هستند .به علاوه بازیکنانی هستند که به نظر می رسد که جایگاهی در تیم ندارند ولی گواردیولا یکی دو تا از آنها را برمی گزیند. بازیکنان بارسا معمولا از تیمهای پایه ای شان به تیم اصلی می آیند و حفظ این شرایط اصلا آسان نیست.»
تورس که در سال 2007 اتلتیکومادرید را به مقصد لیورپول ترک کرد ادامه داد:« فکر نمی کنم که رقابتهای لالیگا به خاطر ضعف سایر تیمها به رقابت 2 تیم خلاصه شده باشد. دلیل این ماجرا، ضعف سایر تیمها نیست، بلکه برتری محرض بارسا و رئال است. تفاوت اینجاست که رئال و بارسا خیلی بهتر از سالهای قبل هستند ولی سایر تیمها در هما
سطح همیشگی فوتبال را دنبال می کنند.»
تورس در ادامه صحبتهایش به تمجید از خوان ماتا پرداخت و گفت:« ماتاخرید خوبی بود که ماه گذشته به چلسی آمد و او بازیکن مهمی برای تیم خواهد بود چون تمام شرایط را جمع می کند تا چلسی را در حد و اندازه های یونایتد کند. امیدوارم که این اتفاق یا امسال یا هر چه زودتر رخ دهد.این سبک بازیکنان به بازی سرعت می دهند؛ دقیقا همان چیزی که چلسی کم دارد.»
-
بازگشت چهار مصدوم به فهرست بارسا
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، در آستانه دیدار تیمش مقابل رئال سوسیه داد اخبار خوبی از کادر پزشکی باشگاه دریافت کرد. کارلس پویول، آدریانو، مکسول و ابراهیم آفلای، چهار بازیکن مصدوم آبی و اناری ها، با پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت می توانند در این دیدار تیم شان را همراهی کنند.
پویول در ماه ژوئن زانوی مصدومش را به تیغ جراحی سپرد و از آن زمان نتوانسته برای بارسا بازی کند و حتی اولین دیدار فصل مقابل ویارئال را نیز از دست داد اما برای دیدار مقابل سوسیه داد آماده شده است.
آدریانو هم که در دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل پورتو مصدوم شد، از هفته گذشته به تمرینات بازگشته بود.
مکسول نیز در تمرینات پیش فصل در آمریکا، دچار کشیدگی عضلات شکمی شد و اکنون بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت، می تواند برای بارسا بازی کند.
و در نهایت ابراهیم آفلای که در دیدار دوستانه بارسا مقابل منچستریونایتد از ناحیه همسترینگ آسیب دیده بود، شرایط بازی کردن را پیدا کرده است.
-
پپ گواردیولا: بارسا بدون من هم قدرتمند خواهد ماند
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، معتقد است با اضافه شدن کارلس پویول، تیمش به سطح بالاتری خواهد رسید.
پویول که در ماه ژوئن زانوی مصدومش را به تیغ جراحی سپرده بود، با پشت سر گذاشتن دوران نقاهت می تواند در دیدار این هفته مقابل سوسیه داد کاتالان ها را همراهی کند.
گواردیولا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پویول کارهایی می تواند برای تیم انجام دهد که تنها بازیکنان کمی می توانند بکنند. او کاپیتان ماست و از تجربه بالایی برای بازی در شرایط دشوار برخوردار است.
او مصدومیت های زیادی را پشت سر گذاشت اما دیدن اراده او برای بازگشت در تمرینات ما را بسیار قوی تر کرد."
قرارداد گواردیولا در ژوئن 2012 به پایان می رسد و او هنوز در مورد آینده اش تصمیم گیری نکرده است.
" باشگاه تنها به مربی وابسته نیست. به هیئت مدیره، بازیکنان و هواداران نیز وابسته است. من نگران نیستم زیرا این باشگاه را می شناسم و می دانم که حتی با جدایی این بازیکنان و مربیان، همچنان قدرتمند باقی خواهد ماند."
-
دني آلوز:
ال كلاسيكو در تعيين قهرمان نقشي ندارد
هماهنگي فابرگاس با تيم قابل پيش بيني بود
ستارهي برزيلي تيم بارسلونا سرنوشت قهرماني در لاليگا را وابسته به نتايج ثبت شده در ال كلاسيكو نمي داند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دني آلوز در آستانهي ديدار مقابل رئال سوسيداد در هفتهي سوم لاليگا از همبازيهايش خواست تا بدون توجه به رئال مادريد به فكر پيروزي در تمام ديدارها باشند.
آلوز دربارهي اين موضوع عنوان كرد: با وجود اين كه عموم مردم تصور مي كنند كه تكليف قهرماني در لاليگا در ديدارهاي مهم با تيمهاي قوي مشخص مي شود، اما واقعيت چيز ديگري است و من فكر ميكنم تكليف قهرماني را بازيهايي مانند بازي شنبه ما مقابل رئال سوسيداد مشخص مي كند.
مدافع بارسلونا در گفت و گويش با سايت رسمي باشگاه بارسلونا دربارهي هماهنگي خوب فابرگاس، خريد جديد بارسلونا، اظهار كرد: اين كه سسك به سرعت با تيم هماهنگ شده و جا افتاده به هيچ وجه مايه شگفتي نيست. او پيش از حضورش در آرسنال مدت زيادي در بارسلونا بوده و با سبك بازي ما آشناست.
آلوز دربارهي عملكرد مهاجم شيليايي بارسلونا هم گفت: حضور و درخشش الكسيس كه از يك كشور و يك ليگ ديگر به تيم ما آمده كمي ما را غافلگير كرد، هرچند بايد بدانيم كه سانچس يك ستاره است و ستارهها مي توانند به سرعت در تيم جديد جا بيفتند.
تيم بارسلونا لاليگا در ليگ اسپانيا شروع قابل توجهي داشت و در هفتهي دوم و آغازين رقابتها(هفتهي اول به دليل اعتصاب لغو شد) با درخشش و گلزني سانچس و فابرگاس با 5 گل ويارئال را در نوكمپ در هم كوبيد.
+++++++++++++++++++
داويد ويا:
تفاوت بارسلونا با تيم ملي اسپانيا مسي است
بهترين گلزن تاريخ فوتبال اسپانيا بر اين باور است كه تفاوت تيم ملي فوتبال اسپانيا و بارسلونا فقط به ليونل مسي برميگردد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، داويد ويا برترين گلزن تاريخ فوتبال اسپانيا در گفتوگو با يك راديو كلمبيايي گفت كه تنها تفاوت بين تيم ملي فوتبال اسپانيا و بارسلونا به ليونل مسي برميگردد.
وي افزود: عدم وجود مسي در تيم ملي اسپانيا تنها تفاوت اين تيم با بارسلونا است. با نگاه كردن به بازي مسي به راحتي ميتوان چنين اختلافي را مشاهده كرد. اگر مسي را كنار بگذاريم تفاوتي بين بارسلونا و تيم ملي نميبيني چرا كه بسياري از بازيكنان بارسلونا در تيم ملي حضور دارند. در آخرين ليستي كه دل بوسكه براي تيم ملي فراخواند، 9 نفر از بارسلونا وجود داشتند.
ويا كه سابقه بازي در تيمهاي اسپورتينگ گيخون و رئال ساراگوسا و والنسيا را در كارنامه دارد، درباره پيوستن راداميل فالكاو مهاجم كلمبيايي فصل گذشته پورتو به اتلتيكو مادريد گفت: فالكاو بازيكن بزرگي است. بازيهاي او را در تركيب پورتو در ليگ قهرمانان اروپا ديدهام. ما اسپانياييها از آمدن او به لاليگا خوشحالم چرا كه او موجب قويتر شدن اين رقابتها ميشود. مطمئنا او با تواناييهايي كه دارد، در اينجا موفق خواهد بود.
++++++++++++++++++
علاقه آبيدال براي تمديد با بارسلونا
مدافع فرانسوي تيم بارسلونا مي خواهد دوران ورزشياش را در اين تيم به پايان ببرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از ابراز علاقه باشگاه پاري سن ژرمن و چند باشگاه ديگر براي خريد اريك آبيدال، اين مدافع فرانسوي كه توانست سال گذشته با بيماري سرطان مبارزه كند، با انتقاد از پيشنهادهاي ارائه شده عنوان كرد: از اين كه بخواهند به من ترحم كنند بيزارم. دوست دارم اگر باشگاهي به من پيشنهاد مي دهد به خاطر تواناييهايم باشد نه به اين خاطر كه بخواهم به تيم روحيه بدهم.
آبيدال دربارهي پيشنهاد باشگاه فرانسوي هم عنوان كرد: باشگاه پاري سن ژرمن باشگاه بسيار بزرگي است، اما به هر حال من عضو باشگاه بارسلونا هستم و دوست دارم در اين باشگاه به فوتبالم پايان دهم.
وي از خاطراتش در دوران درمان هم گفت: زماني كه زير نظر پزشكان بودم. قرص مصرف مي كردم دائم به من گفته مي شد كه ممكن است اين درمان جواب ندهد. در آن زمان مهمترين مساله براي من سلامتيام بود.
هافبك فرانسوي دربارهي تمديد قراردادش هم گفت: اگر بارسلونا بخواهد تا آخر دوران ورزشيام بازي خواهم كرد. در غير اين صورت با توجه به وضعيت جسمانيام از ميان پيشنهادها يكي را انتخاب خواهم كرد.
آبيدال در پايان با تمجيد از گوارديولا او را آينههاي تمامنما از فوتبال در بارسلونا و كاتالونيا توصيف كرد.
+++++++++++++
مسي در گفتوگو با مجله برزيلي:
مارادونا بهترين بازيكن تاريخ فوتبال جهان است
ستاره آبي ـ اناريها مارادونا را بهترين بازيكن جهان و برتر از پله مي داند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ليونل مسي كه بسياري او را با ديگو مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتين مقايسه ميكنند، در گفتوگو با مجله (ESPN) برزيل گفت: بدون شك مارادونا بهترين بازيكن تاريخ فوتبال جهان است بايد اين را هم بگويم كه بازي پله را نديدهام، اما احتياجي به اين كار نيست.
مسي در اين گفتوگو درباره بعضي از ستارگان كنوني و قديمي برزيل صحبت كرد. وي درباره نيمار گفت: نيمار بازيكن بزرگي است بر اين باورم كه او در لاليگا اسپانيا خواهد درخشيد.
وي درباره رونالدو بازيكن سابق رئال مادريد، بارسلونا و اينتر عنوان كرد كه رونالدو بهترين مهاجم برزيلي است كه ديده است.
مسي در ادامه سخنان خود افزود: اشتياق وصف ناپذيري براي درخشش در تيم ملي آرژانتين دارم اما اين چيزي نيست كه من به تنهايي بتوانم آن را محقق كنم. موفقيت يك تيم بسته به تلاش گروهي تمام بازيكنان است و يك نفر نميتواند به تنهايي كاري كند.
مسي در جامهاي جهاني 2006 و 2010 و كوپا آمريكا 2007 و 2011 در تركيب تيم ملي آرژانتين بازي كرد اما موفق به كسب جام نشد. تنها در المپيك 2008 طلاي اين رقابتها را كسب كرد.
بهترين بازيكن دو سال اخير فوتبال جهان با بيان اينكه اميدوار است كه يك بار ديگر به تيم نيوزاولد بويز آرژانتين برگردد، گفت: از دوران كودكي كه پا به توپ شدم، روياي بازي در ليگ آرژانتين و باشگاه نيولز اولد بويز را داشتم آرزويم اين است كه روزي به اين تيم برگردم در اسپانيا تا پاسي از شب براي ديدن بازيهاي ليگ آرژانتين بيدار ميمانم.
ليونل مسي در حالي كه يازده سال بيشتر نداشت به همراه خانوادهاش به اين باشگاه آرژانتيني رفت، اما سران باشگاه اعلام كردند با توجه به مشكل جسماني مسي وي قابليت اين را ندارد كه بتواند فوتبال بازي كند! مسي پس از آن به همراه خانوادهاش به بارسلون اسپانيا آمد و پس از موافقت سران باشگاه بارسلونا تحت درمان هورموني قرار گرفت.
-
بازگشت پس از 2 ماه و نیم انتظار
کارلس پویول امروز جمعه پس از مصدومیتی که باعث شده بود وی از 22 ژانویه تنها در 3 بازی حضور یابد، جواز پزشکی را دریافت.
کاپیتان کارلس پویول پس از دوره مصدومیت طولانی اش از 23 ژانویه، روز پس از پیروزی 3-0 مقابل راسینگ سانتاندر - که بازی آغازین نیم فصل دوم فصل گذشته بود - اکنون برگشته است. پویول در نیمه دوم تعویض شد و مدت کوتاهی پس از آن مشخص شد که وی دچار پارگی تاندون پای چپش شده است.
رفتار مثال زدنی
و به این ترتیب بود که برنامه درمان آغاز شد. تعهد عمیق وی به تیم، به این معنا بود که وی هنوز در بازی های بزرگ فصل حضور خواهد یافت. بر خلاف تمامی احتمالات و انتظارات، وی در 26 آوریل برای بازی در برنابئو حاضر شد و حفظ عنوان قهرمانی به بارسا کمک بزرگی کرد.
او به مدت 58 دقیقه در زمین بود. سپس مصدومیت عضلات عقب رانش بدین معنا بود که وی فینال جام حذفی را از دست خواهد داد؛ اما این مدافع در نیمه نهایی لیگ قهرمانان در 3 می حضور یافت و به عنوان مدافع چپ حضور یافت تا جای آبیدال، آدریانو و ماکسول که غایب بودند را پر کند. آخرین باری که کارلس پویول را در حال بازی دیدیم، مربوط به فینال ومبلی می شد. وی طی حرکتی زیبا، بالا بردن جام لیگ قهرمانان را رد کرده و این افتخار را به اریک آبیدال داد.
عمل در 1 ژوئن
زمانی که فصل تمام شد، او تحت جراحی قرار گرفت. در تاریخ 1 ژوئن وی تحت آتروسکوپی قرار گرفت تا غضروف اضافی سر استخوان رانش برداشته شود. 3 ماه و 8 روز گذشت و اکنون برنامه بهبودی او پایان یافته و او به تیم بازگشته است. انتظار طولانی پایان یافت...
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
-
ساندرو روسل: گواردیولا بهترین مربی تاریخ بارسلوناست
سایت گل – ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا پپ گواردیولا سرمربی فعلی این تیم را بهترین مربی تاریخ این باشگاه دانست.
گواردیولا با بارسلونا به افتخارات زیادی دست یافته که مهمترین آن را می تواند قهرمانی دو سال پیاپی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا دانست.
این در حالی است که در این روزها در مورد آینده پپ بحث هایی وجود دارد که مدیران این تیم را نگران کرده است.
روسل می گوید:" گواردیولا بهترین مربی تاریخ باشگاه بارسلوناست. اما امیدوارم این وظیفه من نباشد که به دنبال جانشینی برای او باشم."
"امیدوارم او سال ها مربی بارسا بماند و این تیم را ترک نکند."
بارسلونا فردا در ادامه رقابتهای لالیگا به مصاف رئال سوسیداد خواهد رفت و بعد از آن هم سه شنبه در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا رو در روی میلان قرار خواهد گرفت.
-
تیترهای روزنامه اسپورت در روز 8 سپتامبر
نيمار تصميمش را گرفت!
بارسا كار را براي رئال مادريد مبني بر اينكه نيمار در ژانويه به آنها(مادريد) خواهد پيوست را غيرممكن كرد!
گوارديولا از تركيب فعلي راضي است ونيازي نيست تا نيمار در اين فصل به بارسا بيايد!
آبيدال: سلامتي مهم ترين چيز است!
ماراتن دشوار ( هفت بازي در سه هفته)
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
-
رامالیو،مربی سانتوس: سبک بازی نیمار به بارسلونا می آید
سایت گل- موریسی رامالیو، مربی سانتوس معتقد است که بارسلونا مقصد بهتری برای نیمار در مقایسه با رئال مادرید خواهد بود
در تمام طول مدت تابستان، صحبتهای متعددی در مورد آینده این ستاره برزیلی به گوش می رسید و سران دو باشگاه رئال مادرید و بارسلونا بیش از هر تیم دیگری به دنبال خرید نیمار بودند
چندی پیش خود نیمار هم در صحبتهایی از اینکه مورد توجه دو تیم برتر اسپانیا قرار گرفته ابراز خوشنودی کرده بود ولی اعلام کرده بود که با هیچ یک از این دو تیم به توافق نرسیده است
پیش از این شنیده می شد که این بازیکن در مسیر انتقال به رئال قراردارد ولی رامالیو، مربی سانتوس اکنون در صحبتهایی به نیمار توصیه کرده که به بارسلونا برود
رامالیو در صحبتهایی به اونا اف ام گفت:« با در نظر گرفتن سبک بازی کنونی این دو تیم، به نظر من سبک بازی بارسلونا بیشتر به درد نیمار می خورد.چون بارسا تکنیکی تر است ولی رئال تاکتیکی تر بازی می کند. در حال حاضر نیمار بهترین بازیکن برزیل است و در جام جهانی باشگاه ها با ما خواهد بود.»
این مربی 55 ساله درادامه صحبتهایش به تمجید از مهارت نیمار پرداخت و گفت:« او در مسیر مبدل شدن به یکی از بزرگترین ستاره های دنیای فوتبال است و آماده رویارویی با شرایط سخت است. آینده به نیمار اختصاص دارد ودر مسیر و سطح خوبی قرار دارد. البته نیمار هنوز فاصله زیادی با مسی و رونالدو دارد ولی در مسیر رسیدن به آنهاست.»
-
گواردیولا:با ماندن من بارسا قوی تر نمی شود
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که با ادامه حضور او برروی نیمکت مربیگری بارسا، این تیم قوی تر نخواهد شد.
پپ دراین باره گفت:« با ماندن من بارسلونا قوی تر نمی شود، بلکه قدرتمندتر شدن بارسا به خرید بازیکنان خوب و حفظ سبک بازی تیم بستگی دارد.»
این مربی کاتالان این روزها به تمدید قراردادش فکر نمی کند و تنها دل نگرانی اش، انجام خوب کارهاست.
گواردیولا در پاسخ به این سوال که آیا دوست دارد که رئیس باشگاه بارسا شود یا خیر گفت:« من تمایلی به سیاست ندارم و مربی فوتبالی هستم.»
مربی بارسا نظر خودش در مورد کلید موفقیت تیمش در رقابتهای این فصل را ابراز کرد:« مهمترین نکته در امسال این است که حس رقابتی مان را حفظ کنیم،اگر این کار را بکنیم در پایان فصل برای کسب تمام جامها مبارزه خواهیم کرد. »
گواردیولا درمورد بازی این هفته تیمش گفت:« بازی این هفته ، بعد از وقفه ای که به خاطر برگزاری بازیهای ملی ایجاد شد، برای ما سخت خواهد بود. »
مربی جوان بارسا درمورد بازگشت کارلس پویول به روزهای اوج اعلام کرد که از این بابت بسیار خوشحال است. گواردیولا گفت:« پویول غرق در شادی است و بسیار خوشحال است که به میادین بازگشته است.»
مربی بارسا در مورد جراردپیکه گفت:« باید مراقب پائو گاسولمان باشیم.»
گواردیولا درمورد احتمال انتقال نیمار به رختکن تیمش هم گفت:« بازار نقل و انتقالات تمام شده و نگران این موضوع نیستم. سران باشگاه باید برروی انجام کارهایش تمرکز کند.فکر نمی کنم که کسی در بازار زمستانی هم به تیم ما بیاید.»
-
تیاگو آلکانتارا: برادرم تیم ملی برزیل رابه اسپانیا ترجیح می دهد
سایت گل- تیاگو آلکانتارا، ستاره جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که برادرش رافینیا، تصمیم گرفته تا برای تیم ملی برزیل بازی کند و از همین رو پیراهن زرد برزیل را به پیراهن اسپانیا ترجیح می دهد
این درحالی است که تیاگو با حضور در دیدار اسپانیا مقابل لیختن اشتاین رسما کارش را با تیم ملی اسپانیا شروع کرد و به تمام جنجالهایی که درمورد حضور او در تیم ملی برزیل به گوش می رسید پایان داد. البته او اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که به احتمال قریب به یقین برادرش برای تیم ملی برزیل بازی خواهد کرد.
تیاگو در صحبتهایی که در وب سایت روزنامه اسپورت بازتاب یافت گفت:« این تصمیم کاملا شخصی ای است. هر یک از ما نظر خودمان را داریم. ما شاید برادر باشیم ولی احساسات متفاوتی دراین باره داریم.»
تیاگو ادامه داد:« ما باید به تصمیم رافینیا احترام بگذاریم ؛ چه بخواهد تیم ملی اسپانیا را انتخاب کند و چه تیم ملی برزیل را . این تصمیم سختی برای خانواده ماست. چون آنها از ما می خواهند تا نماینده برزیل باشیم. البته منطقی است که من اسپانیا را انتخاب کردم. من این تصمیم را در سن 18 سالگی گرفتم.»
رافینیا آلکانتارای 18 ساله در رده زیر 19 سال پیراهن تیم ملی اسپانیا را برتن کرده ولی هنوز می تواند برای آینده و حضورش در برزیل و یا اسپانیا تصمیم بگیرد
-
TEAM NEWS: Messi, Puyol, Iniesta on bench
TEAM NEWS: Messi, Villa, Puyol, Pique and Iniesta all on the bench for Barcelona against Real Sociedad ahead of Tuesday's Champions League clash against AC Milan
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/09/10/2659434/team-news-messi-villa-puyol-pique-and-iniesta-all-on-the
Min 25
Real Sociedad 0 - 2 Barcelona
Xavi 10
Assist Alexis Sánchez
Cesc Fàbregas 11
کد:
http://www.goal.com/en/match/62921/real-sociedad-vs-barcelona/index