بفرما یک جا دیگه آپلود کردم :نقل قول:
کد:http://www.uploadbaz.com/78n5sh9z33fq
Printable View
بفرما یک جا دیگه آپلود کردم :نقل قول:
کد:http://www.uploadbaz.com/78n5sh9z33fq
سلام به همه.
لطفا به من بگید سیو های این بازی کجا ذخیره میشه؟بگید لطفا.:41:
\Call of Duty Modern Warfare 3\players2\save
الان مشکلت چیه ؟ :21:نقل قول:
سلام
کسی تونسته وارد قسمت چند نفره بازی بشه و صفحه اون رو مشاهد کنه
اگه شده تو قسمت ساخت سرور بصورت شبکه هم میشه سرور ساخت
خیلی ممنون ولی من فکر کنم مال قسمت singel players نیست یا من اشتباه میکنم؟:23:نقل قول:
بچه ها من تونستم با راهنمایی های ویروس عزیز دو نفره بزنم تو رگ
اما می خواستم بدونم مدی هست که بشه بیشتر از دو نفر بازی کرد هر چی باشه بخش چند نفره بازی بخش دو نفره یا تک نفر که بشه بیشتر از دو نفر انجام داد
دوستان توو یک قسمت بازی..جایی که باید بدوی و به هلیکوپر مارکف برسی...من هرچی تلاش میکنم که بهش برسم و با پرش بگیرمش دیر میرسم و هلیکوپتر میره..إإإباید چکار کنم؟ ایا روش خاصی داره؟/
شیفت و بگیر تا بدوه بعدا بپر...نقل قول:
تو سایت Tunngle یکجا نوشته بود میشه coop رو از 2 نفر بیشتر بازی کرد ( 4 - 12 فکر کنم )نقل قول:
الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم
سلام بنده مشکلم حل شد فقط از بک آپ استفاده کردم الان دارم با بهترین گرافیک بازی میکنم میگفتم مگه میشه این لب تاپ این بازی ...رو نکشه ها حالا مثل هلو میکشه :31:
فکر نکنم بیش از دونفر بشه بازی کرد چون اصلا کو آپ یعنی همین یعنی دونفره تا اونجا که من میدونم و مولتی پلیر از 3 به بالا رو میگن نمیدونم
دوست عزیز میدونم coop دونفره است و مولتی بالای 3 نفرنقل قول:
نکته جالبش هم همین بود که چطوری میشه coop رو از دو نفر بیشتر بازی کرد
خودش که میگفت تست کرده ، جواب داده
دوست عزیز من با ایکس باکس بازی میکنم..به جای دکمه شیفت چی باید بزنم تا سریع بدوه؟؟نقل قول:
روی کنسول برای سرعت باید انالوگ سمت چپی رو فشار بدی...نقل قول:
[نخستین DLC عنوان MW3،در ۲۲ ژانویه سال بعد
آقای رابرت بولینگ از استودیو Infinity Ward مدتی پیش در ویدئویی در شبکه Call Of Duty Elite هم تاریخ عرضه اولین بسته الحاقی بازی را مشخص کرد و هم اطلاعاتی درباره آن داد.
آقای رابرت بولینگ درباره DLC گفت که آن را سه استودیو Infinity Wards، Sledgehammer Games و Raven Software میسازند و در تاریح ۲۲ ژانویه ۲۰۱۲ عرضه میکنند.
وی گفت:“ما این بار تصمیم گرفته ایم که با روشی جدید و متفاوت این بسته را عرضه کنیم؛به طوری که کاربر خواهان DLC تنها کافی است نوع و چگونگی محتویات DLC دل خواه خود را عنوان کند و بر همان اساس به آن کاربر DLC عرضه میشود.همچنین DLC ما تنها شامل نقشه ها برای بخش چند نفره و تک نفره بازی نمیشود بلکه شامل خیلی چیز های جدید مانند اسلحه ها و مراحل Spec Ops نیز میشود.”لازم به ذکر است که این بسته الحاقی ابتدا به صورت انحصاری برای Xbox 360 داران بر روی Xbox Live قرار خواهد گرفت و پس از مدتی برای PS3 و PC هم می آید.
منبع:
کد:http://www.dbazinews.com/?p=13743
سلام اگه کسی هست Special OPS رو بازی میکنه و مثلا تا لول بالای 30 رفته یا مثلا کمتر سیو بازیش رو اگه میشه برام آپ کنه و بگه که باید کجا بریزمش ممنون
سلام رفقا یک لطفی کنید یک راهنمایی کوچیک بدید بهم
می خواهم آنلاین بازیش کنم ولی بازیم اورجینال نیست CDkey از کجا بگیرم بعد چی کار کنم بشه آنلاین زد؟ :31:
خیلی تو کفم لطفا سریع جواب بدید :31:
باید مانی بدی اورجینال بخری!نقل قول:
این قسمت های solo play چقدر فاز میده!! خیلی هم از خود بازی سخت تره. بخاطر اینکه یک نفر هستیم و سیو هم نداره. تنوع مراحلش هم خیلی باحاله .
من دیشب شروع کردمش
واقعا عالیه
اون مرحله ای که باید از رئیس جمهور روسیه حفاظت میکردیم دقیقا عین فیلم AirForce1 با بازی هریسون فورد بودش که روسا هواپیمای ریاست جمهوری آمریکا رو دزدین فقط اینجا روسا به خودشونم رحم نمیکردن:دی
سلام
چرا وقتی وایرلس روشنه یا کابل شبکه به لپ تاپ وصله بازی هر دو سه دقیقه یکبار هنگ میکنه؟ البته اگه بازیو با TeknoMW3 v1.2 اجرا کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
این باز یخیلی بی خوده .
از همه طرف به شما حمله میشه اصلا ازادی عمل نیست .
اما تو ای جی ای ازادی عمل زیاد بود. خودت تصمیم میگرفتی کجا بری
آقا نسخه اورجینال این بازی را از کجا بگیرم؟؟
هزینش چقدر است؟؟؟
اصل بازی به همینه از اول بازی تا آخر بازی هیجان داره:8:نقل قول:
اتفاقا هيجان وقتيه كه دشمن زياد نباشه اما يهو دشمن جايي كه انتظار نداري جلوت سبز بشه متاسفانه توي سريهاي جديد همش بايد بكشي اصلا فرصت نميكني دو رو ورتو نگاه كني و از محيط بازي لذت ببري بازي هم جي تي اي اصل حالهنقل قول:
IGI رو با COD مقایسه میکنی ؟؟؟
خوب عزیز من هیجان یعنی همین !!!!نقل قول:
یعنی وقت سر خاروندن نداشته باشی و از سرو کولت دشمن بریزه مثل بازیهای دیگه نیست که 80 درصد بازی رو با بی حالی بازی کنی 20 درصد بازی رو حال کنی این بازی زود تموم میشه ولی کل بازی رو سرگرمی:8:
بعدشم IGI کجا COD کجا خودتون مغایسه کنید:10:دی
خب دیدگاه ها متفاوتن دیگه...
بعضی ها هیجان کاذب در یک اثر دوست دارن بعضی ها نه...
درست مثل این که توی فیلم های Horror بعضی ها اونایی که استرسی تر و آرومترن رو بیشتر دوست دارن و میترسن و بعضی ها اونایی که شلوغ ترن و پر زامبی و خون آشامند!
بعضی ها دوست دارن با مخفی شدن و مخفیانه کشتن هیجان بگیرن ، بعضی ها با سریع حرکت کردن و سریع تیر زدن و تصمیم گرفتن...
جی تی ای اصلا برا کشت و کشتار ساخته نشده به نظرم این چند نفری هم که تو جی تی ای می کشی گذاشتن داستان بازی نریزه به همنقل قول:
و البته کسی جلوت سبز نمیشه درس
ولی اون مرحله که توفان میاد جلوت جنگل می شن:27::27::27::27:(همون جا که نیکولای داره میاد)
IGI حرفی برا گفتن جلو cod نداره...
اینم قبول!!نقل قول:
ولی نباید یه فیلمو با یه بازی مغایسه کرد چون فیلمو نگاه میکنی ولی تو بازی خودتی که اینکارا رو انجام میدی :31:دی
بعدشم شما که گیمری خودت قضاوت کن IGI و GTA کجا COD کجا :8:
به نظر من MW3 بهترین بازی امسال نمیشه....
بهترین بازی تاریخ میشه:8:
بابا عجیب چیزی ساختن:11: حقشونه آدم نسخه Original بازی رو تهیه کنه:10:
واقعا فوق العادست من که خیلی باهاش حال کردم و در واقع بهترین بازی که تو چند سال اخیر بازی کردم همین بازی بود. فقط چه قدر دعا کردم برای سازندگان بازی واقعا دمشون گرم.:46:
فقط نمیدونم چرا گیم اسپات در دادن امتیاز به این بازی خسیسی کرده !
اخه این بازی باید امتیازش با بتل3 یکی باشه mw3کجا و bf3 کجا... !
حداقل mf3 رو 9 میدادی bf3 همون 8.5 خداییش ستمه در حق این بازی که امتیازش با رقیب پایین تراز خودش یکی بشه.
ea حالا حالاها مونده تا بتونه در حد activision بازی شوتری بده به نظر من بیشتر از 4یا 5 سال کار داره.
بالاخره توی Special Ops به لول 50 رسیدم اون ریلودینگ سریع رو خریدم خیلی فاز میده...
از بس این بازی عزیزه برام که بعد ریختن ال تی پلاس 3 بلافاصله پچ کردم بازی رو فقط لامصب از روی هارد دیگه نمی تونم اجرا کنم...
من اسمي از آي جي آي نيوردم گفتم جي تي اينقل قول:
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
كدوم مرحله؟ مرحله آخر رو ميگي؟ نيكولاي كيه ديگه؟ منظورت نيكو بليكه؟نقل قول:
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
من هنوز بازي رو نگرفتم فقط اميدوارم مثل ops افتضاح نباشه
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
این دوستمون COD رو با IGI مغایسه کرد !!!نقل قول:
بعدشم شما که بازی رو نخریدی و بازی نکردی چرا قضاوت میکنی !!!
شما یه دفعه بازی کن بعد میفهمی من چی میگم :8:
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
اتفاقا داستان بازی COD black ops خیلی جالب بود :8:نقل قول:
BO واقعا شاهکار بود...موهای بدنم سیخ سیخ شده بود...آخر داستان!نقل قول:
ورژن ١.٣ رو امتحان كننقل قول:
کلا COD بلده چیکار کنه
قشنگ آدمو میبره تو حسسسسس
اگه یه کم - فط یه کم انگلیسی بلد باشین میفهمین که BO چه قدر داستان خوبی داشت
MW3 رو که دیگه نگین اصلا هنوز بعد از 1 ماه تو کف آهنگ آخرشم
سی دی کی اصل رو هم خریدم به افتخار سازند هاش
اوه اوه ... منم بابام در اومد تا به مرحله 50 برسم.... بدمصب اون juggernaut ها خیلی محکمند... ده تا خشاب باید خالی کنی تا جونشون درآد....نقل قول:
ولی وااااااااقعا لذت بخشه... یعنی آدم رو یه جوری مجذوب خودش میکنه که نمیتونه ولش کنه...:8: