بالاخره 4 مگو تو نزدیک نیم ساعت دانلود کردم :)
Printable View
بالاخره 4 مگو تو نزدیک نیم ساعت دانلود کردم :)
نتیجه ای که گرفتماینه که کلا مودمو پریز تلفنو قطع کنم تا صبح برم دعوا !
یعنی مثل خر نفهمه مخابرات پشتیبانیشونم که....بد تر مثل این که باید از بند پ استفاده کنم ببینیم نتیجه میده یا نه
شب خوش خوب خوش گزشت بهمون!.دی
دوستانی که امضای عکس دار دارن لطف کنن برش دارن حجممونو داره کم میکنه :)
دوستانی که امضای عکس دار دارن لطف کنن برش دارن حجممونو داره کم میکنه :)
برای اینکه از مصرف تون مطمئن شید که واقعیه یا غیر واقعی حتما باید نرم افزار du meter رو روی سیستم تون نصب کنید و بگید فقط اینترنت رو مانیتور کنه!!!!
لینک دانلود
http:// soft 98 .ir/internet/518-DU-Meter.html
زنگ زدم میکه تا صبح کم میکنه بعد ساعت 7 حجم کم شده رو محاسبه میکنه به حساب بر میگردونه .
الان با 32 تا کانکشن دارم دانلود میکنم حدود 150 تا 170 دانلود میکنه.
دوستان تا میتونید کانکشن های idm رو زیاد کنید تنها راه دانلود با این نت زغالی همینه.
شما که این کار رو میکنی یه نگاه به Task Manager و وضعیت CPU بنداز.نقل قول:
دیدی ؟
ارزشش رو داره ؟
من یه 5 - 6 ماهی هست که طرح بعثت دارم ولی با این اوضاع و احوال تصمیم گرفتم کلا قید مخابراتو بزنم برم سمت یه شرکت خصوصی حالا دوستان یه لطفی کنن بین این شرکتا کدوم یکی خدمات قابل قبول تری دارند دانلود شبانه رایگان با سرعت خوب و پینگ تایم پایین که خیلی لازمه راستی اینترنت نا محدود شرکتا چه جوریه قیمتاش چقدری در میاد به کاربرای خونگی تا چه سرعتی میدن؟
آره برگردوند منتها نه همشو شدش یرام 15053 مگ یعدش یعنی چی مسخره ها اومدیو سیستم در پیتشون کم که کرد برنگردوند اونوقت چی!!!
راستی کانکشنای آی دی امو چ جوری گزاشتی رو
32?!?
دوستانی که خط تلفن شون فیبر نوری نیست که برن زودتر این مخابرات دزد رو تخلیه کنن و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا صبانت بگیرن
اونایی هم که خط شون فیبر نوریه ، برن وایمکس مبین نت بگیرن خیال خودشونو راحت کنن
بابا شما دارین ماهی چند میلیارد تومان میریزین به جیب مخابرات ، در ازاش هیچی هم نمیگیرین !
نذر کردین از مخابرات اینترنت بگیرین ؟ برین تخلیه کنین ! والسلام :n01:
سلام
واسه من که همون 12-7 رایگانه و حجم هم کم نمیکنه.سرعت هم بعضی سایتا تا 150 میره.فقط تنها مشکلم قطعی چند روز پیش بود
اسیاتک توی سایتش زده به منطقه ما با اینکه فیبر نوری هستش اینترنت میده.کسی هست گرفته باشه؟قیمتشم از مخابرات بهتر بود
امروز رفتم مرکز مخابرات منطقه خودمون.
با مدیر مرکزش که صحبت میکردم راجع وضعیت اینترنت با صراحت برداشته میگه : مخابرات همینه که هست.نمیخوای استفاده نکن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه cpu قوی باشه مشکلی نیست cpu من از 30 % بالاتر نمیره.نقل قول:
دوستان من زنگ زدم 2020 گفتم این طرح عیدانشو میخام همون 1 مگ با دو گیگ.گفت نمیشه باید بری طر ح های نقره ای رو برداری
کسی هست از این طرح ها داشته باشه؟کدومش بهتره؟دانلود شبانه کدومش سرعت بالاتری داره؟
نگفتی شما با چه نرم افزاری تعداد کانکشن هارو زیاد کردی و کردیشوون 32 چون آ ی دی ام نهایتا 16 هست آخر آخرش!نقل قول:
تفاوت سرعت طرح های مختلف در زمانهای عادیه برای دانلود شبانه شما اگه طرح نامحدود الماس 3 مگ رو هم بگیری سرعتت از 12 تا حداقل 4 و 5 صبح از 30، 40 بالاتر نمیره!نقل قول:
کشور عراق خودش رو به نسل اينترنت پرسرعت 4G مجهز میکنه اما ما هنوز اينترنت 3G که اپراتور سوم میده
کسی طرح 256k رو گرفته چه جوریه
اره شبا با کانکشن زیاد سرعت خوبه و cpu هم قوی باشه مشکلی نداره و محسوس نیست . مشکل اینجاست که اکثر سرور ها شبا تعداد کانکشن ها رو محدود میکنن . مثلا اپلودباز که باید چندتا دانلود همزمان با هم بزاری .نقل قول:
من الان که ساعت 8.20 شبه یه مشکلی دارم تا حالا دقت نکرده بودم بهش چون تازه اومدم این طرح رو گرفتم . طرح 10 که برنزیه . پهنای باند 128 باید باشه . وقتی چند کانکشنی هم دانلود میکنی سرعت همینه . اما الان که روزه میبینم سرعت تک کانکشن هم 10 تا بیشتر نمیره . واسه همه همینطوره ؟ دارم با نرم افزار اریجین یه بازی دانلود میکنم که فقط یک کانکشتن میزنه و قابل تنظیم هم که نیست سرعتش الان 10 بیشتر نمیشه . مشکل همگیه یا فقط منم .
2 تا فایل میزاری دانلود به همین سادگی.نقل قول:
باید لینک ها مستقیم باشه دیگه.نقل قول:
خب این جوری که سرعت میادش پایین!نقل قول:
مخابرات سرعت دانلود برای هر کانکشن رو کم کرده به همین خاطر اگه تعداد کانکشن هارو زیاد کنیم به سرعت اصلی میرسیم الان من شبا سرعت دانلود بین 100 تا 190 میره.نقل قول:
چرا سامانه باز نمیشه؟؟!
منظور از کانکشن چیه؟ همون صفهای دانلود رو میگید؟!
دانلود منیجرهایی مثل idm برای اینکه سرعت دانلود رو بیشتر کنن فایل رو به چند قسمت مساوی تقسیم میکنن و در نهایت تمام قسمت ها رو به هم میچسبونن که این قسمت ها رو کانکشن میگن و هرچی بیشتر باشه سرعت بالاتره!نقل قول:
ینی چی کانکشنای idm رو زیاد کنیم ؟ ینی چجوری ؟
از تنضیمات به سربرگ connection برو و defult max connection رو روی 16 بزار.نقل قول:
شاتل دزده ، نگیرین ازش که پشیمون می شین :n15:نقل قول:
یه چرخی تو همین فروم بزنین دست تون میاد که چقدر ناراضی داره . پشتیبانی شاتل هم همیشه به دروغ می گه مشکل از ما نیست و از مخابراته !! انگار مخابرات فقط واسه اینا مشکل داره !!
نقل قول:
همه دارن از مخابرات فرار می کنن شما داری می ری سمتش ؟ :n13:
مگه فیبر نوری هستی ؟
نقل قول:نامحدود ندارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=605354
می خواستم بدونم پارس انلاین دانلود شبش رایگان است ؟؟؟؟؟
اینم قیمت طرح های مخابرات.!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازگی ها یاد گرفته تو تلویزیون هم تبلیغات میکنه اونم چه تبلیغی . غول چراغ جادو به ایرانیه میگه سه تا ارزوت چیه . میگه "اینترنت پر سرعت نامحدود"
عجیبه قبلا نامحدود داشتم پینگم خیلی بهتر بود اما از وقتی این سرویس جدید ها رو گرفتم پینگ خیلی خوب نیست .
آی گفتی بدیش اینه که حجم بیخودی کم میکنه!
تایم شبانه رو هم کم کردن!
قیمتا هم بالابردن!
کیفیتم که ...منفی!!!!
پشتیبانی ..:n21:
درکل
اینترنت مخابرات=:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
بچه ها سامانه شما هم باز نمیشه؟؟!:n13:
فک کنم برو بچه های مخابرات دارن سامانه رو سامانش میدن برای همینم قطعه:4::n09::n09::n09::n02::n02::n02::n02::n02 ::n24::n20:نقل قول:
واسه کی؟؟؟!نقل قول:
روز به روز داره یوزراش کمتر میشه!:n07:
من که حجمم تموم شه رفتم!:n09:
واسه روح خورزو خان والا !:n02:نقل قول:
منم منتظرم فقط این حجمه ته بکشه چون تا 12 خرداد مهلت دارم!ولی دیشب سرعت شبانم 130 کمتر نبود حجمم کم میکرد ولی باز بعدش صبح اضافه کرد فعلا میسازیم تا ببینمی چه پیش میاد!