این سوتی رو دیشب بعد از نیمه اول دادن.:31:
دیشب(یا بهتره بگم امروز صبح)ساعت ۱:۱۵ و این حدودها بود که توی نتایج زنده نتیجه نهایی رو ۱-۰ به نفع بارسا زدند.بعد هم جدول رو ویرایش کردند و بارسا ۴۰ امتیازی شد.:31:
Printable View
این سوتی رو دیشب بعد از نیمه اول دادن.:31:
دیشب(یا بهتره بگم امروز صبح)ساعت ۱:۱۵ و این حدودها بود که توی نتایج زنده نتیجه نهایی رو ۱-۰ به نفع بارسا زدند.بعد هم جدول رو ویرایش کردند و بارسا ۴۰ امتیازی شد.:31:
دوستان گرامی ممنون میشیم فقط در باره ی رئال صحبت کنیم اینجا ،
اگر موضوعات دیگه ای مدنظرتونه میتونید از تاپیک فوتبال باشگاهی در اسپانیا استفاده کنید /
ممنون از توجه و همکاری شما
فصل قبل خیلی وقتا میشد که یه بازی ساده رو یا مساوی میکردیم و یا حتی میباختیم و همین باعث میشد که خیلی مواقع این امتیازات از دست رفته ضرر خودشون رو نشون دادن.
اما امسال مثل اینکه مورینیو تونسته این نقیصه رو تا حد زیادی برطرف کنه.هر چند اول فصل یه باخت و یه مساوی بد داشتیم که اگه اون بازیها رو هم برده بودیم الان اختلافی در حد ۱۰ امتیاز میتونستیم داشته باشیم.اما الان میبینیم که حتی وقتی از مالاگا دو تا گل میخوریم تیم توی ۱۰ دقیقه کار خودش رو میکنه و نتیجه رو برمیگردونه.به قول سایت گل رئال یه ماشین گلزنی بدون توقف شده.
به نظرم الان یه مقدار توی دفاع مشکل داریم که البته چند سالی هست که این مورد رو داریم.یه مقدار گاهی اوقات راحت گل میخوریم که البته این فصل به لطف خط حمله ای که داریم زیاد به چشم نمیاد اما این ضعف توی بازی با تیمهای بزرگتر برامون میتونه مشکل ساز بشه.
امسال چیز دیگه ای هم که به نظر من مشهود بوده تغییر عملکرد رسانه ای خود مورینیو بوده.نسبت به پارسال که نگاه میکنم میبینم که خیلی آرومتر شده.کمتر خودش رو درگیر حاشیه میکنه.چون میدونین که مورینیو عادت داره خودش رو سپر کنه تا تیم حاشیه نداشته باشه اما امسال انگاری متوجه شده که میتونه بدون سپر شدن فقط به تیم برسه.
آخرین نکته هم اینکه امیدوارم این ۵ امتیاز فاصله تیم رو مغرور نکنه و نزارن این فاصله کم بشه.چون رقیب اصلیمون احتمال داره باز هم امتیاز از دست بده و اونوقت بهترین فرصت برای رئال پیش میاد تا فاصله رو از این هم بیشتر کنه.
خبرگزاری فارس: مدافع برزیلی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا پس از ۵ سال درخشش در ترکیب این تیم گفت: در مادرید به همه رویاهایم رسیدهام. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه رئال مادرید، مارسلو که برای اولین بار در ژانویه سال ۲۰۰۷ میلادی مقابل دپورتیوولاکرونیا در ریازور به میدان آمده پس از ۵ سال درخشش بی سر و صدا به یکی از مهرههای کلیدی این تیم تبدیل شده است. مارسلو که در جریان پیروزی ۵ بر یک رئال مادرید مقابل گرانادا سهم بسزایی داشت و خوش درخشید، تصریح کرد: هرگز یادم نمیرود که در ریازور با سالگادو تعویض و برای اولین بار با لباس رئال مادرید وارد میدان شدم. مارسلو که شب گذشته بازی شماره ۱۸۵ خود را با لباس رئال مادرید مقابل گرانادا تجربه کرد، ادامه داد: قهرمانی در سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ برای من فراموش ناشدنی است و افتخار بزرگ مادریدی شدن را یک نعمت بزرگ در زندگی خود میدانم. در مادرید به همه رویاهایم رسیدهام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کریستیانو رونالدو 15 تا از 26 گلش در این فصل را در خارج از برنابئو به ثمر رسانده است . بازیکن پرتغالی در خارج از خانه ، 57 درصد گلهایش را زده است . البته این آمار در لالیگا برابر تر است : 11 در خارج از خانه و 10 تا در خانه . در چمپیونزلیگ ، دو بار به لیون در فرانسه گل زده است و یک بار هم به آژاکس . در کوپا هم در تورالین به پونفرادینا یک گل زد .
در این فصل هت تریک کرده (ساراگوسا ، رایو ، اوساسونا ، مالاگا و سویا ) که فقط دو تا در برنابئو بوده و بقیه در خارج از استادیوم رئال مادرید .
در نقطه مقابل ، مسی 16 تا از 17 گلش در لالیگا را در نیوکمپ زده است و آن یکی که در خارج از خانه بوده را هم در سن مامس زد این در حالیست که ستاره آرژانتینی بارسا فقط یک گل از17 گل زده خودرا در خارج از خانه زده است.مرجع خبري
م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی برگشت کوپا برابر مالاگا در لاروسالدا ، سعی کرد که غرور کاذب را در تیمش بکشد :"به نظرم لالیگا نزدیک تر شده است . ما در عرض دو هفته پنج امتیاز از دست دادیم ، سه تا برابر لوانته و دو تا برابر راسینگ . " در مورد پنالتی مشکوک بارسلونا نیز گفت :" به من ارتباطی ندارد ."
در مورد کریستیانو رونالدو و خوشحالی نکردنش پس از گلی که به گرانادا زد گفت :" او را خیلی خوب می بینم . به نظرم خوشحالی کردن از دیگر گلها مهمتر بود تا گل پنجم آن بازی در دقیقه 90 . من دیدم که برای چهار گل دیگر که خیلی مهم بودند خوشحالی کرد . کاری که او کرد طبیعی بود . اگر می خواهید از فردی به خاطر خوشحالی نکردن از گلها انتقاد کنید ، از من انتقاد کنید چرا که از هیچ کدام از پنج گل خوشحالی نکردم . برخی می گویند که به این خاطر خوشحالی نکرد که عصبانی بود در حالی که این طور نبود ."
در مورد بازی کوپای فردا برابر مالاگا گفت :" کوپا به اندازه لالیگا مهم نیست ، به خصوص آن که آن را سال گذشته بردیم . اما رقابتی است که تلاش می کنیم که برنده آن باشیم . اگر بازی با مالاگا ، در لحظه سخت تر و مشکل تری از فصل بود ، شاید با تمام پتانسیلمان بازی نمی کردیم . اما این بازی در زمانی برگزار می شود که بازیکنان نیاز به بازی کردن دارند . به همین علت این بازی را همچون یک بازی مهم می دانم . در ترکیبم تغییر زیادی ایجاد نمی کنم . برای مالاگا ، بردهای 1-0 یا 2-1 هم کافی هستند اما ما برای برد بازی خواهیم کرد ، مثل همیشه . "
سپس اعلام کرد که بنزما به مالاگا سفر خواهد کرد چرا که بر مصدومیتش غلبه کرده است :" خیلی بهتر است . باید ببینم که چطور تمرین می کند . حس من این است که به بازی خواهد رسید . "
سپس اعلام کرد که آربلوا به خاطر نیمه اول بازی رفت با مالاگا تنبیه نشده است :" جایی خواندم که گفته بودند من آربلوا را تنبیه کرده ام . وقتی که مربی با یک بازیکن به توافق می رسد ، یعنی به او اعتماد کرده است ، اگر اسمش را تنبیه می گذارید ، پس اشتباه می کنید . ما با هم صحبت کردیم . او گفت که در طول تعطیلات ، نزد دندانپزشک رفته است و به همین خاطر او را برای آخر هفته ، مرخص کردیم . برابر مالاگا هم بازی کرد و خوب نبود . سپس با او صحبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که باید خیلی خوب تلاش کند تا به بازی برگشت با مالاگا برسد . به هیچ وجه از تنبیه خبری نبود . "
سپس در مورد بردهای پر گل رئال مادرید صحبت کرد :" تیم من ، گل های زیادی می زند و می برد . خوب دفاع می کند و از نظر تاکتیکی ، قدرتمند است . وقتی تیمم زیاد گل نمی زند ، می شوم نتیجه گرا و تدافعی . حالا که به رئال مادرید آمده ام و تیمم گلزن ترین تیم است و کفش طلا را می بریم ، مردم از خوشحالی های بعد از گل ناراحت می شوند . برای چه این همه انتقاد ؟ افرادی که به استادیوم رفته اند در بازیهای اخیر ، گلهای زیادی داده اند . من ترجیح می دادم که تیمم پنج بر صفر می برد تا پنج بر یک اما تیم من ، خوب بازی می کند . کریستیانو به طور متوسط در هر بازی یک گل زده است . نمی دانم که واقعا چه انتظار دیگری دارید . "
در مورد شرایط شاهین که هنوز فاقد ثبات است گفت :" این شرایط طبیعی است . مدتها بوده که مشکلات زیادی داشته است . " سپس از کوئنت رائو گفت :" من می خواستم که به بقیه فرصت دهم و بقیه را تشویق کنم . وقتی که همه آماده هستند ، بالاخره یک نفر باید کنار بماند . "
در مورد مراسم توپ طلا نیز صحبت کرد و گواردیولا را شایسته بردن عنوان بهترین مربی دانست :" من برای حضور نداشتن در زوریخ تویجه داشتم ، کریستیانو نیز می خواست که باشد . سال گذشته هم در میان سه نفر برتر بود . امسال این عنوان را نمی برد و حقش هم بود که نبرد . در سال 2010 ، من با اینتر سه جامه شدم و شایسته توپ طلا بودم اما امسال نه چرا که فقط کوپا دل ری را بردم . گواردیولا و فرگوسن بیش از من جام بردند . دوست دارم که به برنده تبریک بگویم ، به نظرم این حق گواردیولاست . "
سپس در مورد رونالدو و مسی گفت :" توپ طلاهای رونالدو و مسی به این جا ختم نخواهد شد . آنها در دو تیم بزرگ هستند و هنوز خیلی مانده تا 30 ساله شوند و عناوین بیشتری خواهند برد . پتانسیل بیشتر بردن را دارند ."
لیست بازی :
دروازه بان ها : کاسیاس ، آدان و خسوس
مدافعان : راموس ، مارسلو ، واران ، آلبیول ، په په ، کوئنت رائو و آربلوا
هافبک ها : لاس ، خدیرا ، ژابی ، اوزیل ، کایخون ، آلتین توپ و کاکا
مهاجمان : رونالدو ، هیگوائین و بنزما
پيشخوانِ برجسته:
لاليگا،سفيدتر
ديگر پيشخوانها:
اسپانيول 1-1 بارسلونا
اسپانيول كه يك بازي فوق العاده را به نمايش گذاشت بارسا را در فاصله 5 امتيازي از مادريد قرار داد
چه اتفاقي براي CR7 افتاده است؟
رونالدو بعد از ال كلاسيكو با هواداران جدي و متفاوت برخورد كرده است
AS
پيشخوانِ برجسته:
در فاصله 5 امتيازي!
ديگر پيشخوانها:
اسپانيول 1-1 بارسلونا
يك اسپانيولِ بزرگ،لاليگا را در مسير مادريد قرار داد
كريستيانو محبت ميخواهد
CR7 از ال كلاسيكو از دستِ هواداران در برنابئو دلخور است و ديگر تشويق شدنِ نامش از روي سكوها را نشنيده است
دوستان تو سایت varzesh3 نوشته بازی امشب رو مستقیم پخش میکنه اما تو سایت شبکه 3 همچین چیزی ننوشته؟کسی خبر داره امشب نشون میدن یا نه؟
شبکه سه زیر نویس کردن ساعت00.30 پخش مستقیم
یکی از بدترین بازیهای رئال از زمان اومدن خوزه!
خیلی بد و خسته کننده!
دلیلش هم، نبود یه بازیکن خلاق بود!
اون جلو اینطوری بود:
................هیگواین.................
.......کاکا....................کریس....
........لاس.................خدیرا......
.................ژابی...................
اون وسط که خالیه، دقیقا مشکل تیم بود!
چون توپ نمیرسید، هیگواین مجبور بود بیاد عقب که ایندفعه ما بی مهاجم میشدیم!
کاکا هم خیلی بد..اما بدترین به نظرم آربلوآ بود! چند بار توپ بهش دادن اما چون حرکت نکرده بود، توپ لو رفت! 2 موقیت اونا هم، روی جاموندن آربلوآ بود که الان دیگه با مصدومیت خدیرا، باید تا اخر بازی همونجا تحملش کنیم! قشنگ معلومه اماده نیست..
من تعجب میکنم که خوزه چرا بازم کاکا و آربلوآ یی که تویه بازی رفت بد بودن رو گذاشت؟!
به هر حال تعویض اجباری اوزیل، یه توفیق اجباری بود!
کلا تویه این بازی هم خوزه میتونست کلی بین دو نیمه تعویض کنه!
فعلا هم که کوئنت رائو بهترین بازیکن زمین بوده..
امیدوارم نیمه دوم بهتر باشیم(چیزی که این 2-3 بازی اخیر رخ داده! نیم اول بد، نیمه دوم خوب!)
سلام.
خوب بازی رو TV پخش کرد و دیدم. بازی خوبی بود. نیمۀ اول که تیم یه جوری 442 بازی کرد. ولی از یه طرف خیلی محتاط چیده شده بود (با سه تا هافبک دفاعی) و از طرف دیگه اوائل بازی میلی هم برای جلو رفتن نشون ندادن. تا اینکه خدیرا مصدوم شد. لاس نیمۀ اول خوب بازی نکرده بود و چند تا پاس بد داد.مارسلو هم که نبود و کوئنتراو دفاع چپ بود.
نیمۀ دوم کاکا از بازی بیرون رفت و مارسلو اومد جاش. مارسلو رفت دفاع چپ که تحرک تیم بیشتر شد. فکر کنم چند تا موقعیت خوب داشتیم که هدر رفت مثل پاس خیلی عالی هیگواین که داشت رونالدو رو جلوی دروازۀ خالی قرار میداد ولی دفاع توپ رو بیرون فرستاد و یا یه سانتر عالی که از سمت چپ توسط لاس ارسال شد و رونالدو با ضربۀ سر دروازه رو به شدت تهدید کرد. به نظرم اگه مستقیم میزد حتماً گل میشد ولی ضربه سرش رو به زمین زد که دروازه بان مالاگا با یه واکنش خیلی خوب توپ رو به کرنر فرستاد. دو باره چند دقیقه بعد هیگواین گل زد که آفساید بود. تا اینکه بنزمایی که در حدود دقیقۀ 60-65 اومده بود تو روی پاس نه چندان دقیق اوزیل صاحب موقعیت شد و نوع پاس که یه یک متری عقب تر از جایی که باید فرستاده میشد رفت، بنزما رو وادار کرد که یه ضربۀ نه چندان دقیق با بغل پا (ولی محکم) به مرکز دروازه بزنه که توپ با کمال تعجب از دست دروازه بان دررفت و وارد دروازه شد. بدجوری دلم به حالش سوخت. اگه چند دقیقه قبلش اون هد رو از کریس میخورد هیچکس بهش ایرادی نمیگرفت.
دو باره چند دقیقه بعدش فکر کنم روی کرنر از سمت راست بود که راموس با یک ضربۀ پشت پا (من که رباح ماجر رو ندیدم ولی قدیما زامورانو خیلی از اون ضربه ها میزد) دروازه رو تهدید کرد که دروازه بان با عکس العمل استثنایی توپ رو دفع کرد.
داوری هم جالب بود. یه توپ های خطای مسلم رو خطا نمیگرفت. تو فاصلۀ چند دقیقه یه خطا روی لاس رو که سد راه مسلم و شدید بود رو پشت 18 نگرفت ولی بعدش آرومتر از اون رو روی کریس گرفت. یا اینکه روی خطای خیلی ساده کارت زرد به آربلوا داد. یا اینکه کوئینترائو یه خطای خیلی خیلی بد روی بازیکن حریف کرد که اگه داورِ سختگیری بود باید اخراج میکرد ولی اصلاً خطا نگرفت. تقریباً بدون شانس بازی با توپ و از پشت و نسبتاً شدید با کف پا به عضلۀ پشت ساق حریف ضربه زد. کلاً داوری عجیبی داشت. یه تک به تک خیلی خوب رو هم از کریس آفساید گرفتن که اصلاً آفساید نبود.
کلاً فکر کنم باید عادل رو بفرستیم اسپانیا تا یه حالی به داورهای اونور هم بده.
خوب دوستان بازی دیشب رو هم با تمام سختی هایی که داشت بردیم.پرسینگ عالی مالاگا واقعا بی نظیر بود و اگه ما بتونیم همینحوری بارسا رو پرس کنیم شک نکنین که برنده ایم.لاس دیارا یک بار دیگخ یک بازی خوب رو نمایش داد ولی کاکا باز هم مثل همیشه بی فروغ بود.کونترائو واقعا عالی بود و این قابلیت در همه پست ها بازی کردنش واقعا لذت بخش هست.آربلوا هم که به نظرم مورینیو میخواست از شایعات اینکه تنبیهش کرده کم کنه و بهش بازی داد آربلوا هم نامردی نکرد و با یک کارت قرمز جواب اعتماد مورینیو رو داد:13:.کریس هم در حد متوسطش بود و دو سه پاس خوب داد ولی آمادگی بنزما در نوع خودش جالب بود و نشون میده که این بازیکن بالاخره همونی شد که انتظارش رو میکشیدیم.این برد رو به همگی دوستان تبریک میگم و به امید برد رئال مقابل بارسا:10:
تیم دیروز به معنای واقعی افتضاح بود و این میتونه یه زنگ خطر جدی واسه بازی های مهم رو به رو باشه (تو زمین مالاگا اینطور بازی کنیم فردا پس فردا تو زمین بارسلونا چجوری بازی خواهیم کرد ؟!))
پاس های بسیار بد و بازی پر اشتباه از تمام بازیکنها دیده میشد و فکر کنم تنها کسی که همچین اشتباهاتی نکرد فقط کاسیاس بود
اربلوا که من فقط 2 تا کارت زرد گرفتنش یادم میاد !! و ندیدم تو زمین کاری کرده باشه
الونسو هم که 10 دقیقه یه بار به توپ ضربه میزد
رونالدو هم که :41:
فقط به کمک شانس بنزما تونستیم بازی رو ببریم :19:
دوستان اگه میشه ترکیب پیشنهادی رو واسه ال کلسیکو بعدی ارائه بدین :10:
دوستان گرامی لطفا در تاپیک زیر هم شرکت کنید :
با تشکر .
من فکر میکنم باید به شکل زیر شروع کنیم :نقل قول:
دوستان اگه میشه ترکیب پیشنهادی رو واسه ال کلسیکو بعدی ارائه بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاسیاس
کونترائو .......... واران * ............ آلبیول .......... راموس
خدیرا ......... پپه ...... لاس دیارا
دیماریا ............. رونالدو
بنزما
4-3-2-1
* اگر کاروالیو برسه به بازی که انتخاب اول من کاروالیو هست ولی با وجود اینکه بعید میدونم برسه و از طرفی واران هم در بازیهایی که بازی کرده عالی بوده ، واران رو انتخاب میکنم /
1- مارسلو رو بیرون از ترکیب قرار میدم ، چون سوای از پاس گلی که در فینال کوپا داد ، اغلب برابر بارسا بیشترین ضربه رو از فضای خالی پشت مارسلو خوردیم /
2- راموس رو هم به راست میبرم چون فکر میکنم توی این بازی خاص بهتر جواب میده + مدافع راست خوب نداریم توی تیم ، آربلوا هم افتضاح !
3- برابر بارسا به بازیکنی مثل آلونسو نیاز نداریم ( هرچند که در آخرین بازی برابر بارسا هم افتضاح بود ) ، بازیکنانی در کمربند میانی برابر بارسا لازم داریم که بتونند اجازه بازیسازی از هافبکهای بارسا رو بگیرند و فضا رو هم پوشش بدن در میانه ی میدان / ترکیب لاس و پپه به نظرم فوق العاده میشه و یک ماشین پرس فوق العاده خواهیم داشت /
4- دیماریا رو به چپ و رونالدو رو به راست میبرم ( بعد از مدتها ) ، به نظرم یکی از مهمترین عوامل ناکامی رونالدو برابر بارسا سوای از فاکتورهای روانی ، بازی در برابر پویول و آلوس هست و این دو به واسطه ی خصوصیاتشون میتونن به راحتی برای رونالدو مشکل ایجاد کنند ولی در طرف دیگه به نظرم رونالدو خیلی راحت تر میتونه بازی کنه /
+
با توجه به اینکه عملا هافبک بازیساز میانی نداریم این امکان به دیماریا و رونالدو داده میشه تا شعاع حرکتی عرضی وسیع تری داشته باشند + قدرت فوق العاده ی این دوبازیکن در میان فاز انتقال میتونه خطرات جدی ایجاد کنه روی دروازه بارسا /
5- چه کسی بهتر از بنزمای گلزن و داینامیک ؟؟؟
خب به نظر من چند تا اشکال داره ممنون میشم نظراتتون رو در این موارد بگید
1-واران خیلی کم تجربه است و یادمون نره جلوی خط حمله بارسا بازی میکنیم و به نظر من ترکیب واران و البیول تو مرکز دفاع خیلی اسیب پذیره
2- تو خیلی از بازی های رئال شاهد همکاری خوب مارسلو با رونالدو تو سمت چپ بودیم الان تو این ترکیب به نظر نمیاد دیارا کمکی به رونالدو بتونه بکنه
3- چیدمان قدرتی تو میانه میدان هم فکر جالبی هست ولی تیم بیشتر حالت دفاعی میگیره و با این بازیکن ها بازی سازی صورت انجام نخواهد گرفت
4- جای بیشتر بازیکن ها عوض شده و خب نمیشه قطعی گفت که بازیکنها کارایی همشگی رو داشته باشن یا نه
5-بهترین بازیکن برای نوک خط حمله همون بنزماست (کریم 20 ثانیه :31:)
یه مورد دیگه هم وجود داره تو بازی قبلی شیوه بازی تا مقداری فرق کرده بود و تو نیمه اول بازیکنهای پرسینگ شدید میکردن که به نظر باعث خستگی شدید تو نیمه دوم شده بود
اما تو بازی های قبلی بیشتر حالت دفاعی تو زمین خودی و استفاده از ضد حملات تو دستور کار بود
حالا کدوم شیوه تو بازی بعدی رو موثر تر میدونید ؟
دقیقا ذهنیت من هم روی کم تجربگیه وارانه و نظرم اینه با اگر قراره 3-1 ببازیم ، چه بهتر با میدون دادن به امثال واران 3-1 ببازیم تا کسب تجربه کنند ، پس نیازی نیست پپه و راموس رو به زحمت بندازیم برای بازی در دفاع وسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1-واران خیلی کم تجربه است و یادمون نره جلوی خط حمله بارسا بازی میکنیم و به نظر من ترکیب واران و البیول تو مرکز دفاع خیلی اسیب پذیره
و اشاره کردم که انتخاب اصلی من کاروالیو هست اگر برسه ، البته به حضور پپه دقیقا در جلوی این دومدافع هم دقت کنیم قدرت دفاع مرکزیمون خیلی افزایش پیدا میکنه چون پپه مهره ی کلیدی ما برای ارتباط بین مدافعین مرکزی و هافبک های دفاعیمون هست /
+
فراموش نکنیم میدون دادن به بازیکنهای جوان توی چنین بازیهایی خیلی تاثیر جهشی میتونه داشته باشه توی رشدشون /
خوب بهتره اصلاح کنیم در اکثر بازیهای رئال به غیر از الکلاسیکوها شاهد همکاری خوب مارسلو و رونالدو بودیم ، همونطوری که گفتم این ترکیب در الکلاسیکوها جواب نمیده ( سوای یک - دوی فینال کوپا که به گل قهرمانی انجامید ) / در آخرین بازی دو تیم هم این ترکیب به طور مطلق و کامل ناکام و شکست خورده بود .نقل قول:
2- تو خیلی از بازی های رئال شاهد همکاری خوب مارسلو با رونالدو تو سمت چپ بودیم الان تو این ترکیب به نظر نمیاد دیارا کمکی به رونالدو بتونه بکنه
هدف من از این ترکیب مشخصه ، این ترکیب مشخصا برای بازی هجومی و حفظ مالکیت توپ ایجاد نشده ، بلکه هدفش کم اثر کردن خط میانی تیم حریفه در وهله اول و سپس اتکا به سرعت انتقال رونالدو و دیماریا در وهله ی دوم /نقل قول:
3- چیدمان قدرتی تو میانه میدان هم فکر جالبی هست ولی تیم بیشتر حالت دفاعی میگیره و با این بازیکن ها بازی سازی صورت انجام نخواهد گرفت
تغییر عمده ای که دادم تغییر جای دیماریا و رونالدو بوده ؛ به عبارت بهتر تعویض جای بازی این دوتا بازیکن /نقل قول:
4- جای بیشتر بازیکن ها عوض شده و خب نمیشه قطعی گفت که بازیکنها کارایی همشگی رو داشته باشن یا نه
به عنوان بهترین نمونه به جابه جایی هایی که گواردیولا انجام میده دقت کنید که چقدر باعث شکوفایی بازیکنهاش میشه ، مسی در مرکز و سپس در راست ، اینیستا در هافبک و چپ ، دنی آلوس در دفاع راست و با 3 دفاعه شدن در هافبک راست ، و آخرین نمونه هم فابرگاس که تقریبا داره هربازی گل میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیب موردنظر من به حالت بولد شده نزدیکه ، البته چون بازی بصورت رفت و برگشت هست بعید میدونم مورینیو دست به این کار بزنه ، ولی از طرفی چون احتمال حذف هم میره شاید مورینیو به یاد اینتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چنین کاری رو انجام بده .نقل قول:
یه مورد دیگه هم وجود داره تو بازی قبلی شیوه بازی تا مقداری فرق کرده بود و تو نیمه اول بازیکنهای پرسینگ شدید میکردن که به نظر باعث خستگی شدید تو نیمه دوم شده بود
اما تو بازی های قبلی بیشتر حالت دفاعی تو زمین خودی و استفاده از ضد حملات تو دستور کار بود
حالا کدوم شیوه تو بازی بعدی رو موثر تر میدونید ؟
بازی با بارسلونا مهمترین بازی برای رئاله ، و نیازمند نمایش و ارائه چیزی متفاوت هست نه نمایش همیشگی / البته تعریف ها از واژه "متفاوت" ، متفاوته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اشکال کار اینجاست که همیشه به این بازی به دید یک بازی متفاوت نگاه می کنند در صورتی که رئال با ارائه بازی همیشگی خودش به راحتی می تونه بارسا رو شکست بده رئال با این بازیکنا هیچی از بارسا کم نداره . ترکیب سه هافبک دفاعی در خانه جالب نیست هر چند که مقابل بارسا باشه
تو بازی رفت شاید این ترکیب مناسب باشه
کاسیاس
کوئنترائو واران په په راموس
لاس ژابی
اوزیل رونالدو دیماریا
بنزما
رونالدو در این پست فکر می کنم بهتر جواب بده
یعنی رونالدو به وسط بیاد و اوزیل به چپ ؟ در واقع جابجا کردن پستهای این دو بازیکن منظورتونه دیگه ؟نقل قول:
رونالدو در این پست فکر می کنم بهتر جواب بده
به نظر من این بازی از اونجایی متفاوته که بارسا تنها تیمی هست که از رئال بهتر هست ، به صحبت های جناب کرویف هم دقت کنید ایشون هم گفته بود این رئال در هر زمان دیگه ای بود پادشاه فوتبال جهان میشد و سلطه پیدا میکرد روی فوتبال /نقل قول:
به نظر من اشکال کار اینجاست که همیشه به این بازی به دید یک بازی متفاوت نگاه می کنند
بله بازی با سویا فکر کنم رونالدو وسط بود و خوب جواب دادنقل قول:
رئال امسال به حد بارسا رسیده حداقلش اینه که میتونه در خونه خودش بازی رو ببره البته با یک بازی بدون استرس .
ترکیب پیشنهادی من هم به این صورته
کاسیاساوزیل که به نظر هنوز زیاد اماده نیست
راموس.......... پپه ............ کاروالیو .......... البیول
مارسلو......... خدیرا ...... لاس دیارا
رونالدو ............. دی ماریا
بنزما
کاروالیو رو تیم پزشکی باید به این بازی برسونه :19: وگرنه دفاع مشکل جدی داره ((یه لحظه با این اسم کاروالیو یاد کاناوارو :37: افتادم که یه زمانی رئال همچین مدافعی داشت که بهترین بازیکن جهان شده بود ))
تو 80 درصد مواقع ما از مسی ضربه رو میخوریم که همیشه درست از وسط دفاع رد میشه و نقطه ضعف اصلی هست
من که به شخصه هر چقدر نیمکت رو دیدم یه دفاع 4 نفره باتجربه و قابل اعتماد نتونستم پیدا کنم و این 4 نفر رو بهتر از بقیه دیدم که باز زیاد قابل اعتماد نیستن
خدیرا تو بعضی فرصت ها اقدام به شوت زنی میکنه که تو بازیکن ها دیگه کمتر دیده میشه واسه همین بازی کردنش تو وسط میتونه باعث ایجاد همچین موقعیت هایی بشه
درسته مارسلو کار سختی داره و باید با دنی الوز رو به رو بشه ولی خیلی به نظرم هماهنگ با رونالدو عمل میکنه
در کل کلا بازی بسیار سختی هست و با توجه به سوابق بازی های الکلسیکو اصلا نمیشه گفت که فرضا یه بازیکن خوب عمل میکنه یا بد !
سلام.
خوب شاید ترکیب که من چیدم یک مقدار خنده دار باشه ولی به نظرم اگر یک سری اصول رعایت بشه شدیدا جواب گو هست...!
3-4-2-1 :
-------------------------کاسیاس---
------کاروالیو--------- راموس ---------واران---
مارسلو -------پپه---------اوزیل --------- لاس--
---------------- دی ماریا--------- رونالدو-------
-------------------------بنزما-------------------
:دی
ببینید مشکل ما در اکثر الکلاسیکو ها خالی شدن پشت خط میانی و عبور توپ از آخرین خط میانی بود فراموش نکنیم اینکه دوستان میگن از طرف مارسلو ضربه میخورید در واقع موقع حمله مارسلو از خط دفاعی جدا میشد و به خط آخر هافبک اضافه میشد.
بنابر این اگر ما خط میانی قوی داشته باشیم مییتونیم مرکز زمین رو کنترول کنیم و در واقع بارسلو تمام حرکات رو از مرکز زمین شروع میکنه و در در آخر توپ رو با پاس های قطری به گوشه انتقال میده و روی دروازه میریزه.
بنابر این اگر ما مانع اینکار بشیم دیگه توپی به خط دفاعی ما نخواهد رسید که حالا بخوایم چهارتا مدافع بزاریم یا بیشتر....کار بارسا روی خط میانی توسط هافبک های دفاعی (بستگی به جهت و نوع و شرایط قرار گیری بازیکن های داره ) دفع یا پرس میشه و اگر از اونها عبور کنه به خط دفاعی میرسه..! و با این ترکیب دیگه احتیاجی به افضافه شدن یک RB/LB به هافبک و خالی شدن فضای پشت که عامل اصلی گل های بارسا هست ، از بین میره.
نکته بعدی خالی اینه که پپه نسبت به سایر هافبک ها باید یک خط عقب تر بازیکنه...!
با ایجاد موقعیت توسط هر یک از هافبک های میانی مارسلو یا لاس هافبک هجومی اون قسمت (رونالدو - دی ماریا - هیگوین یا هرکس :دی) به خط حمله و به کنار بنزما منتقل میشه و هافبک هجومی دیگه به سمت مرکز حرکت میکنه...!
به نظر من بهتره مارسلو رو بندازه بیرون ، همیشه جلو بارسا سوتی داده و هر گلی که خوردیم توی اون صحنه این غضنفر تیم هم حضور موثر داشته برا حریف
دی استفانو: مردم در مورد رونالدو درست میگن
افسانه تیم رئال مادرید، دی استفانو معتقد است که مردم همیشه حق دارند که نظر خود را ابراز کنند. حتی درباره رونالدو.
رونالدو پرتغالی که به دلیل عملکرد ضعیف خود در ال کلاسیکو از طرف تماشاگران هو شد، به تازگی با عصبانیت رفتار کرده است.
دی استفانو معتقد است مردم به دلیل اینکه پول پرداخت میکنند، حق دارند هر نظری درباره بازیکنان بدهند، وی گفت: " مردم حق دارند هر کاری که میخوان بکنن، چون که پول دادن. "
" مردم همیشه درست میگن و چیزی که شما میخواین اینه که همه ی بازیکنا تو بازی با تمام توان بازی بکنن. ما درباره رونالدو صحبت میکنیم. "
در استفانو همچنین معتقد است که رئال مادرید توان این را دارد که قهرمان این فصل لالیگا شود.
کد:http://uk.eurosport.yahoo.com/11012012/58/liga-di-stefano-public-right-ronaldo.html
الـان ایـن ترکیب هـا بـرای چـی ـه ؟ ال کلـاسیکـوی بعـد ؟
مـارسلـو رو مـن اگـه دسترسـی داشـته بـاشـم اصلـاً جلـوی بـارسـا بـازیش نمیـدم . در اون حـد نیست و هیچوقـت خوب بـازی نکـرده .
کاسیاس
کوئنتـراو ------کاروالیو--------- پـپه ---------راموس---
-------لـاس---------آلـونسو ---------
------اوزیـل---------- -رونالدو--------- --دی ماریا----
بـا ایـن ترکـیب کـه توی Pes همیشـه میبرمشـون نمیدونـم واقعیت رو :31: امـا ترکیب قوی هـم هست اگـه توجـه کنـین .
اوزیل و دی مـاریـا حمایت میکنـین بنزمـا رو بـه همراه رونالـدو . از طـرفی رونـالدو در این حالت میشه Second Striker و میتونـه خودی نشـون بـده . مخصـوصـاً روی شـوت ، وقتـی گوشـه بـازی میکـنه می اُفتـه روبروی آلوز کـه یکـم مشکـل میشـه البته اینجـا هم می اُفته جلـوی پیکـه یـا پویول امـا میتونه استفـاده کنـه ، چون مرکـزِ تجمـعِ بـازیکنـاس .
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا پس از صعود تیمش به مرحله یک چهارم نهایی جام پادشاهی این کشور گفت: دیدار مقابل بارسلونا بازی مرگ و زندگی نیست. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، ایکر کاسیاس تصریح کرد: نباید بارسا یک حریف عجیب و غریب تلقی شود، بارسلونا هم تیمی است که برای حضور در جام پادشاهی اعلام حضور کرده و در صورت غلبه بر اوساسونا راهی یک چهارم نهایی میشود، بازی ما مقابل بارسلونا در روزنامهها، بهنام الکلاسیکودربی است اما نزد خودمان هیچ نامی جز بازی در مرحله یک چهارم نهایی جام پادشاهی ندارد. اهمیت این بازی کمتر از بازی ما در مراحل بعدی است و مشخصا هدفی بزرگتر از پیروزی مقابل بارسلونا داریم. فتح دوباره کوپادلری برای ما بسیار مهم است. کاسیاس درباره دیدار شب گذشته مقابل مالاگا نیز عنوان کرد: حرکت کابایرو جالب نبود، او قصد فریب داور را داشت و درست نیست به خاطر تمارض بازیکن مالاگا بازی خوب این تیم را فراموش کنیم، مالاگا فوقالعاده قوی بود و ما به خاطر دو بازی رفت و برگشت با این تیم خیلی خسته شدیم.
سرجی :" فاصله پنج امتیاز رئال و بارسا زیاد است ، رئال کم اشتباه می کند "
بارخوان سرجی ، بازیکن سابق اتلتیکو و بارسلونا ، روز چهارشنبه در مورد فاصله میان رئال مادرید و بارسلونا گفت که فاصله پنج امتیازی "خیلی زیاد " است چرا که تیم مورینیو " کم اشتباه می کند ."
او در مصاحبه با افه گفت :" این ، فاصله زیادی است . رئال مادرید کم اشتباه می کند اما هنوز خیلی تا پایان لالیگا مانده چرا که این جایزه برای تیمی است که ثبات بیشتری داشته باشد . "
در مورد عملکرد رئال مادرید گفت :" این تیم ، نسبت به سال گذشته خیلی کامل تر شده و با این روند ، می تواند که امیدوارانه تر کار را پیش ببرد . "
در مورد تقابل احتمالی رئال و بارسا در مرحله یک چهارم نهایی کوپا گفت :" بی احترامی به اوساسوناست که آنها را حذف شده بدانیم . فعلا یک بازی باقیمانده است ." مرجع خبري
پيشخوانِ برجسته:
مورينيو:"بارسا را فراموش كنيد"
ديگر پيشخوانها:
مورينيو مايوركا را به خاطر برپايي جشنواره گل مقابل سوسيداد تحسين كرد
مو از كاسياس درخواست كرد كه تيم را در شرايط آماده ي روحي حفظ كند
به اعتقاد مورينيو نيمي از راه فتح لاليگا از مايوركا ميگذرد
مورينيو:"فقط بايد به مايوركا فكر كرد نه بارسا"
خديرا با ال كلاسيكو خداحافظي كرد،وي تقريبا يك ماه مصدوم خواهد بود
دن آلفردو:"كريستيانو بسيار با ارزش است"
AS
پيشخوانِ برجسته:
دن آلفردو:"مردم پول ميدهند،دستور ميدهند و هميشه حق با آنها است"
ديگر پيشخوانها:
دن آلفردو پيامي براي كريستيانو رونالدو فرستاد
كاپيتان رائول:"از هر روز بيشترين لذت را ميبرم چون ميدانم كه هر روز به پايان كار نزديكترم"
سه تاکتیک مختلف احتمالی مورینیو برای بازی با بارسا
چهره مورینیو در اواخر بازی لاروسالدا ، واکنش حقیقی او نسبت به شرایط موجود بود . او برای بازی مرحله بعد ، حس می کرد که دچار مشکلات جدی است . به خصوص با توجه به در پیش بودن الکلاسیکو . دقایقی قبل ، خدیرا را به علت مصدومیت از دست داده بود و آربلوا هم از بازی اخراج شد . این بازیکن سالامانکایی در دقیقه 87 ، کارت زرد دوم را گرفت تا اخراج شود .
درست است که این دو ، ستارگان تیم نیستند اما غیبت هایشان باعث می شود که مربی ناچار به تغییراتی در ترکیب شود ، به خصوص در مقابل بارسا که جدی ترین حریف است .
دفاع راست
په په در میانه زمین
کوئنت رائو در سه پست مختلف
محتوای مخفی: ....
رائول: امیدوارم کنم رئال این فصل به سه گانه دست پیدا کند
این مهاجم 34 ساله پیش از پیوستن به شالکه در تابستان 2010، بیش از 500 بازی برای رئال انجام داد و هنوز علاقه زیادی به باشگاه سابقش دارد
سایت گل- رائول، مهاجم باتجربه شالکه، امیدوار است رئال مادرید در رقابت های این فصل در هر سه جام چمپیونزلیگ، لالیگا و کوپا دل ری به قهرمانی برسد.
این مهاجم 34 ساله پیش از پیوستن به شالکه در تابستان 2010، بیش از 500 بازی برای رئال انجام داد و هنوز علاقه زیادی به باشگاه سابقش دارد.
او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" دوست دارم رئال در فصل 12-2011 در چمپیونزلیگ، لالیگا و کوپا دل ری به قهرمانی برسد.
فکر می کنم آنها می توانند در چمپیونزلیگ قهرمان شوند. چرا که نه؟ به نظر من دو تیم مدعی اصلی هستند؛ رئال و بارسا.
من همه بازی های آنها را نگاه می کنم. تلاش مورینیو در حال نتیجه دادن است. بازیکنان تیم تغییر زیادی نکرده اند اما پیشرفت زیادی داشته اند. آنها مبارزه جو تر شده اند و اکنون در صدر قرار دارند."
رئال مادرید در حال حاضر با 5 امتیاز برتری نسبت به بارسا در صدر جدول لالیگا قرار دارد و در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان نیز باید مقابل زسکا مسکو قرار بگیرند.
کاسیاس: به جای ال کلاسیکوی احتمالی باید به دیدار مقابل مایورکا فکر کنیم
رئالی ها با پیروزی مقابل مالاگا به مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری رسیدند و در صورتی که بارسا امشب بتواند از سد اوساسونا عبور کند، دو تیم دو در مرحله بعد مقابا هم قرار می گیرند
سایت گل- ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال مادرید، معتقد است نباید به خاطر احتمال برخورد با بارسا در کوپا دل ری، دیدار مقابل مایورکا در لالیگا را فراموش کنند.
شاگردان مورینیو با پیروزی مقابل مالاگا به مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری رسیدند و در صورتی که بارسا امشب بتواند از سد اوساسونا عبور کند، دو تیم دو ال کلاسیکو در دو هفته آینده خواهند داشت.
با این وجود، کاسیاس معتقد است رئالی ها به جای فکر کردن به ال کلاسیکوی احتمالی، باید روی دیدار مقابل مایورکا تمرکز کنند.
او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" به جای اینکه نگران دیدارهای احتمالی مقابل بارسا باشیم، باید از برتری مان در لالیگا دفاع کنیم."
کاسیاس همچنین معتقد است صحبت از بازی مقابل بارسا، بی احترامی به اوساسوناست و از صعود ناباورانه مایورکا به دور بعد کوپا دلی ری علی رغم شکست 2-0 مقابل سوسیه داد در دیدار رفت گفت.
" ما در رختکن در این مورد صحبت می کردیم که در فوتبال چه اتفاق هایی ممکن است رخ دهد. در دیدار مایورکا- سوسیه داد این را مسئله را به خوبی دیدیم."
کاسیاس: ال کلاسیکو،خسته کننده شده و مثل قبل جذاب و ویژه نیست
سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان باشگاه رئال مادرید معتقد است که دیدارهای ال کلاسیکو دیگر مثل قبل تماشایی نیستند چرا که رئال و بارسا اخیرا بیش از پیش مقابل هم قرار می گیرند
این دو تیم درمرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا (کوپا دل ری) به مصاف هم می روند. رئال با غلبه بر مالاگا به این مرحله رسید و بارسا هم با شکست دادن اوساسونا مجوز حضور در جمع 8 تیم برتر را کسب کرد.
این درحالی است که این دو تیم تا به اینجای فصل 3 بار با هم دیدار کرده اند؛ دو مصاف در سوپرکاپ اسپانیا و یک مصاف هم در رقابتهای لالیگا. از همین رو کاسیاس، دروازه بان رئال معتقد است که دیدار دیگر مثل قبل ویژه و خاص نیست
کاسیاس درصحبتهایی که در ال موندو دپورتیووبازتاب یافت گفت:« زمانی که بازیهای کمی مقابل هم برگزار می کنیم، ال کلاسیکو بازی ویژه ای است ولی زمانی که تعداد بازیهای ال کلاسیکو در طول فصل زیاد می شود، از ای بازی خسته می شوی. به نظر من ،از آنجا که ما اخیرا بازیهای زیادی را مقابل بارسا برگزار کرده ایم، گاهی وقتها ال کلاسیکو خسته کننده به نظر می رسد.»
دیدار رفت دو تیم رئال وبارسا درمرحله یک چهارم پایانی جام خذفی اسپانیا روز 18 ژانویه در برنابئو برگزار می شود و بازی برگشت دو تیم هفت روز بعد در نوکمپ خواهد بود.
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2012/01/13/2844460/%DA%A9%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88%D8%AE%D 8%B3%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AB%D9%84-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8-%D9%88-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA[/PHP]
پی نوشت : " ترسوها هرگز به بهشت نمی روند "
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان از مصدومیت هافبک رئال مادرید ابراز تاسف کرد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از خبرگزاری ورزش آلمان، یواخیم لو روز گذشته پس از آنکه خبر مصدومیت سامی خدیرا منتشر شد، اظهار داشت: از شنیدن خبر مصدومیت سامی ناراحت شدم. آنگونه که کسب اطلاع کردم، او چهار هفته قادر به همراهی تیمش نیست. این موضوع در هر حال ناراحتکننده است. ستاره 24 ساله ژرمنها که از تابستان سال 2010 در خدمت کهشکانی ها مادریدی است، در بازی سه شنبه رئال و مالاگا در جام حذفی اسپانیا از ناحیه زانو و ساق پا آسیب دید و از جریان بازی خارج شد. پس از آن کادر پزشکی رئال معاینات دقیقی روی این ستاره انجام داد تا این که اعلام کرد خدیرا به مدت یک ماه قادر به حضور در بازی نیست. لو افزود: با خدیرا تماس تلفنی گرفتم و جویای حالش شدم. به او اطمینان خاطر دادم و آرزو کردم هر چه سریع تر دوره مصدومیتش خاتمه یابد تا قادر به فعالیت روزمره شود.
ASکاپیتان کاسیاس"سال گذشته را نمی توانستیم بدون جام سپری کنیم.""بعد از بازیهای زیادی که با بارسا انجام دادیم به نظر می رسد هوشیارتر هستیم.""تا به حال آنها خوش شانس بودند و بهتر از ما""این روند روزی تغییر خواهد کرد.""نرسیدن توپ طلا به ژاوی و رائول ناعادلانه بود."تعیین تاریخ الکلاسیکوپنجشنبه 29 دی (00:30) برنابئو ، یک هفته بعد همین ساعت در نیوکمپ
MARCAچرا که نه؟ 3 دفاع وسطمورینیو دیروز واران را در ترکیب 3 دفاع وسط خود آزمایش کرد.کریستیانو در وادبباس شدیدا مورد محبت قرار گرفت و مدام در کنار خودرویش عکس و امضا می خواستند.دی ماریا در لیست بازی با بارسا- دستکش طلاقرارداد کاسیاس با آدیداس وی را به پر درآمد ترین دروازبان جهان تبدیل کرد
خدیرا الکلاسیکو ها را از دست داد:41:
با این حساب احتمال اومدن پپه به وسط افزایش پیدا میکنه /نقل قول:
نقل قول:این تقریبا همون ترکیبی هست که دو روز پیش در پستم بهش اشاره کردم....(فکر کنم خوزه پست های اینجا منو میخونه :دی )نقل قول:
چرا که نه؟ 3 دفاع وسطمورینیو دیروز واران را در ترکیب 3 دفاع وسط خود آزمایش کرد.
خدیرا هم برای الکلاسیکو از دست دادیم هرچند با این ترکیب و با حضور ماریا فکر نمکنم خدیرا در ترکیب اصلی قرار میگرفت !
نقل قول:آره ترکیبت خوبه ولی به جای اوزیل باید آلونسو بازی کنه چون ازین ترکیب فقط لاسانا هافبک دفاعیه بقیه تو پست خودشون نیستننقل قول:
-------------------------کاسیاس---
------کاروالیو--------- راموس ---------واران---
مارسلو -------پپه---------اوزیل --------- لاس--
---------------- دی ماریا--------- رونالدو-------
بچه ها احتمال حضور شاهین چقدره؟
رئال مادرید پس از هفده هفته بازی در لالیگا ، با 43 امتیاز صدرنشین است . تیم ، 21 امتیاز در برنابئو گرفته و 22 امتیاز در خارج از خانه . رکوردی که رئال را بهترین تیم در خارج از خانه در میان لیگهای معتبر اروپا کرده است .
رئال مادرید از نه بازی خارج از خانه خود در این فصل ، هفت برد ، یک شکست و یک تساوی داشته ، 27 گل زده و پنج گل خورده است . هیچ تیم دیگری در لیگهای معتبر نتوانسته که در خارج خانه ، 22 امتیاز دشت کند .
در انگلیس ، منچستر سیتی در 10 بازی خارج از خانه ، 18 امتیاز گرفته است . در آلمان ، بایرن 16 امتیاز در شش بازی ، پی اس جی هم همین مقدار امتیاز در نه بازی .
در ایتالیا ، میلان از 9 بازی ، 17 امتیاز گرفته است . در هلند ، آلکمار 14 امتیاز در همین تعداد بازی . در پرتغال ، بنفیکا 15 امتیاز در هفت بازی و در یونان ، المپیاکو 18 امتیاز از هشت بازی . در ترکیه ، گالاتاسرای ، در مجموع 21 امتیاز در ده بازی .
محتوای مخفی: ...
کاسیاس: هواداران رئال همیشه از رونالدو حمایت می کنند
رونالدو در دیدار هفته گذشته مقابل گرانادا بعد از گلزنی خوشحالی نکرد و به همین دلیل گزارش هایی در مورد ناراحتی او به خاطر عدم توجه و تشویق از سوی هواداران رئال منتشر شد
سایت گل- ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال مادرید، معتقد است علی رغم انتظار زیادی طرفداران این باشگاه از کریس رونالدو، آنها همیشه از این ستاره پرتغالی حمایت می کنند.
رونالدو در دیدار هفته گذشته مقابل گرانادا بعد از گلزنی خوشحالی نکرد و به همین دلیل گزارش هایی در مورد ناراحتی او به خاطر عدم توجه و تشویق از سوی هواداران رئال در سانتیاگو برنابئو منتشر شد.
اما کاسیاس تاکید کرد که مشکلی بین این ستاره پرتغالی و طرفداران رئال وجود ندارد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" کریس رونالدو بازیکن بسیار مبارزه جویی است که همیشه به سختی تلاش می کند و می خواهد بهترین بازی اش را به نمایش بگذارد. طرفداران همیشه از او انتظار دارند به خاطر اینکه او بازیکن بزرگی است.
او می خواهد بهترین نمایش را برای باشگاه و برای خودش داشته باشد. طرفداران رئال پرتوقع هستند و این اصلا چیز بدی نیست.
در کیفیت بالای او تردیدی نیست. او همیشه از حمایت هواداران برخوردار است."
رونالدو در 17 دیدار این فصل لالیگا، 21 گل برای کهکشانی ها به ثمر رساند.
توهم که عاشق اینی که په په رو وسط ببینی:دینقل قول:
تا زمانی که پپه وسط بود رئال الکلاسیکوها رو نباخت :31:نقل قول:
توهم که عاشق اینی که په په رو وسط ببینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
ترکیب پپه و لاس اون وسط فوق العاده میشه ، یک ماشین پرس ( ماشین سرکوب ! ) ویرانگر :31:
باشه برادر، اشکالی نداره، تا دلت بخواد داریم ال کلاسیکو:دی همه ی سیستما رو امتحان میکنیم:27:نقل قول: